SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
background
avatar

enslaved

Szint: 42
7 éve tag, offline
3.9K 💬
2.2K ☀
101 🔥
Nincs jelentősége
45 éves, férfi
Magyarország
Az oldal ezen része csak a tagok számára látható!
Ha szeretnél tag lenni, regisztrálj és jelentkezz be az oldalra!
Gépsarok képek
188328cn_94831_13359_t1.jpg 188328cn_52678_65028_t1.jpg 188328cn_80482_54796_t1.jpg 188328cn_31151_86435_t1.jpg 188328cn_62484_66802_t1.jpg 188328cn_23112_62127_t1.jpg
Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HARD avatar
Üdv..
Szeretnék tőled kérdezni pár dolgot hátha tudnál segiteni grafikus kártya téren..de nem tudok üzenetet küldeni :/ ha érted hogy értem...
0
0
0
0
💬 1
odinx avatar
Szia! Többször írtad, hogy már sokszor végigvitted az Assassins Creed Odyssey-t. Elárulnád, hogy te megvetted Telemenes hajóját? 100.000 drahma az ára, de egyik videósnál sem láttam youtube-on. Köszi.😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 9
enslaved avatar
@MaximumGame: Így van, mivel azt vettem meg pont, és gyorsabb volt így feltenni. Még ma lett postára adva. A gépem adatai meg tényleg eltűntek, ez elég érdekes, köszi hogy szóltál. Ami meg a szabadidőmet illeti marha sok van, ilyenkor este vagy éjszaka, engem ritkán látni itt napközben.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@enslaved: Attól még hogy kitörlöd amit írok 😀 szívesen várunk képeket a gépről, sajátokat 😜 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@MaximumGame: Nem engedi beírni a rendszer, erre valami magyarázat? Remélem csak valami átmeneti hiba, bár azt nagyon nem értem miért tűnt el innen minden eddigi beírásom. Egyébként meg nem töröltem ki semmit a hozzászólásaidból. Mondjuk az a kis frappáns reagálásom is eltűnt amit először válaszoltam neked.................
Néhányotoknak mániátok ez a képfeltevés egyébként, mintha anélkül nem is lehetne társalogni. Lehet, teszek fel egyet inkább a házamról, úgy hogy elé teszem a nevemet meg amit kell, és abból már könnyen el lehet dönteni hogy tényleg azt veszek e meg amit csak akarok.
0
0
0
0
xsebix avatar
@enslaved: Nekem is volt hasonló hibám nem tudtam szerkeszteni az adatlapom, jeleztem a "hiba bejelentés" topicban és 1 nap múlva már okés volt. Képet néznék én is gépedről, de csak mert szeretem nézni az igényes gépeket.. 😀 Házról is dobhatsz fel, ha gondolod azt is megnézném. 😀
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Ilyen nehezen megy a kép feltöltése ? 😉
0
0
0
0
enslaved avatar
@Daniel75: Ugye azért az életben vannak fontosabb gondjaid is? A lényeg ott van, a társalgáshoz nem a képek a leglényegesebb elemek.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Inzultálni másokat az megy, de képet nem tudsz feltölteni hogy legalább hiteles legyél, értem. 😉
0
0
0
0
enslaved avatar
@Daniel75: Senkit nem szokásom inzultálni, legfeljebb más a véleményem bizonyos témákban, így van ez a politikában is, ott sem inzultálok senkit, mégis annak veszik ha nem a Fideszt hibáztatom mindenért. Itt is voltak fenn képek az előző gépről, szintén azért mert a nagyérdeműnek feltétlen látnia kellett, most pár dolgot kicseréltem, a kártyáról egy már fenn lévő képet (mint azt írtam is) feltettem, ami meg már nincs azt töröltem. Le lehet szerintem akadni a témáról ha más egyebet nem tudsz írni.
0
0
0
0
ddp16 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@ddp16: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
@norbi18: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@enslaved: hát én úgy vagyok vele hogy egy tört játékba beletolok kb 3-4 órát.
annyi idő alatt kiderül hogy tetszik e vagy sem.
a souls szériával is így voltam, első nekifutásra rendesen gyűlöltem a game et, de ahogy toltam vele pár órát jobban hozzászoktam és meg is tetszett, meg is vettem eredetiben a 2-3 at dlc-kel együtt.
az első rész remasteredjét majd akkor veszem meg amikor haver, mert a nehezebb helyeknél és bossoknál kiszoktuk segíteni egymást.
majd a jump force ot fogom holnap kipróbálni milyen lett.
a grafika az nagyon nem tetszik, vagyis inkább az ábrázolás, mert animekarakterekhez rohadtul nem illik ez a gumiemberes stílus, de adok neki egy esélyt mert lehet hogy játékélményben esetleg odaver a 10/7 nek.
tehát ha nálam a 10/7 et elfogja érni akkor instant buy steam en, ha nem akkor meg instant delete.

amúgy azt nem értem miért kell cinkelni egymást a kalózkodás végett.
kinek a pap kinek a papné.

aki egy olyan tört játékot tol végig ami nem tetszik neki annak egészségére tapsolja meg magát hogy rápazarolta az idejét egy olyan játékra ami neki nem tetszik.

amúgy meg pár százezer crackszívó emberke végett nem fog csődbe menni egy cég ha jó a játékuk.
példának ott van a rockstar games a gta 5 el és az ubisoft az AC szériával.
a bethesdanál a fallout 76 elég cink lett, még béta állapotban sem merném nevezni ahogy most áll a game.
koksz lett, bugos lett nem kis szinten, nejlontáskát akartak adni a gyűjtői kiadáshoz és még a frissítés sem hozta az igérteket, de még így is megvették és játszanak vele annyian mint a bűn.

neked csak annyit ajánlok hogy a mobilos fejlesztőket ne pénzeld, nem éri meg.
direkt úgy csinálnak egy játékot hogy egy idő után annyira nehéz legyen vagy egy vár építés 1-2óra legyen és ezzel rákényszerítsenek hogy használd az alkalmazáson belüli vásárlást. enyhén szólva undorító amit művelnek, ha papírra írnám az erősebb kifejezését felgyulladna a papír.

egyetlen egy pc-s játék vásárlásomat bántam meg eddig.
és az a Final Fantasy XIII-2
az eredetiben az első pálya után kivág a francba próbáltam több megoldást is és ugyanezt csinálja akkor is, felnyomtam a crack et úgy meg normálisan megy.
akkor minek vettem meg eredetiben dísznek?
0
0
0
0
enslaved avatar
@ichigo23619: Lényegében igazad van. Androiddal már rég nem foglalkozok, az eredeti steames Just Cause 4 meg folyton kifagy fekete képernyővel, szóval van ebben is valami. Amiket felsoroltál nagyrészt komoly szerep jut az online tartalmaknak is, azokat valóban megveszik a legtöbben, de ahol csak sima single van már nem ilyen egyértelmű a dolog. Persze a jó online tartalmú játékok sok hasznot hoznak a kiadóknak, olyan ez mint a zene, a magyar rock zenészek zöme koncertekből tarja fenn magát és nem a lemezeladásokból, mert arra is ugye ott van az ncore.
0
0
0
0
Andasszf avatar
@enslaved: Ncore-ről amúgysem tölt éppeszű ember a kalózokon kívül mert vírusos. Nekem eredeti win10-em van nem ncoreos kuka verzió és soha nem fagyott ki vagy buggolt be a steames, origines,uplayes jatek
0
0
0
0
carl18x avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@carl18x: Vas Gábor? 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
Már csak egy-két játék problémázik, de azok régebbiek. Egyelőre jónak tűnik, bár kompatibilitási problémák előfordulnak, de minden ilyen program helyett van más😀
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Na megoldódott a problémád? Valami a driverrel volt talán. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb