Menu
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV
Megjelenés: 2008. december 02. (PC)
Gépigény: Nagyon alacsony (5/-)
Népszerűség: 17# ■
Értékelések: Pozitív (8.9)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Kiadó: Rockstar Games
©© 2006-2013 Rockstar Games
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Minimális gépigény:
CPU:
Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
RAM:
1.5GB XP / 1.5GB Vista
GPU:
256 MB NVIDIA 7900 / 256 MB ATI X1900
DX:
DirectX 9.0c
OS:
Windows Vista - Service Pack 1 / Windows XP - Service Pack 3 https://gepigeny.hu/
Tárhely:
16GB of Hard Disc Space
Hang:
5.1 Channel Audio Card
Megjegyzés: Initial activation requires internet connection
Összehasonlítás:
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hasonló játékok:
ELEX IILEGO DC Super-VillainsDon't Starve TogetherOutriders
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 36 949
no avatar
Hali!
Került hozzám egy Lenovo T60-as laptop, amiben C2D T2400 1.83ghz-es proci, gma950 256mb vram, és 2gb ram Windows 8.1 van. Kíváncsiságképp, szerintetek menne rajta a GTA IV? Akár lowon is?
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@retroconfig:


Így fut rajta az az ahogy nem fut rajta XDXDXD
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Oké, én arra számítottam, hogy el sem indul :))
0
0
0
0
no avatar
@retroconfig: Hát jah, 2 fps-sel nem is lehet irányítani.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@retroconfig: Elindulna rajta, de ez a legtöbb, amire számíthatsz.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Rozsafa0976 avatar
A játék elég rosszul van optimalizálva, szóval elég rizikós. Szerintem inkább hanyagold.
0
0
0
0
no avatar
Azért kicsit vicces hogy mindent kimaxoltam de így is az élsimítás gyakorlatilag nincsen jelen a játékban, kicsit távolabb már olyan recések az élek mint állat..

Maga a játék alapvetően szórakoztató és nosztalgikus, régen odáig voltam érte kis 13 éves fejjel.

Sokan elfogultak ezzel a játékkal kapcsolatban úgy gondolom, pedig engem is megérint az első teaser és mai napig libabőrös leszek.
Akkoriban tényleg levoltunk tőle nyűgözve, ma már én személy szerint annyira nem. Grafikailag sem lenyűgöző, a Far Cry 2 például köröket ver rá. A textúrák ultrán is rondák, élsimítás nincs, és kapok fincsi 25-40 framet. Állandóan hívogatnak, ami szerintem nagyon irritáló. Küldetések java egy kaptafára megy, autós üldözések ami az irányíthatatlan autók miatt nem egy leányálom. Majd öld meg a célpontot. Sztori mondhatni elmegy, a karakterek kifejezetten szerethetők. Mondjuk a játékban van ilyen szürkületi időszak amikor konkrétan már már fekete fehér lesz a játék, de ugyanez esőzés közben is. Célkereszt sem tetszik, kifejezetten nehéz valamiért itt a lövöldézés nekem, ellenben az 5. résszel. Kocsi törés meg nagyon korrekt a korához képest, de szerintem az 5. részben sem rosszabb egy fokkal sem, bár ezt inkább rajongókra bízom. Egyébként hasonlósan az 5. résszel, itt sem tudsz sehova bemenni, hiába szép a város. Elfogadnék egy nagy hipermarketet ahova bemehetek például, vagy bármit de nem. Egyébként ahogy tükröződik a víz a naplementében az egész szép, de ennek is ára van gondolom nem kell mondani mi. Összességben ezt is a nosztalgia viszi el szerintem, és az elfogultság. Így 13 év után is megállja a helyét minden téren, és szívesen veszem elő.
0
0
0
0
💬 4
Andor1997 avatar
@Blade890: Nos a technikai hibákon kívül pont azok viszik a játékot, amit negatívumként neveztél meg! A szimulátoros kocsi irányítás (mert nem rossz csak nehéz), az hogy élethűbb alapból és hogy kilóg a többi GTA rész mögül egy két dologgal, például a szereplőkkel való kapcsolatok stb. Lehetett volna jobb ez tény, de el***, nem kicsit, nagyon! Ettől függetlenül viszont tényleg nem csak a "legenda" viszi, ezt állítom! Ha a jövő GTA játékát kellene megnevezni nálam sok részlet kerülne át a 4. részből!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Nem hiszem hogy a borzalmas élsimítás, a gagyi textúrák vagy a későn betöltő tereptárgyak vinnék a játékot.
Kocsi vezetésnek is megvan a két oldala, én is imádom ugyan de sok esetben idegesítő tud lenni hiába a szimulátor ide vagy oda, egy ilyen videó játékban sok esetben zavaró is lehet hogy egy üldözés során a szuszt is ki kell préselni az S betűből hogy egy laza kanyart nagyjából betudj venni. Az állandó telefonos zaklatás (3 percenként) sem viszi szerintem a játékot, sem pedig a furcsa színek. Vihar előtt, vagy csak ködnél már már fekete fehér lesz a játék.
Ahogy említettem is, karakterek nagyon kedvelhetők, és a történet is rendben van. Viszont például maguk a küldetések nekem nagyon egy kaptafa "üldözd a dílert" majd iktasd ki szagúak voltak. Emellett ami még zavart hogy alapvetően minden fegyver a játékban iszonyúan lassan tüzel, kivétel az alól talán az UZI. A glock esetében úgy nyomtam a gombot sokszor mint állat is szerintem borzalmas.

Sokan most 25 évesek, ők pont 2008 körül égtek lehet a GTA lázban gyerekként és egyszerűen jó emlékként maradat meg bennük. Mivel akkoriban leesett tőle mindenki álla, és forradalmi is persze a játék.

Én magam most is nagyon kedvelem, de messze nem tartom egy bitang erős játéknak. GTA sorozatból sem tartom a legjobbnak, bár nem is rangsorolnám őket hisz mindegyik egyedi és másban volt jó szerintem.

Én nem állítom hogy csak a legenda vagy holmi nosztalgia viszi, de azt is biztosra állítom hogy sokaknál ez is nagyon közre játszik ahogy persze ez mindenre rámondható. Amikor az ember még igazán gyerek, akkor egészen másképpen él meg mindent, gyermeki beleéléssel minden nagyon megtud szépülni.

A fizikát én is átemelném ez egészen biztos, de vezetésnél inkább mint opció tenném bele a szimulációst. Mint például a Mafia játékokban
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Blade890: Nos, én is van hogy 6 éve már, hogy játszottam vele (szóval nem is most és nem is a megjelenéskor) és tény PC port nem korrekt! Illetve tény, hogy megítélni se tudom 100%-ban, hogy milyen volt a többi korabelihez képest meg főleg nem, nem néztem úgy utána sose ennek, hogy mik voltak, viszont nekem nagy élmény, persze az is tény, hogy tényleg vannak ismétlődő dolgok, bár valahol mindig minden részben vannak szerintem! Én mondjuk eleve egy komolyabb összetettségű játék fan vagyok mondhatni, nem feltétlen stratégiai játék szinten, hanem így élet közelibbség szinten és természetesen azzal is egyetértek, hogy meredek a kocsi irányítás, de igazából én azt javallom: Ha valaki gengszter akar lenni, akkor tanulja is ki! Ma már úgy is minden játék annyira a könnyűségre megy rá, nyilván vannak olyan arcok, akiknek az kell, de vannak olyanok is, akik megcsömörlenek és majd várnak valami nehezebbre pl:RDR2. Visszatérve: GTA5-ben néhány óra játék alatt meg tudod szokni, viszont itt a 4. részben résen kell lenni mindig, de nekem sokkal nagyobb élmény volt küzdeni és látni, hogy a játék nem adja könnyen magát, ez is hozzátett a kocsikázás és a játék egészéhez, miközben mentem minden felé, kicsit üldözés szagúbb mondjuk egy üldözés is és nem is annyira a giga mega szálguldozásról szól....persze ez saját vélemény, minden esetre azt tudom: Aki szereti nyilván utálja az optimalizálatlansága miatt, de szereti a fizikáért és a sötét hangulatért, hogy kicsit nem az a csoda jó amcsi világ van, hanem egy nagyon más oldal, egy külön stílus, mint a 3 mondjuk, ezzel együtt pedig az is nyilvánvaló, hogy mivel ott van a GTA 5, mint összehasonlítási alap, így azért árnyaltabb a kép, de ha az nem lenne....nekem azért örök emlék az egésze, persze az 5 pártolását is teljesen értem! Remélem az új részben meg lesz variálva és lesz öröm és boldogság, valamint mély komorság egyszóval súly a produktumban, mintha tényleg ott lennél te, a bűnöző...vagy akár ki.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@Andor1997: Nekem is hatalmas öröm volt mikor végre tudtam venni egy PS3-at és akadásmentesen végigjátszani a játékot meg a két DLC-t ami megjelent még hozzá. Igaz, hogy PS3-on eléggé blurry volt a játék de a játékélmény elfeledtette azt a hibát velem. Azóta PC-n is minden évben kijátszom. Xbox One-on meg megy az ökörködés online freeroam módban. Mert hát sajna PC-n kivették a multi lehetőségét sajnos.
0
0
0
0
no avatar
Melyik GTA-t válasszam? Ezt, vagy az előző három közül egyet? Nem tudok dönteni...
0
0
0
0
💬 3
CulturalCat avatar
@Levente449: Az összes GTA közül ez a legrészletesebb, legjobb fizikával rendelkező és legrealisztikusabb, szóval rajtad áll, a többi kicsit árkádosabb.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Levente449: Ha grafikára mész, akkor inkább ezt, de szólok, hogy az optimazizálás botrányos, de a GTA Dan Andreasnak van a legnagyobb map-je és a leghoszabb + a legtöbb küldire, csak az már nem mai grafika, ha San Andreashoz hasonlót akarsz, akkor mindenképp GTA V
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ezen szerintetek hogy menne
CPU:e6500
GPU:7900gtx 512 mb
RAM😃dr2 6gb
0
0
0
0
💬 5
Arthur Morgan avatar
@Davee_99: Medium 30-40fps körül. Erősen ajánlott neki egy minimum 4 magos proci (Q6600) és legalább 1-2 VRAM-al ellátott VGA
0
0
0
0
ZoldKakas avatar
@Davee_99: Esélytelen hogy ezen elfusson....
Alapvetően nagyon szarul van optimalizálva és sokkal erősebb gépeken sem fut valami jól
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@ZoldKakas: Azért elindulni elindul de 30 max 40 fps-nél többet abból a vasból nem lehet kicsikarni az tény.
0
0
0
0
ZoldKakas avatar
@Arthur Morgan: Akkor ha szerinted azon elfut 30-40 fps-el akkor ezen mit produkálna?

Intel Core I3 5005U
Geforce 920M 2GB
8 Giga DDR 3 RAM
1TB HDD
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@ZoldKakas: 1280x720-ba medium-high beállításokkal nem lenne gond vele. Természetesen legyen felpatchelve a játék. Meg nem árt a víz minőségét levenni low-ra plusz a látotávolságot is közepesre levenni.
0
0
0
0
no avatar
Valaki tapasztalt hasonlót?

Játékban nem érzékeli az egeret, a játékbeli cursor a bal sorokban van megakadva. Egyébként van egerem a játékban de azzal nem tudok semmire sem rámenni. A beállításokat még megtudom csinálni a nyilakkal, de in game már nyilván nem tudok egér nélkül játszani. Valaki tudna segíteni? Pár hónapja volt lent a játék, akkor minden rendben volt
0
0
0
0
💬 3
LordSzalko avatar
@Blade890: Újratelepítést próbáltad? Legtöbb embernek megoldotta ezt a fajta anomáliát.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Köszi, már megoldódott. Egy gép újraindítás megoldotta
0
0
0
0
LordSzalko avatar
@Blade890: Akkor kényelmesen megúsztad, jó játékot hozzá.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az én laptopomon elfutna ez a játék ? :
I3 2310M 2.10 Ghz
4GB DDR3 667Mhz
intel HD Graphics 3000 128mb Vram
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Puskapor38: Esélytelen, 128 megabájtos kártyán elég vicces lenne 😃😃😃
0
0
0
0
Mk9_Jade avatar
@Kings Bounty fan: A rendszer memóriáját fogja majd VRAM-ként használni ha esetleg elfogyna úgyhogy lehetséges futattni a játékot rajta de csak Low beállitáson valószínűleg 😉 😊
0
0
0
0
no avatar
@Mk9_Jade: Hát ha a hd 4670-nel játszhatatlanul szaggatott akkor ezzel biztos lagg nélküli lesz 😆😆😆😆
0
0
0
0
Mk9_Jade avatar
@Puskapor38: Így menne!:
0
0
0
0
Mk9_Jade avatar
@Knight Rider42: Most néztem utána és annak a processzornak nincsen integráltja! Te ott valamit nagyon elnéztél!
0
0
0
0
no avatar
@Mk9_Jade: Igazad van, hülye vagyok! Átszerkesztettem.
0
0
0
0
Mk9_Jade avatar
@Knight Rider42: Videókártya nélkül nem fog menni! Nézd meg, hogy milyen videókártyád van és utána ird ki ide!
0
0
0
0
no avatar
@Mk9_Jade: Hát sajnos azt nem tudtam meg milyen videókártya van, de letöltöttem a Complete Edition-t és full grafikán megy lag nélkül tökéletesen, nagyon örülök! 😀
0
0
0
0
no avatar
@Knight Rider42: Aidával nézd meg.
0
0
0
0
no avatar
végül is át lett állítva az amd radeon 8570 vga kártyára a notebook de csak a crisys és a need for speed hot pursuit fut rajta egyenlőre
0
0
0
0
no avatar
Van még benne egy amd radeon hd 8570 2gb csak azt a biosban kell átállítani ahhoz én nem értek
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ezzel a konfigurációval elfutna a notebookomon?
i3 3110m 2,4 ghz
8gb ddr3
ssd120
intel hd 4000 graphics
?
0
0
0
0
💬 2
ZoldKakas avatar
@laci782: Tekintve hogy nagyon optimalizálatlan és videokártya sincs benne így szerintem felejtős
0
0
0
0
ZoldKakas avatar
Amúgy azt valaki el tudná mondani hogy mit takar az hogy szarul van optimalizálva? Mennyire kell erősebb gép hozzá mint amit a gépigény ír?
0
0
0
0
💬 6
Mk9_Jade avatar
@ZoldKakas: Ezerszer erősebb gép kell hozzá! Még a mostani csúcsgépeken is néha beesik az FPS 60 alá!
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@ZoldKakas: Annyira optimalizálatlan hogy lutri hogy hogyan fog a gépeden futni.Lehet egy mai csúcsgépedn rosszabbul fog menni mind egy 5-6 évvel ezelőti gépen. Ennyire van "csak" sz@rul optimalizálva. 😃
0
0
0
0
ZoldKakas avatar
@zsiroslangos: Köszi az infót akkor inkább másra költöm azt a pénzt amit erre akartam 😃
0
0
0
0
no avatar
@ZoldKakas: Nálam megvolt a 100+ fps, csak a virágbolti crashelt sokat így játszhatatlan.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@ZoldKakas: Azért játszhatatlanul tragikusra nem kell gondolni, költsd csak erre, nagyon egyedi a GTA szérián belül is, ráadásul néhány helyen komolyabb is, mint az 5!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@ZoldKakas: Amúgy maga a játék nagyon jó. Ha más nem, kipróbálod "más forrásból" és ha tetszik, megveszed. Persze a kódolása nagyon ergya, a 60FPS kb lehetetlen, de betonfix 30FPS-t egy jóféle öreg géppel is kilehet hozni.

Irányítás kézre áll, a főszereplő normális. Másabb, mint a GTA5
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni
A napokban rendeltem egy intel i3-3220-as 2 mag 4 szálas 3 ghzes procit, van egy rx 460 2 gb, 450 W táp, illetve rendeltem még egy 2x4 gb 1300 mhz körüli ramot ugyanis a processzor valamint az alaplap nem nagyon bír többet. Win 10 64-bit. A kérd3s csak az lenne hogy ez a játék kb hogy futna? Medium-high vinné? Ugyanis azért rendeltem főleg új procit mert az előzö celeron g1610 2.6 ghz 2 mag 2 szál nem bírta ezt + a windows sem nagyon kezeli jól, átlag hője mindig olyan 60-68 *C volt ráadásul 2.7 éve van meg és nem egy olyan játékkal játszok amihez kellrne egy gyorsabb gépi "agy". Viszont sajna ez a legnagyobb zeljesítményű proci a kategóriában (LGA 1155) . Előre is köszönöm a válaszokat 😊
0
0
0
0
💬 2
Mk9_Jade avatar
@segitek a konfiggal: Így fog futni!:
A Pentium G4560 egyenlő a i3-3220-al szóval ennyire számíthatsz majd!
0
0
0
0
no avatar
@Mk9_Jade: köszi a videót 😀!
mondjuk a csávó 1080/közepesben tolja és még így is stabil 40-60 wow. Kíváncsi leszek majd 900/alacsonyon 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok szerintetek meglenne az 50 fps?
CPU:AMD A8 PRO-7600B R7
GPU:AMD RADEON R7 (TM) Grapicsh
OS:Wndows 10 64bit
0
0
0
0
💬 7
Mk9_Jade avatar
@Martinkaagamerxd: A videóból ítélve nem hinném, hogy megoldható lenne:
Próbáld meg lentebb venni a felbontást és talán még jobb is lesz majd!
0
0
0
0
no avatar
@Mk9_Jade: Még most szeretném letölteni de gondoltam előbb ti vélményeteket ki kérem.
0
0
0
0
Mk9_Jade avatar
@Martinkaagamerxd: Persze semmi gond nincs ezzel!
0
0
0
0
no avatar
@Mk9_Jade: Mennyi idő lesz szerinted olyan 40Gb körül van?
0
0
0
0
Mk9_Jade avatar
@Martinkaagamerxd: Hát ez a internetkapcsolatod-tól függ, hogy mennyi idő alatt jön le! Nekem kb másfélóra-két óra! Nekünk 50-60 Mbit-es netünk van!
0
0
0
0
no avatar
@Mk9_Jade: Ezt a videót láttam egyébként de kb 2 megapixeles kamerával van felvéve aztán nem igazán látni.
0
0
0
0
Mk9_Jade avatar
@Martinkaagamerxd: Oh értelek! Itt van egy másik videó!
Az ott szereplő hardverek nagyonhasonlóan teljesítenek a tiédhez szóval kb ennyiből már tudsz következtetni rá, hogy mennyi FPS-ed lesz!
0
0
0
0
no avatar
Ezen hogy futna?
CPU: Core 2 Duo E4500
GPU: GeForce 9600 GT
RAM: 4 GB
OS: Windows 10 32bit

Meglenne a 50fps?
0
0
0
0
💬 4
Arthur Morgan avatar
@MartinYT2003: 50fps az kizárt, főleg, hogy még Win 10-et is használsz.
0
0
0
0
no avatar
@Arthur Morgan: ohh és a 30fps meglenne?
0
0
0
0
no avatar
@MartinYT2003: Ha 64 bites rendszert raknál fel nyernél egy kis pluszt.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@MartinYT2003: full lowon talán, de ne felejtsük el , hogy a GTA IV nem éppen az optimalizált játékok közé tartozik.
0
0
0
0
ZoldKakas avatar
Szaisztok!
Tudom nem a leg optimalizáltabb játék de arra lennék kíváncsi hogy szerintetek ezen hogy futna:
Intel Core I3 5005U
Geforce 920M 2GB
8 Giga DDR 3 RAM
1TB HDD
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@ZoldKakas: Csudv, ha a GTA V megy akkor ez is..

@Masterthief magyarazd meg neki is a 920M, szerintem csak te vagy leragadva..
0
0
0
0
Mk9_Jade avatar
@ELERY:
Csudv, ha a GTA V megy akkor ez is..

Ez meg miféle segítség akart lenni? 😆
Esküszöm szakadok a röhögéstől hogyha a kommentjeidet olvasom...
😂
Tuskevar

Nálad több RAM van szóval kicsikét jobb lesz a játékmenet. Nem fog olyan sokat szaggatni!
0
0
0
0
no avatar
@Mk9_Jade: Szerintem is szánalmas rá kell hagyni azt kész. Az őskövületre akarja ráerőszakolni az 5-öt azt itt szórakázik.
Neki több a ramja is meg 2 gigás változata van belőle így esélyes is az 5 is ha lowon is de megy jah.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy van egy 2 mag 2 szálas procim, 2gb videókártya, 2x2gb ram 1066, win 10 64-bit.
Beütöttem ezeket az adatokat ide a Gépigényre és még 4k-ra is 60+-t írt, viszont játékon belül teljesen mindegy milyen beállítást használok, próbálkoztam különféle konfigfájlokkal pl: ami engedélyezi hogy 256 mb memória helyett kihasználja a 4gb stb...stb...
Viszont semmi sem használ, ugyanúgy akad, very highon van a texture-shadow-reflection, 0-view distance-detail-traffic density-water detail, 800x600 (75hz), V-sync off. így megvan a 45 fps, de el szeretném érni legalább a 60-at viszont úgy hogy a kinézeten nem szeretnék rontani. Valaki esetleg tud valami megoldást? Minden választ előre köszönök 😉
0
0
0
0
💬 1
LordSzalko avatar
@segitek a konfiggal: Ezek a leírtak nagyon nem passzolnak a profilodon megadott gépeddel, az oldalon lévő összehasonlítóra meg ne alapozz mert elég pontatlan. Maga a leírt gép meg marha gyenge, erre még rá raksz egy híresen optimalizálatlan játékot, nem tudom mit vársz.
0
0
0
0
no avatar
Helló skacok egy kérdésem lenne ennek résznek futnak még az online szerverei vagy hogy van e multiplayer mód??
0
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@Ogligi97: A játékból tavaly kikerült az online rész és egyberakták a GTA 4-et a hozzá készült 2 DLC-vel, hogy eddig működtek-e....szerintem nem! Ha mai napig van valami hack szerver, akkor azok vagy az alapjáték meglétével mennek, vagy egy olyan verzióval, amiben megvan még a multi. Videót néztél róla? Mikori az? Küld ide esetleg!
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@Ogligi97: Xbox One-on él a multi mert éppen a napokban próbáltam. PC-n is van lehetőség visszavarázsolni a multi lehetőségét.
Az alábbi videó megmutatja milyen módon.

0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ezen a pcn hogy működne?
Proci:AMD A4 pro 7300B
RAM:8GB
GPU:AMD HD 8470D
OS:WIN 10 Pro
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 1
Mk9_Jade avatar
@Mark Kokai: Kb ennyire számíthatsz, de lehet, hogy jobb is lesz az eredmény!:
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! lenne egy hiba amit nem tudok mit tenni
amikor a "benchmarkot" beinditom a végén megnézem a a Resultot és észre vettem a "video adapteren" "?" - jelt ír
az INfO a laptopról:
Intel Core i3-6006u
8GB ram
GPU: Nvidia 920MX -2GB
Windows 10 ltsc 64BIT
UI:Ezzel valamiért, a itt az oldalon összehasonlításal írta hogy minden beálitáson 60 fps lenne, De valamiért 30-40 medium grafikán...
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@morzsafinn: Az asztali pc sokkal erősebb mint a laptop, így ezzel ezt tudod kihozni belőle.
0
0
0
0
Masterthief avatar
@Kings Bounty fan: Ezt megcáfolnám. Anno én egy ASUS K50AB notebookon toltam a játékot. Medium-High, Very High és Ultra keveréken. Akadás mentesen és jól futott, mindamellett szénné volt moddolva, stb. 1.0.7.0 patch volt feltelepítve rá. 10-12 órát is játszottam vele egyhuzamban, gond nélkül.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Én megint elkezdtem Xbox One-on tolni. A sztori valami zseniális számomra. És meglepő , hogy konzolon még a multiplayer közösség is aktív a játékban.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. van egy laptopom elvinné a gta 4 et ? vagy ne is probálkozak
INFO:
Intel Core I3-5005U
4 gb ram
Gpu: HD Graphics 5500
Windows 10 64 bit
VRAM: 2GB
Köszi a választ
0
0
0
0
💬 3
Mk9_Jade avatar
@Guntergt34: Az összes alkatrészed ide nagyon gyenge lesz! Talán 30-40 fps medium-high beállításokon de akkor is tedd a legkisebb felbontásra!
0
0
0
0
no avatar
@Mk9_Jade: megnéztem és azt írja hogy 720 p ben nagyon magas beállitáson 60+ fps-em lenne
0
0
0
0
Mk9_Jade avatar
@Guntergt34: Összehasonlításban vagy Youtube-on? Mert ha itt hasonlítottad össze akkor annak ne higgy! Inkább küldök neked egy videót!:

720p 30 fps alacsony beállitás!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok az én gépem el vinné ezt a játék? Vagy inkább ne is erőltessem.
intel core i3-2328 cpu
8GB ram
GPU GeForce GT 635M
A válaszokat előre is köszönöm
0
0
0
0
💬 3
Mk9_Jade avatar
@Nixdord837: A játék optimalizáltlan ezért alig fogsz kapni 20-30 fps-nél többet! A videókártya ide nagyon gyenge lesz!
0
0
0
0
no avatar
@Mk9_Jade: Köszönöm a gyors és hasznos választ!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Ryzen 5 3600X
GTX 1650
8gb ram
win 10 64-bit
very high-on meglenne a 60+fps?
0
0
0
0
💬 4
Mk9_Jade avatar
@segitek a konfiggal: Igen de sokszor droppolni is fog a rossz optimalizáció miatt!
0
0
0
0
no avatar
@Mk9_Jade: szia.
És mondjuk csak high-on? V-sync off view-detail distance 50, traffic density 0? grafikai beállítások:water-low, texture q. high-medium, reflection-very high, shadow quality-high.
ígysem menne nagyon? (mellesleg néhány weboldalról leszedtem a játék optimalizásáért néhány fájlt amit steam-be beírtam például a videókártya korlátozása 2000mb-ra, meghogy az összes ramot használja ne csak 256mb stb..stb) ha valakit érdekel leírom a parancsokat 😉
0
0
0
0
Mk9_Jade avatar
@segitek a konfiggal: Szerintem úgy már élvezhetőbb lesz! Próbáld ki nyugodtan! Meg ha szaggatna akkor még lejjebb is tudod venni a beállításokat vagy kipróbálhatsz egy emulátort is!
0
0
0
0
LordSzalko avatar
@segitek a konfiggal: Teljesen mindegy mert a CPU szálait nem kezeli rendesen az engine, feloldhatsz neki akármennyi VRAM-ot nem attól fog megtáltosodni a game, időnként ugyan úgy be fog szaggatni.
meghogy az összes ramot használja ne csak 256mb stb..stb)

Mókolás nélkül is vígan többet kajál be mint 256MB. GTA 3 evett anno 2GB felett.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
gta 4 jobb mint az 5? szerintetek is?
0
0
0
0
💬 2
Andor1997 avatar
@benzsaaa: Nem kérdéses ebből a szemszögből, aki játszott vele és kedveli a földközelibb dolgokat, annak tetszet, akkor tájt meg szenzáció volt.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@benzsaaa: Jobb a 4 azért mert az 5 minden csak távol áll az igazi gta szériától sajnos...
0
0
0
0
sean avatar
A lemezes telepítést nálam sikeresen kinyírta a rockszar, akármit csinálok nem indul el. Ha letöltöm a launcherből akkor elindul viszont szaggat mint az állat, patchet meg nem enged telepíteni hozzá mivel nem találja a játékot.
0
0
0
0
💬 21
no avatar
@sean: https://www.eneba.com/rockstar_social…key-global
4,3k steamre a complete, a lemezes már nem fog menni.
0
0
0
0
sean avatar
@takumi: Biztos nem fizetek érte mégegyszer, marad a virágbolti az legalább megy.
0
0
0
0
no avatar
@sean: A steames is tökéletes (már) 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@takumi: A kikötői verzió meg mindig is az volt 😊
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@sean: Meg abban legalább a régi zenék benne vannak, mert van amit kivettek, igaz hozzá is tettek újat.
0
0
0
0
FLOYD7715 avatar
@sean: Jó olvasni, hogy másnál is beütött a szaggatás. 2-3 hete telepítettem fel, mivel kicsit elkapott a hangulat, de akármire állítottam játszhatatlanul akadt a játék. Nem tudom mi volt a gond, de nem volt kedvem szórakozni egy 12 éves játékkal, ment az uninstall. 😆 (Szintén lemezes)
0
0
0
0
no avatar
@FLOYD7715: Hát rakj bele plusz ramokat az a 4 giga ram eléggé karcsú.
0
0
0
0
FLOYD7715 avatar
@Kings Bounty fan: Akkor miért van az, hogy 2010-2012 környékén 2gb ddr3-mas rammal és egy fele ilyen erős processzorral végig tudtam játszani?
0
0
0
0
no avatar
@FLOYD7715: De nem is volt ilyen kártya se. Ilyen kártya mellé 8 de inkább 16 giga ramot raknék a windows 10 is meghálálja.
0
0
0
0
FLOYD7715 avatar
@Kings Bounty fan: Majd ha úgy alakul, talán. Azért köszi.
0
0
0
0
no avatar
@FLOYD7715: Már senkinél nem látok 4 giga ramot aki játszani akar.
0
0
0
0
sean avatar
@Kings Bounty fan: 16 giga rammal is szaggat nálam... kár érte pedig jó játék lenne.
0
0
0
0
no avatar
@sean: Ezzel mennie kéne lowon legalább 60-nal.
0
0
0
0
sean avatar
@Kings Bounty fan: Most a 7es patchel megy türhetően + razor crackel sikerült működésre bírni az eredeti játékot... A 8as patchtől játszhatatlanul szaggat, hiába húzok le minden grafikai beállítást.
0
0
0
0
no avatar
@sean: Majd ha rendeződnek a vga piac akkor kicseréled a kártyát egy jóval erősebbre és menni fog a 8-as patchel is.
0
0
0
0
sean avatar
@Kings Bounty fan: Szerintem amilyen fosul van optimalizálva még 2db rtx 3090-el is szaggatna. Egyébként anno az 512MB-os 8600GT-vel ment mint az álom.
0
0
0
0
no avatar
@sean: Azért nem egy rendes rtx-es karival szépen viszi. Nem kell ide csúcskari.
0
0
0
0
no avatar
@sean: Nálam gond nélkül megy 1440p-ben 1.0.7.0-ás patchel, fixálva 60-ra az FPS-t, az alá semmilyen körülmények között nem esik. Anno GTX 1070-el, 8 GB RAM-mal sem volt problémám vele.
0
0
0
0
no avatar
@sean: Persze, mert az még a régi (már halott) launchert teszi fel, ráadásul alapból megkell adni a játék kiadatási dátumát meg ilyen marhaságok... Nekem is megvolt a lemezes verzió és ment is a kukába.. arról nem is beszélek hogy nem engedett semmit állítani, és netről kellett valamit le töltögetni hozzá.. de utána meg ki crashelt a game, pedig sikerült a beállítás is.. Megvettem Enebán a Complete editiont Steamre.. gond nélkül ment, semmi probléma nemvolt vele..
0
0
0
0
sean avatar
@Blade890: Nekem is random kilépked az asztalra. Végül is a multi amiért anno megvettem halott, sztori miatt meg nem veszem meg még egyszer, esetleg majd ha egyszer valahol ingyen adják 😃
0
0
0
0
no avatar
@sean: Sajnos igen, halott a multi... De a játék kapott egy kis javítgatást az elmúlt 1-2 évben, azóta egy fokkal jobb (szerintem). Ha már megveszed, akkor csakis Steamen ajánlom, vagy magán a Rocktar Launcheren.. azok hibátlanul mennek
0
0
0
0
no avatar
Az ajánlott gépigénye mi?
0
0
0
0
💬 4
Arthur Morgan avatar
@gyudani1996: CPU: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz
CPU SPEED: 2.4 GHz
RAM: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 / Windows 7
VIDEO CARD: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+

Bár én minimum 8GB ramot ajánlok mellé mert azért a Windows 7 meg a 10-nek már nagyobb az étvágya.
0
0
0
0
no avatar
@gyudani1996: Tökmindegy mi az igénye, mert még mai erőgépeken is beesik az fps.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Egészen elképesztő, a gépem viszi a gta 5-t a RDR2-t a Cyberpunkot, Batleffield 5 stb stb... ennél meg bemegyek a városba és alig jön össze a 30 fps.
0
0
0
0
no avatar
@HUNe72: Eltudom képzelni azt a cyberpunkot, az az angol pasas tesztelte vele valami agyrém borzalmas.
0
0
0
0
B0untY avatar
https://www.youtube.com/watch?v=_MXnFnQ5c7g
0
0
0
0
no avatar
Maxon olyan 40-55 nekem.. (1080p) i3 9100F MSI RX460 2GB OC, 2x4 DDR4 2666 HyperX Fury.
Az árnyékok veszik el sajnos az fps-t főleg, amúgy helyenként megvan a 100-140 is, de hirtelen mozgásnál vagy csak random bemegy bizony 60 alá is.. Durva.. Ettől függetlenül ez a legjobb GTA, minden téren ezt kedvelem szinte a legjobban. Steamen vettem meg, végre ez már működik normálisan, dobozosan is megvolt de az csak rage volt nekem.
0
0
0
0
B0untY avatar
Kár, hogy nincs már multi...
0
0
0
0
💬 1
Arthur Morgan avatar
@B0untY: Valahogy még visszalehet varázsolni, a multiplayert a steames verzióba. Youtube-on nem egy olyan videót láttam.
Én a reptéren imádtam freeroam módban zúzni. 😀
0
0
0
0
gerzson95 avatar
Lassan jöhet ebből is a remaster. 😊
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@gerzson95: Igen mar varom
0
0
0
0
LightLeach avatar
@gerzson95: Szerintem kár rá számítani, de ha tudtok valamit amit én nem ne tartsátok magatokban 😃
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@gerzson95: Hááát így hogy nemrég egyberakták nem valószínű, bár egy élettel telibb, színesebb, JÓL optimalizált játékot, néhány dúsítással el tudnék viselni, bár mondjuk itt a komorság alap.
0
0
0
0
LordSzalko avatar
@Andor1997: Talán ez volt a kedvenc részem, a SA és VC után. Remek a történet, a zenék is adják. Az optimalizálás volt gyenge egyedül, mondjuk annak idején én akkor is élvezettel játszottam végig 😃
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@LordSzalko: Remélem az új hasonló lesz, egy kicsit több komolyság az autók részéről stb.
0
0
0
0
LordSzalko avatar
@Andor1997: Én már hozzászoktam ahhoz, hogy ha felborul az autó akkor a jobbra-balra fordulással vissza fordítható az autó 😆
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@gerzson95: Jöhetne nem volna rossz de a Red Dead Redemption 1nek jobban örülnék és pc re is jöhetne. 😞
0
0
0
0
no avatar
i7-7700
16gb rám
GTx 750 ti GS

Tudom, hogy a gpu nem mai darab de szegényke még így is nehezen hozza a 40 fps-t maxon.
0
0
0
0
ZsoltiiHUN615 avatar
A játékkal még nem játszottam,sőt a történetét se tudom! De hallotam,hogy az optimalizálás nem a legjobb!
0
0
0
0
💬 6
CulturalCat avatar
@ZsoltiiHUN615: amd ryzen 5 2600x
nvidia geforce gtx 1650
16 gb ram
Laggmentesen max grafon elmegy, erre lennél kíváncsi.
0
0
0
0
B0untY avatar
@ZsoltiiHUN615: megéri vele játszani.
Küldetések szempontjából szerintem a legjobb gta, bár tény, hogy párszor elég egyhangú. (TLAD és TBOGT DLC-be teljesen másfajták a küldetések)
Fizika, autóvezetés szempontjából a legjobb a gta, bár sokaknak nem tetszik az autók irányitása, mert nem tudnak hatékonyan lenyomni időbe az S gombot 😃.
Története is nagyon jó.
Ha az alapjáték nem is, a TBoGT biztosan tetszeni fog. (Abba több a lehetőség, Nightclub, százalékra menő küldetések, drogháborúk)

Optimalizálásról annyit, hogy egy mai középkategóriás gépnek vinnie kéne legalább médiumon min. 30fps-sel..
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@B0untY: Én nekem a Vice City után a Gta 4 a kedvencem. Látszik hogy ezzel foglalkoztak a legtöbbet, az autók irányítása nagyon jó, meg még az tetszik benne hogy tele van élettel pl.(kuka napon mennek a kukásautók, söpörnek az utcákon, locsolják a virágot) +nem olyan szar hogy telefonozik mindenki az utcán.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@ZsoltiiHUN615: Nem, tényleg nem. A GT430-adnak meg fogja feküdni a gyomrát.
0
0
0
0
ZsoltiiHUN615 avatar
@X9K338DA: Értem,köszi a választ!
0
0
0
0
LordSzalko avatar
@ZsoltiiHUN615: GTA Vice City, SA után ez a kedvenc részem, nagyon jó a történet. Ha egyszer lesz egy erősebb géped mindenképpen tegyél vele egy próbát.

Egy mai átlagos gamer gép már lazán megbirkózik vele igazából.
0
0
0
0
no avatar
a játékban még mindig vannak optimalazálási hibák? úgy értem hogy egy erős gépen is vannak akadások, vagy esetleg már javítva lettek? Mert egy időben volt vele gond, amim van gép szerintem elvinné + meg is van a játék a complete edition. Ittvan a gépem adatai ha valakit érdekel:

cpu:Ryzen 5 3600x 3.6ghz to 4.5 ghz
gpu:geforce gtx 1650 4gb vram
ram:12 gb
os:win 64-bit
2 tb tárhely
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@segitek a konfiggal: Ha megvetted már, akkor telepitsd fel és meglátod.
Komolyan nem értem ezeket a kommenteket, ahol van demo és/vagy a játék is megvan, akkor minek kérdezed meg?
0
0
0
0
no avatar
@segitek a konfiggal: Bőven menni fog. 😃
0
0
0
0
LordSzalko avatar
@segitek a konfiggal: Ha meg van a játék akkor miért nem próbálod meg a jelenlegi géppel? 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@segitek a konfiggal: Menni fog de nem elsz fix 60 fps-ed. Ha az fps konstans is, a játék darabos. Stuttering akadások 5 másodpercenként vannak mindentől függetlenül.
A világ legszarabb portja, nincs több magra optimalizálva sem. De az igazi oka amiért ilyen szar a játék teljesítménye az az, hogy viszonylag komoly fizika és ragdoll számítások leeszik azt a kevés magot, amit a játék meg tud hajtani. Nem létezik a világon olyan konfig amin lagmentesen futna. Soha nem is fog.
0
0
0
0
B0untY avatar
@segitek a konfiggal: Nekem jobban fút az új verzióval, bár én Médium beállítások mellett játszok.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@segitek a konfiggal: Igen jó a géped hozzá. Természetesen előfordulhatnak minimális beröccenések, de ez a játéknak tudható be.
A legrfrísebb patchel már sokkal jobb a helyzet mint megjelenéskor volt.
0
0
0
0
MrPickles avatar
Ahhoz képest hogy anno a retail (1.0-ás "patcheletlen"😉 sokáig megfingatta a PC-ket, ahhoz képest kevesebb FPS droppom van vele, mint a patchelt 1.0.7.0-ás vagy a Steames Complete Edition-el.
0
0
0
0
💬 3
Memento Mori avatar
@MrPickles: Mert feleannyi videó beállításod sincs az 1.0-ban...
0
0
0
0
MrPickles avatar
@Memento Mori: Attól még (shadereken kívül) nincs különbség a kettő között, mindkettőnél maxon van a View/Detail Distance, itt mégis kevésbé zavaró az FPS drop, mint az újabb verzióknál.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@MrPickles: Nagyfelbontású árnyékok, stb. is az 1.7-el kerültek bele. Nem vitázni akarok, csak érdekességként mesélem, hogy miért fut jobban az alap kiadás. Tedd mindkettőt medium beállításokra, és meglátod melyik fut jobban.
De nekem aztán édesmindegy, a lényeg, hogy te jól szórakozz vele. 😉
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Sajna az utolsó küldetés a Complete Editionben (revenge) bugos a helikopteres résznél amit orvosolni orvosoltam, viszont a tálcázást nem igen szereti a játék így nagyon profin kellene megcsinálni hogy ne fagyjon le, nincs valami módja ennek, hogy ki tudjam játszani? 😃 😆
0
0
0
0
💬 12
Arthur Morgan avatar
@Szabcsiadi: Original vagy virágbolti? 😆
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@Arthur Morgan: Virágbolti, de ugyan ilyen a steames is mint utána néztem ha valaki ezt az endinget használja 😆
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@Szabcsiadi: És ha esetleg egy régebbi patchet raksz a játékra?
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@Arthur Morgan: Nem hiszem hogy megoldana bármit is, hisz a baj igazából az hogy a mai procit nem bírja feldolgozni ennél a pontnál a játék, így hiába nyomkodom a Space-t hogy húzza fel magát Nico semmi. Viszont találtam egy megoldást elviekben ahogy ablakos módba tudnám elindítani a játékot, most azt próbálom
0
0
0
0
no avatar
@Szabcsiadi: Rivatunerben probaltad at allitani az FPS szamlalot 24 FPS-re?
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@ELERY: Már megoldottam, átszenvedtem magamat nagy nehezen ^^`
0
0
0
0
B0untY avatar
@Szabcsiadi: Elvileg javították 8-as patchhel. Jelenlegi legújabb verzió az 1.0.9.0 (1.2.0.33 asszem).
Ilyenkor le kell droppoltatni az fps-t 30-ra, vagy frapset kell futtatni a háttérben. (Tudom hülyeségnek hangzik, de egy videós mondta 😃😉
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@B0untY: Én a feladatkezelős megoldással próbálkoztam és végig szenvedtem olyan gyorsasággal a helikopter vezetést is :'D utána amikor a földön voltam állítottam vissza és úgy lett meg végül.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@Szabcsiadi: A hibái ellenére nálam ez a játék etalonnak számít. Annak idején mennyit szenvedtem vele az akkori ratyi számítógépemmel , hogy legalább 25-30fps-em legyen lowon. Egyszer még iskolából is lógtam 1-2 órát, hogy játszatni tudjak otthon vele 😆. Hangulat, zenék, sztori nálam elsőosztályú.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@Arthur Morgan: Egyetértek, szerintem a legjobb epizód, az utolsó pár küldetésnél viszont a kreativítás elszállt amikor kb tizedjére kell kitisztítani egy helyet amit tele pakoltak halom ellenséggel, viszont az akcentus, a sztori, a gameplay nagyon szórakoztató mai napig 😃
0
0
0
0
B0untY avatar
@Arthur Morgan: Én nem értettem annó, hogy miért szidják... Sokan mondták hogy a SA az jobb... De miben? Nagyon szeretem a SA-t, de én a SA-ban unatkozok, a minijátékai nem annyira kidolgozottak.
Itt a IV + DLC-k, csak felhívom Románt, hogy menjünk bowlingozni, dartsozni, a TBOGTba táncolok, vagy a klubba dolgozok 😃... Lövöldözés, fizikába, történelembe, karakterekbe legjobb a GTA -k közül. Ha nem is játszottam volna még vele, hanem csak egy videót láttam volna, akkor is megfogott volna. Ez a legjobb GTA , nem a San Andreas vagy az V az én szememben.
Rossz látni mit csinál a R* ezzel a játékkal... Kiveszi a multit, és optimalizálását se csinálták meg ennyi idő alatt...
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@B0untY: Egyetértek tisztelt uram önnel ! 😀
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Számomra (ha az optimalizálást nem nézzük) még mindig a sorozat legjobbja, a sztori, a karakterek, a világ mind egy rettenetesen jó élményt nyújt + Lil Jacob bármikor megszólal többet nevetek az akcentusán, mint mondjuk Big Smoke egész karakterén, de persze a San Andreas áll a második helyen 😜
0
0
0
0
💬 3
B0untY avatar
@Szabcsiadi: nekem Roman után Jacob a kedvenc karakterem 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
@Szabcsiadi: Ja a darkos világ, meg emlékszek fel lehetettet hívni a barátjaidat egy kis szórakozó helyre.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@Liptik: Eyy Nico, Let's go Bowling! Hogy is felejthetném el? 😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni. Megvan a teljes játék dlc -vel együtt Dvd-n időközben meg lett letöltve is a Rockstars oldalról.
Magyarosítás a dvd verzión gond nélkül megy de rockstars verzióval nem. Magyarosítás telepítés után első indításkor megy szépen de ha kilépek és újra indítom már nem magyar újra angol.
Érdekes mert a GTA V magyarosítás megy igaz modaktivátorral.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Mikrolitok: Azert mert azota ujabb patch van fent, sot onmagban a GTA IV nincs is fent Steam-n csak a Complete Editionnal.

Downgradelned kellene 1.0.70-ra ha jol emlekszem, akkor mukodnie kell. .
0
0
0
0
no avatar
@ELERY: Köszönöm szépen de nem engedi telepíteni. Egyébként Complete Edition de nem Steam verzió közvetlenül Rockstarsról töltöttem le.
0
0
0
0
B0untY avatar
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2174289481

😀 jó 2 hét volt, RIP Kate.
0
0
0
0
Tomii2000 avatar
@GZol89: Akkor,jó játékot kivánok hozzá! 😃
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@GZol89: Amilyen jól van optimalizálva örülhetsz ha 1080p high-en meglesz a 60fps. 😃
0
0
0
0
GZol89 avatar
@Viktorinho: 4K-55-60fps megvan
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Viktorinho: Mint a szar protoknál általában, ennél sem úgy működik, hogy nincs gép, amin normálisan megy. Sokkal inkább totál kiszámíthatatlan, hogy milyen gépen hogy muzsikál. Simán előfordul, hogy egy kifejezetten erős gépen stutterel és nem lehet kimaxolni a beállításokat, egy fele olyan erőson meg gond nélkül szalad.
0
0
0
0
Liptik avatar
@GZol89: Azt hogyan, hiszen optimalizálatlan.
0
0
0
0
GZol89 avatar
@Liptik: Hát Én is csodálkozok mert mindenki panaszkodik rá!!!Beruháztam rá Steam-en és annyi😲,55-60
0
0
0
0
Liptik avatar
Ehhez kéne RP szerver
0
0
0
0
💬 2
Gamernold avatar
@Liptik: Nem nézne ki rosszul, de a Rockstarosok már inkább a folytatásokra koncentrálnak.

Meg már a játékosok jó nagy része nem is igazán játszik már ezzel a játékkal, nyilván ha bejelentenék hogy lesz RP akkor biztos hogy nagyon sok ember térne vissza.

Ha megvan már a GTA 6 akkor ugyan úgy évekig hátradűlnek azzal a gondolattal a fejükben hogy sikerült befogni a népek száját, és majd talán egy kisebb szösszenet ként esélyes hogy csinálnak valami ilyesmit, de ha van GTA 6 akkor biztos nem lenne nagy sikere a GTA 4 RP szervernek.

Szó mi szó, a folytatás lebeg mindenki szeme előtt, és ha egyszer sikerül is tálalni egy GTA 6-ot, akkor biztos hogy sok embert sem fog meghatni hogy lesz GTA 4 RP, ha csak nem akkor ha nosztalgiázni akarnak 😀

( ne tévesszen meg senkit hogy az elején még azt mondom hogy sok ember térne vissza, a végén meg azt hogy nem biztos hogy sok ember játszana újra a játékkal, az elején még nem tértem ki a GTA 6-ra és az azzal járó valószínűsíthető sikerre. )
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@Gamernold: Tudtommal az RP-t nem a rockstar készíti,így nem is fognak foglalkozni vele. Akik meg készítik azon vannak,hogy ez ami van astabilabb legyen,bár utóbbi időben megint vacak. Na meg inkább foglalkoznak a Red dead redemption 2-höz szánt rp fejlesztéssel. Legalábbis a Fivem csapata.
0
0
0
0
Tomii2000 avatar
Sziasztok! 😀 (Előre is bocsi,hogy sokat írtam.. 😞 )
A segítségeteket kérem! 😃
Azt szeretném kérdezni,hogy esetleg elmenne a laptopon a GTA IV? A (Szerintem) főbb információk a gépről (az a baj,hogy többet nem nagyon tudok róla 😞 ) itt vannak:
CPU: Intel Pentium T4400
GPU: Mobility Radeon HD 4570
Ram:4 gb
OP: Win 7 32 bit
Az a baj,hogy nem nagyon hiszek az oldalnak,mert a cod 4 (modern warfare)-ra IS azt írta hogy lowon 60+ fps de csak nagyon néha volt meg 😞
0
0
0
0
💬 8
B0untY avatar
@Tomii2000: full lowon talán vinné 25-30fps-sel.
0
0
0
0
Tomii2000 avatar
@B0untY: Hmm.... Hát az szomorú :/ De azért köszönöm! 😃
Ha esetleg letöltöm,megnézem és elérné
A 35-40 fps-t (amit nem hiszek 😆😉
Akkor leírom hogy valami csoda folytán.. 😉
Köszi mégegyszer! 😎
0
0
0
0
B0untY avatar
@Tomii2000: Szivesen. Legjobb GTA, én High beállítások mellett nyomom steam verzióval 25-50fps között ingadózik (átlagban 35-40) 😃 Sajnos optimalizálatlan, bár árnyékok nélkül egész jó.
Bízom, hogy neked is jól fog menni 😃
0
0
0
0
Tomii2000 avatar
@B0untY: Nekem az lenne a tervem,hogy hátha low beállításokon elérem 40-45 fps-t 😃 Nagytesóm ért a gépekhez. Csak azért kérdeztem meg itt, mert szemét volt,és nem válaszolt 😆 DE! tegnap este válaszolt! 😂 😀
Egy oldalon utánakerestem,és az ajánlott gépigényt is Tesóm szerint vinni kéne. De majd kiderül 😀 és mivel csak ps3-on játszottam vele,de ott szaggatott nagyon ezért még nem tudom hogy igazából milyen. 😃 Eddig a San Andreas tetszett a legjobban,de lehet hogy az már csak a 2. helyre fog kerülni! 😲 UI:nem bántam meg hogy itt kérdeztem! 😆 És köszi mégegyszer,de tényleg! 😉 Kedves vagy! 😎 😃
0
0
0
0
Tomii2000 avatar
@B0untY: Jaj! Jut eszembe 😃 : Ha complete editiont venném meg steamen vagy esetleg csúnya módon letorrenteztem 😞 😆 akkor ugye 3 gta-t kapok. a GTA4, a Lost And Damned, és A Ballad Of Gay Tony-t 😃 ahogyan megnézem,a Gépigény.hu MEGINT az összesre 60+ fps-t ír. 😂 Ha szabad kérdeznem,azoknak tovább van fejlesztve a grafikája,vagy kb ugyanúgy menne az összes,mint a gta 4? Ha nem akarsz,nem válaszolsz,sokat kérdeztem tőled! 😊
0
0
0
0
B0untY avatar
@Tomii2000: Nekem a Complete Edition van meg steamen. Nem bántam meg, mert vannak ugye steam teljesítmények, el lehet ezzel ütni az időt. Ma vittem ki épp a gta 4-et (5x), jó kis 2 hét volt. 😃
A steames verzió most jött márciusban új kiadásban egy új patch-csel mi jobban optimalizál (bár nekem ugyanannyi fps mint az előző verziókban.
Több rádió van(egybeforrasztották a IV és az EFLC zenéit), és igen 3 játék. Én ajánlom, de sajna lecsúsztál a leárazásról, elég olcsó volt. 😃
Ha van kedved még beszélni a gta 4ről vagy a gtaról discordon vagy steamen dumálhatunk 😃
0
0
0
0
Tomii2000 avatar
@B0untY: Oké,értem! 😃 Viszont tényleg sajnálom,hogy nem tudtam a leárazásról 😕 De jelenleg most viszem a gta3-at 😊 Akkor,ha lehet kérnék egy discord nevet 😂
0
0
0
0
B0untY avatar
@Tomii2000: sild #2108 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. szerintetek hogy menne?

processor: Q9550
Ram: 7gb
Videókártya: 7900gtx (512mb)
Táp: 400W
0
0
0
0
no avatar
GTA IV: Complete Edition-t szerintetek erdemes lehet majd beruhazni ra vagy mar felesleges mert ott az 5-t? Ergo abban tok a tartalom, lehetoseg is>
0
0
0
0
💬 1
Bonnie and Clyde avatar
@ELERY: Ha GTA akarsz játszani 1 egészen 4ig az egész az 5 egy jó játék viszont GTA részként gyenge mert nem arról szól amiről kellene... sajnos 😕
0
0
0
0
ludas16 avatar
manapság játszik valaki gta 4 el????
ur isten akkor inkább gta5
0
0
0
0
💬 12
no avatar
@ludas16: Sőt játszanak a GTA 1-el is és a 2-vel is, meg a III-al is, és még a Vice Cityvel és San Andreassal is, felháborító...
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@ludas16: Mindegyik GTA-val jáccanak... még ha ez neked akkora úrysten is. 😉
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@ludas16: Gyerek, te hány évesnek gondolod magad, csak úgy mellékesen kérdezem, hogy ekkora a szád, már ne is haragudj? Elmondom, hogy még valaki a mai napig elővesz réges régi játékot, gondolok itt pl GTA III, ha már ide kellet egy ilyet szépet bekommentelned a GTA IV alá.
0
0
0
0
B0untY avatar
@ludas16: Szerintem meg a GTA IV a legjobb GTA amit a R* kirakott. A történet, a realizmus, a szabadság, a fizika...
0
0
0
0
ludas16 avatar
@B0untY: GTA IV-től akkor még a sanandrajsz is jobb 😆 GTA IV nagyon ratyi lett
0
0
0
0
B0untY avatar
@ludas16: Hadd döntsem már el nekem mi tetszik te telibefsott búvárruha
0
0
0
0
Bicike avatar
@ludas16: Miért? Már nem lehet játszani vele? Statárium elé állítják, aki játszik vele?
0
0
0
0
Bicike avatar
@ludas16: Látod, ez a te bajod, hogy érvelni sem tudsz rendesen. Egyetlen olyan argumentumot nem hoztál fel visszamenőleg, ami alátámasztaná az igazad, hogy miért is rossz játék a GTA IV és miért nem lehet vele játszani 2020-ban már. Rá lehetne húzni az oktatás hibájára is, mint megannyi dolgot, de azért lehetett volan benned annyi önszorgalom, ha állítasz valamit, azt támogatni, alátámasztani is tudod érvekkel, más cikkekkel, írásokkal.

Szerintem az nem szubjektív vélemény, hogy "szar;" nem derül ki, hogy miért gondolod ezt.
0
0
0
0
Gereth avatar
Mi ez a hiba ? 😆
Konkrétan a játék nem ismeri fel a teljes videó memóriát és csak 123mb- ot tudok használni összesen 😆
Resource Usage 100mb/123mb a fene ez ? 😆 😆 😆
0
0
0
0
💬 8
no avatar
@Gereth: Lehet az integrált VGA-t használja...
0
0
0
0
Gereth avatar
@Palanova: Erre nem gondoltam még 😆
Csak túl hülye vagyok hozzá, hogy megoldjam, hogy felismerje a GTX 1050 - et 😆
0
0
0
0
no avatar
@Gereth: Vagy BIOS-ban kell turkálni hogy a 1050 legyen állandóan használva, vagy ingame beállítások között a grafikánál.
0
0
0
0
Gereth avatar
@Palanova: A játékban nagyon nem lehet mit turkálni, ott már átfésültem mindent.
A BIOS maradt akkor csak.
0
0
0
0
sean avatar
@Gereth: Anno nekem is ezt csinálta a 1060-al, de már nem emlékszem hogy oldottam meg. Neten kerestem rá és ott találtam megoldást egy yt videóban. Bár azóta már frissítették a játékot, lehet más a gond.
0
0
0
0
Gereth avatar
@sean: Lehet csak a gép szar hozzá 😆
0
0
0
0
no avatar
@Gereth: Szia! Nem, nem a gép szar. Ez gyakori eset a 4. résznél.. Alacsony felbontáson indul, semmitsem lehet állítani, és az általad említett gond.. Neten lekell valamit töltened és behúzni a játék mappájába.. Erről elég sok videó lesz majd. Nekem utána ment szépen, de ki crashelt. Azóta nem próbáltam.. Megjegyzem olyan dolgok is voltak hogy az eredeti kiadás dátumát a netről kellett megkeresni és beírni.. Mindezt eredeti dobozos verziónál.. Tiszta gáz amúgy..
0
0
0
0
Gereth avatar
@Blade890: Hali...
Ja azóta már megoldódott a problem.
Ki is vittem már azóta...
0
0
0
0
no avatar
Halihó srácok!

Az lenne a kérdésem, hogy ezen a konfigon el lehetne játszadozni kb 45 fps-el a GTA 4-el?

Proci: AMD A6-6310
RAM: 1x4gb mezei
Videókari:AMD Radeon r4 512mb
HDD: Mezei toshiba 512gb-s

Mellesleg ez egy laptop konfig.
0
0
0
0
💬 1
Gereth avatar
@_Marcls_: Beütöttem ezt a konfigot az összehasonlításba, elvileg 1080p - ben nagyon magas beállítással tudnád tolni 40 fps el.
0
0
0
0
roka1 avatar
Sziasztok tudna nekem valaki segiteni .. online akarok játszani játékokon . régen a cal of duty 2 nyomtam , multiba , de akkor még volt X-Fire de most nincs hogyan tudok játcani ?
vagy még az a segitség jőnne jol , ha a steamon eligazitanátok ..
0
0
0
0
💬 1
Arthur Morgan avatar
@roka1: Online részét hivatalosan kiszedték.
0
0
0
0
Wihay avatar
A legjobb GTA lett volna a sorozatban ha, beletetettek volna olyan dolgokat mint pl: Autó tunningolás, ingatlan vásárlás, vidék, több ruha a játékban,+ haj stílusok [Karakter testreszabása..], fegyver tunning, GYM, NITRO az autó..

ui: Normális PC-s port, + optimalizálás...
0
0
0
0
💬 1
Arthur Morgan avatar
@Wihay: Én egyedül azt sajnálom, hogy kivették belőle a mutliplayer támogatást. Én szerettem főleg freeroam-ba többiekkel csapatba játszani. Legtöbb időt szerintem a reptéren töltöttük stuntolással 😆 De aki steames verzióval rendelkezik azok elvileg visszatudják varázsolni a multit.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sdDwUJF3RdA&list=WL&index=3&t=302s[/youtube]
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb