SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Lies of P
Lies of P cover
Megjelenés: 2023. September 18.
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Souls-like
Fejlesztő: NEOWIZ
Kiadó: NEOWIZ

Lies of P gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
AMD Ryzen 3 1200/Intel Core i3-6300
RAM:
8 GB RAM
GPU:
AMD Radeon RX 560 4GB / NVIDIA GeForce GTX 960 4GB
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 64bit
STO:
50 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
AMD Ryzen 3 1200/Intel Core i3-6300
RAM:
16 GB RAM
GPU:
AMD Radeon RX 6500 XT 4GB / NVIDIA GeForce GTX 1660 6GB
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 64bit
STO:
50 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Wo Long: Fallen DynastyLords of the FallenElden RingLords of the Fallen (2023)Asterigos: Curse of the StarsAchilles: Legends Untold
Hozzászólások: 88
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
ugyan ez nekem kimarad mert nem szeretem ezt a Souls like stílust, de viszont mindenhol az optimalizálást dícsérik! akkor ezek szerint csak lehet remekül optimalizálni, csak némelyik fejlesztő stúdió túl lusta hozzá vagy a kiadó sürgeti őket... (lásd anno Cyberpunk..)
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@bukta2: Inkább az utóbbi szokott lenni a ludas(gondolom). Én performance-ban nyomom, majd ránézek a quality módra is.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Nekem eddig nagyon adja a game. Eddig 5 és fél órát tettem bele. 43-mas szinttű vagyok. Ilyen str/advanced buildet csinálok. Az elektromos buzogánnyal tolom, de kipróbálom mindet. Jól megráz minden fajta enemyt, még aki rezisztens rá, azt is, csak őt tovább kell ütni vele. Eddig 6 fegyverem van. Elég jók azok is. Fura, h a fegyverekhez nem kellenek követelmények, csak az van megadva, h mire scalel-nek. 5 bosst gyürtem eddig le. Szerintem most jön a 6. a kapuból kiindulva. Meg ott egy coop-hoz szükséges cucc. Hála égnek eltanulták Miazakitól a mérgezős mapot 🙄🙄
És persze, h egy bossnak pont abban kellett ácsorognia. Elég jól van optimalizálva, igaz én PS-en tolom. Meg nagyon szép a grafika. A csillámló effektek is nagyon szépek. A karakterek meg kifejezetten szimpatikusak, meg jól eltalálták a hangjukat. Lehet hallani 1-2 karakternél az olasz akcentust. Remélem jó sokáig elleszek ezzel a game-mel. Tervezem többször kijátszani, mert láttam, h van vagy 3 féle ending. Meg van több build/fegyver, szóval szerintem megéri többször nekifutni. Azt hiszem ma egésznap nyomni fogom.

https://kepkuldes.com/images/08fe7cf3767dfece46431e04df43429d.jpghttps://kepkuldes.com/images/caf49a4f967c76d88ad3464a56294208.jpghttps://kepkuldes.com/images/885ab6ff1acf1a7f27cf819cf0a2b23a.jpg

Bocsi a képekért. Telóval csináltam. Az meg már nem mai darab 😅
1
0
0
0
💬 1
no avatar
@kmetovics: Screenshotot nem egyszerubb lett volna csinalni? 😁
2
0
0
0
Pokman avatar
Na végre egy játék amit nem a szarnál is szarabb állapotban adtak ki! Le a kalappal az optimalizálás előtt, így kellene ezt csinálni minden fejlesztőnek.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Van itt olyan, aki élvezi is a gamet????
0
0
0
0
💬 4
ricski avatar
@kmetovics: Nekem bejön szerintem egyáltalán nem rossz persze még nem sok időt fektettem bele gyakorlatilag az elején vagyok de egyáltalán nem rossz. Az viszont nekem is hiányzik hogy némi zene lehetne benne, fillingesebb lenne.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@ricski: Na végre valaki 😀 Lassan én is elkezdem, ha végre sikerül beszereznem fizikai példányban, de ha nagyon nem találok, akkor megveszem ps store-ból.
Boss harcok közben sincs zene? Mert nekem a demoban volt anno.
0
0
0
0
Pokman avatar
@kmetovics: Van benne zene 🤔 legalábbis most fejeztem be első boss harcom és volt zene. Az hogy az utcán bandukolás közben nincs meg szerintem csak még jobban hozzátesz a hangulathoz.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Pokman: Értem. Hogy bandukolás közben nincs, azt nem is figyeltem meg demo alatt, de majd most megnézem, mert holnapra lesz meg a game végre 😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Kiprobáltam a játékot (a Starfield miatt a Gamepass-om még aktív) és sikerült az elején megölniük (mindig a kulcsos ölt meg) és tetszik a grafika, jó nem Demon Souls szintű, de tényleg hozza a Blodborne élményt, nagy nehezen sikerült eljutnom az első "bonfire"-ig, jó nem kontrollerel próbáltam, hanem csak egér és bill-lel. Nem rossz koncepció csak meg kell tanulni játszani, csak nekem ezekhez kevés a türelmem.
0
2
0
0
💬 12
MC MaRcI avatar
@Liptik: Ahhoz bezzeg van türelmed hogy minden nap a baromsagaiddal tele szemeteld az oldalt
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Liptik: Nem türelmed nincs, hanem tehetséged
0
0
1
0
kismadar avatar
@Liptik: Nem értem miért erőlködsz mindegyik souls like játékkal, amikor a többi játékstílushoz is sok esetben béna vagy. Legtöbb játékot például gépi magyarítás nélkül nem is tudnád játszani, mert nem érted mit hogyan kell benne csinálni, mert ahhoz is béna vagy, hogy egy kis angol nyelv rád ragadjon. 😅
1
0
0
0
Liptik avatar
@kismadar: Dehogyis eröltetem, régen a Dark Souls-t eröltettem, amikor még nem tudtam milyen, megnéztem, csomó bosst csalással győztem le, esetleg megvettem az Elden Ring-et, de a többi souls-like játék megkaptam vagy előfizetés miatt szereztem meg. PL a Blodborne és a Demon Souls (remaket) a PS+ miatt, a Nioh és a Mortal Shel ingyenes volt Epicen, a Lords of the Fallen-t a Gamestar vagy a PC Goru újság mellé kaptam meg, ezt a Game Pass miatt kaptam a Star Wars souls-like-okat meg megvettem és nem bántam meg, mert nagyon jó játék, még a kezdőknek is.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Liptik: De jó neked, h ennyi időd van az új gamekre. Minden héten más és más játékokat bírsz kipróbálni.
0
0
0
0
Liptik avatar
@kmetovics: Jó a The Crew Motorfest is 5 órás demót próbáltam ki.
0
1
0
0
Liptik avatar
@kmetovics: Most van időm egyenlőre.
0
0
0
0
kismadar avatar
@Liptik: Attól még nem lenne muszáj őket kipróbálni. 😅
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Lehet VR Pisti szindrómája van, h csak azért is megcsinálja 90% item, meg pajzs nélkül 🤣🤣
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Hülye az az ember, ennél a Lies of P-nél is parryzés nélkül állt neki, mondanom se kell, hogy addig néztem a vod-ot. 😂 Igazából csak az elejére voltam kíváncsi.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Én még annyit se néztem tőle. Ameddig nem játszom végig az adott gamet, nem nézek belőle semmit mástól, max annyit, h kb hányadik VOD-nál tartok.
Pedig a parryzés hasznosabb ebben, mint a dodge, ha még mindig olyan béna szegény Pinokkió, h beleakad az erősebb mobok lábaiba.
0
0
0
0
Miniman1998 avatar
Kicsit csatlakozok az előttem szólóhoz (crew1199). Én is game pass-ban próbáltam ki. Látványban nagyon ott van, ultrán sikerült játszanom, szépen kidolgozott világ. A sötét, enyhén félelmetes souls hangulatot is hozza ahogy kell. Azt, hogy Pinokkióval kell zúzni az ellent, kifejezetten tetszetős ötletnek tartom.
1,5 órát öltem bele tegnap, de én is nagyon hiányoltam a zenét, főleg boss-ok közben. Itt-ott hallani valamit, de amúgy tök csönd van.
Ami engem a leginkább zavar és ebben erősítsetek meg, ha nem csak én vettem észre, de fáziskésésben van a mozgás!! Nem vagyok egy nagy souls játékos, de tudom mikor kell kitérni egy ütés elől, és öregem, legalább 6x vagy 7x haltam meg amiatt mert hiába nyomom a space-t a kitéréshez, ott gondolkodik, hogy mozduljon vagy ne. :D Ha duplán nyomod, akkor kettőt ugrik, de az idő és stamina igényes. Nem sok, kb 1-2 tized mp, de egy ilyen játékban szerintem elengedhetetlen, hogy akkor reagáljon a karakter amikor lenyomom a gombot... :/

Összességében nem rossz, tolom még amíg van pass, de csak ezért én sem adnék pénzt. És azt kell mondjam, hogy a tavaly kb ugyanilyenkor megjelent Steelrising sokkal jobban feküdt nekem.
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@Miniman1998: Én úgy vettem észre, h ez a game nem a dodge-ra, hanem inkább a parry-re hajaz, mint a Sekiro. Én volt olyan, h nem tudtam kidodgeolni egy sima ütést, mert a karakter akkora béna volt, h beledodge-olt folyamat az ellenfélbe. Én mégcsak a demoval játszottam. Erről még sajnos nincs teljes véleményem. Amúgy jó játékot hozzá nektek 😁
0
0
0
0
Miniman1998 avatar
@kmetovics: Igen, meg is állított nagy kegyesen combat közben (ez egy másik dolog volt, amin eldobtam az agyam, hogy benne vagyok harcban és random megállít, hogy ezt elmondja.. 😂), hogy tökéletes parry esetén, nem vesztek életet.
Csak mire kitapasztalod minden egyes ellenfélnél, hogy mikor üt, az tényleg sok játékidőt igényel. Ráadásul talán boss-oknál nem is tudtam tökéleteset tolni.
Köszi!
0
0
0
0
ricski avatar
Szerintem nem rossz game. És nagyon jol is fut. Akit érdekel gamepassos igy egy probát mindenkép megér.
[LINK]
0
0
0
0
crew1199 avatar
hát game passba el fér de hát nem tudom srácok nekem nem jott be semmi extra sot unalmas monoton egy tetves zene nem szolalna meg a háttérben pedig tetves mod hiányoltam..van valami skill fánk is nem rossz. ugye a "soul"ra vigyazz mert kell a up-hoz ugye movementek szokásos unalmas lassu jo nemeik gyors de nekem lassu...hát bug az van rendesen XD sprinteljetek és egy ládánal vagy ajtonal nyomjatok az E gombot és latjatok milyen kis cuki a bug XD emiatt be szorultam a falba egyszer egy sarki ládánál szval ne futva nyisátok ki..:D mellékesen nekem olyan sterilnek érzodik a játék ..igen soul like feeling meg van deeee nem hinném hogy év játéka..grafika az teljesen korrekt azzal bajom nincs stabil 60fps semmi drop semmi de tényleg pedig nincs atom eromuvem igen ultrán probaltam ki! mellékesen már AI forditás fent van korrekt persze érezheto néha a ragozassal van baj de az nomális! m1 aki szereti a soul like gameket annak biztos jobban tetszik majd mint nekem!:)
1
1
0
0
kmetovics avatar
Van itt olyan, aki előrendelte a gamet? Én várok egy tesztet vagy valami kis véleményt róla. A demo anno tetszett.
0
0
0
0
💬 1
kismadar avatar
@kmetovics: Idén nekem megvolt az előrendelés limitem, amit megengedek magamnak. 😁
0
0
0
0
Liptik avatar
Hát újabb souls like játék, rendben, kiváncsi vagyok mikkor unják már meg a tucat gyártást ezekből.
2
0
0
1
💬 32
kmetovics avatar
@Liptik: Neked nem mindegy? Úgysem jutsz tovább az 1. Bossnál.
0
1
0
0
kovb677 avatar
@kmetovics: Mindegy neki csak ideböffentett valamit
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kovb677: Csak a szokásos tőle, tudom. Hogy minél előbb meglegyen a Lv1000 az oldalon.
0
0
1
0
kovb677 avatar
@kmetovics: Grindel csak nem a játékban hanem gepigenyen 🤣
0
0
0
0
kismadar avatar
@Liptik: Hát újabb Liptik komment, kíváncsi vagyok "mikkor" unja már meg a tucat gyártást ezekből.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Liptik: Pont hogy sokszor ezeknek a játékoknak van egy kis egyedisége a sok tucat jössz mész lövöldözől játék között

De amúgy full baromság amit írsz megint
Egy ac nem tucat?
Egy cod/far cry nem tucat?
Forza nem tucat?

Ha értelmesen nem tudsz írni jobb lenne nem is írnál
0
0
0
0
vyne avatar
@Liptik: Szegeny kis agyhalott.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Liptik: Ez amúgy pont, hogy nem tucat, mert ez a játék főleg a Bloodborne-ra hajaz leginkább és az ugye pont nincs pc-re. De, aki tolta ps-en az tudja, hogy az egyik legjobb ilyen souls játékok egyike!
0
0
0
0
Liptik avatar
@DoggyDog: Miért a Bloodborne nem souls-like játék? FromSoftware csinálta, mint a Dark Souls-okat és a Demon Souls-okat meg az Elden Ring-et. A legjobb souls like játék a STAR WARS Jedi Fallen Order (csak az utolsó boss tudott megölni 1-szer utána kinyírtam, de csaak olyanok voltak, hogy leestem, sőt a tuturial az újraéledést csak az utolsó bossnál szedtem fel a cuccomat és akkor kaptam meg az újraéledés tuturialt), Jedi Survivor (még nem toltam ki), és a Darksiders 3.
0
1
0
0
kmetovics avatar
@Liptik: Akkor siess a kitolásával. Jó super easy módban könnyű végivinni halál nélkül. Öreganyámnak is sikerülne.
A Bloodborne meg inkább Borne game, bár kicsit fura úgy hagyatkozni rá.
Az nem baj, h "tucat számra" ontják ki évente az ilyen gameket, mert azért mégsem ugyanazok a fejlesztők csináljak ezeket. Bírnak egymástól ellesni dolgokat, amik vagy összejönnek vagy nem. Vannak azért erősebb souls-like címek.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Tudod mit nem értek? Hogy miért kell tehetségesnek lenni egy játék végig viteléhez, és miért baj az, ha valaki story módban játszik végig egy játékot hard helyett. Ezek csak játékok könyörgöm, azért találták ki őket hogy elszórakozzon velük az ember. A tehetséget nem itt kell kamatoztatni, hanem a való életben, érdekes módon ott viszont sokan elvéreznek, és az sokkal nagyobb gond mint egy játék estében.
0
3
0
0
kismadar avatar
@enslaved: Így ahogyan Liptik kérkedik, hogy az utolsó bossnál csak 1x halt meg, meg is érdemli a savazást. Ha már valaki sztori módban játszik egy játékot, akkor ne vágjon már fel rá, hogy ő az istencsászár. Még a sztori mód után a második nehézség is baromi könnyű ennél a játéknál. Érthető mindemellett, ha valaki könnyű játékmenetet szeretne, én nem is bírálom az ilyen embereket igazából. Csak Liptik munkássága annyira ismert már az oldalon... 😅
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved:
Biztos lehetsz róla, hogy nem fogok ezzel játszani, ahogy megjegyzést sem teszek majd róla a későbbiekben sem.

3 napig sem bírtad 🤣 Szánalmas
0
1
0
0
enslaved avatar
@susguy: Nem baj, gondolj amit akarsz, jogod van hozzá. Amúgy magára a játékra tényleg nem tettem megjegyzést.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Igazad van, most csak a felsőbbrendűségedet akarod bizonyítani megint, az sokkal jobb.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Azért, mert valaki a kihívásokat szereti, azért kellenek ezek a nehéz játékok.
A való világban te amúgy ilyenkor mégis milyen kihívásra gondolsz, h az illető nem tudta megszerezni időben az utolsó csrikefarhátat a boltban és elvitték előle vagy mi???
Meg attól, mert valami nehéz, attól az még lehet szórakoztató. Ha minden marha egyszerű lenne, akkor R1 spammelésből állna kb 80 óra gameplay és unalomba fulladna ez egész. Meg ezért is találták ki a buildeket, h az ember bírjon váltogatni vagy választani közöttük. Akkor inkább már elmennék kihúzgálni egyesével a fűszálakat az udvaron fűnyíró helyett.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Speciel a munkára, a család fenntartásra gondoltam amikor kihívást írtam. Feltalálónak lenni, sebésznek, immunológusnak, cégvezetőnek, stb., na ezek a kihívások, ezeken a területeken kell megmutatni jobb vagy másoknál, nem az, hogy most szórakozol egy játékkal bármelyik fokozatban. Pont ez a gond sok gyerekkel is mostanság (nyilván a megélhetési, sötét szülők hibája ez főleg), hogy nagyobb sikerélményt jelent számukra egy játék végigjátszása, mint mondjuk matekból, angolból, stb. kitűnőnek lenni, egyetemre menni, bizonyítani. Tudod az életben jó eséllyel nem a játék lesz a fő kihívás majd.
0
2
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Értem én, de ezen az oldalon játékokról van szó. Miért kell még ide is a való világ hülyeségeit belekeverni? Lehetne politizálni és a többi, de felesleges.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Oké, vettem. Nyilván itt a játékokról kell beszélgetni, csak számomra ez a "kihívás" szó nem igazán tetszik, mert azt én messze nem ebben látom. Számomra továbbra sem más ez mint némi szórakozás szabadidőben.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Akkor olyan olyan játékokkal kell játszani, ami könnyű, ennyi az egész
0
0
0
0
kismadar avatar
@enslaved: Gondolom hogy ez az összes munkás csoport, akiket említettél képviselteti magát az oldal életében, és legkönnyebb fokozaton játszanak játékokkal, csak azért mert nehezek a mindennapjaik. 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@kismadar: Nem nagyon akarod megérteni mi is a fő gondom ezzel az egésszel, de azt hiszem feladom. Akik felelősségteljes munkát végeznek, családot tartanak el, azok ilyen tájban írnak főleg, mert ekkor érnek rá. Napközben értékteremtő munkát végeznek és a családjukkal foglalkoznak elsősorban. Mondjuk nekem mindhárom gyerekem hétfőtől péntekig oda van az iskola végett, kicsit messze vannak ahhoz hogy bejárósak legyenek, nagyon megterhelő lenne nekik naponta 200km - eket utazni, nem beszélve arról, hogy tanulni sem tudnának.
0
1
0
0
MC MaRcI avatar
@enslaved: Fuhh ember
Attól hogy valaki lát kihívást egy játékban Szted attól függetlenül munka és élet területén nem lehet kiemelkedő?

Nem is értem amikor valaki ilyenekről papol hogy most ennyire lenéz mindenkit vagy mi jár ilyenkor a fejében
El kell fogadni hogy mindenki mást szeret ennyi
De ezt összemosni ilyen baromsagokkal hogy hát a munka stb....

Nem. Tudom itt kinek akarsz te bitonyitani?

Nem tok m1 ki mit csinál?
1
0
0
0
kmetovics avatar
@MC MaRcI: Ez a baj vele, h ha felhozzuk a játékbeli kihívásokat, ugyanúgy elkezdi nyomni ezt a süket dumát. Lehet kamu az egész. Ki tudja? Most lehetne írni, h minek csinált 3 gyereket, de nem leszek bunkó, Spoiler!
csak félig
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@kmetovics: Meg nem értem mi az összefüggés a kettő között?
Tehát hogy kinek mi a kihívás az relatív megint
Egy játék miért ne lehetne az
Attól még valaki lehet sikeres a munkájában is
Nem értem itt ilyenkor mindenkit lenez hogy mindenki segedmunkas vagy mi?

Meg főleg ebben az országban ahol egy segéd munkás lassan 2x annyit keres mint egy tanár

Szóval én most nem értem mit akar ezzel
Mert írása alapján akinek van ideje ilyen játékokra meg szereti a kihívást esetleg ebben is lát az csak valami nyomorult alantas munkát csinálhat meg családja se lehet stb...

Ez úgy baromság ahogy van
De múltkor írt itt a gyerek nevelésről is az is olyan hülyeség volt hogy csak na
0
0
0
0
kmetovics avatar
@MC MaRcI: Tudom, már nekem is írta, h neki milyen nehéz. Meg rákérdezetett, h nekem is 3 gyerekem van-e. Spoiler!
még jó, h nincs

Am énsem értem, h minek keverni a 2 dolgot.
Hála égnek még vannak normális emberek, akik értelmesen le tudják írni, h miért rossz/nem tetszik nekik az adott játék.
0
0
0
0
enslaved avatar
@MC MaRcI: Azért egy segédmunkás még elég messze van egy több diplomás tanártól minden téren, most a saját keresetemet inkább nem írnám le, viszont sógornőm mint egyetemi oktató, rákkutató 7 számjegyű összeget keres havonta. Itt is az számít látod, ki milyen szinten tudja végezni a munkáját. A gyereknevelés témától meg már kicsit herótom van, főleg hogy azok szokták leginkább tudni hogyan kell csinálni, akik gyereket max. még csak az utcán láttak.
0
1
0
0
MC MaRcI avatar
@enslaved: Sajnos ezzel a szűk látókörrel nem tudok mit kezdeni
Én átlag emberekről beszélek
Most az hogy neked van 1 ilyen ismerősöd nem azt jelenti hogy igazad is van

Van ilyen is de nem ez a jellemző
De legyél gazdag és elismert
Hidd el itt senkit nem érdekel
Csak te sokszor olyan lenézően kommentelsz itt miközben nyilván fogalmad sincs a tagokrol ki mit csinál

Ez itt egyedül téged izgat kinek mi a végzettség és ki mennyit keres

Ha rám céloztál gyerek nevelés kapcsán akk nem fogom kifejteni neked miért de nagyon mellé lőttél

Fogadd el ez az oldal a játékokról szól
Itt hogy ki mennyit keres mi a végzettsége mennyire sikeres senkit nem érdekel

Egy játék nehézségeiről ezt kihozni hogy atmegyunk itt kB abba hogy a valóságba ki mennyire sikeres egyszerűen érthetetlen számomra

Amit lentebb is írsz Pl miért nincs kedvenc könyve
Ha valakinek nincs az már csak hülye lehet?
Milyen hozzállás ez?
Lehet fél napját pénzügyi és egyéb hírek olvasasaval tölti nem tudhatod
De ha ő egész nap elnézést de a bigajat veri ahhoz sincs semmi közöd

Szóval ne érts félre van igazad abban amit írsz hogy persze fontos hogy az ember sikeres legyen törekedni kell arra hogy képezd magad stb...
Nyilván így tudsz példát mutatni is a gyerekeknek stb...
Ez szép dolog

Csak néha tényleg Sztem itt sokan úgy érezzük hogy lenéző stílusban nyilvánulsz meg
Nyilván ez az internet nem kell itt senkinek se megfelelned
Csak hát akk a viszont válaszok is olyanok lesznek amilyenek
1
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Mivel ikrek, nehéz lett volna hogy ne legyen három, és sajnos sikerült bunkónak lenned. Azért az jó, hogy neked nincs egy sem, és nem is akarsz ahogy olvastam, ez némileg megnyugtató. Azért te valamit nagyon félrenéztél, mert nekem egyáltalán nem nehéz attól az élet, hogy van 3 gyerekem, és nem a játékok jelentik számomra a kihívást. Semmi baj nincs az életemmel, ahogy a gyerekeknek sem, és felnőtt korukban is ott lesz mögöttük a biztos jövő, még akkor is, ha én már nem leszek. Szóval annyira azért ne aggódj. Ja igen, megkérdezhetem miért nincs kedvenc könyved egy sem? Nekem elég sok van, ilyet még csak olyan embertől hallottam, aki vagy nem tudott olvasni, vagy hiába is olvasott, nem értette, unta, csak az volt a jó ha filmen látta😉 Persze ott sem feltétlenül egy komolyabb művet kell elképzelni, hanem mondjuk egy Rambo jellegű filmet.
0
0
0
0
kismadar avatar
@enslaved: Ahhoz képest, hogy neked éjjel van az az idő, amikor rá érsz, megint nappal itt esz a rosseb, és más profilját stalkeolod. Ennyire nincs jobb dolgod péntek délután/este? Vagy a kihívásokkal teli életedet ezzel nyugtatod meg, hogy másokról adatokat gyűjtesz, és az alapján keresel belekötni valót az illetőnél? Remélem 45 évesen nem leszek én is ilyen besavanyodott ember, aki gépigényen mutatom magam felsőbbrendűnek másokkal szemben. Erre büszke is lehet a "Gyógyszerész Virológus Úr, aki három példányban veszi a játékokat!" 😉
0
0
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Amúgy azóta nem változtattam a profilomon, mióta regisztráltam az oldalra. De neked legyen igazad.
A gyerekvallalásról annyit, h én nem is akarok(egyelőre), mert nem érzem hozzá magam elég felkészültnek na!!!!! Boldog vagy??????
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Akkor, amikor megunják kiadni az újabb és újabb Call of Duty vagy Far Cry játékokat. Ezeken a games egykoron nem keveset játszottam, de ezen játékoknak a monotonsága, megújulni képtelensége tolt el a Souls Like games irányába. A fent említett games semmi újat nem hoztak nekem, mint játékosnak így egy idő után nem is játszottam az új kiadásokkal. Imádtam a Far Cry sorozatot, de ez a game újabb kiadásaiban csupán grafikailag hoz újdonságot, cselekményben, játékban számomra már játszhatatlan, maga az unalom.
Igen sok Souls játék van a piacon, van ami jobb lett volna, ha meg sem jelenik, de ebben a műfajban rengeteg remek game született.
A piacon játékban túlkínálat van és igen egyre több a tucat játék egyben egyre szűkül az a polc ahova a jó játékokat fel lehet tenni.
Souls games nincs nehézségi fokozat, ellentétben más játékokkal, ahol, ha nem megy egy boss harc egyszerűen visszaállítod a nehézségi szintet. A játék maga a kihívás a játékosoknak, van, hogy nem kevés idegrendszer is kell hozzá. Kitartás és türelem nélkül a Souls games játszhatatlanok, de pont ezek, amiért én kedvelem ezt a műfajt.

u.i: a játék demo végigvittem, így teszek a game IS, egyik műfaj kedvelőit sem bírálom, mindenki megtalálja a túlkínált piacon azt a játékot, amit neki készítettek !

Egykoron nem kedveltem a souls games, nem is játszottam őket, de a piacon lévő játékok, monotonsága végett egyszer elkezdtem játszani a Dark Souls szériát és azóta ez a kedvenc műfaj nálam.
1
0
0
0
Shorty21 avatar
Sokaknak bejön a souls-like műfaj amit én megértek valahol...de egyre undorítóbb az hogy évente ki adnak 100-at a normális gamek-ből meg ritkán jön valami ami meg is marad az emberben. Nálam eddig a évben a Re4 Remake és a Jedi Survivor volt az ami igazán tetszett a Spider-Man 2 meg alap hogy fog.
1
1
0
0
💬 5
kismadar avatar
@Shorty21: Én soha nem fogom megérteni a souls like hatereket... Most neked ebben mi hátrányod születik, hogy sok ilyen stílusú játék jelenik meg egy évben? Más meg pont ennek örül, a játék az játék... Nem ennek a függvénye amúgy sem, hogy a többi játékstílusban kevesebb cím jön! 😆 Én is most sorolhatnám, hogy miket nem szeretek, ettől függetlenül ugyanúgy jönnek abban a stílusban is jó címek! Már megtanulhatnák az emberek, hogy nem körülöttük forog a világ!

Ezt meg megcáfolom, hogy nem jött idén sok normális játék. Hogwarts Legacy, Baldurs Gate 3, amik az év játéka díjra esélyesek, csak pár hetet kell visszamenni az időben, és ott volt a Starfield megjelenése is, na és még csak ezekben a hónapokban jön a játék megjelenések java! Ha ezek közül nem tudsz csemegézni, akkor megsúgom: "nem a játékiparral van a probléma. 😅"
1
1
0
0
bigfooot avatar
@kismadar: Plusz Jagged alliance 3, Alien Dark descent,diablo 4, akkor nemsokára jön ki az Alan Wake 2,szóval az idei év elég erős minden kategóriában ,egyébként nekem sem a világom a souls gamek, de ez ilyen, hatással jár ha csinálnak egy népszerű jó játékot, baldurs után lehet hogy újra feleled az rpg műfaj és akkor abból a stílusból lesz sok játék
1
0
0
0
kismadar avatar
@bigfooot:
baldurs után lehet hogy újra feleled az rpg műfaj és akkor abból a stílusból lesz sok játék

Én adnám, és ha ilyen minőségben szállítanák, mint a Baldurs Gate 3-t, akkor el lennénk látva. 😀
0
0
0
0
bigfooot avatar
@kismadar: Jaja, én is örülnék neki, hiányoznak az igazi rpgk. Már csak az Rts kéne feleleszteni, az a műfaj is kihalt sajnos
0
0
0
0
kismadar avatar
@bigfooot: Indie piacon van egy két rts, de jól jönne tényleg, ha a AAA piac is rá kapna, és több értékelhető játék jönne a műfajban.
1
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Ugy hallottam a Denuvo ra tud tenni a gepigenyre... 1 kicsit?
0
0
0
0
no avatar
Nem vagyok egy nagy souls-like fan, de valahogy a demo nagyon megfogott, meg pláne a sztori is. Az meg hogy day one game passes már csak hab a tortán😀
0
0
0
0
kovb677 avatar
Mindenre zöld pipa 60 fps teljesen korrekt
0
0
0
0
kismadar avatar
Csak bele erőszakolták pár nappal megjelenés előtt a denuvot... Amúgy hogy a francba nem írt még ide senki semmit? 😆
0
0
0
0
💬 15
kmetovics avatar
@kismadar: Én írtam, csak nem ide, hanem a hírekhez.
Amúgy nagyon várom a gamet. Hála égnek nem teljes áron adják. Látom páran már tolják is. Várok vele 1-2 tesztet és meg is veszem. A demot azt végigvittem. Te is?
Szerintem én vagy dex fegyókkal megyek vagy elektromossal, mert elég durvának tűnt az.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Végigtoltam a demót igen, annyira nem jött be, hogy megvegyem, viszont egy jó akciót ez a játék is megér. A sztorija érdekes lesz az biztos, szeretem az ilyen jól megcsavart meséket. 😀 Majd várom a Souls like szakértőink véleményét megjelenés után... 😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Azokat én is, főleg Enslaved kollegát 🤣🤣🤣
0
5
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Jaj de vicces, jót nevettem én is azon, hogy velem foglalkozol egy játék címe alatt😁
Ugye nem baj, ha nem érdekel sem a játék, sem a magasröptű poénod? Nem foglalkozom már egyetlen olyan játékkal sem, amelyik nem az én világom, és nem is teszek megjegyzést rájuk. Mindenki játsszon azzal, amivel a legjobban szeret, vagy ami éppen kéznél van......
0
1
0
0
susguy avatar
@enslaved:
nem érdekel sem a játék
Azért vagy itt a játéknál.

sem a magasröptű poénod
Azért reagálsz rá.

Nem foglalkozom már egyetlen olyan játékkal sem, amelyik nem az én világom
Nincs egyetlen souls-like játék vagy arról szóló cikk az oldalon ahol ne lennél ott.
2
0
0
0
kmetovics avatar
@susguy: Ennyi. Mindent leírtál, amit le akartam írni
0
0
0
0
kismadar avatar
@susguy: Legalább nem csak kmetovics, meg én látjuk ezt a feltűnési viszketegséget tőle. 😁
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Amikor fellépek az oldalra, ránézek az újabb cikkekre, főleg egy olyan játék esetében, amiről még eddig nem is hallottam. Egy szót nem írtam volna hozzá, ha egy-két kedves fórumtárs nem említett volna meg, persze mit is lehet várni a mai 20-30 éves fiataloktól. Vagy belekötnek a másik emberbe, vagy ordítozva artikulátlanul tüntetnek, ritka aki többre is képes ennél.
0
1
0
0
kismadar avatar
@enslaved: Na és akkor a jól megszokott fiatalabb korosztály szidása, már vártam. 😁 Mégis érdekes módon mindig a (beírt) 45 éves fejeddel leülsz ezzel a semmirekellő generációval vitázni. Amúgy attól még, hogy valaki megemlít nem kell habzó szájjal választ kommentelni.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kismadar: Igazad van, maradjunk ennyiben. Ezek csak játékok, felesleges miattuk hajba kapni bárkivel is. Inkább az a probléma, hogy a mai gyerekek ezeken nőnek fel, és már azt sem tudják mi az, hogy kimenni focizni pár órát délutánonként. Nekem sem kis munkámba telik az enyémeket olykor helyre pofozni, főleg emiatt a mocsok online szarok miatt, mert ha csak single akkor még hagyján, de egy online állatságnál tekintettel kell lennem arra (amíg bírom idegekkel), hogy most éppen nem érnek rá semmire, még WC - re sem kimenni.....Kicsit nem is bánom, hogy beindult a suli, remélhetőleg nem lesz megint egy olyan covid variáns (a jelenlegi két új szerencsére nem okoz komolyabb tüneteket egy megfázásnál), amely miatt megint jöhet a digitális oktatás.
1
0
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Most hirtelen te ugrottál be elsőnek. NA!!Spoiler!
Ilyen ötösöm legyen a lottón 🤣🤣
Amúgy biztos vagyok benne, h hallottál már erről a játékról. Többször is szerepelt az oldalon. De fogadjunk, h ki fogod próbálni, h legalább legyen alapja a szidásaidnak.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Komolyan nem hallottam még eddig róla, hogy őszinte legyek az utóbbi időben eléggé hanyagolom a játékokat, sőt ide sem sokat nézek fel. Az idén szerintem két játék volt amit végig játszottam, az pedig a Forspoken meg a Hogwarts voltak. Időhiány, egyéb gondok, sulikezdés, de ez nem érdekes. Biztos lehetsz róla, hogy nem fogok ezzel játszani, ahogy megjegyzést sem teszek majd róla a későbbiekben sem.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Jó, csak érdekes, h ha jön egy új souls-like game-ről valami hír, közlemény, gameplay vagy megjelenik, te abban a szent pillanatban itt teremsz. Érdekes 🙄🙄🙄
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Inkább véletlen, legalábbis ez most az volt😉
0
0
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Ja véletlen mindig pont egy souls-likenál.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb