Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bár jobb is a béke.
Szerk: Csak egy figyelmeztetés.
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…hread_id=6
Két példa amire hirtelen emlékszek:
https://gepigeny.hu/hir/hideo-kojima-is-felbukk…7#c3763916
https://gepigeny.hu/jatek/burnout-paradise-the-…x#c3760560
Persze lehet nincs igazam és ez megfér az oldalon, tudom hogy így is kevés az erőforrás amit moderálásra lehet fordítani, másokkal is előfordulnak problémák, és legalább haverkodva beszélgetnek, nem pedig szitkozódnak ahogy néha elő szokott fordulni másokkal.
Ettől függetlenül szúrja a szemem, mikor egy témán belül 10-20 komment arról szól, hogy mikor mennek edzőterembe.
Erről lenne szó: https://gepigeny.hu/user/gerzson95/eszkozok/321519
Igen, teljesen egyetértek.
Még a telefonokat valamilyen szinten meg lehet érteni, vagy a konzolokat, de egy autó azért már túlzás! Az már nem erre az oldalra való, főleg így, hogy asztali PC-nek van titulálva!
Mindenki moderálhatja az általa létrehozott tartalmakhoz kapcsolódó hozzászólásokat. Nem szükséges indokolnia.
Megértem az álláspontodat, de ez a kifogásolt tartalom csak egy ártalmatlan vicc, nem tűnik jelentős szabálysértésnek, ezt jelenleg nem szankcionáljuk.
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…ad_id=2332
Egyedül a játékadatlapok összehasonlítóinak lenne mondjuk probléma, de az már most 'csak Windows-zal' is csak egy nagyon durva viszonyítási alap.
Lemezes és nem steames játékot még nem próbáltam vele, mert nincs optikai meghajtó a fő gépemben, de hozzá tudsz adni nem steames játékot a könyvtáradhoz és ugyanúgy kijelölni, milyen proton verzióval indítsa. Tapasztalatom viszont semmi ezen a téren.
GoG játékokat, illetve a klienst magát egyébként Lutrison ([LINK]) keresztül szoktam indítani, ahhoz is hozzá lehet adni játékokat a steamhez hasonló módon, egy próbát az is megér. A notim nem gamer cucc, de van benne DVD olvasó. Ha lesz időm, lehet azon is kipróbálok pár régebbi játékot, bár a lemezes játékaimat retróbb gépekhez tartottam meg.
A főoldalon a hírek és a Legutóbbi aktív témák között ez a nagy kiterjedésű négyzet alakú hírkiemelés miért van? Fél képernyőt majdnem kitakarja! 😆
Jó megoldást nem tudok, max egy opciót hogy az adott hozzászólást lehessen elrejteni a saját szemünk elől...de ez sem megoldás csak a probléma eltakarása.
Pont ez a lényeg! Legalább kétszer meggondolja az ember, hogy regisztráljon az oldalra... Akinek meg olyan fontos az vár rá két hetet! Addig csak választ talál a neten! 😂 De a mostani helyzet már szerintem kicsit sok. Régen is voltak ilyen esetek, de legalább akkor mellette folyt másról is társalgás, most meg szinte az összes gépigény ezekkel a kommentekkel van tele, így az embernek el is megy a kedve a nézelődéstől.
Előzetes moderálásra nincs felkészülve az oldal. Bejelentésekkel alig bírnak..."régiek" közül többeket moderátori joggal felruházni meg nem megoldás szerintem.
Futna-e téma megoldás lehet, ha: legalább odaírja melyik játékhoz kérdezi 😃
a futna-e kérdések nem tartoznának a gépigények alá? 😀 lehet hogy a játékkal kapcsolatos egyéb kérdések nem tartoznak a gépigény alá
lehet akkor már a játéktapasztalatoknak kellene az adott játék alá egy újabb rész:
- gépigény kérdések - bárki kérdezheti futnae
- játéktapasztalat kérdések - bárki kérdezheti ezt+azt hogyan kell megcsinálni
vagy valami hasonló esetleg?
Ne érts félre, szerintem sincs ez így teljesen rendben, de sok mindent nem lehet kezdeni a dologgal úgy, hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon. Abban is teljesen igazad van, hogy sok értelmes dolog veszik el ezek között a hozzászólások között. Pont láttam én is az általad említett dolgot a GTA V topikjában.
Nagyon úgy látom, hogy nincs jó megoldás erre.
Esetleg lehetne official offtopik dolog a hogyan futna témakör, de ahogy fentebb írtam ezt kapacitás hiányában nem hinném, hogy járható út.
Ingyen játéknál miért kérdés egyáltalán, hogy meg lenne-e a 60fps. Ingyen van, letölti, kipróbálja, ha megvan megvan, ha nincs nincs. Nem veszít semmit.
Ehhez kapcsolódó hiba, ha sok válasz jön adott kommentekhez, akkor lemarad a széle a válaszoknak.
A telefon egyébként egy iPhone SE.
Te milyen telefonon használod az oldalt?
Lejjebb van egy probléma jelezve a hirdetéssel kapcsolatban, az telefonon valóban zavaró csöppet, mondjuk néha eljátszom vele hogy pörgetem 😆
Két kérdésem lenne. Nem lehetne-e több képet feltölteni az eszközökről, mint 5? Illetve, miért rontja le az oldal a feltöltött képek minőségét?
"Valószínűleg helymegtakarítás céljából." ...és valószínűleg azért lesznek ilyen pixelesek a feltöltött képek is?
Én is, de ez van ezt kell szeretni 😜
Én képeimen is sokat rontott, a nyers képeimet is le kell butítanom 3MB alá, ezt az oldal tovább butítja az én esetemben olyan ~60KB körüli méretre, szóval ja. A nyers képekhez viszonyítva nyilván jóval rosszabb minőség, de amúgy vállalható szerintem. 😀
Csatolok egy képet miről van szó:
Más is találkozott olyan problémával hogy frissítette az eszközeit és ennek bizonyítékaként készített képet is a hardverinformációkról amit utána fel is töltött az eszköz profiljába...
De nekem sajnos valamiért nem megy 😞
Próbáltam (Firefox 76.0.1) & (M. EDGE-el) is de semmi, feltöltöm előnézet van de mikor a módosítások mentésére kattintok nem ment semmit...a Chrome-ot nem próbáltam de azt a böngészőt nem szeretem... 😠
Köszönöm szépen, minden rendben működik. 😃
A képfeltöltéssel valami nem oké. Egyik képet frissíteni szerettem volna a gépről, erre csak a frissen feltöltött maradt meg az összes többit törölte.
Javítva lett!
Most vettem nemrégiben egy új Lenovo laptopot és az oldalon szerettem volna beírni a paramétereit de a legördülő listába nincs olyan ami az én gépembe hardverilag van.
CPU: Intel Core i3 7100 vagy nekem 7100U van a gépembe.
VGA: Az oldalon csak AMD Radeon 530 DDR3 verzió van nekem pedig 535 GDDR5 verzió helyeszkedik el a gépembe.
Jó lenne ezeket az oldalon frissíteni.
Előre is köszönöm nektek majd.
[LINK]
Rendszerkövetelmények
Minimum:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7/10 (64 bit)
Processzor: AMD / Intel CPU (AMD FX-4300 or Intel i3-4130 or newer)
Memória: 8 GB RAM
Grafika: AMD / NVIDIA dedicated graphics card, with at least 2GB of dedicated VRAM and Shader Model 5.1 support (AMD R9 285 and NVIDIA GeForce GTX 760 or newer)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 7 GB szabad hely
Hangkártya: Integrated or dedicated DirectX 9 compatible soundcard
Egyéb megjegyzések: Controller or keyboard + mouse
Ajánlott:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 (64 bit)
Processzor: AMD / Intel CPU (AMD Ryzen 3 1300x or Intel i7-930 or newer)
Memória: 16 GB RAM
Grafika: AMD / NVIDIA dedicated graphics card, with 6GB of dedicated VRAM and Shader Model 6.0/6.1 support (i.e. AMD RX 580 8GB and NVIDIA GeForce GTX 1060 or newer)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 7 GB szabad hely
Hangkártya: Integrated or dedicated DirectX 9 compatible soundcard
Egyéb megjegyzések: SSD drive, Controller or keyboard + mouse
Nyelvek:
Felület Hang Feliratozás
Magyar ✔ ✔
Angol ✔ ✔ ✔
Francia ✔ ✔
Olasz ✔ ✔
Német ✔ ✔
Starport Delta
[LINK]
Egyjátékos
Steam Teljesítmények
Steam Felhő
Statisztikák
Steam ranglisták
A Steam ismerkedik ezzel a játékkal
Külső EULA elfogadása szükséges
Starport Delta EULA
Nyelvek:
Felület Hang Feliratozás
Magyar ✔
Angol ✔ ✔ ✔
Német ✔ ✔
Orosz ✔
A játékról
A Starport Delta egy valós idejű stratégiai játék, ahol a játékosoknak ki kell egyensúlyozniuk az űrállomás megépítését és bővítését az erőforrásokkal, az állomások karbantartásával és a lakossági igényekkel szemben. A stratégiai rajongók számára, akik az űrben szeretnének építkezni anélkül, hogy a lézerekért felelős személyzet kiléte miatt aggódnának.
Az oldal nincs elhanyagolva. Dedikált moderátorokat nem tudunk alkalmazni, de a moderáláson a javaslatokat is figyelembe véve, alakítani fogunk.
Mindenkit arra kérek, hogy ha valamilyen sértő, személyeskedő üzenetet vagy válasz kommentet kap, jelentse be, és ne flameljen.
A régi tagok figyelmét is fel szeretném hívni arra, hogy ha leállnak egy szabálysértővel vagy trollal veszekedni és egymást sértegetni, akkor az nekünk csak plusz munkát jelent, sőt a szabályzatot ugyanúgy vonatkoztatnunk kell rá is, mint arra, aki kezdte az egészet. Ilyen formán nem kellene különbséget tennünk, vagyis annak is szankcióval kellene számolnia, aki személyeskedéssel válaszol egy személyeskedésre, ugyanis az is ugyanolyan szabálysértés, ugyanúgy moderálnunk kell a hozzászólást.
Ennek kifinomultabb formája, hogy valaki bőszen jelentgeti a szabálysértést, közben van ideje szintén sértegetéseket küldeni a másiknak. Ezentúl még olyanok is vannak, hogy a nagy vita folyamán, miután nem sikerült vitapartnerüket meggyőzni álláspontjukról, először csak enyhébb, aztán szofisztikáltabb, és a végén trágár módon kezdni sértegetni a másikat. Először csak: buta, állat, barom, hülyegyerek, marha és így tovább. Természetesen először csak általános névmásokkal. A tökéletes akkor lesz, ha aki kezdte ezen jelzők használatát, kezdi osztani az észt a szabályzatról és jelentget bőszen.
Kérlek ne folytassatok kampányokat a személyes sértettségtől hajtva. Minden esetet mérlegelünk. Ha valaki nem kapott kitiltást vagy később feloldottuk a tiltását, attól még kaphatott figyelmeztetést.
FoLey: Az általad jelentett személy megkapta a büntetését és ígérete szerint felhagyott a további szabálysértésekkel. A bejelentést csak abban az esetben használd, ha szabálysértéssel találkozol.
Ha az adott személy nem tud témával kapcsolatban vitázni,miért alkalmaz személyeskedést? Én nem fogom tűrni,hogy egy xxx bizonyos felhasználó betoppan ide a topikba majd megmondja a tutit hogy ő mindenhez ért hozzá,támasz/indok nélkül.
Az már másrészt,hogy önnek mit mondott nem tudom,de én azt nem fogom megbocsátani annak a bizonyos személynek,hogy létrehozott két olyan profilt amit engem jogosan megsértett a valódi nevemen is. Mellesleg még itt lazsálkodik az oldalon! Milyen büntetést is kapott,hogy még itt van az oldalon? Főleg ez a két account kreálás után?
https://gepigeny.hu/user/fosley
https://gepigeny.hu/user/fososley
Majd akkor leszek nyugodt,ha lesznek moderátorok itt az oldalon és nem arra a jelentés gombra kell támaszkodni,addig nincs itt nyugalom.
Mivel két hete ezen lovagoltok, és már off-topic is ezzel spamelsz, így igen, ez valószínűleg és teljesen jogosan egy csitító válasz, de persze nem írhatok az admin nevében.
Mindenki érti a nem tetszéseteket, két hétnyi komment áradat bőven elég volt erre, de nem ti vagytok az adminok, nem a tiétek a döntés. Lehet vitatni hogy mennyire volt elégséges a büntetés, de ezek a kommentek már arról szóltak hogy ezt már ti eldöntöttétek az admin helyett, és addig nem nyugodtok amíg nem történik így. Mindeközben magatok is önkéntesen fejest ugrotok a vitába, de persze eszetekbe se jut hogy rátok is vonatkozik a szabályzat. Az hogy "ő kezdte!" pedig már gyerekkorban sem elfogadott.
Vége a háborúnak, nyugi van.
Részemről okés...
Lehet vitatni hogy mennyire volt elégséges a büntetés
Azt sem tudom,hogy miféle büntetést kapott.
Nem rég egy relatív friss tag gondolta úgy, hogy a legtöbb hozzászólásomra (egyik sem volt neki címezve) egy olyan kommenttel reagál, amibe egy trágár című videót csatol. Egy ideig vicces volt, de láttam hogy nem hagyja abba (függetlenül attól hogy a hozzászólásai törlése kerültek folyamatosan), és látszólag semmi más hozzászólása nem volt az oldalon (személyesen egy hozzászólást sem találtam tőle ezen kívül), így jeleztem e-mailben, és egy-két nap múlva törölve lett.
Persze, könnyen beszélek mert törölve lett, de alapvetően nem azért jeleztem, mert annyira felforrt a vérem a hozzászólásaitól, szimplán úgy gondoltam hogy ez egyértelmű spam. Ha akartam se tudott volna érdekelni, hogy milyen sértéseket céloz irántam, nem voltak tőle rémálmaim, nem lett tőle hidegebb a kávém, nem nőtt be a seggem luka. És a farkam se állt fel, mikor törölve lett.
Szerintem mindenki egyet ért, hogy ez gyerekes volt az illető iránt, és mindenki megkérdőjelezheti magában vagy egymás között, hogy mennyire volt elég a büntetése az illetőnek, de ilyeneken idegeskedni ennyire és eddig, szintén nem egy egészséges és felnőtt emberhez való.
Tudom olyan a fogalmazás módom amilyen, de ezt jószándékból írom, nem kötekedésből. Ne rággódj ezen, iszonyatosan értelmetlen, és saját magad hangulatára is csak negatív hatással van.
Én most leírom és nem érdekel hogy mi lesz!
Az oldal el lett hanyagolva,moderátorok nincsenek,hogy az ilyen friss reges beszólógatós nem témához illő hozzászólások születnek. Sok felesleges új témát nyitnak meg,ha meg valaki írja,hogy felesleges ott a kereső akkor ő a rossz,paraszt stb.
Merre vannak a moderátorok? Nem lehetne újaknak adni akik aktívak az oldalon? Én simán kihajítottam volna őket!
Én sem vagyok tökéletes és azért elnézést is kérek,de olyanoknak nem akik szándékosan vitát generálnak.
9 év után úgy érzem,hogy kerülnöm kell az oldalt,mert nincs itt az oldalon szankció. A jelentés nem sokat ér az nem menti meg a felelőség alól.
Nincs annyi idegzetem,főleg magánügyi életem útán,hogy ezek a trollok szórakózásból csináljanak műsort,igen többieknek is van magánügyi élet nem csak magamból indulok ki.
Viszont a mod hiány az aggasztó. Volt hogy napokig kint volt egy durva spoiler az adott játék alatt...
Az a baj,hogy hiába van szabály úgy sem tartják be,ezért kellene moderátorok,de nagyon is.
9* bejelentés után után elrejteni a hozzászólást és értesítés moderátornak hogy vizsgálja felül(* a szám nem konkrét)
a rejtett hozzászólást író tag némítása 1óra 1nap 1hét 1 hónap*(*lehetnek más fokozatok)
moderátor jogusultságok megbízható tagoknak
Ha nem témához illően vitatkoznak akkor a személyeskedés felé veszik az irányt. Igen nálam is ki jön már az a gondolat,hogy elküldjem melegebb éghajlatra,de így is visszafogottan írok.
Régen én is írtam butaságokat itt a gépigényen mikor még csak ismerkedtem a számítógépek világával, de tanultam belőle. Viszont mostanában azt látom, hogy akik butaságokat beszélnek azok nem látják be, sőt... Egyből átmennek trollba vagy személyeskednek.. Ezeket is kellene szűrni, mert így a normálisabb rétegnek is elmegy a kedve az egésztől.
Főleg,hogy még privátban is zaklatnak ezzel kapcsolatban.
Jó,ha max 50 tag van online és ez az átlag vagy kevesebb.
https://gepigeny.hu/hir/laza-csavarok-okozzak-a…deset-3672
Szépen görgess lefelé és látni fogod, de ebben a topikban is lefelé van a az amit keresel.
Scorn Face Én is sok mindent láttam itt már 2012 óta...
El játsza ezt a szándékos provokálást és utána jön ezzel az ártatlan dologgal. Érdekes hogy fake profilok is azóta jöttek amióta ezzel a nem normálissal leálltam vele vitatkozni. Érdekes egybefüggés!
Spoiler!
Tagja vagyok egy régi fórumnak, ami egy ideje levált az eredeti tulajdonosról (mondjuk inkább, hogy szanálásra került). Önkéntes befizetésekkel tartjuk fent magunkat, mert nincsen reklám.
Most ennyi idő után fogtam magam nem spicliként,hanem többiek nevében is megírtam ebben topikban a véleményt. Jó lenne ha admin elolvasná.
Egyetértek abban, hogy lenne hova fejlődni, de jártak itt már ezerszer rosszabb idők is. Jelenleg szerintem az az egyik legnagyobb gond, hogy minden új, hozzá nem értő tag, aki egy gépigénnyel kapcsolatos dologra mer rákérdezni az oldalon, 4-5 fórum tag automatikusan elküldi a francba amiért nem a guglin vagy youtube-on keres.
Egyetértek veled,itt nincs szankciónálás és itt már lassan minden szabad.
4-5 fórum tag automatikusan elküldi a francba amiért nem a guglin vagy youtube-on keres.
Részben igaz,részben van joguk. Van olyan új tag akinek high összerakású konfigja van és tudja jól hogy fut,de azért be kell írni,hogy tudjon vele flexelni.
Engem az idegesít,hogy sokan kérdezik hány fps-el fut,az ötös lottó nyerő számokat is mondjuk meg amikor ez lehetetlen megmondani? Ki kell próbálni és meglátni vagy youtube,google.
Tegnap ezt kaptam egy napos reg tagtól,holott szerintem Maros fake accountja vagy haverja lehet.
Amúgy mint régi tagként mondom,hogy mi fogjunk össze és tegyünk is érte az oldallal kapcsolatban. Adminnak már írtam és jó lenne ha komolyan venné. Nem nehéz kiosztani néhány tagnak a moderátor szerepet.
mint ahogy történt réges régen egy messzi, messzi galaxisban:
Nézd meg az egyik hírben ott kapásból van kettő troll akik szándékosan vitát generálnak!
Tanulják meg a szabályt ahogy mi is azt tettünk anno friss regesként,ha vitázni akarnak akkor témával kapcsolatban és nem sértegetni.
Plusz a "régi" nem egyenlő azzal hogy mindig neki van igaza, ezt se feledjük, mielőtt nagyon bannolgatni szeretnénk.
A régiek közül párnak mod jog szerintem több problémát vet fel mint hasznot...kezdve azzal hogy hol a határ, ki a régi és ki az új? És máris újabb vita van generálva...
Kell mod, ez tény, és nem is vitatom.
Teljesen egyetértek.
Amúgy az egészért ő áll a háttérben https://gepigeny.hu/user/maros
És csinált még két fake accountot. Ezzel akar engem lejáratni.
https://gepigeny.hu/user/fososley
https://gepigeny.hu/user/fosley
Igen ez egy kétélű fegyver és én is látom annak veszélyét, hogy a régi "megbízható" tagok visszaélnek a lehetőségeikkel. Normál esetben ez úgy kéne működjön, hogy mindent a szabályzatnak megfelelően kell mérlegelni. Ahhoz viszont kicsit ki kéne egészíteni a szabályzatot a megfelelő helyeken.
Aki mégsem az kövesse az alábbit:
És ebben benne van minden 😃
Most dísznek van itt az oldalon vagy azt akarja elérni,hogy az oldala süllyesztőbe menjen?
Miért nem osztja másnak a modit,hogy ne legyen annyi dolga?
Az történt, amire a legtöbben számítottak, semmi 😆
Amúgy valóban hanyag lett az oldal, erősen érződik rajta, hogy gyakorlatilag bármit lehet kommentelni stb.
A "Fórum és hozzászólás szabályok" rész amolyan fenyítő jelleggel van csak megemlítve, következményük már egy jó ideje nincsen, bármilyen is legyen az adott komment.
De hála az égnek,hogy ezt a szemetet is törölték mint Marost 😆
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…6#c3729357
Szellemek járnak az oldalon.
Spoiler!
Szóváltáskor látszott rajta,hogy kezd alulmaradni és közben személyeskedett is. Létrehozott egy kamu profilt,hogy azzal is tudjon személyeskedni,hogy azt töröljék és ne a realt,érdekes akkor offline,online volt amikor az ő eredeti profilja is. Eközben szóltak nekem,hogy nem elég egy profil,létrehozott még kettő amit engem sértett fososley és fosley néven. A real nevemen is gúnyolt meg hol lakok.
Na írtam az adminnak és nem óhajtott volna válaszolni. Jelentettük ezeket a profilt és törölve lett.
Maros közben megint okosat írt AMD Ryzennel kapcsolatban,kértük állítsa alá a támaszát,de sajnos megint csak magyarázkodott meg személyeskedett. Végül belökte a PCX-s videót amit a szerencsétlen nem tudta felfogni,hogy 3900X és 3950X volt szó,hogy inkább munkára használható.
Meguntuk jelentettük a profilját és törölve lett,de valahogy még is visszatért. Én arra gondolok,hogy admin szándékosan a trollok oldalán van,mert mint én egyik régi tag nem óhajt válaszolni,másrészt meg nem segít.
Marossal vigyázni kell,mert egy indulatos ember aki nem látja be a hibáját,ha valakinek igaza is van.
Nézd meg pl. ezt a topikot a Worlds of Tanks-ot megértem,de a többi része miért lenne idegesítő game? Meglátszik,hogy egy indulatos ember.
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…ead_id=427
Tyű... mikor utoljára fórumban jártam még volt külön nézet, nem csak szimpla hozzászólásos cucc. 😀
Lenne egy észrevételem, ami talán már sokaknak feltűnt. A felső címsor (játékok, GPU stb...) kitakarja a profiloknál a legfelső adatokat. Tehát rámegyek valakire, és ettől nem látom, hogy pl. mikor jelentkezett be utoljára... A nevét, profilképe tetejét, offline/online állapotát és az utoljára bejelentkezés idejét teljesen kitakarja. Így az a megoldás van, hogy legörget az ember hogy eltűnjön az a sor és gyorsan felhúzza a görgetősávot és nyom egy print screen-t amíg vissza nem tér. Olykor nagyon zavaró. Ezt orvosolhatnátok valahogy. 😀
Mivel a blokkoló kiszedi a reklámot tartalmazó blokkot, felcsúszik minden egész alatta lévő tartalom.
Nem hiszem, hogy ezt orvosolni fogják, esetleg morcosak lesznek miután bevallottad hogy reklámblokkolót használsz az oldalon 😆
A blokkoló szerintem nem annyira meglepő, a többséget tuti zavarják (mindenhol) és használ ilyet. Szerintem. Na, de a lényeg, hogy tudom miért van. 😀
Mivel csak elvétve fordul elő egy-két blokkolóval így oly mindegy.
"Köszönjük az észrevételt, kérjük hogy mással blokkold a bevételünket!"
[LINK]
[LINK]
Nem mi támadunk, az oldal áll támadás alatt. 😀
Volt már korábban is DoS jellegű támadás?
UPDATE: Kérlek jelezzétek ha tapasztaltok még lassulást!
Szerintem érdemes lenne változtatni a játékoknál a gépigény szöveges értékelésénél. "Magas" megjelölés csak az első 19 legnagyobb minimum gépigényű játék esetében van, a legnagyobbajánlott gépigényű játékoknál meg csak az első 7 kapta a "Magas" besorolást.
Az én meglátásom szerint az egyes kategóriákban (Magas, Átlagos, Alacsony, Nagyon alacsony) közel hasonló számú játéknak kellene lenni.
Szerintem ennek a két játéknak pl két külön kategóriában van a helye, főleg, ha 4 kategória is létezik. Egy 760-as kártya ne legyen egy kategóriában 1070-el. Nem azért mert rossz, egyszerűen nem egy kategória.
Itt egy ellenőrzés az odalról:
[LINK]
Frissítés:
Írtunk az Eset-nek, hogy vizsgálják meg újra és rakják whitelist-re.
Felraktam a ESET Internet Security-t, de nekem nem jelzett semmit.
Az Eset support megírta, hogy nincs blokkolva az oldal, valószínűleg egy hírdetés lehetett a hibás.
Ezt jelezzük a hirdetésszervezőnknek.
Érdekes volt egyébként ,hogy egy víruskeresős külsős oldallal megnézettem,azt írta nincs semmi gond,de mégis volt.Bár nyilván a külső oldalak megbízhatósága kétséges.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Nem tudtam hova irni, ide irtam.
Olyan gondom van hogy TS3-on Push to Talkon vagyok de jatek kozbe csak akkor hallanak mikor lenyomom a gombot ha le talcazok jatek kozbe nyomhatom es beszelhetek de semmi.... mit lehetne csinalni neki?
Win10em van es maradni akarok tovabb is a Push to Talknal.
(Telo)
A "Teljesítmény" menü alatt a következő megjegyzés mi a toszt takar?
20. szint: Közösségi moderálás engedélyezve
(elég régi hír ezért lehet változott már néhány dolog, viszont gondolom a lényege maradt ugyanaz)
A típusa: intel core i3-7020u (2.3GHz, 3MB L3 Cache) előre is köszönöm.
Egyik nap este 1. hely a RDR2, másnap 22.-ik WTF, a többi játékra kb. összesen nem érkezik annyi komment mint arra.