Jogi nyilatkozat

Általános tájékoztatás

A Gepigeny.hu weboldal kiadója és üzemeltetője, Bodnár Zoltán e.v. (továbbiakban: „Üzemeltető”) (3973 Cigánd, Petőfi Sándor utca 48/A., Adószám: 67400593-1-25, EU adószám: HU67400593).

Kérjük, hogy a Gepigeny.hu weboldalának (továbbiakban: Weboldal) megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi tájékoztatást. A jogi nyilatkozat tartalmának megismerése és tudomásul vétele a Weboldal használatának nélkülözhetetlen feltétele, mert a Weboldal megnyitásával az alábbi jogi nyilatkozatban foglaltakat Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne használja a Weboldalt!

Szerzői jogok

A Weboldalon közzétett cikkek, szövegek, álló- és mozgóképes alkotások, egyéb szerzői művek csak az Üzemeltető írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban, a médiában és az interneten. [Szjt. 36. § (2)].

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

Az Üzemeltető hozzájárul ahhoz, hogy a Felhasználó a Weboldal tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra használja.

A Weboldalon megjelenő minden védjegy, szolgáltatási védjegy, embléma, kereskedelmi megnevezés és minden egyéb kapcsolódó megnevezés védjegye vagy bejegyzett védjegye a vonatkozó tulajdonosok tulajdonát képezi.

A Weboldal tartalma

A Weboldalon megjelenő adatok és információk pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében az Üzemeltető nem vállal felelősséget.

Az Üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a Weboldal használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A Weboldalhoz hivatkozással kapcsolódó weboldalak

A Weboldal tartalmazhat más weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen hivatkozásokkal elérhető weboldalak tulajdonosai nincsenek minden esetben kapcsolatban az Üzemeltetővel. Ezen hivatkozásokkal elérhető weboldalak tartalmáért és a rajtuk szereplő információkért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

A Weboldalon megjelenő hirdetések tartalmáért és aktualitásáért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Az Üzemeltetőt nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a Üzemeltető weboldalához kapcsolódnak. A Weboldal felhasználói által létrehozott és megosztott tartalmakért az Üzemeltető nem vállal felelősséget.

Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az Üzemeltető haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket, legyen az polgári jogi, büntetőjogi vagy egyéb vonatkozású.

A jogi nyilatkozat megváltoztatása

Az Üzemeltető fenntartja jelen jogi nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.Elfelejtett jelszóRegisztráció