Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Érintett eszközök:
iPad Air 2 (iOS 11.1) - Safari
Xiaomi Mi Pad 2 (MIUI 8) - Chrome
És a számítógép is https://gepigeny.hu/user/infernodante/eszkozok/2…zok/213679
Egyik eszközön sincs semmilyen reklámblokkoló, sem a gépen hosts fájl, vagy bármi ami még tudná blokkolni.
Tényleg kellene egy olyan rész minden gépigény mellé, hogy a visszajelzések alapján mi az amin minimumon és élvezhetően fut adott felbontáson (esetleg közepes és maximum beállításhoz is 30/60 fps-hez). Illetve ezt lehet értékelni, hogy igen, ezen valóban tud úgy futni. Feleslegesen van minden játék oldala ilyenekkel teleszemetelve ahelyett, hogy rákeresne valaki a saját gépére. Főleg olyan játéknál amivel rengetegen játszanak és még több ilyen teszt van.
Nem hinném hogy egyéni probléma ha mindkettőn van.
Ha valaki hozzászól egy témához azt ugye látjuk, hogy ki volt és mennyi ideje tette azt. De aztán ha belépsz a témába ott kell keresgélni, hogy konkrétan kinek a hozzászólására reagált.
Meg oldottam volt benne egy hangulat jel és ami az után volt valamiért nem rakta be/kitörölte. De azért jó lenne megnézni.
Na mindegy , akkor nem lesz Kedvenc-em 😆
Spoiler!
Spoiler!
Olvasd el még 1x amit írt, vagy többször...
Spoiler!
Spoiler!
Van nekem két elmentett konfigom. Akármit csinálok Az )reg csataló alatt nem akarja megenni és megjegyezni a 970GTX-et csak a 970GTX M-et ami mobil lenne. Lehetne ezzel valamit kezdeni?
[LINK]
És természetesen kukik voltak törölve 😀
Kerestem, de nem találtam rendellenességet. Lehet, hogy a javascript rosszul állítja be a gpu-t, próbálj meg CTRL+
F5-tel frissíteni a szerkesztés oldalán.
Ettől függetlenül átállítottam GTX 970-re a gpu-t az Öreg csatalónál. 😀
Másnál jelentkezett hasonló?
The Elder Scrolls IV Oblivion
A sorozat összes többi tagjánál a számozás után kettőspont van, pl.: The Elder Scrolls III: Morrowind, The Elder Scrolls V: Skyrim.
Ha szemétre vágysz, crack útmutatókra, vírusos linkekre, nem jogtisztán feltöltött teljes filmekre, moderálatlan kommentekre és hasonló jóságokra, akkor a Youtube erre tökéletes hely. Míg mások igen, mi nem feleltünk meg a pár régi trailerünkkel a felhasználási feltételeknek. 😀 ♥
Más: Gépsarokhoz ha írtak régen jött értesítés róla, még mielőtt a profilrészre lett berakva, erről tudsz, tervezed javítani?
De, inkább a külföldi oldalakról "szerzem be" a híreket, onnan méggyorsabban megtudom ami kell. 😃
Befellegzet(t) 😃
Hátsz jajam, magyar oldalak minidg is csak másolni fogják a nagyobb híroldalakat 😆
Csak amikor már itt az oldalon pl.: 3. ként látod a hírt, rá 1 napra az valahogy úgy már nemadja 😀
és még akiket kifelejtettem,kérem ne haragudjanak 😀 A türelmetek legalább annyit ér számomra mint a tudásotok 😆
(imádom mikor azok az emberek kérnek elnézést akik a legtöbbet segítenek 😆 )
[LINK]
[LINK]
Felfelé görgetés után nem mindig jön vissza a gépigény logó és a profil rész. Főoldalon nem mindig jelenik meg az egyik doboz a 3ból.
Csak nálam van olyan probléma, hogy mikor egy topikban lapoznék a következő oldalra vissza dob a jelenlegi tetejére? 😕
És külön elnézést, hogy hirtelen "felindultságomban" kissé nyersen fogalmaztam lentebb. Pedig a te és kollégáid munkája nélkül ez az oldal nem tartana ott, ahol.
Az új verzió (régebben is hasonló volt) átláthatóbb, de nem tölti ki teljesen a teret, kicsit nagyobb a betűmérete. Egyébként tervezem az üres teret kitölteni, bélyegképpel vagy hasonlóval.
Szerkesztés gomb javítva!