Menu
enslaved
Szint 19
enslaved avatar
N.Z. (nazo)
41 éves, férfi
Magyarország
Offline, itt járt 8 órája
3 éve tag
Gépigény.hu
Az oldal ezen része csak a tagok számára látható!
Ha szeretnél tag lenni regisztrálj és jelentkezz be az oldalra!
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 26
no avatar
36 napja | 2019. 09. 10. 20:58:12
#
Szia, a segítségedet szeretném kérni az új PvZ battle for neighborvillel kapcsolatosan. A lényeg: anti-cheat megjelenik majd egy sötét ablak és bezárul a játék. A gépem megfelel minden kritériumnak mégis ez történik. Gtx 1050 ti és i5 7600-asom van. Lefrissítettem a Geforce-ot is, a legújabb verzióval rendelkezem. Mit javasolsz nekem?
Quadgame94 avatar
49 napja | 2019. 08. 28. 22:39:18
#
Kedves Immonológus Úr! Merre praktizál? Mit gondol a biológiai terápiáról?
enslaved avatar
49 napja | 2019. 08. 28. 23:23:50
#
@Quadgame94: Az orvosok praktizálnak fiatal barátom, én nem az vagyok. Egyébként komolyan azt szeretnéd hogy itt az oldalon hosszasan leírjam a biológiai terápia lényegét, gyógyító hatásait, mechanizmusát ( különböző betegségek esetében ugye, mert minden betegségnél másképpen hat), esetleges mellékhatásait, költségeit, stb.? Nagyon szívesen beszélgetnék veled erről, főleg ha értesz is hozzá, de akkor már inkább telefonon, ennyit nem fogok írni. Ez nem egy-két oldalas téma.
Quadgame94 avatar
49 napja | 2019. 08. 28. 23:31:00
#
@enslaved: Azt hittem az immonológusok orvosok. Mármint az én kezelőorvosom az. Akkor valami természetgyógyász vagy?
enslaved avatar
49 napja | 2019. 08. 28. 23:52:55
#
@Quadgame94: Úgyis érted mire céloztam csak a fejedbe vetted hogy kötözködj. Én nem fogadok betegeket, hanem egy kutatócsoporttal együtt dolgozunk, igyekszünk kifejleszteni azokat a módszereket amelyekkel pl. tüdőrákos emberek életét lehet egyszer talán jobbá tenni, netalán gyógyítani ( jelen pillanatban ez a legfőbb munkánk, pár hónapja egyik csoporttársam beszélt róla a tévében), ezeknek a mellékhatásait vizsgálni, megfigyelni kísérletekkel hogy egy-egy szerre milyen reakciók lehetnek, vizsgáljuk a kórokozók és a védettség összefüggéseit, pl. miért lesz védett valaki sok esetben ha egyszer túlélt egy fertőző betegséget, stb. Szóval ebben az értelemben nem vagyok orvos, mert nem ülök egy rendelőben betegeket fogadni.
odinx avatar
5 hónapja | 2019. 05. 05. 11:10:35
#
Szia! Többször írtad, hogy már sokszor végigvitted az Assassins Creed Odyssey-t. Elárulnád, hogy te megvetted Telemenes hajóját? 100.000 drahma az ára, de egyik videósnál sem láttam youtube-on. Köszi.:)
ddp16 avatar
11 hónapja | 2018. 11. 21. 01:03:29
#
Egy ideje már nézem és a kommenteket és egyfolytába egy általad írt komment hírdeti a kalózkodni bűn, pornép nem vesz soha játékot, a játékfejlesztők így meg úgy blablabla.. Roppant zavaró hogy napi szinten ezzel szembesülni kell. Nemtudom komolyan elhinni hogy nálad a kalózkodás "csalásnak" minősül, mivel az maximum a lopás kategóriába tartozhat bele (egyébként a hatóság pont telibefossa hogy te mit kalózkodsz és mit nem az ügyek elenyésző mennyisége kerül ténylegesen bíró elé ). Mit vagy/vagytok meglepődve? Ilyen életszínvonal mellett nemcsoda hogy 1-2 ember letölt egy játékot.
Ahogyan neked a lopás bűn, nekik ez teljesen normális ne legyél ezen minden nap meglepődve, értsd meg. Fel nem tudom fogni hogy létezel te egy emberi közösségbe úgy hogy minden nap ide feljössz és nem tollerálsz pár embert aki kalózkodik, nem bántani kell őket hanem sajnálni mert gondolhatod hogy mindenki a megjelenés napján akar játszani a legjobb játékokkal nem csak te.
Nemsok kommentet szoktam írni kb. már 1 éve nem is írok de te most ezt kiprovokáltad és nem bántani akarlak csak felhívni a figyelmedet erre, mindig is lesz a vilában nézeteltérés vagy nem egyet értés, te a te érveidet elmondtad mindneki maga dönt a nézeteiről, nem vagy te egy apostol hogy 24/7 mindenkit emlékeztess.

Ha te boldog vagy és tiszta a lelkiismereted hogy mindent a Copyrightnak megfelelően használsz, nagyon jó no problem csak ne legyen már mindig ezen pattogás egy újabb játékcím alatt hogy ki vette meg ki nem. Így is ahogy elnézem a legtöbb embernél már feketelistára kerültél.
Remélem a jövőben sikerül ezen csiszolni.
Bye
enslaved avatar
11 hónapja | 2018. 11. 21. 02:53:32
#
@ddp16: Tudod engem nem is igazán az zavar hogy valaki letölt egy játékot, hanem az hogy ahogy feltörték máris kitörő örömmel beírja hogy végre.............Olyan mintha erre várna minden esetben, és igen, engem ez irritál, nem tehetek róla. Az én munkám roppant felelősségteljes, azért is keresek nagyon jól (na meg persze értek is nagyon hozzá), de nem igazán repesnék az örömtől ha valaki egyszer csak ellopná mondjuk az egyik kutatásom eredményét és kiadná a saját neve alatt, így károsítva meg engem (ezért van ugye a szabadalom). Játékok esetében is ez van, kemény munka árán kifejlesztenek egy játékot, másnap már feltörik, a kiadó meg szép lassan tönkremegy, játék meg nem lesz (lásd Telltale Games). Kicsit olyan ez mint az éhes gyerek, a szülei csak megcsinálták, eltartani viszont nem tudják, így akkor hagy lopjon kenyeret a boltból hogy ne halljon éhen. Mivel sok ilyen gyerek van, ebben az esetben lophatna mind, a boltos meg tönkremenne. Ennek nem így kellene működnie.
no avatar
9 hónapja | 2019. 01. 14. 08:33:03
#
@ddp16: Főleg, hogy ő is regisztrált tag az ncore-on, Dishonored2 névvel.
enslaved avatar
8 hónapja | 2019. 01. 30. 01:56:00
#
@norbi18: Az nem bűn ha az ember fenn van az ncore - on, és az sem ha demók hiányában vannak olyan játékok amelyeket letölt hogy kipróbálja vétel előtt. A bűn ott kezdődik ha nem tetszik és mégis végigviszi tört verzióban. Félrement barátom az okoskodásod marhára, legközelebb inkább meg se szólalj.
ichigo23619 avatar
8 hónapja | 2019. 02. 15. 04:46:00
#
@enslaved: hát én úgy vagyok vele hogy egy tört játékba beletolok kb 3-4 órát.
annyi idő alatt kiderül hogy tetszik e vagy sem.
a souls szériával is így voltam, első nekifutásra rendesen gyűlöltem a game et, de ahogy toltam vele pár órát jobban hozzászoktam és meg is tetszett, meg is vettem eredetiben a 2-3 at dlc-kel együtt.
az első rész remasteredjét majd akkor veszem meg amikor haver, mert a nehezebb helyeknél és bossoknál kiszoktuk segíteni egymást.
majd a jump force ot fogom holnap kipróbálni milyen lett.
a grafika az nagyon nem tetszik, vagyis inkább az ábrázolás, mert animekarakterekhez rohadtul nem illik ez a gumiemberes stílus, de adok neki egy esélyt mert lehet hogy játékélményben esetleg odaver a 10/7 nek.
tehát ha nálam a 10/7 et elfogja érni akkor instant buy steam en, ha nem akkor meg instant delete.

amúgy azt nem értem miért kell cinkelni egymást a kalózkodás végett.
kinek a pap kinek a papné.

aki egy olyan tört játékot tol végig ami nem tetszik neki annak egészségére tapsolja meg magát hogy rápazarolta az idejét egy olyan játékra ami neki nem tetszik.

amúgy meg pár százezer crackszívó emberke végett nem fog csődbe menni egy cég ha jó a játékuk.
példának ott van a rockstar games a gta 5 el és az ubisoft az AC szériával.
a bethesdanál a fallout 76 elég cink lett, még béta állapotban sem merném nevezni ahogy most áll a game.
koksz lett, bugos lett nem kis szinten, nejlontáskát akartak adni a gyűjtői kiadáshoz és még a frissítés sem hozta az igérteket, de még így is megvették és játszanak vele annyian mint a bűn.

neked csak annyit ajánlok hogy a mobilos fejlesztőket ne pénzeld, nem éri meg.
direkt úgy csinálnak egy játékot hogy egy idő után annyira nehéz legyen vagy egy vár építés 1-2óra legyen és ezzel rákényszerítsenek hogy használd az alkalmazáson belüli vásárlást. enyhén szólva undorító amit művelnek, ha papírra írnám az erősebb kifejezését felgyulladna a papír.

egyetlen egy pc-s játék vásárlásomat bántam meg eddig.
és az a Final Fantasy XIII-2
az eredetiben az első pálya után kivág a francba próbáltam több megoldást is és ugyanezt csinálja akkor is, felnyomtam a crack et úgy meg normálisan megy.
akkor minek vettem meg eredetiben dísznek?
blaxphoenix avatar
8 hónapja | 2019. 02. 15. 08:56:12
#
@ichigo23619: +1
enslaved avatar
8 hónapja | 2019. 02. 15. 13:43:57
#
@ichigo23619: Lényegében igazad van. Androiddal már rég nem foglalkozok, az eredeti steames Just Cause 4 meg folyton kifagy fekete képernyővel, szóval van ebben is valami. Amiket felsoroltál nagyrészt komoly szerep jut az online tartalmaknak is, azokat valóban megveszik a legtöbben, de ahol csak sima single van már nem ilyen egyértelmű a dolog. Persze a jó online tartalmú játékok sok hasznot hoznak a kiadóknak, olyan ez mint a zene, a magyar rock zenészek zöme koncertekből tarja fenn magát és nem a lemezeladásokból, mert arra is ugye ott van az ncore.
Andasszf avatar
5 hónapja | 2019. 05. 05. 08:59:24
#
@enslaved: Ncore-ről amúgysem tölt éppeszű ember a kalózokon kívül mert vírusos. Nekem eredeti win10-em van nem ncoreos kuka verzió és soha nem fagyott ki vagy buggolt be a steames, origines,uplayes jatek
carl18x avatar
11 hónapja | 2018. 11. 10. 14:35:54
#
Miért szólsz be mindenkinek? Lassan megboldogult V_G szintjére lépsz a rengeteg személyeskedéssel. A balkánon vagyunk, miért lepődsz meg hogy sok tag használ virágbolti verziót.
enslaved avatar
11 hónapja | 2018. 11. 10. 14:58:46
#
@carl18x: Nem akarok beszólni, csak alapból gyűlölöm a csalást, nem tehetek róla. Az meg elég érdekes indok a lopásra hogy a balkánon vagyunk.
carl18x avatar
11 hónapja | 2018. 11. 10. 19:11:01
#
@enslaved: Hát jó persze megértem gyűlölöd a csalást, de a világ leggazdagabb miért akarna már gazdagabb lenni. De ha a csalást utálod nem zavar téged tulajdonkép hogy a párt amire szavaztál csalt a választáson. :) Bár gondolom ez nem zavar mert egyezik a nézzeteidel.
A világba nincs igazság és sose lesz, csak nem értem a gondolkozásod. Az egész világ egy hatalmas nagy csalás :) Ne pont a szegényeknél kezdjük már a felszámolást.
enslaved avatar
11 hónapja | 2018. 11. 10. 19:39:16
#
@carl18x: Valahol nem értem miért politizálsz, azt meg pláne nem hogy honnan tudod én kire szavaztam. Az meg már egy tipikusan magyar szemlélet hogy mindig más a hibás, a kormány, a szomszéd, stb. Ezen kellene inkább túllépni, nem gondolod? Mindenki a saját életét irányítja, és a szegényt sem menti fel semmi a lopás bűne alól.
no avatar
12 órája | 2019. 10. 16. 22:07:47
#
@carl18x: Vas Gábor? XD
InfernoDante avatar
3 éve | 2016. 08. 06. 23:35:18
#
Zsír. ;)
enslaved avatar
3 éve | 2016. 07. 08. 19:15:35
#
Már csak egy-két játék problémázik, de azok régebbiek. Egyelőre jónak tűnik, bár kompatibilitási problémák előfordulnak, de minden ilyen program helyett van más:)
InfernoDante avatar
3 éve | 2016. 07. 05. 23:47:03
#
Na megoldódott a problémád? Valami a driverrel volt talán. XD
enslaved avatar
3 éve | 2016. 05. 16. 16:03:25
#
Köszi:)
Kneki avatar
3 éve | 2016. 05. 15. 19:49:45
#
Jó avi :)
enslaved avatar
3 éve | 2016. 04. 05. 00:46:08
#
Örök szerelem gimista korom óta :-) A polcomon ott roskadozik vagy 5000 db eredeti cd, és közel ezer bakelit. Vannak dolgok, amiket a korral sem lehet kinőni.........
4P4-EXP avatar
3 éve | 2016. 04. 04. 15:22:01
#
HEAVY METAL?...HELYES...NAGYON HELYES... :D :D :D


Lite versions: