Rekordokat döntött a Forza Horizon 5 rajtja

Szerző: xoki | 2021. November 10. | hír | 28 hozzászólás

A Forza Horizon 5 Ultimate Edition előrendelői néhány nappal ezelőtt már belevághattak a népszerű versenyjáték következő részébe, de a hivatalos megjelenésre tegnap, november 9-én került sor.

A megjelenés napján a Forza Horizon 5 már 4,5 millió aktív játékossal büszkélkedhetett, ami rekord eredménynek számít a first-party Xbox címek esetében. Figyelembe véve, hogy már a korai hozzáférés idején egymillióan játszottak vele, annyira már nem meglepő ez az eredmény.

A hírt az Xbox főnöke, Phil Spencer fedte fel a Twitteren, aki kiemelte azt is, hogy a Forza Horizon 5 egyidejű játékosainak száma megháromszorozódott az előző részhez képest. Elárulta még, hogy ebbe a számba az összes platform (konzol, PC és felhő) beletartozik, illetve azok a játékosok is, akik Xbox Game Pass előfizetéssel vágtak bele a kalandba.

Forza Horizon 5
Forza Horizon 5
Forza Horizon 5
Megjelenés: 2021. November 05. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Verseny
Fejlesztő: Playground Games
Hozzászólások: 28
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
retek77 avatar
Biztos jó, de megvettem felrakom, indítom és még a menüig sem jutottam mert crash minden hiba üzenet nélkül!! Mindent megcsináltam amit az okosok írnak a neten, semmivel sem jutottam tovább.............
0
0
0
0
💬 1
Bokorfelugyelo avatar
@retek77: Gpu driver update, nekem az oldotta meg! :)
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Jó kis Online Crack miatt 🤣
0
0
0
0
💬 3
cabus26 avatar
@MaximumGame: Csak feltűnt volna nekik...
0
0
0
0
pinkyke avatar
@cabus26: pont nekik a mai napig van crack-es windows is nem csak a játékuk.
azért valamilyen szinten azért megértem azokat akik nem veszik meg nem mindenki engedheti meg magának hogy el költsön egy valag pénzt egy olyan játékra ami nem is biztos hogy fut vagy bejön neki.
a microfoson nem olcsók a játékok.
0
0
0
0
Win-xp-SP3 avatar
@MaximumGame: Szinte biztos is. Majd egy patch után kiderül a hatalmas rajt kitart-e.
0
0
0
0
jaffa avatar
Engem a 4 sem fogott meg igazán, nem adott semmi különleges érzést hogy igen ez a versenyző én vagyok és muszáj törekednek, hogy első legyek. Az biztos, hogy semmi érdemi változás nem történt a játékban a 4 és az 5 között. Szerintem csak ugyanúgy eladták a bevett dolgokat a nesze semmi fogd meg jól. De ez csak az én személyes véleményem.
3
0
0
0
xCube avatar
Nem lepődök meg rajta, mivel gyakorlatilag ezek az új "versenyautós FIFA -k". Nem lehet minden évben eladni, de pár évente igen.
0
0
0
1
nemjosajnos avatar
!legalább! 1 évet várni kellett volna, és dolgozni rajta, mert ez így még mindig csak egy Horizon 3 1.2 - ugyan azon autók, cserébe az újabb modellekért eltávolitottak néhány régebbi modellt, azóta sincs garázs mód, cserébe kicsit jobb texturák, kicsit nagyobb map, kicsit jobb fény, árnyék. gyenge mint a harmat, sajnos..
6
6
0
1
💬 19
P a i n avatar
@nemjosajnos: Ha nem tetszik, nem kell vele foglalkozni. Attól, hogy itt rinyálsz nem lesz jobb a következő rész.

OFF: "5 napja tag" - már mindent értek😆
1
0
0
1
bassus16 avatar
@P a i n: Az első napján betalált már 1 cikket és fröcsögött...Tipikus suttyó.
1
0
0
1
nemjosajnos avatar
@bassus16: inkább reagálj a kritikámra ha valamit nem találsz benne helyénvalónak, köszi.
1
0
0
0
bassus16 avatar
@nemjosajnos: Reagáljak rá?

Gyenge mint a harmat.
1
1
0
1
xCube avatar
@bassus16: Ezen kívül tudnál hozzátenni valamit, ami kapcsolódik is a kommenthez, vagy neked elég az is, hogy csatlakozol valakihez, aki diszlájkolt, majd egy korrekt visszakérdezésre adsz egy oda nem illő "választ"?

Neked milyen élményt ad a játék? Osztod a véleményed, vagy szeretnéd megosztani a sajátodat?
0
0
0
2
bassus16 avatar
@xCube: Tökéletesen megelégszem azzal is hogy csatlakozhattam a diszlájkoló mellé.
0
0
0
1
P a i n avatar
@bassus16: Biztos sok szabadideje van, ebben az esetben csak irigyelni tudom.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@bassus16: Az a neve a gyereknek hogy "nemjosajnos" és 5 napja tag. Ez is csak egy troll profil.
1
0
0
1
bassus16 avatar
@TRACERHD: Vágom...csak azt nem, hogy az első napon bejelentettem és rá 4 napra még mindig itt ténykedik. :/ Hogy valaki energiát fektessen bele egy profil létrehozásába, csak ezért ezt föl nem foghatom.
1
0
0
1
TRACERHD avatar
@bassus16: Jaaaa hogy bejelentetted? Feljelentem neked én is akkor csak fognak csinálni valamit.
0
0
0
0
nemjosajnos avatar
@bassus16: élnék a gyanúperrel hogy házsártos, jelentgetős vénasszony leszel idővel, kiforróban van. semmi említésre méltó újdonság nem került bele. Tudnék jónéhány példát felhozni a játékmenetet illetően, ugyanakkor ahogy látom senki sem kiváncsi rá. Türelem nagy erény, talán érdemes volna alkalmazni ezt a játékfejlesztések során is.
0
0
0
1
bassus16 avatar
@nemjosajnos: Úgy legyen.
0
0
0
0
nemjosajnos avatar
@TRACERHD: és mi következik abból, hogy ez a nevem? nevet sem választhatok kedvemre, kizárólag az engedélyeddel? troll profil vagyok csakis azért, mert nem vakít el a fénye egy ráncfelvarrt játéknak? bocsáss meg mester, ereszkedj le közénk, légy a fény hordozója kérlek.
0
0
0
0
nemjosajnos avatar
@P a i n: Törölt hozzászólás
1
0
0
0
P a i n avatar
@nemjosajnos: Horizon 4-vel mi a helyzet, azt nem igen emlegeted. Annyira szar az is, hogy nem is érdemes megemlíteni ? Talán az lenne a Horizon 3 1.1 ? Hmm, érdekes.
0
0
0
1
nemjosajnos avatar
@P a i n: Senki sem mondta hogy sz@r, ez a te elméd szüleménye, bocsáss meg. Értelemszerüen 1.1, igen. Tán, te nem így gondolod? És ha nem, miért is?
0
0
0
2
xCube avatar
@P a i n: Csak hogy legyen egy "12 éve tag" vélemény is, ami egyezik a "lesöprendő újoncéval".
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@P a i n: Attól még hogy valaki 5napja regisztrált nem kell lehúzni, teljesen jogosat írt... ezért van ez az oldal... Te meg csak 4éve vagy tag! Valahol te is elkezdted ! Igazán nem szűkséges bemutatni, mennyire kultúrált ez az oldal így 😐
1
0
0
0
xCube avatar
@nemjosajnos: Erre kénytelen vagyok rálájkolni. Szuper az új terep, de azon kívül semmi újdonság nincsen.
0
0
0
1
nemjosajnos avatar
@xCube: Köszönöm, egyetértek, szép az új táj, mint mindig. Ennek ellenére semmi említésre méltó újdonság nem került bele. Tudnék jónéhány példát felhozni a játékmenetet illetően, ugyanakkor ahogy látom senki sem kiváncsi rá. Türelem nagy erény, talán érdemes volna alkalmazni ezt a játékfejlesztések során is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció