Most melyik játékkal játszol?
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Anno 1800
Counter-Strike GO
Left 4 Dead 2 - Crash Bandicoot: The Return of Dr. Cortex
star wars the force unleashed ultimate sith edition
fear 2
fear 2
@gyuri191: Fear 2 az menci, anno rongyosra függtük a multi részét 

@LordSzalko: ja én most fogom meglepö módon de elöször kivinni a single-t
Heroes of Might & Magic széria
Stellaris
Pummel Party
Stellaris
Pummel Party
@LordSzalko: Melyik heroes? Én most a 4-et nyomatom, egyik kedvenc részem, főleg azért mert abban lehet több hőst vinni egy csapatban, na meg a zenéje valami elképesztő, plusz grafikára is az egyik legjobban bejövős.
@Warlordcommander: Első résznél tartok jelenleg, kampányokat viszem végig
Nekem a 3 és az 5 a kedvencem a szériából.

Batman: Arkham Asylum
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old Blood
@kmetovics: frankfurter=HOT DOG 

@gyuri191: Oks. Majd észben tartom, hogy ha valaki kínálgat vele 

@kmetovics: helyes 

Escape from Tarkov
Need for Speed Most Wanted (2005), és Euro Truck Simulator 2
Blasphemous jó kis hack n slash
Minecraft (Elkezdtem egy túlélőt egy nagyon jó seed-en és most nem tudom letenni!) 
Mortal Kombat Komplete Edition (Ma elővettem egy kicsit játszani. Mostanában a Minecraft miatt nem jut rá idő)
Dying Light ( Holnap ránézek erre is )

Mortal Kombat Komplete Edition (Ma elővettem egy kicsit játszani. Mostanában a Minecraft miatt nem jut rá idő)
Dying Light ( Holnap ránézek erre is )
ghost recon wildlands is kivive igy jön a dying light 

@gyuri191: Sok sikert a Dying Light-hoz! Az én tanácsom az, hogy kezd a HellRaid móddal mert nagyon erős fegyvereket lehet onann szerezni! Még a legolcsóbb is nagyon op! (Gut Splitter)
@Mk9_Jade: köszi de én azt a story után hagyom és felfejlödve fogok neki állni majd a hellraidnek 

@gyuri191: Amikor utoljára játszottam a Dying Light-tal akkor majdnem ki is bírtam játszani a HellRaid-et úgy, hogy nem volt meg az összes skill! Szerintem jobban járnál vele de ez a te döntésed.
@Mk9_Jade: értem
amugy hol tartasz benne?

@gyuri191: 9% a story! Nem az, hogy béna vagyok csak rengeteg felfedezni való van! Folyton eltereli a figyelmemet a fő küldetésekről! 

@Mk9_Jade: hát igen tartalom az van benne
resident evil 3 remake
@gyuri191: A re2 remake-et lejátszottam, nem volt rossz, ez is lett olyan jó? Még nem vettem meg, de gondolkodtam rajta, azért érdekelne.
@Warlordcommander: hát amint kivittem megirom mert én ma fogom elkezdeni
de ja ha a resi 2 tetszet ezis fog

@Warlordcommander: Rossznak nem mondanám, de a 2 szintjét nem üti meg. Ha olcsón hozzájutsz (20 euró körül), akkor megérheti.
@PatkosXX: Teljes áron nem is tervezem megvenni, annyira nem vagyok nagy resi fan, de a 2 tetszett. Azt szintén 20 euró körül szereztem be egy steam leárazáson, de ha ez tényleg rövidebb akkor még várok vele.
@Warlordcommander: Ha jól rémlik én 20 euróért vettem a 3-at is, annyit még talán megér, bár nekem csak kb feleannyira jött be, mint a 2 remakeje. Azért így is végigjátszottam 3x.
Mondjuk én nagy resi fan vagyok. 

@Warlordcommander: a 3.rész 6 óra alatt kipörgethetö normalon
@Warlordcommander: Na szia kivittem és azt mondom ha szereted a zombis és nem agyatlan hentelös hanem a jókis túlélö horror játékokat akkor mindenképp ajánlom nagyon jól összevan rakva a story és nagyon hangulatos a játékmenet is és az irányitás is tökéletes én egy bugal nem találkoztam a játékban és ez manapság nagyon ritka egy hátránya van csak az hogy rövid 5-6 óra alatt kivihetö de az az 5-6 óra nagyon élvezetes szerintem akciósan mindenképp megéri megvenni 

@gyuri191: Köszi az infót, most éppen le is van árazva steamen, de szerintem majd a summer salen beszerzem mert jövő héten jön a nier replicant, és nem lenne rá időm, hiába 5-6 óra. Bár nekem mondjuk nem számít ha olyan rövid mert az pont az a hosszúság amit szeretek egy single játékban.
@Warlordcommander: Nincsmit 

Nálam még mindig a number one. 

@zsiroslangos: Szét függtem anno 

@LordSzalko: Én is. Haverokkal is király volt. Egyszer megoróbáltam apámmal is. Mikorra elmondtam neki hogy melyik gombbal mit csinál addigra szét is lőtte a bázisunkat. 

@zsiroslangos: Ezt énis szétfüggtem anno
Imádtam. Amikor a tankom full OP volt, az volt a legjobb része. Csak egy idő után olyan gyorsak lettek az ellenséges tankok, h sokszor bedarálták a "sasomat".

Dark Messiah of Might & Magic
Deadside
Control
Deadside
Control
@LordSzalko: Dark Messiah of Might & Magic - régi szép emlékek: fizika, kardkovácsolás és a multimókák
Hexen: Beyond Heretic (felmódolva kicsit) aztán majd a Hexen II. és a Heretic.
plants vs zombies battle for neighborville
Szemét játék ez a genshin impact, mert direkt úgy van felépítve hogy minden nap játsszál vele egy kicsit. (amúgy még el vagyok vele szóval nem zavar). Meg egy két indie címet nyomatok mellette. 

Minecraft
Mortal Kombat Komplete Edition
Dying Light
Dying Light
@Mk9_Jade: A legjobb mortal kombat. 

@zsiroslangos: Pontosan! Avval mindennap kell játszani! 

@bukta2: Elférne még a piacon sok ilyen cím mint a Control, nagyon patent játék gameplay és történet szempontjából egyaránt.
@bukta2: nekemis bekéne majd pótolnom a controllt
@bukta2: jaja azért mondom hogy muszály lesz potolnom 

Ryse: Son of Rome
@Ironmask: imádom azt a játékot sokszor kivittem már
Crash 4 it's about time
@zsiroslangos: Jó szórakozást hozzá, én kifejezetten élveztem 

@LordSzalko: Köszi szépen. Remélem továbbra is bírni fogom idegekkel. 

@zsiroslangos: A Nightmare Doom után kifejezetten megnyugtató volt 

@LordSzalko: A doom 2-nek vannak olyan durva wadjai hogy a hajad is kitéped tőlük olyan nehezek.
Elite Dangerous
It Takes Two
It Takes Two
@bukta2: Jó is bizony 

Minecraft
Dying Light ( Holnap felnézek rá és folytatom a sztorit)
Wolfenstein The New Order (Elkezdtem vele újra játszani de most Normál fokozaton Bring em on a játékban)
Dying Light ( Holnap felnézek rá és folytatom a sztorit)
Wolfenstein The New Order (Elkezdtem vele újra játszani de most Normál fokozaton Bring em on a játékban)
Far cry new dawn
world of tanks
world of tanks
Witcher 3 van most porondon. Nagyon magába tudja szippantani az embert.
@Superlompos: Én elvoltam vele jópár hónapig, pedig azért függtem rajta rendesen. Jól körbenéztem benne szinte mindent.
Assassins Creed Valhalla
na sikeresen kivégezve a wolfenstein 2 new colossus 25 órába telt öszes dlc-vel együtt nagyon imádtam és szórakoztató volt
most metro 2033 redux
most metro 2033 redux

Tomb Raider 2013-as változatot nemrég fejeztem be újból.
Bulletstorm Full Clip Edition van most porondon Duke Nukem módban tolom. Emellett a DiRT 3-at tolom.
Bulletstorm Full Clip Edition van most porondon Duke Nukem módban tolom. Emellett a DiRT 3-at tolom.
@Superlompos: ááá tomb raider imádom
@gyuri191: Szerintem a legjobb hangulata a 2013-asnak van a reboot trilógiából.
@Superlompos: nekem végülis mind a 3 rész tetszett de igen ez szerintem is nagyon jó rész
@gyuri191: A Shadow-ban csak az nem tetszett, hogy sokszor nem tudtál olyan ruhában lenni, amilyenbe szerettél volna lenni.
@Superlompos: hát igen de az végülis böven megbocsájtható szerintem mert a story az nagyon ottvan neki szerintem
@gyuri191: Persze, Lara a kedvenc női videójáték karakterem.
@Superlompos: 

@Superlompos: Nekem Jade! 

@Mk9_Jade: Ki gondolta volna 

Minecraft
Dying Light (Még mindig nagyon nehéz átverekedni magam a Hellraid módon de mindig megszoktam próbálni legalább kétszer)
Minecraft
Dying Light (Még mindig nagyon nehéz átverekedni magam a Hellraid módon de mindig megszoktam próbálni legalább kétszer)
@Mk9_Jade: a hellraid csak sikerülni fog drukkolok 

@gyuri191: Köszi, de bármikor felmegyek rá akkor mindig megizzaszt! Lehet, hogy fejleszteni kéne a skill-eket és utána nekiállni! Főleg a Túlélő részt!
@Mk9_Jade: há figyelj vidd ki elöször a fö szálat meg fejlödj melék küldikel stb és majd ha kivited a fö szálat akkor ott a following is és majd utána vágj neki fullos karakterrel a hellraidnek 

@gyuri191: Lehet olyat? Én idáig azt hittem, hogy azt kell megcsinálni előbb és utána tudsz haladni a sztorival mert nem mutatott más objektívet! De szerintem az lesz!
@Mk9_Jade: ezt a hülyeséget kitöl halottad dehogyis simán tudod vinni a fö szálat a hellraidnek semi köze a fö szálhoz a küldetésnaplódban jeköld ki a story mission-t és kész
@gyuri191: Köszi! Most játszok vele először és ezt nem is tudtam, hogy így lehet megcsinálni!
@Mk9_Jade: ja nincsmit nyugodtan kiviheted a fö story után is a hellraidet 

@Mk9_Jade: elöször a fö storyt vidd ki nyugodtan és utána böven ráérsz akkor kivinni a hellraidet 

@gyuri191: Mondjuk az egyik próbálkozásnál sikerült eljutnom a végére addig amikor összegyűjtöttem a három követ és levertem a második hullámot az őrökből de a harmadik az már kifogott rajtam!
@Mk9_Jade: hát ja fullos karakterel probáld majd újra azt a részt
amugy az új képed nagyon baba
amugy az új képed nagyon baba

@gyuri191: Köszi!
Jade a legjobb 

@Mk9_Jade: 

DayZ
Endzone - A World Apart
Mr. Prepper
Hunt: Showdown
Last Epoch
Mr. Prepper
Hunt: Showdown
Last Epoch
Swat 4 gold edition.
@zsiroslangos: jó sok játékal játszol 

@gyuri191: Gondolom mindenbe belekezd, de nem fejezi be őket, de ne legyen igazam

@Warlordcommander: Inkább úgy mondanám, hogy mindenbe belekezdek de csak egy részét fejezem be. 

@Warlordcommander: csak nem 

@gyuri191: Jelenleg munkanélküli vagyok. 

@zsiroslangos: ja bocsi akkor nem szoltam semmit és kitartást
remélem minden jóra fordul majd neked

@gyuri191: Köszi igyekszem . 

Metro exodus.
@zsiroslangos: Szerintem ez a rész volt a 3 közül ami a legrosszabbra sikerült, kb 5-6-órát játszottam vele, de olyan érdektelenné vált a sztori, plusz az open world vonal se jött be nagyon, így abbahagytam. Remélem a következő része (ha lesz) megint a lineáris stílust követi majd. Látványra élvezetes volt, de nekem nem lehet látvánnyal eladni valamit 

@Warlordcommander: +1. Nekem se jött be sőt a gépemet is nagyon terhelte anno!
@Warlordcommander: Nemrég kezdtem el eddig nekem se nagyon jön be.Majd később meglátjuk...
@zsiroslangos: van hozzá magyaritás probáld ugy hátha élvezhetöbb a gépi game oldalon van
@gyuri191: Köszi,csak már késő mert most fejeztem be. Összességében jobb lett mint az elején számitottam,de nemhiszem hogy mégegyszer előveszem.Nekem nagyon lassu a játékmenet.
@zsiroslangos: értem de legalább egyszer kivitted azis valami 

Assassin’s Creed Valhalla
Tom Clancy’s The Division 2
FIFA20
Tony Hawk’s Pro Skater 1+2
Mortal Kombat XL(néha 1v1 van az asszonnyal
)
DiRT5 (de egyenlőre kerülöm miután kétszer úgy fagyott ki a játék, hogy kikapcsolt tőle az xbox. Dafuq)
Tom Clancy’s The Division 2
FIFA20
Tony Hawk’s Pro Skater 1+2
Mortal Kombat XL(néha 1v1 van az asszonnyal

DiRT5 (de egyenlőre kerülöm miután kétszer úgy fagyott ki a játék, hogy kikapcsolt tőle az xbox. Dafuq)
@Ayistion: végén még leég az xboxod vigyázz vele 

@gyuri191: Hát azért csak nem. Megkapta az új pasztát, még egy darabig döcöghetne. Ilyet még egy játék sem tudott csinálni mint amit a dirt. 

@Ayistion: jólvan akkor 

@Ayistion: És, megvert az asszony? 

@PatkosXX: Néha feleslegesnek érzem azt, hogy jól játszom Eron Blackel és Sub-Zeroval, mert Mileenaval talált egy olyan konbót, hogy konkrétan nem tud felállni a karakterem. Pedig csak nyomkod össze vissza mindent. Szóval a kérdésedre a válasz az hogy, megvert de dulván.
Ha nem azzal a hulladékkal jön, akkor nyerek. 

@Ayistion: 
Mortal filmeket láttad amúgy, vagy érdekel? Ez az új 2021-es elég jónak tűnik az előzetes alapján.

Mortal filmeket láttad amúgy, vagy érdekel? Ez az új 2021-es elég jónak tűnik az előzetes alapján.

@PatkosXX: Igen, természetesen láttam őket, ami meg most áprilisban jön, azt rohadtul várom. 

Gta 5
@zsiroslangos: story az nagyon ott van a topon neki 

@gyuri191: Pontosan.
Csak a story móddal játszom. Az online valahogy nem jött be. :/

@zsiroslangos: hát jó mókát hozzá
@gyuri191: Köszönöm 

@zsiroslangos: Én most a GTA 4-et kezdtem el. Szégyen de soha nem toltam végig az alap játékot csak a kettő dlc-t.
Utána majd elkezdem az ötöt is mert azzal is adós vagyok magamnak.
Jó játékot!
Utána majd elkezdem az ötöt is mert azzal is adós vagyok magamnak.

Jó játékot!
@bassus16: Köszi szépen. Viszont.
@CsocseX: Jók is a resik... 
Mortal 11-ből megvan neked az Aftermath? Azt is érdemes kivinni, nem olyan jó szerintem mint az alap, de nem is rossz.

Mortal 11-ből megvan neked az Aftermath? Azt is érdemes kivinni, nem olyan jó szerintem mint az alap, de nem is rossz.
DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two
Dying Light
Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse
Dying Light
Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse
@LordSzalko: te is dying light bakker énis viszatérek rá a ghost recon után esküszöm annyian újra játszák mostanában
persze érthetö mert hát a legjobb zombis game open world

@gyuri191: Ja, haverokkal vissza szoktunk nézni rá időnként, pláne hogy idén végre megjelenik a második rész kicsit felfrissítjük az emlékeket. Igazából nagyon szépen öregedett a játék, mai napig jónak számít sok szempontból ami a gameplay-t illeti 

@LordSzalko: pontosan ahogy mondod imádom énis és az hogy mai napig támogatják kisebb nagyobb updatekel hab a tortán 

@gyuri191: Remélem a 2 sem fog kevesebb törődést kapni 

@LordSzalko: hát ja meg remélem legalább ugyan olyan jólesz mint az 1 nekem nemkell jobb csak hozza ezt a szintet és kész 

@gyuri191: Én is neki kezdek már újra látom többen nyomják.
@KrisztianRikardo: megunhatatlan játék
@gyuri191: Eggyet értek. Már ugy várom a második részét
@KrisztianRikardo: hát már énis várom
serious sam 3-at befejeztem az utolso pályánál töröltem le mert már szó szerint csal a játék annyi ellenfél egy játékba nincsen mint azon a pályán még a doom-ba se vagy 15-ször probáltam azt a pályát de nem ment nem lehetet már mozogni és az ilyen gameket utálom ahol irdatlan az ellenség ez nem élvezet meg pálya dizájn hogy rakjunk le mindenböl 50 ellenséget azt jólvan nekem ez nemjött be de persze saját vélemény
most wolfenstein 2 the new colossus a soros
most wolfenstein 2 the new colossus a soros
RAGE 1.része letudva. Most jöhet a 2.rész(végre)
@kmetovics: na és tetszet az 1?
@gyuri191: Olvastam, h elég monoton egy idő után, de szerintem nem volt az. Pont megfelelő hosszúságú lett. Nekem kb 14 órába telt kijátszani. Megcsináltam a story mellett az összes mellékküldit, amit emberek adtak, meg ami azon a "faliújságon" volt, na meg a versenyeket. Fúú azokat de utáltam, főleg, ahol 50 pontot kellett összeszedni. Az 1.mapon még elment, de a metróvárosos versenyek elég nehezek voltak. A körversenyek könnyűek voltak. Szinte mindig rájukvertem egy kört a végére, mert ebben nem spawnolta be őket a játék mögém 10m-re, h nehogy már simán nyerjek. A kocsik irányítása valami borzalom. Sajnos nem maradt elég zászlóm felfejleszteni a Fejedelem nevű járgányt, mert elköltöttem a többire, mert azt hittem, h lehet farmolni zászlót. Remélem a 2-ben jobb lesz a vezetés. Meg próbáltam felszedni a földön fekvő dolgokat, amiket épp észrevettem. De amúgy nem nagyon keresegéltem. Találtam kártyákat, meg egyéb dolgokat, de ilyen minigameket nem játszottam, max csak kipróbáltam.
Amúgy a story nekem tetszett. Olyan volt az egész, de főleg a vége, mint a Terminátor filmekben, főleg amikor a jövőt mutatják. Csak itt nem robotok(igaz voltak olyan turrettek), hanem Mass Effect armoros katonák voltak az ellenfelek.
AZ meg külön élvezet volt, h szinte minden fegyverhez volt többféle töltény. A végén, amit kaptam fegyvert(ami kb egy elektromos minigun), ahoz kaptam BFG töltényt. Na ott néztem is egy nagyot
Elég durva egy fegyver lett, na jó azért nem annyira, mint a Doom-ban. A shotgunhoz is mi durva töltényt lehet venni/kraftolni??!! Robbanó. Volt egy boss, akibe kb 4-5 olyan kellett max. Úgy szedte az életét, mint az állat 
Na kb ennyire tetszett a game. Szerintem majd még egyszer kijátszom.
Amúgy a story nekem tetszett. Olyan volt az egész, de főleg a vége, mint a Terminátor filmekben, főleg amikor a jövőt mutatják. Csak itt nem robotok(igaz voltak olyan turrettek), hanem Mass Effect armoros katonák voltak az ellenfelek.
AZ meg külön élvezet volt, h szinte minden fegyverhez volt többféle töltény. A végén, amit kaptam fegyvert(ami kb egy elektromos minigun), ahoz kaptam BFG töltényt. Na ott néztem is egy nagyot

Na kb ennyire tetszett a game. Szerintem majd még egyszer kijátszom.
@kmetovics: na örülök neki akkor a második része mégjobb lesz maga a shooter élmény kapásbol mert a doom-ra hajaz
@gyuri191: Azért is akarom már nagyon kijátszani. Közben azért néha játszogatok a Doom Eternal-el is. Csak az meg nagyon nehéz.
@kmetovics: hát ja elhiszem
Dying Light
Minecraft
Grand Theft Auto San Andreas
Guild Wars 2 (Egyik barátom kérte, hogy játsszak vele)
Dying Light
Minecraft
Grand Theft Auto San Andreas
Guild Wars 2 (Egyik barátom kérte, hogy játsszak vele)
@Mk9_Jade: Mi is nemrég kezdtük el újra a Dying Light-ot haverokkal, egyik legjobb hentelős game mai napig.
@LordSzalko: HellRaid részét imádom nagyon! Utoljára eljutottam odáig, hogy betettem a három követ és lebírtam küzdeni 2 hullámot a 3-ból mert a 3-dik az már nagyon nehéz volt és megis haltam ott!
@Mk9_Jade: milyen a hellraid jó? van benne mentés vagy ha meghalok benne akor elöröl kell vinem vagy hogy müködik ?
@gyuri191: Három életed van! Ha elhasználod őket utána fogod ujrakezdeni!
@Mk9_Jade: értem de akor nem egyböl újra na ez jóhir köszi
az infot

Na befejeztem a middle earth shadow of wart összeségében jóvolt 94 százalékig csináltam meg mert a játék vége után a bázis védéseket nem csináltam már meg mert idegesitett hogy csomo orkot magamhoz állitok és volt sok olyan aki ellenem fordult és elárult vagy volt 30-orkból 15 aki ilyen iron will képeségel alapbol nem lehet magamhoz állitani pedig kisebb szintü mint én érdekes
most a ghost recon wildlandset kezdtem el
most a ghost recon wildlandset kezdtem el
Thief Simulator 

Horizon Zero Dawn
Gears 5
Little Nightmares
Gears 5
Little Nightmares
Shinobi Striker 

Mortal Kombat XL
Mortal Kombat 11
Mortal Kombat XL
Mortal Kombat 11
@Ironmask: hüüha mortal kombó 

@Ironmask: Azta valaki itt nagy Mortal Kombat rajongó! Ezt már szeretem látni! Melyik karakterek a kedvenceid? Nekem Jade és Kitana! 

@Mk9_Jade: Van egy pár:Scorpion,Sub-Zero,Noob Saibot,Kung Lao,Ermac így ennyi jutott hirtelen eszembe, meg a filmet várom nagyon!
@Ironmask: Helyes,helyes! Egy igazi rajongónak várnia kell! Én nem annyira várom de pár dolog nekem is felkeltette az érdeklődésemet a trailerben!
genshin impact illetve mechwarrior online, mindkettőt 4 en nyomatjuk. Plusz pár napja raktam fel a controlt, de még nem volt alkalmam kipróbálni. Remélem jó lesz. 

terminator resistance kivive nagyon imádtam most serious sam 3 

@gyuri191: Részvétem a Resistance miatt, én rengeteg ásítottam a végigjátszása során
Serious Sam viszont egész jó volt 

@LordSzalko: nemtudom nekem bejött a terminator persze igaz hogy a zene vitt el legtöbször 

Forza motorsport 7.
Diablo II: Resurrected