Menu
Hírek
World of Warcraft: Legion - rövid animációs sorozat készül cover
World of Warcraft: Legion - rövid animációs sorozat készül
A Blizzard felfedte, hogy a következő World of Warcraft kiegészítő a megjelenés előtt egy saját animációs sorozatot kap.2016. június 10.
Különálló Gwent kártyajáték jelenhet meg cover
Különálló Gwent kártyajáték jelenhet meg
Minden arra utal, hogy a sikeres The Witcher 3 után, amelyből több mint 10 millió példányt szállítottak le, egy különálló Gwent játékot szeretne készíteni a CD Projekt Red.2016. június 09.
Watch Dogs 2 - Kiszivárgott információk cover
Watch Dogs 2 - Kiszivárgott információk
Lassan hagyomány lesz abból, hogy nagyobb címek esetében nem kell az E3-ig várnunk ahhoz, hogy kisebb-nagyobb információkat tudjunk meg a játékkal kapcsolatban. Nos, ez a Watch Dogs folytatásánál s…2016. június 08.
Frostbite a FIFA 17 alatt cover
Frostbite a FIFA 17 alatt
Az EA információt adott arról, hogy az eddigi Ignite motort leváltják és a Frostbite veszi át a helyét, amely az eddigi legszebb és legjobb FIFA játék elkészítését teszi majd lehetővé.…2016. június 07.
Star Wars Battlefront 3 rajongói játék a Steamen cover
Star Wars Battlefront 3 rajongói játék a Steamen
Nemrégiben hallhattuk, hogy egy csapat orosz Star Wars rajongó az elkaszált Star Wars Battlefront 3 elkészítésén fáradozik. A játékon a Free Radical Design dolgozott, majdnem el is készült, viszont…2016. június 06.
Kövesd velünk az E3 2016-ot! cover
Kövesd velünk az E3 2016-ot!
Kövesd velünk az egyik legnagyobb gamer expo, az E3 2016 eseményeit, sajtótájékoztatóit!2016. június 05.
A Blizzard nem kegyelmez a csalókkal cover
A Blizzard nem kegyelmez a csalókkal
A Blizzard legújabb játéka, az Overwatch már több mint 7 millió játékossal rendelkezik, ami kicsit kevesebb a bétában résztvevő 9.7 milliótól, viszont az ingyenes volt és a játék alig egy hete jele…2016. június 03.
Jake Gyllenhaal lehet a The Division film főszereplője cover
Jake Gyllenhaal lehet a The Division film főszereplője
A Ubisoft az Assassin's Creed filmadaptációja mellett más játékát is szeretné a filmvászonra vinni. Állítólag készülőben van a Tom Clancy's The Division adaptációja is.2016. június 02.
Bemutatták az Assassin's Creed film első előzetesét! cover
Bemutatták az Assassin's Creed film első előzetesét!
Eddig csak pár képet láthattunk az Assassin's Creed filmről, most azonban megérkezett az első előzetes is.2016. május 11.
Elindult Kickstarteren a Kupolaváros cover
Elindult Kickstarteren a Kupolaváros
Az Overon Station Kupolaváros című magyar fejlesztésű, döntés-orientált sci-fi kalandjátékáról izgalmas, új információk derültek ki a nemrég elindult Kickstarter kampányban és a Steam Greenlighton.…2016. május 11.
Képeken a Witcher 3: Blood and Wine DLC-je cover
Képeken a Witcher 3: Blood and Wine DLC-je
Miután lehullt a lepel a Witcher 3: Blood and Wine DLC-jének borítóképéről, a CD Projekt Red ma több screenshotot is közzétett.2016. április 22.
Cikkírót keresünk! cover
Cikkírót keresünk!
Cikkírót keresünk! Napi rendszerességgel szeretnénk PC játékokkal vagy játékkészítéssel kapcsolatos híreket megjeleníteni.2016. április 06.
Lehetséges, hogy PC-re is jön a PlayStation VR cover
Lehetséges, hogy PC-re is jön a PlayStation VR
Októberben jelenik meg a Sony VR-szemüvege PlayStation 4-re, amely az első VR eszköz lesz a konzol piacon. Masayasu Ito, a Sony Computer Entertainment ügyvezető alelnöke a Nikkei-nek adott nyilat…2016. március 28.
GIF party: Bugok cover
GIF party: Bugok
Jön a tavasz és megjelennek a bogarak is! Várjuk tőletek a vicces vagy fura GIF-eket videojátékokban talált hibákról.2016. március 11.
Boldog nőnapot! cover
Boldog nőnapot!
Boldog nőnapot kívánunk minden kedves hölgy látogatónknak!2016. március 08.
Ingyen jön a Forza Motorsport 6: Apex PC-re! cover
Ingyen jön a Forza Motorsport 6: Apex PC-re!
A Microsoft bejelentette a Forza Motorsport 6: Apext, a Forza Motorsport 6 egy rövidebb, free-to-play változatát, amely idén tavasszal érkezik Windows 10-re.2016. március 01.
Játékteszt szerkesztés bevezetése cover
Játékteszt szerkesztés bevezetése
Megújult az oldal játékteszt kezelő része. Pontosabban a régi beküldés alapút felváltotta a szabad szerkesztés lehetősége. A már megszokott és pár extra BB kóddal bárkinek van lehetősége játékteszt…2016. február 29.
Két új menüpont: műfajok, cégek cover
Két új menüpont: műfajok, cégek
Szeretnénk nektek két új menüpontot bemutatni, az egyik a Műfajok, a másik a Cégek menüpont, amelyeket a Játékok menüponton belül találtok meg.2016. február 03.
Újabb Dark Souls III képek érkeztek cover
Újabb Dark Souls III képek érkeztek
A Bandai Namco több, nagy felbontású képet tett közzé következő szerepjátékából, a Dark Souls III-ból.2016. január 28.
GIF party: Tánc cover
GIF party: Tánc
Szeretnénk kicsit feldobni az uncsi januári hangulatot - most, hogy mindenki kiesett az iskolapadból és a munkából - egy általatok készíthető GIF partival, aminek jelenlegi témája a TÁNC!2016. január 22.


Lite versions: