Bemutatkozott az AMD Radeon RX 6900 XT Halo Infinite grafikus kártya

Szerző: xoki | 2021. October 25. | hír | 6 hozzászólás

Az AMD bejelentette exkluzív partnerségét a Halo Infinite-tel, amelyet a 343 Industries fejleszt. Ez azt jelenti, hogy a játék elsősorban Ryzen processzorokra és Radeon grafikus kártyákra lesz optimalizálva, illetve különböző technológiákat is támogatni fog, mint amilyen az AMD FreeSync Premium Pro.

Az AMD és a 343 Industries együttműködése egy Halo Infinite témájú RX 6900-as kártyát is eredményezett. Az AMD blogbejegyzésében leírta, hogy a borításon számos, Master Chiefre és páncéljára utaló egyedi elemek foglalnak helyet, mint amilyen a fényvisszaverő irídium arany szegély, a 117-es hívójel és a hátoldalon található Cortana-kék lámpa.

Az AMD Radeon RX 6900 XT Halo Infinite Limited Edition grafikus kártya nem kerül majd a boltok polcaira, tehát nem kell majd érte versenyezni a nyerészkedőkkel és a bányászokkal. Helyette az AMD és a 343 Industries raktárában maradnak, amelyhez a későbbiekben versenyek, nyereményjátékok és különböző promóciók alkalmából juthatnak hozzá a játékosok. Az ezzel kapcsolatos részleteket az elkövetkező hetek során fogják felfedni.

A Halo Infinite december 8-án jelenik meg.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DMSASD avatar
Jól néz ki. Szívesen megnéznék egy ilyen "military" zöld és arany berakás kombó hardverekkel egy teljes gépet hogy mutatna.
0
0
0
0
Danikika94 avatar
HipHop megy a fogyatékos bányászokhoz az összes...
0
0
2
0
redbull6969 avatar
iszonyat jól nézz ki,.. 😀😁😱😱 kár hogy bányászok úgyis elkapkodják... de remélem valamelyik gamer társamnak jut belöle🙏🙏🙏
0
0
0
0
💬 1
KENI07 avatar
@redbull6969: Gyönyörü tényleg 😭😭😭
1
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Kár érte, hogy ez is egy bánya keretbe végzi majd, ott meg aztán tök mindegy hogyan néz ki a VGA. 😀
5
0
0
1


Elfelejtett jelszóRegisztráció