A Sony játékai ezentúl „PlayStation PC” név alatt érkeznek PC-re

Szerző: xoki | 2021. October 28. | hír | 16 hozzászólás

Úgy tűnik, a Sony mostantól a „PlayStation PC” címkével látja majd el a portjait, ezzel leváltva a PlayStation Mobile megjelölést. Ugyebár igazából csak a kiadói nevüket változtatták meg a Steamen, de ez remélhetőleg egyben azt is jelenti, hogy hosszú távra terveznek a PC-s platformmal.

A Sony egyelőre még nem cserélte le mindegyik címnél, de néhány játék kiadójaként már az említett PlayStation PC-t tüntették fel. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy hamarosan az eddiginél is nagyobb figyelmet fordítanak majd a platformra. A Corporation Wiki szerint a nevet már 2021 áprilisában bejegyeztették.

Korábban olyan PlayStation-exkluzívok bővítették ki a Steam és/vagy az Epic Games Store könyvtárát, mint a Death Stranding, Horizon Zero Dawn, Days Gone, Heavy Rain vagy a Detroit: Become Human, miközben hamarosan az Uncharted 4, az Uncharted: The Lost Legacy és a 2018-a God of War portja is megérkezik.

Nincs kizárva, hogy ezeken felül hamarosan újabb játékok PC-s portjáról is lerántják a leplet, hiszen a legfrissebb pletykák alapján a Ghost of Tsushimát és a Shadow of the Colossust is eljuttatják a platformra.

Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kimi no Na wa avatar
Ghost of Tsushima érkezne PC-re, kb a világ legboldogabb embere lennék! :D
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Összes játékot kb. megvettem, amit PC-re is kiadtak (Heavy Rain, Two Souls: Beyond, Detroit: Become Human, Days Gone, stb. mind kijátszottam PC-n, + a God of War-t is előrendeltem már Steamen...).

Ezzel pedig nem csak én vagyok így, szóval kb. csak magukkal babrálnak ki, ha nem próbálnak minnél több címet PC-re is áthozni ezentúl. 😎🙃
0
0
0
0
💬 2
Larten avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Days Gone nekem is megvan pc-re, mert PS-en ótvar az irányítása :D de a többit nem vettem meg, mert minek.
1
0
0
0
ichigo23619 avatar
@Larten: nekem is sokkal jobban bejön bill+egér kombóval. 😁
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Még pár év és exkluzívoktól függetlenül már csak 1 konzolt lesz érdemes PC mellett tartani.

Esetleg kis % szavazhat még a Nintendora, de az amúgy sem vetélytársa az Xbox-nal vagy PS-nek.
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Legendrush27: Nem pont a Nintendo lenne az az 1? Pont az Xbox és a PS nem vetélytársa a Nintendonak, persze amúgy sem ez a céljuk.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
A spider man-t nem bánnám néztem és iszonyat jó grafikája van!
0
0
0
0
CrimE avatar
Azert jo lenne ha sietnenek! :D
1
0
0
0
balikah21 avatar
Nekem ezzel nincs bajom sőt. Én már át álltam a pc-ről ps-re. Viszont örülök neki hogy aki csak pc-n játszik is tud játszani ezekkel a címekkel. Legalább többen támogatják majd a fejlesztőket is és több játékot dobnak ki.
0
0
0
0
gigazte avatar
Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy hamarosan az eddiginél is nagyobb figyelmet fordítanak majd a platformra.


Pár ember akkor öngyilkos lesz! 😆
1
10
0
0
💬 2
NTSC Jani avatar
@gigazte: Totál felesleges reakció tőlük. Először úgyis konzolon lesz 1-2 évig legalább, aztán jön PC-re. Nem értem miért érzik magukat elárulva az emberek, mert 5-6 éves játékok jönnek PC-re. Szerintem a Ratchet and Clank is jönni fog, de nyilván oda kell a bika SSD, mert ugye arra épül az egész játék durván, s sima Sata SSD-vel nehezen lehetne megoldani, HDD-vel meg főleg. szép nagy loading Screen HDD-nél 1 percig. :D
1
0
0
0
gigazte avatar
@NTSC Jani: Persze ez így van. Aztán jönnek az "akkor csak pc-n játszok, és eladom a konzolom" dumával, ami kicsit sem gyerekes hozzáállás. 😆

Egyébként nagyon sok játék már megköveteli az ssd-n való futtatást, szóval jöjjön csak a Ratchet is. 😀
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Ez szép, csak remélem a jövőben ezért nem fognak még egy launchert indítani ők is mert tökön szúrom magam. :D
0
0
0
0
💬 2
hekli96 avatar
@zsiroslangos: Ha lesz benne kosár akkor részemről oké 🤣
0
0
0
0
no avatar
Azért egy pókember & Bloodborne jöhetne Pc-re :D
1
1
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció