Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólások: 2 770
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Maros avatar
@Palanova: De elám! 😂
0
0
0
0
bukta2 avatar
üdv, csak nálam van pár napja az a hiba hogy a képernyő tetejéből hiányzik pár cm? elég zavaró hogy nemlátom a topicok címét vagy hogy milyen fórumot olvasok...
0
0
0
0
💬 3
MoonW avatar
@bukta2: Üdv, a hirdetésblokkoló belenyúl az oldal szerkezetébe.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Valszeg a reklám szűrőd rosszul szűr az oldalon, próbálj másikat, nálam megoldotta anno a csere.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@LordSzalko: Kösz mindenkinek! Majd ránézek munka után ha hazaértem,de az furcsa hogy eddig is ezt használtam és eddig nem volt ilyen baj vele kb 1-2 hete van ez
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Ha már javaslatokkal is lehet élni, akkor élnék azzal, hogy a saját konfigoknál legördülő menüből ne csak Windows operációs rendszert lehessen kiválasztani. Ilyen formában annak a menünek nem sok semmi értelme van. Pláne, hogy az egyetlen érdemi terméktámogatással rendelkező desktop Windows a 10-es.
0
0
0
0
💬 5
Andor1997 avatar
@X9K338DA: Egyébként már Linux Ubuntu alatt is egész sok Windows játékkal lehet játszani,van ahol még az FPS is több. 😂
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Andor1997: Tudom, Mintet használok és ritkán van problémám játékokkal. Amikkel esetleg mégis, rövid idő alatt azt is megoldja egy frissebb Proton vagy egy kernel frissítés.

Egyedül a játékadatlapok összehasonlítóinak lenne mondjuk probléma, de az már most 'csak Windows-zal' is csak egy nagyon durva viszonyítási alap.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@X9K338DA: És mond csak ,egész pontosan ez hogy működik? Gyakorlatilag lekezeli az exe fájlokat a Linux? Tehát például akár régebbi játékot is előpattintanék lemezről feltenném akár az is működhetne,vagy csak a Steamnek ezzel a speciális kompatibilitás módjával működik(ha jól tudom van ilyen) ez az egész?
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Andor1997: Steames cuccoknál csak jobb egérgomb properties-nél kiválasztod, melyik Proton verziót használja, ha az globális beállítás (mindig a legújabb Steam verzió, most 5.0-9) nem felelne meg. Innentől kezdve ugyanaz, mint Windowson. A Play gombra kattintasz és játszol. Egyébként [LINK]-n lehet tapasztalatokat és leírásokat találni.

Lemezes és nem steames játékot még nem próbáltam vele, mert nincs optikai meghajtó a fő gépemben, de hozzá tudsz adni nem steames játékot a könyvtáradhoz és ugyanúgy kijelölni, milyen proton verzióval indítsa. Tapasztalatom viszont semmi ezen a téren.

GoG játékokat, illetve a klienst magát egyébként Lutrison ([LINK]) keresztül szoktam indítani, ahhoz is hozzá lehet adni játékokat a steamhez hasonló módon, egy próbát az is megér. A notim nem gamer cucc, de van benne DVD olvasó. Ha lesz időm, lehet azon is kipróbálok pár régebbi játékot, bár a lemezes játékaimat retróbb gépekhez tartottam meg.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@X9K338DA: Köszönöm a felvilágosítást! 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
https://i.imgur.com/RUUDBmk.jpg

A főoldalon a hírek és a Legutóbbi aktív témák között ez a nagy kiterjedésű négyzet alakú hírkiemelés miért van? Fél képernyőt majdnem kitakarja! 😆
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@gigazte: Köszönöm! Most már jól kell megjelennie!
0
0
0
0
gigazte avatar
@MoonW: Én köszönöm a gyors reakciót! Most már rendesen működik.
0
0
0
0
gigazte avatar
Nem tudom ki hogyan van vele, de érdemes lenne szerintem a frissen regisztrált tagok kommentelési lehetőségét egy bizonyos ideig korlátozni! Ha ingyenes egy játék rogyásig szemetelik tele az adott gépigényeket, és a büdös életbe nem jönnek vissza az oldalra, ezzel simán lehetne szűrni azokat az embereket, akik tényleg az oldal tagjai szeretnének lenni! A másik fele meg a kamuprofilosok is kétszer meggondolnák, hogy csináljanak új profilt, és a frissen bannolt emberek újraregisztrálás után is legalább egy kicsit pihennének...
0
0
0
0
💬 15
no avatar
@gigazte: Ha nem szólhatsz hozzá csak két hét múlva, minek regisztrálnál? Két hét múlva az a téma már kipörög, és addig nem fog várni senki egy meglennee60fpsezenacore2duo2gbramosmasinán kérdésekkel...

Jó megoldást nem tudok, max egy opciót hogy az adott hozzászólást lehessen elrejteni a saját szemünk elől...de ez sem megoldás csak a probléma eltakarása.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Palanova:
Ha nem szólhatsz hozzá csak két hét múlva, minek regisztrálnál?


Pont ez a lényeg! Legalább kétszer meggondolja az ember, hogy regisztráljon az oldalra... Akinek meg olyan fontos az vár rá két hetet! Addig csak választ talál a neten! 😂 De a mostani helyzet már szerintem kicsit sok. Régen is voltak ilyen esetek, de legalább akkor mellette folyt másról is társalgás, most meg szinte az összes gépigény ezekkel a kommentekkel van tele, így az embernek el is megy a kedve a nézelődéstől.
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Értem én, de úgy rémlik, mintha egy oldalnak az olvasók mennyisége számítana és nem a minősége. Ha nem szólhat hozzá, nem regisztrál, akkor nem lesz olvasó, -1 látogatottság -> kevesebben látják a 20% tartalmat a 80% reklám mellett - > ...

most meg szinte az összes gépigény ezekkel a kommentekkel van tele, így az embernek el is megy a kedve a nézelődéstől.
- ez így van.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@gigazte: Van aki segítséget kérni illetve a szakmai topikok miatt regisztrál be, nem az ingyen játékokhoz odakotyogni. Akinek gondja van és azért regel, nem érne rá két hetet várni mire kap választ a kérdésére. Elmegy más fórumra akkor. Az oldal szempontjából az nem a legjobb megoldás.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Memento Mori: Havonta ha van egy olyan ember, akkor már sokat is mondtam! De a legtöbb esetben, ha valakinek segíteni akarsz, akkor a sok szemetelt hozzászólás között elveszik... Pont múlt héten volt ez a GTA V-nél, amikor az egyik tag kérdezett valamit, és ő érezte magát rosszul, mert nem válaszoltak neki, mert a sok "hogyan futna" kérdés mellett senki se vette észre a problémáját! Ugyanez igaz a frissen megjelent játékoknál is, hogy az ilyen kérdések legtöbbször elvesznek a szemétkupac között. Úgy őszintén megmondva, én már pont ezért nem nagyon lépek a gépigényekhez kommenteket olvasni, mert mást nagyon nem látni, mint azt hogy kinek milyen gépe van...
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Ok akkor mi lenne a megoldás, hogy frissreges hozzászólhat, de ne legyen szétspammelve egy-egy téma?
Előzetes moderálásra nincs felkészülve az oldal. Bejelentésekkel alig bírnak..."régiek" közül többeket moderátori joggal felruházni meg nem megoldás szerintem.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Palanova: Nekik egy külön téma, ahol viszonylag friss regisztráltak tudnak kérdést feltenni, és mindenki más tudna válaszolni. De ez így huzamosabb ideig akkor se állapot! Mindig ezt hozom fel, de itt is helytálló, hogy régebben is voltak ilyen jellegű kommentek, de legalább akkor volt mellette élet az oldalon, és nem csak ezeket látta az ember! Most meg mi van? Egy két cikknél van érdekes társalgás, aztán a többi kifújt! 1-2 értelmes tag kérdésére még lehet válaszolni, aztán az oldal többi részét ezek az unalmas kommentek teszik ki! Amúgy különösebb baj nincs vele, legalább megint egy kicsit kevesebbet járok fel az oldalra.
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: vagyis szerinted megoldás lenne egy külön fórumrész ahol játéktól függetlenül lehetne feltenni a Futna-e kérdéseket, a többi részhez meg két hét türelmi idő után lehetne szólni?

Futna-e téma megoldás lehet, ha: legalább odaírja melyik játékhoz kérdezi 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@Palanova: Nem a futna-e kérdésekre gondoltam igazából, hanem ha a frissen regisztrált embereknek valami problémája van, akkor külön ott feltehetnének addig kérdéseket, amíg tartana a korlátozás! Nyilván lennének olyan kérdések is, de legalább nem a gépigényeket szemetelnék tele.
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Ok, viszont kis önellentmondás:
a futna-e kérdések nem tartoznának a gépigények alá? 😀 lehet hogy a játékkal kapcsolatos egyéb kérdések nem tartoznak a gépigény alá
lehet akkor már a játéktapasztalatoknak kellene az adott játék alá egy újabb rész:
- gépigény kérdések - bárki kérdezheti futnae
- játéktapasztalat kérdések - bárki kérdezheti ezt+azt hogyan kell megcsinálni
vagy valami hasonló esetleg?
0
0
0
0
gigazte avatar
@Palanova: Lehetnének külön külön is fórum témák szerint, nekem teljesen mindegy, a lényeg azon van, hogy a gépigényeknél oldódhatna a helyzet egy kicsit! Mert akárhogyan is nézzük 10-ből nagyjából 8 ember "a hogyan futna" kérdést teszi fel, ebből majdnem mind frissen regisztrált, és többet fel se jön az oldalra. Most ez kb olyan, mintha én, vagy bármelyik felhasználó napi szinten csinálna egy új profilt, hogy feltegye ezt a kérdést! 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@gigazte: A szemetelésre az egyetlen megoldás valszeg a moderálás lehetne. Vélhetőleg erre kapacitás sincs az oldalon. Nameg, ha szigorúan vesszük, a "hogyan futna" kérdések igazából nem igazán offtopik kategória szvsz.
Ne érts félre, szerintem sincs ez így teljesen rendben, de sok mindent nem lehet kezdeni a dologgal úgy, hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon. Abban is teljesen igazad van, hogy sok értelmes dolog veszik el ezek között a hozzászólások között. Pont láttam én is az általad említett dolgot a GTA V topikjában.
Nagyon úgy látom, hogy nincs jó megoldás erre.
Esetleg lehetne official offtopik dolog a hogyan futna témakör, de ahogy fentebb írtam ezt kapacitás hiányában nem hinném, hogy járható út.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Memento Mori: Persze megértem, csak rossz látni ezt a folyamatot! Na mindegy valahogy majd csak alakulnak a dolgok.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Palanova:
addig nem fog várni senki egy meglennee60fpsezenacore2duo2gbramosmasinán kérdésekkel...


Ingyen játéknál miért kérdés egyáltalán, hogy meg lenne-e a 60fps. Ingyen van, letölti, kipróbálja, ha megvan megvan, ha nincs nincs. Nem veszít semmit.
0
0
0
0
no avatar
@X9K338DA: Részben igazad van, de olyan pöttöm kis gameknél mint a GTA V vagy ARK, nem biztos hogy le akarja tölteni ha nincs meg a 60fpsepicgrafikánegykenyérpiritón.
0
0
0
0
PatkosXX avatar
A (sokkal) korábban jelzett hiba még mindig fennáll, hiába nyomogatom a képernyő létező összes részét, nem mutat ennél több szöveget.
https://kepkezelo.com/images/5ykuixousc2l5br7rjgc.png

Ehhez kapcsolódó hiba, ha sok válasz jön adott kommentekhez, akkor lemarad a széle a válaszoknak.
https://kepkezelo.com/images/1cbwgds7pxzcxlcpf8bi.png

A telefon egyébként egy iPhone SE.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@PatkosXX: Nálam nem jelentkezik ez a probléma, a szöveg jobb alsó sarkában megjelennek a nyilak amik lenyitják a teljes szöveget, ha terjedelmes szövegről van szó. A tördeléssel sincs gond nálam.
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@LordSzalko: A nyilak nekem is megjelennek, lejjebb is nyitják, csak nem teljesen. A korábbi iPhone-omon ugyanez volt, igaz, az 4S volt, ott betudtam annak hogy kisebb a képernyője, de azért egy SE-nek már nem olyan kicsi... Nemrég Xiaomi A2-m volt, de azon ritkán használtam az oldalt, így nem tudom azon is gond volt-e.

Te milyen telefonon használod az oldalt?
0
0
0
0
no avatar
@PatkosXX: iPhone 11 Pro, de korábban 6s-en sem jelentkezett ez a probléma, legalábbis nem emlékszem rá. iPad-en ugyan úgy rendben van nálam a dolog. A régi 5s-em már nincs meg, de megnéztem volna azon is szívesen.

Lejjebb van egy probléma jelezve a hirdetéssel kapcsolatban, az telefonon valóban zavaró csöppet, mondjuk néha eljátszom vele hogy pörgetem 😆
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Üdv!

Két kérdésem lenne. Nem lehetne-e több képet feltölteni az eszközökről, mint 5? Illetve, miért rontja le az oldal a feltöltött képek minőségét?
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@The_Teacher_Man: Eszközönként 5 kép (képenként maximum 3MB), de ez fel is van tüntetve. Valószínűleg helymegtakarítás céljából.
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@LordSzalko: Keveslem...😎
"Valószínűleg helymegtakarítás céljából." ...és valószínűleg azért lesznek ilyen pixelesek a feltöltött képek is?
0
0
0
0
no avatar
@The_Teacher_Man:
Keveslem...

Én is, de ez van ezt kell szeretni 😜

Én képeimen is sokat rontott, a nyers képeimet is le kell butítanom 3MB alá, ezt az oldal tovább butítja az én esetemben olyan ~60KB körüli méretre, szóval ja. A nyers képekhez viszonyítva nyilván jóval rosszabb minőség, de amúgy vállalható szerintem. 😀
0
0
0
0
xymano avatar
Más is kapott shandy23 tól üzenetet? Eléggé érdekes.
0
0
0
0
💬 10
NiXiT01 avatar
@xymano: Én is kaptam.

Csatolok egy képet miről van szó:
https://i.postimg.cc/4NxJYqQY/K-pkiv-g-s.png
0
0
0
0
xymano avatar
@NiXiT01: Igen nekem is ez az
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@xymano: Én is kaptam tőle.
0
0
0
0
FoLey avatar
@xymano: Én is kaptam amúgy is full kamu,de jót röhögtem. 😆
https://kepkuldes.com/images/5be258cee253b653ebd65261daf02a43.jpg
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@xymano: Akkor ne utaljak neki pénzt?
0
0
0
0
xymano avatar
@The_Teacher_Man: Küldd nekem én majd küldöm neki, így biztonságosabb
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@xymano: Inkább nem. A mai világban sok a lehúzós enber. Benne jobban megbízok!
0
0
0
0
xymano avatar
@The_Teacher_Man: Pedig, ha nekem utalnál akkor ő tuti nem húzna le. De te tudod.
0
0
0
0
gigazte avatar
@xymano: Én előbb léptem, és elküldtem neki a szerszámomat, azóta nem elérhető az email cím! 😞
0
0
0
0
xymano avatar
@gigazte: 😂😂😂
0
0
0
0
laczy avatar
Üdv!
Más is találkozott olyan problémával hogy frissítette az eszközeit és ennek bizonyítékaként készített képet is a hardverinformációkról amit utána fel is töltött az eszköz profiljába...
De nekem sajnos valamiért nem megy 😞
Próbáltam (Firefox 76.0.1) & (M. EDGE-el) is de semmi, feltöltöm előnézet van de mikor a módosítások mentésére kattintok nem ment semmit...a Chrome-ot nem próbáltam de azt a böngészőt nem szeretem... 😠
0
0
0
0
💬 4
MoonW avatar
@laczy: Köszönöm, hogy jelezted! Javítva!
0
0
0
0
laczy avatar
@MoonW: Üdv! 😀
Köszönöm szépen, minden rendben működik. 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
@MoonW: Szia!
A képfeltöltéssel valami nem oké. Egyik képet frissíteni szerettem volna a gépről, erre csak a frissen feltöltött maradt meg az összes többit törölte.
0
0
0
0
MoonW avatar
@Puffin: Köszi! Javítva!
0
0
0
0
Edven avatar
Üdv, nem lehetne lecserélni ezeket a forgós hirdetéseket simákra? Telefonon baromi irritáló hogy nem tudok lejjebb görgetni mert ott pörög nekem a dolog. Az új készülékem előtt azt hittem hogy csak azért idegesít mert az új mobilokhoz képest kicsi (alacsony) volt a kijelzője, viszont az újjal sem lett jobb. Tőlem akár lehetnek gif-ek is, csak ne reagáljanak arra ha áthúzom rajtuk az ujjam. Ha van ellenjavaslat, ne tartsátok magatokban.
https://i.imgur.com/2mux89d.jpg
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@Edven: Köszönöm, hogy jelezted, jelezni fogjuk a hirdetésszervezőnknek.
0
0
0
0
MoonW avatar
Az új 83-as Chrome verzióval a képfeltöltés nem működik, hamarosan javításra kerül!

Javítva lett!
0
0
0
0
10balazs10 avatar
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy mióta monitort váltottam azóta az oldal hibásan jelenik meg, és az oldal teteje nekem valamiért le van vágva, és nem tudok feljebb görgetni. 16:9-ről váltottam 21:9-re. Az új monitor tipusa: Lg34uc79g-b. Ezt hogyan lehetne megoldani? Előre is köszönöm a segítséget.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@10balazs10: Használsz reklámblokkolót? Ha igen, akkor kapcsold ki az oldalon vagy keress egy másik fajtát ami jól szűr. (Nekem ugyan ez volt a helyzet pár hónapja) Vagy küldj képet róla.
0
0
0
0
10balazs10 avatar
@LordSzalko: Ez volt a gond, mostmár minden látszódik. Köszi szépen a segítséget 😃
0
0
0
0
no avatar
@10balazs10: Nincs mit 😀
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
xoki avatar
ha jól tudom, akkor ezt a nagy fájlméret esetén szokta írni, nem emlékszem mennyi a limit, de nyilván 2-3mb
0
0
0
0
zsolo avatar
Nálam még mindig nem működik, hogy telóról írok hozzászólást, és ha az oldalon lévő smilek közül választok, és elküldöm az üzenetet, akkor soha nem küldi el, és kezdhetem új elölről! Pedik már vagy 3 hónapja is megírtam! Javítsátok már légyszi! 😎
0
0
0
0
💬 4
The_Teacher_Man avatar
@zsolo: Yep, ez a hiba nálam is jelen van!
0
0
0
0
zsolo avatar
@The_Teacher_Man: Legalább akkor nem vagyok egyedül! Azt hittem csak nálam van ez a hiba!
0
0
0
0
no avatar
@zsolo: Nálam nincs ilyen probléma (iOS).
0
0
0
0
zsolo avatar
@LordSzalko: Nálam már 3-4 hónapja ez van!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Halihó! A Predator: Hunting Grounds c. játék gépigénye még hiányzik az oldalról, pedig már megjelent a játék PC-re, szerintem faxa is lett! 😀
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Köszönöm! Frissítve!
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
Sziasztok.

Most vettem nemrégiben egy új Lenovo laptopot és az oldalon szerettem volna beírni a paramétereit de a legördülő listába nincs olyan ami az én gépembe hardverilag van.

CPU: Intel Core i3 7100 vagy nekem 7100U van a gépembe.

VGA: Az oldalon csak AMD Radeon 530 DDR3 verzió van nekem pedig 535 GDDR5 verzió helyeszkedik el a gépembe.

Jó lenne ezeket az oldalon frissíteni.

Előre is köszönöm nektek majd.
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@TheXperia1: Köszönöm, hogy jelezted! A héten bővítjük a hardver listát!
0
0
0
0
no avatar
Cloudpunk gépigény a megjelenéskor változott, az adatlapján frissítésre szorul továbbá érdemes lehet a magyar nyelvi támogatást is feltüntetni:
[LINK]

Rendszerkövetelmények

Minimum:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7/10 (64 bit)
Processzor: AMD / Intel CPU (AMD FX-4300 or Intel i3-4130 or newer)
Memória: 8 GB RAM
Grafika: AMD / NVIDIA dedicated graphics card, with at least 2GB of dedicated VRAM and Shader Model 5.1 support (AMD R9 285 and NVIDIA GeForce GTX 760 or newer)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 7 GB szabad hely
Hangkártya: Integrated or dedicated DirectX 9 compatible soundcard
Egyéb megjegyzések: Controller or keyboard + mouse

Ajánlott:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 (64 bit)
Processzor: AMD / Intel CPU (AMD Ryzen 3 1300x or Intel i7-930 or newer)
Memória: 16 GB RAM
Grafika: AMD / NVIDIA dedicated graphics card, with 6GB of dedicated VRAM and Shader Model 6.0/6.1 support (i.e. AMD RX 580 8GB and NVIDIA GeForce GTX 1060 or newer)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 7 GB szabad hely
Hangkártya: Integrated or dedicated DirectX 9 compatible soundcard
Egyéb megjegyzések: SSD drive, Controller or keyboard + mouse

Nyelvek:
Felület Hang Feliratozás
Magyar ✔ ✔
Angol ✔ ✔ ✔
Francia ✔ ✔
Olasz ✔ ✔
Német ✔ ✔
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@Palanova: Köszi! Frissítve!
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Lehet hogy megvan az oka, de azért rákérdezek. Az America's Army: Proving Grounds milyen okból nem szerepel a játék adatbázisban?
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
Ma történt egy nagyjából félórás kiesés az oldal elérhetőségében. Kérlek jelezzétek ha esetleg tapasztaltok még kisebb kiesést.
0
0
0
0
no avatar
Új játék:
Starport Delta

[LINK]

Egyjátékos
Steam Teljesítmények
Steam Felhő
Statisztikák
Steam ranglisták
A Steam ismerkedik ezzel a játékkal
Külső EULA elfogadása szükséges
Starport Delta EULA

Nyelvek:
Felület Hang Feliratozás
Magyar ✔
Angol ✔ ✔ ✔
Német ✔ ✔
Orosz ✔

A játékról
A Starport Delta egy valós idejű stratégiai játék, ahol a játékosoknak ki kell egyensúlyozniuk az űrállomás megépítését és bővítését az erőforrásokkal, az állomások karbantartásával és a lakossági igényekkel szemben. A stratégiai rajongók számára, akik az űrben szeretnének építkezni anélkül, hogy a lézerekért felelős személyzet kiléte miatt aggódnának.
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm a javaslatokat!

Az oldal nincs elhanyagolva. Dedikált moderátorokat nem tudunk alkalmazni, de a moderáláson a javaslatokat is figyelembe véve, alakítani fogunk.

Mindenkit arra kérek, hogy ha valamilyen sértő, személyeskedő üzenetet vagy válasz kommentet kap, jelentse be, és ne flameljen.

A régi tagok figyelmét is fel szeretném hívni arra, hogy ha leállnak egy szabálysértővel vagy trollal veszekedni és egymást sértegetni, akkor az nekünk csak plusz munkát jelent, sőt a szabályzatot ugyanúgy vonatkoztatnunk kell rá is, mint arra, aki kezdte az egészet. Ilyen formán nem kellene különbséget tennünk, vagyis annak is szankcióval kellene számolnia, aki személyeskedéssel válaszol egy személyeskedésre, ugyanis az is ugyanolyan szabálysértés, ugyanúgy moderálnunk kell a hozzászólást.

Ennek kifinomultabb formája, hogy valaki bőszen jelentgeti a szabálysértést, közben van ideje szintén sértegetéseket küldeni a másiknak. Ezentúl még olyanok is vannak, hogy a nagy vita folyamán, miután nem sikerült vitapartnerüket meggyőzni álláspontjukról, először csak enyhébb, aztán szofisztikáltabb, és a végén trágár módon kezdni sértegetni a másikat. Először csak: buta, állat, barom, hülyegyerek, marha és így tovább. Természetesen először csak általános névmásokkal. A tökéletes akkor lesz, ha aki kezdte ezen jelzők használatát, kezdi osztani az észt a szabályzatról és jelentget bőszen.

Kérlek ne folytassatok kampányokat a személyes sértettségtől hajtva. Minden esetet mérlegelünk. Ha valaki nem kapott kitiltást vagy később feloldottuk a tiltását, attól még kaphatott figyelmeztetést.

FoLey: Az általad jelentett személy megkapta a büntetését és ígérete szerint felhagyott a további szabálysértésekkel. A bejelentést csak abban az esetben használd, ha szabálysértéssel találkozol.
0
0
0
0
💬 13
SuperPuma avatar
@MoonW: Nem tartozik ugyan szorosan (vagy egyáltalán) a témához, de az érdekelne, hogy egy kitiltott nicknevet később fel lehet újra használni, vagy onnantól kezdve már foglaltnak számít (Természetesen attól fügetlenül, hogy akár 10 éve nincs használatban)?
0
0
0
0
MoonW avatar
@SuperPuma: Néha töröljük a régi, használaton kívüli profilokat, ilyenkor felszabadulhatnak felhasználónevek.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@SuperPuma: Csak nem át akarod nevezni magad vass gábor-ra?😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@MoonW: Igen ez minden szép és jó lenne,ha lenne moderátorok nem lenne ez az egész!
Ha az adott személy nem tud témával kapcsolatban vitázni,miért alkalmaz személyeskedést? Én nem fogom tűrni,hogy egy xxx bizonyos felhasználó betoppan ide a topikba majd megmondja a tutit hogy ő mindenhez ért hozzá,támasz/indok nélkül.
Az már másrészt,hogy önnek mit mondott nem tudom,de én azt nem fogom megbocsátani annak a bizonyos személynek,hogy létrehozott két olyan profilt amit engem jogosan megsértett a valódi nevemen is. Mellesleg még itt lazsálkodik az oldalon! Milyen büntetést is kapott,hogy még itt van az oldalon? Főleg ez a két account kreálás után?
https://gepigeny.hu/user/fosley
https://gepigeny.hu/user/fososley

Majd akkor leszek nyugodt,ha lesznek moderátorok itt az oldalon és nem arra a jelentés gombra kell támaszkodni,addig nincs itt nyugalom.
0
0
0
0
gigazte avatar
@FoLey: Én annyit mondok, hogy Moonw-től ez a kiírás is csak azért volt, mert már más témánál is fel lett hozva... Igazából nem a 120. komment után kéne fényezni magunkat, hanem már az elején illett volna bármi reakciónak lenni, így számomra ez nem több, mint egy csitító szükséges válasz! Én azért elgondolkodnék azon, hogy hány embernek lett elege ebből a szelektív moderálásból! Tisztelem, szeretem ezt az oldalt, de ebben az 1-2 évben én is csak negatívan tudok hozzá állni több szempontból is! Na de nem ragozom tovább, részemről itt le van zárva a dolog.
0
0
0
0
susguy avatar
@gigazte:
így számomra ez nem több, mint egy csitító szükséges válasz!

Mivel két hete ezen lovagoltok, és már off-topic is ezzel spamelsz, így igen, ez valószínűleg és teljesen jogosan egy csitító válasz, de persze nem írhatok az admin nevében.
Mindenki érti a nem tetszéseteket, két hétnyi komment áradat bőven elég volt erre, de nem ti vagytok az adminok, nem a tiétek a döntés. Lehet vitatni hogy mennyire volt elégséges a büntetés, de ezek a kommentek már arról szóltak hogy ezt már ti eldöntöttétek az admin helyett, és addig nem nyugodtok amíg nem történik így. Mindeközben magatok is önkéntesen fejest ugrotok a vitába, de persze eszetekbe se jut hogy rátok is vonatkozik a szabályzat. Az hogy "ő kezdte!" pedig már gyerekkorban sem elfogadott.

Vége a háborúnak, nyugi van.
0
0
0
0
FoLey avatar
@susguy: Vége a háborúnak, nyugi van.

Részemről okés...

Lehet vitatni hogy mennyire volt elégséges a büntetés

Azt sem tudom,hogy miféle büntetést kapott.
0
0
0
0
susguy avatar
@FoLey: Engedd el. Sértegetni név alapján mindenképpen gyerekes, de annál érthetetlenebb mikor felnőtt emberek anonym személytől kapott sértéseknek hagyják hogy ennyire befolyásolja az életüket, és ne bírják feldolgozni.

Nem rég egy relatív friss tag gondolta úgy, hogy a legtöbb hozzászólásomra (egyik sem volt neki címezve) egy olyan kommenttel reagál, amibe egy trágár című videót csatol. Egy ideig vicces volt, de láttam hogy nem hagyja abba (függetlenül attól hogy a hozzászólásai törlése kerültek folyamatosan), és látszólag semmi más hozzászólása nem volt az oldalon (személyesen egy hozzászólást sem találtam tőle ezen kívül), így jeleztem e-mailben, és egy-két nap múlva törölve lett.
Persze, könnyen beszélek mert törölve lett, de alapvetően nem azért jeleztem, mert annyira felforrt a vérem a hozzászólásaitól, szimplán úgy gondoltam hogy ez egyértelmű spam. Ha akartam se tudott volna érdekelni, hogy milyen sértéseket céloz irántam, nem voltak tőle rémálmaim, nem lett tőle hidegebb a kávém, nem nőtt be a seggem luka. És a farkam se állt fel, mikor törölve lett.

Szerintem mindenki egyet ért, hogy ez gyerekes volt az illető iránt, és mindenki megkérdőjelezheti magában vagy egymás között, hogy mennyire volt elég a büntetése az illetőnek, de ilyeneken idegeskedni ennyire és eddig, szintén nem egy egészséges és felnőtt emberhez való.

Tudom olyan a fogalmazás módom amilyen, de ezt jószándékból írom, nem kötekedésből. Ne rággódj ezen, iszonyatosan értelmetlen, és saját magad hangulatára is csak negatív hatással van.
0
0
0
0
FoLey avatar
@susguy: Elengedem ezt az egészet én csak nekem az elvárás az oldal rendrakás legyen.
0
0
0
0
MoonW avatar
@FoLey: Ha megengeded tegeződhetünk, mint itt mindenkivel. Nem kell megbocsátanod. Megkapta érte a büntetést, az említett, sértő tartalmakat eltávolítottuk. Kapott egy utolsó esélyt, ennyi. Remélem nem lesz több összetűzés. Részünkről ez le van zárva.
0
0
0
0
FoLey avatar
@MoonW: Rendben részemről is le van zárva.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@MoonW: +1 dolognak még annyit kérnék én (meg még biztosan pár ember is),hogy mielőtt létrehoz valaki egy új témakört az ne jöjjön létre egyből,hanem a moderátornak/adminisztrátornak el kelljen fogadnia,ha megoldható. Van már mindenre ,de tényleg mindenre topik szerintem,így is lenne mit kigyomlálni és betömöríteni egy helyre,szerintem teljesen mindegy,hogy egy felesleges topikba hányan írtak már azóta,mióta létrejött,semmi létjogosultsága nincs a maradásnak,valamint ha valakinek kérdése van az úgy is fel fogja tenni és nem fogja az előző beszélgetéseket megnézni.Spoiler!
Még van olyan topik is ,ami leírása alapján is tök másért jött létre,mint amire később használták az emberek...nem is értem.
0
0
0
0
FoLey avatar
Kedves MoonW!

Én most leírom és nem érdekel hogy mi lesz!
Az oldal el lett hanyagolva,moderátorok nincsenek,hogy az ilyen friss reges beszólógatós nem témához illő hozzászólások születnek. Sok felesleges új témát nyitnak meg,ha meg valaki írja,hogy felesleges ott a kereső akkor ő a rossz,paraszt stb.
Merre vannak a moderátorok? Nem lehetne újaknak adni akik aktívak az oldalon? Én simán kihajítottam volna őket!
Én sem vagyok tökéletes és azért elnézést is kérek,de olyanoknak nem akik szándékosan vitát generálnak.
9 év után úgy érzem,hogy kerülnöm kell az oldalt,mert nincs itt az oldalon szankció. A jelentés nem sokat ér az nem menti meg a felelőség alól.
Nincs annyi idegzetem,főleg magánügyi életem útán,hogy ezek a trollok szórakózásból csináljanak műsort,igen többieknek is van magánügyi élet nem csak magamból indulok ki.
0
0
0
0
💬 60
no avatar
@FoLey: A "friss reges" rész kivételével egyet értek. Nem hiszem hogy a regisztrálás dátumának köze kellene hogy legyen bármihez is. Tartsa be a szabályokat és kész. 5+ éve itt lévő is lehet bunkó és a friss egy napos reg is lehet IRL professzor.

Viszont a mod hiány az aggasztó. Volt hogy napokig kint volt egy durva spoiler az adott játék alatt...
0
0
0
0
FoLey avatar
@Palanova: Lehet én nem fogtam ki olyat aki +év oldal tagságú és bunkósság nincs benne vagy olyanokkal tárgyalok,de végül is egyetértek és igazad is van.
Az a baj,hogy hiába van szabály úgy sem tartják be,ezért kellene moderátorok,de nagyon is.
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Ebben egyet értünk.
0
0
0
0
visor261 avatar
@FoLey: Néhány tipp:

9* bejelentés után után elrejteni a hozzászólást és értesítés moderátornak hogy vizsgálja felül(* a szám nem konkrét)

a rejtett hozzászólást író tag némítása 1óra 1nap 1hét 1 hónap*(*lehetnek más fokozatok)

moderátor jogusultságok megbízható tagoknak
0
0
0
0
Megaisten avatar
@visor261: Egyetértek FoLey - val. Nagyon sok a sok felesleges új témát nyitnak meg.Pedig csak keresött kellene használni és megtalálja ami kell,és ott kérdezni. Trobálunk segiteni azoknak akik kérdeznek de vannak tényleg trollok akik ki provokálja a vitát. Ezek ellen kellene tenni valamit, moderátorok többször benézhetnének a fórumba. Tag adat bázisba nem lehetne az elsö oldalon egy külön egy kis részbe kirakni hogy ki a moderátorok hogy kiket lehet elérni. Vagy nagyobb rang -tol moderátor jogosultságot megbízható tagoknak.Hogy bele tudjanak szolni vagy törölni az egész topikot. Én is 11.éve vagyok itt, de régebben sokkal jobban ránéztek a moderátorok az oldalra.
0
0
0
0
FoLey avatar
@visor261: Ezek nem sokat érnek hidd el. Kellenek igazi moderátorok akik rendbe tegyék az oldalt!
Ha nem témához illően vitatkoznak akkor a személyeskedés felé veszik az irányt. Igen nálam is ki jön már az a gondolat,hogy elküldjem melegebb éghajlatra,de így is visszafogottan írok.
0
0
0
0
sudosu avatar
@FoLey: Nagyon +1. Én is itt vagyok jópár éve, de az aktivitásom jelentősen csökkent azóta, amióta popularizálva lett a fórum. Nincs vele baj, ha több ember van de moderátorok nélkül nagyon nehéz tartani a szintet. Most nevelő célzattal hiába írod az embernek, hogy kövesse a fórum etikettet (ha még létezik egyáltalán ilyen). Régen szerettem ide feljárni, mert értelmes emberek, kérdeztek értelmesen illetve lehetett társalogni, vitatkozni (nem veszekedni). A gépigények fórumja az mindig is egy káosz volt, de az utóbbi néhány évbe az is tovább romlott. Én javasolnám egy pályázat kiírását arra, hogy moderátorokat kerestek, akár még én is jelentkeznék, mert ez egy jó oldal, régen találtam egy nyugodt környezetet, ahol lehetett videojátékokról, hardwarekről vagy mindenféle off topic témáról beszélgetni. Nem voltak jellemzőek a trollok (voltak, de elenyésző számban, illetve nem táplálta őket itt senki). A hírek alatt is mi megy, az is kifejezetten zavaró. Sokszor az emberek nem tudnak elolvasni egy 200 szóból álló cikket és értelmezni. (Jó mondjuk ez már nem ehhez tartozik)
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
@sudosu: Egyetértek! Én napi szinten olvasgatom itt a híreket, hozzászólásokat, de nagyon ritkán szoktam hozzászólást írni. Pont a trollok miatt, akik elég sokszor megtaláltak jó pár évvel ezelőtt.
Régen én is írtam butaságokat itt a gépigényen mikor még csak ismerkedtem a számítógépek világával, de tanultam belőle. Viszont mostanában azt látom, hogy akik butaságokat beszélnek azok nem látják be, sőt... Egyből átmennek trollba vagy személyeskednek.. Ezeket is kellene szűrni, mert így a normálisabb rétegnek is elmegy a kedve az egésztől.
0
0
0
0
FoLey avatar
@nOmAd6: akik butaságokat beszélnek azok nem látják be, sőt... Egyből átmennek trollba vagy személyeskednek

Főleg,hogy még privátban is zaklatnak ezzel kapcsolatban.
0
0
0
0
PC GAMER avatar
@FoLey: Ki zaklat,mikor alig van aktiv felhasználó az oldalon? 😃
Jó,ha max 50 tag van online és ez az átlag vagy kevesebb.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@PC GAMER: Itt a példa. Én még láttam a hozzászólásokat törlés előtti.

https://gepigeny.hu/hir/laza-csavarok-okozzak-a…deset-3672

Szépen görgess lefelé és látni fogod, de ebben a topikban is lefelé van a az amit keresel.
0
0
0
0
FoLey avatar
@PC GAMER: Ha érdekel képet is tudok küldeni meg privát beszélgetésről képet,hogy mivel zaklat engem. Az általa által tiltott/visszatérő tagról. Főleg azért,mert itt a topikban megmertem nevezni az illetőt és ezzel jött hozzám. Szégyen foltokat nem szabad kihagynom. 😃
0
0
0
0
PC GAMER avatar
@FoLey: Isten ments,ne foglalkozz velük és kész.

Scorn Face Én is sok mindent láttam itt már 2012 óta...
0
0
0
0
FoLey avatar
@PC GAMER: Láttad volna,hogy Maros milyen két profilt hozott létre itt az oldalon az én nevemen provokálva. És az admin vissza engedte ezt a szemetet. Kajak lefizetem már ha csak pénzre hajt,hogy takarítsa el innen ezt a szemetet.
El játsza ezt a szándékos provokálást és utána jön ezzel az ártatlan dologgal. Érdekes hogy fake profilok is azóta jöttek amióta ezzel a nem normálissal leálltam vele vitatkozni. Érdekes egybefüggés!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@FoLey: Ez ilyen. Nem csak itt bukkant fel a jelenség, hanem kb mindenhol. Butulnak el az emberek. Másik oldal meg a nagyképű, tudálékosok halmaza. Azok a tagok is eléggé destruktívak a kivagyiságukkal.
Spoiler!
De komolyan, jelenleg nincs értelme foglalkozni akármilyen témával
0
0
0
0
gigazte avatar
@FoLey: Voltam régen moderátor, de teljesen egyetértek veled, az akkori, és a mostani állapotok között ég és föld a különbség! Akkoriban több ezer ember volt szinte folyamatosan online, és mégis ki volt szűrve rendesen minden ilyen komment/felhasználó. Most meg alig vannak fent, de ennek ellenére tele van szemetelve az oldal, és nekem is úgy jön le, hogy sok a kivételezés, vagy éppen nem érdekel senkit, hogy valaki/valakik trágár módjára szidják egymást.
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Szerintem nem kivételezés, hanem szimplán nem éri meg a ban, mert akkor annyival is kevesebb az olvasó...
0
0
0
0
Megaisten avatar
@Palanova: Ez az oldal nem arról szol hogy kevesebb legyen az olvasó. Ez egy segitő oldal a játékok és a számitógépek terén. Nem egy olyan oldal ahol csak trollkodni és vitázni kell, az menjen egy másik oldalra. Ezeket az embereket kell kiszűrni és kitiltani. Régen sokkal jobb volt az oldal. gigazte val egyet értek a mostani állapotok között ég és föld a különbség a régihez.
0
0
0
0
no avatar
@Megaisten: Én nem is vitattam hogy régen minden jobb volt vagy sem.
0
0
0
0
xCube avatar
@Megaisten: Viszont az oldalt nem a béke és a szeretet tartja életben, hanem a reklámbevétel. Minél kevesebb reklámmegjelenése van az oldalnak, annál kevesebb a fenntartásra befolyó összeg. Ezért is papolok a régi tagoknak arról, hogy legalább itt kapcsolják ki a reklámblokkolót ha szeretnek ide járni.

Tagja vagyok egy régi fórumnak, ami egy ideje levált az eredeti tulajdonosról (mondjuk inkább, hogy szanálásra került). Önkéntes befizetésekkel tartjuk fent magunkat, mert nincsen reklám.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Egy aktív mod(ok) ban nélkül képes lenne a jelentések alapján szűrni a hsz.-eket. Különösebb időráfordítás nélkül.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Az időráfordítással nem értek egyet. Nem kis meló az és nem 5 perc naponta...
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Ilyen létszám mellett tapasztalatból mondom, hogy időnként ránézve simán szűrhető lenne jelzések alapján, pláne ha az adott tag amúgy is aktív használója az oldalnak, nem pedig kizárólag csak azért jár fel. Két vagy akár több moderátorral meg pláne nem téma.
0
0
0
0
FoLey avatar
@gigazte: Anno az időben azért jóval hangulatosabb is volt az oldal. Most is vannak régi tagok akik kitartanak,de én már úgy vagyok vele,hogy amíg itt nincs szankciónálás,addig nem is fogom magam aktivízálni magam. Anno moderátorként azért nem jelentkeztem,mert túl nagy elvárás volt,ezt kéne kicsit lejjebb venni,mert lehetetlen feltételek! És ahhoz képest akik jelentkeztek,pont azok nincsenek.

Most ennyi idő után fogtam magam nem spicliként,hanem többiek nevében is megírtam ebben topikban a véleményt. Jó lenne ha admin elolvasná.
0
0
0
0
susguy avatar
@FoLey: Csak én emlékszek arra mikor szó szerint napi rendszereséggel folytak bizonyos profilokon olyan beszélgetések, hogy ki kinek az anyjával, hányszor és milyen pózban csinálta, miközben azon versenyeztek hogy ki tud minél több trágár szót belegyüszmékelni egy mondatba?

Egyetértek abban, hogy lenne hova fejlődni, de jártak itt már ezerszer rosszabb idők is. Jelenleg szerintem az az egyik legnagyobb gond, hogy minden új, hozzá nem értő tag, aki egy gépigénnyel kapcsolatos dologra mer rákérdezni az oldalon, 4-5 fórum tag automatikusan elküldi a francba amiért nem a guglin vagy youtube-on keres.
0
0
0
0
FoLey avatar
@susguy: Szoktam látni nem kell bemutatni. 😆
Egyetértek veled,itt nincs szankciónálás és itt már lassan minden szabad.

4-5 fórum tag automatikusan elküldi a francba amiért nem a guglin vagy youtube-on keres.
Részben igaz,részben van joguk. Van olyan új tag akinek high összerakású konfigja van és tudja jól hogy fut,de azért be kell írni,hogy tudjon vele flexelni.
Engem az idegesít,hogy sokan kérdezik hány fps-el fut,az ötös lottó nyerő számokat is mondjuk meg amikor ez lehetetlen megmondani? Ki kell próbálni és meglátni vagy youtube,google.

Tegnap ezt kaptam egy napos reg tagtól,holott szerintem Maros fake accountja vagy haverja lehet.
https://kepkuldes.com/images/1430420b4e4e195da9e8eb20ffdbb368.jpg
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Az olyanok is bannolva lettek egy kis idő után, és mivel akkor még lehetett azt is látni, hogy kinek a profiljánál, vagy gépénél folyt beszélgetés, így sokkal könnyebb volt szankciózni. Láttad volna, hogy egy adott nap mennyi mindent kellett csinálnunk... Mindenre nem jutott idő a spambotok vírusos linkjei, és a sok debil mellett, akik aktfotókat, és oda nem illő képeket rakosgattak ki mindenhova, és verték a nyálukat több gépigénynél is.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@gigazte: Sajnos a nem kívánatos elemek mindenhova beeszik magukat, csak idő kérdése. (Szívesen megnéztem volna a nyüzsgő mindennapokat az oldal indulásakor) Meg ahogy látom valaki csak azért regisztrál fel, hogy megkérdezze az adott játék hogyan futna a gépén. Utána meg eltűnik a ködben.
0
0
0
0
xCube avatar
@gigazte: Pont ez az ok, amiért nem éri meg moderálni. Annyira kicsi a közösség, hogy a feszkó csak jót tesz a nézettségnek.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@FoLey: Szép meglátás, már hiányoltam is csak nem tudtam mivel van gond konkrétan.
0
0
0
0
FoLey avatar
@TheMenkuPocok: Én úgy veszem észre,hogy a friss reges tagok akarnak itt valamit alkotni,de ha számon kér egy tapasztaltabb felhasználó még nekik áll feljebb. Lásd példa Palika 1202 és Maros a két tag oldal bohóca. 😆

Amúgy mint régi tagként mondom,hogy mi fogjunk össze és tegyünk is érte az oldallal kapcsolatban. Adminnak már írtam és jó lenne ha komolyan venné. Nem nehéz kiosztani néhány tagnak a moderátor szerepet.
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Csak ne az legyen mint más oldalon, hogy a "régiek" kiutálnak - banolnak, hszeket törölgetnek - mindenkit aki új mert hogy ők a régiek...

mint ahogy történt réges régen egy messzi, messzi galaxisban:
0
0
0
0
FoLey avatar
@Palanova: Miért utálnának meg? Azért,mert ez ellen valamit kéne tenni,hogy ne legyen szabadonfutó trollok?
Nézd meg az egyik hírben ott kapásból van kettő troll akik szándékosan vitát generálnak!
Tanulják meg a szabályt ahogy mi is azt tettünk anno friss regesként,ha vitázni akarnak akkor témával kapcsolatban és nem sértegetni.
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Nem ellened szólt személy szerint. Pusztán tapasztalat, hogy volt már rá példa ahol a régiek kaptak ilyen jogokat és masszívan visszaéltek vele / használták az újakon...van ilyen kockázata is, és érdemes mérlegelni.
Plusz a "régi" nem egyenlő azzal hogy mindig neki van igaza, ezt se feledjük, mielőtt nagyon bannolgatni szeretnénk.

A régiek közül párnak mod jog szerintem több problémát vet fel mint hasznot...kezdve azzal hogy hol a határ, ki a régi és ki az új? És máris újabb vita van generálva...

Kell mod, ez tény, és nem is vitatom.
0
0
0
0
Megaisten avatar
@Palanova: Igen kell a mod de ne olyan ami volt régen is volt hogy jelenkezet és mod is lett, 2-3. hétig volt fent azt eltűnt honapokra. Akkor minek jelenkezik... Több mod kell vagy sokkal többször legyenenek fen az oldalon. Vagy ha már páran jeleznek neki valamiért legalább nézzen utána a dolognak és tegyen rendet. Személy szerint én egyetértek FoLey-val.
0
0
0
0
no avatar
@Megaisten:
Több mod kell vagy sokkal többször legyenenek fen az oldalon. Vagy ha már páran jeleznek neki valamiért legalább nézzen utána a dolognak és tegyen rendet.

Teljesen egyetértek.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Palanova: És ezzel kapcsolatban az admin semmit nem tesz és hiába írtam rá. 😊
Amúgy az egészért ő áll a háttérben https://gepigeny.hu/user/maros

És csinált még két fake accountot. Ezzel akar engem lejáratni.
https://gepigeny.hu/user/fososley

https://gepigeny.hu/user/fosley
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Kifelejtetted Palikát is a felsorolásból, ő is a képzeletbeli barátja 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@LordSzalko: Igazad van 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
@FoLey: Nem lepődtem meg rajta, hogy nem igazán érdekli! 😊 Azért szomorú, hogy ilyen körülmények között kell napi szinten az oldalon lennie az embernek...
0
0
0
0
xCube avatar
@Palanova:
@FoLey: Csak ne az legyen mint más oldalon, hogy a "régiek" kiutálnak - banolnak, hszeket törölgetnek - mindenkit aki új mert hogy ők a régiek...


Igen ez egy kétélű fegyver és én is látom annak veszélyét, hogy a régi "megbízható" tagok visszaélnek a lehetőségeikkel. Normál esetben ez úgy kéne működjön, hogy mindent a szabályzatnak megfelelően kell mérlegelni. Ahhoz viszont kicsit ki kéne egészíteni a szabályzatot a megfelelő helyeken.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Tapasztalatom szerint a szabályzatokkal az a gond hogy az írok szegik meg legelőször azokat. Innentől kezdve nem nagyon van értelme bővebbet írni, mint a minimálisan szükséges. Nagyjából képben van minden ember hogy mik a társalgásokban az elfogadott íratlan szabályok.
Aki mégsem az kövesse az alábbit:
Ne írj semmi olyat amit élőszóban ne mondanál a másik szemébe, kartávolságban.

És ebben benne van minden 😃
0
0
0
0
Demoz avatar
@FoLey: Egyetértek veled. Sokkal aktívabb volt az oldal régen, jobb volt a közösség és a minőség is. Amikor Zoli megköszönte a munkánkat anno nem értettem, hogy miért nem kellünk a továbbiakban. Nyilván meg volt az oka, de kellenek moderátorok, hogy mindig legyen figyelve az oldalra. Múltkor is egy olyan nevű felhasználót láttam kommentelgetni, aki régen instant bannoltunk volna a neve miatt.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Demoz: Az a vicc,hogy kétszer is ráírtam adminra és semmi választ nem kaptam!
Most dísznek van itt az oldalon vagy azt akarja elérni,hogy az oldala süllyesztőbe menjen?
Miért nem osztja másnak a modit,hogy ne legyen annyi dolga?
0
0
0
0
no avatar
@FoLey:
Én most leírom és nem érdekel hogy mi lesz!

Az történt, amire a legtöbben számítottak, semmi 😆

Amúgy valóban hanyag lett az oldal, erősen érződik rajta, hogy gyakorlatilag bármit lehet kommentelni stb.
A "Fórum és hozzászólás szabályok" rész amolyan fenyítő jelleggel van csak megemlítve, következményük már egy jó ideje nincsen, bármilyen is legyen az adott komment.
0
0
0
0
FoLey avatar
@LordSzalko: Sajnos érződik az oldalon,hogy ebből süllyesztő lesz.
De hála az égnek,hogy ezt a szemetet is törölték mint Marost 😆
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Törölték Maros-t? Lol 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@LordSzalko: Igen, törölték a profilját.
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Ez a legalja, hogy vissza engedték, csak gratulálni tudok...
0
0
0
0
susguy avatar
@gigazte: Szerintem törölve se lett 😆
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Mikor azt a választ kaptam a többiektől, hogy törölve lett beírtam keresőbe és valóban nem volt felhasználó ilyen névvel. 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@susguy: Törölve lett,mert 404-et írt ki. Azt hogy hogyan engedte vissza az admin az meg rejtély marad.
0
0
0
0
FoLey avatar
@gigazte: Admintól ez a legalja,kajak lassan elhiszem,hogy szándékosan segít a trolloknak.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@FoLey: Most már komolyan érdekel ez a Maros téma 😊
Spoiler!
Persze én sem voltam szent...majdnem elfogytak az intel utasításkészletek 😊
0
0
0
0
FoLey avatar
@SuperPuma: Lényeg,hogy Maros létrehozott egy új topikot amit mi feleslegesnek találtuk. Mi mutattuk,hogy hol keresse meg legközelebb,igaz volt részünkről is két rossz mondat. Ehelyett elkezdett magyarázkodni,mert mi vagyunk az analfabéták ő meg a helikopter. Na engem és egy-két tagot felidegesítette,szándékos provokálás miatt.
Szóváltáskor látszott rajta,hogy kezd alulmaradni és közben személyeskedett is. Létrehozott egy kamu profilt,hogy azzal is tudjon személyeskedni,hogy azt töröljék és ne a realt,érdekes akkor offline,online volt amikor az ő eredeti profilja is. Eközben szóltak nekem,hogy nem elég egy profil,létrehozott még kettő amit engem sértett fososley és fosley néven. A real nevemen is gúnyolt meg hol lakok.
Na írtam az adminnak és nem óhajtott volna válaszolni. Jelentettük ezeket a profilt és törölve lett.
Maros közben megint okosat írt AMD Ryzennel kapcsolatban,kértük állítsa alá a támaszát,de sajnos megint csak magyarázkodott meg személyeskedett. Végül belökte a PCX-s videót amit a szerencsétlen nem tudta felfogni,hogy 3900X és 3950X volt szó,hogy inkább munkára használható.
Meguntuk jelentettük a profilját és törölve lett,de valahogy még is visszatért. Én arra gondolok,hogy admin szándékosan a trollok oldalán van,mert mint én egyik régi tag nem óhajt válaszolni,másrészt meg nem segít.
Marossal vigyázni kell,mert egy indulatos ember aki nem látja be a hibáját,ha valakinek igaza is van.

Nézd meg pl. ezt a topikot a Worlds of Tanks-ot megértem,de a többi része miért lenne idegesítő game? Meglátszik,hogy egy indulatos ember.
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…ead_id=427
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Sziasztok!
Tyű... mikor utoljára fórumban jártam még volt külön nézet, nem csak szimpla hozzászólásos cucc. 😀
Lenne egy észrevételem, ami talán már sokaknak feltűnt. A felső címsor (játékok, GPU stb...) kitakarja a profiloknál a legfelső adatokat. Tehát rámegyek valakire, és ettől nem látom, hogy pl. mikor jelentkezett be utoljára... A nevét, profilképe tetejét, offline/online állapotát és az utoljára bejelentkezés idejét teljesen kitakarja. Így az a megoldás van, hogy legörget az ember hogy eltűnjön az a sor és gyorsan felhúzza a görgetősávot és nyom egy print screen-t amíg vissza nem tér. Olykor nagyon zavaró. Ezt orvosolhatnátok valahogy. 😀
0
0
0
0
💬 11
reszler112233 avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Lehet csak nálad van hiba, mert nálam nincs ez a probléma. Firefoxot használok és a legfrissebb van fent.
0
0
0
0
xCube avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Ez reklámblokkoló probléma. Kapcsold ki a blokkolót az oldalon és minden rendesen működik majd.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Csak némelyik fajtával csinálja, jó ideje semmi gond nálam ABP-vel.
0
0
0
0
no avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Ha használsz reklámszűrőt akkor nagy valószínűséggel az miatt van, próbálj meg egy másikat nekem a csere megoldotta a problémát régebben. Vagy csak szimplán tedd a kivételek közé az oldalt, ha nem szeretnél másik fajtát felrakni.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@LordSzalko: Na, egyikőtökre válaszolok. Valóban, ha az lehet probléma-forrás akkor lehet az a helyzet. Legalább tudom. Köszi mindenkinek a felvilágosítást. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Yep, eredetileg így kéne kinéznie:https://i.imgur.com/pGhBXEo.png
Mivel a blokkoló kiszedi a reklámot tartalmazó blokkot, felcsúszik minden egész alatta lévő tartalom.

Nem hiszem, hogy ezt orvosolni fogják, esetleg morcosak lesznek miután bevallottad hogy reklámblokkolót használsz az oldalon 😆
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@susguy: Jaja így én sem hiszem, hogy változtatva lesz, sőt az oldal szempontjából még nem is rossz ötlet.
A blokkoló szerintem nem annyira meglepő, a többséget tuti zavarják (mindenhol) és használ ilyet. Szerintem. Na, de a lényeg, hogy tudom miért van. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Használni én is használok, de ha egy oldalt rendszeresen látogatok és nem idegesítőek a reklámok, akkor az adott oldalon kikapcsolom. Mint itt. Kivéve mikor a Chio Chips nem hagy nyugton.
0
0
0
0
no avatar
@susguy:
Nem hiszem, hogy ezt orvosolni fogják...

Mivel csak elvétve fordul elő egy-két blokkolóval így oly mindegy.
0
0
0
0
susguy avatar
@LordSzalko: Én leginkább arra gondoltam hogy a reklámblokkolóból adódó problémát nem fogják egy megoldandó hibának találni. Mivel, tudod, ezzel tartja fenn magát az oldal 😆
"Köszönjük az észrevételt, kérjük hogy mással blokkold a bevételünket!"
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Nem is említettem, hogy érdekük lenne orvosolni a problémát, szimplán, hogy csak elvétve fordul elő egy-kettővel ez az anomália. Akinek annyira fontos az oldal biztos kikapcsolja inkább, akinek nem, az meg kereshet másik blokkolót ami rendesen szűr.
0
0
0
0
MoonW avatar
@LordSzalko: [LINK]
[LINK]
[LINK]

Nem mi támadunk, az oldal áll támadás alatt. 😀
0
0
0
0
no avatar
@MoonW: Nálam ez inkább ilyen random volt csak, mert ráfrissítettem és ugyan úgy behozta az oldalt 😀 1-2 órája már nem igen érezhető, hogy lassú lenne.

Volt már korábban is DoS jellegű támadás?
0
0
0
0
MoonW avatar
@LordSzalko: Pár éve volt a legutóbbi.
0
0
0
0
MoonW avatar
Túlterheléses támadás alatt áll az oldal...

UPDATE: Kérlek jelezzétek ha tapasztaltok még lassulást!
0
0
0
0
💬 4
Memento Mori avatar
@MoonW: Már délután is nagyokat töltött.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@MoonW: Most is nehezen tölt, és van mikor nem elérhető. De mintha jobb lenne mint tegnap.
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@TheMenkuPocok: +1 Ugyanez a helyzet itt is.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@MoonW: Még mindig sokat tölt az oldal a szokásoshoz képest. Ahogy blaxphoenix is tapasztalta, talán kicsit jobb a helyzet, de még mindig távol áll a tökéletestől.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Egész nap nagyon lassú az oldal és van hogy be se akar tölteni. Másnak is? Egyéb oldalakkal nincs gond.
0
0
0
0
💬 6
Scorn Face avatar
@19ati93: Igen én is tapasztaltam.
0
0
0
0
szilver avatar
@19ati93: Szintúgy nálam sincs rendben valami.
0
0
0
0
gigazte avatar
@19ati93: Nekem már jó néhány napja ilyen, főleg este...
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@gigazte: Gonodlom akkor ér rá a sértődött kisiskolás kópé futtatni a DDoS-t. Éjszaka megint jó szokott lenni. Valszeg miután anyu szól, hogy langyos a kakaó és lehet lefeküdni.
0
0
0
0
NiXiT01 avatar
@19ati93: Nálam is ez a helyzet, van hogy az avatarokat se tölti be.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
A Vásárlási tanácsok fórumban és a Hardveren belül is van egy felesleges Számítógép összerakás nevű téma ,lehetne törölni +2 hely feleslegesen az ilyen kérdésekre ,ami létre lett hozva és csak szétszórja a kérdéseket még jobban.
0
0
0
0
bfefe12 avatar
Üdv!

Szerintem érdemes lenne változtatni a játékoknál a gépigény szöveges értékelésénél. "Magas" megjelölés csak az első 19 legnagyobb minimum gépigényű játék esetében van, a legnagyobbajánlott gépigényű játékoknál meg csak az első 7 kapta a "Magas" besorolást.

Az én meglátásom szerint az egyes kategóriákban (Magas, Átlagos, Alacsony, Nagyon alacsony) közel hasonló számú játéknak kellene lenni.
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@bfefe12: Ahogy telnek az évek úgy lesz minden játék gépigénye alacsony, ebből adódóan sokkal több alacsony van mint magas. Plusz úgyse az oldal dönti el milyen egy játék csak pusztán tisztázza a tényeket h ehhez bizony erős vagy gyenge gép kell e a mai hardverekhez igazítva. Így, hogy lenne már mindegyikből hasonló számú?
0
0
0
0
bfefe12 avatar
@Warlordcommander: Azt az oldal dönti el, hogy milyen kategóriába sorolja (Magas, Átlagos, Alacsony, Nagyon alacsony). A Space Egineers ajánlott gépigénye: Intel Quad Core i7 @ 4.5 GHz or higher + 16GB ram + Geforce 1070 GTX / Radeon RX Vega 56 or higher és ugyanúgy Átlagos besorolásban van az Assassin's Creed: Origins-el, aminek az ajánlotta: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz + 8 GB RAM + NVIDIA GeForce GTX 760 or AMD R9 280X. De hozhatnám ide példának a HITMAN 2-t és még sok másikat.

Szerintem ennek a két játéknak pl két külön kategóriában van a helye, főleg, ha 4 kategória is létezik. Egy 760-as kártya ne legyen egy kategóriában 1070-el. Nem azért mert rossz, egyszerűen nem egy kategória.
0
0
0
0
no avatar
.gif profilképek hogyan működnek az oldalon? Próbáltam már többfélét fájlméret és felbontás határain jócskán belül, de mindig állókép lett belőle. 1-2 embernél láttam, gondoltam bepróbálkozok vele én is.
0
0
0
0
💬 2
Tyrion Lannister avatar
@LordSzalko: Egy ideje nem lehet mozgó profilképet csinálni, akinek ilyen van, az még a változtatás előtt állította be.
0
0
0
0
no avatar
@Tyrion Lannister: Oh értem, köszönöm 😀
0
0
0
0
MoonW avatar
Ha valakinek vírust jelez az oldalon a nod, akkor kérem írja meg, hogy pontosan mely oldalakon, valaki valószínűleg vírus gyanús tartalmat linkelt a hozzászólásában.

Itt egy ellenőrzés az odalról:
[LINK]

Frissítés:

Írtunk az Eset-nek, hogy vizsgálják meg újra és rakják whitelist-re.
Felraktam a ESET Internet Security-t, de nekem nem jelzett semmit.

Az Eset support megírta, hogy nincs blokkolva az oldal, valószínűleg egy hírdetés lehetett a hibás.
Ezt jelezzük a hirdetésszervezőnknek.
0
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@MoonW: Igen ,valószínű hirdetés volt,mivel egy másik magyar oldalon is volt ugyan ilyen tegnap.Spoiler!
Sorozatbarát

Érdekes volt egyébként ,hogy egy víruskeresős külsős oldallal megnézettem,azt írta nincs semmi gond,de mégis volt.Bár nyilván a külső oldalak megbízhatósága kétséges.
0
0
0
0
MoonW avatar
@Andor1997: A sorozatbarat is annál a hirdetésszervezőnél van ahol a gepigeny.hu. Úgyhogy valószínű, hogy a hirdetések közé keveredhetett valami.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@MoonW: Délelőtt nekem is tiltott az Este Samsrt Security Premium. Most viszont betöltött az oldal rendesen szóval valószínűleg javítva már. Viszont érdekes mód laptopon 8-as verziójú tört, de folyamatosan frissülő Estet Smart Security mellett gond nélkül bejött az oldal.
0
0
0
0
zsolo avatar
Nem tudom nálam van e a hiba... De ha telóról írok, és mondjuk valakinek szeretnék válaszolni egy kérdésere bármelyik témában, vagy az adatlapomon vagy az övén, megirom az üzit, elküldöm, betölt az oldal, és a hozzászolasom sehol sincs, miért van ez...? 😊😲
0
0
0
0
💬 6
kmetovics avatar
@zsolo: Nálam ez akkor fordul elő, ha smilet is írok a hsz-ban. De ha gépen írok, akkor semmi gáz nincs. Üzenetnél uez a helyzet.
0
0
0
0
zsolo avatar
@kmetovics: Nálam is ugyanez van, ezek szerint a smile miatt lehet, érdekes...
0
0
0
0
kmetovics avatar
@zsolo: Hát az. Kicsit idegesítő volt, amikor írtam valakinek egy elég hosszú privat üzenetet és tettem bele 1db smilet és azért nem küldte el 😆
0
0
0
0
zsolo avatar
@kmetovics: Jah tudom, velem is sokszor volt ilyen, és nem tudtam miért....!! Remélem tudnak tenni ellene valamit..!
0
0
0
0
MoonW avatar
@zsolo: Hamarosan javítva lesz!
0
0
0
0
zsolo avatar
@MoonW: Király, köszi! 😎
0
0
0
0
FDave94 avatar
Akármekkora ízléstelenségnek tűnik a trailer alapján, de lehet, hogy egy cikket megér a nemrég bejelentett I am Jesus Christ játék.
0
0
0
0
no avatar
Kéretik felvenni az 8-bit Hordes játékot felvenni, az 8-bit sorozat középső része volna...
[LINK]
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Az Earthbreakers -t kéretik felvenni:

[LINK]

0
0
0
0
💬 1
no avatar
A Rock Simulator-t kéretik megemlíteni az adatbázisban, zseniális játék.

[LINK]
0
0
0
0
💬 2
TheMenkuPocok avatar
Üdv, be lehetne tenni a Platypus c. játékot? Kerestem az oldalon de nem találtam. Link: [LINK]
0
0
0
0
💬 4
Yezi_ avatar
@TheMenkuPocok: Mióta keresem már ezt... Végre meglett, köszönöm! 😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Yezi_: Örülök neki, én is nem rég szereztem be, most jó árban van nagyon megéri. Gyermekkorom játéka 😆
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@MoonW: Nagyon szépen köszönöm! Örök kedvenc 😀
0
0
0
0
no avatar
Hallo!
Nem tudtam hova irni, ide irtam.
Olyan gondom van hogy TS3-on Push to Talkon vagyok de jatek kozbe csak akkor hallanak mikor lenyomom a gombot ha le talcazok jatek kozbe nyomhatom es beszelhetek de semmi.... mit lehetne csinalni neki?
Win10em van es maradni akarok tovabb is a Push to Talknal.
(Telo)
0
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@Matesz9818: Szerintem váltsatok Discord-ra.
0
0
0
0
vyne avatar
@Matesz9818: Rendszergazdakent inditsd a ts-t, ugy jo lesz.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Hali jelenleg most jo rendszergazdakent de ugy se jo mindig.
0
0
0
0
bitpork avatar
Sziasztok!
A "Teljesítmény" menü alatt a következő megjegyzés mi a toszt takar?
20. szint: Közösségi moderálás engedélyezve
0
0
0
0
💬 1
xoki avatar
@bitpork: https://gepigeny.hu/hir/bevezetjuk-a-kozossegi-…ralast-524

(elég régi hír ezért lehet változott már néhány dolog, viszont gondolom a lényege maradt ugyanaz)
0
0
0
0
FoLey avatar
Be lehetne tenni a játék adatbázisba a Sword Art Online: Alicization Lycoris játékot is,amely 2020-ban fog megjelenni.
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
Az utóbbi időben minden új komment eltűnik a profilomból. Ennek van valami különösebb oka vagy a kommentelők törlik maguktól?
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@xCube: Csak akkor tűnthetnek el nagy mennyiségben kommentek, ha egy felhasználó törli a profilját.
0
0
0
0
xCube avatar
@MoonW: Értem, köszönöm 😀 .
0
0
0
0
no avatar
hello szeretném megkérdezni, hogy miért nem találom a laptopom processor típusát eszköz beállításnál?
A típusa: intel core i3-7020u (2.3GHz, 3MB L3 Cache) előre is köszönöm.
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@MoonW esetleg ezeket nem tudnád törölni a profilomról?
https://i.ibb.co/L8SXP22/Screenshot-1.jpg
0
0
0
0
💬 3
WeKing avatar
@ben_aloha: De hát már törölve van (bocsi 😆😉
0
0
0
0
MoonW avatar
@ben_aloha: Töröltem!
0
0
0
0
MrPAYER avatar
A játékok népszerűségét mi alapján rangsorolja az oldal?

Egyik nap este 1. hely a RDR2, másnap 22.-ik WTF, a többi játékra kb. összesen nem érkezik annyi komment mint arra.
0
0
0
0
💬 5
Warlordcommander avatar
@MrPAYER: Ilyen nehéz elhinni hogy senkit sem érdekel a rdr2? 😉
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@Warlordcommander: Ezen most jót nevettem 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
@MrPAYER: néha olyan játék is bekerül a top 15-be amihez nem jött komment 1 éve csak 1 db 😆 nem tudom mi a logika benne
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@MrPAYER: Gondolom a látogatottságot veszi, nem csak tagok járnak az oldalon. Ha valaki rá keres arra, hogy "fortnite gepigeny" akkor az első oldal a gepigeny.hu lesz, és nem hinném, hogy mindenki aki ide látogat kommentet hagy.
0
0
0
0
MoonW avatar
@MrPAYER: Oldalmegnyitások alapján rangsoroljuk, az anomáliákat hamarosan javítani fogjuk.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Hogyan tudok hír ajánlatot be küldeni? Eddig xoki kollégának küldtem PM-et de gondoltam van valami jobb módszer is erre mint őt zavarni üzenetekkel. Ha jól emlékszem ő foglalkozik a hírek írásával, de ha tévedek kérlek javítsatok ki.
0
0
0
0
💬 2
xoki avatar
@TheMenkuPocok: Nyugodtan írhatsz nekem, reagálni valószínűleg ritkán fogok, de ettől függetlenül mindig elolvasom/számításba veszem a javaslatokat.
Egyébként pedig info@gepigeny.hu viszont rajtam kívül más nem foglalkozik a cikkek írásával, szóval ide csak akkor érdemes javaslatot küldeni ha például ingyenes játékról van szó, amelyet az oldal adminjai még nem raktak ki vagy hasonló. Illetve újfajta cikk javaslat esetében, de utóbbira ez a topic is jó végülis...
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@xoki: Okés, köszi a gyors választ 😀
Nem is olyan fontos, hogy válaszolj az üzenetekre. Csak gondolom nem olyan egyszerű mindig a legújabb témákat össze szedni és ebben néha jól jön a segítség. Meg szokott olyan érzésem is lenni, hogy elbeszélgetnék pár taggal egy adott témával kapcsolatban és ha felkerül az oldalra mint hír akkor könnyebb.
0
0
0
0
xCube avatar
Kérdés: A komment törlésének lehetősége miért nincs időkorláthoz kötve?
0
0
0
0
bukta2 avatar
Beszarás! most csak én nem látom vagy tényleg nincs élő chat Európa legnagyobb gamer kiállítása közben? mármint itt az oldalon. 😲
Ömlenek a bejelentések
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@bukta2: 😆
E3-nál vagy min szokott lenni. Nem mintha nagyon foglalkoznának vele az emberek.
0
0
0
0
gigazte avatar
@bukta2: Idén E3 alatt nem volt az oldalon szinte semmi aktivitás a chatben, szóval valószínűleg ezért nincs most semmi! 😆
0
0
0
0
Puffin avatar
Nem lehetne valahogy szankcionálni ezt a sok új topic nyitogatást?
Mostanában rengeteg újat nyitnak egyes tagok, mert vagy nagyon lusták megkeresni a meglévőt vagy csak simán Spoiler!
idióták
...
0
0
0
0
💬 4
Andor1997 avatar
@Puffin: Őszintén szerintem nem is tudják mit tesznek ,vagy hogy mire való...indulok ki abból,hogy a leírásba az ő baját írja,de eleve nem értem ,mért könnyebb létrehozni ,mint beírni egy létezőbe.Simán lehetne esetleg egy felülvizsgálós rendszert csinálni ,aminél a moderátor engedélyezhetné ,hogy maradjon vagy sem ,mielőtt még megjelenne,sőt nem csak hogy lehetne ,hanem kell is ,ez nem kérdés,ha egy hét akkor egy hét ,ha 1 hónap akkor egy hónap múlva,de legyen. Bár ahogy láttam régen is volt néhány értelmetlen ,mégsem lett törölve ,amiből aztán nagyobb csoport lett,de igazából aki segítséget kér annak már minden megvan.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Andor1997: én szeretem ezt az oldalt de régen sokkal aktívabb volt... mind az Adminok részéről mint általunk...brutálisan kihalt az oldal, 1-2 topic pörög ezerrel pl (Milyen zenét hallgatsz) amit nem is értek egy ilyen oldalon dehát na én is 1x2x belinkeltem ezt azt na legyen... de hogy kb az megy a legjobban az azért elég gáz egy ilyen oldalon.

persze én ettől függetlenül szeretem,de már nem a régi.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@bukta2: És mikor volt még utoljára "jó" ? Hány éve kb?
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Andor1997: Hát a fene tudja... már 10 éve tag vagyok...volt egyszer 1 év kihagyasom amikor nem látogattam az oldalt én sem anno,és mikor visszajöttem már ez fogadott de már jópár éve volt ez azóta ilyen sajnos
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Nem lehetne esetleg kezdeni valamit a nem annyira új Liptik-jelenséggel? A minden értelmet mellőző hozzászólásai szerintem kisebb tömegeket irritálnak már...
0
0
0
0
💬 11
SuperPuma avatar
@Memento Mori: Most rákerestem direkt a hozzászólásaira. Ugyan újabban kissé debilen áll hozzá a dolgokhoz, de igazából semmi olyant nem tesz/ír, ami szabályellenes lenne.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@SuperPuma: Némi hsz jog megvonás azért biztos segítene féken tartani ezt a spamkényszert.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Memento Mori: Igazából még csak azt sem lehet mondani, hogy spamel, mert ugyan tömören is, de a témához kapcsolódoan írja le a véleményét, vagy éppen kérdez.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@SuperPuma: A hozzászólásainak jó részére még mindig megjegyzi valaki, hogy xp farmolás céljából spamel, vagy tesz fel "értelmes" kérdéseket. Valamitől csak ezt gondolják emberek.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Memento Mori: Régen tényleg voltak pontvadászok az oldalon. Most viszont semmi értelme sincs a pontmennyiségre menni. Persze egy-két lehetőséghez kell egy bizonyos szint, de aki komolyan gondolja ezt az oldalt, azoknak mind összejött annyi komment értelmes megnyilvánulásokból is.
0
0
0
0
no avatar
@Memento Mori: Ignoráld a hozzászólásait, ha ennyire zavar. 😊
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@LordSzalko: Hogy erre én hogy nem gondoltam... 😆
Félmegoldás. Ennyi erővel olvass egész nap értelmetlen offtopik hsz-okat ha nem zavar. 😀
Valami opcióra gondoltam, hogy lehessen szanálni kinek a hozzászólásaira vagyok kíváncsi és kiére nem. Nem ő lenne az egyetlen akit kilőnék. Szvsz hasznos opció lenne mindenkinek. Sok jövőbeni konfliktust is el lehetne ily módon kerülni.
0
0
0
0
no avatar
@Memento Mori: Látom az ignorál szó nem jutott el a felfogás szintjére, mert továbbra is azzal jössz, hogy "olvass". Az meg, hogy kivel állsz le problémázni a hozzászólások között az egyéni szoc problem.

Egyébként abban társ lennék, ha a tiltás funkció kiterjedne az adott személy hozzászólásaira is, kevesebb ehhez hasonló hsz lenne. 😜
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@LordSzalko: Szövegértelmezés neked nem megy. Ha téged nem zavar ne ignoráld. Így már érted remélhetőleg!?
De neked majd próbálok külön kevésbé bonyolultan fogalmazni, mert ez is láthatóan meghaladja a felfogóképességed. Azért mert neked nincs gondod valamivel másnak még lehet. Csak már megint régi jó szokásodhoz híven építőleg nem tudtál hozzászólni gyorsan ideböfögtél valamit. Én örülnék a legjobban ha szűrni tudnád a hszeimet, mert már a múltkor is elmagyaráztam hogy ha értelmeset nem tudsz felböfögni az óvodás kötekedésen kívül, akkor felém ne erőltesd a kommunikációt. Udvarlást fejezd be, nem keresek barátokat. Főleg nem ilyen 22 éves váci prolik társaságában mint te vagy, taknyosorrú rajongóm. 😉
A topik erre van, ötletek felvetésére az oldallal, illetve kérdésekre azzal kapcsolatban. De neked ezt sem sikerül értelmezni. Megint. Nem is tudom hogy vártam el tőled olyan bonyolult dolgokat, mint összetett mondatok felfogását. Szóval jó lenne elmennél a túrós kis kukidat húzogatni unalmadban. Ne velem beszélgessél ha két számjegyű az iq. Vetted?
0
0
0
0
vyne avatar
@Memento Mori: Uhh bmeg... 😃
Savage! 😂😂
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@Memento Mori: Az a baj, hogy ezt a kört már Vass Gáborral is lefutottuk, és a végén már nehéz volt eldönteni, hogy ő, vagy a "boszorkányüldözők" voltak-e a zavaróbbak. Valódi ok nincs a büntetésére, de ha minden megszólalását fél tucat ember hurrogása követi, az sokat ront a helyzeten. Most még szerencsére nem tartunk ott, és bár tényleg néha idegesítő tud lenni, szerintem jobb, ha hagyjuk élni, és ignoráljuk. Megoldást talán az jelenthetne, ha a blokkolás hozzászólásokra is vonatkozna, és így az ilyen, nem egyértelműen szabálysértő esetekben működhetne a szankciók helyett.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Üdv, engem egy olyan dolog érdekelne hogy, régebben nem úgy volt, ha beírtam pl egy játék címét a keresősávba majd rákerestem akkor kidobta a hozzá írt játékteszteket is? Mert most nem dob ki rá semmit csak ha pl egy teszt címére keresek rá. Ha volt ilyen most miért nem jó, ha pedig csak beképzeltem magamnak 😀 akkor viszont nem lenne rossz ötlet mert ha egy játékra keresünk rá, úgy megtaláljuk a hozzá írt teszteket is.
0
0
0
0
💬 1
FrostnovaZ avatar
@Warlordcommander: De ha rámész a játékra, akkor ott megtalálod a róla készült teszteket. Szó szerint csak 2-vel kell többet kattintanod 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció