Elden Ring: 15 perc játékmenetet kaptunk

Szerző: Viki | 2021. November 04. | hír | 16 hozzászólás

A FromSoftware és a Bandai Namco tegnapi bejelentése után, ígéretükhöz híven ma megkaptuk a 15 percnyi Elden Ring játékmenet-videót.

A videón többek között szemügyre vehetjük a környezet változatosságát, a harcrendszert és még egy kooperatív boss harcot is.

Az Elden Ring eredetileg 2022. január 21-én jelent volna meg, viszont nemrég elhalasztották, így már február 25-én számíthatunk rá PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S platformokon.

Elden Ring
Elden Ring
Elden Ring
Megjelenés: 2022. February 25. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Souls-like
Fejlesztő: FromSoftware
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Dark Souls 4.................És akkor még az AC sorozatra mondják, hogy ugyanazon sémákra építkezik. Mert ez ugye nem................
1
2
0
9
💬 15
tamas98765 avatar
@enslaved: nem mondta senki hogy nem. ugyan az a cég csinálja, ehhez értenek csak nem fossák évente ugyan azt az optimizálatlan fostengert amit csak egyre jobban elrontanak:)
5
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Én se vagyok a zsánére ennek a játékstílusnak, de ez amit csinálsz eléggé gyerekes. Aki kicsit is túl lát a játék nehézségén az igen is tudja, hogy milyen lore-ja van a FromSoftware játékainak! Mindegyik játékuk más a maga módján! Ezzel a "bosszúhadjáratoddal" egyébként semmit nem érsz el, hogy minden cikkhez oda tolod a mélyen áradó negatívitásodat. 😆 Mindenki jobban jár vele, ha elengeded végre teljesen ezt a játékstílust! Amit te nem szeretsz az másnak még jó lehet, sőt az előző cikk alatt is bőszen kaptad a diszlájkokat, amiből lehet tanulni kéne legközelebbre. 😀
9
0
0
0
kmetovics avatar
@gigazte: Ennél szebben ezt megsem lehetne fogalmazni.
Énsem megyek mondjuk egy BR game gépigénye alá hisztizni csak azért, mert utálom azt a témát. De ez már tényleg gyerekes, amit itt leművel.
1
0
0
0
ABorealis27 avatar
@enslaved: A különbség, hogy itt rengeteg újítás történt. Elég a Dark Souls 3 - Sekiro - Elden Ring hármas játékmechanikai és game design terén történő különbözőségét szemlélni. A Sekiróban jött be a lopakodósabb, stealth-esebb megközelítés és egy parry-orientált játékmenet, ahol új mozdulatok és képességek megtanulásával fejlődhettél. Itt a stealth gameplay-t még tovább vitték (kedvezve a kevésbé skilles játékosoknak ugye ;) ), open world lett lovas közlekedéssel és akár harccal is, visszajött a szám alapú "rpg-snek" hívott fejlődési rendszer, a varázslásanimációkat új szintre emelték, behozták a napszakokat stb stb stb.
Egy Sekiro és Elden Ring után felhozni, hogy ugyanazon sémákra épít a From Software, ahhoz azért kell szemellenző.
0
0
1
0
enslaved avatar
@ABorealis27: Nem is volt még Dark Souls 4......Amúgy fentebb elolvashatod, mi is a problémám igazából. A Sekiro amúgy nem lett volna rossz, ha a lopakodást tökélyre fejlesztették volna benne, és tényleg csak a legvégső esetben kellett volna azokhoz a brutálisan nehéz (és sok esetben eltúlzott, ezt még a nagy Dark Soulsos VR Pisti is mondta) harcokhoz folyamodni. Szóval a lényeg, hogy alapvetően jó játékokat tesz tönkre a cég azzal, hogy esélyt sem ad azoknak, akik csak játszani akarnak mondjuk késő este 2-3 órát, nem pedig reggeltől estig küzdeni egy bossal, csak mert ennyi az életcéljuk, vagy mert ennyire ráérnek.
0
0
0
2
kmetovics avatar
@enslaved: Miért példálózik mindenki Vérpistikével? Mintha ő lenne az etalon. Ő nem nagy játékos, főleg nem nagy souls játékos, csak szeret velük játszani, ennyi az egész. Akkora rageket tud lenyomni alattuk, mint te gondolom. Ezt az állandó késő esti 2-3 órázást meg tökre nem értem. Én sokszor letolok 6-18-ig egy munkát, haza jövök, megkajálok, lefürdök és ha van kedvem 8-tól 10-11-ig tolom a gamet. Ha nem megy egy boss, akkor meg farmolgatok kicsit, meg levezetésképpen megölök pár mobot gyakorlásképpen, azt ennyi.
A full lopakodás meg tök felesleges,(szerintem, mert én az ilyen játékokban nagyon keveset szoktam, max ami olyan alapú game) mert úgy is jönnek majd a bossok, ahol nem lehet semennyit lopakodni.
Amúgy tényleg nem értem, h miért nevezed ezeket jó játékoknak, meg minek foglalkozol ezekkel egyáltalán, ha totál nem tetszik a játékmenet. Fura.
Van csilió más játék, amiben más a csekpont rendszer, könnyebb fejlődni, lopakodni, meg érnek is valamit az armorok, azokkal próbálkozz inkább.
4
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Van mellette 3 gyereked is?
0
1
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Ne tereld a tárgyat. Most nem a családról van szó, hanem a souls gamekről.
De a válasz amúgy, h nincs.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Na látod. Majd ha lesz, velük kell foglalkoznod főleg délután, előtte meg ugye a munka, játék meg max. ilyen tájban🙂
0
4
0
0
Techthomas avatar
@enslaved: Csak megjegyzésként, akkor ilyen idősen meg felelősség tudatos korban már tudnod kéne el engedni dolgokat...
Le vettük nem vagy souls játékos fan, amivel nincs is baj. Tetszik de nem megy ez van. Enged el vagy gyakorolj. Ha más játékra van időd akkor erre is lenne épp.
Nincs benne micro tranzakció, tudjuk "minek...?!" Egy játékot azért játszik az ember hogy ki kapcsolódjon és nem azért hogy végig rohanjon rajta.. De ez is kinek mi, mai játék világ amúgy se arra halad hogy játék élményt adjon hanem üres fizetős ugyan azokra a sémákra épülő programot dobjanak ki újabb látvány világgal és ennyi már elég is hogy csurogjon a $$$

Én Dark Souls 3-al kezdtem el a FromSoftware-el való barátkozást.
És rettentő mód várom már az Elden Ringet!
Elsőnek számomra is brutál nehéz volt a DS 40 óra csak a 2. mapon hogy ki ismerjem a játék mechanikáját. Onnantól viszont olyan játék élményt adott hogy az valami hihetetlen. Főleg ha le győzöl egy Boss-t "fel becsülhetetlen érzés"
Nem úgy mint más játékoknál hogy elsőre neki mész azt már mész is tovább. Hol ott az élmény vagy a ki hívás?!
Ha nincs időd rá akkor van milliónyi más játék amúgy.. De amúgy ez elég bullshit kifogás.
A FromSoftware így jó ahogy van mivel párja nincs, és egyedi amit kiad. Ha volna benne nehézség állítás vagy bármi ami könnyítené, máris el veszítené a varázsát.

Ezért van akinek bejön van akinek nem. Ha bejön de nem megy akkor azt a időt amit irkálásra fordítasz például gyakorlással is tölthetnéd. Ha nem akkor enged el... Ennyire egyszerű.
Nem tetszhet mindenkinek minden az tény, de az hogy még pluszba le is blamálja hát az csak szegénységi bizonyítványát mutogatja olyankor.
Ami elég gáz dolgozó családapaként.... Szép példa mutatás ❌

További...
5
0
0
0
enslaved avatar
@Techthomas: Rendben, igazad van teljesen. Ezek csak játékok, olyan mint a zene, mindenkinek nem tetszhet minden🙂
0
0
2
0
Rodney5832 avatar
@enslaved: Ha egyszer nincs idöd, akkor ne játszodj ilyen egyszerü, de ha mégis akarsz késö esti orákban, akkor, játszodj olyan játékal, ami nem igényel nagy koncetráciot.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Rodney5832: Ennyi. Vagy próbálja ki a Star wars jedi fallen ordert, ha már souls témánál vagyunk. Abban van "legalább" story mód. De fogadjunk, h az meg azért nem lesz jó, mert az Star Wars téma.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: A Fallen Ordert már régen végig játszottam. Kifejezetten tetszett.
1
0
0
0
Rodney5832 avatar
@enslaved: Git gudd budy! 😉
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció