Végleg elbúcsúzhatunk a Jump Force-tól

Szerző: xoki | 2021. November 10. | hír | 0 hozzászólás

A Bandai Namco bejelentette, hogy megszünteti a Jump Force online funkcióit, illetve eltávolítja azt az online áruházakból.

Sokakat meglepett a Bandai Namco közleménye, bár figyelembe véve a Jump Force népszerűségét, tényleg érthető döntés született. A játék összes online szolgáltatásától 2022. augusztus 25-én búcsúzhatunk el, vagyis ettől a naptól kezdve nem vehetünk részt online eseményeken, illetve eltűnnek a ranglisták, az online jutalmak, az online rangsorolt meccsek és a játékbeli áruház is.

Többször előfordult már, hogy leállították egy népszerűtlen online játék szervereit, de jelen esetben 2022. február 8-án az online áruházakból (PlayStation és Xbox Store, Switch eShop és Steam) is eltávolítják a Jump Force-t. Természetesen ez a DLC-kre is vonatkozik. Azok, akik február 8-áig beszerzik a játékot, később minden gond nélkül, offline módban tudnak majd játszani vele, ráadásul online, rangsorolatlan meccseken is részt vehetnek.

A Jump Force eredetileg 2019 elején vált elérhetővé, melyet az előző évi E3-on harangoztak be. A rengeteg népszerű Shonen Jump karakter miatt sokan izgatottan várták, de a legtöbben elég nagyot csalódtak benne. Olyan ismert szériák karakterei kerültek bele, mint a Dragon Ball, Naruto, One Piece, Yu-Gi-Oh, My Hero Academia, Black Clover, Bleach és még sok más.

Jump Force
Jump Force
Jump Force
Megjelenés: 2019. February 14. (PC)
Műfaj: Akció, Verekedős
Fejlesztő: Spike Chunsoft
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció