Ingyenesen beszerezhető a Watch Dogs 2

2020. July 13. | hír | 157 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a Watch Dogs 2 játékot a Ubisofttól. Csak jelentkezzetek be a Ubisoft felhasználói fiókotokba az alábbi oldalon, és kattintsatok a Redeem Now gombra.

Watch Dogs 2 (Ubisoft Forward)

Watch Dogs 2
Watch Dogs 2
Watch Dogs 2
Megjelenés: 2016. November 29. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 154
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
én 4 nap után kaptam meg
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Meg nyugtatok mindenkit, hogy az is meg kapja aki nem nezte a Stream-et, a youtube-on, a Ubisoft oldalan , es ez 100%-ek biztos informaciokbol tudom sot ki is probaltam es en is kaptam egy masik fiokkal ismet egyett, ugy hogy azzal nem neztem 1 masodpercig sem Szoval Nem kell savazni a @Ubisoft-ot !!!!!!
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
NemAzaSrac avatar
Ilyenkor csak annyit tehetsz, hogy varsz mig meg nem jelenik a tobbi jatek mellett, te is meg fogod kapni ahogy a tobbi.
0
0
0
0
no avatar
@NemAzaSrac: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Szivesen, ugy legyen remelem minnel hamarabb a konyvtaradban lesz, az utan meg josz szorakozast .
0
0
0
0
no avatar
A többi jutalom is várandós lesz? Mármint írtak még ott valamit, ha ennyi meg ennyi percig nézed, akkor miket kapsz még. Ha hétvégén nem is, de jövőhéten kipróbáljuk, egy hét szabadság lesz 😀 Jó játékok azoknak, kik már tólják!!
0
0
0
0
💬 1
vyne avatar
@Black-Goku: Hat akkor jobb ha vedekezel. En amugy ugy tudom, hogy nem eleg nezni hozza, kell maga az aktus is kulonben sosem lesz varandos. Az egy het szabadsag jo lesz, hogy ezen elgondolkodj.
Spoiler!
😆😆😆
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Már alig várom belekezdjek
0
0
0
0
P a i n avatar
2 nap után én is megkaptam, mondjuk játszani nem fogok vele, de majd egyszer😆
0
0
0
0
griff55 avatar
jelentem nekem is megjelent 2 nap után.
0
0
0
0
Maros avatar
Na én is megkaptam a fiókomra! 😃
0
0
0
0
kkzk avatar
Szerencsére 10:10-kor én is megkaptam, szóval megérte a várakozást 😀
Sok szerencsét másoknak is, remélem ma estére mindenki megkapja akit érint a dolog.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Email értesítés nélkül mostmár nálam is megjelent könyvtárba.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Na végre megvan, azt a leborult szivar végét neki! 😂
0
0
0
0
kisnyilas avatar
Két nap után én is megkaptam kb 10 perce, szóval nyugalom, meglesz mindenkinek! 😀
0
0
0
0
no avatar
Jelentem megjött percekkel ezelőtt. Legutolsó AC résznél nálam is elég magas volt a CPU %, de nem nagyon pörgött 100-on Ha ment is, nem sokáig. Igaz, ez a múlthéten volt valamikor. Kb hete már nem játszottam időhiány. Kitartás mindenkinek addig is!
0
0
0
0
principe avatar
Két nap után meg kaptam a játékot a Uplay könyvtárba. E-mail-t nem kaptam róla, bár ezt inkább a Freemailnek tudom be. Aki még vár annak kitartást. 😃 Jó gamet mindenkinek, aki eddig még nem játszott vele, persze annak is aki már igen. 😉
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
Az a köcsög uplay 100% Processzorhasználatot okoz a gépnek, valami tipp?
0
0
0
0
💬 6
Maros avatar
@Mast3rGamer1982: Nekem is vannak ilyen problémáim az Assassin's Creed Odyssey és az Origins-el is! Más Uplay játéknál még nem vettem eddig észre. Megoldást még eddig én sem találtam rá!
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
@Maros: Az rossz, kívánom hogy mielőbb oldódjon meg a problémád. 😜
0
0
0
0
Maros avatar
@Mast3rGamer1982: Az az igazság, hogy annyira nem is zavar, de van nálunk egy jó PC üzlet ahová nemsokára elviszem kitakaríttatni, és majd meg mondom, hogy csináljanak ezzel is valamit. 😃
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
@Maros: Az is egy megoldás.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Maros: Ingyen kifújod magadnak egy benzinkúton. Minek fizetni azért, amihez külön szakértelem nem szükségeltetik? Sosem értettem ezt 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@V1VOnX: Kifújom a benzinkúton (INGYEN) LMAO 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ez is jó ötlet! LOL 😆
0
0
0
0
pinkyke avatar
Köszönjük, hogy behangolt az Ubisoft Forward-ba!

Regisztrálhat, hogy megkapja a korábban az Ubisoft Forward esemény során felajánlott jutalmakat. Kérjük, látogasson el az alábbi linkre, hogy regisztráljon július 15-ig, 23H59 PDT előtt

A regisztráció után hamarosan megkapja a Watch Dogs 2 ingyenes PC-példányát az Uplay PC könyvtárában. A többi játékon belüli jutalom a megfelelő játékokban lesz elérhető. Légy tudatában annak, hogy a jutalmakat hullámban osztják el, és a hét végére megérkeznek.

ennyit arról hogy csak azok kapják meg akik nézték azt a videót.
0
0
0
0
💬 6
Maros avatar
@pinkyke: Nekem is ugyan ez van!
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Maros: bírom az okostojásokat hogy jön azt be szól hogy nem kapod meg mert nem csináltál valamit azt az ubisoft oldalán meg ki van írva hogy mindenki meg kapja hétvégéig a játékot. jól fog mutatni az első rész mellet a 2 😂
0
0
0
0
Maros avatar
@pinkyke: Kíváncsi vagyok, hogy állják e a szavukat. Most nem azért mert az a 10-20 Euró földnekvág amibe a játék kerül, de az ígéret akkor szép ha betartják! Ha meg nem biztosak a dolgukban, akkor meg ne bolondítsák el a jónépet a nézettség érdekében! 😎
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Maros: szombat vagy vasárnap kiderül
0
0
0
0
Maros avatar
@pinkyke: Na már én is megkaptam, épp most töltöm le! 😃 Te még mindig nem kaptad meg?
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Maros: én is meg kaptam 😀
de,mint mondtam Satisfactory-zok még 250 darab cucmák kell a tier 7 hez 😜
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Szerintem sot biztos vagyok benne, hogy aki nem kapta meg az azert van mert nem nezte a - @Ubisoft Forward-ot - es nem ugy csinalta ahogy kell, igy ne is csodalkozzon senki azon hogy nem kapta meg, meg nyugtatok mindenkit -Nem is fogja- !! Pedig 1 perc nezes utan mar meg kapta az ember , ha erdekelte a tobbi vegig nezte azt a 40 percet vagy az egeszet . En elotte 1 nappal mar be voltam jelentkezve, amugy is sokszor be vagyok, nem szoktam hagyni utolso percre Plane nem ilyenkor 😲 , igy hat nem kellett kinlodjak a folytonos bejelentkezessel mert nem voltam olyan lusta elotte megcsinalni, ennyire egyszeru . Aki jol csinalta es oda figyelt egy kicsit annak BIZTOS hogy ott van a konyvtaraba a jatek, azok meg akik meg annyi idot se szantak ra hogy 1 percet varjanak vagy utolso percen jutott eszukbe Nem is erdemlik meg, plane hogy elore be lett harangoztatva nem utolso percen hogy kapkodjon az ember. ( de ettol fuggetlenul Sajnalom ) . Legkozelebb jobban oda kell figyelni, csak igy tanul az ember .
0
0
0
0
💬 4
mata1093 avatar
@NemAzaSrac: Én éppenséggel mindent úgy csináltam ahogy kellett, időben bejelentkeztem stb stb mégse kaptam meg még. ( nem egy percet néztem a műsort egyébként... ) Másrészt mire számított az Ubisoft? Belengetnek egy ilyen hírt nyilván mindenki megakarja szerezni még az is akit eddig nem érdekelt. Tudom megvehetném mert most 12 euro de ha már azt mondták h ingyenes lesz...
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@mata1093: Ertem, csak nagyon sok emberrol tudok aki nem, es most h ki lett teve hogy meg lehet szerezni hamar ra kattint mindenki mikozbe azt irjak h neztek es bejelentkeztek, ne is csodalkozzanak hogy nem fogjak megkapni , en sem adnam oda az biztos ! De szerintem te meg fogod kapni csak annyi h ido kerdese, bizok benne h minnel hamarabb , azutan meg jo szorakozast hozza .
0
0
0
0
kkzk avatar
@NemAzaSrac: Be voltam jelentkezve én is és pont 30 perccel a pre-show kezdete előtt kidobott és nem hagyott visszajelentkezni. Végignéztem mind három show-t még az utolsót is és végig kattingattam mikor hagy bejelentkezni (kb 200x nyomtam logint és semmi). Szerencsére a Guru3D oldalon egy emberről sem tudok aki megkapta volna szóval nem magam vagyok (és őket is kidobta a szerver ugyanúgy mint engem).
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@kkzk: En mint ahogy mondtam be voltam jelentkezve egy jo nappal elotte, tobbszor is fent voltam a show kezdese elott, 1 oraval hamarabb fent voltam neztem a visszaszamlalast is jo csinaltam mast is, de en nem bolygattam azt az oldalt ahol be voltam jelentkezve, nyitottam uj bongeszot es ott inteztem mindent, azt az 1-et nem piszkaltam, es bent maradt, + kozbe be voltam jelentkezve a Launcherbe is es ott is neztem, meg persze a youtube-on es a twitchen, igy hat nyugodt voltam hogy biztos meg fogom kapni, mivel hogy Nem csak 1 oldalon voltam fent . Mivel hogyha minnel tobb helyen van fent az ember igy szinte lehetetlen, hogy ne sikeruljon ezert is kaptam meg mar masnap delutan . Lehet hogy a guru oldalon levok nem, de en Nem bizok azokba az oldalakba, meg vannak nekem a biztos forrasaim ahol szinte percre pontosan es biztosan meg kapok minden NFO-ot , nem cikkek utan megyek amik lehetnek igazak de lehetnek hamisak . Amugy meg remelem mindenki meg fogja kapni persze csak azok akik --Neztek is es be voltak jelentkezve-- , eki meg nem es csak utanna probalt, vagy masnak probalt szert tenni ra, az Nem erdemli meg.. Itt is sokan vannak akik nem neztek es meg akarjak szerezni, Nem erdemlik meg, ezt nem rad ertem. Sok sikert remelem h sikerul neked is .
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Csak egy dolgot nem értek miért van az hogy valaki megkapja valaki meg nem ennyire pofára megy az egész? 😶
0
0
0
0
kkzk avatar
Engem az nem zavar hogy várni kell simán kivárom vasárnapig. Viszont az az érzésem sajnos, hogy akkor sem fogom megkapni az meg már zavarni fog 😞
Itt nem arról van szó ingyen van, meg miért nem vettem meg eddig? Hanem arról, hogyha tényleg kamuznak akkor inkább ki sem írjanak semmit.
0
0
0
0
ludas16 avatar
2 napja várok de még eddig nem kaptam meg lehet leszedem torrent oldalrol inkább 😆
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@ludas16: Úgy is jó.
Ebben a multi része nem nagy cucc szerintem főleg ha nincs kivel nyomni akkor az idegen akár árthat is 😃
De ebben amit osztogattak "ubin" keresztül kaptunk 2x15 ezret meg forhonor-os ruhát meg division-ös ruhát.
0
0
0
0
gigazte avatar
Lehet azért nem kapjátok meg, mert az Assassins Creed 3 pólómat felhasználtam törlőrongynak anno! Szóval engem okoljatok, ***tam a prioritást. 😂 Fekete listára került miattam Magyarország... 5G torony helyett országszerte Watch Dogs 2 blokkoló tornyokat létesítettek!
0
0
0
0
💬 2
Payphoner avatar
@gigazte: Hát ez ku*va jó 😆
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@gigazte: Szégyelld el magad...
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Egész héten osztogatják még a játékot. A hőbörgést tartsátok meg jövőhétre.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Omg. Itt megy a hiszti egy rég feltört játekon 😆 annyira kell ingyen szedjétek le. Mit kell hisztizni? Vegyétek meg kb. 5 ezer ft. Jaaaa hogy pénzt már senki nem ad semmiért 😆 . Minden kellene ingyen 😆 szánalom.
0
0
0
0
no avatar
Valóban ekkora probléma az, hogy még mindig nem érkezett meg a játék? Nem raértek? Ha azt írták, megkapjuk, akik regisztráltunk, akkor előbb-utóbb ez így is lesz, addig viszont biztos vagyok benne, hogy van elég más játék, ami el tudja vonni erről a dologról a figyelmeteket 😉 Ha fizettünk volna érte, megérteném az örökös panaszkodást, de egy ingyen játék esetén kicsit fura. Minek nekik emailt írni, felhívod a figyelmét arra, hogy te türelmetlenül várod az ő általa kárpótlásként felajanlott ingyenes játékot és mit képzelnek magukról, hogy képesek megvárakoztatni téged, aki tulajdonképp semmit nem tettél még, ami miatt nekik egyáltalán bármit ingyen oda kéne adniuk? Türelem, aztán majd érkezik vagy van még két lehetőség, vagy pénzt kell kiadni rá és akkor meglesz a jogod is a panaszra, illetve letöltöd és játszol vele.
0
0
0
0
💬 1
pinkyke avatar
@horty911: Végülis modasz valamit mert mostanság ez a játék nagyon be szívott satisfactory. 😆
0
0
0
0
pinkyke avatar
Köszönjük, hogy behangolt az Ubisoft Forward-ba!

A regisztráció után hamarosan megkapja a Watch Dogs 2 ingyenes PC-példányát az Uplay PC könyvtárában. A többi játékon belüli jutalom hamarosan közvetlenül a kapcsolódó játékokban vár rád.
Érvénytelen, ha azt törvény vagy rendelet tiltja. A résztvevőknek legalább 18 évesnek kell lenniük a nevezéskor. Az Ubisoft alternatív ajándékokat kínálhat, ha szükséges

kíváncsi vagyok hány évet kell várni mert nem adta hozzá a játékot a könyvtáramhoz.
viszont az új Watch Dogs legiont is kiadhatnák már végre az jobban érdekel mint ez.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 6
principe avatar
Tegnap délbe feliratkoztam, azóta 4 eszközről is. E-mailt se kaptam, kár érte, szerettem volna kipörgetni az összeset a legion előtt, persze az első rész két helyen is megvan 😕
0
0
0
0
no avatar
@principe: persze amugy meg is vehetned es nem elegedetlenkedni hogy nem kapsz meg valamit ingyen
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@Cobra05: Áhh! Pénz? Az ilyen "a semmiert felhBorodok" a legnagyobb szarrágók. Sose adna 1 ft semmiért de itt hisztizik 😆
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@Quadgame94: mond te mit nem értesz az alatt hogy ingyen adják?
És igen hisztizek ha valamire azt mondják ingyen aztán lófsz a seggedbe
Te se örulnél ha csak mondjuk"nyernél egy nyaralást ingyen ebéddel a balaton mellett" aztán mikor bezabálsz hozzád vágnák a számlát te biztos kifizetnéd... ja nem
Ui minden játékot megvennék ha a fizetésekhez igazitanák de igy sajna marad a torrent meg az akciós vásárlás vagy Humble
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@tamas98765: Attól még a hiszti picit túl van tolva. A jéték meg 5 ezer ft. Ez azért hozzá van igazítva a fizetésekhez. De amúgy fel is van törve már réges rég. Abban igazad van hogy gáz ahogy a Ubi ezt csinálta, de nyílván nem számoltak ennyi emberrel, mivel maga a játék nem volt sikeres eladásilag. Persze ingyen mindenkinek kéne érdekes módon.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@Quadgame94: Megjött közben az email megvan a game😆
0
0
0
0
Green_Pioneer avatar
Grat az Ubi-nak, kétszer egymás után sikerült megsz-patnia a nagyközönséget! Lesz@rom a játékot, már régen nem arról van szó, hanem, hogy ne hazudjanak, ne húzzák el a mézesmadzagot, csupán az érdeklődés vagy az esetleges nézettség növelése érdekében. Ebből már sehogy se jönnek ki jól. Ellenben rengeteg csalódott és dühös játékost teremtettek maguk körül, akik például a játékaik negatív értékelésével, valamint a termékeik bojkottjával fogják ezt meghálálni. 😉
0
0
0
0
xHortY avatar
Nekem se jött meg a játék a kedves könyvtáramba nem értem... már kettő nap eltelt ... 😃
0
0
0
0
Kuci19 avatar
Én ezt most csak ideböffentem:

Az Epic Games-nél mennyivel egyszerűbb egy ingyenes játékot bezsebelni.
0
0
0
0
💬 2
Superman79 avatar
@Kuci19: A ubisoft-nal is olyan, mint az epic-nél, csak ez most egy rendhagyó esemény volt.
0
0
0
0
no avatar
@Superman79: Ami jó ubisra sikerült 😃
0
0
0
0
BiGame avatar
A "mit sirtok" embereknek egy kis üzenet, a lelkemből... Valószinüleg mindenkinek megvan a szive ügye, hogy miért boritja ki ennyire ez a sztori most. Persze nem kezeskedek mindenkiért, de én pofátlanságnak tartom ezt akkor is, mert oké ingyé... De b*zd emberek erre a szabad idejüket áldozták rá, elhiszem hogy sok embernek lett volna jobb dolga vasárnap este, na meg mostmár tegnap is ezen kattogni. Mert a konferencia oké, berakod egy lapon azt megy magának. De ezen akkor se ti akadjatok már fenn, hogy kinek ez hogy fáj, mi se mászunk az arcotokba, hogy az anyámért nem szeditek le ti is igyen 😃 .... Főleg most, hogy bejelentették, hogy hét végéig megkapja mindenki a cuccokat, ergo simán lehet, hogy valaki csak szombat kapja meg, ami azért sztem nem fer, ha azt nézzük, hogy én pl tegnap reggel fél 10-kor igényeltem, bár mostmár regeltem egy másikkal, hátha gyorsabb lesz. Na mindegy még mindig nem kaptam meg, de van aki meg 1-2 óra után, aki pl ma igényelte meg. Az meg, hogy 4 éve kinn van hát kösz. Most sikerült olyan laptopot vennem, ami viszi. Csóró vagyok ezért vagy mi, mert nem volt lehetőségem rá eddig? Na mindegy bocs, elragadtattam magam kicsit, de akinek ez a cikk semmit nem jelent, azt meg én nem értem mit sirtok rajtunk? Ha nem érdekel a poszt, minek jössz ide oltást rendezni? 😃 Torrenthez meg már öreg vagyok, na pacsi 😀
0
0
0
0
💬 11
Arthur Morgan avatar
@BiGame: Én munka végett eléggé szem előtt, vagyok. Én kerek perec közöltem főnökömmel, hogy a Watch Dogs 2 miatt nézem a streamet. 😆 Nem nézte jó szemmel, de mivel csináltam a dolgomat mellette nem lett belőle gond. És igen azok jogosan vannak felháborodva akik pl rászentelték az idejüket a műsorra. Nem mindenki ül otthon egész nap azt rángatja az uborkát. 😊 Nekem is alig van szabadidőm főleg nyáron (idegenforgalom)
0
0
0
0
enslaved avatar
@Arthur Morgan: 2016 óta megvehette aki nagyon akarta. Ez sem több mint hogy "húzzuk be mer' ingyen van".
0
0
0
0
BiGame avatar
@enslaved: Vágod, hogy most adtam erre egy korrekt, és elfogadható válasz?.... 😃 Na mindegy

@Arthur Morgan: na az a kemény, erről beszélek😆, de a lényeg, h nem lett gáz 😃 és megadta?
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@BiGame: Nope, nem kaptam meg én se. 😆

Spoiler!
Viszont mielőtt félreértenétek nálam az vágta a biztosítékot , hogy jóformán hülyítettek minket.
0
0
0
0
BiGame avatar
@Arthur Morgan: Ez a másik fele, én is ezt hangsúlyoztam ki, mindenki azt hiszei a szaros WD2-miatt van, pedig az tényleg csak 20 perc lenne, h most lekapjam meg fel... 😃 de ritkán csinálok ilyet, hogy 1 játék miatt streamet nézek, konkrétan először. Szóval szerintem nem is igen kell elmondjam, milyért is ilyen élményromboló is ez...
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@BiGame: A válaszod több mint messze volt az elfogadhatótól 😀 Azt mondod hogy nincs rá pénzed, oké, elfogadom. De ingyen adják, hogy te is játszhass vele, aztán még hőbörögsz is.
0
0
0
0
BiGame avatar
@kolbaszkarika: Nem volt egy erős gépem, nem volt egy ***a konzolom, más helyzetekbe voltam, vagy esetleg évekig elkerülte a figyelmemet? De lényegtelen is mert nemhiszem, hogy ezt megkéne magyarázni. Másrészt ez már azért picit többről szól, mint a szaros WD2-ről, de akiket nem érdekli ez az egész sztori, azt csak annyit lát, hogy nem kaptak az emberek ingyen játékot, de egy picit komplexebb ez mint ahogy én is irtam, vagy ahogy az előttem kommentelő is irta. Kicsit vulgárisabban, de őszintébben meg ha úgy érzem jogos a kiakadás, akkor sz*rok rá, hogy ki milyen hisztinek nézi, persze lehet túlzásba esni elég könnyen, de ez most oda vissza igaz, mint az Ubira mint ránk.
0
0
0
0
enslaved avatar
@BiGame: Persze. Se géped, se pénzed nem volt rá eddig😉
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@enslaved: Tisztelt Uraim ! Annyit nem ér ez az egész, hogy egymásnak essünk 😆 Mindenkinek megvan a maga véleménye erről az egész mizériáról aztán vagy egyetértünk vagy nem a násik álláspontjával. 😀 Ahogy nézem már le is zárult az opció , hogy kérelmezzük a játékot.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Arthur Morgan: Persze, igazad van. Mondjuk én nem kérelmeztem, még 2016 - ban megvettem😀
0
0
0
0
BiGame avatar
@Arthur Morgan: Én nem szeretnék kötekedni senkivel, vagy ilyesmi... De utálom mikor egy embernek az a problémája, hogy másnak épp ez a legnagyobb gondja vagy ilyesmi, ahogy topban megint van egy ilyen.
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Nem tudom mit csináltok rosszul... 😃 Én tegnap este beregisztráltam és ma meg is kaptam. Sima. 😀
0
0
0
0
no avatar
Most komolyan mit sírtok hogy ennyit kell rá várni? 😃 😃 😃 4 év alatt nem tudtátok megvenni? Ha meg nem adják oda akkor letöltöd vmi repack siterol és kész
0
0
0
0
ludas16 avatar
nem várok kenjék a hajukra akkor minek hirdetik😂
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Május 40be csak megérkezik 😕
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Kíváncsi leszek , hogy időre megkapja e mindenki. Ha más nem megveszem, nem közvetlen a uplay-ről hanem Steam-ről. Viszont jól elbaxták ezt az osztogatást.....
https://kepkuldes.com/images/5dd42a0e6a87d422c77c7a36c9d1de11.png
0
0
0
0
💬 3
DDarkness avatar
@Arthur Morgan: Szeretem az Ubisoft-os játékokat, de tagadhatatlan, hogy a rendszerük nevetségesen "működik". A szervereik, a weboldaluk egyaránt borzalmasak. Náluk akár hányszor van valami kisebb-nagyobb újdonság mindig utána 1 hétig szét-connection-errorozza magát a rendszerük. Nem bírom megérteni, hogy egy ilyen kaliberű cég miért nem tud normális szervereket kiépíteni.
0
0
0
0
BiGame avatar
@Arthur Morgan: Jah, hogy akkor 1 hetük van kijavitani, a problémát 😃 értem, kösz Uborka...
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@BiGame: Ilyen esetben megérdemelné a ubisoft , hogy az emberek inkább le virágboltozzák a játékot. Amit szerintem már páran meg is tettek 😆
0
0
0
0
kkzk avatar
Szerintem ez a játék csak akkor lesz a könyvtáramba ha megveszem, de akkor minek ígérgetik? Végignéztem az Ubisoft show-t és közben azzal harcoltam be tudjak lépni (nem sikerült pedig legalább 300x próbálkoztam). Erre 23 óra elteltével is semmi a Redeem gombtól sem.

Ha nem akarják ingyen adni, akkor ki sem kellett volna írniuk butítani a népet...
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Nálam továbbra sincs változás. Pedig tegnap reggel igényeltem meg. Pedig tegnap mikor rámentem a redem gombra ez fogadott.
https://kepkuldes.com/images/d3309627920eeb52494264007e07bede.png
0
0
0
0
ludas16 avatar
tulajdonképpen mikor kapjukmeg tegnap igényeltem és még a fiokomba nem találom sehol.Hol lessz pontosan megtalálhato a fiokomba?
0
0
0
0
💬 1
NemAzaSrac avatar
@ludas16: A uplay launcher-be lesz, ahol a tobbi jatek is .
0
0
0
0
Maros avatar
Na valaki megkapta?
0
0
0
0
💬 7
Superman79 avatar
@Maros: Én 3 eszközön beregisztráltam, meg is kaptam.
0
0
0
0
ludas16 avatar
@Superman79: érdekes csak te egyedül kaptad meg???
0
0
0
0
Superman79 avatar
@ludas16: Waaaaaaaaaat???? Már eléggé sokan írták, hogy megkapták. Tekerj vissza, és olvasd el a kommenteket.
0
0
0
0
ludas16 avatar
@Superman79: akkor az enyémet el vitte a manó
0
0
0
0
no avatar
@ludas16: Én is megkaptam már tegnap.
0
0
0
0
ludas16 avatar
@guppy11: érdekes most néztem még mindig nem kaptam meg na mindegy kenjék a hajukra
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@Maros: Én is megkaptam. Tegnap délelőtt igényeltem és délutánra már a fiókomon is volt.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Sokan most jöttek rá, hogy most és azonnal akarnak játszani a játékkal. Van ilyen... 😊
0
0
0
0
💬 1
AMDMonsteR avatar
@santakigyo: Ennél már csak az lesz jobb, amikor ingyen volt, de azért mekkora szar lett valamiért... 😃 Mindig van...
0
0
0
0
bazsi135 avatar
Mindenki megkapja,mit sírtok 😀 😃
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Igazán nem kötekedni szeretnék, de aki annyira remeg érte, hogy idegeskedik itt amiért várnia kell... az miért nem vette meg az elmúlt 4 évben???
Tök ingyen van. Ez olyan mintha valami haverod adná neked ingyen, és miközben úton van hozzád a DVD-vel, te írogatnád valakinek hogy ez a rohadék nem ért még ide, és egy igazi köcsög.
0
0
0
0
💬 4
The_Teacher_Man avatar
@kolbaszkarika: Még szerencse, hogy nincsenek haverjaim (se) 😀
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@The_Teacher_Man: Nem is kő', everybody lies. 😎
Rád abszolút nem gondoltam, te normálisan adtad elő. A mocskolódókat kérdezem. Nem az a baj,ha valaki várja. De őket sem megbántani akarom, csak szeretném megérteni őket.
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@kolbaszkarika: Normálisan, csak...türelmetlenül 😆 De most már le...om, nekem megvan, a többi nem érdekel 😂😂😂
#mindenkihazudik
0
0
0
0
enslaved avatar
@kolbaszkarika: Jogos. Engem az bosszant, hogy magába az áruházba nem tudok belépni, pedig a Far Cry 6 - ot már rendelném elő amióta olvastam ma róla egy kisebb cikket. AC már előrendelve legalább😀 Ja, meg nem tudtam a Division 2 - vel sem játszani.
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Ezazzz, megkaptam! Most megyek és feltörölgetem a könnyeimet!
0
0
0
0
💬 5
BiGame avatar
@The_Teacher_Man: Grat báttya, én még tartom a frontot, már több mint 10 órája😆
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@BiGame: & vadasz94: Kössz tesók és bástyák! Még 3,5 óra a zseniális 1MB/s-es netemmel és meghekkelem a balatoni sütödéket! Free hekk to all! 😎
0
0
0
0
BiGame avatar
@The_Teacher_Man: Kaptál amúgy e-mailt?
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@BiGame: Kettőt is. Az első fake news volt délután, de most jött 1 órája egy újabb, ugyanolyan, aztán amikor beléptem az alkalmazásba, már ott kukizott velem szembe.
"A jutalmaid már elérhetőek" címmel várd/keresd!stb. 😀
0
0
0
0
vadasz94 avatar
@The_Teacher_Man: Grat tessó hackeljél ezerel!😆😎
0
0
0
0
Twist avatar
Szerintem ez most kimondottan korrekt volt a cégtől. Lehalt az összes szervere vasárnap, így most mindenki megkapja ingyen aki regisztrál rá.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció