Új Witcheren vagy Cyberpunkon dolgozik a CD Projekt frissen felvásárolt stúdiója

Szerző: xoki | 2021. October 23. | hír | 13 hozzászólás

A CD Projekt felvásárolta az amerikai The Molasses Flood indie stúdiót, akik elsősorban a The Flame in the Flood és a Drake Hollow játékaikról ismertek. A fejlesztőstúdió az Irrational Games összeomlása után, illetve a BioShock Infinite megjelenését követően alapult meg, azaz a BioShock, Halo 2 és Rock Band fejlesztőiből álló csapatról van szó.

A The Molasses Flood friss közleményében bejelentette, hogy a CD Projekthez csatlakoznak. Egy ilyen indie stúdió felvásárlása elég váratlan lépés volt a CD Projekt részéről, hiszen minden projekt házon belül készül náluk. A The Molasses Flood megerősítette, hogy megtartják a nevüket, és a CD Projekt támogatni fogja a stúdió saját kultúráját és fejlődését.

A közlemény szerint a The Molasses Flood egy teljesen új játékon dolgozik, amely a jelenlegi CD Projekt IP-k egyikén fog alapulni, tehát a Cyberpunk vagy a The Witcher világában játszódó címről van szó.

Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
downuser avatar
Készül az új Witcherpunk.
0
0
0
0
retek77 avatar
Witcher co-op verziónak örülnék
0
1
0
0
Feketehal avatar
Remélem a CD projekt mindent felvásárol, és agresszívan terjeszkedik, az összes többi stúdió kárára. Az egyetlen olyan nagy stúdióról van szó, amely figyelembe veszi Magyarországot, és legalább magyar felirattal látja el a játékait.
0
0
0
0
💬 4
kaland21 avatar
@Feketehal: ezt támogatnám!!!
0
0
0
0
Larten avatar
@Feketehal: Ráadásul még az arcodba is hazudják, hogy minden is benne lesz a játékukban, majd lapítanak mint szar a fűben, mert arcuk az nincs fölvállalni a kamuzás tényét. De hát persze, lehetnének a gonosz csúnya EA, de akkor minimum használhatóan kéne kiadniuk a játékaikat, és nem technikai romhalmazként.
2
1
0
0
hekli96 avatar
@Feketehal: Nem szeretetszolgálat a videójáték ipar, a magyarok közül elég kevesen vannak szerintem akik azért nem vesznek meg egy játékot mert nincs hozzá offical magyar felirat, márpedig ha alig buknak vásárlót miért is költenének egy valag pénzt a fordításra, alapból nem túl nagy piac a magyar, simán eltudom képzelni, hogy egyes játékok esetében a fordítás költsége a teljes magyar piac profitját felemésztené. (Próbáld meg egy percre nem abból a szempontból nézni, hogy neked kéne a magyar felirat és máris érthető lesz) Azokat a játékokat amiket meg érdemes a story miatt kijátszani a rajongók meg úgyis lefordítják 1-2 éven belül szóval túl sokat nem veszít aki nem tud angolul, csak kevésbé lesz bughalmaz a játék.

Miért is jobb mint a többi "gonosz" kiadó?! Ugyanolyan moslék ha nem moslékabb állapotban adják ki a játékaikat mint a többi. A CP alapján inkább utóbbi, és legjobb tudomásom szerint a Witchereket sem kellett félteni a bugok tekintetébe.
0
0
0
0
hekli96 avatar
@Feketehal: Ja és még valami, tudtommal a Sony játékai is mind magyar felirattal jelennek meg. Igaz PS exclusive a 99%-a, max évek múlva szivárognak le a bestsellerek PC-re de attól még magyar felirattal látják el a játékaikat és nem picit nagyobb mint a CD projekt. Szóval ez sem igaz. Ugyanolyan kiadó mint a többi, talán még nem annyira pénzéhes, de akkora állami támogatással amit alátoltak nem meglepő, erre térjünk vissza pár évvel azután, hogy elapadt ez a forrás és mindent magának kell megtermelnie és kielégítenie a befektetők elvárásait.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Mi az, hogy új Witcher-en vagy Új CP-n dolgozik? :D Az van leközölve, a legrészletesebb hírben is, hogy a létező univerzumokban fognak dolgozni... semmi több, de semmi kevesebb...

Kíváncsian várom, hogy egy első külsős stúdióként mihez mit fognak hozzátenni!
1
0
0
0
💬 3
santakigyo avatar
@AMDMonsteR: Kattintás vadász cím. Így legalább megvan a kellő látogató.
0
0
0
0
gigazte avatar
@AMDMonsteR: Én egyből valami FPS-re gondoltam tőlük. Cyberpunk 2077 világában simán tudnának érvényesülni fanyalgók ide vagy oda! 😆
1
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@gigazte: Nekem eddig is bejött, szerintem is tudnának nagyot dobni még.
1
0
0
0
Andor1997 avatar
Úh de rosszul hangzik a cím (Cyberpunk része, hogy "új") Spoiler!
Mintha akarnék egy jót enni, közben galambot eregetne valaki és azt mondaná: Ez ugyan az volt, mint amit te eszel, szörnyű. Még a CP2077 se fullos, aztán új cím. Persze nem ma, vagy holnap készül el, de azért valahol gáz a játékkal kapcsolatos dolgok, amik történtek.
1
0
0
0
💬 1
Thespartan avatar
@Andor1997: Az új Cyberpunk "hallatán" görcsbe rándul az ember gyomra. :D Nem elég, hogy egy rakás sz*r, amit már nem lehet sehogyan kijavítani, annyira komplex és az alapjaitól bűzlik, hogy azt lehetetlen, mert akkor jön egy sor másik bug, akkor még új rész lehetséges belőle, már a gondolat is rossz. :D Ha esetleg valóban készülőben vagy neki állnak a CP-nak, akkor 100x több bugra számíthatunk. (?) Netán valóban 2077 környékén fog kijönni. (?) :D
0
3
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció