Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Valószínű nem újkeletű dolog, az értékeléseimet visszanézve a két hiányzó kategória valamikora 2021 október és 2022 június között tűnhetett el.
Nemsokára processzor váltok, ami egy Intel Core i5-13600K lesz, így kíváncsiságból ránéztem hogy beírva ismeri-e az oldal, de nem. Át fogom írni manuálisan úgy el fogja majd fogadni a rendszer?
[LINK]
Az időkijelzés javítva.
( Remélem van értelme ezeket itt szóvá tenni. )
Hiba az előzőn túl: A korábban (6 hónapja) más által említett hiba, miszerint nem lehet feltölteni a gépsarokba még mindig fennáll. A képfeltöltésre a főoldalt dobja be. Lehet, hogy ez régebbi probléma, hiszen 2021-es az utolsó feltöltés. Lehet, hogy a funkció egyszerűen megszűnt. Miért? ( Ha már nem lehet feltölteni - bár jó lenne, ha megmaradna a funkció, még ha én nem is használtam - legalább a gomb ne lenne ott. Vagy legyen feltüntetve, hogy ideiglenesen szünetel vagy ilyesmi.)
Javaslat/ötlet: Fel lehetne építeni egy rendszert, hogy a felhasználók különféle szempontok alapján értékelhetnék a másik gépét. Vagy csak bejelölhetnek 3-4-5 dolgot (akár egyszerre többet is), ami szerinted a legjobban jellemzi az adott konfigot. (mint a játékoknál a kedvenc, várólista stb. csak ez nyilván más, nem ezekre gondolok, meg igényesebb logókkal) És ha mondjuk valamelyikből egy gép összeszed 100 értékelést, akkor annak a valaminek a bronz plecsnije megjelenik az eszközöknél annál a konfignál oldalt. Ha többet kap arra, akkor X értéktől ezüst, majd arany stb. (De lehet olyan is, ha pl. RGB-re vonatkozna az egyik ezekből, akkor annak az aranyplecsnije rendes "világít")
És ezt hozzá lehetne társítani a pontrendszerhez, fejlődéshez, öcsirendszerhez is.
Lehet fszság, csak jött egy ilyen ötlet, hogy a játékok mellett a gépekre is fel lehetne húzni valamit.
Az szerintem is jogos, hogy kevés a reakció a téma hozzászólásaihoz, javaslataihoz és több probléma régebb óta fenn áll.
Régóta itt vagyok és arra is emlékszem, hogy sokszor megújult az oldal és nagyon sokat fejlesztettek rajta folyamatosan. (fődizájn, játékok csoportosítása, értékelések írása, kommentreakciók, új menüpontok profilodnál stb.) Ezért is reménykedek benne, hogy ez a szándék talán még mindig megvan valahol.
( Az új emojik mondjuk még mindig nem tetszenek, nem illik az oldalhoz szerintem. Jó lett volna opcionálissá tenni - ha szeretnéd a régi dizájnban látni, akkor úgy lásd, max nem jelenik meg ha nincs rá megfelelő. )
Egyébként ezzel most triggerelted a PTSD-m a korai időkböl :D Mikor az oldal automatikusan frissített X percenként, és ehhez hasonlóan folyamatosan nyelte el a megírt kommentjeimet az oldal.
Spoiler!
A Bramble: The Mountain King nevű játék már megjelent, viszont nem lehet gyűjteménybe tenni, vagy értékelni. Megoldható ennél a játéknál, hogy ezek az opciók is elérhetők legyenek?
Előre is köszönöm! 😀
megykommentel, csak rát tud gondolni ❤️Nekem is volt egyszer egy rajongóm, külön jeleztem üzenetben az oldalnak, utána törölték. Persze egyetértek hogy ez anélkül is megtörténhetne.
Kérlek posztolj már a megfelelő topic alá. Köszönöm.
Csak nálam van így vagy másnál is hogy meglévő gépnél ahol nincs feltüntetve az optikai meghajtó, ott nem is lehet beírni mert nincs is ilyen menüpont a szerkesztés alatt? Régebbi eszköznél aminél volt megadva ott szerepel, de szeretnék adni jelenlegi gépemhez is mert akad egy külső íróm amit néha még használok.
Annyi észrevételem lenne,hogy az eszközeim szerkesztése menüpontnál a processzor megadásnál az i7 13 generációnál csak egy darab választási lehetőség van megadva,ez idővel javításra kerül?
Nálam rendesen mutatja. MO-n kívülről böngészel?
UI: Ez is csak a profilomon a beállításoknál működött, még mindig 1 órával kevesebbet mutat mindenhol máshol.
Ötlet? 😅
Szóval tényleg az oldal mutatja rosszul 😅
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet a "Gépsarok" képeit törölni és újakat tenni? (Elég régi már , még panelban laktunk most meg házba) . Amikor rákattintok hogy "szerkesztés" kidob a főoldalra!
Ha nem nagy munka én ezt szintén szívesen látnám viszont. Pl. halványabban, szürkén, a gép adatlapján utolsó adatként ( a "használatban" alatt). Privát infó is lehet, tehát más nem látja a tulajon kívül.
[LINK]
Üdv!
A sütikről/jogokról szóló üdvözlő ablak valamiért megöli a böngészőt, akármelyik gombra is kattintok (amíg nem kattintok egyikre se addig nincs gond). A felszólítás nem tűnik el, frissítés után ott marad, és bizonyos idő után se frissíteni se bezárni nem engedi se a lapot, se a böngésző ablakot, feladatkezelőben kell kilőnöm. Chrome, Opera és Edge böngészőben próbáltam egy gépről, és Chrome bögnészőből androidról, mindegyiken ez a gond.
(console response-t töröltem hogy ne foglaljon annyi helyet)
Ha valakinél még jelentkezni, kérem, hogy jelezze!
Egy weboldal megnyitásakor a szokásos ablak felugrik, amin elfogadhatjuk a sütibeállításokat, de kattintani már nem lehet sehova. Ugyanez a helyzet a Quantcast oldalán is. De már jó minden!
Zoli vagy valaki megtudná esetleg mondani, hogy hogy-hogy nem lehet már egy ideje látni, hogy XY mikor volt online utoljára? : )
Jómagam ezt gyakran használtam. Ha egy random régi tagnál láttam, hogy relatíve nem olyan régen volt fenn, az olyan megnyugtató volt, hogy még használja az oldalt és jó, hogy még ő is itt van. ( :
Ha szerver van kiválasztva, nem lehetséges kép feltöltése, míg asztalinál igen.
A profil alatti géplista rendezhető valamilyen custom sorrendbe? Vagy magát rendezi időrendibe esetleg csak kúkit kell törölni?
A dislike gomb esetében, ha elérte a 4-gyet, csak akkor fog megjelenni, erre már rákérdeztem még az elején. Gondolom nem akarták, h olyan legyen, mint régebben a youtube esetében, h sok videó csak azért kapott minél több dislke-ot, mert látszódott, h éppen mennyinél tart 😀
Nekem olyan problémám lenne hogy az összehasonlításnál hogy hogyan futna egy game valamiért a diagram részénél nem látom az oszlopokat. :( Kivan töltve a konfig és a minimum maximumnál a pipák hasonlók azok műnködnek.
Előre is köszi!
Masik opcio, hogy ennekca ket egyednek akar le is lehetne allitani az xp-t, hogy ne kapjanak kommentekert pontot, hatha kevesebbet spammelnenek minden jatek alatt ha nem jar erte semmi.
Jo lenne valamit kezdeni veluk, mert a multkor is mar elgurult a gyogyszer a sok hulyesegre amit ezek osszehordtak. Szerintem az elso opcio lenne a leg humanusabb megoldas de lehet ha az nem megoldhato akkor a masodik is segitene.
Tia.
Két lélek miatt mentek el a régi tagok. Értelmetlen hülyeségeket árasztanak belőlük. Mellesleg az új felhasználókat félrevezetik a saját hülyeségük miatt.
Amúgy nem csak itt csinálják vagy is Vasst még dc-n is látni King's Tech,Devon szerokon és Babos néven.
5 MEGÁIG ENGEDNIE KELLENE😕
Viszont itt az oldalon nem találom.