Tök jó,hogy most jön a cod 4. olyan része,amit még mindig a cod4-es motor hajt.😃-.- És persze mi az,hogy szar a története a bc-nek? Szerintem sokkal hangulatosabb,mint a cod.Meg persze a cod egy csőjáték(vagy hogy mondják ezt),melyben mondhatni egy kis utcán sétálsz ás szembejön egy ellenség,megölöd.A pálya teljesítve.A BC2-ben meg Van például a sivatagi pálya,ahol egyszerre 3 feladatot kapsz és kedved szerint válogathatsz,hogy melyikkel szeretnéd kezdeni.Továbbá ott Bejárhatod az egész környéket.Ennek a lehetőségnek a jelenlétével több fajta támadási módot bevetve.😀 Amúgy a Cod7 is meg van,de semmi különbség a 4-hez képest a történeten kívül.😀
nem érdemes össze hasonlítani mert én csak a bc2 BETA verzióját játszotam és megrengettt erősen a cod ba vetett hitem és most hónapba megis veszem mert olyan a játékélménye hogy behugyozol
Régebben még ráfoghatjuk CoD fan voltam, de ahogy kipróbáltam BF 2-őt egyből nem lettem CoD fan, és ahogy kipróbáltam BFBC 2 multiját az én szememben CoD lesüllyedt szépen a WC-n, seholsincs az a gém, meg sem közelíti BFBC 2-őt bármelyik része sem.
Az új moh egy kalap szar, fel sem veheti a versenyt ezekkel a játékokkal. Nekem a BC2 sokkal jobban tetszett mindt az mw2, realisztikusabb, valamivel talán hosszabb is, multi része is jobb...
de a bad company 2 reállisabb játék ott 5 lövés azt mehetsz ujra egy halál után hol van az már hogy pl a codokban vagyis a cod6-ban hogy a lövésem visszagyogyul jo mondjuk ha 2szer találnak el a bad company 2 ben az is visszagyogyul de akkor is reálisabb
Hunior95 írta:
Szebbnek szebb, de az a baj hogy a COD-ba egy HEADSHOT-al kinyirom a masikat, de a BFBC2-ben pedig 2 tarat beleeresztek s megis le tud meg szedni!!!
A COD a nyero!!!
A BFBC2 pedig egy rakas kecskebogyo!!!😆😆😂😂
Érdekes ugyan ezt mondta az egyik barátom hogy így sz@r úgy sz@r mert nem tud senkit lelőni mert 1 tárat enged bele még is ő hal meg. Mikor ezt írtad eszembe jutott és a válaszom is hogy mit mondtam neki idézem:
"Hogy lehet az hogy én meg simán kinyírom az ellent? Talán nem ugyan azzal a gaméval játszunk?"
De bizony hogy ugyan azzal nyomjuk csak míg ő a lábát lövi meg a felső testét én addig a fejét lövöm. Kapiskálod már?
Hunior95 írta:
Szebbnek szebb, de az a baj hogy a COD-ba egy HEADSHOT-al kinyirom a masikat, de a BFBC2-ben pedig 2 tarat beleeresztek s megis le tud meg szedni!!!
A COD a nyero!!!
aki nemtud fejre célozni az tanuljon meg. ne a gamet szidja.
ennyi.
érdekes nekem elég egy fél tár és már pusztul az ellenfél..
akkor hogyisvanez?
az lehet hogy a cod-ba 1 golyoval kinyirod az ellenfélt mert gondolom te is csiiter vagy vagy mi aa fene.
épp az ilyenekért nyomtak ki fél perc után és adtam el a cod6-t
én ps3 platformon játszok és fényévekkel jobb mindenben a battlefiled mint a cod-d
Hunior95 írta:
A COD a nyero!!!
Te!Hol tudtálHardCore módon kívül 1 HeadShottal megölni egy embert???Sniperral is max. 1-el lhet,az Interventionnal!Ezt most nem azé írtam hogy fikázzam a CoD-ot,mert sztem az a jobb!De BC2 BETA-val jaccottam,és ha meglenne eredetiben tuti nyomnám!😉
Hunior95 írta:
A COD a nyero!!!
Érdekes ugyan ezt mondta az egyik barátom hogy így sz@r úgy sz@r mert nem tud senkit lelőni mert 1 tárat enged bele még is ő hal meg. Mikor ezt írtad eszembe jutott és a válaszom is hogy mit mondtam neki idézem:
"Hogy lehet az hogy én meg simán kinyírom az ellent? Talán nem ugyan azzal a gaméval játszunk?"
De bizony hogy ugyan azzal nyomjuk csak míg ő a lábát lövi meg a felső testét én addig a fejét lövöm. Kapiskálod már?
Hitoshi írta:
Grafika: Bc2 a nyerő
Játékélmény: MW2
A tárgyak rombolhatósága és a vele járó élmény: BC 2 😂
összességében:inkább MW2 mivel több cucc van benne nem csak single meg multi (vagy én nemtok róla 😕)
a bc2-ben van egy halom jármű, ami tudtommal a cod6-ből hiányzik (így fejből: amerikaiaknál: m1a1 abrahams | oroszoknál: T-72). láttam elég sok live adást a bc2-ről és még az is +pont hogy a fegyverek kezelhetősége (a cod4 ben érthetetlenül 30m messzire az rpg7 nem ér semmit, a bc2-ben 100m-ről ki tudsz lőni vele gond nélül egy tankot). a cod6-ról is láttam livestream-et de az inkább a cod4-re hasonlít(az ac130 azért jó lett 😀 , a havárom már azon munkálkodik hogy elkészítse a cod4-hez az ac130 módot). mind két játék elég jó, de az új grafika és a pb miatt inkább a bc2.
Vannak olyan függő emberek akiknek akármit mondasz nem fogják fel mert annyira elvakultak. A BC2 sokkal szebb grafikailag és a hangja is jobb, a játék élményről és a csapatmunkáról nem is beszélve. A háborús élmény meg fenomenális. Kérdezem én akkor miért is jobb az MW2? Indoklod meg ne csak annyit írj hogy jobb mert neked az jön be!!!
Jan88 írta:
Jó volt a Modern Warfare 2, de nem volt az igazi. Nekem csalódás volt egy picit az előző részhez képest, főleg történetlileg nagyon gyenge volt a COD 4 hez képest, és grafikailag is többet vártam tőle. Ha a BC2-höz hasonlítom, akkor a BC2 sokkal nagyobb élményt nyújtott, főleg grafikailag, nagyon lenyűgözött. Állandón meghaltam az elején, mert olyan szép volt FULL HD-ben, hogy állandóan a grafikát néztem, hogy hullanak darabokra a házak, és mindig lelőttek. De történetileg még mindig a Modern Warfare a legjobb szerintem. Ha megkapnám olyan grafikával a COD 4-et, mint a BAd Company 2, akkor nekem az lenne a kedvencem. De így marad a Crysis.
szebbnél szebb hozzászolások. azért jo néha látni hogy vannak normális emberek akik gondolkodnak először aztán irnak.
Éljen sokáig COD bácsi. 😆
De a pusztítható épületek miatt a bc2!
SINGLE-be mondjuk mW2 100x élvezetesebb és hangulatosabb de a Multi az jobb a BC2-ben sztem
(ha a reállításnál tartunk,akkor már inkább az arma vagy az operation flashpoint az ász😃😉
(a bc2-t meg nem ismerem , nincs meg ,csak videót láttam)
A COD a nyero!!!
először én is ezt akartam irni.
A COD a nyero!!!
aki nemtud fejre célozni az tanuljon meg. ne a gamet szidja.
ennyi.
érdekes nekem elég egy fél tár és már pusztul az ellenfél..
akkor hogyisvanez?
az lehet hogy a cod-ba 1 golyoval kinyirod az ellenfélt mert gondolom te is csiiter vagy vagy mi aa fene.
épp az ilyenekért nyomtak ki fél perc után és adtam el a cod6-t
én ps3 platformon játszok és fényévekkel jobb mindenben a battlefiled mint a cod-d
A COD a nyero!!!
Te!Hol tudtálHardCore módon kívül 1 HeadShottal megölni egy embert???Sniperral is max. 1-el lhet,az Interventionnal!Ezt most nem azé írtam hogy fikázzam a CoD-ot,mert sztem az a jobb!De BC2 BETA-val jaccottam,és ha meglenne eredetiben tuti nyomnám!😉
A COD a nyero!!!
Grafika: Bc2 a nyerő
Játékélmény: MW2
A tárgyak rombolhatósága és a vele járó élmény: BC 2 😂
összességében:inkább MW2 mivel több cucc van benne nem csak single meg multi (vagy én nemtok róla 😕)
a bc2-ben van egy halom jármű, ami tudtommal a cod6-ből hiányzik (így fejből: amerikaiaknál: m1a1 abrahams | oroszoknál: T-72). láttam elég sok live adást a bc2-ről és még az is +pont hogy a fegyverek kezelhetősége (a cod4 ben érthetetlenül 30m messzire az rpg7 nem ér semmit, a bc2-ben 100m-ről ki tudsz lőni vele gond nélül egy tankot). a cod6-ról is láttam livestream-et de az inkább a cod4-re hasonlít(az ac130 azért jó lett 😀 , a havárom már azon munkálkodik hogy elkészítse a cod4-hez az ac130 módot). mind két játék elég jó, de az új grafika és a pb miatt inkább a bc2.
A COD a nyero!!!
és a multyról már ne is beszéljünk marha jó , függöség 😜
Jó volt a Modern Warfare 2, de nem volt az igazi. Nekem csalódás volt egy picit az előző részhez képest, főleg történetlileg nagyon gyenge volt a COD 4 hez képest, és grafikailag is többet vártam tőle. Ha a BC2-höz hasonlítom, akkor a BC2 sokkal nagyobb élményt nyújtott, főleg grafikailag, nagyon lenyűgözött. Állandón meghaltam az elején, mert olyan szép volt FULL HD-ben, hogy állandóan a grafikát néztem, hogy hullanak darabokra a házak, és mindig lelőttek. De történetileg még mindig a Modern Warfare a legjobb szerintem. Ha megkapnám olyan grafikával a COD 4-et, mint a BAd Company 2, akkor nekem az lenne a kedvencem. De így marad a Crysis.
szebbnél szebb hozzászolások. azért jo néha látni hogy vannak normális emberek akik gondolkodnak először aztán irnak.
COD2!!! <3333333333333
ám COD6 igaz még nem jáccottam a BC2 vel de SZ@R!
Elég érdekes, hogy úgy fikázol le valamit, hogy nem is próbáltad!
De engem az érdekelne igazán, hogy mi ez: <3333333333333