Ezek a PlayStation-játékok is befuthatnak PC-re

Szerző: xoki | 2021. október 27. | hír | 14 hozzászólás

A Sony nagyon sokáig egyáltalán nem volt hajlandó lemondani az exkluzívjairól, de az utóbbi időben több játékukat is eljuttatták a PC-s közösségnek. Sokakat meglepetésként ért a God of War PC-s verziójának bejelentése is, és most, nem sokkal a port leleplezése után újabb játékok átültetéséről kezdtek el pletykálni.

Ezeket az információkat hivatalos forrás még nem támasztotta alá, de úgy tűnik, a Sucker Punch Ghost of Tsushima és a Bluepoint Games Shadow of the Colossus című játéka is megjelenik majd PC-re.

A Shadow of the Colossus kapcsán egy játékhírekkel foglalkozó oldal állítólagos munkatársa osztott meg velünk néhány apróságot, mely szerint a játék valamikor 2022 első negyedévében PC-re is meg fog jelenni. A 2020-ban megjelent, rendkívül népszerű Ghost of Tsushima portjával kapcsolatban pedig az EarlyGame írt, akik felfedezték, hogy eltávolították a játék „Only on PlayStation” logóját. Ez történt a Horizon Zero Dawn és a Days Gone esetében is, amelyek később tényleg elérhetővé váltak PC-n is.

Ma fog sor kerülni a következő State of Play-re, ahol a third-party játékokon lesz a fő hangsúly, és egyáltalán nem kizárt, hogy az eseményen megerősítik majd a fentieket is.

no cover
no cover
Ghost of Tsushima
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Sucker Punch Productions
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Engem a Gran Turismo 7 érdekelne igazán. Ha az jönne PC-re, akkor máris eladnám a PS5-öt.
0
0
0
0
sinis avatar
Várjuk őket sok szeretettel
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Nem kell ide már PS4 Pro vagy PS5 Ha az embernek vagy egy normális midrange gamer gépe.... Idővel PC-re szépen megjelennek majd az exkluzív játékok. Úgy látom erre az útvonalra lépett a Sony. Ha ellehet adni valamit többszőr, miért ne. Nincs itt már semmi féle exkluzivitás mint pl anno PS3 érájában.
3
2
0
0
💬 4
no avatar
@Arthur Morgan: Vége az exkluzivitásnak?
Másfél éves a GoT. Ha valaki játszani akar egy ilyen játékkal az PS-t vesz, nem fognak várni másfél évet a PC-s kiadásra a játékosok.
És a Sony jól tette hogy meglépte ezt a dolgot.
PS játékosok nem vesztenek az exkluzivitásból semmit (másfél év rengeteg idő), a PC-sek kapnak jó játékokat, a Sonynak meg megint a nyakába hullik egy zsák pénz azért a játékért amit már egyszer kiadtak. Ebben a dologban egyszerűen nincs vesztes.
3
0
0
0
Larten avatar
@Arthur Morgan: Ha a microsoft csinálja ugyanezt, ráadásul a megjelenés napján, az érdekes módon nem gond. Sőt, azok még a Game Pass-ba is beraknak mindent, de ha a Sony merészel megjelentetni egy 2+ éves játékot PC-re, akkor már megy a hurrdur.

Engem pl nem zavar, ha idővel minden játékuk megjelenik pc-re, mert miért ne. Nem azért vettem PS5-öt, hogy Sony only játékokkal toljam, hanem mert szeretem azt a közeget.
2
0
0
0
gigazte avatar
@Larten: Én is így látom, olyan hiszti van most a téma körül, mert képesek több éves exkluzív játékokat elhozni pc-re! Én meg vígan fogom ugyanúgy ps-en előrendelni a játékaikat... 😆 A pc-sek meg legalább játszhatnak God of Wart, Unchartedet, Days Gone, és még sorolhatnám, ezt az élményt én nem sajnálom tőlük, mint sokan mások. Aki meg csak hisztizni tud ezen, az szépen fejlessze folyamatosan a gépét, és ne vegyen konzolt, aztán majd megjelenés után 1-2 évre rá játszhatja a Sony exkluzívait!
2
0
0
0
griff55 avatar
@Arthur Morgan: Na ja... csak ott járunk, hogy egy normális mid range gamer gépbe csak a videokártya kerül több mint 300 000 ft-ba, és az még nem is feltétlen hozza a ps5 szintet mondjuk...
1
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
2
0
0
💬 1
TRACERHD avatar
Tőlem az összes vissza mehet PS-re de hol az Infamous?
2
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@TRACERHD: Most már igazán kijárna. 😀
1
0
0
0
bigfooot avatar
Last of us és uncharted amik érdekelnének, remélem jönni fognak
0
0
0
0
💬 2
santakigyo avatar
@bigfooot: Uncharted 4 és Lost L az jön.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@santakigyo: Úh tényleg köszi, már el is felejtettem!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb