Téged melyik játék idegesített fel a legjobban?
Hello!Ezt a topicot azért nyitottam, hogy mindenki el tudja mondani, hogy melyik játék idegesítette fel a legjobban és miért!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Aztán rájöttem a célra... nem ölni kell, hanem leütni + kötözni... és a kiütést se mindig közelharccal kell megoldani (erős nehézségi fokon pl. 3 fekete dárdás AZONNAL MEGÖL a vége felé!)...
Főleg ha riadóztatnak össze-vissza mert eltűnt 1-2 katona... óhhh édesf...om!!!
Jönnek a Fekete Lovagok stb. stb.
Nem árt az óvatosság, lopakodni kell, nem eszetlenül gyilkolni... nyílvesszővel takarékoskodni kell (eleve nem öldöklés a cél, hanem azzal inkább célpontokat eltalálni jobb a csapdás küldik alatt).
Gyógynövényt szintúgy tartalékolni kell.
Nem szabad megölni lehetőleg 1 katonát se, ha minél több segítőt akarok a sherwoodi erdőbe.
Sok mindenre ügyelni kell a játékban... mert ez egy ilyen játék.
De mennyi ideget megettem vele te Jézus Mariska!
Másik játék: James Bond 007: NightFire demó verzió.
00 Agent (00-s ügynök) fokozaton, ami a nehezet jelenti: a jakuza orgyilkos beugrik az üvegen keresztül és ha nem lövöm fejbe 5x azonnal, akkor ő fog szitává lőni a géppuskával.
Védeni kell Mayhew-t a jakuzáktól és a szobalányait is, akiket túszul ejtettek. Na már most, ilyenkor 2 lehetőségem van, vagy gyorsan lelövöm az összes jakuzát, vagy lelőnek engem és/vagy a túszt is.
Megoldás a következő: hátulról kell őket megközelíteni és úgy agyon lődözni az összeset. Körülményes, de legalább nem kell a golyóálló mellényért, meg páncéllemezért futkosni.
De ezek a pillanatok az idő múlásával kezdtek alábbhagyni, hiszen ezek, játékok amikkel kikapcsolódik az ember.
Ha pénz tétes e-sportot művel valaki, akkor megértem, de ott sem hiszem, hogy instant érelzáródás alakul ki az agyban valakinél, mert rosszul jött ki a lépés és elbukta a mecset.
Bár lehet hogy ezt az utolsó gondolatmenetet nem látom jól…
Ez kb olyan mintha a GTA-ban a rendőrökre panaszkodnál hogy miért mennek utánad miután bankot raboltál 😃
Ami az Odyban talán idegesítő lehet az a lángoldó fegyverek és nyílvesszők használata amikor osonni próbálsz és közben magadra gyújtod fél Görögországot...
- kifizeted
- leölöd aki adja vérdíjat kitűzte rád
kivéve egy terület ahol sztori miatt leszel 3as körözésen amíg a sztorit tovább nem viszed
Iszonyatosan fájt !!!!!!!
Egyébként mért nem tetszett a WT?
Üdvözlettel:Egy volt WOT játékos.😂
Ne próbáljátok ki! 😃
Action 52
GUN (az a bányás rész)
Half-Life
Civilizations 3
Ninja Gaiden
kiskoromban amit imadtam, de egyszer nagyon felhuzott: playstation 1 Jackie Chan Stuntmaster
Spoiler!
Tipikus Ubisoft-os csodajáték, ahol olyan szerverekre épül az egész játék ami igazából nincs is. Hihetetlen, hogy ennyire nem képesek, bár eddig is égette magát az Ubi a Unity óta, de ez már fáj, alap koncepció baromi jó csak a megvalósítás és a support nem. Jelenlegi Operation Health is annyit ér mint, ha ki se jött volna semmi update. Attól, hogy tele rakják skinekkel a játékot, megváltoztatják a menüt stb. ugyan úgy egy instabil szutyok lesz, belegondolni is rossz hány rankeden omlott össze az egész játék mindenkinek vagy bontotta a meccset mindenkinek. Nem is csodálkozom, hogy az új AC-ben csak single lesz. ne is erőltessék ami nem megy. (Híres neves R6S és az Ubisoft csodavállalat.)
A Dark Soul-s meg Dark Souls.
Sniper Elite széria - Sniper Elite difficulty, és afelett elkezd csalni a játék. (pl.: 3 méterről mellkason lövöm egy 7.62-es puskával az ingben flangáló katonát, kapok egy hitmarkert, az meg 0.0003 mp alatt ledarál MP-40-el -> Mission failed)
CS:GO - nem kell bemutatnom 😃
A törtnél is szétcseszte nekem a magyarítás. Ha ezt tudom, meg sem vettem volna. Na nem volt érte pénz az a 2990 Ft-de na! 😃
Sok troll.
A Resident Evil 2 pedig máig a legjobb Resi játék, jöhetne már a CAPCOM-tól egy Re2HD.
Részletezem:
Az első játékban a (gör)korcsolyás pályákkal rengeteget szívtam (főleg az utolsóval), az utolsó bosst pedig lehetetlen volt (vagy annak tűnt) legyőzni. 😃
A RE2-vel pedig most játszottam (hangsúly a múlt időn), mert egyszer csak crashelt és a mentésem odaveszett.
Egyszerűen nem bírok 20-25 percnél többet játszani vele... 😆
Amúgy nem, csak ha egy küldit már 896.557. alkalommal próbálom, nah akkor kajak feltud idegelni.
Rage gamekkel meg nemis játszok inkább. 😃
félreértés ne essék, imádom, nagyon befüggtem vele, de amennyit pöcsölni kell benne az egy tragédia...
ami kiidegel, mikor egy nanométerrel csúszok le pl. a platina éremről
vagy, hogy skillezek órákon át, és a fele skill színt vagy bumpert vagy felnit ad. 😃
vagy, és ami legjobban irritál, hogy amit megnyerek tuningokat, és hq-ba küldöm, csak arra az adott kocsira kapom meg ingyen,többire meg vagyonokért meg kell venni vagy szintén napokat skillezni hogy meglegyen.... egyszerűen szörnyű.
értem hogy multiplayer játék, de attól ezek engem kiidegelnek. 😀