Hűtőket, ventilátorokat és tápegységeket jelentett be a Razer

Szerző: xoki | 2021. October 22. | hír | 9 hozzászólás

A Razer egy megbízható és jól ismert márka, ha perifériákról van szó, de úgy tűnik, a cég hamarosan más területekre is megpróbál betörni. A kiegészítők mellett alaplapon, gépházon és PC-n is találkozhattatok a logójukkal, de a frissen bejelentett komponensek alapján nem fognak itt megállni: AIO hűtőkkel, PC ventilátorokkal, PWM vezérlőkkel és tápegységekkel terjesztik ki a portfóliójukat.

A Razer Hanbo Chroma AIO cooler, a Kunai Chroma ventilátorok és a Katana PSU mind RGB világítással készül, amelyeket a cég Chroma és Synapse szoftvereivel irányíthatunk. A Hanbo Chroma AIO cooler 240 mm-es és 360 mm-es változatban lesz kapható, amely valamikor novemberben válik majd elérhetővé. Az Intel Alder Lake-S (Socket 1700) és az AMD következő generációs platformja is támogatott. A Kunai Chroma ventilátorok 120 mm-es és 140 mm-es méretben akár már most megvásárolhatók, körülbelül 45 dollárért. Ezek mellé pedig előálltak még az 50 dolláros PWM PC Fan Controllerrel is, amely már szintén megvásárolható.

A Razer Katana Chroma tápegységek a piacon lévő legjobb termékekkel próbálják majd felvenni a versenyt, amelyek csak 2022 első negyedévében érkeznek. Megjelenéskor 750 W-os és 1600 W-os modellekre számíthatunk, de mivel a két verzió között egy elég nagy űr tátong, a későbbiekben valószínűleg újabb változatokra is számíthatunk. A Katana Chroma PSU-k teljesen modulárisak, prémium komponensekből állnak, illetve Platinum minősítéssel érkeznek majd.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Neo1989 avatar
Nálam ilyenből csak Noctua meg Seasonic játszik bocsi.
1
0
0
0
💬 1
YoRHa 2B avatar
@Neo1989: A jó táp mindig úgy kezdődik h Sea és Sonic ra végződik :D
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nekem a trinity egerem van razerbe, nagyon komoly egér! De tény hogy a logitech el sem volt semmi problémám, szépen eltisztogattam és visszacsomagoltam a dobozába, ha egyszer valami oknál fogva meghal a razer akkor ott van tartalékba a G502 :D én azért kíváncsi leszek pl a hűtők teljesítményére!;)
0
0
0
0
💬 1
YoRHa 2B avatar
@bukta2: hát a hűtő biztos a 10 ezredik Asetek cucc, lesz sokkal jobb/rosszabb nem elhet az árlagnál szerintem :D
Nekem a DeathAdder megvan 2013 óta kezdenek problémái lenne amit így 8 év után el is nézek,azon kívül egy szavam nem leht rá, de szerintem DeathAdder v2 re lesz cserélve :D
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Reméljük jobb minőségű lesz mint a többi termékük... 😏😟
1
0
0
0
💬 4
DarKBeast avatar
@MaximumGame: Hat ahogy lattom nagyon az rgb re mennek ami felesleges a legtobb termekuk meg nagy szar (tapasztalatbol mondom) a corsair vagy logitech sokkal jobb
0
0
0
0
SmallWill avatar
@DarKBeast: én meg tapasztalatból mondom hogy a termékeik nem egy "nagy szarok" nekem az ismerős körömben pont a logitech termékekkel volt rengeteg probléma. mindegyiknél megesik a probléma.
0
0
0
0
DarKBeast avatar
@SmallWill: hat vannak defektes dolgok de nalam a corsair meg a logitech eddig meg mindig jo corsair tapom is van es semmi baj nem volt vele eddig persze uj is mert kb 1 eve vettem hogy legyen eleg watt a 3060 ti hoz
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
@MaximumGame: Számomra összesen 1 negativ tapasztalatom volt velük, az pedig a Razer ManO'War Overwatch Edition fülessel kapcsolatban volt. Kb 1 év után a rossz konstrukciónak köszönhetően konkrétan a jobb és bal olddaltartó kettétört. Ez betudható volt a sok föl és le vételnek. Ezen kivül hangzásilag semmi problémám nem volt vele. Igaz, ezek után egy Asus fülesre váltottam. Viszont a Razer, programját tekintve sokkal jobb pár gyártóétól. (Pl. Asus. Az Asus programja egy hányadék, ha szabad igy fogalmaznom. Pedig elég sok termékem van tőlük.) A Razer BlackWidow Chroma billentyűzetem 2016 óta tökéletesen működik, és a Razer Base Station is szépen teszi a dolgát. (Tartja az Asus fülest :D )
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció