A Nintendo kihagyja a Gamescomot, késhet a Switch 2 leleplezése

Szerző: xoki | 2024. April 16. | hír | 1 hozzászólás

Az E3 megszűnése óta Európában a Gamescom mondható a legjelentősebb gamer eseménynek, de ettől függetlenül a Nintendo nem szokott mindegyiken részt venni. Például 2022-ben teljesen kihagyták, viszont 2023-ban már jelen voltak, és bár zárt ajtók mögött, de állítólag itt villantották meg először a Switch 2-t is.

Az Eurogamernek adott közleményében a Nintendo hivatalosan is megerősítette, hogy sajnos nem vesznek részt az idei eseményen sem. A cég nagyban készülődik a következő generációs Switch kiadására, de úgy tűnik, a vártnál jóval később láthatjuk majd. Rengeteg pletyka és találgatás látott napvilágot arról, hogy a vállalat mikor fogja leleplezni a 2025 elejére tervezett Switch 2-t. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a cég májusi eredménybeszámolója keretein belül fogja megosztani velünk a következő pénzügyi évre szóló terveinek egy részét.

A pletykák szerint előfordulhat, hogy a tradicionális E3-as időszak folyamán fogják leleplezni az új hardvert, de ha a Nintendo kihagyja az augusztusi Gamescomot, akkor úgy tűnik, a Switch 2-t inkább csak az év végén láthatjuk majd. Persze annak a lehetősége is fennáll, hogy a Nintendo egyszerűen csak nem áll készen rá, hogy megvillantsa termékét az eseményen, de már előtte kapni fogunk egy teasert.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Legendrush27 avatar
Felesleges addig új konzol amíg nincsenek játékok. Mondjuk Switch-re is volt annyi exkluzív, mint PS-re. 23-24-es évben. 🤣
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció