eFootball 2022: csak jövőre jön a beígért frissítés

Szerző: xoki | 2021. November 05. | hír | 3 hozzászólás

Szeptember végén jelent meg az eFootball 2022, amely gyorsan felkerült a legrosszabb játékmegjelenések listájára.

Olyan katasztrofális minőségben vált elérhetővé, hogy a játékosok a Steamen is lehúzták a sárga földig. Ezért a Konami kénytelen volt kiadni egy hivatalos közleményt, melyben azt állították: a novemberi frissítéssel minden nagyobb hibát javítani fognak. Sajnos erre idén már nem fog sor kerülni, mivel a cég 2022-re halasztotta az Update 1.0.0-t, szóval a játék csak ekkor válik majd teljessé.

Az 1.0.0-s frissítéssel új tartalmak, új játékmód és komolyabb javítások érkeztek volna. Szerencsére a legújabb 0.9.1-es patch több bugot is kijavít minden platformon, de ez édeskevés, hiszen rengeteg irritáló probléma van például az animációkkal és a fizikával is.

A Konami úgy döntött, leállítja az eFootball 2022 Premium Player Pack árusítását is, illetve az eddigi előrendelők pénzét is visszaadja. Sajnos semmiképpen sem jó jel, hogy a cég megvárta az utolsó pillanatot ezzel a bejelentésével, de remélhetőleg a jövő év elejére tényleg sikerül összehozniuk valami értékelhetőt.

eFootball 2024
eFootball 2024
eFootball 2024
Megjelenés: 2021. September 30. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport
Fejlesztő: Konami Digital Entertainment
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
titusz avatar
A grafikával nincs semmi gond simán felismerem a képeken lévő embereket Roni, Messi, Varane... a játékmenet fifaba is sz.r.. nemtom mi a problema xD
0
0
0
0
Janko95 avatar
Hát ennek már szerintem mindegy. Rest is peace PES. Kiváló ügynök voltál.
1
0
0
0
norby72 avatar
Így kell kinyírni egy -- a kategóriájában, alapjában véve -- jó játékot... :/
Maradok a korábbi, még játszható, verziók egyikénél.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció