Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólások: 2 770
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CulturalCat avatar
Sziasztok, javesolnám a Professional Farmer: Cattle and Crops gépigényének adatbázisba vételét ugyanis már régen kijött.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Egyedivé lehetne tenni az oldalt azzal, hogy minden játéknál lenne egy külön Early Access majd "kész játék, avagy 1.0" és egy végső állapot értékelő rész! Ezek úgy működnének, hogy amikor egy Early Access játék bekerül az adatbázisba, akkor meg is lenne jelölve az értékelés és a dátum is, valamint akár a játék témájában az összes komment is, hogy az Early Access fázis alatt született! Ha a játékból megjelenne az 1.0, onnantól automatikusan újra lehetne osztályozni a játékot! Aki már Early Access alatt osztályozott, onnantól az osztályzatát nyilvánvalóan már az EA-ben nem változtathatná, de az 1.0-nál megadhatna egy újat és az értékelésnél ki lenne írva, hogy ő Beta állapotban is értékelte....a feliratra kattintva pedig kidobná azon értékeléseket is! Szintúgy ugyan ez menne a játék végső fázisában is! Az előtte lévők lezáródnának, de megnézhető lenne a statisztika is! Ez lenne a játék hivatalos támogatásának a megszűnési dátuma, vagy egy olyan időpont, amikortól tudható, hogy jön egy a cég által készített újabb cím, így hotfix-en kívül új tartalom nem várható, esetleg a játék alapból nem "updatelődik", mert ahogy megjelenik már csak hotfix jön rá...esetleg DLC!
Ezzel összekötve pedig lenne egy külön új lapfül is, ahol a játékok állapotuknak megfelelően is listázódnának automatikusan, így ha akarna keresni valaki külön Early Access játékokat, az megtehetné!
Erre lehetne egy speciális mintát csinálni, csak multi játékokhoz is, nyilván ott a sok verziószám miatt másként lehetne megoldani ezt, az már egy más tészta lenne. 😃
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Andor1997: Részben egyet értek, részben nem.
EA és megjelenéskori értékelés hasznos lehet. EA alatt is kell változtatni, hogy van-e haladás, fejlődik a játék vagy stagnál, vagy éppen elb*sszák.
EA alatt hatalmas fejlődés van egy címben. Ott a Subnautica Below Zero.
EA első kiadásában benne volt két terület alig szinkron és kb nulla sztori. A hetekben kijött az utolsó EA frissítés.
EA utolsó frissítésében kész a játék, 10+ terület, full zene, szinkron, sztori vége nincs kiadva - direkt.

Hivatalos megszűnést gyakran nem adnak ki a készítők sem. Ok a blizz most kiadta hogy az SC2-nek annyi, de nem ez a jellemző. Volt cím amihez 4-6 évvel később jött frissítés...

De: ez szerintem csak keveseket érintene, mert kevesen írunk valami konkrét véleményt is a játékokról a "hogyan futna a gépemen" hsz-ek mellett. A fórumhsz rövid terjedelmű egy átlagos értékeléshez, ha indoklást is teszünk bele.

Az sem ártana ha
- legalább a gépigény rész naprakész lenne, ha már szól az ember akkor legalább frissítve lenne - nem mindig sikerül frissíteni
- megjelenne hogy melyik felületen lehet megvenni - steam, egs, uplay, origin, arc, gog, battle.net
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Palanova: Nyilván az EA alatt lehetne átírni az értékelést, lenne dátumozás, így aki nem casual, az látná, hogy kb melyik frissítéskor írhatta ezt az adott illető, aki mondjuk később nem bajlódott a frissítéssel, vagy nem akart frissíteni értékelésén!
A Megszűnéses dolog igaz, valóban azt nagyon nehéz megmondani jó pár helyen, de mivel a végső verziót már bármikor lehetne állítani, tehát utólag is örök élet+1-nap, így ha "kész" a játék, de még mondjuk egy-két tartalom, vagy fix jön hozzá, akkor lehet értékelést újra frissíteni!
Amit te írtál ötletet az se lenne rossz, sőt simán meg lehetne oldani, hogy kattintható legyen és a "Steam" felirat mondjuk egyből a steam-es játék oldalára vezessen stb.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Beszerezhetőséghez: akkor már kb az összes nagyobb "üzlet" linkje kellene oda, ahol az adott cím beszerezhető, így nem lenne vádaskodás az egyik vagy másik mellett/ellen van az oldal. De ezt karban is kell tartani, pl időkorlát lejárta után megjelenik máshol...a sima gépigények nincsenek frissítve akkor ez miért lenne...
0
0
0
0
McFly36 avatar
Sziasztok, az új eszközök megadásánál nincs lehetőség arra, hogy a CPU-nál az új Ryzeneket válassza ki az ember.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 6
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
Scorn Face avatar
Már egy ideje feltűnt nekem, hogy váltakozó időközönként megszaporodnak ezek a "bot" profilok.
Spoiler!

Milyen célból jönnek ide? Mit akarnak itt elérni?
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@Scorn Face: A botok csak linket akarnak elhelyezni az oldalon, ezeket a profilokat töröljük. Csak jelentsétek be, ha ilyennel találkoztok!
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@MoonW: Köszönöm a választ, akkor semmi komoly akciót nem akarnak itt 😀
0
0
0
0
xCube avatar
Gyanúsan troll reg: https://gepigeny.hu/user/okapati-picsku-fiku
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@xCube: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
five-0 avatar
1-2 hozzászólásom alatt trollkodott is, szóval arra megy rá megint, hogy idegesítse az embereket...
0
0
0
0
no avatar
Érdeklődnék, hogy nincs e a tervek között a mozgóképes GIF avatárok támogatása, mint korábban? Pár ember biztosan élne a lehetőséggel.
0
0
0
0
💬 19
Pinceboy13 avatar
@LordSzalko: Támogatom +1
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: Szerintem is jó lenne.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Szerintem nem jó ötlet, engem nagyon zavarna a sok kicsi villódzó avatár 😉
0
0
0
0
bassus16 avatar
@Warlordcommander: Minden oldal tele lenne értelmetlen szeméttel.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Warlordcommander: Ha egy bizonyos szinthez lenne kötve a használata akkor simán működhetne...
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Mindenképp szinthez kellene kötni, hogy ne lehessen spamelni, amúgy sincs semmi szinthez kötve a közösségi moderáláson kívül (20). Persze nem a szintek miatt fórumozik az ember, de ha már egyszer van ilyen rendszer akkor több dolgot is hozzá lehetne kötni.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Én azt mondom legyen 100-as szinttől 😜
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Semmi köze a szintnek ahhoz hogy epilepsziát okozó gifet tesz be vagy egy himbálózó n*ger bránert. Mindkettő zavaró.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Palanova: A szint megakadályozná, hogy a jött ment emberek bohóckodjanak itt.
Lásd egynapos felhasználókat, stb...
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Ebben igazad van, de nem megoldás egy olyan problémára ami eddig nem volt.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: A bráneres példa jelenleg is bejátszható akinek feltűnési viszketegsége van, szóval ez nem egy erős érv. A közösség meg láthatóan ezt a viccelődési formát kinőtte már. A szint meg pont azt akadályozná meg, hogy a frissen regelt troll profilok éljenek a lehetőséggel.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Ettől függetlenül nem támogatom semmilyen formában.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Scorn Face: Ezt adnám én is! És amit Szalki mond hogy több mindent lehetne hozzákötni, azt is támogatom! Ha már van! És egyetértek Szalkival abban is hogy pont a troll 1 napos profilok nem élhetnének ezzel, vagy a másik verzió ami talán megjobb is mint a szint, az a regelés ideje (tehát a veterán tagok) 5-7-10+ év ez talán meg jobb is lenne
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@bukta2:
másik verzió ami talán megjobb is mint a szint, az a regelés ideje (tehát a veterán tagok) 5-7-10+ év ez talán meg jobb is lenne

Igen, ez jobban hangzik...
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@LordSzalko: Szerintem s(z)avazzunk! 😀
0
0
0
0
MoonW avatar
@LordSzalko: Jelenleg nem tervezzük újra bevezetni.
0
0
0
0
no avatar
@MoonW: Értem, köszönöm
https://i.imgur.com/zum0SIY.png
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nagyon feltűnően jóval,sokkal több cikk van mostanában! Ez nagyon fel lendítheti az oldalt,eléggé el volt már laposodva,kellet ez már! Csak így tovább!
0
0
0
0
no avatar
warhammer 40k battlesector


[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Most vettem észre, hogy a játékok megjelenési részben visszakerült a hamarosan fül is nagyon szépen köszönjük, meg végre látszik minden a fejlécnél nem takarja el a felgördülő sáv.
0
0
0
0
Ozone avatar
Sziasztok, szeretnlk megosztani veletek srácok egy problémát, nem tudom, lehet csak nálam van így, de az oldal "kezdőoldalán" a legfelső hírek képei és írása félbe van vágva. Küldenék képet, de ahogy tudom nem lehet fájlór feltölteni, szerintem az is egy hasznos funkció lenne.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Ozone: Ha használsz reklám blokkolót akkor lehetséges a probléma, mert valószínűleg rosszul szűri az oldalon az adott hirdetést a fejlécen. Képek feltöltéséhez használj Imgur-t és használd a BBCode Link-et.
0
0
0
0
Ozone avatar
@LordSzalko: Kössz, hát a reklámblokkolóról nem fog lemondani ez miatt.
0
0
0
0
Ozone avatar
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok a profilom alá beilleszteni ilyenekt, hogy: kedvenc játék, ezzel fogok játszani, játszott már vele...
0
0
0
0
💬 2
Andor1997 avatar
@Ozone: Megkeresed az adott játékot és játékosok fül alatt beállítod!
0
0
0
0
Ozone avatar
@Andor1997: Köszönöm szépen!
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Kedves moderátorok, tegyetek valamit az oldalon elterjed trollokkal, mert ez már fárasztóbb mint 12 órát írni az államvizsgámat. Köszönöm.
0
0
0
0
💬 2
Andor1997 avatar
@TheMenkuPocok: Spoiler!
Jobb szélen az adott kommentnél van egy fejjel lefelé lévő háromszög, rányomsz és bejelentés....ezzel segíthetsz nekik, ha még nem tetted meg! Bár gondolom ezt tudod, de ennél többet úgy se tudsz tenni!
0
0
0
0
FoLey avatar
@Andor1997: Vagy rólunk/kapcsolat erre hamarabb reagál
0
0
0
0
no avatar
Raft gépigénye változott:
[LINK]

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMUM:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 or later
Processzor: 2.6 GHz Dual Core or similar
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 500 series or similar
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 6 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: 64-bit operating system is required
AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 or later
Processzor: Intel Core i5 2.6GHz or similar
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 700 series or similar
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 6 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: 64-bit operating system is required
0
0
0
0
no avatar
Az ingyenes játékhíreknél jó lenne ha a kliens neve is fel lenne tüntetve a címben már, pl.:
GOG: Ingyenesen beszerezhető a Metro: Last Light Redux
, mert lassan az Ingyenes beszerezhető ... = EGS az átlag olvasó szemében ami nem mindig igaz de tovább meg nem olvassa, csak a cím és irány bezsákolni majd kommentben EGS-nek megköszönni holott köze sincs hozzá, esetleg félrevezet így másokat...azt már ne firtassuk hogy nem tűnt fel neki hogy a GOG-on zsákolta be a játékot és nem az EGS-en.
0
0
0
0
💬 2
Andor1997 avatar
@Palanova: Hááát ez már inkább a felhasználó baja nem de?
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Teljesen mindegy kinek a baja, sok mindenen nem lehet segíteni, de a fenti kis figyelmesség nem kerülne semmibe.
0
0
0
0
five-0 avatar
Minek lehet kedvencek közé rakni játékokat, ha a profilomon nem jelenik meg? Érdekes másoknál működött, mert ahogy nézem a tagok profilját mindenhol látni...
0
0
0
0
💬 2
Tyrion Lannister avatar
@five-0: Hány játékot raktál a kedvencek közé? Mert el tudom képzelni, hogy csak egy bizonyos mennyiség után bukkannak fel a profilnál (ha jól emlékszem nekem is így volt).
0
0
0
0
five-0 avatar
@Tyrion Lannister: 8-at, de ez mekkora hülyeség már? 😃 Van akinek csak egy kedvenc játéka van, aztán annak így nem is tudja mutatni az oldal. Valahogy sejtettem amúgy, hogy hasonló dolog állhat a háttérben.
0
0
0
0
xCube avatar
Ha bekerülne egy komment értékelési rendszer, akkor elgondolkodnék rajta, hogy a jelenlegi felhasználókhoz igazítsam, vagy az általuk prezentált minőséghez... .

Nem is tudom hányszor kell olvashatatlan, nyelvileg szemétnek titulálható kommentet olvasnom... . Több idő kibogarászni egy ilyen komment értelmét, mint egy nem feliratozott EPIC Games ingyenes hírből leszűrni, hogy mi is az (igen, direkt írom ezt, mertez a jelenlegi legnagyobb kritika annak ellenére, hogy nem ez a legnagyobb baj).
0
0
0
0
susguy avatar
Ha már év játéka díj, esetleg lesz a Hadesnél egy dátum frissítés? Most szeptemberben volt a rendes megjelenés, és szerettem volna arra szavazni 😞
0
0
0
0
💬 4
MoonW avatar
@susguy: Sajnos a Hades azon kivételek közé került, ami csak pár év alatt ért be. Jelenleg van egy olyan szabályunk, hogy a játékoknál mindig a legkorábbi PC-s megjelenést tüntetjük fel (vagy próbáljuk feltüntetni), amikor játszható és megvásárolható.
0
0
0
0
susguy avatar
@MoonW: Értem, köszönöm a választ!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@MoonW: Bár abban van igazság (ha bele pofázhatok illetlenül), hogy a jövőben (mivel manapság így is sok az Early Access játék) fel lehetne tüntetni az elérhetőség első dátumát és a "végleges" kiadásét is. Esetleg ha van olyan multiplayer, ami már nem működik, akkor annál pedig még egy vég dátumot is más esetekben esetleg az utolsó patch dátumát, ami végleges lezáró. Valamint esetleg azt megcsinálni, hogy ha van egy Early játék, akkor ne (csak) abban az évben lehessen rá szavazni év játékaként, hanem a full megjelenés évében is akár...vagy épp csak a fullos megjelenés után.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Jaja ez nagyon jó ötlet, egyértelmű lenne a dolog.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Ugye már elindult az év játéka díj szavazás az oldalon. Ha jól látom dec 15 ig lehet szavazni, ami akkor azt jelenti ha én dec 11én adnám le a voksomat már tudnék a cp2077-re szavazni, mert addigra már megjelenik? Most néztem még nem lehet, de akkor 11én lehet már majd? 😀 ( csak mert 10én jön, ha nem csúsztatják😃 )
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@Warlordcommander: Minden éven a december 1-ig megjelenő játékok kerülnek a listára. Ezért a jövő évi szavazásba fog bekerülni a Cyberpunk 2077. Szinte mindenhol lecsúszott az idei szavazásokról.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@MoonW: Köszi a választ, de akkor most mire szavazzak?? 😀
0
0
0
0
no avatar
A hellraid adatlapját javítani kéne, mivel dlc-kként jelent meg.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
no avatar
Szerintem legfeljebb érdekességnek, de rövid ismertetés és képek nélkül nem sokat ér ha feldobunk pár kevésbé ismert címet, pláne hogy már nem beszerezhetők. lásd: Blur.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Ha van említésre méltó cím amit érdemesnek gondolsz hogy megismertesd a többiekkel, akkor írj róla játéktesztet szerintem. Bővebb ott a lehetőség mint egy sima fórum hsz-ben. Esetleg egy speciális címmel lásd el, hogy az egyszeri olvasó tudja hogy amiről olvas az nem új játék.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Valami gond van a teszteknél a képek feltöltésével. Az utóbbi két tesztnél nem jelennek meg (a régebbieknél nem volt ilyen gondom; ). A feltöltés lefut, a lista is elkészül a feltöltött képekről, de mentés után eltűnnek. Chorme 87 -el próbálkozom
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@csuz-li: Már működnie kell. Feltöltenéd újra a képeket a tesztedhez?
0
0
0
0
csuz-li avatar
@MoonW: Még ma megpróbálom.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Kellene több fajta szmájli az oldalra. Ez nagyon kevés. (nincsen szivecskés, nincsen puszilós, nincsen rókázós....)
0
0
0
0
💬 1
vyne avatar
@zsiroslangos: Arra ott a facebook.
0
0
0
0
Ozone avatar
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Profil nevem és a profilképemet hogy tudom megváltoztatni (Ha egyáltakán lehetséges)?
0
0
0
0
💬 4
The_Teacher_Man avatar
@Ozone: Szia!

Megváltoztathatom a felhasználói nevemet?
Igen. A regisztráció, illetve a változtatás után egy évvel van lehetőséged ismét módosítani a felhasználói neveden. Felhasználói neveddel a profilod egyedi URL címe is megváltozik.

A profilképedet pedig úgy tudod, hogy rámész a profilodra, majd jobb oldalt a második lehetőséget (beállítás) kiválasztod.

https://kepkuldes.com/images/8a28dd21d0fba19de6051e77800861f4.png
0
0
0
0
Ozone avatar
@The_Teacher_Man: Köszönöm szépen! Viszont az a probléma, hogy a felhasználónevemet nem tudom megváltoztatni. Elnézést a kellemetlenségért, de még kezdő vagyok.
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@Ozone: 1 év tagság után lehet először, majd utána is csak évente megváltoztatni a felhasználónevet.
0
0
0
0
Ozone avatar
@PatkosXX: Oh köszönöm szépen
0
0
0
0
no avatar
Üdv,

Az eszközök leírásánál a "Változás napló" karakter limitjét meg lehetne növelni? Elég hamar beleütközhetnek azok akik aktívabban használják ezt a részt, nekem is sok dolgot ki kellett hagynom az említésből, hogy legalább a fő komponenseket meg tudjam említeni. Vagy ez csak a későbbi eszköz profilok frissítésével várható?
0
0
0
0
💬 4
MoonW avatar
@LordSzalko: Üdv! Növeltem a limiten!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@LordSzalko: Hát igen. Én sem tudtam leírni a Netburst dicső krónikáját miatta 😊
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@LordSzalko: Na igen, nekem is ez volt a gondom, frissítem, ki is írja hogy eszköz frissítve, aztán sehol semmi.
De nem csak azt a részt, hanem amit másik rublikába írtam, azokat sem mentette el emiatt.
0
0
0
0
no avatar
https://gepigeny.hu/hir/megint-elhalasztottak-a…9#c3789569 kicsit elszabadultak az indulatok, lehet a takarítókat ki kellene küldeni a "Megint elhalasztották a Cyberpunk 2077-et" hír alá.
0
0
0
0
MoonW avatar
@Palanova: Frissítve! Köszi!
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Szia(sztok)!

Csak egy apróság. Ha minden igaz és jól láttam még nem lett átállítva az oldalon az óra, és így sokan a "jövőből" kommentelnek. 😀 Bár ez aztán biztos tervben van, mert minden évben esedékes, de azért...
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Szia! Átállítottam! Köszönöm!
0
0
0
0
vyne avatar
Ezt a dramat amugy, ami itt megy mar nem lehet kibirni. Hovirag ovoda, komolyan.
Tanacsom? Lehessen mar ugy tiltani valakit, hogy ne lassa utana az ember egyaltalan se a kommentjeit se a profiljat semmit.
Ezzel szerintem az ilyen round 3 foley vs maros siman ki lenne kuszobolve. Nem akarok megserteni senkit csak mar unalmas latni a vergodest mindegyik fel reszerol.
0
0
0
0
💬 2
FoLey avatar
@vyne: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
vyne avatar
@FoLey: Unalmas bizony, es nem csak nekem. Szerintem senki nem azert jar ide, hogy ezzel szembesuljon. Miert nem egyszerubb neked is letiltani, ahelyett hogy agyverzest kapsz?
Szerintem ti ezt elvezitek.. 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@vyne: Nagyon élvezem... Látnád nem csak én nekem van bajom,de igen élvezem.... 😆
0
0
0
0
FoLey avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
Maros avatar
@FoLey: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
FoLey avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
@FoLey: Figyelj akkor pereskedj, add be rendőrségere és majd meglátod! Részemről én befejeztem! Többet nem írok vissza neked, mert senki sem kíváncsi erre, meg már nekem is elegem van ebből!
0
0
0
0
MoonW avatar
@FoLey: Megszüntettük a profil elérhetőségét! Ha a jövőben találkozol hasonló szabálysértéssel, akkor kérlek értesíts!

Az adatvédelmi irányelvek szerint nem adhatunk ki adatot senkiről.

Ha feljelentés lesz a vége, akkor a hatóságokkal együttműködve, számukra biztosítjuk az adatokat.
0
0
0
0
FoLey avatar
@MoonW: Köszönöm!

De én nem akartam se pereskedni,se feljelenteni. Csak azt,hogy ez minden határon túl ment már. Amit kértem csak kíváncsi voltam,de akkor is erős gyanúm volt.
Másrészt itt nem csak nekem volt problémám az illetővel,ezt nehéz számára elismerni.

Részemről off.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Sziasztok! Megint én... lenne ötletem. 😀
Az "Eszközök" menüpontról lenne szó. Elég régóta szúrja a szemem, hogy a gépek profilképe ennyire kicsi. Így kevésbé tudja felhívni magára a figyelmet. Meg szerintem szebb is lenne nagyobba látni, ezért elkészítettem egy javaslatot, elképzelést, ahogyan szerintem jobban mutatna a dolog. Ez lenne:

https://i.imgur.com/SgkcPux.png

Az eredeti arányokat megtartva nagyítottam a proflképet. Mivel a gép kitöltése és a hozzászólások száma stb. között egyébként is sok a hely, ez nem akadályozhatta a nagyobb profilképet. Hosszában. Szélességre persze nőtt ez a téglalap, de ezt a területet próbáltam úgy felhasználni, hogy itt fel lehetne tüntetni az eszközről feltöltöltött 5 db képet (később ha több képet is fel lehetne tölteni, akkor pl. az első öt jelenhetne meg itt vagy akár egyedileg kiválasztott 5 db). Ez tovább színesítené és látványosabbá tehetné az Eszközök menüt. Még az is lehet jobban ösztönözné az embereket, hogy töltsenek fel képeket. Szerintem.
További funkció lehetne, hogy profilképnek opcionálisan egy plusz beállítási menüpontot létrehozni az eszköz szerkesztőjében. Tehát külön tudjunk feltölteni profiképnek képet, amit aztán tudunk szerkeszteni úgy, hogy melyik része jelenjen meg borítóképnek (mert ugye kicsit levág az eredeti képből ez a képarány). Ha értitek mire gondolok. Ez a kép nem jelenne meg az eszközöknél, tehát az 5 képen kívül esne még ez a plusz ez. Ha valaki ezzel nem él, akkor automatikusan az 5db kép első képe lenne a profilkép, mint most.

Valamint ha túl sok a hely az Asztali PC alatti sarokban, tehát a jobb alsó sarok, oda létre lehetne hozni egy szintet. Tehát a felhasználók és gépigények után lehetne szintezni a gépeket a cuccok alapján. Ezt nyilván fel kellene építeni, hogy mennyi a max szint, melyik komponens mennyit számít a szintezésben stb. És egy ilyen szám, hogy mennyire is f_asza az adott konfig lehetne a jobb alsó sarokban, mondjuk egy gépigény fogaskerékbe foglalva. De ez megint csak egy ötlet, ha ez által túlzsúfolt lenne, akkor mindegy. (persze ha önmagában jó az ötlet más felületet is lehetne neki keríteni talán pl. az eszköz neve mellett vagy az adatlapján)

+1: Az eszközök sorrendjét is jó lenne változtatni, amennyiben most nem lehet. Én nem találtam erre opciót.
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Köszönöm a javaslatokat! Tervezem megújítani az eszköz profilokat.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Szia(sztok)!
Még egy dolog, ami most feltűnt. 😀 Más fórumtémáknál, amiket lehet mondjuk tagok indítottak, a fórumindító hozzászólás legelől (azaz leghátul), X. oldal alján jelenik meg. Nem tudom, valahogy szerintem jobb lenne, hogyha az fel lenne hozva legfelülre fixen kb. úgy, mint ezen topiknál is van. Ezen gondolkodtatok már? Vagy van valami tervben ilyen téren? 😀
(vagy ha ez amúgy beállítás kérdése topiknyitáskor, akkor tárgytalan)
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Mikor létrehozol egy témát, a cím alá leírhatod a tartalmát ami tartalmazhatja azt is, hogy miért készítetted. Én is hoztam már létre egy-két témát és csak hozzászólás formájában említettem a miértjét, mert annyira fontosnak nem éreztem hogy tudassam, csak mégis akik elsőkként kommentelnek bele azok tudják mi van 😀
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@LordSzalko: Ja, értem, akkor csakugyan "beállítás" kérdése. Kár, hogy sokan nem élnek vele, szerintem úgy jobban mutatna, hogy a nyitás miértje ott virítana felül. Meg lehetne a topikokon reszelgetni. Intel vs. AMD-nél is ha felülre lett volna írva a kezdés, ott egy összefoglaló is elfért volna az eddigi "csatározásról", ugyan így másnál is lehetne egy bevezető. Szerintem jobban mutatna. De okés jól van, akkor ez mindegy. Köszi a felvilágosítást! (:
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Sokan a téma létrehozás fogalmát sem értik......😃
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Üdv mindenkinek!
Szerettem volna egy tesztet írni, időközben megnéztem mindig, hogy előnézete milyen, viszont ugyebár az előnézeti gomb ugyan azon a lapon nyitja meg az előnézetet, mint amin épp dolgozom, tehát a szerkesztéshez vissza kellett lépnem minden alkalommal, amikor ismét visszatértem, akkor a képeket újra fel kellett töltenem. Ezt 2x 3x meg tudtam csinálni, viszont amikor már épp végeztem volna ez a hibaüzenet fogadott az utolsó feltöltés előtt:
"gepigeny.hu" Javascript
Something went wrong


Ez mitől lehet? Túl sokszor töltöttem fel esetleg újra és ez nem tetszett neki? Vajon mikor próbálhatom meg újra úgy, hogy jó legyen?
UI: Tegnap történt mindez, ma megpróbáltam ugyan ez az üzenet fogad. Ha új tesztet akarok létrehozni akkor is!
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@Andor1997: Szia,

Köszönöm, hogy jelezted! Megtelet az átmeneti tároló.
Már működnie kell!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@MoonW: Én is köszönöm, működött! 😎
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Sziasztok!
Most vettem észre egy apró hiányosságot. Persze, még olyan rég nincsenek piacon a kártyák, így nem is annyira sürgős talán, pláne, hogy nem is nagyon lehet őket kapni. De a gép szerkesztésénél csak 8, 12, illetve 16 giga VRAM állítható. Hiányzik a 10 és 24GB. Valamint a 11 GB, ami picit régebbi. Nem tudom tervben van-e eme funkció/beállítás bővítése, de gondoltam szóvá teszem (előbb utóbb persze biztos bővülne). 😀
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Szia,

Köszönöm, hogy jelezted! Bővíteni fogom!
0
0
0
0
MoonW avatar
Az achievementek pár napot késni fognak, úgy döntöttem, hogy az egész teljesítmény menüpontot megújítom!
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Üdv!

Olyan javaslatot tennék, hogy pl. fórumtémáknál, ha vannak új hozzászólások, akkor arra rábökve/kattintva egyből odaugrana az oldal, ezáltal nem kell annyit görgetni és keresni a friss hsz.-eket.
Mint például a Prohardver lapcsaládnál. 😀
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@The_Teacher_Man: Szia,

Köszönöm a javaslatot! Ennek megvalósítását már régóta tervezgetem. A válaszkommentek oldalszámának meghatározása a problémás, de majd kitalálok rá valamit. 😀
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@MoonW: Nna, ennek nagyon örülök 😀 Reméljük sikerrel jársz, türelemmel várom/várjuk.
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Sziasztok! Szerintem lehetne egy olyan dolog,hogy megadod a konfigurációd amivel rendelkezdel és az oldal olyan játékokat mutat meg neked amivel tudsz játszani az adott konfigurációval. Ez szerintem nagyon király funkció lenne,persze ez csak egy ötlet.
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@Zsoltiv0: Szia! Tervben van, támogatóink itt szavazhatnak is rá, hogy előbb valósuljon meg: https://gepigeny.hu/support-us
0
0
0
0
xoki avatar
A játékteszteknél feco897 teszjeinél 404-es hiba van, úgy nézem azért mert törölt felhasználó, vagy valami hasonló. PL: https://gepigeny.hu/user/feco897/teszt/1356
0
0
0
0
💬 2
Legendrush27 avatar
@xoki: Én sajnálom mert pont érdekes játékokat tesztelt. Nem lehet valahogy megmenteni a teszteket ?
0
0
0
0
MoonW avatar
@xoki: Sajnos ő maga kérte a profilja és a hozzá tartozó minden adat törlését. Hamarosan a tesztek listájából is eltűnnek a bejegyzései.
0
0
0
0
Maros avatar
Szia MoonW! A Titan RTX-nél rosszul van kiírva a vram, 32GB helyett csak 24GB vram van neki.
Szerk. Úgy értem, hogy 32GB van neki kiírva jelenleg, de valójában csak 24GB-os.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Maros: De a Titan RTX az 24GB-os 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@LordSzalko: Pont azért írom! LOL 32 Van neki kiírva. 😃😆😂 Igaz nem a legérthetőbben fogalmaztam. 😂
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Így már más 😆
0
0
0
0
MoonW avatar
@Maros: Köszönöm! Javítva!
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Sziasztok! Van lehetőségem a nevem megváltoztatni az oldalon? Hogy tehetem meg,ha van erre bármi mód?
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@Zsoltiv0:
FAQ-ból idézve:

Megváltoztathatom a felhasználói nevemet?

Igen. A regisztráció, illetve a változtatás után egy évvel van lehetőséged ismét módosítani a felhasználói neveden. Felhasználói neveddel a profilod egyedi URL címe is megváltozik.
https://gepigeny.hu/faq#17
0
0
0
0
Maros avatar
Most őszintén az normális, hogy random belém állnak az oldalon, meg zaklatnak? Mint például a Doom Eternal DLC-je alatt feco897. Igaz én sem maradtam adós, de akkor is ilyenekből már ku**vára kezd elegem lenni! Nem lehet írogatni senkivel anélkül, hogy valaki ne kezdjen el akadékoskodni! Én még soha senkibe nem álltam belé, nem kötekedtem ha tudtam akkor segítettem, de az igaz hogy ha valaki belém állt akkor adós nem maradtam! De már ez nagyon kezd fárasztó lenni!
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@Maros: Akinek a kommentje nem szimpatikus azzal ne foglalkozz, idővel ráeszmél hogy hiába pötyög nem vagy rá kíváncsi.
0
0
0
0
Maros avatar
@LordSzalko: De ha én csinálnám ezt már repkednének a figyelmesztetések, meg a reportolások ezerrel!
0
0
0
0
MoonW avatar
@Maros: Ha valami sértőt vagy a szabályzattal ellentéteset tapasztalsz csak jelentsd be.
0
0
0
0
FoLey avatar
@MoonW: Nem akarok beleszólni,de mindkét oldalról ment a provokálás és feco lett kitiltva,hogy megy ez?
0
0
0
0
MoonW avatar
@FoLey: Nem tudom, hogy pontosan kire gondolsz. Mi volt a felhasználó neve?
0
0
0
0
MoonW avatar
@FoLey: Saját maga kérte a profilja törlését, úgy 3 órája.
0
0
0
0
FoLey avatar
@MoonW: Ez azért érdekes egy 4 éves tagtól. Mindegy lehet volt oka neki.
Bár jobb is a béke.
0
0
0
0
Maros avatar
Érdekes, hogy itt csak a benyali emberek meg mindent szabad, ők nem kapnak figyelmeztetést, meg leszólást, azoknak mindent lehet! Ők simán beszólogathatnak, de ha valaki visszaszól nekik, akkor ők az elsők akik sírnak a moderátoroknak, meg bejelentgetnek, és még ők a szegények akiket bántanak! Na ez itt a legnagyobb baj! (Ezért is kapok figyelmeztetést?)
0
0
0
0
💬 6
MoonW avatar
@Maros: Van még valaki aki Hitleres és náci videókkal offolt?

Szerk: Csak egy figyelmeztetés.
0
0
0
0
Maros avatar
@MoonW: De ezt nem sértő szándékkal raktam ki, hanem csak poénnak szántam. Annyi erőböl a Wolfenstein-eket is lehetne törölni, mert azokban is van horogkereszt meg Hitler.
0
0
0
0
MoonW avatar
@Maros: Ez mindenhol rossz poénnak számít.
0
0
0
0
Maros avatar
@MoonW: Köszönöm a segítséget! 😃😉
0
0
0
0
vyne avatar
@Maros: Sok mindent lehet itt az oldalon amugy, de ezt a hitleres cuccot nem kene. Kitudja hanyan vannak itt olyanok, akiknek a nagyanyjuk, nagyapjuk megelte a holokausztot.
0
0
0
0
Maros avatar
@vyne: Most nem is arról van szó. LOL Amúgy a nagymamám szomszédja viccen kívül megélte, de kimenekétették. Ismertem én is őt. Tavaly halt meg.
0
0
0
0
Superman79 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
PatkosXX avatar
@Superman79: Ezt a topikot használd legközelebb ha nem az oldallal kapcsolatos a gondod.
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…hread_id=6
0
0
0
0
susguy avatar
Leírom külön is, hátha jelent valamit. Ha már gerzson95 és "dolgok amiknek semmi keresni valója a témában" (persze megértem hogy az előző esetben jogosan törli azt amit akar), nem egyszer előfordult már hogy irl bajtársával (Maros) annyira elkanyarodtak egy adott témától, hogy szimplán személyes beszélgetésekbe mentek át. Nyílván többször előfordul, hogy egy témán belüli beszélgetés másfele vezet, és valószínűleg mással is előfordult, de ők néha teljesen függetlenül beszélnek az adott témától, személyes dolgokról, és ezt heti rendszerességgel látom.

Két példa amire hirtelen emlékszek:
https://gepigeny.hu/hir/hideo-kojima-is-felbukk…7#c3763916
https://gepigeny.hu/jatek/burnout-paradise-the-…x#c3760560

Persze lehet nincs igazam és ez megfér az oldalon, tudom hogy így is kevés az erőforrás amit moderálásra lehet fordítani, másokkal is előfordulnak problémák, és legalább haverkodva beszélgetnek, nem pedig szitkozódnak ahogy néha elő szokott fordulni másokkal.
Ettől függetlenül szúrja a szemem, mikor egy témán belül 10-20 komment arról szól, hogy mikor mennek edzőterembe.
0
0
0
0
MeSzeSHungary avatar
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy az egyik felhasználó asztali PC kategóriába feltöltött egy autót és én kommentben oda írtam kulturáltan, hogy ez véleményem szerint nem való az asztali PC- k közé. Pár nap múlva törölve lett a kommentem 😲 . Nem értem, miért lett törölve. A választ előre is köszönöm. Szeretném, ha rend lenne az oldalon asztali PC kategóriában semmi keresni valója autónak, arra vannak más felületek.
Erről lenne szó: https://gepigeny.hu/user/gerzson95/eszkozok/321519
0
0
0
0
💬 7
Scorn Face avatar
@MeSzeSHungary:
PC kategóriában semmi keresni valója autónak, arra vannak más felületek.


Igen, teljesen egyetértek.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@Scorn Face: Gerzson reakciója sem normális
0
0
0
0
Maros avatar
@MeSzeSHungary: Teljesen igazad van!
Még a telefonokat valamilyen szinten meg lehet érteni, vagy a konzolokat, de egy autó azért már túlzás! Az már nem erre az oldalra való, főleg így, hogy asztali PC-nek van titulálva!
0
0
0
0
gigazte avatar
@MeSzeSHungary: Hagyd csak rá, ha egy ember az autóját, a házát, a traktorját akarja mutogatni, akkor mutogassa csak. 😂 Úgy sincs nagy jelentősége neki, ezekkel csak saját magát minősíti.
0
0
0
0
MeSzeSHungary avatar
@gigazte: Igazad van, csak tudod kicsit felhúztam magam, hogy oda irtam egy teljesen jogos kérdést és ki lett törölve 😀
0
0
0
0
MoonW avatar
@MeSzeSHungary: Köszönöm, hogy jelezted!
Mindenki moderálhatja az általa létrehozott tartalmakhoz kapcsolódó hozzászólásokat. Nem szükséges indokolnia.
Megértem az álláspontodat, de ez a kifogásolt tartalom csak egy ártalmatlan vicc, nem tűnik jelentős szabálysértésnek, ezt jelenleg nem szankcionáljuk.
0
0
0
0
susguy avatar
@MeSzeSHungary: Egyet értek veled, viszont sokkal nagyobb baj hogy a barátjával együtt (Maros, akinek már egyszer vissza kellett könyörögnie magát az oldalra egy ban után) folyamatosan személyes beszélgetéseket folytatnak hol egy cikknél, hogy egy játék gépigényénél.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció