header
Elden Ring
Elden Ring cover
Megjelenés: 2022. február 25.
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Souls-like
Fejlesztő: FromSoftware
Kiadó: Bandai Namco Entertainment, FromSoftware

Elden Ring gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-8400 or AMD Ryzen 3 3300X
RAM:
12 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 1060, 3 GB or AMD Radeon RX 580, 4 GB
DX:
Version 12 (feature level 12.0)
OS:
Windows 10 (64-bit)
STO:
60 GB
Hang:
Windows-compatible audio device

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-8700K or AMD Ryzen 5 3600X
RAM:
16 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 1070, 8 GB or AMD Radeon RX Vega 56, 8 GB
DX:
Version 12 (feature level 12.0)
OS:
Windows 10 / 11 (64-bit)
STO:
60 GB
Hang:
Windows-compatible audio device
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólások: 1 005
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Nézek videókat, de nem értem, hogy a játékosok honnan tudják, merre kell menni.
0
1
0
0
💬 6
Ayistion avatar
@Liptik: Te amúgy most értelmetlen kommentekből gyűjtöd a lvl pontokat?
1
0
0
0
blaxphoenix avatar
@Liptik: Te amúgy a mindennapi életedben tudod merre kell menni? Mert úgy látszik nem igazán.
0
1
0
0
Liptik avatar
@blaxphoenix: Azt tudom. Ovoda, iskola, egyetem, munkahely, de azt sem magadtól tudtad meg, hanem a szöleidtől.
0
1
0
0
SotetAlak avatar
@Liptik: Kérdezd meg akkor anyukádat, hogy merre kell menni a játékban, hátha itt is segít! 😉
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Liptik: Már párszor lelett írva, h hogyan kell tájékozódni a gameben. Kicsit visszább kéne olvasni és megtudnád, ha már ennyit jársz fel ide 🙄
0
0
0
0
kellpenzps5re avatar
@Liptik: Ez most komoly? A jéták mutatja merre kell menned.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na több hét kihagyás után folytattam a gamet. Meglett Malenia, de csak a Mimic segítségével. Úgy meglett elsőre. De úgy meg nem volt kihívás benne 😕 kb, mert mozdulni nem tudott szinte, max phase 2-ben. Na mindegy. lényeg, h meglett 😁 A 2 nagy sárkány meg azt hittem, h jóval nehezebb lesz, erre levertem majdnem mind2-őt elsőre 😎😎😎 A Godfrey-s figh-ot azt nagyon élveztem. Mind2 phase tetszett, de azért a 2. az jó durva volt. Kb healelni nem engedett a tag. Kb időzíteni kellett, h mikor ihatok. Még hátrvana nekem Radagon, meg az Elden beast. Utána még átnézem az egész mapot, mert tuti, h egy csomó mindent kihagytam.
1
0
0
0
💬 6
SotetAlak avatar
@kmetovics: Az Elden Beasttel egy keveset biztos el leszel, az is kellően unfair amíg nem ismeri ki az ember. 😅 Maleniához meg gratulálok! 😉
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Köszi szépen 😀 Közben már befejeztem a gamet. Ranni-s endinget választottamSpoiler!
mint kb mindenki 😉
Tényleg elég szivatós volt az elden beast. Eléggé tudott spammelni, meg nyomatni a spelleket. A radagon fight-ot viszont élveztem. Az tetszett, na meg a zene BEST 😎😎😎 Állandóan próbáltam nála spórolni az estussal a végső végső harcra. Az 1. trynál egy db estusom maradt, de úgy is meglett fél hp-ja.Néha nem tudtam, h most támad vagy csak táncikál 😆😆 Kellett hozzájuk 20+try, de meglett, az a lényeg. Minden bosst(akivel találkoztál) summon nélkül öltem meg, kivéve 2-t. Az egyik Mohg volt. Őt Tichevel, míg Maleniát csak a Mimic-kel tudtam megölni. De úgy meg egyiksem volt igazi kihívás, pedig azért még akkor is engem támadtak leginkább. Visszamentem Rennalahoz és respecceltem a karimat bleedre. Most átnézem a teljes Lands Between-t, mert pl a Stormveil alatti titkos részt még nem is láttam.
1
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Na örülök neki, hogy a végére jutottál. Tervezel még new game+ -ot, vagy ha végeztél mindennel akkor abbahagyod?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Mind2-őt tervezem. Átlépek NG+ba, de majd máskor folytatom. Kicsit hagyom pihenni, mert így hanyagoltam más gameket, amiket még idén ki szeretnék játszani. De azok azért jóval rövidebbek lesznek 😀 Viszont majd lehet csinálok előre karakter kinézeteket, h legközelebb ne keljen azzal bíbelődnöm. Mert még vagy 4szer ki szeretném játszani. Tervben van egy sima str, egy dex/int és egy full varázsló build, na meg ennek a NG+. Meg más endingeket csinálok. Én nem variáltam a mentéssel, pedig elvileg lehet, h más endinget kapjunk, de tudok várni. A Witcher 3nak is csak az egyik endingjét ismerem, pedig már rég megnézhettem volna a többit, de az a játék is olyan király, h nem éri meg lespoilerezni magunknak 😁
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Azóta Greatsword strenght builddel játszok, és nagyon ajánlom azt is. Igaz én is visszább vettem a játékidőt, mert rengeteget bele öltem a játékba, de a heti egy 2-3 órás játék most is megy általában. 😀 Örülök neki, hogy ilyen jó újrajátszhatósági faktora van a játéknak, mert uborkaszezonban legalább lesz mivel játszani, ha már manapság egyre kevesebb jó cím jelenik meg.

A Witcher 3 nekem pont a kedvenc játékom. Már kétszer végigjátszottam, de a good endinget nem szerettem volna másodszor sem elengedni, így maradt nagyjából ugyanaz az ending, csak a mellékesebb karakterszálaknál hoztam más döntéseket. Most jelenleg a next gen update-re várok, aztán konzolon is kijátszom egyszer. 😀
1
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Hát igen. Annyi fegyver, meg ending van, h totál megéri még jópárszor kijátszani 😁
1
0
0
0
no avatar
Hi!

Hogyan futna ezen a pc-n a játék?

CPU: Ryzen 5 2400G
GPU: RX 570 4gb
Ram: 2x8gb
0
0
0
0
💬 1
dekxonn avatar
sziaztok rtx 3090, 142 tb ram, i11 9900k, 500 petabyte nvme ssd (2500 TB/s) sztetek elviné 30 fpsel lowon vagy hanyagoljam?
1
1
0
0
💬 6
no avatar
@dekxonn: 🤣🤣🤣🤣 ez jó volt poénnak király. Nincs is ilyen masina.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@dekxonn: Szép volt. Tök poénos 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Amúgy szerintem maximum 720p-ben lowon talán 24-25 fps-ed lenne. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
0
0
0
0
Ayistion avatar
@dekxonn: Ha a CD-t berakod a gépbe, akkor futni fog.
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@dekxonn: egy ilyen gépem lenne az lenne maga a csoda 😅😅😅
0
0
0
0
mata1093 avatar
@dekxonn: RTX 3090-el neccesen, 25 inkább... RTX 5090-el már megvan a stabil 30 fps 😊
0
1
0
0
samu89 avatar
Sziasztok!
Kijátszottam a játékot viszont nekem a mapon a havas rész mellett még maradt szürke rész amit nem tudtam felfedezni. Oda, hogy tudok eljutni?
Üdv.
0
0
0
0
💬 4
blaxphoenix avatar
@samu89: A hegy bal oldalán? Az a consacrated snowfields, és ahhoz kell a Haligtree Secret Medallion mindkét része, és a liftnél pedig azt használod.
1
0
0
0
samu89 avatar
@blaxphoenix: Azt hiszem kaptam olyat Nial legyőzésével csak nem találkoztam a lifttel ahol használhatnám.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@samu89: Annál a liftnél kell használni, ami a havas mapon van. 100%, hogy találkoztál vele 😉
1
0
0
0
samu89 avatar
@kmetovics: Oké megnézem new game plus-ba mert úgy is van még ami kimaradt.
0
0
0
0
Almost pi avatar
Sziasztok. Játék elinditásakor ezt a hibakodot dobja ki 0xc0000142.
Mindent kiprobáltam már, de semmi.
Aki tud segiteni köszönöm!
0
0
0
0
💬 4
nagyattila94 avatar
@Almost pi: Eredeti a játék ?
0
0
0
0
FRC45DX avatar
@nagyattila94: Egy másik fiók.
Nem nem eredeti a játèk.
0
0
0
0
nagyattila94 avatar
@FRC45DX: Akkor megvan a gond.
0
0
0
0
FRC45DX avatar
@nagyattila94: De más játékoknál èrdekes megy
0
0
0
0
kmetovics avatar
Mi a tapasztalatotok a legújabb patch-ről? Tényleg insatnt meghalnak a több phase-es bossok az effectes támadásoktól? Pl bleed, fagy, méreg, stb. Mert néztem egy videóban, h a gyerek a fire giant-el harcolt, fél hp-ig még simán ment az élete, majd beadta neki még phase váltás előtt a bleed-et és az phase 2-ben instant meghalt. Ugyanezt láttam a godskin duonál is. Most emiatt nem merem folytatni a Malenia figh-ot, mert félek, h phase 2-re instant meghal emiatt a bug miatt. Azt a bugot, h ha mellémcsapdos és ugyanúgy regenerálódik, nem tapasztaltam hála égnek.
0
0
0
0
💬 3
SotetAlak avatar
@kmetovics: Ez mind benne van sajnos! 😅 Komolyan röhejes ami a mai játékokban megy, a patchek nem javítanak, inkább el*** mindent.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Hát igen. Pedig örül az ember, h kijavítottak végre egy zavaró bugot, erre újabb még zavaróbb jön a helyére néha. Bár, aki kevésbé kitartó, az még örülhet is az ilyen instakill glitch-nek, bár az nem én vagyok 😁
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Így is szinte minden verzióban voltak másfajta glitchek, és ez úgy tűnik nem is fog változni. Én sem éltem egyikkel sem, meghagyom azoknak akik ezzel el akarják rontani a játékélményüket! 😅
1
0
0
0
Ayistion avatar
92 óra 43 perc. Ennyit vett igénybe az első végigjátszásom. Természetesen #ALLBOSSRUN nem maradt ki senki, excel-ben szépen jegyzeteltem magamnak mindenkit. Spoiler!
Ranni endingem lett.
Mondhatni majdnem a teljes játékot felfedeztem. Ennyi idő alatt meg is lett a véleményem, mint soulsplayer.
Legrosszabb bossfight: 1. Starscourge Radahn, borzalmasan bugyuta, de ezt már egyszer leírtam. Nem látok fantáziát abban hogy fogunk egy böszme nagy lényt, telenyomjuk damageval és spammel. Rosszabb volt mint a DS Manusa...
Legjobb bossfight: Nem igazán tudok erre mit mondani. Maliketh, the Black Blade-t tenném a győztesnek, de elég rövid volt a second phase erre a bossra. Alapból Malikethként kezdene, és valami vadállattá válna, akkor nekem szerintem top, de így inkább Malenia, Blade of Miquella. Két phases baszó boss remek körítéssel. Egyedül az agyon vagdosós move-ja ami nekem nem tetszett benne. Rajtuk kívül nagyjából egy boss se maradt meg így emlékezetesnek.
Negatívumok: Elvileg ha földön fekszem, nem kellene tudniuk sebezni, de azért pár mob mégis tud, szerintem ez így hülyeség. Nincs idő eldodgeolni sem, mert meghalok. És itt nem arról van szó ha a lóról leütnek, azzal tisztában vagyok hogy ott van sebzés a földön fekve, olyankor azt nyeld be ha hősködsz a lóval.

Nem tudom hogy erre a láthatatlan Black Knife Assassinra van-e valami ellenszer, de ha van akkor mondjátok el. Mert rohadt idegesítő volt hogy el láthatatlan valami hátba szúr több alkalommal is, én meg vagdosom a levegőt mint a hülye...

Néha számomra érhetetlen oneshotokat kaptam, ami kicsit idegesített az Great Wyrm Theodorix volt aki négy alkalommal ölt meg full hpról egy ütéssel. Ott a full hp nekem 1700-at jelentett... kicsit érdekesnek találtam. A végén az Elden Beast konkrétan meg alig sebzett...

Oké hogy most jött update, és megint balanceoltak meg nerfeltek csomó dolgot, de rohadt mocskos unfair dolognak tartom azt, hogy elkezded a játékot mageként LVL zeron. Lemész a mocsárba a sárkányhoz, ahol van egy rohadt láda amit kinyitsz, elteleportál Caelidbe, ahol kifutsz a bányából, be a rot lakeba, és felveszel 5 perc játék alatt egy kib.szott S INT SCALINGES +0 STAFFOT, AMIKOR ÉN A JÁTÉKOT VÉGIGMAXOLVA LEGJOBBRA EGY "A" SCALINGET TUDTAM KIHOZNI A KATANÁBAN. DAFUQ FROMSOFTWARE???!!!!?!?!?!!?!?

Pozitívumok: Mocskos jó dolog volt a ló, mondhatni a játék lelke. Sok bossnál segített hogy lehetett lóval ölni őket, így sokkal gyorsabban tudtam mozogni mint ha csak med loaddal nyomogattam volna a "B" gombot. Rohadt jó volt átlovagolni vele az egész világot.

A level design a már megszokott volt számomra. Brutálisan összerakott pálya elemek. És nem, nem a grafikára gondolok, hanem a szintek megvalósítására. Az hogy mennyire összetettek voltak a helyek, hogy hova melyik kis lyukon kell bemenned hogy ott egy titkos falon át menj be egy folyosóra aztán menj a nagyvilágba tovább, és akkor még iderakok egy bosst ami full secret és nem fogod tudni hogy juss oda csak ha bejárod az egész rohadt helyet. Na ez az ami igazán hozta a Dark Souls szintet, le a kalappal.

Játékmenetileg szerintem teljesen rendben van a játék, bár szerintem kicsit könnyű. Vannak bossok amikkel kell szívni, de nincsenek sokan. Talán kettőt tudnék mondani. Közben meg kb van 150 boss a játékban. (Minibossokat is beleszámolva) Nagyon felhasználóbarát, rengeteg bussrunhoz közel van a grace, vagy pedig van ott egy mariska szobor, tehát nem egy DS ahol sokszor a halál f...áról kell elfutni a bosshoz, 30 enemyn át.

Összegezve szerintem egy rohad jó játék lett és élvezetes. Bőven van mit felfedezni benne, és van is benne mit csinálni. Platinázni szerintem egyszerűbb mint egy DS-t, szóval nyomjátok, én is rá fogok feszülni, mert csak 2 ending és egy varázslat hiányzik hozzá. Aki kezdő a soulsjátékok világában, annak én mindenképp ezt a játékot ajánlanám hogy elkezdje velük a karrierjét. Sok mindenben hozott szerintem fejlődést a DS3-hoz képest, szóval abszolút megérte kifizetni az összeget.

Build Pure DEX. Malenia kardja, és Maliketh armorral fejeztem be. Erdtree's Favor +2, Green Turtle Talisman, Viridian Amber Medallion +2, a negyedik talizmánt pedig helyzetnek megfelelően cserélgettem, nem volt fix. 99 DEX, 60 VIGOR, 50 ENDURANCE, 12 STRENGHT. LVL 180-an valamennyi, nem emlékszem pontosan, majd megnézem. 🤣
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@Ayistion:
Nem tudom hogy erre a láthatatlan Black Knife Assassinra van-e valami ellenszer, de ha van akkor mondjátok el. Mert rohadt idegesítő volt hogy el láthatatlan valami hátba szúr több alkalommal is, én meg vagdosom a levegőt mint a hülye...
Ezen a Sentry' Torch segít 😉 Ha előbb találtam volna meg azt a videót, amiben ez benne van, akkor sokkal könnyebben öltem volna meg az assassint. Így a fáklya nélkül kellett próbálkoznom. Igaz 2. tryra meglett. Próbáltam nézni, h hol mozog a pocsolya, igaz nem sokra mentem vele, amikor ugrált. Meg akkor éppen kaszával nyomultam és csak hadonásztam vele, de legtöbbször eltaláltam. Amikor elsőnek bementem a boss arénába, azt hittem, h rám fognak potyogni a kalitkában lévő hullák, erre puff elkapott az a nyomorult 🤣 Vagy még a másik gondolatom az volt, h lehet bugos a boss.
Amúgy gratulálok , h sikerült befejezned. Én 135 óránál vagyok jelenleg és még Malenia-n kívül hátravan a sárkányos map, meg az ending részek. Utólag válaszolva neked, igen pure dex buildem van. 2 db twinblade, ami plusz 25-ös. Az alap tb, meg a amit a godskin apostol dob a szélmalmoknál. Elég sokat sebeznek duálban, plusz, ha felhúzom az ugorva sebzős medált, akkor még többet. Meg még az uchit szoktam használni, de az még csak 22-es. Lehet elmegyek farmolni 8-cas köveket a Haligtree-es mapra a lovagoktól. Amúgy tervezem, h visszamegyek Rennalahoz és respeccelem a karim, h több dex-em legyen.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Hát ez a Malenia pont olyan, mint gondoltam, sőt még nehezebb is. Maga a map sem volt leányálom az elejétől a végéig, meg eljutni sem volt éppen könnyű hozzá. Eddig 35-ször haltam meg nála.Eddig a legnagyobb chipshit, amit valaha from gameben láttam(falon át ütésen kívül), az ütésenkénti hp regeneráció. A hp-ját is alig-alig bírtam levinni 35 try alatt max a 1/4-ig. Hát bossal így még soha életemben nem jártam. Az a baj, h egy helyben toporgok, mert nem érzek semmi haladást, amit ilyenkor szoktak a souls playerek. Nagynehezen eljutok addig a pontig, amikor a 100szor hadonászos k**** anyját nyomja és ott insta death, mint az elkapós támadásánál. Azt nem nehéz kikerülni, de hát ugye a hitbox 🙄🙄 Mára békén hagyom Spoiler!
vagy ő engem 😅😅😅
és majd holnap megpróbálom. Ha nem megy, akkor haladok a storyval. Biztos, h nem fogom otthagyni, mert nem szokásom. Buildet meg biztos nem fogok váltani a final boss utánig. Dex-szel kezdtem és azzal is fejezem be.
1
0
0
0
💬 6
Ayistion avatar
@kmetovics: Pont tegnap nyomtam végig azt a részt, pár óra elment vele, meg a szórakozás a két avatárral. :D A katana weaponartja vagyis az a hadonászos istenf..a, az tényleg broken Malenianal, kb 10. alkalomra lett meg nekem, ajánlom hogy kend rá a fagyot a fegyveredre, én úgy csináltam, meg benyomtam egy runa arkot is, eddig kb 5 dbt használtam el xd. Nekem már csak a sárkányos sziget van vissza meg az endgame, eddig minden boss pipa, minibossok is, sl 170 körül vagyok. Egyébként 99dexel a Malenia katanája kb ugyan ugyan az, mint a nagakiba +25öm, csak a weaponart az b.szóbb. Kitartást hozzá. :D
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Kitartást hozzá, meg lesz az. A Bloodhound step sokat segít ellene, csak meg kell tanulni időzíteni.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: De anélkül is le lehet győzni(elvileg). Közben nekem meglett a 60 halál. Szerintem lesz 100-150, mert 1szer sem jutottam phase 2-be. A hadonászós támadását egyszerűen sehogy nem tudom dodgeolni. A többi támadása már nagyjából megvan, csak ez a chipshit nincs meg sehogy. Elegem lett belőle. Szerintem majd később visszajövök. Nem tudom, h ti hogy a jó fenébe győztétek le 10 halál alatt.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Ahogy érzed, ez a te játékod. Én nem szenvednék vele, így lett meg az Elden Beast is, hogy változtattam taktikát(igaz nem egyből, mert 2-3 napot ott szórakoztam), különben még mindig ott harcolnék vele. 😀
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: Szimpla rng. Nem csinálta a hadonászást, meg a katana heavy szúrást adtam neki folyamat amitől megtört, nincs nagy poisja, aztán posture break vagy 2-3 alkalommal simán bement. Bleed szintén sokat levett az életéből, meg mellé kapta a fagysebzést is. Próbálj közel maradni hozzá. Miután rájöttem hogy mit csinálok, csak a stamina managementre kellett figyelnem :D pure dex builded van egyébként?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Igen észrevettem, h nincs nagy poise-a. Amúgy próbálok közel maradni, .ert ha távol vagyok és iszok, akkor mire megissza, ez felugrik és leszúr. De bezzeg, ha heal spellt használok, akkor nyugton marad. A hadonászást meg nekem kb az összes körben nyomja. Majd csak kitapasztalom, h kell kidodgeolni mind a 10000 vágást.
0
0
0
0
samu89 avatar
Sziasztok elértem a Fire Giant-hez, de valami marha nehéz. Phase 2-ig lebirkózom de utána mindig kinyír. Esetleg valami tipp? Ja és melee karakterem van szóval varázslás nem opció.
Üdv.
0
0
0
0
💬 5
SotetAlak avatar
@samu89: Első phaseben mindig legyél a lába alatt, mert ott kevésbé tud sebezni, és ha tüzes dolgokat csinálja, akkor pattanj lóra és távolodj el tőle. Második phaseben mindig a háta mögé kell futni a lóval és ott csapkodni, itt jobban vigyázz a tűzre, mert bejön még két moveja, ha megáll és elkezdi tolni akkor menj el tőle minél messzebb, és ahogy leáll fuss egyből mögé, mert különben tovább spamel.
1
0
1
0
samu89 avatar
@SotetAlak: Rendben akkor hátulról próbálkozom csak valahol azt olvastam hogy phase 2-be a kezét könyökét kell ütni.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@samu89: Igaz lassabb, és kevesebbet sebez ha hátulról püfölöd, de legalább nem olyan veszélyes rád nézve.
1
0
1
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Én pont így csináltam, ahogy leírtad. A ló eléggé szükséges ehhez a harchoz. Úgy éreztem, h muszály használnom, mert folyamat lövöldözte a tüzes golyóit. Még jó, h lehetett "bait-elni" és felrobbantak, amik csak repkedtek felénk 😁
1
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Így már azért jóval könnyebb elkerülni, szerintem direkt lovas harcra lett ez a boss kitalálva. Én máshogy neki se állnék. 🙂
1
0
0
0
SotetAlak avatar
https://i.imgur.com/ovHRRgE.jpg

Azt hiszem el jött az idő, hogy egy kicsit megpihenni hagyjam a játékot. Az előbb sikerült az utolsó befejezés is, aminek köszönhetően meglett a platina trófea is.
0
0
0
0
💬 11
kmetovics avatar
@SotetAlak: Gratulálok mégegyszer 😉 Lassan nekem is befejeződik. Aztán kicsit hagyom én is pihenni és jöhet a dupla katanas bleed build, ha már ennyire OP a cucc. Mostanában nagyon ráfüggtem a skilles/dexes fegyverekre. De majd teszek egy próbát a colossál swordokkal is. De hogy melyikkel menjek, fingom nincs, mert annyi van a játékban, mint égen a csillag😅😅 Az ember nem győzi kiválogatni. Lehetőleg megpróbálok nem a Ruin sworddal menni, hanem valami gyengébbel, mert azért vannak azon kívül is jó str fegyverek 😀
1
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Kösz. Elég durva a dupla katanás cucc, ezért már szüneteltettem is a Rivers of Blood katanát, és inkább Malenia katanáját nyomtam dualban. Én a Strenghtes buildemet Greatsworddel tolom, mert a Bloodborne-ban is az ottani változata volt a kedvenc fegyverem. A két kalapács(Prelate's Inferno Crozier, és Giant-Crusher) amúgy op-bb mint a Ruin Sword, és szerintem a Ruin end gamere már nem is lenne annyira broken, mert nem top tier weapon. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Malenia kardját én is akarom majd használni, meg az Eleonore polebladet. Még jó, h 6 fegyver lehet nálunk egyszerre, meg sok a stamina 😁
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Egy kicsit lassabb katana, de különben nincs gond vele. 😀 Jól jön az a sok slot az biztos, mert lehet tesztelni a fegyvereket. Még Morgott fegyverét is szerettem, jó kis dex fegyver. Az apostolok white flames twinbladejét akartam volna még letesztelni amúgy, csak már nem tudtam kellőképpen feltolni az upgradet.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Én most azzal nyomulok. Plusz bal kézben van a sima twinblade. Elég frankó cucc a 2. Még egyiksem maxos. Nem tudom, h egy végigjátszás során mennyi olyan ancient stone szerezhető. Az sem baj, ha max 24-re tudom felhúzni őket. Engem az apostolos war-jában az bosszant, h marha lassan tolja be azt a képességet és konkrétan egy mezei senki mob is meg tudja szakítani a támadást(úgy látom, h a poise nem sokat ér ebben a gameben, pedig akkor a crucible armorban voltam). Pedig amúgy sebez rendesen még tömeget is. Hamar leváltottam. Viszont ezzel öltem meg egy csomó Night cavalryt. Igaz a havas mapon lévő mintha érezte volna(6. érzékkel vagy nem tudom), h mikor akartam benyomni 😅😅😛 Amikor nem használtam, csak csapkodott, meg futkározott körülöttem, viszont amint elkezdtem használni, ő instant elrohant vagy 30m-re, utána meg vagy 10 fán körösztül rámugrott😂😂 Ezt eljátszotta vagy 5ször zsinorban. Mondom áhh hagyjuk, majd legyőzöm a jól bevált módon.
0
1
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics:
Engem az apostolos war-jában az bosszant, h marha lassan tolja be azt a képességet és konkrétan egy mezei senki mob is meg tudja szakítani a támadást(úgy látom, h a poise nem sokat ér ebben a gameben, pedig akkor a crucible armorban voltam).


Pont az Ash of Warja tetszett, szóval azt akartam volna kipróbálni élesben. 😀

Nem tudom, h egy végigjátszás során mennyi olyan ancient stone szerezhető.

Somberesből azt hiszem 2-3 lett nekem, a simából viszont 6-ot, 7-et simán ki tudtam hozni.

Ez a havas Night Cavalry nekem új, valószínűleg sosem este jártam arra. 😀Merre találkoztál vele?

A lávás területen az egyik hüllő magmás kardját megszerezted? 65-ös Arcannel próbálkoztam vele, de egyszer sem sikerült, pedig elég funnak tűnik a magmás ash of warja.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Annak a résznek az elején. Tudod, amikor mész a lift felé. Alig lehet észrevenni a lovast 40m-ről 😁
Lehet, h megvan az a kard. Azt tudod, h mi a neve?
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Na akkor visszanézek oda, kösz. 😀

[LINK]
Erre gondoltam. Elvileg jó ritka drop.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Szerintem ez nincs meg nekem. Gondolom csak azok dobják, akik a magmás cuccot nyomják maguk köré.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Az az egy Magma Blades dobja, mert a másik elvileg az magmás ostort dobja.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Jaaa. Vágesz. Nem időztem sokat azon a részen. Kb csak végigrohantam, meg azért szerintem kilootoltam az egészet.
0
0
0
0
blaxphoenix avatar
Na fiúk lányok tegnap meglett Mohg, kb 30 percet szenvedtem vele összesen. Azt hittem többet fog tartani 😁
DEX STR build-el mentem neki, lvl 155, Radahn Armor set, Bloodhound's Fang +10, Bloodflame Blade incantation, bleeding coating, Mohg's Shackle és nem utolsó sorban a Purifying Crytal Tear. Nem használtam summon-t sem spirit-et.
A taktika az volt, hogy amint bemegyek es hit közelben vagyok azonnal Mohg's Shackle és a bleed miatt kb az élet felét leveszem, utána dodge, es ameddig ő nyomja a curse-t és heal-t, addig én ütöm és kb 30% élettel marad. A phase 2 kicsivel neccesebb, de már betanultam a mozdulatait ezért ha sikerült ki dodge-olnom az ütései nagy részét akkor a Bloodhound's Fang Ash of War-jával (Skill: Bloodhound's Finesse) simán leütöttem 😀
Amúgy jó kis fight volt, tetszett ez a boss. Most készülök a Haligtree-re menni, Melania készülj mert veled sok időt töltök majd. Fire Giant már megvolt, de nem gyújtottem be a Forge-ot.
Epic game 😁🍿
Edit: spelling; majd töltök fel képet is, nagyon bírom a build-em és kinézetem. Full ultra grafikán pedig gyönyörű a game.
https://i.imgur.com/rFxjp51.jpghttps://i.imgur.com/9SWSOtU.png
1
0
0
0
💬 2
SotetAlak avatar
@blaxphoenix:
Most készülök a Haligtree-re menni, Melania készülj mert veled sok időt töltök majd.

Hajrá neked is. Már maga az út is egy élmény lesz Maleniahoz, én pár anyázós pillanatot megéltem azon a fán! 😅
0
1
0
0
blaxphoenix avatar
@SotetAlak: Már félek tőle, készülök idegileg rá 😂
0
1
0
0
SotetAlak avatar
Egy kis helyzetjelentés tőlem, mert elég friss élményekkel gazdagodtam, ugyanis az előbb sikerült a Journey 2, azaz a new game+ végigjátszása. Igaz átszaladtam másodszorra a játékon, viszont most ebben a végigjátszásban megszereztem az összes legendary varázslatot, legendary fegyvert, legendary summont, és végül a legendary talizmánokat is, szóval azért jó 20 órát szerintem most is beleöltem végül a játékba. Most tartok nagyjából 150 óránál, és egyáltalán nem unom még. A következő célkitűzésem a platina megszerzése, és már csak az Elden Lord befejezés kell hozzá, így igazából gyerekjáték az egész. Szóval ezen a héten jöhet a Journey 3! Már alig várom. 😀 Remélem ti is kitartotok még a játék mellett, mert igencsak visszaesett az oldalon az érdeklődés iránta, pedig elég aktív volt a téma, és szerettem mindig olvasgatni a kommenteket.
https://i.imgur.com/EQZogrS.jpg
1
0
0
0
💬 10
Maxidrake avatar
@SotetAlak: Hali! Grat, én nyomatom mikor van rá időm, már 22 a vagabondom,csak azt kezdtem megint,most gyúrok még egy kicsit a karin 30-as ra fel akarom húzni hogy le tudjam csapni a mocsàrba az első sárkányt.sokkak gyorsabban haladok mint mikor elsőnek mentem neki a játéknak.viszont kéne valami jó fegyver,első játékokban a sima kezdő long sword öt húztam,egyenlőre fegyvert még nem fejlesztettem,esetleg ha tudsz valami jó fegyvert ajánlani azt megköszönném.tovàbbi szép napot.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@Maxidrake: Kösz. Nem is kell nagyon elsietni a játékot. Én is ha elakadtam valamelyik bossnál, akkor mentem mindenfelé, hogy felszintezzem a karakteremet.

viszont kéne valami jó fegyver,első játékokban a sima kezdő long sword öt húztam,egyenlőre fegyvert még nem fejlesztettem,esetleg ha tudsz valami jó fegyvert ajánlani azt megköszönném.tovàbbi szép napot.

Én szinte a játék végéig az első Ruinban talált Lordsworn's Greatsworddal mentem, aztán amikor megtaláltam a Rivers of Blood-ot utána azzal vittem végig a játékot, és mellé beraktam Malenia katanáját a másik kezembe. Katanák közül még az Uchigatana, és Nagakiba jó bloodos buildhez, félmágusként meg Moonviel jó választás. Strenght buildhez: a Greatsword jó választás, mert már a játék elején el tudsz érte futni Caelidbe. Később a Prelate's Inferno Crozier, és Giant-Crusher kombó a legjobb választás szerintem, de jó még a Ruins Greatsword, és a Starscourge Greatsword is, az utóbbihoz intelligencia is kell. Azt még tudom, hogy Faith-es viszonylatban is van pár jó fegyver. Többi buildet még nem játszottam, szóval így egyenlőre ennyit tudok mondani. 😀 Neked is szép napot.
2
0
0
0
Maxidrake avatar
@SotetAlak: Köszi Szépen. A Lordswor's Greatsword már megvan , az jó is lesz lovon is jó vele harcolni mert jó messzire elér. Köszi mégegyszer.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@Maxidrake: Szívesen. Én +24-esig kitoltam, de sosem éreztem gyengének. Mellette még raksz rá egy neked hasznos Ash of Wart, és egy darabig biztos elkísér. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Na gratulálok hozzá 😁 Én most kicsit szüneteltetem. A filmeket, meg a sorozatokat kicsit hanyagoltam emitt, meg azért mással is akarok játszani, nem csak ezzel. Meg munka mellett amúgy sincs sok időm. De majd folytatom. Amúgy én még mindig az óriásoknál vagyok. Megszereztem a river of bloodot és eljutottam a fire giant "kapujáig". Nem sokat haladtam. Ha az kész, akkor megyek megcsinálom Milicent questjét és jöhet Malenia 😉
1
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Kösz, ezt én is észrevettem magamon, hogy szabadidőmben minden más játékot, sorozatokat, filmeket hanyagoltam a játék miatt, és pontosan ezért lett kiváló alkotás. Szerencsétlen Tiny Tina Wonderlands is a vétel óta csak csücsül a konzolon! 😂

Amúgy én még mindig az óriásoknál vagyok. Megszereztem a river of bloodot és eljutottam a fire giant "kapujáig". Nem sokat haladtam. Ha az kész, akkor megyek megcsinálom Milicent questjét és jöhet Malenia 😉


Akkor a legjobb még hátra van, pont ezek a kedvenc részeim az egész játékban. Sok kitartást hozzájuk. 🙂 Így második runban Malenia azért már 20x elkente a számat, mert hanyagoltam az op katanát, és csak a saját kardjával öltem, amit lehetett tőle szerezni. Ugyanez a helyzet Malekith-el is, elég nagy állat a bloodos sebzése, bár ha belegondolok, akkor Mohg jobban ette a flaskáimat! 😆
1
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Én sima dex builddel megyek. Még mindig a twinbladdel nyomulok. De most használom néha az ucsit, meg az apostolnak a twinbladejét is. A 2 tb-et használom duplaban. Elég sokat sebez ugrálva, medállal együtt L1-el 😁 Remélem is, h jó részek lesznek 😉 Gondolom a legnehezebb bossok még hátravannak.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Igen, hátra vannak. Jó kis build az, nekem is hasonló lesz a coop buildem szerintem. 😀
0
0
0
0
vyne avatar
@SotetAlak: Nemsemmi. :D
En 300 ora utan felre raktam kicsit, mert nem akarok ido elott kiegni. Nyomtam egy kis pvpt ami izgalmas volt meg jo lehetne ha egy ket ember nem laggolna vagy laggoltatna magat. Amugy ps5 on is elvan kezdve a varazslo, de annyit jatszottam mar, hogy most kell egy kis szunet. :D
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@vyne: Most én is úgy vagyok vele, hogy ebben a végigjátszásban tényleg csak végigszaladok, és csak azokat a bossakat ölöm meg, amiket muszáj. Általában ha coopozunk másik karakterrel, akkor 3 esetből 1x legalább mi is laggos invadert kapunk, és az sem segít semmit ha Európaira van állítva a szerver. Különben alapjáraton még mindig broken sajnos a pvp, mert spammer mágusokkal, vagy river of bloodos katanásokkal van tele az egész. Na meg amikor teljesen új karaktert csináltunk, és a The First Step Gracetől elindultunk, akkor ilyen több 100-as köcsögök invadelgettek, hatalmas élmény volt... 😕
0
0
0
0
Ayistion avatar
133 bossfighton vagyok túl, és még nincs vége a játéknak, most értem be Leyndell-be. :D Egészen idáig, minden boss megöltem, még a Stormveil Castle alatt lévő mocskot is, igaz az csak miniboss. :D Érdemes tényleg felfedezni mindent, mert a legutolsó kis zug is olyat tud hogy kiég már az agyam a titkosfalaktól, meg a secretbossoktól. :D
2
0
0
0
SotetAlak avatar
Na hát ez az alap new game+ egyenlőre tényleg csak arra jó, hogy tovább farmoljon az ember. 3 óra alatt eljutottam a havas területre úgy, hogy gyakorlatilag meg sem haltam, és a nagyobb bossokat, és ami szembe jött azt megöltem. Szegény Radahn például a meteor phaseig sem jutott el, és már meghalt, szóval édes volt a bosszú! 😁 Közben a Strenght buildem is megyeget előre, és így meg is lesz majd a 3 befejezés.
0
1
0
0
💬 4
Maxidrake avatar
@SotetAlak: Hu én közel 60 óra alatt még havat se láttam bennem,pedig 65-ös voltam mikor abba hagytam.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@Maxidrake: Nagyjából 90-100 óra játékidő alatt értem oda az első végigjátszásban, szóval eltartott nekem is egy darabig. Most meg ezt a második végigjátszást végigrusholom, mert nagyon könnyű így a játék, és amit megakartam szerezni az az első végigjátszás alatt sikerült, mert akkor szinte mindent felfedeztem, amit lehetett. Aztán a new game+ 2 elvileg már nehezebb lesz. 😀
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@SotetAlak: Az szupi,én is minden fűszàlat megnézek karakter tipus vagyok, nem sietek ráérek felfedezni,így lett annoa Fallout 4 be is 430 órám,de sose felyeztem be a sztorit nem vittem végig 😂. diablo 3 ba is volt 4000 óràm az első 2 évében, de az más tészta.😁
1
0
0
0
SotetAlak avatar
@Maxidrake: Én ps5-öm vétele előtt pont végigtoltam a Fallout 4-et, és a Skyrim-et, mert ugyanúgy voltam mint te, hogy csak módolásra használtam mindkét játékot. 😀
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali! Én most vettem meg, holnap reggel végzek melóval és kezdek neki,60 órát bele nyomtam a viràgbolti verzióba, de most lehet nem vagabondot kezdek így frissen újra kezdve.
1
0
0
0
💬 2
SotetAlak avatar
@Maxidrake: Jó játékot hozzá! 😀
1
0
0
0
Maxidrake avatar
@SotetAlak: Köszike, most valami olyan karaktert akarok kezdeni aminek nagy a kitartása alapból, úgy értem hogy a nehéz páncélba se lassuljon le annyira, most már hogy van vele tapasztalatom jobban tudok majd induló karaktert választani,vagy megint lesz vagabond, most már tudom milyen statokra érdemes neki rakni.majd holnap reggel kimalmozom😁
1
0
0
0
bazsi135 avatar
Azt hittem,hogy nem tud semmi sem felidegesíteni jobban,mint ez a játék.. TévedtemSpoiler!
FIDESZ
1
0
0
3
SotetAlak avatar
https://i.imgur.com/zl1jhFk.jpg

Asszem megvan a kedvenc kinézetem. 😆
0
4
0
0
AshenOne18 avatar
Végre végigjátszottam. 😁

Egyetlen negatívum számomra: Fossá spamelnek a bossok.....
0
0
0
0
no avatar
Régóta nem játszottam olyan játékkal ami végig lekötött volna. 97 órát tettem bele az első kijátszásba, próbáltam minden területet felfedezni vagy 3x nagyobb mapja van , mint amire először számítottam így első ránézésre, de egyedül én Miquella-t nem tudtam megölni, de new game+-ban mindenképp meg fogom őt is. Annak külön örülök, hogy végre kaptunk olyan játékot is ami nem egy bughalmaz, végülis én konzolon tolom, azt olvastam h pc-n kicsit rosszabbul jött ki.
Mindenesetre ez egy olyan játék volt számomra ami megérte a pénzét.
Annak viszont nagyon tudnék örülni, ha bejelentenék egy következő részt.
0
0
0
0
💬 2
Ayistion avatar
@arnold892: A következő rész előtt, még várd meg a dlc-ket, mert tuti lesznek, amihez új endinget is fogunk kapni valszeg. :D
0
0
0
0
no avatar
@arnold892: Én most tartok 60 óránál, de még csak most hagyom el a déli vidéket. :D
Úgy beszippantott, úgy el tudok időzni, hogy minden fűszálat ötször megnézek és legalább hat szögből lefotózom. :D
Bugok tekintetében engem csak a mobok/bossok falon átütése, tereptárgyakba, talajba bele olvadása zavart.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na csak sikerült megölni azt az átkozott Mohg-ot, de csak summon segítségével sajnos. Elegem lett, h telenyomta a mapot a bleedes sz*rjaival és folyton belementem tolatás közben. A 2. phaseben lehívtam a Black Assassint és 2en bedaráltuk bleed-del, ami érdekesmód még őt is elég jól sebezte.
Eddig csak nála használtam summont, meg a dupla gargoynél, de az 1. bedarálta a madaram 20mp alatt XD
Spoiler!
A csatornás változata a bossnak EZ volt. Az legalább nem csítelt 😁
1
0
1
0
💬 1
SotetAlak avatar
@kmetovics: Szerintem abszolút jól csináltad. 😁
0
0
0
0
no avatar
Hát ez nem az én műfajom :) szerintem nagyon gagyi játék, grafika eléggé nosztalgikus, a fizika na inkább arról nem irok semmit,mész a nagyvilágba semmi küldetés se egy láda vagy hasonló konrétan belementem a vízbe és mintha leestem volna és meghaltam atyaég 2000es éveknél éreztem ilyet a játéknál,hát kinek mi... de ennél vannak sokkal jobb játékok. Saját vélemény!
2
1
0
3
💬 21
no avatar
@zsakos: Ezzel a procival meg kártyával nem is adja vissza a grafikát. Ettől jóval erősebb kéne hozzá.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@zsakos: Igazad van, ez nem a te műfajod. Fortnájtot próbáld ki, úgy hallottam már építeni sem kell benne.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Csak ugrálni, meg emótozni mi 🤣🤣🤣
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: Nem tudom hogy annyi gombot le tudna-e nyomni egyszerre, elvégre csak megy a nagyvilágba, se egy küldetés, se egy láda :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Olyan ládákat keressen, ami füstölög. Abban vannak a Legendary loot-ok 🤣🤣🤣
0
1
0
0
blaxphoenix avatar
@kmetovics: Végülis, amikor Limgrave-ből Caelib-be teleportált el az a láda, sok smithing stone-t szedtem össze 😂
0
0
0
0
Ayistion avatar
@blaxphoenix: Én ott csak arra tudtam gondolni, hogy a pitsába fogok kijutni onnan. :D aztán ránéztem streamerekre, nem csak én szoptam be :D
0
1
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Én is bepánikoltam ott, h most mi lesz. Belementem a vízbe, ami rot-ot okoz, mondom basszus itt még a víz is sebez XD Aztán meg elkezdett lőni az a kalitkafejű egy sorozattüzet a felyemre. Mondtam magamban, h húzzunk el innen gyors minél messzebb 😂😂😂
0
0
0
0
mata1093 avatar
@zsakos: Vigyazz ne h rosszat vagy negativat merj irni a jatekrol vagy h neked nem tetszik mert rogton szetszednek es mehetsz Fortnite-ozni vagy Minecraft-ozni... 😀
0
0
0
0
vyne avatar
@mata1093: Es milyen igazuk van. Ez nem casualoknak valo jatek. Akinek kell nagy piros X vagy Y hogy hova kell menni meg mit kell csinalni, mert nincs annyi agyi kapacitasa hogy felfogja mit mondanak az npc-k es ezt az informaciot kepes is az agya elraktarozni annak ott a fortnite meg ott az assassins creed tele tomve a map minden szarral. De o legalabb jol kezdte, ez nem az o mufaja. Kar, hogy hulyeseggel folytatta, de az mar mellekes. :)
0
0
0
0
mata1093 avatar
@vyne: Igazabol szerintem azzal semmi gond nincs ha valaki casual-kent neki all. En se jatszottam ezelott Dark Souls jatekokkal de ez a nyilt vilaga miatt megtetszett. Grafika szerintem szep, sot nehol kaprazatos nehol meg a fejlesztok elfelejtettek h 2022 van, hangok igazabol hozzak a szuksegeset, jok de semmi extra, ellenfelek valtozatosak ami nagyon tetszett, boss-ok is nagyon kiralyak voltak. Ami viszont nem tetszett az a sztori vezetes... egy ilyen brutal atmoszferaval megalmodott.jatekba ilyen sztori vezetest rakni... velemenyem szerint egyik leggyengebb pontja a jateknak. Szerintem sokkal tobbet is kilehetett volna hozni belole. Iranyitas kontrollerrel oke. En erosen casual vagyok ilyen teren de ettol fuggetlen tetszett a jatek sztorivezetest leszamitva.
0
0
0
0
vyne avatar
@mata1093: Nem volt masabb a story vezetes mint egy dark/ demon souls ban. Igazabol neked ke ossze rakni a storyt, nincs a szadba ragva es sztem ez igy van jol. Van akinek tetszik van akinek nem. Akinek nem annak meg mindig ott vannak a fetn elmitett jatekok. Igazabol az elden ring storyval semmi gond nincs, amig tudsz angolul es erted mit beszelnek, meg tudsz olvasni szo szerint a sorok kozott.
0
0
0
0
mata1093 avatar
@vyne: Hat ha ilyen akkor ilyen, mondom nekem ez volt elso jatek amit toltam a FromSoftware-tol valszeg ezert is volt "szokatlan", gondolom akkor Dark Souls-okba is ilyesmi csak azok nem open world ugy tudom.
0
0
0
0
vyne avatar
@mata1093: Ugy megertem, ha szokatlan. Az osszes kb ilyen, sot a dark soulsokba meg inkabb neked kell utana jarni a dolgoknak, itt egy kicsit konnyebre csinaltak ezt is.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@mata1093: Szerintem csak az van szétszedve aki rinyál hogy szar a játék, közben meg csak hülye hozzá, nem jön rá hogy nem az ő műfaja, és 2 óra gameplay után olyan orbitális ***ságokat mond hogy előjön a szekunder szégyenérzet miatta. Annyit tudok mondani hogy l2p. Meg kellene érteni hogy ez egy más műfaj, nem az ami a képedbe tolja hogy ha készen állsz az ölésre nyomd meg a spacet, meg hogy nem egy mocsok nagy gps nyíl mutatja hogy hova menj.
Szerinte nosztalgikus a grafika… mutass még olyan játékot, amiben ilyen leveldesign van mint ezekben a játékokban. Szerinte nincs küldetés. Annyi questline van hogy azt se tudom melyiknek álljak neki. Csak ugye meg kellene érteni hogy mit akar az npc. Belement a vízbe és leesett… nézz magad elé hogy hova mész, gondolom elfogyott alóla a talaj. Mit akarsz a vízben egy soulslike játékban, búvárkodni? Nyílván vannak ennél jobb játékok, de a kategóriájában abszolút top, mert rohadt sok mindent javított a korábbi soulsjátékokhoz képest. Számomra is vannak érthetetlen negatívumok a játékban, de nem ilyen bal***ság hogy szar a játék mert leesek a vízben.
0
0
2
0
mata1093 avatar
@Ayistion: Varak kidolgozasa elkepeszto, nem lehet elegszer dicserni. Erdekes mod par helyen eleg szembetunoen fapados a grafika amit oszinte legyek nem ertem miert, ezalatt a textura felbontasra gondolok. Boss-ok nekem kulon tetszettek, iszonyat technikas volt mind, orom volt latni h nincsenek
lebutitva ugymond. Viz ala h lehet leesni benne amugy? Bejartam a mapot tovirol hegyire de sehol nem tortent velem ilyen.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@mata1093: Egy két helyen, például az alsó kis szigeten a vár alatt a Leonine Misbegotten boss előtt le lehet, de eléggé bal***nak kell lenni, hogy valaki leessen. 😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Pedig, ha nem néz az ember az orra elé, illetve alá, akkor érheti pár kellemetlen meglepetés a figyelmetleneket 😂A rutinosak ezt már tudják, h figyelni kell a széleket a vízben.😉
1
0
0
0
Maxidrake avatar
@SotetAlak: Hali! Igen ha nem figyelsz ott megesik, de bele gondolva hogy mész egy 45 kilós fém páncélba, vajon mi történik ha bele lépsz a melyvizbe...😂
Félre értés ne essék ezt nem neked szántam csak àlltalànossàgba, olvastam a hozzászólásokat.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@Maxidrake: Nem is vettem magamra. Az atomfizikus aki írta az eredeti kommentet, az tudja hogy úszni kellett volna csórikámnak akkora túlsúllyal. 😆
2
0
0
0
Georgieporgie avatar
https://www.twitch.tv/videos/1442214566

(Nem csatorna reklamozas)

A vidi elejen Rykard fight 😎 persze a fegyoval, amit a game kinalt.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
Spoiler!
https://i.imgur.com/olFtHlR.jpg

Na sikerült kitolnom a játékot, 161-es szinten, és a végén ezt a szemetet is kinyírtam az Elden Beast után... 😆 Itt már majdnem megvolt, jót anyáztam miatta!
Spoiler!
https://i.imgur.com/m3vcEhN.jpg
0
0
0
0
💬 4
kmetovics avatar
@SotetAlak: Fúúúúú az úgy kellemes lehetett 😲 Gratulálok hozzá. Lassan nekem is ezek a kis aranyosak fognak jönni 😀😀 Már alig várom 😂😂😂
1
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Kösz. Jártam így már több bossnál is, nem kellemes érzés. 😆 Sok szerencsét kívánok hozzájuk. A Radagon/Elden Beast páros 2-3 napba tellett, de megérte, mert felemelő érzés volt! 😀 Utána meg is álltam utoljára csodálkozni egyet a tájban.
https://i.imgur.com/Np6XfXC.jpg
1
0
0
0
vyne avatar
@SotetAlak: Gratulalok! :D
Most johet a masik kari, teljesen mas playstyle-al. 😁
1
0
0
0
SotetAlak avatar
@vyne: Kösz. Egy Strenght buildes karaktert már elkezdtem anno, azzal segítettem a haveromnak coopban, csak szarakodik a wifije, így nem stabil a közös játék, szóval lehetséges hogy azzal a karakterrel csinálok egy bad endinget. 😀
0
0
0
0
blaxphoenix avatar
Ki hány órát ölt eddig bele és merre jár? Nekem eddig 85h van, első playthrough, most megyek fel az óriások földjére. Család és más dolgok mellett csak ennyire jutotta megjelenés óta, de még így is jó sokat nyomtam más játékhoz képest 😁
1
0
0
0
💬 4
kmetovics avatar
@blaxphoenix: Én is az óriásokhoz megyek éppen, csak nekem 110órám van benne. Most lett meg Godfrey, meg Morgott. Ha nem megy a Mohg vagy a dupla crucible knight boss, akkor megyek az óriásokhoz.
0
0
0
0
vyne avatar
@blaxphoenix: ~270 ora, 2 vegigjatszas. Szinte mindenhol voltam de ugy is talalok majd meg ujdonsagot harmadjara is. :D
0
0
0
0
samu89 avatar
@blaxphoenix: Hali 34 órám van még csak benne nekem is család mellett csak néha esténként van időm játszani. Viszont én inkább bojongok benne előbb mindig felfedezem az aktuális mapot aztán megyek rá a boss-ra. Szóval sok óra lesz mire a végére érek, de minden percét élvezem. 😀😁
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@blaxphoenix: 130 óra, már csak az utolsó boss van, de ott dekkolok most már egy ideje a 2. Phaseben. 😅
0
0
0
0
vyne avatar
Na, megvolt masodjara is. :D
https://i.imgur.com/0fnVNR8.jpghttps://i.imgur.com/Mc0lAu7.jpg
0
0
0
0
💬 5
kmetovics avatar
@vyne: Gratulálok másodjára is 😁 Én sajnos elakadtam Mohg-nál egyszerűen nem megy a second phase 😢😢 Undorító az egész boss úgy ahogy van. Eddigi legutáltabb boss az állandó spell spammelése miatt.
Viszont meglett Godfrey, meg Morgott. Most haladok tovább. Majd csak kijátszom előbb vagy utóbb. Ja és megcsináltam Ranni questjét, szóval az ending már biztos 😉
1
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Koszi. :P
Mohg amugy opcionalis. En az elso vegigjatszasnal nem is talalkoztam vele egyaltalan. :D Masodik phasenel mikor nyomja a nagy teruletit azt csak flask-el kihealeled, 3 hullamban kuldi mindegyik utan gyors spammelsz egy flasket. Ugy tulelheto.
Na, akkor megvan a jo kis kard is, mi? :D
Erdekes modon en a duskos endinget megcsinaltam, de az achievment az sima elden lord lett szoval vagy bug vagy kitudja mi, minden esetre ugy is kinyomom meg parszor. :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Tudom, h csak opcionális boss, de akkor is meg akarom ölni. A mix flaskába való piros cucc, ami elvileg ellene jó, már megvan meg használtam is, nem tudom mennyire hatékony, mert ugyanúgy visszatölti a hp-ját majdnem maxra, mintha nem használnám, itt szerintem bírok közben mozogni és nem kapom a kis stunokat max annyi a különbség. Healt meg nem bírok spammelni, mert addigra lezabálja az egészet majdnem. Mert sokszor be*opom a robbantós támadását vagy 1-2 fél óráig elhúzós ütését.
0
0
0
0
Georgieporgie avatar
@vyne: Te nagyon betegul tolod haver :D
0
0
0
0
vyne avatar
@Georgieporgie: Igy kell ezt. :D
0
0
0
0
SotetAlak avatar
Amiket olvastam Maleniaról be is voltam rottyantva tőle rendesen. Szerencsére 8.-ra meglett, szóval túl sokat nem időztem vele! 😅 Aztán az összes maradék boss a tornádó szigeten gyakorlatilag elsőre sikerült, sőt Hoarah Loux is másodikra. Viszont ezzel a Radagonnal eddig semmit sem tudok kezdeni, már vagy 15x meghaltam, de még a második phaseig se jutottam el... xd
https://i.imgur.com/2QZSRzC.jpg
0
0
0
0
💬 2
vyne avatar
@SotetAlak: Radagon maga pedig nem olyan nehez, mint a masodik phase. De lehet hogy kinek mi. :D
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@vyne: A játék elején is a könnyebb bossokal szenvedtem, sőt nálam ez mindegyik souls játékban így volt. 😅
0
0
0
0
Ayistion avatar
Sofia river, Ancestor Spirit és Regal Ancestor Spirit. Ugye meg kell gyújtani a tüzeket, aztán mehet a boss. Én utóbbinak a testével konzultáltam, amiről amúgy nem is tudtam hogy két bossfighthoz van tetem. ha megöltem a Regal Ancestor Spiritet, akkor utána ugyan ebben az NG-ben már nem tudom megölni az Ancestor Spiritet, csak NG+ban? Egyszerűen semmi nem történik ha odamegyek a hullához, viszont a másiknál be tudok menni a bossroomba.
0
0
0
0
💬 3
vyne avatar
@Ayistion: En megoltem mindkettot elso vegigjatszasra. Masiknal is kell tuzet gyujtani a kornyeken.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@vyne: De nekem minden meg van gyújtva ugyan úgy miután megöltem az egyiket. Valami másik tüzet kell gyújtani?
0
0
0
0
vyne avatar
@Ayistion: Hat igen, ott azon a reszen is van 3 vagy 4 amit meg kell gyujtani.
0
0
0
0
vyne avatar
Volt itt ma minden. Melania,Mohg es a Fire giant is pusztult. Karakter meg mar nagyon jol nez ki. :D
https://i.imgur.com/LwfqzZr.jpghttps://i.imgur.com/YkT0iEu.jpghttps://i.imgur.com/Bt5fzuA.jpghttps://i.imgur.com/vz4FfUj.jpghttps://i.imgur.com/LR1Y11N.jpg
1
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@vyne: Na látom meglett a Night Cavalry armor. Grat hozzá, meg a bossokhoz. Nekem sajnos most nincs lelki erőm játszani a meló miatt főleg. Na majd holnap. Úgyis pihenek keményen 1 napot 😕
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Meg, koszi. :D
En meg holnap este megyek 18 oraba, szoval nem vagy egyedul. :D
0
0
0
0
Liptik avatar
Nem azt mondom, hogy szar a játék, szép is a játék, ami pozitívóm, de van csomó negatív dolog, ami igaz erre a játékra, meg a többi soulslike címekre általában, átütnek a falon, nem mutatja a kezdő játékosoknak mitt kell csináni és merre kell menni, csomó dolog 1 hitel, ami idegesítő és mérgesítő, simán meg tud ölni egy egyszerű ellenfél is. Érdekes a Darksiders 3 is egy souls like játék meg a Star Wars Jedi Fallien Order is, is azok mutatják merre kell menni legalább.
0
5
1
1
💬 4
SotetAlak avatar
@Liptik:
nem mutatja a kezdő játékosoknak mitt kell csináni és merre kell menni

Hányszor írtad már egy szájbarágós játéknál is, hogy eltévedtél, vagy nem tudod mit kell csinálni! 😂

csomó dolog 1 hitel, ami idegesítő és mérgesítő, simán meg tud ölni egy egyszerű ellenfél is

Ez a Souls-like eszencia...

Érdekes a Darksiders 3 is egy souls like játék meg a Star Wars Jedi Fallien Order is, is azok mutatják merre kell menni legalább.

Még a Fallen Order hagyján, de hogy a Darksiders 3 Souls-like? 😆 Ennyi erővel már minden szarra rá lehetne ezt a jelzőt aggatni!

Na mindegy a lényeg, hogy a napi komment mennyiséged meg lett ma is! 😉
0
0
1
0
LightLeach avatar
@Liptik: A darksiders 3 inkább DevilMayCryLike.... egyrészt. Másrészt, de rohadtul mutatja merre kell menni, ha a fő sztorit akarod követni, csak még ahhoz is *** vagy hogy odafigyelj rá. Az meg hogy meg tud ölni egy egyszerű ellenfél is, hát igen, tudod ettől Soulslike.
Énsem vagyok Soulslike fan... de ettől még nem írok róla demagóg marhaságokat.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Liptik: Mi az hogy nem mutatja? Ott egy rohadt vonal majdnem minden bonfirenél hogy merre menj, másrészt meg az npck nem a semmiért vannak a játékban. Ha követed a fő story szálat, akkor egyértelmű. Egyébként pedig openworld, oda mész ahova akarsz. Minden szarra ne aggassuk már rá a soulslikeot. Ennyi erővel egy AC Odyssey is lehetne soulslike mert vannak bossfightok, meg a b-vel rollorsz. Úgy ahogy meg lehet tanulni egy cs-vel játszani, meg kell tanulni ezzel is játszani, és akkor nem fog a legegyszerűbb ellenfél oneshotolni.
0
0
1
0
WeKing avatar
@Liptik: Ha az ellenfél nem tud eltalálni, akkor nem fog 1 hitelni sem 😎
0
1
0
0
blaxphoenix avatar
Nekem is lenne egy kérdésem a játék végével kapcsolatban. Próbálok egy elég érdekes kombinációt össze hozni 😀
Spoiler!
Ha nem akarnám, hogy Melina fel áldozza magát, akkor ha meg verem Melania-t be gyújhatom én a forge-ot helyette?

Spoiler!
Második kérdés, ha találkoznék a Three Fingers-al, akkor ahogy olvastam engem kizár a többi ending-ből. De ha mégis szeretnék vele találkozni de más ending-et választani, van rá lehetőség?
0
0
0
0
💬 3
vyne avatar
@blaxphoenix: Spoiler!
fel tudod aldozni magad helyette, es az egy kulon ending is de a modjat nem tudom.

Spoiler!
Van ra lehetoseg, miquella's needle-el lehet meguszni de ahhoz is ilyen olyan questet kell csinalni.
1
0
0
0
blaxphoenix avatar
@vyne: Köszönöm, akkor valahogy csak meg tudom oldani, jobban utána akarok majd olvasni. De nagyon élvezem ezeket a külön döntéseket. Igazán jó játék lett!
0
0
0
0
vyne avatar
@blaxphoenix: Nincsmit.
Igen, rohadt jo jatek. Nem birom abbahagyni meg mindig.. :D
0
0
0
0
SotetAlak avatar
Olyan kérdésem lenne a végével kapcsolatban, hogy Spoiler!
most van az a rész, hogy Melina begyújthatná az Erdtreet, viszont én a Ranni féle befejezést szeretném, akkor ettől függetlenül azt az endinget megkaphatom? Vagy ezt a fabegyújtást mindenképpen meg kell csinálni?
0
0
0
0
💬 2
vyne avatar
@SotetAlak: Spoiler!
mindenkepp fel kell gyujtani. A legeslegvegen lesz opcio, hogy mivel gyogyitod meg az elden ringet es ott kell majd a markot valasztani amit kaptal rannitol.
Most hogy begyujtod a tuzifat meg lesz par boss utana, van idod mindent befejezni.
0
0
1
0
SotetAlak avatar
@vyne: Na akkor jól van, nem akartam elhamarkodott döntést hozni. Köszönöm a segítséget. 🙂
0
0
0
0
VeteranBoogee avatar
Mindenki úgy dicséri mintha ez lenne a világ legjobb játéka, én meg nem merek kipróbálni, mert sz@r vagyok, a souls játékokban. 😀
De amúgy tényleg jó, vagy csak túl nagy a hype?
0
0
0
0
💬 3
SotetAlak avatar
@VeteranBoogee: A stabil játékbázis nem a hype miatt játszik még a megjelenés után is 1 hónappal. Bárki elboldogulhat benne amúgy a sandbox játéktér miatt, mert arra megy az ember ahová szeretne, és az opcionális bossok, és mini bossok jóval könnyebben elintézhetőek. A többi már csak a karalterszintezésen múlik, de ha képes vagy a játék elején lévő sok halálon túl esni, akkor egy idő után bárkit be tud rántani a játék hangulata.
2
0
0
0
bukta2 avatar
@VeteranBoogee: Biztos jó játék a műfaj kedvelőinek de ha nem szereted a Souls műfajt akkor meg se próbáld... én megpróbáltam ennek ellenére de borzalom...abszolút nem tetszett, talán ha 30 percet tudtam vele ,,játszani"...de nem szidni akarom mert sokaknak tetszik, csak még1x mondom ha nem szereted a műfajt, kár is vele próbálkozni (ez az én véleményem) de van a másik véglet, van aki nem szereti a souls játékokat , ez viszont mégis tetszett neki (ki érti ezt...:D )
0
0
0
0
VeteranBoogee avatar
@bukta2: Én játszottam a star wars jedi fallen orderrel. az is kb ilyen "souls". jó, jó. de nem az én játékom. gondolom az elden ring is ilyen lenne számomra.
az számomra nem elég, hogy "stabil játékbázis", mert az kb az összes játéknak van, még akkor is ha sz@r.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na ma én is összefutottam Rykard-dal. Amikor felvettem azt a bizonyos fegyvert, nem használtam, hanem a saját fegyverememel estem neki. Nagynehezen meglett, de próbáltam mindent. Csak a fejét támadtam, de úgy nem sokszor találtam el. Nekimentem a testének, persze medállal, meg fire res-es spellel felvértezve, de úgysem volt az igazi. Utána csak meglett. Fellélegeztem, de kár volt. Jött a 2. phase, nekem meg 0, azaz nulla estusom volt, na meg 1/4HP-m. Kb 2 ütés voltam neki, mert még a movesettet sem vágtam. Jött a kövi menet, mondom rápróbálok azzal a fegyverrel, amit azon a mapon lehet felszedni. Hát mit ne mondjak elég jól lehetett vele sorozni 😁😁😁 Kár, h nem azzal mentem neki mindjárt. De sajnos még azzal is bajlódtam pár próbát. De végül meglett. Jól szét kellett sorozni heavyvel, meg nekifutásos támadással. Ha vártam, amíg benyomja a vackait, akkor kb a pokol minden támadását rám zúdította 🤣🤣😅😅 Pixel nem maradt szabadon harc közben 😆
A lényeg, h azért élveztem a fight-ot. Szerintem sokkalta jobb lett, mint Yhorm a DS3-ban. Kár, h az a fegyver csak a boss erejéig volt annyira OP, bár megértem, h miért 😉
0
0
0
0
💬 2
vyne avatar
@kmetovics: Hat igen a fegyver nelkul szopas melee-vel, mert pattogsz a lava miatt. Az a fegyver azert van ott hogy azt hasznald ennel a fightnal viszont igy meg tok konnyu. Maga a cinematic elmeny tetszett de a fight nem volt tul izgalmas. Kulonben jo volt azon kivul. :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Nekem azért tetszett a fight. Mert ha rosszul időzített az ember, akkor kapta azért a sebzést rendesen. Oda kellett azért figyelni a dodge-okra. Amúgy biztos van olyan elmebeteg, aki anélkül ölte meg 😆😆 Amit a cutscene közben csinált, te jóég 🤢 Még durvább volt, mint amit Godrick csinált.
0
0
0
0
vyne avatar
Egesz f*sza kis fegyvert szereztem. :P
https://i.imgur.com/SN8XDP5.jpghttps://i.imgur.com/NY0yQbu.jpg
1
0
0
0
💬 4
vyne avatar
@SotetAlak: Jah, jol nez ki, bar az a special ash of war rajta kicsit useless, alig dmgel valamit. Inkabb egy ilyen pushback szeru dolog. Vegso fegyver nem ez lesz. Marika kalapacsara gondoltam, azon durva ash van.
1
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Holy moly :D Csontik ellen azért biztos durva. Nem kelnek fel egykönnyen utána 😁
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Hat arra jo, az tuti meg azokra megy instant kill a holy miatt. :D most egyelore dex faith build ez de lehet a vegere str faith lesz. Van vagy 12 larvalom, szoval meg boven van lehetoseg. Az elso karim int str a darkmoon sword miatt. Ez tuti mas lesz. Kulonben psen inditanek egy harmadikat de valamiert ott nagyon szar az fps, nekem jatszhatatlan... :D
0
0
0
0
Liptik avatar
Remélem év játéka ez nem lesz, hanem a Hogwarts Legacy, vagy a God of War itt PC--n és a Ragnarok PS5-ön
0
0
0
1
💬 4
blaxphoenix avatar
@Liptik: Miért? Mit zavar az téged? Mindenki saját maga dönti el mi tetszik neki, nem kell másra várni.
0
0
0
0
vyne avatar
@blaxphoenix: Fogyatekos troll a gyerek, direkt bofog ide ilyen f●szsagokat.
Ignoralni kell, mert ertelmes beszelgetesre tole nem lehet szamitani.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@Liptik: Húzz már el innen! 😆
0
0
0
0
kazuhiro avatar
@Liptik: @Liptik Nem nagyon értem ezt a hozzászólást. Attól hogy neked annyira nem jön be, és nem tudod értékelni, attól még tény hogy nagyon esélyes GOTY-ra, ugyan úgy mint a God of War stb. A Game Awards elsősorban közönség által népszerűségi szavazás, és kritikusok pontszámai alapján dönt. Egyik játék sem lesz attól jobb, vagy rosszabb ha nyer. De nem kell meglepődni ha az Elden Ring nyerné, mert ilyen játékot nagyon ritkán kapunk.
De valószinűleg ha a GoW minimum olyan minőségű, és epic lesz mint a 2018-as, akkor szinte biztos az nyer, mert hát ugye még mindig bőven népszerűbb játék. Az egyik kedvenc játékom, tehát nekem mind1 melyik nyer.
0
0
0
0
vyne avatar
Kis erdekesseg. Erdemes megnezni.
0
0
2
0
DoggyDog avatar
Oké megvan a kedvenc boss-om a játékból. Rykard. Ez tényleg jól is néz ki , meg elég jó vele a harc is.
0
0
0
0
💬 10
AshenOne18 avatar
@DoggyDog: Az a fight nekem is nagyon tetszett.
Főleg a 2.phase.

De szerintem Radahn is nagyon látványos.
0
0
0
0
vyne avatar
@DoggyDog: Latvanyra jo, de tul konnyu.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@vyne: Egyetértek. Látványosnak látványos, de emellett jó gyenge, asszem még healelnem se kellett a bossharc közben, és már halott volt. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Most melyikről beszéltek a 2 közül, mert nem világos?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Oksa. Na hozzá még nem volt szerencsém. Jól tudom, h ő is egy demigod?
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Igen az, és van a bossharc helyén egy fegyver, amivel nagyon egyszerű megölni. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Azt ne mond, h pont olyan az a fight, mint a Yhorm elleni a DS3-ban?
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Van a boss körül láva pool, és ezért ezt a távolsági dárdás fegyvert kell használni.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@vyne: Igen a design-t nagyon eltalálták az tuti, ha a harc nem is a legnehezebb volt, de azért élveztem úgy egyben a dolgot és a pálya design is tetszett nála. Szóval egyben volt minden.
0
0
0
0
vyne avatar
Mit gondoltok, eleg confessoros? :D
https://i.imgur.com/RapKgoe.jpg
0
0
0
0
💬 13
kmetovics avatar
@vyne: Az 😉 Pont ma szereztem meg ezt az armort. Lehet egy darabig használni is fogom, amíg ki nem farmolom a Cleanrot set-et.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Hol található? Mert én eddig nem találkoztam vele, pedig a havas résznél járok. 😅
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Deeprot Depths mapon van pont emögött a boss mögött. Nem kell megölni hozzá, csak fel kell szedni loot formájában. A másik ilyen armort még énsem találtam meg, de majd az is meglesz. Ma otthagytam a dupla crucible knigh-ot, mert fel*tak, igaz csak 3szor próbáltam meg őket. Az a map egy okádék. Még jó, h van előttük egy Marika szobor, így nem kell végigrohanni az egész mapon.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Pont ma győztem le azt a két Gargoyle-t, szóval ez akkor most jön.
1
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Jaja. Össze is szedtem azon a mapon 200+k soult 😁 Fostam is, h elveszthetem a híres lóbug miatt 😅
0
1
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: Nekem szerencsére a játék elején egyszer következett be, és akkor is csak 4000 soul volt nálam. 😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Velem is csak 1szer történt a baleset. Azóta nem volt ilyen hála égnek 😁
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Eleg Meno amugy de a vegere szerintem ugy is a night cavalry`s szett lesz. Az meg brutalabbul nez ki. :D
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@vyne: Nekem már álmatlan éjszakákat okozott ez a gyertyatartós mob. 😆 Jó kis sett amúgy. 😀
0
0
0
0
vyne avatar
@SotetAlak: Koszi. Amugy megcsinaltam Fia questchaint is, szoval mar csak a jatekot kell befejezni es megvan a masik ending is. :D
1
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Én nem tervezek egy qustet sem megcsinálni. Kíváncsi vagyok, h így milyen vége lesz. De továbbra sem nézek utána 😀
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Ugy sima default ending lesz. Nem baj, mert utana ugy is kinyomod megint es akkor majd csak valasztasz valamit. :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Most Szamuráj karakterrel ugrok neki. (mégsem varázsló lett :D). Jobban szeletel már az elején, mint a másik karakterem.
0
0
0
0
Ayistion avatar
Radahnról röviden, az én szemszögemből.
Bődületesen szar bossfight, nem hiszem el hogy ez valakinek is tetszett.
Én DSR-ben megöltem Manust summon nélkül, de akkor ott úgy voltam vele, hogy még egy ilyen broken szar valami, nem jöhet. Utáltam DS2SotFS-ben a duplacica bossrunt mint a rohadás, a semmiből elővillanó villámlovakkal együtt, de megcsináltam. DS3ban Nameless King kicsit kiégetett, de meglett. Viszont az, hogy megint ideb.sztak egy ilyet, ezt nem tudom szebben mondani, szerintem szánalmas. Elképzelem ahogy ülnek ott FromSoftware-ék, és tanácskoznak hogy milyen bossok legyenek, jön az isteni szikra, hogy legyen egy Manusnál kétszer rosszabb boss, az jó lesz.
Úgy voltam ezzel a játékkal, hogy megváltás lesz a sok új dolognak köszönhetően, amit a DS3 után tovább tudtak küszöbölni. Úgy kezdtem bele mint minden DS-be, #All Boss Run #NoSummon. De nem. Első try után mikor láttam hogy tele van nyomva a csávó damageval és csak rohan, rohan, rohan, elment a kedvem tőle. Szóval igen, lehet mondani hogy balfa.sz, de én besummonoltam, egyszerűen ezzel nem volt kedvem elcseszni a játékélményemet. Annyi jó bossfightot találtak ki már, ott volt Artorias, Ornstein and Smough, Sir Alonne, Fume Knight, a személyes kedvencem a Pursuer, aki az első bossom volt mert DS2SotFS-el kezdtem, az a 3.5 óra szopás, mire megtanultam hogy működik ez a játék, és végül úgy álltam fel a géptől hogy igen ***meg, megvan ez a rohadék, nem volt lehetetlen. De ez a Radahn... Ez nekem nem. Lehet hogy egy kicsit felidegelt a duplaboss Radahn előtt, fél óra alatt egyszer tudtam a lovagnak posture breaket adni, de végül meglettek. Az a második farokcsapás a knighttól, meg kb végtelen ranges vagy nem tudom, de ha 20 méterre voltam, és elcsesztem a rollt, akkor bekaptam a damaget...
https://i.redd.it/of83qpbgvin81.png
0
0
0
0
💬 4
vyne avatar
@Ayistion: Hat radahnt alapbol ugy kell megolni, hogy besummolod az osszes npc-t ott az elejen mikor meg messzirol lovoldoz. Lora felpattansz utana es ahogy mesz meg lesz egy rakas summon. Azok aggrozzak mig te utod, bar meg mindig a rothado fejes sarkanyuvoltes a nyero itt. Melee-vel nem tul kellemes egy fight. Lattam minap egy videot ahol a gyerek egyedul leverte minden nelkul melee-vel es ha jol emlekszem egy utest sem kapott be tole. Nem tudom hogy csinalta. :D
Masodik vegigjatszasomnal total uj karival bementem lecsaptam a sarkanyos modszerrel siman, voltam kb 40es soul levelen.
Amugy abban egyetertek, hogy nekem se a kedvenc bossfightom. :D
0
0
0
0
Ayistion avatar
@vyne: Én is melee-vel mentem neki, kb 5.re lett meg, 2. Trynál 1hpval élte túl, mondom de jó neked. Nyilván megcsinálható summonok nélkül, és ha nem egy ilyen elba..ott boss lenne akkor én is azok nélkül csináltam volna meg, de egy ilyen fantáziátlan manus féle fighthoz nem volt kedvem. A taktika meleevel a ló szerintem, körbe lehet futkozni, csak ugye ő is kimegy a világból…
0
0
0
0
blaxphoenix avatar
@Ayistion: Hétvégén meglett Radahn, summonok nélkül, igaz lvl 85 voltam. De még úgy is sokadjára sikerült. Nem annyira vészes boss. Engem inkább a két gargoyle égetett ki.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
Ez a Morgott bossharc valami egész nagy csalódás volt nekem. 5-6 hitből megöltem. 😆 Godfrey szellemét szintúgy, a végén kiderül nem is kell a katana. 😅
0
0
0
0
💬 3
vyne avatar
@SotetAlak: Hanyas szinten? En morgottal szenvedtem, godfrey szellemevel nem annyira.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@vyne: Godfrey szelleménél 96, Morgottnál 100-as szint körül jártam. A Bloody Slash úgy néz ki egyiknek sem tetszik. Mogh The Omen viszont előttük vagy 10x megfektetett. 😅
0
0
0
0
vyne avatar
@SotetAlak: Jah, bloodot nem szereti semmi szinte, foleg ha alapbol van a fegyveren+ash of warral is raksz ra es meg ra is kensz plusszban. Ultra dmg... :D
0
0
0
0
Liptik avatar
Easy mód a legjobb, de még így is legyőzhetetlen a lovas boss, de a tutorial bosst sikerült kinyirnom úgy, hogy nem dodge-oltam és nem ment le HP-m. Amúgy meg minek kellet elrejteni a tutoriált?
0
1
0
0
💬 7
SotetAlak avatar
@Liptik:
Amúgy meg minek kellet elrejteni a tutoriált?

Mert nem neked való a játék? Nyugi a fősztori, és a mellékküldik is ilyenek, hogy ha nem figyelsz oda, akkor azokat se tudod követni, és az oldalon látott eddigi kommentjeid alapján ez így is lesz. 😂
0
0
0
0
Liptik avatar
@SotetAlak: Jó oké, hogy souls like meg FromSoftware,, de akkor is kéne foglalkozniuk a kezdő souls like játékosokkal.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@Liptik: Foglalkoznak velük, nem véletlen raktak be túl erős bosst kezdésként, hogy érezzétek a törődést. 😉
0
1
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Ennyi. Igaz ki lehet őt hagyni. Van egy jóval gyengébb tutorial boss 😉
0
0
0
0
vyne avatar
@Liptik: Nem kene ***ki. Mit nem ertesz. Azthiszed h mi ugy kezdtuk, hogy mindent kinyirtunk egybol? Lonak a f●szat. Addig nyomtuk amig nem ment. Megszoktuk az iranyitast, a harcot es az idozitest. Mikor gurulj mikor parry-z. Tryoltuk a bossokat hogy megtanuljuk mikor mit csinal es sorolhatnam. Az egesz csak gyakorlas kerdese. Ha modokat hasznalsz akkor mindig egy kis lokuki maradsz es sosem jutsz majd semmire az ilyen es hasonlo jatekokban. Git gud scrub.
2
0
0
0
no avatar
@Liptik: Foglalkoznak is. Ezért van ez az open world séma és a felosztása a moboknak, bossoknak.
Még én se járok túl messze, de annyi biztos, hogy megadták az esélyt, hogy könnyíts, ha jól menedzseled a terepet. Ez olyan lett mint egy mmo. Ha van kedved, végig tolhatod úgy, hogy mindig 5-10 szinttel erősebbek ellen mész előre, vagy egyenlő szinten tartod végig, de ha úgy kényelmesebb, maradhatsz te szintekkel az ellen felett. Van aki azt szereti, ha veri az isten, ha végig rohan.
Van aki minden fűszálra rácsodálkozik, ötször visszamegy és még selfit is csinál minden napszakban (ez vagyok én:D).
Nem vagyunk egyformák, sőt itt most még szélesebb kört érintettek meg és ehhez egy tökéletesen felépített játékot biztosítottak.
0
0
0
0
WeKing avatar
@Liptik: Rengeteg az opcionális boss, ami annyit tesz, hogy nem kötelező kinyirni őket ahhoz, hogy haladj a történettel. A lovast meg direkt azért rakták oda, hogy szivassák a jónépet. Menj és fedezd fel a környéket, fejlődj, lootloj, majd visszamész később és lecsapod.
Én is kezdő souls like játékos vagyok. Nem elég hogy fejleszted a karaktered, attól még harcolni meg kell tanulnod. Ezért penetrál análisan a lovas boss :D Hiába kapsz több rúnát, hiába nagyobb a sebzésed stb, az ellenség ugyan úgy fog viselkedni és ha nem tudod a támadásait, mikor hogy időzits stb.. akkor bezony elfogja kenni a szádat. A része a játéknak, hogy megtanuld az ellenségek viselkedését, technikáit, mozgását. Hiába vagy erős ha egyetlen ütést sem tudsz bevinni, mert számodra kiszámithatatlan az ellenfél mozgása. Ezért is tartom feleslegesnek az easy módot, mert igazából csak annyiban segit, hogy szintben a bossok fölé kerülj.. Legyél türelmes, gyakorolj, majd belejössz. Sok sikert!
1
0
0
0
SotetAlak avatar
Na mire meglett a Mimik Tear, addigra egy rakás szar lett a nerfnek köszönhetően, pedig az a pvp-be egyáltalán nem rondít bele. 😀 Bezzeg a varázslókat nem nerfelik, pedig elég undorítóak tudnak lenni a pvp-ben! Mondjuk aminek viszont örülök az az Arcane, azt végre helyre rakták!
1
0
0
0
💬 18
vyne avatar
@SotetAlak: Mimic eleg gyenge lett, bar +10esen meg igy sem rossz de korant sem olyan elmebeteg mint amilyen volt, az teny. :D
Varazslokat mindig is imadtak, az a souls jatekok easy modja. :D
1
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Egy kérdés. A mimic fullra le tud minket utánozni? Pl ha felveszünk egy armort, amitől már fatroll van,.akkor ő is úgy fog dodgeolni?
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Igen. Mindent utanoz. Viszont ha felveszel egy fegyvert, lehivod majd lecsereled a fegyvert akkor azt mar nem fogja utanozni hanem hasznalja azt amivel voltal mikor lehivtad.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Értem. Köszi. Az utóbbit azt tudom 😉
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak: Nekem is csak a nerf után sikerült megtalálnom 😢 Gyors fel is húztam +6ra, de úgy még elég gyenge. Röhögtem egy jót, amikor a kard helyett elkezdett a fáklyával csapdosni. A következő alkalommal ki is vettem 😝 A bleed tényleg durva lett. Majd 2. végigjátszásnál olyat fogok csinálni. Meg majd egyszer talán egy Gandalfot vagy Harry Pottert 😁 Ebben elég jól néznek ki a varázstámadások.
0
0
0
0
SotetAlak avatar
@kmetovics: A legjobb Mimices élményem szombatról, hogy a sárkány kijött a lávából, és én lekértem, hogy leteszteljem milyen is a Mimic, aztán az meg futott bele a lávába meghalni. 😆 Igaz csak 6-osig tudtam még felhúzni, de szerintem maxosan se jó ez már.

A bleed tényleg durva lett.

Én szerencsére azzal a builddel kezdtem, és mindig úgy álltam hozzá, hogy majd egyszer csak kijavítják. Szerencsére sokat nem kellett rá várni, már csak a Rivers of Blood katanát kéne megszereznem. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@SotetAlak:
aztán az meg futott bele a lávába meghalni.
😆Na az jó lehetett 🤣🤣🤣
Azt a katanat én is megakarom majd szerezni. Azt ugye tudod, h még a fire giant megölése előtt kell megölni egy bizonyos npc-t, mert utána nem jelenik meg?
1
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Nem, meg elotte kell megolni amugy. Legalabbis elso vegigjatszasomnal ugy volt. Ha csak nem valtoztattak akkor ott lesz a church-nel mielott meg mennel a gianthez.
1
0
0
0
SotetAlak avatar
@vyne: Ezt tudtam én is, de sajnos 100-ból 1 embernek még úgy is bugos, és nem jelenik meg Okina.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Közben szerkesztettem a hsz-t.
Azt akartam írni, csak melóban vagyok, azt azt sem tudom, h hol áll a fejem 😅
Köszi a pontosítást amúgy 😁
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Haha, megertem. En is ejszakabol jottem, este megyek is vissza.. :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Én meg majd este nyomatom tovább 😁 még lefekvés előtt győztem le a dupla tree sentinelt, persze egyesével csak. Nem mertem egyszerre mind2vel harcolni 😅 Ma nézek el Leyndallba.
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: En is most voltam. Megoltem godfreyt az uj karival is. Meglett otodjere. :D
Az a ket sentinel nem veszes, a ket gargoyle mar annal inkabb. Azzal szenvedek. :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Ha a nokronosra gondolsz, az hamar meglett, igaz a szintem bőven megvolt hozzá 😁
A sentinelek tényleg nem voltak vészesek. Már jól betanultam a movesettjüket a game elejéről.
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Hat ahogy mesz at deeproot depths-re ott kell leverni kettot aztan befekudni egy koporsoba. :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Azaz. Azokat pont tegnapelőtt vertem le.
Mondom szerintem bőven megvolt hozzájuk a szintem, mert másodjára meglett. 2. körben lehívtam a nagy sast és 2en gyors bedaráltuk az egyiket, h ne 2vel harcoljak 1szerre. Félig-meddig sikerült is.
Itt használtam először summont harc közben 😁
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Holnap majd rafekszek. Ma a godskint vertem le vulcano manornal. Az is eleg volt mara. :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Én őt Caleiden vertem le, de elég nehéz volt. Nagyon ba*ó zen megy alatt. Eddig kedvenc ost-m a gameből 😁 Na meg az a moveset 😲😲😲😲
0
0
0
0
csabika21 avatar
A patch óta végig tóltam a gamet nagyon tetszett de kezdtem egy új karaktert és az elején hihetetlen nagy fps droppok lettek valamit nagyon elszúrtak most stabil 60 fps em lett 25-30 :DDDD
0
0
0
0
vyne avatar
Alakul mar a kis confessor is. :D
https://i.imgur.com/QZIMQxb.jpghttps://i.imgur.com/vj2zMKw.jpg
0
0
0
0
💬 8
kmetovics avatar
@vyne: Hallod haladsz ám rendesen 😲😲😲
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Megyeget. Renalla, radahn stb mar megvolt. Vulcano manorba is beneztem, de meg csak a contractokert. Asszem mar ez a karakter is 65-70 soul level. :D faith-dex buildes, es probalom a black flames incantokat megszerezni neki, mert az nagyon menon nez ki. Kineztem hozza mar a night cavalry ruhat ami meg egesz messze van a mappon, addig meg van mit csinalni mert ket olyat kell lenyomnom hozza egyszerre es ugy kapom meg a ruhat. Mimic tear mar +5 az a buzogany meg mar +16. 😁
Fia quest lancot fogom csinalni neki, mert az az elozonel kimaradt. Elvileg az ad mas endinget is, plussz visz meg egy olyan helyre ahol meg nem voltam. Eleg hatalmas ez a jatek, szerintem 3. vegigjatszasra is lesz olyan hely amit meg nem lattam. 😅
Amugy 183 ora eddig a playtime, biztos lesz egy jo ezres, ha meg jonnek majd dlc-k akkor tobb is.😋
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Melyik karddal mész?
Egy kérdés. Ugye te NG+ban megcsináltad a teljes Ranni-s küldetést? És a Fia-sat nem azt itt látom. Én lehet, h fordítva akarom megcsinálni. Nem tudom, h melyik milyen endinget idéz, de annyira nem is izgat. Szerintem annyira számít kb, mint a DS-kben. De nem is nézek utána. Lesz, ami lesz 😉
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Itt a confesseren a night cavalry`s buzogannyal.
Nem Ng+ban csinaltam meg, hanem elso vegigjatszasnal. Ng+ annyira nem jon at, azert is csinaltam teljesen uj karit. Tul konnyu. Megyek margitra ranyomok 3 lovest a kardbol es meghal. Szerintem nem igy terveztek az ng+t. Nekem kell a kihivas azert. :D
Szerintem mindegy, hogy melyikkel kezdesz. Ha nem fontos a darkmoon greatsword akkor mehetsz a fias questre. Ahogy neztem az is ad valami fegyvert a vegen meg valami durva incantot.
En mind a 4 endinget akarom latni amugy. :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Bocsi sima NG-t akartam írni. Azt a +-t csak megszokásból írtam utána 😅
Amúgy nem akarom megszerezni a darkmoon balde-t. Majd egyszer, pedig tudom, h nagyon jó.
Ilyen könnyű lenne az NG+?? 🤔🤔🤔 Akkor azt majd bleed builddel bedarálom.
Úgy tervezem, h majd respeccelem ezt a karimat NG+ előtt és feltuningolom a "véres" katanat, az Eleonore polebladet, meg Malenia karját. Ezeket akarom majd váltogatni.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@kmetovics: ng+ kicsit kiábrándító, mert nagyon OP a karakter... csak mész előre és mindenkit lecsapsz 1 ütésből az elején simán. Nem emeltek annyit az ellenfelek erején, hogy érezhető lenne a karaktered számára, amivel ugye már végigcsaptad a sztorit, tehát badass alapból is a karakter, mire a játék végére érsz.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Én ezt nemrég éreztem Bloodborne-ban, h nagyon könnyű lett az NG+. Még be sem indultak sokszor a phase 2-es zenék, de már halottak voltak a bossok 😁😁
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Sajnos igen. Tul konnyu de majd irok is nekik suggestet hogy emeljek legalabb a hpjat a bossoknak, mert igy extra easy. Demons souls remakeben a mobok lecsapnak ng+ ban. :D
0
0
0
0
no avatar
Amúgy akit érdekel esetleg egy kis olvasni való a játékról, annak ajánlom a wiki részét a játéknak. [LINK]
0
1
0
0
💬 1
pastelgod avatar
@RampageKing: Köszönöm!:)
0
0
0
0
Ayistion avatar
Mivel a DS trilógiát imádtam és megvettem, nem volt kérdés hogy ezt kipróbáljam-e megvétel előtt, szóval belecsaptam a játékba, amire 18000 okom volt. :D A kezemben benne van egy 100%-os DS remaster & DS 2 SotFS, valamint egy dlckkel majdnem végigjátszott DS3, (Ringed citynél elszakadt a cérna) jelenleg 19 óránál tartok ebben a csodában, és pár bosson túl vagyok. :D
https://kephost.net/p/2022/11/6982_0ea67c101cad.png

Maga a játék mocsok szép, elvárt mapdesign, a megszokott "Ez hova visz? Ez miért lefele megy? Ez shorcut?" érzés teljesen megvan, utána pedig hogy kimegyek a vadonba, és egy mocsok nagy mezőn lovagolok, az brutaly. Végre van ugrás, nem egy ilyen kis... nyunyóka... Maga a lore szerintem teljesen rendben van, annyira nem akarok belemerülni, mert a DS lorekat se tudtam megérteni teljesen. :D Vannak genyó nagy dógok, amiket szét kell ba...i, aztán jóvan. Godrikon beljebb még nem mentem, egyenlőre most nem tudom merre induljak el. :D Egyébként dex buildel tolom, csak úgy mint a DS-t, egyértelmű katana build. Excelt csak azért csináltam, mert a sok boss között már nem tudtam kit öltem meg, meg kit nem, de valszeg all boss run lesz. :D
1
0
0
0
💬 1
Lordkeksz avatar
@Ayistion: Majd Radahn meg fog törni egy kicsit (na jó nagyon :D ) de don't give up skeleton ;) Btw nekem is megvolt a DS trilógia kiegekkel, és több mint 1000 órával amit beléjük pakoltam, de ez túltesz rajtuk. 184 órám van benne, most tartok kb a háromnegyedénél, és nemhogy ilyenkor is tud még újat mutatni, hanem egyre jobban ráfüggök. Bár ne lenne vége sose filing kb, de nem sietek kiélvezem maximálisan. Számomra instant év játéka.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Végeztem a sztori részével a játéknak. Azt kell mondanom, hogy nehéz szavakat találni, mert a látvány és a világ teljesen levett a lábamról, amit összehoztak az mondhatni, megint egy mérföldkő lett ebben a stílusban az biztos. Már most várhatjuk, hogy milyen brutális lesz, majd ennek a 2. része. Persze a map-on még van mit tenni, de azért felderítettem mindent , amit tudtam. Soha nem szoktam varázsló karaktert indítani semmilyen játékban csak melee párti vagyok, de itt lehet teszek vele egy próbát majd később.
2
0
0
0
💬 15
vyne avatar
@DoggyDog: Grat. Melyik endinget kaptad? Nekem age of stars lett. :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@vyne: Nekem a sima hagyományos ending lett a vége.
0
0
0
0
vyne avatar
@DoggyDog: Na akkor kovi vegigjatszasodra lesz meg mit csinalni. 4 fajta vege lehet amugy. :P
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@vyne: Van még mit az tuti :D Ám durva, hogy a 2. végigjátszásnál az első Boss, aki a játék elején van az ugye legyőzhetetlen volt szinte az induló karakterrel (tudom voltak olyan betegek, akik lecsapták azt is az induló semmilyen karakterükkel ) 2. végigjátszás elején meg pár csapás aztán feküdt, mint a szar :D
0
0
0
0
vyne avatar
@DoggyDog: Hat Ng+ ban igen, ott mar eleg eros vagy, szerintem azt nem igy terveztek mert a demon`s soulsban ott is gyenge voltal mint a szar az elejen. :D
En lecsaptam egy full uj karakterrel, a confesseremmel elsore margitkat. Igy,hogy mar tudod mit csinal meg mikor konyebb volt sokkal.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@vyne: Nem a Margit-ra gondoltam, hanem egyből a játék elején lévő Grafted Scion nevezetű egyedre. Ezt első játéknál a nullás karaktereddel lecsapni szinte lehetetlen, de 2. játszásnál pár ütés. Igen itt nagyon érződik a NG+-ban, hogy túl overpowa az ember .
0
0
0
0
vyne avatar
@DoggyDog: Jah, vagy ugy. :D
Annal en is megdoglottem, de elso vegigjatszasnal portallal vissza mentem jatek kozben es lecsaptam. Ugy hogy voltak potik mar ment. :D
Kivancsisagbol vissza mentem ng+ra megnezni margitot meg hogy mekkora nerfet kapott a mimic, de konkretan egy loves majdnem fel hpjat levitte... :D
0
0
0
0
Ayistion avatar
@DoggyDog: Úgy emlékszem DS1-ben is megmutatta a játék már az elején hogy ez nem a te pályád lesz kis csávó, és az Asylum Demon odatette a kötelező halált, mint ez a játék. :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Na gratulálok 😁 Nekem meg van rengeteg tennivalóm. Na majd holnap, mert ma meló van. Lassan jöhet Malenia, meg Godfrey, de előbb elteszem lábal alól Radhant, mert csak párszor próbáltam rá így este. A piros mapon már csak ő van hátra nekem 😁
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@kmetovics: Lesznek, még jó helyszínek meg csaták, amibe "bele gebedsz" :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Azt elhiszem. Mindenki ezt a fire giant-et emlegeti. Majd meglátjuk.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@kmetovics: Az nagyon beteg, ha hirtelen említenem kellett volna valakit az tuti a fire giant lett volna a játékból :D
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: A Fire Giant az nem az a nagy monstrum? Sok ismerősöm emlegette, hogy az egy nagyon kö..ög boss. :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@RampageKing: De, aminek a legtöbbször csak a lábát látod az egész harc közben akkora :D
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Tudom. :D Bár én videókon láttam, mert odáig nem jutottam el. Na majd, ha egyszer rá visz a lélek.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali! Sikerült lenyomni Margit - ot, 29 es voltam, 4 szer mentem neki mire sikerült, meglett az arany lovag is, érdekes módon azt nehezebbnek éreztem mint Margit - ot. A sárkánnyal viszont nem boldogultam még a mocsárba, a sima longsword öt felhúztam 3-as ra amivel indul a vagabond,sokat segített az élőholt harcosaim is a csatákban, amit a csónakos bosstól szereztem. Eddig 18 órám van benne.
0
0
0
0
💬 2
SotetAlak avatar
@Maxidrake: Nem csak a Margitnál nehezebb a Lovag, hanem egészen Radahn-ig nincs olyan erős boss szerintem, aztán utána Radahn párszor oda veri az embert a földhöz. 😂
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@SotetAlak: Hali :) szupi, most a sárkányt szemeltem ki magamnak, de nem tudom hogy 30 ason elég vagyok e oda, majd próbálok vele pár kört. Jelenleg az alap longsword öt használom 3-as ra húzva, meg egy great swordöt kétkezest, eddig ez mindenre elég volt, meg ugye fejlesztem az erőt most hogy meglett a lovag fegyvere, meg épp ruhát is cserélek így viszont a kitartást is húzom kell mert heavy load lett megint. Nagyon jó ez a játék. Most találtam pár területet ahol jól jön viszonylag a rúna és annyira nem is rosszul ölök, bár ha jól tudom minél hamarabb be kéne fejeznem azt a küldit amit Margit után az a fószer adott aki kerülő utat mutatott hogy jussak tovább a várba, mert elvileg a 10%runámat elcsaklizza.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció