Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólások: 2 770
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cseszka avatar
Sziasztok.
MS Edge alatt nálam nem müködik pár napja a bal klikk.De csak a gépigény.hu oldalon,vagy is csak itt.Nemtudok sehova be klikkelni ,hsz-t irni.Megnyitni is témákat jobb klikk,megnyitás uj fülönn.Na itt müködik a bal klikk,de magába az oldalonn sehol se.Bármeik másik oldalon,FB vagy bár mi,nincs ilyen gond.
0
0
0
0
💬 3
MoonW avatar
@cseszka: Szia, nekem nem jelentkezik a leírt hiba. Valaki még tapasztalt hasonlót?
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@MoonW: nálam tökéletesen működik minden
0
0
0
0
cseszka avatar
@MoonW: Szia.Ujra telepitettem a Win-t,és megszünt a probléma.Viszont érdekes hogy csak ez az egy hiba volt,és csakis ezenn az oldalonn.A win már egy jó ideje nem volt ujra telepitve,csak amiket maga frissitgetett,ideje volt már ujra tenni.Köszönöm a válaszokat,mert azok vittek rá az ujratelepitésre,eszembe se jutott volna,hogy a windows lehet a ludas ugy,hogy bármeik másik oldalonn nincs semmi gondom.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Amúgy csak nálam nem lehet szerkeszteni a profil gépsarok részét? A szerkesztés gomb visszadob a főoldalra.
0
0
0
0
Izi-ke avatar
Ha valaki esetleg ráér felvenné a Patron című játékot az adatbázisba? Na nem azért mert le akarom húzni vagy valami. 😀
https://store.steampowered.com/app/1538570/Patron/
0
0
0
0
bukta2 avatar
Kár hogy nincs live chat így gamescom alkalmából... egy ilyen oldalnak illene...pláne fél perc és kezdődik a Night Live!...
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Üdvözlet.
Profil képet nem tudok feltölteni? Hiába választom ki a fájlt kijelöli aztán ennyi.
0
0
0
0
CyborGamer avatar
Kérdés adminhoz! Fishing: Barents Sea, Fishing: North Atlantic, Russian Fishing 4, Atom Fishing II, Professional Fishing játékokat lehetséges az adatbázisba feltenni? Megnéztem volna, hogy mennyi fps-t tudok kicsikarni különböző beállításokkal, de itt nincsenek a játékok a bázisban! Köszi, remélem kapok választ! 🙂
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@CyborGamer: A Fishing: Barents Sea és a Fishing: North Atlantic felkerült.
1
0
0
0
BellaCiao avatar
Adminhoz szólnék
egy olyan gond adódott hogy új profilképet sztnék beállitani de nem állitja be sőt úgy csinál mintha a profiképet törli
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@BellaCiao: Méreten belül volt a kép? Kiterjesztése csak jpg, png, gif lehet.
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@MoonW:
Méreten belül volt a kép?

igen
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Rengeteg régebbi játék hiányzik az adatbázisból. Sok esetben első részek. Például a Carmageddon első része, a Fallout első része, a The Elder Scrolls első két része, a Prince of Persia 3D (és korábbiak, bár valószínűleg azok az oldal profiljába már nem férnek be), Colin McRae Rally első része, Serious Sam első része (nem HD vagy VR), No One Lives Forever első része, a The Need for Speed.
0
0
1
0
💬 3
xCube avatar
@X9K338DA: Ahogy hiányzik például az összes Might & Magic RPG cím a X -et leszámítva. Illetve nincs fent egy Ultima játék sem. Hiányzik sok FPS játék is a Wolfenstein 3D időszakából.
0
0
0
0
MoonW avatar
@X9K338DA: Inkább a nagyobb érdeklődésre számot tartó új címekre összpontosítunk, de megpróbálunk majd sort keríteni a régebbi klasszikusokra is!
0
2
0
0
X9K338DA avatar
@MoonW: Az oké, de nem hiszem, hogy új játékokból olyan eszetlen mennyiséget kell minden nap hozzáadni, hogy ne lehetne időt szakítani néha napján egy-egy játékipart megreformáló klasszikusra 🙂
0
0
0
0
10balazs10 avatar
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Játékok/Új játékok menüpontban ha jól látom akkor kb 60 napig visszamenőleg lehet megnézni az újonnan megjelent játékokat. Van esetleg az oldalon arra lehetőség hogy visszamenőleg több időre is le tudjam kérdezni a megjelenéseket?

A választ előre is köszönöm :D
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@10balazs10: Tervezem egy részletes kereső elkészítését a játékokhoz, amivel évre is lehet majd szűrni.
1
0
0
0
10balazs10 avatar
@MoonW: Ez nagyon jól hangzik :D Köszönöm szépen a választ 😄
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
A régi oldalnál ha rámentem az eszközeimre kiírta a jobb alsó sarokban, hogy hányan látták, és hányan kommenteltek hozzá. Most ezt hol találom?
0
0
0
0
xCube avatar
Alapvetően nincsen gondom a reklámokkal, de a bal alsó sarokban megjelenő ALZA reklám több, mint zavaró. Ha ráviszi az ember a kurzort a bezáró X -re, akkor nagyobbra nyílik, így az ember akaratlanul is ráklikkel, illetve ha már ismeri akkor is meg kell várnia míg kinyílik teljesen. Eléggé alattomos csapda.
0
0
0
0
kismadar avatar
Játékokat miért nem lehet a kedvencek közül kivenni?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Avatár feltöltéssel valami gebasz van jelenleg, vagy csak nálam nem működik?
https://i.imgur.com/SA814OQ.jpg
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@Yezi_: Javítva, köszönöm!
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Nem tudom mi változott, de most mintha jobb lenne a főoldal. Szélesebb lett? Nem rémlik, hogy három oszlop lett volna fenn a híreknél. De ez így jobb. Ha eddig is ilyen volt, akkor nem tudom, hogy most mit látok, de mintha valami változott volna. : )
illetve a játékoknál a borítókép is jól néz ki. Ami zavaró ott még mindig az a lényeg, a gépigény. Én az ajánlót kivenném és a gépigényt egymás mellé raknám, ahogyan volt. Ajánló meg lehet mondjuk lenn a kommentek mellett, ott maradhat. De jobb lenne a gépigény egymás mellett szerintem.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Hogy hogy nVidia-ról kis millió cikk van már mindenhol az AMD hírei- ről meg kb ugy kell kutat fúrni hogy találjon valami használhatót az ember :D (magyarul persze...) a gepigeny meg elég rendesen levan maradva bakker, itt még se híre se hamva a CES-nek :D pedig nem kicsi dolgokról van szó :D
0
0
0
0
thug85 avatar
Üdv.

Ha a gépem adatlapjához feltöltök egy fotót ami állítva készült, akkor azt mindig fektetve rakja ki.
0
0
0
0
💬 4
MoonW avatar
@thug85: Pc-n jól jelenik meg a kép? Ha jól tudom a tájolást a mobil dőlésszöge határozza meg, az oldal ezen nem változtat.
0
0
0
0
thug85 avatar
@MoonW: Az eredeti kép a telefonon és a gépen visszanézve is jól jelenik meg. De amint feltöltöm az oldalra az fektetve kerül fel és mindkét eszközön fektetve jelenik meg.
Nézd meg a legújabb gépemnél, az utolsó kép ilyen.
0
0
0
0
MoonW avatar
@thug85: Megnéztem, amikor írtad, de azóta sem tudtam rá egyszerű megoldást találni. Szerencsére csak ritkán jelentkezik.

Megtennéd, hogy feltöltés előtt paintben átkonvertálod png-be és azután feltöltenéd?
0
0
0
0
thug85 avatar
@MoonW: Átkonvertáltam, de azt nem akarta feltölteni. A feltöltési csík végig szaladt, de nem jelent meg a kép. De érdekes módon ezután az előzőleg rosszul megjelenített jpeg-et most többször egymás után is jól tette fel, holott előtte rendre rossz volt. Ez a jelenség nálam már nagyon régóta fennáll.
Most viszont a profilomhoz nem tudok képet kirakni. Ha rányomok a szerkesztésre kidob a főoldalra.🙂
0
0
0
0
10balazs10 avatar
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha bejelöltem egy játékot hogy majd játszani fogok vele akkor a jelölést hogy lehet visszavenni?
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@10balazs10: Javítva! Csak ismét rá kell kattintani a megjelölésre és törlődni fog.
0
0
0
0
Superman79 avatar
A játékteszteknél nem lehet újat hozzáadni.
Amugy nekem bejöm ez az új dizájn, külső, max annyi, hogy kicsit zsúfolt, és a tagok lehetnének a fórumtémák alatt. De ez csak az én véleményem.
1
0
0
0
Twist avatar
Nyereményjátékoknál vettem észre... lehet, hogy máshol is ez a helyzet. Nem tartja meg a profilkép arányait megjelenítésnél, nálam legalábbis látványos ahogy egy négyzetbe erőszakolja.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Hova lett a jobbra balra?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Privát üzenetküldés lehetséges valahogy? Akartam írni valakinek, de nem találok rá lehetőséget. Ezután ránéztem hogy az ismerőseimnek tudok-e, ott megvan az üzenet lehetősége, de ha rámegyek nem történik semmi.
0
0
0
0
MoonW avatar
Már bárki beállíthatja a profilja háttérképét. Először meg kell jelölni a játékot (pl. kedvencnek), ezután a beállítások oldalon, a háttérkép kiválasztása részben megjelenik, mint választható háttér.

A hiányzó hátterek is hamarosan felkerülnek.
2
0
1
0
💬 2
BellaCiao avatar
@MoonW: Más hátteret is be lehet állitani vagy csak a kedvenc játékról?
0
0
0
0
MoonW avatar
@BellaCiao: Csak a megjelölt játékok háttereiből lehet választani.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nem gyengén érezhető az oldalon hogy Pafry már nem készít cikkeket, kb semmi mozgás az oldalon :/ ez érezhető a kommenteknél is, nem kicsit.
1
0
0
0
💬 4
no avatar
@bukta2: Nem Pafry ellen szólva, de a tényleges cikkek alatti 15-64 db hsz nem volt egy akkora nagy forgalom hogy azt érezni lehessen, ha csak a hsz-ekben mérjük. Hozzáteszem, nekem is hiányoznak a tényleges, nagyobb lélegzetvételű cikkek, még ha voltak benne hiányosságok, akkor is, legalább volt miről csevegni.

De igen kevesebb az értékelhető beszélgetés a fórumban és hírek alatt, pedig az ember azt gondolná, hogy pl az év játéka díj vagy az új bejelentések több forgalmat generálnak és nem csak 7-9 db hsz-t.

Érdekes lett volna pl az új Dűne film apropóján elővenni az eddigi Dune játékokat végigmenni rajtuk hogy lám csak lám, 1992-ben mi volt a kaland és stratégiai játékok keveréke, mai napig remek midi zenével aláfestve, majd érkezett a Dune 2, mint a real time stratégiai játékok első példánya, a mai nagy rts címek nagyapja, majd 2000 körül újrafelkapva a Dune 2000 (kb egy átskinezett red alert 1, de attól még kellemes volt), 2001-ben az Emperor Battle for dune, immár 3D-ben és a méltán elfeledett Frank Herbert's Dune című kalandjáték...
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@bukta2: Nem hinném hogy azokon az egyoldalú, nem mellesleg rövid cikkeket múlna az aktivitás...

Lehetne sok dologról írni, lehetne sok dologgal foglalkozni.

Mindenért lehet tenni, csak akarni kell
0
0
0
0
bukta2 avatar
@AMDMonsteR: Mégis nagyobb mozgás volt mint most... :)
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@bukta2: Hiszen látod a siker statisztikát, mennyien vannak még látogatják 🙃🤣
Spoiler!
ha valaha igaz lett volna ...
0
0
0
1
Pokzoli avatar
A főoldalon látszik az utolsó hozzászólás ideje. Viszont mivel nem mindig legelöl van mert egy régebbi bejegyzésre reagált valaki. Igy nehezebb megtalálni. Ezért az javaslom, hogy az utolsó hozzászólás kiemelve más színű legyen mint a többi.
1
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Pokzoli: Lehet én értem félre amit írtál, de ez eddig is így működött; az oldal egyből odagörget a kommenthez, és külön színnel is kijelöli:
https://i.imgur.com/WxRS6SK.png

Válaszként érkezett kommentnél szintén:
https://i.imgur.com/ryatofo.png
0
0
0
0
MoonW avatar
Gyorskereső és a fókusza javítva!
2
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Nektek működik a profilotoknál az a rész, amikor GPU- vagy processzortípust szeretnétek változtatni? Pl. a GPU-nál ha rámegyek a kis x-re, és beírok egy típusrészletet (pl. AMD, Intel, Radeon stb.), akkor azt írja ki, hogy "The results could not be loaded". Próbáltam több gépről, valamint többféle böngészőből, de ugyanez a helyzet.

Illetve a beállításoknál csinálni szerettem volna egy e-mailcím változtatást, de hiába írom be oda is a jelszavam a megfelelő helyre, a következő hibaüzenet jelenik meg: "Nem sikerült módosítani profilod:
Meg kell adnod a jelenlegi jelszavad is, ha új jelszót vagy email címet szeretnél beállítani."
0
0
0
0
💬 7
MoonW avatar
@ll222: Hamarosan javítva lesz!
1
0
0
0
no avatar
@ll222: Én is tapasztalom, hogy nem tudom megváltoztatni a videókártya típusát.
Kipróbáltam több böngészőben, inkognitó módban is, de semmi eredmény.

https://i.imgur.com/vpz9AIN.jpg
0
0
0
0
no avatar
@MoonW: Lepróbáltam, sikerült a videókártya típusát átváltoztatni, köszönjük szépen! :)
Az e-mail cím változtatás még nem működik.
0
0
0
0
MoonW avatar
@ll222: Az e-mail cím változtatás javítva!
0
0
0
0
no avatar
@MoonW: Köszi, szuper! :)
0
0
0
0
no avatar
@MoonW: Tökéletes, köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Pafry-val mi történt?
Rég nem került ki se hír, se cikk a nevével ellátva, szolgálati közleményt sem láttam e témával kapcsolatban.
2
0
0
0
💬 5
TRACERHD avatar
@Palanova: Azt én is észrevettem. Az ő posztjait nagyon szeretem.
0
0
0
0
MoonW avatar
@Palanova: Sajnos idő hiányában nem tudta tovább vállalni a cikkírást.
0
0
0
0
no avatar
@MoonW:
MoonW
96
15 másodperce | 2021. 12. 06. 16:21:49
@Palanova: Sajnos idő hiányában nem tudta tovább vállalni a cikkírást.


https://c.tenor.com/Ykl2vDIsNTwAAAAC/k%C3%A1r%C3%A9rte-kiv%C3%A1l%C3%B3%C3%BCgyn%C3%B6k-volt.gif
2
0
0
0
Pafry avatar
@Palanova: Sajnálom fiúk, pedig én is szerettem írni ide :/ Remélem amíg írtam, meg voltatok elégedve nagyjából velem:D
2
0
0
0
no avatar
@Pafry:
Pafry
26
6 órája | 2021. 12. 07. 01:11:47
@Palanova: Sajnálom fiúk, pedig én is szerettem írni ide :/ Remélem amíg írtam, meg voltatok elégedve nagyjából velem:D


Szerintem voltak az adott témát érintő ismereti hiányosságok a cikkeidben, de ha olvastad a konstruktív kritikákat és ha csak párat megfogadsz belőle, akkor van esély a további javulásra. Írási stílusban nem volt probléma.

Ezektől eltekintve, ha nem is rendszeresen, még sok cikket szívesen olvasnék tőled akár rendszertelenül is. Tudom, hogy határidőre írni az egyik legnagyobb kihívás, de az itt megjelent cikkek egyike sem határidős, mindegy hogy mikor lesz kész, nem napi hírek, ami két nap késéssel már kb semmit sem ér.
Ha teheted és időd engedi érdemes lenne folytatni, csak ténylegesen a cikkeket írni és folytatni a Leg... sorozatot (hint: RTS téma még nem volt).
0
0
0
1
visor261 avatar
Nem azt mondom hogy legyen rgb palettából válastható téma, de vagy 2-3 téma lehetne, ha nem a régi vagy új téma, de minimum egy dark mode vs light/normal.

amikkel egyetértek

A régi dizájnal nem volt probléma,sokkal átláthatóbb volt csak finomítani kellett volna.
Fórumtémához kár volt képeket berakni.
Rosszak a színek, de annyira hogy a szemem fáj tőle 1 perc után.


hirtelen ennyi mert tényleg alig bírok ránézni mert összerándul a szemem mintha valaki hagymát aprítana.

pl valami ilyesmi https://i.imgur.com/vA13CCD.jpeg
0
0
0
0
no avatar
⚠️ Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket, ezeket a kommenteket töröljük.


Ezt kár volt meglépni.

Ha már véleményt se nyilváníthat az olvasó az oldalt érintő bármely témában, az az olvasó, aki közvetlenül és/vagy közvetve fenntartja az oldalt, akkor megette a fene az egészet.
2
0
8
3
💬 6
AMDMonsteR avatar
@Palanova: Ezzel abszolút egyet kell értenem.
1
0
0
0
MoonW avatar
@Palanova: Megette a fene mert nem lehet sírni a reklámok miatt?

Konstruktív javaslatokat várok, nem olyanokat, hogy túl nagyok a reklámok és ha letiltja akkor túl üres, ronda helyek maradnak helyettük. Ilyen javaslatokkal nem szeretnék foglalkozni.
1
0
0
3
no avatar
@MoonW:
MoonW
96
1 órája | 2021. 12. 06. 14:14:48
@Palanova: Megette a fene mert nem lehet sírni a reklámok miatt?

Konstruktív javaslatokat várok, nem olyanokat, hogy túl nagyok a reklámok és ha letiltja akkor túl üres, ronda helyek maradnak helyettük. Ilyen javaslatokkal nem szeretnék foglalkozni.


A reklámokkal kapcsolatos véleményekre nem vagy kíváncsi. Nekem ez jött le a kiemelt mondatból. Legyen az jó (konstruktív javaslat) vagy rossz, nem érdekelnek téged, mint az oldal üzemeltetőjét. És ez nem jó.

Ha, esetleg túl sokan "sírnak" mert több a reklám mint a hasznos tartalom, akkor lehet foglalkozni kellene vele, vagy ez az oldal is olyan lesz, mint egy-két androidos alkalmazás ahol másfél perces reklámok között akár 45 másodpercet is lehet játszani.

Vagy akkor is érdemes foglalkozni a panaszokkal, ha mondjuk az adott reklám problémás, akár technikai szempontból (stroboszkóp effektet használ), akár tartalmi szempontból.

Értem, hogy a reklámok kellenek, de szerintem meg lehet találni a két véglet között is az egyensúlyt, hogy ne legyen se az olvasónak zavaró a túl sok, túl nagy, túl akármilyen reklám, se az üzemeltetőnek ne legyen problémás hogy máshogy oldják meg a felhasználók a reklámkérdést.
A közös megegyezéshez pedig beszélni kell róla, nem letiltani/törölni az ilyen témákat, mert a probléma attól még megmarad.

És ha már javaslatot vársz, noha elvben törölsz ilyen hszeket ;)
PC-n a két legszélső oszlopot, ahol jelenleg a legszamitogepebb reklámok vannak, ha görögne az oldallal együtt, több kifér egymás alá, és mivel a fórumtémák miatt úgy is végiggörgetjük az oldalt a teljes hosszában, több banner férne el. Nem szabdalná szét a cikkeket, témákat.
0
0
6
0
MoonW avatar
@Palanova: Úgy érzem kevered a dolgokat vagy csak próbálod kiforgatni a szavaimat. *kacsintós szmájli

Ez túlzás tudod jól. Az említett android apptól messze vagyunk.

Továbbra is a sírásról van szó. Pl. ha valaki jelzi, ha egy hirdetés problémás, akkor megpróbálom kikeresni és letiltani, erre már volt nem egy eset. Megjegyzem a hirdetés kiosztásért nem én felelek.

Megvan az egyensúly, sokat foglalkoztunk vele. Rengeteg olyan hirdetést és bevételt utasítottam el, azért mert nagyon rontotta volna a felhasználói élményt, nem is lettünk a hirdetésszervezők kedvence. Ha nem tudod miről beszélek, csak nézd meg a konkurenciát.

Naiv dolog azt képzelni, hogy ha leveszünk két hirdetést, akkor whitelist-re rakják az oldalt.

Köszönöm a javaslatod, de mint látod, ezek rögzített hirdetések, ez a lényeg, hogy rögzített.

Ne haragudj, de ugyanezt hallgatom jó pár éve, ja és persze, hogy kihal az oldal.
2
0
0
2
bukta2 avatar
@Palanova: Megnéztem mielőtt írtam ezt a kommentet és kemény 1db reklám van az oldalon legfelül a gépigény felirat alatt, aki ezt nem képes letekerni 1 sec alatt azt tudom sajnálni, értem én hogy rohanó világ meg minden de azért nem ennyire...😂 mellesleg millió lehetőség van a reklámok tiltására mind telón mind pc-n, és még csak nem is kell számtech zseninek lenni egy bővítmény letöltéséhez... tehát akit zavar ez az 1-2 reklám telón (vagy pc- n több) annak van megoldás... teháb abszolút nemértem a felháborodást ez ügyben... félre ne értsd nem kötekedek csak leírtam én is a véleményem ez ügyben ha már ennyire rámentetek a dologra , ha nem lehetne tiltani őket meg nem lenne lehetőség az eltüntetésükre és minden hír alatt a szádba dobálná az oldal őket akkor megérteném a felvetést de így nem értem hol van itt a probléma...
1
0
0
1
no avatar
@bukta2:
bukta2
60
1 órája | 2021. 12. 07. 05:47:10
@Palanova: Megnéztem mielőtt írtam ezt a kommentet és kemény 1db reklám van az oldalon legfelül a gépigény felirat alatt, aki ezt nem képes letekerni 1 sec alatt azt tudom sajnálni, értem én hogy rohanó világ meg minden de azért nem ennyire...😂 mellesleg millió lehetőség van a reklámok tiltására mind telón mind pc-n, és még csak nem is kell számtech zseninek lenni egy bővítmény letöltéséhez... tehát akit zavar ez az 1-2 reklám telón (vagy pc- n több) annak van megoldás... teháb abszolút nemértem a felháborodást ez ügyben... félre ne értsd nem kötekedek csak leírtam én is a véleményem ez ügyben ha már ennyire rámentetek a dologra , ha nem lehetne tiltani őket meg nem lenne lehetőség az eltüntetésükre és minden hír alatt a szádba dobálná az oldal őket akkor megérteném a felvetést de így nem értem hol van itt a probléma...


A reklám tiltás nem opció és ajánlgatni sem javasolt szerintem.

PC-n azért annál az egynél picivel több reklám van az oldalon, de itt jelen esetben nem a reklám mennyiséggel volt a problémám (azt már kitárgyaltuk máskor, hogy ha megnyitsz egy hírt akkor ne a cím és 2 sor infó legyen majd körbe, az oldal 83%-át lefedve legyen reklám - jelen esetben szerencsére ez nem így van), hanem az üzemeltető kinyilatkoztatásával, miszerint:
⚠️ Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket, ezeket a kommenteket töröljük.


Erre reagáltam hogy:
Ha már véleményt se nyilváníthat az olvasó az oldalt érintő bármely témában, az az olvasó, aki közvetlenül és/vagy közvetve fenntartja az oldalt, akkor megette a fene az egészet.


MoonW ezek után világosan leírta mi az álláspontja és itt meg is áll a történet. Nem kell tovább ragozni. Elengedtem.
0
1
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Vannak tok jo ujitasok, a szinvilaga is OK reszemrol, mondjuk nekem a regebbi Gepigeny logo gepigenyesebb volt, ez 1 picit olyan YTube-os szerintem! 😅 Olvastam, hogy meg nincsen teljesen kesz, kivancsian varom hgy mit alakulgat meg. :)

EDITKE: Kozben megneztem jobban az uj logot, 1 proci-szeruseg akar lenni? Azokat a labakat nem vennem annyira surure, picit visszavennek a mennyisegebol es helyette inkabb picit megvastagitanam, hogy jobban lathato legyen ekkora meretben is. Csak 1 velemeny csupan persze.
2
0
0
0
Kelori avatar
Az új design nekem iszonyatosan tetszik, perpill ez az egyik legmenőbben kinéző weblap azok közül amiket aktívan látogatok. Mondjuk én alapból imádom ezt a sötétlila színt, szóval kicsit elfogult vagyok :D
2
3
0
1
zsiroslangos avatar
Végeredményben szerintem nem lesz egy rossz dolog, csak finomítani és szokni kell egy kicsit.
1
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm a visszajelzéseket! Még nincs teljesen kész.
2
3
0
0
💬 3
AMDMonsteR avatar
@MoonW: Fölösleges két elkülönített hírek szekció, utána még egy cikkek szekció, és elég rossz, hogy ezek miatt a legeslegaljára került minden aktív téma, továbbá a minden témánál megjelenő hozzászólás számláló és egyebek értelmetlenül tüntetnek föl még több infót, amitől zsúfoltabb lett minden.

A 3 oszlop, 10-10 játékkal, képekkel lehetne egyszerűbb sáv mint telefonon, hogy kevesebb helyet foglaljon, és ez a minden mellé kell egy kép... nem kell.
Például ez a szekció pont helyet cserélhetne a legutóbbi aktív témákkal, amik sokkal kompaktabb listanézetben is lehetnének...

Eddig elég minimalista volt az oldal, most bántja a szemet, hogy ennyi kép van, ennyi adat ott, ahova nem kell...

Az új logo és betűtípus inkább a régi Twitch-et idézi, minthogy egyedibb, modernebb design lenne.

A rengeteg üres hely pedig, vagy a reklámokkal elválasztott szekciók is elképesztően zavaróak. A játékok neve, gépigénye között értelmetlenül sok hely van, az egymás alá kerülő minimum és ajánlott igény pedig szintén fölöslegesen sok görgetést eredményez mire a fórum fórum részéhez érünk.

A hozzászólás írása közben, ha valami annyira hosszúra nyúlik, mint "ez", nincs görgő a panel szélén a kényelmes visszaolvasáshoz.

Minimál esztétikai hiba, hogy telefonon random helyen van a gépigény felirat, van ahol középen, van ahol picit balra - nagyjából az értesítés ikon miatt, aminek szintén fölösleges ott lennie, ha nincs új értesítés.

A rengeteg ajánló és hirdetés rendkívül összetolja az oldal hasznos részét is, szintén nagy hiátusokat eredményezve amik után megint jönnek a fejfájdító mennyiségben előkerülő képes bejegyzések.
1
0
1
0
gigazte avatar
@MoonW: Nem kötözködésképpen írom meg semmi olyan szándék nincs bennem, de szemet szúr, hogy ha már annyi negatív komment jött az összecsapott "legutóbbi aktív témák" részről, akkor nem lett volna célszerű azzal kezdeni? Mert a legtöbb munkaidő nem azon fog elmenni szerintem, és mégis az az egyik legidegesítőbb dolog az egész új dizájnban! 😄

A másik dolog még, hogy a fórumtémáknál érdekes módon ott van az oldalsávon a "Játékajánló", viszont a főoldalon túl sok helyet elfoglal, hogy csak úgy be van rakva az is középre, szerintem maradhatott volna úgy mint itt!
https://i.imgur.com/JtXBAi7.jpeg
Azért a kettő között óriási különbség van...
https://i.imgur.com/fOkcYkP.jpg
1
0
0
0
Warlordcommander avatar
@MoonW: Az is javítva lesz valahogy hogy az androidos firefoxba ne legyen egy fehér sáv a jobb oldalon, plusz az olvashatatlan számok? Kíváncsiságból leszedtem chrome-ot is a telefonomra, azon semmilyen anomáliát nem tapasztaltam.
0
0
0
0
Dooma avatar
Vegyes érzelmeim vannak az új dizájnnal. Ez a szín hát öhm, kicsit lehetne kékebb".
Fő oldal kissé zsúfolt, nehezen átlátható. Fő kategóriákat külön lehetne választani valahogy a háttérből, az egész katyvaszból. (Népszerű, Cikkek, Legutóbb aktív témák)
Nem tudom ki hogy van vele, de hiányzik pl. hogy hányan nézték meg az "eszközeimet" 😕
3
1
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Ok, a profilborítókép is jó ötlet. Ezek a képes dolgok nem rosszak.
2
0
0
0
💬 8
bukta2 avatar
@yugiohyugiohzebuyug: wáo! ennek gyors utána is néztem! nem is tudtam hogy lett ilyen! :D Menő!
0
0
0
0
Win-xp-SP3 avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Hogy lehet beállítani a profil borító képet?
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Win-xp-SP3: Beállításokban van egy ehhez kapcsolódó sor.
0
0
0
0
Win-xp-SP3 avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Semmi olyan beállítást nem látok amire céloztál.
Jelszavak, név, nemed, születés, rólam, kedvenc film, kedvenc zene, stb.
Lehet hogy szint kérdés?
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Win-xp-SP3: A lakóhely és a "rólam" menüpont között kellene lennie. Lehet, hogy szintfüggő, nem tudom. : )
0
0
0
0
MoonW avatar
@Win-xp-SP3: Először meg kell jelölnöd a játékot (pl kedvenc) ezután kiválasztható a beállítások menüpontban, a profil borítóképe részben.
0
0
0
0
Win-xp-SP3 avatar
@MoonW: A kedvenc játékot kiválasztottam de továbbra sem látom az említett beállítási opciót.
0
1
0
0
MoonW avatar
@Win-xp-SP3: Bocsi, azt elfelejtettem megírni, hogy kettes szinttől lehet beállítani. A teljesítmény menüpontban láthatod pontszámod.
1
1
0
0
Yezi_ avatar
Nekem egyébként kifejezetten tetszik az új dizájn. Egyedül az aktív fórumtémák zsúfoltsága szúrja a szemem, de összességében egyáltalán nem rossz. 🤗
1
0
0
0
no avatar
Üdv!

Hogyan, vagy mivel sikerült ennyire begyorsítani az oldal működését? Kb, mint a villám.
1
2
0
0
💬 2
MoonW avatar
@Tibi_777: Válaszoltam emailben a Web Vitals mutatókkal kapcsolatban.
0
1
0
0
ppista avatar
Nekem van csak gondom azzal,hogy a játékokon belül a várólistán lévő játékaim közül nem tudok egyetsem kitörölni,mert nem engedi. Amúgy hozzáadni pedig tudok.
0
0
0
0
💬 1
yugiohyugiohzebuyug avatar
@ppista: Elképzelhető, hogy vannak még ilyesmi hibák, ahogy olvasom más sem működik jelenleg. Simán lehet, hogy ez is hozzá tartozik.
0
0
0
0
Twist avatar
Csak nekem nem működik a design váltás óta a levelezés az oldalon, vagy másnak sem megy?
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Twist: Az sem jó jelenleg.
1
0
0
0
bukta2 avatar
Látom sokaknak átláthatatlan, amiben van is valami viszont, megszokás kérdése szerintem.
Nekem egyedül ami talán nem annyira jön be az a fórumtémák, ott jobb lenne tényleg kicsit faragni rajta és ki írni mi milyen téma, mert eléggé egybe lett ömlesztve, igen még nincs kész láttam MoonW irományát, csak gondoltam leírom, hátha számít valamit :D igazából itt PC-n még nincs is semmivel baj, van az embernek egy nagy monitora, azt látszik minden, nekem inkább telefonon zavaróbb picit, de mivel ez a webhely nem a telefonokról szól így simán elnézem és elfogadom :D
0
0
0
0
FoLey avatar
Ez az új kinézet hasonlít twitch-re.
A többi elem sem szépen van elrendezve.
A régi dizájnal nem volt probléma,sokkal átláthatóbb volt csak finomítani kellett volna.
Nincsenek kategóriák hogy melyik és ki szólt oda és melyik témához.
Fórumtémához kár volt képeket berakni.
Tag profilnál jobbra egy rakat hely maradt vagy is én szemszögemből egy 21:9 monitorhoz.
Többet kell görgetnem,mert nem egymás mellett van elrendezve.
Nekem ez nem jön be sajnálom.
9
0
1
0
Izi-ke avatar
Az új kinézettel kapcsolatban:
Rosszak a színek, de annyira hogy a szemem fáj tőle 1 perc után.
Átláthatatlan mire lehet kattintani mire nem.
Lapos pofon egyszerű dizájn, amiért remélem nem dolgoztatok órákat mert kb fél perc alatt össze lehet dobni.
Többet nem is akarok írni inkább lelépek innen mielőtt kifolyik a szemem a helyéről...
5
0
0
0
kovacsist avatar
Nekem nagyon nem tetszik ez az uj dizajn a régi jobb volt. Nem kellet volna hozzá nyulni a régihez ugy volt jó ahogy volt!
8
0
0
0
szilver avatar
Teljesen áttekinthetetlen az oldal szerintem alig lehet megtalálni valamit is.Pontosabban jóval több időbe telt mire idetaláltam.A lista szerű nézet sokkal jobb volt.Legalább a fórumtémáknál maradjon a lista nézet ha lehetséges.Nem szólok le senkit és semmit de számomra ez inkább olyan káosz lett most. :)
3
0
0
0
no avatar
Nagyon jó lett az új dizájn! Szerintem a megjelenés tökre elfogadható:) Maximum tényleg a betűtípuson lehetne változtatni, itt-ott fura. Esetleg lehetne egy beállítás az oldal színre.
2
3
0
0
gigazte avatar
Hú ez a lila szín rendesen kiszedi a szememet... 😆 A főoldalon is sokkal jobb volt minden(gépigények, fórumok) képek nélkül, mert így csak zsúfoltabbnak hat az egész oldal.
5
0
0
0
💬 5
TRACERHD avatar
@gigazte: Egy pozitívumot találtam benne. Lehet rakéta liga háttérkép a profilomon.
1
0
0
0
gigazte avatar
@TRACERHD: Ja észrevettem én is, hogy lehet játékokból hátteret csinálni, csak azt sajnálom hogy még nem minden játékból elérhető. 😀
0
0
0
0
Yezi_ avatar
@gigazte: Ahogy nézem, csak a kedvencnek megjelölt játékok állíthatóak be háttérnek. 🤔
1
0
0
0
gigazte avatar
@Yezi_: Azt észrevettem én is, de pl. a Borderlands sorozatnak, és sok más játéknak még nincs háttere a gépigény adatbázisában. Szóval még egy kicsit várni kell rájuk. 😀
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Yezi_: Most már biztosan nincs így. Én ilyeneket nem jelöltem be, mint a PUBG, BO3 stb. De az lehet, hogy valami alapján szűr.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Elég bénácska az új kinézet, telefonon főoldal el van csúszva, átláthatatlan az egész, van egy fehér sáv a jobb oldalon, sötét átmenetes betűk a sötét háttér előtt pedig olvashatatlanok.
1
0
0
0
💬 7
gigazte avatar
@Warlordcommander: Xiaomi Redmi Note 9 Pron hibátlan. Lehetséges, hogy pont ehhez a kijelzőhöz lett igazítva az egész. Az a vicces, hogy itt telefonon sokkal átláthatóbb az egész, és nincs úgy összezsúfolva a főoldal, bár ez a lila szín még mindig nem tetszik! 😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gigazte: Huawei p smart 2019-em van, nekem egy fehér sáv van a jobb oldalon, nem zavarna annyira de a szöveg belelóg és olvashatatlan.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Warlordcommander: Akkor az úgy tényleg vállalhatatlan. Én meg valószínűleg ha marad ez a skin, akkor pc-n nem fogom használni az oldalt...
1
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gigazte: Most értem haza, mondom megnézem pc-n, de ott nincs vele gondom, jól néz ki szerintem, viszont nagyrészt telefonról szoktam nézegetni az oldalt, de így, hogy szinte semmit se látni rajta, valószínűleg leszokok róla.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Warlordcommander: Az a baj vele, hogy a legutóbbi aktív témák egybe van ömlesztve teljesen, és csak hasábokra van bontva, ami nem elég ahhoz, hogy az ember normálisan eligazodjon rajta. Na meg az is visszalépés az előző dizájnhoz képest, hogy ott legalább voltak a főoldalon oldalsó menüpontok is(népszerű játékok, online tagok...stb), itt meg minden az oldal közepére van sorokba zsúfolva, mintha amatőr lenne az előzőhez képest, de bízzunk benne, hogy ezek csak átmeneti hibák.
1
0
0
0
BenuGT avatar
@Warlordcommander: Iphone-on szintén rossz.
1
0
0
0
Warlordcommander avatar
@BenuGT: Az jó, azóta rájöttem viszont hogy csak ha firefoxal nézem androidról, akkor rossz az oldal, chrome-al semmi gond, de én nem használok chrome-ot szóval :)
1
0
0
0
reszler112233 avatar
Nekem sem tetszik valahogy ez az oldal kinézet. Számomra a régi jobban átlátható volt.

Ezen felül szerintem is jó lenne ha a felhasználói profilban lehetne választani, hogy ezt az új felület vagy a régi már megszokott felület legyen.
4
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció