Új részletek derültek ki az Assassin's Creed Hexe-ről

Szerző: xoki | 2024. April 25. | hír | 20 hozzászólás

Egyelőre nagyon keveset tudunk az Assassin's Creed Hexe-ről. Hivatalosan a széria alelnöke és vezető producere, Marc-Alexis Côté mesélt egy kicsit arról, hogy a Ubisoft Montreal játéka különbözni fog a korábbi részektől. Az első ízelítő alapján nagy hangsúlyt fektetnek a boszorkányságra, és a pletykák szerint Közép-Európában játszódik majd a 16. századi Szent Római Birodalom idején.

A Hexe egy lineárisabb élményt tár majd elénk, néhány, a korábbi Assassin's Creed-játékokra emlékeztető nyílt világú felfedezőelemmel. A játéknak egyetlen női főszereplője lesz, aki jelenleg Elsa néven fut, és természetfeletti képességekkel is rendelkezik. A képességek pontos részleteit homály fedi, de az Insider Gaming hozzájutott néhány felvételhez, amelyekből kiderült pár érdekesség. Sajnos a videókat mi nem tekinthetjük meg, mivel a közzétételre nem kaptak engedélyt.

A felvételen Elsát látszólag 16. századi német katonák üldözik, majd egy varázslattal megszáll egy közeli macskát. A játékos ezt követően irányítani tudja az állatot, hogy elterelje a katonák figyelmét, például egy üvegpalack feldöntésével. Az Insider Gaminggel megosztott játékmenet sötét és komor környezetet ábrázol a város macskaköves utcáin. Különböző források szerint az Assassin's Creed Syndicate Jack The Ripper DLC-jében látható Fear System is bekerül majd a játékba, ami az eddigiek alapján könnyen beépíthető, és teljes egészében beleillik ebbe a korszakba.

Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zollee avatar
Női főszereplő - Érdekel
0
0
0
0
TikoTime avatar
A Desperados 3-ban is volt egy voodoo boszorkány, ott a fuvóka jó ötlet volt. Kíváncsi vagyok, hogy itt a macskán kívül mit használhat még.
Lehetne egy Westessins Creed-et is, comboyokkal, hatalmas New Orleansal...
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Lehet hogy a vegen meg valami jot is csinalnak ezek az ubisoft-nal ? Eleg erdekesnek tunik es ahogy utanna neztem a terkep sem lesz kicsi lesz boven bejarhato hely, de a boszorkanysag mindenkepp egy + pont reszemrol nekik vegre jon valami erdekes es uj .
1
0
0
0
💬 4
raw_god93 avatar
@NemAzaSrac: Nem baj, ha nagy a térkép, csak ne legyen unalmas sz@r. A legtöbb nagy térképes játékkal az a baj, hogy a vége fele, már egysíkú és unalmas lesz, nincs megtöltve élettel. Mondjuk az nem lenne rossz, hogy a boszorkányüldözést is feldolgoznák. Kicsit sötétebb hangulatú lenne a játék, de jó.
1
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@raw_god93: En kivetelesen szeretem az open world gameket, az ennel a szerianal meg plane. Sajnos igen ezt en is tapasztaltam tobb jateknal is, es oda jutottam hogy ki leptem es ment az unnistall . En alapbol szeretem az AC szeriat de ezt most kivetelesen nagyon varom, kivancsi vagyok mennyire lesznek kreativak, mert ha rendesen oda teszik magukat ebbol a boszorkanyos szeriabol sokat kaszalhatna a ceg, arrol nem is beszelve ha jol is lesz optimizalva a game .
0
0
1
0
raw_god93 avatar
@NemAzaSrac: Én is nagy fanja vagyok az AC játékoknak, de viszont a túlzott nagy térkép néha baromi káros sok játéknak sajnos.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@raw_god93: Sajnos igen, mert nem kepesek normalis - erdekes kuldetesekkel es olyan dolgokkal meg tolteni a jatekot hogy mig barangol az ember ne legyen monoton, neha talalkozol egy-egy eltevedt ellenseggel, egy par ladaval amit ki kell lootolj, neha meg a kettobol egyik sincs es barangol az ember varva valami kihivast, erdekesseget, ujdonsagot, tenni valot es igy lassan oda jut hogy jon az escape - quit to the desktop , de mi attol meg kifizettuk a zseet . En is szeretem azt hogy szinte egesz ido alatt van mit csinalni es kimagasloan jo kuldetesek, egyedi extrem nem csak az hogy en valakiket a hatamon viszza kell vigyek :O sajno ide jutottunk, de legalabb kerdeznek meg a jatekos bazist hatha nekik van otletuk , mert biztos hogy mas lenne de ez nem lesz soha .
0
0
1
0
santakigyo avatar
De jó témával foglalkozik ez a rész. Még lehet ki is próbálom. Kár, hogy Ubisoft meg Assassins......
0
1
0
0
💬 2
Legendrush27 avatar
@santakigyo: Kár, hogy játék meg levegőt kell közben venni.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Legendrush27: Hát Ubisoft játék.... Az utolsó tőlük a FarCry 6 volt.
De ez tényleg jónak tűnik, mármint a téma, a többi majd kiderül.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Ez most AAAAA-s játék lesz, vagy hova sorolja majd a tisztelt Ubi? 😁
0
0
0
0
💬 2
TikoTime avatar
@Belchior10: Annak indul, remélem a végére nem váltanak betűt. Zs...
0
0
0
0
Belchior10 avatar
@TikoTime: Legalább egy közepes szintet elérnek a játékaik, de az a múltkori AAAA-s kijelentés a Skull and Bones-ra röhejes volt. Kicsit túlértékelik magukat, úgy látszik.
0
0
0
0
xCube avatar
Bíztam benne, hogy a százas évek római - germán konfliktusába viszik majd a játékost az akkori pogány mitológiával vegyítve. Végülis a kései inkvizíciós boszorkányüldözés sem olyan rossz téma, a német reneszánsz elég jó városi hátteret teremthet a játéknak.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Jól hangzik. Maga a témakör, ebben az idővonalban és helyszínen is eredeti, legalábbis én még nem találkoztam hasonló játékkal. Erre a "boszorkányságra" simán fel lehet építeni egy skill fát, ami teret engedhet egy picit más harcrendszernek. A sorozattól amúgy sem idegen a szinte már mágikus képességek, ott van pl. az Odyssey tőr dobós, teleportálós kivégzése.

Csak ne legyen ultra woke meg ha már ez a tematika akkor árassza a világ ezt a sötét, inkvizíció által elnyomott középkori európa hangulatot. Inkább ettől tartok, hogy ez nem fog megvalósulni. Bár attól függ melyik csapat fejleszti, ha a Montréal akkor van rá esély, hogy ez a része is rendben lesz.

Az idei AC Shadows-t azt a Quebec csinálja, hangulatba nem annyira erős de sokkal jobb RPG (lásd Odyssey), a Montréal pedig kevésbé találja el a jó RPG receptjét, vagy túl kevés, vagy túl sok, de hangulatba ott van nagyon. (lásd Origins, Valhalla). Ennek a Hexe-nek inkább hangulatba kell ott lennie, hogy sikeres legyen mintsem nagyon mély gameplay mechanikákban szerintem.
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@MrPAYER:
Csak ne legyen ultra woke meg ha már ez a tematika akkor árassza a világ ezt a sötét, inkvizíció által elnyomott középkori európa hangulatot. Inkább ettől tartok, hogy ez nem fog megvalósulni.


Ettől én is tartok egy kicsit, bár őszintén szólva a "woke" és a 16. század nem annyira jönnek össze egy képletbe.
0
0
0
0
TikoTime avatar
A boszorkányság jó témakör, eddig várós.
0
0
0
0
Fishman avatar
Szerintem ez nagyon tetszeni fog nekem a misztikus szál végett, igaz a többi ac-ról is elmondható ez, mindegyikben volt valami nem e világi :)
0
0
0
0
RigbyTheMad avatar
Végre fix női karakterrel is lehet menni végre. Azért sokaknak nem tetszett, hogy az előzőekben nem lehetett választani karaktert pedig a nagy Ubi azt ígérte. Na mindegy mindenki csak hazudik. Remélem jó története lesz és nem csinálják szexistára a karaktert. Talán nem az miatt fogják üldözni mert egy hetéra volt, ami kicsit már unalmas, és alja is. Persze férfi karakternél nem merik megtenni hogy a múltja egy hetéra legyen!
1
0
1
0
💬 1
Mizushio avatar
@RigbyTheMad: a japános AC-ba is női főszereplő lesz. De már odyssey óta lehetett választani.
4
0
1
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció