SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág

Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólások: 2 739
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
10balazs10 avatar
Üdv!

A Bramble: The Mountain King nevű játék már megjelent, viszont nem lehet gyűjteménybe tenni, vagy értékelni. Megoldható ennél a játéknál, hogy ezek az opciók is elérhetők legyenek?

Előre is köszönöm! 😀
0
0
0
0
kismadar avatar
Tiltsátok már le szerencsétlen BBnet-et, mindenhová a nevemet spameli az agybajos.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@kismadar: Biztos szerelmes. Akárhova is megy kommentel, csak rát tud gondolni ❤️

Nekem is volt egyszer egy rajongóm, külön jeleztem üzenetben az oldalnak, utána törölték. Persze egyetértek hogy ez anélkül is megtörténhetne.
0
0
0
0
kismadar avatar
@susguy: Ha más nem is, de mentális problémái biztos vannak. Legalább még mindig itt van ennyi idő után is, valamit jól csinál ha ennyire "észrevétlen". 😄
0
0
0
0
kismadar avatar
A gépigény oldal óráját végképp nem értem. Lentebb írtam a problémámat, hogy nyári időszámításnál 1 órával kevesebbet mutatott az oldal, és most hogy bejött a téli időszámítás most 1 órával többet mutat. Mi a franc ez már? 😆
0
0
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@kismadar: Már nagyon régóta nincs a helyzet magaslatán az oldal,sokan (mint énis) sztem csakbazért járunk fel hogy véleményeket olvassunk 1-2 játékról, meg néha beszélgessünk kicsit) ha info-ra van szüksége az embernek azt nem itt találja meg, pláne hogy hetente talán kijön 5 cikk az oldalon, azt akkor még lehet sokat mondtam, így minek is jönne fel az ember 😅 még nemrégiben volt egy gyerek ( a nevét már megnem mondom) viszont amikor ő itt volt naponta jött ki szinte új hír az oldalra (bár nem is volt sokáig a gyerek itt,valszeg nem érte meg neki a belefektetett idő nem térült meg neki...
0
0
0
0
kismadar avatar
@bukta2: Valószínűleg Pafry-ra gondolsz, amikor ő itt volt, akkor tényleg volt élet cikkek terén, bár akkor mindenhol pezsgett az élet. Mostanában a legutóbbi komment gépigényeknél, és itt fórumon sokszor 7-8 órája írták, ami azért valljuk be kicsit szomorú. Aztán néha néha jön egy bunkó új reg, hogy mindenkit kiosszon, mint most ez megint megtörtént velem a napokban. A moderálás pedig 2-3 napba is beletelik, hiába van kevés komment, így viszont nem csodálom különben, hogy akiknek a lelkébe tipornak itt hagyják az oldalt. Arról nem is beszélve, hogy ez a hibajelentés fórumtéma is dísznek van lassan, mert nem igazán van foglalkozva azzal, akinek valami problémája van az oldal működésével kapcsolatban.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kismadar: Hát hogy őszinte legyek már nincs is sok értelme az oldalnak (ezt most nem negatív gondolatként írom,félre ne értse senki...) csak aki kicsit is benne van ebbe a világba valjuk be nem innen informálódik... mert ha meg is jelenik pl egy cikk valamiről azt már napokkal előtte tudja mindenki, egyéb platformokról amik naprakészek,sőt... mondhatni órára készek! 😅 amúgy igen, Pafry-ra gondoltam!
0
0
0
0
kismadar avatar
@bukta2: Még 9-10 éve tényleg ezt a gépigényes szerepet töltötte be az oldal, amikor még az ember nem volt hol tájékozódjon a gépigények terén, és akkoriban volt egy tök jó közössége, ami bevonzotta mindenkit. Manapság ott a youtube/tech oldalak ahol sokkal precízebb mondom tudsz rákeresni, hogy az adott gépen hogyan fut minden. Sajnos a régi közösség is már a múlté. Én is igazából nosztalgia céljából regisztráltam újra. 😁
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv! A From Space nevű játék nincs az adatbázisban! épp, végig játszottam és mondom leírom a véleményem róla de nem találom.
0
0
0
0
xCube avatar
Érdemes lenne kitenni gyorsan egy hírt az új Steam Deck verziókról.
0
0
0
0
💬 1
xoki avatar
@xCube: Igen, már készül 😎
1
0
0
0
no avatar
AMD oldalon sajnos még mindig nem teljes a paletta, az új kártyák nincsenek feltéve :(
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Sziasztok, nem tudok képeket feltölteni az eszközökhöz, pedig csak 3,5mb
0
0
0
0
gyuri191 avatar
sziasztok tegnap kezdödött az hogy hirtelen nagyon hangos lett a proci hütönek a ventillátora mintha furnának olyan hangos viszont ha megvan mozgatva a ventinek a lapátja akkor ugyan olyan csendes lesz egészen másnapig amig ujra benincs kapcsolva gép akkor megint elkel játszani valami ötlet van olyan hogy tönkre mehet a cpu hütö ventije?
0
2
0
0
💬 2
TheMenkuPocok avatar
@gyuri191: "Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat."

Kérlek posztolj már a megfelelő topic alá. Köszönöm.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@TheMenkuPocok: ja bocsi elnéztem azthittem hardveres bocsi
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Üdvözletem!

Csak nálam van így vagy másnál is hogy meglévő gépnél ahol nincs feltüntetve az optikai meghajtó, ott nem is lehet beírni mert nincs is ilyen menüpont a szerkesztés alatt? Régebbi eszköznél aminél volt megadva ott szerepel, de szeretnék adni jelenlegi gépemhez is mert akad egy külső íróm amit néha még használok.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Sziasztok!

Annyi észrevételem lenne,hogy az eszközeim szerkesztése menüpontnál a processzor megadásnál az i7 13 generációnál csak egy darab választási lehetőség van megadva,ez idővel javításra kerül?
https://i.imgur.com/3m99F2w.png
0
0
0
0
no avatar
Heló, esetleg a GPU listához hozzá lehetne adni az új AMD kártyákat?
0
0
0
0
Pokman avatar
Csak nekem nem mennek a linkek és a képek?
0
0
0
0
💬 1
kismadar avatar
@Pokman: Nekem jó minden.
0
0
0
0
kismadar avatar
Ezek az új bezárandó reklámok nagyon feldobják az oldalt. Legalább kevesebbszer böngészik az ember. Nem vártok véleményt, ettől még megírom, köszönöm! 😉
1
0
0
0
kismadar avatar
Nem tudom, hogy én vagyok-e az egyetlen, de zavar hogy az oldalon nincs nyári időszámítás. 😆 Most azért nem fogok minden óraátállításkor időzónát változtatni, hogy normálisan írja ki az oldal az időt.
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@kismadar: wut
https://i.imgur.com/xv2qe6v.png
Nálam rendesen mutatja. MO-n kívülről böngészel?
0
0
0
0
kismadar avatar
@susguy: Az a vicces, hogy itthonról. Ez volt a gond valószínű, hogy én UTC+01:00 használtam, ami az időzónánk, csak így valamiért nem volt nyári időszámítás. Most beállítottam alapértelmezettre, kösz. 😁

UI: Ez is csak a profilomon a beállításoknál működött, még mindig 1 órával kevesebbet mutat mindenhol máshol.

Ötlet? 😅
0
0
0
0
susguy avatar
@kismadar: Hülye vagyok, most veszem észre hogy nekem is rosszat mutat. 8-kor még csicsikáltam de az oldal szerint álmomban írtam azt a kommentet. Eddig esküdni mertem volna hogy jól mutatta, de lehet csak egyáltalán nem vettem észre. Minimálisan rémlik most már hogy pár éve mintha feltűnt volna nekem, de azóta nem nagyon használtam az oldalt.

Szóval tényleg az oldal mutatja rosszul 😅
1
0
0
0
kismadar avatar
@susguy: Na akkor megnyugodtam, én is csak a napokban vettem észre egy privát üzenet írása közben, hogy valami nem kóser. 😁 Igen volt már régebben is hasonló, bár egy időben ki lett ez küszöbölve.
0
0
0
0
no avatar
Hali. Szerettem volna most atalitani a konfigomat. De nincs ra lehetoseg. A 13. Generacios i9 nem szerepel a listaban
0
0
0
0
GamerFater82 avatar
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet a "Gépsarok" képeit törölni és újakat tenni? (Elég régi már , még panelban laktunk most meg házba) . Amikor rákattintok hogy "szerkesztés" kidob a főoldalra!
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Nem szeretnék spamelni, de észrevettem még egy régi funkciót, ami eltűnt (vagy nem találom). Ez pedig az az apróság, hogy eddig hányan tekintették meg ezt meg azt az eszközt. Ezt jó volt látni, főleg amikor még nagyobb számokat tudtak elérni a gépek. : )
Ha nem nagy munka én ezt szintén szívesen látnám viszont. Pl. halványabban, szürkén, a gép adatlapján utolsó adatként ( a "használatban" alatt). Privát infó is lehet, tehát más nem látja a tulajon kívül.
1
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Saját hozzászólásomra nem tudok válaszolni (ez is lehetne egy javaslat : ) ), ezért most külön kell írnom. Észrevettem közben még egyet. A képeknél megtudunk adni ugye képaláírásokat. Viszont azok csak akkor jelennek meg, ha a kis képre ráhúzom a kurzort, ha megnyitom a képet, akkor nem. Szerintem nem lenne rossz, hogyha a nagy kép alatt is ott lennének.
0
0
0
0
💬 1
PoPet avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Nekem pl a "gépsarok" részhez képet se enged feltölteni, a sima eszközökhöz is csak edgeből tudtam, vagy sütik törlése után.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Még egy észrevétel, így gépújítás hajnalán. Gondoltam előre kitöltöm az adatlapom, de nincs olyan VRAM opció, mint ami nekem kellene. Csak 12 és 16 GB van a nagyobbak közül. Ezt lehetne bővíteni az alábbiakkal: 10GB (pl. 3080 esetében), 11GB (pl. 1080Ti, 2080Ti) és 24GB (3090(Ti), 4090).
0
0
0
0
xoki avatar
A Ryza 3 is bekerülhetne az adatbázisba :)

[LINK]
1
0
0
0
no avatar
Szerk.: Most már működik.

Üdv!

A sütikről/jogokról szóló üdvözlő ablak valamiért megöli a böngészőt, akármelyik gombra is kattintok (amíg nem kattintok egyikre se addig nincs gond). A felszólítás nem tűnik el, frissítés után ott marad, és bizonyos idő után se frissíteni se bezárni nem engedi se a lapot, se a böngésző ablakot, feladatkezelőben kell kilőnöm. Chrome, Opera és Edge böngészőben próbáltam egy gépről, és Chrome bögnészőből androidról, mindegyiken ez a gond.
(console response-t töröltem hogy ne foglaljon annyi helyet)
0
0
0
0
💬 4
MoonW avatar
@Han-Tyumi: Szia! Köszönöm, hogy jelezted. Szerintem valamit mókoltak a szolgáltatónál, aki a hozzájárulásokat kezeli, nem nálunk volt a hiba.

Ha valakinél még jelentkezni, kérem, hogy jelezze!
0
0
0
0
zelcsi avatar
@Han-Tyumi: Nem működik a Quantcast nevű szolgáltatás, ami azért felel, hogy a weboldalak sütiszolgáltatásait el tudjuk fogadni. A Quantcastot a fél világ használja, így a probléma elég széles körű.

Egy weboldal megnyitásakor a szokásos ablak felugrik, amin elfogadhatjuk a sütibeállításokat, de kattintani már nem lehet sehova. Ugyanez a helyzet a Quantcast oldalán is. De már jó minden!
0
0
0
0
no avatar
@zelcsi: Értem, köszi! Sejtettem hogy valami központi probléma lesz a háttérben, egy-két oldalt meg tudtam nézni gyorsan de ott működött a dolog (gondolom más rendszert használnak), így inkább jeleztem, biztos ami biztos.
0
0
0
0
zelcsi avatar
@Han-Tyumi: Szívesen! Az a lényeg hogy már rendbe jött! :)
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Sziasztok,
Zoli vagy valaki megtudná esetleg mondani, hogy hogy-hogy nem lehet már egy ideje látni, hogy XY mikor volt online utoljára? : )
Jómagam ezt gyakran használtam. Ha egy random régi tagnál láttam, hogy relatíve nem olyan régen volt fenn, az olyan megnyugtató volt, hogy még használja az oldalt és jó, hogy még ő is itt van. ( :
2
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Szia! Köszi, megfontolom a javaslatot, ismerősökhöz bekerülhet.
2
0
0
1
yugiohyugiohzebuyug avatar
@MoonW: Nem tudom, hogy mindenki az ismerősöm-e, de a semminél több - és jó - lenne. Köszi a választ! : )
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Üdv

Ha szerver van kiválasztva, nem lehetséges kép feltöltése, míg asztalinál igen.
0
0
0
0
bitpork avatar
Sziasztok!
A profil alatti géplista rendezhető valamilyen custom sorrendbe? Vagy magát rendezi időrendibe esetleg csak kúkit kell törölni?
0
0
0
0
kmetovics avatar
Nekem annyi "bajom" van, h ha mondjuk adok egy "pozitív" jelet valakinek a hozzászólására azt be is keretezi, h azt jelöltem ki, viszont ha később ránézek ugyanarra a hsz-re, mondjuk 2-3 nap múlva, akkor már nem keretezi be nekem és így nem tudom, h már ráléptem-e a "pozitív" ikonra vagy sem. Viszont azt is észrevettem, h amikor megjegyeztem valamelyiket és rálépek ugyanarra az ikonra, akkor bekeretezi, majd hozzáad 1-gyet pluszban, utána rálépek, h hozzászólás küldése és nem hozzáadott, hanem elvett 1-gyet. Szóval szerintem ez egy kis bug. Nem akkora nagy probléma, csak gondoltam leírom. Remélem érthetően fogalmaztam meg 😅
0
0
0
0
💬 2
kismadar avatar
@kmetovics: Nem csak ezzel van a baj, már az új szavazat rendszer bevezetésekor írtam is a hibabejelentéshez, hogy egyszerre több ember hozzászólására nem tudsz szavazni, mert csak a legelső kommentnél marad meg a szavazat, a többinél nem látszik az oldal frissítése után. Ki kell lépegetni, és újra az adott témához, hogy másnál is megmaradjon, és így újra töltögetni az oldalt, különben nem jelenik meg a szavazat, csak mindig az első kommentnél amire raktál... 😁 Az meg a másik fele, hogy a saját hozzászólásodnál, a "nem tetszik" szavazat nem látszik. Nem az lenne pont a lényeg, hogy ha valaki folyamatosan hülyeségeket ír, az tanuljon belőle?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Na igen ilyen oldalfrissítéseket és ki/be lépkedéseket én is kénytelen vagyok csinálni.
A dislike gomb esetében, ha elérte a 4-gyet, csak akkor fog megjelenni, erre már rákérdeztem még az elején. Gondolom nem akarták, h olyan legyen, mint régebben a youtube esetében, h sok videó csak azért kapott minél több dislke-ot, mert látszódott, h éppen mennyinél tart 😀
0
0
0
0
Sniper060 avatar
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne hogy az összehasonlításnál hogy hogyan futna egy game valamiért a diagram részénél nem látom az oszlopokat. :( Kivan töltve a konfig és a minimum maximumnál a pipák hasonlók azok műnködnek.
Előre is köszi!
0
0
0
0
vyne avatar
Arra gondoltam az elmult napokban foleg liptik es vass, akarom mondani kings bounty kollega miatt, hogy nem e kaphatnank egy block funkciot amivel az ilyen nem kivanatos egyedeket kiszurhetnenk sajat magunknak. Ezalatt azt ertem mint mondjuk ami facebookon van, leblockoljuk, nem latjuk mit kommental es o sem latja mi mit irunk.
Masik opcio, hogy ennekca ket egyednek akar le is lehetne allitani az xp-t, hogy ne kapjanak kommentekert pontot, hatha kevesebbet spammelnenek minden jatek alatt ha nem jar erte semmi.
Jo lenne valamit kezdeni veluk, mert a multkor is mar elgurult a gyogyszer a sok hulyesegre amit ezek osszehordtak. Szerintem az elso opcio lenne a leg humanusabb megoldas de lehet ha az nem megoldhato akkor a masodik is segitene.
Tia.
0
0
6
0
💬 5
X9K338DA avatar
@vyne: Támogatom. Általánosságban is lehetne maximálni a kommentekért járó XP-t.
0
0
1
0
kmetovics avatar
@vyne: Adnám az ötletet. Vagy még a 3. lehetőség, h naponta egy komment úgy ámblok Spoiler!
Igaz akkor meg lehet, h gyors csinálnak 100 fake felhasználót 🤣
0
0
1
0
MoonW avatar
@vyne: Köszi a javaslatot. Én is úgy gondolom, hogy a szűrés megoldás lehet, vagy enyhítené a problémát. Az áprilisi frissítésbe be fog kerülni ez az opció.
2
0
3
0
vyne avatar
@MoonW: Uh, koszonjuk szepen, remek hir! 😊
1
0
0
0
FoLey avatar
@vyne: Támogatom!

Két lélek miatt mentek el a régi tagok. Értelmetlen hülyeségeket árasztanak belőlük. Mellesleg az új felhasználókat félrevezetik a saját hülyeségük miatt.
Amúgy nem csak itt csinálják vagy is Vasst még dc-n is látni King's Tech,Devon szerokon és Babos néven.
1
0
0
0
KENI07 avatar
Sziasztok adott a netezös gépem😂 nem rég frissitettem egy hardvert a gépemben és valamiért nem enged képeket feltölteni a konfigrol......Valakinek valami ötlete lenne ez üggyel kapcsolatban?Pedig a képek mérete 5mb alatt van.Köszi a segitséget
0
0
0
0
💬 4
MoonW avatar
@KENI07: Szia! A tervezett áprilisi frissítésbe mindenképp be fog kerülni, de megpróbálom hamarabb is javítani.
0
0
0
0
KENI07 avatar
@MoonW: Szia!Sikerült megoldani a problémát😊A képekkel volt a probléma..ÉS nagyon köszönöm 😊
0
0
0
0
MoonW avatar
@KENI07: Mi volt a probléma? Méret?
0
0
0
0
KENI07 avatar
@MoonW: Érdekes mert ami 3 mega alatatt van azzal nem volt baj,de ami 3 mega felett volt azt nem tudtam feltölteni.Plussz le kellett butitani a minöséget is 😞
5 MEGÁIG ENGEDNIE KELLENE😕
0
0
0
0
Bronson avatar
3 konfig van megadva profilomnal (az uj es ket elozo), jatekoknal az osszehasonlito szekcional viszont csak a ket regi van feltuntetve, van valami limit, vagy miert nem jelzi ki az uj konfigot...? koszi
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Szerintem nem volt jó döntés, hogy az új PC létrehozásánál kivettétek a lehetőségek közül a hangkártyát és potikai meghajtót. Most őszintén, nem elfért? Ráadásul a régebben létrehozott konfigoknál még mindig ott vannak.
0
0
0
0
💬 2
Bronson avatar
@X9K338DA: Egytertek, bar gondolom az volt a dontes hattere, hogy manapsag mindenki csak az alaplapi hangkartyat hasznalja. Elfert volna ettol fuggetlenul 🙃
0
0
0
0
MoonW avatar
@X9K338DA: Köszi a javaslatot, vissza fognak kerülni.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv, a Military Conflict Vietnam , ma jelent meg Early Access-ben Steamen elég jó az eddig látottak alapján, a CSGO forráskódját használja, jó kis pályák vannak, érdemes vetni rá 1 pillantást aki szeret lövöldözni ;)
Viszont itt az oldalon nem találom.
0
0
0
0
zsolo avatar
Mikor fog végre működni normálisan az avatarba a képfeltöltés???😏😏😏🙄🙄😐 Hetek óta ***, ha meg egyet nagy nehezen feltölt, akkor elforgatja valamelyik irányba....🤢😡
0
0
0
0
Kinji avatar
Másnak sem engedi az oldal szerkeszteni a profilját?
Már hetek óta amikor rákattintok a szerkesztésre, az oldal fogja magát és vissza dobb a kezdőoldalra.
0
0
0
0
💬 2
zelcsi avatar
@Kinji: Szerintem senkinek sem jó!
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Kinji: Csak a gépsarok galéria nem megy, azt már én is meghiányoltam 3 hónapja. A profil többi elemét lehet szerkeszteni a beállítások menüben.
0
0
0
0
BellaCiao avatar
másoknál is másképp mutatja a bejegyzés idejét?
egy fórumba írtam bejegyzés (pontos neve AMV (Anime Music Video) 7:51-kor de nálam 5:51-t ír valamiért
0
0
0
0
💬 2
xoki avatar
@BellaCiao: Nálam jól írja.
Lehet valahol rossz időzóna van beállítva (pl az oldalon a profilbeállításoknál)
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@xoki: megvan a hiba
köszi megoldodott
0
0
0
0
MoonW avatar
Mielőtt megjelennek itt az összeesküvés hívők is, úgy néz ki, hogy egy reklámblokkoló szórakozik. Sajnos nem tudom, hogyan és miért, ezért kérlek a reklámblokkoló üzemeltetője felé jelentsétek a hibát, úgy tudom van ilyen opció.

PÜ-ben átdobnátok, hogy pontosan melyik blokkoló az?
0
0
0
0
no avatar
Üdv

Alattam már írta valaki hogy neki volt hasonló hibája viszont én nem szeretnék 1 oldal miatt windowst telepíteni. Chrome-on keresztül használhatatlan az oldal semmire sem lehet rákattintani mindent csak új lapon lehet megnyitni, semelyik másik oldalon nem jelentkezik ez a hiba. Bármilyen javaslat ötlet hogy mi lehet vagy miért?
0
0
0
0
💬 3
MoonW avatar
@BrendonHun: Próbáld meg CTRL + F5-tel frissíteni az oldalt, kérlek jelezd, ha ez bevállt!
0
0
0
0
Default avatar
@BrendonHun: Reklámblokkoló csinálja, kikapcsolod és jó lesz.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@BrendonHun: Nem használok Chrome-ot hanem Firefoxot, és nekem is van fent reklámblokkoló, de semmi ilyesmi problémába nem ütköztem még sose.
0
0
0
0
Izi-ke avatar
Overwatch 2 gépigényénél kétszer szerepel a "Minimum" https://gepigeny.hu/jatek/overwatch-2
0
0
0
0
cseszka avatar
Sziasztok.
MS Edge alatt nálam nem müködik pár napja a bal klikk.De csak a gépigény.hu oldalon,vagy is csak itt.Nemtudok sehova be klikkelni ,hsz-t irni.Megnyitni is témákat jobb klikk,megnyitás uj fülönn.Na itt müködik a bal klikk,de magába az oldalonn sehol se.Bármeik másik oldalon,FB vagy bár mi,nincs ilyen gond.
0
0
0
0
💬 3
MoonW avatar
@cseszka: Szia, nekem nem jelentkezik a leírt hiba. Valaki még tapasztalt hasonlót?
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@MoonW: nálam tökéletesen működik minden
0
0
0
0
cseszka avatar
@MoonW: Szia.Ujra telepitettem a Win-t,és megszünt a probléma.Viszont érdekes hogy csak ez az egy hiba volt,és csakis ezenn az oldalonn.A win már egy jó ideje nem volt ujra telepitve,csak amiket maga frissitgetett,ideje volt már ujra tenni.Köszönöm a válaszokat,mert azok vittek rá az ujratelepitésre,eszembe se jutott volna,hogy a windows lehet a ludas ugy,hogy bármeik másik oldalonn nincs semmi gondom.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Amúgy csak nálam nem lehet szerkeszteni a profil gépsarok részét? A szerkesztés gomb visszadob a főoldalra.
0
0
0
0
Izi-ke avatar
Ha valaki esetleg ráér felvenné a Patron című játékot az adatbázisba? Na nem azért mert le akarom húzni vagy valami. 😀
https://store.steampowered.com/app/1538570/Patron/
0
0
0
0
bukta2 avatar
Kár hogy nincs live chat így gamescom alkalmából... egy ilyen oldalnak illene...pláne fél perc és kezdődik a Night Live!...
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Üdvözlet.
Profil képet nem tudok feltölteni? Hiába választom ki a fájlt kijelöli aztán ennyi.
0
0
0
0
CyborGamer avatar
Kérdés adminhoz! Fishing: Barents Sea, Fishing: North Atlantic, Russian Fishing 4, Atom Fishing II, Professional Fishing játékokat lehetséges az adatbázisba feltenni? Megnéztem volna, hogy mennyi fps-t tudok kicsikarni különböző beállításokkal, de itt nincsenek a játékok a bázisban! Köszi, remélem kapok választ! 🙂
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@CyborGamer: A Fishing: Barents Sea és a Fishing: North Atlantic felkerült.
1
0
0
0
BellaCiao avatar
Adminhoz szólnék
egy olyan gond adódott hogy új profilképet sztnék beállitani de nem állitja be sőt úgy csinál mintha a profiképet törli
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@BellaCiao: Méreten belül volt a kép? Kiterjesztése csak jpg, png, gif lehet.
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@MoonW:
Méreten belül volt a kép?

igen
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Rengeteg régebbi játék hiányzik az adatbázisból. Sok esetben első részek. Például a Carmageddon első része, a Fallout első része, a The Elder Scrolls első két része, a Prince of Persia 3D (és korábbiak, bár valószínűleg azok az oldal profiljába már nem férnek be), Colin McRae Rally első része, Serious Sam első része (nem HD vagy VR), No One Lives Forever első része, a The Need for Speed.
0
0
1
0
💬 3
xCube avatar
@X9K338DA: Ahogy hiányzik például az összes Might & Magic RPG cím a X -et leszámítva. Illetve nincs fent egy Ultima játék sem. Hiányzik sok FPS játék is a Wolfenstein 3D időszakából.
0
0
0
0
MoonW avatar
@X9K338DA: Inkább a nagyobb érdeklődésre számot tartó új címekre összpontosítunk, de megpróbálunk majd sort keríteni a régebbi klasszikusokra is!
0
2
0
0
X9K338DA avatar
@MoonW: Az oké, de nem hiszem, hogy új játékokból olyan eszetlen mennyiséget kell minden nap hozzáadni, hogy ne lehetne időt szakítani néha napján egy-egy játékipart megreformáló klasszikusra 🙂
0
0
0
0
10balazs10 avatar
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Játékok/Új játékok menüpontban ha jól látom akkor kb 60 napig visszamenőleg lehet megnézni az újonnan megjelent játékokat. Van esetleg az oldalon arra lehetőség hogy visszamenőleg több időre is le tudjam kérdezni a megjelenéseket?

A választ előre is köszönöm :D
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@10balazs10: Tervezem egy részletes kereső elkészítését a játékokhoz, amivel évre is lehet majd szűrni.
1
0
0
0
10balazs10 avatar
@MoonW: Ez nagyon jól hangzik :D Köszönöm szépen a választ 😄
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
A régi oldalnál ha rámentem az eszközeimre kiírta a jobb alsó sarokban, hogy hányan látták, és hányan kommenteltek hozzá. Most ezt hol találom?
0
0
0
0
xCube avatar
Alapvetően nincsen gondom a reklámokkal, de a bal alsó sarokban megjelenő ALZA reklám több, mint zavaró. Ha ráviszi az ember a kurzort a bezáró X -re, akkor nagyobbra nyílik, így az ember akaratlanul is ráklikkel, illetve ha már ismeri akkor is meg kell várnia míg kinyílik teljesen. Eléggé alattomos csapda.
0
0
0
0
kismadar avatar
Játékokat miért nem lehet a kedvencek közül kivenni?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb