SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
background
avatar

Tesla GoD

Szint: 55
14 éve tag, offline
9.2K 💬
1.4K ☀
férfi
Budapest, Zugló, Magyarország
Az oldal ezen része csak a tagok számára látható!
Ha szeretnél tag lenni, regisztrálj és jelentkezz be az oldalra!
Kedvenc játékok
Guitar Hero III Legends of Rockno coverNeed For Speed Underground 2Dead SpaceHitman 2: Silent AssassinPostal 2Medal of Honor: Allied AssaultCold FearTom Clancy's Splinter CellTom Clancy's H.A.W.XKnights of Honorno cover
Gépsarok képek
Nincsenek képek
Hozzászólások: 489
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Szia!
Nem tudod hogy ha a BF4 Prémium Servicet meg veszem, abba benne van az alapjáték vagy külön meg kell venni? 😲
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nem is tudtam, hogy ilyen nagy kamionos vagy.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Köszi, kipróbálom! 😉
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
A legtöbbet vezettem már, így a Scaniat tudom ajánlani. Az a legerősebb, ami érezhető is a gyorsulásán, emelkedőkön, ráadásul szép nagy, tiszta orrtükre van, a többi kamion hasonló eszközeinek kisebb, és torzabb képe van. A Renault kamionok műszerfala szerintem nehezen olvasható, és a fordulatszámok is furák a többihez képest, a Volvo meg ne tévesszen meg a motorjával, teljesítményre erősebb, mint mondjuk a Scania, de érezhetően gyengébb. Mondjuk elvileg még a hónapban jön az új FH, alapvetően szimpatikus, kíváncsi leszek rá hogy muzsikál élesben.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
háj!

Az az Euro Truckhoz melyik kamiont ajánlod, amelyiknek a legjobb az irányítása, legerősebb és a legtöbb extrát tartalmazza? Mondjuk úgy elfogulatlanul! 😂
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Nem találtam semmit ezzel kapcsolatban, egy német fórumon írta egy ASUS-os, hogy elvileg fel kéne raknia a win8-nak a megfelelő drivereket magától. Ami logikusnak tűnik, anyám 8 éves kompakt házas, HP alapokra épülő gépéhez is lerántja a windows a szükséges drivereket. Mondjuk at már az ASUS sara, hogy nem adtak ki win8 kompatibilis letölthető drivereket, korábbi, 3 éves MSI lapomhoz vannak friss driverek.
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Próbáltam feltenni dvd-ről a windows 7-eset, de kiírta, hogy kompatibilitási hiba
SZerk: De most nézem, hogy az msata ssd is valami piszok lassú egy játékot 30 percig telepít... de nézek nemsokára tesztet is CrystalDiskMark-al.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
asdasd1:Egyáltalán nem tudod feltenni a drivert, vagy nem is próbáltad? Ha nem próbáltad azért próbáld meg feltenni, a win8 nagyrészt megegyezik a 7-tel, nem kizárt, hogy működik.
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Szia tudnál segíteni? Kénytelen voltam feltenni a Windows 8-at , de ehhez a laphoz az usb 3.0-ás driver nincs ami kompatibilis lenne a win8-cal. Van egy usb 3.0-ás pendriveom amit bedugtam egy usb 3.0as portba és ssd-re is, csak 40mb/sec sebességgel másol, lehet valamivel a drivert kompenzálni vagy más lehet a gond?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ComAndor:Régi vinyók alapján nem igen lehet következtetni a mostaniakra. Egyrészt ezek újabb modellek, még nem feltétlen értek meg akkora korokat, másrészt mindig vannak jó, és rossz darabok is, pl. van egy jó 8 éves WS Caviar vinyóm, jelenleg is win8-as rendszer van rajta, és kifogástalanul megy, van 2 hasonló korú szamszim is, egyik hibátlan, másiknak viszont nehézkesen indul.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
ComAndor:Pedig van egy csomó, pl. a WD Caviar Green szériája.
0
0
0
0
TorettoHuN avatar
Nézz be légy szíves BFBC2 topicjába, írtam achievement ügyben. Hátha tudsz segíteni.
0
0
0
0
Egzisztencia avatar
hogyan lépjek kapcsolatba a terméktámogatással? emailt tudnál adni?
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
PC Kerekasztal Beszélgetés Teslával [ Téma: NFS Szériák]köszi , hogy részt vettél az adásban
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Game Boy:Köszi!
ricshard004:Kösz, én se kedvelem az ilyen vitákat, de mikor valaki nagyiparos vérpistike szöveggel ostromolja mindenki agyát több értelmes felhasználó ellenében, néha muszáj odaszólni. Úgy tűnik lecsillapodtak a kedélyek, elfogytak a kamudumás érvek.
0
0
0
0
ricshard004 avatar
Látom van aki még nem ugrik bele a kútba a többiek után és hallgatja teszem azt Rolimo hülyeségét... Régen én mindig kiálltam az igazam mellett, de rájöttem, hogy felesges, mert több az idióta mint amit elbír az ember. Szívből mondom, hogy megutáltam az oldalt, mert ellepték az ilyen idióták akik azthiszik övék minden és flegmán odaszuratnak valamit a néphez aztán ők a királyok. Régen mi volt? Heti 1-2 ilyen beesett azt kész, most meg ilyenekből áll az oldal 60%-a. Nagyon nagyon szomorú és lelombozó, de azért neked kitartást.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Kösz srácok, én is viszont kívánom.
0
0
0
0
kisborda avatar
Boldog Új Évet Kívánok!
0
0
0
0
Adam996 avatar
Boldog új évet kívánok 😃
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Ham jó avi 😃 én is szeretem őket.
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Happy Forever Alone! 😃😃
0
0
0
0
Barcafan10 avatar
Jó avi! Imádom a meméket. 😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Spartan117:Már nagyon régen nem játszotta vele, így közvetlenül nem tudom, de ahogy olvasom az utolsó, 1.51-es patch-el több új, népszerű modolt pályán kívül a Northern Strike teljes tartalma is ingyenessé vált mindenkinek.
0
0
0
0
no avatar
szevasz tesla irtad a bf2142 norhernt strike nák hogy jön egy patch ami inegyenessé teszi a játékot ez igaz? és mikör jön ki elöre is köszi 😀
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
Itt direkt fullra vettem mindent.
HD6970-nel mediumon szebbek voltak a fák. (haverom gépéből tettük át).
Amúgy már újra is tettem emiatt, és a lényeg a háttérben lévő fák kinézete.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
CrucioIsAwesome:Megnézem már magamnak ezeket a fákat, ha legközelebb ott járok, am attól nem hiszem, hogy félned kéne, hogy hibás a VGA-d. Fizikai hibák nem okozhatják a fák csúnyaságát, driver hiba lehet, ha a grafikai beállítások butítják vissza, én brutálisan rondának még mindig nem látom őket.
0
0
0
0
no avatar
óóóóó kezdetem már hozzászokni a kés villlás csontváz avidhoz 😃😃 de ez is jó😀
0
0
0
0
FearlessDavid avatar
FAXA avi😆
Meg ne egyé😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Nem tudom, majd újra felrakom.
0
0
0
0
soneX ZED avatar
nem semmi klipp 😆
elore azt olvastam pice of shit 😆
0
0
0
0
Razor1911 avatar
jó avi +ment egy jelölés 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb