Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ppista avatar
World of Wonders Teledonos játék (Poco F7 Pro)
0
0
0
0
Ironmask avatar
Lost Soul Aside (PC) aki szereti a Devil May Cry-t annak mindenképp ajánlom,de mindenki másnak is.Nagyon jó játék és ráadásul jól is van optimalizálva.Az én laptopmon full hd felbontás magas grafikai beállítások mellet 80-100 fps-el fut és pedig nincs egy bivaly erős laptopom.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Lies of P NG+ és Overture DLC
0
0
0
0
Ironmask avatar
Assassin's Creed Shadows (PS5)
0
0
0
0
💬 3
Ironmask avatar
@dontmistace: Jó játékot! 😁
0
0
0
0
no avatar
@Ironmask: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Ironmask avatar
@dontmistace: Én is élvezem jó game. Nekem a tájékozódással van a problémám sokszor nem tudom hova kell menni,de olyankor megnézem youtube-on szégyen nem szégyen.😁😁
0
0
0
0
gyuri191 avatar
The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition (Next Gen) PC
0
0
1
0
Ironmask avatar
Call of Duty: Vanguard
0
0
0
0
💬 2
MC MaRcI avatar
@Ironmask: Nekem bejott csak nagyon rövid sajnos
0
0
0
0
Ironmask avatar
@MC MaRcI: Még az elején járok eddig nekem is bejön!
0
0
0
0
kmetovics avatar
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Lies of P Overture DLC
0
0
0
0
Ironmask avatar
NINJA GAIDEN 2 Black (PC)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@zsiroslangos: Bár jönne pc re is jó játékot
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Vagy akár a 2-őt is kiadhatnák. Azzal anno nem sikerült játszanom.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Az is jó lenne igen
0
0
0
0
Zoel avatar
Final Fantasy XVI
0
0
0
0
💬 7
kmetovics avatar
@Zoel: Jó szórakozást hozzá. Én imádtam. 60 órát beleraktam.
Peak cinema élmény ízig vérig 😉
0
1
0
0
Zoel avatar
@kmetovics: Nekem is bejön, nemrég toltam ki az 7 es részt is az is nagyon adta.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Zoel: Arról is sok jót hallottam. Majd a régitől kezdve kijátszom a Remake-kel együtt. Az körökre oszott vagy olyan inkább, mint a 16?
0
0
0
0
Zoel avatar
@kmetovics: A remake nem körökre osztott, olyan mint a 16 hasonló, csak ott a csapat tagokkal is lehet játszani.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Zoel: Értem. Jövőre szerintem ki is játszom ezeket. Idén már sajnos nem lesz rá időm.
0
0
0
0
Zoel avatar
@kmetovics: 7-est ne hagyd ki nagyon jó a története és több részből áll, van a Remake utánna van a Rebirth ez a rész már open world játék és van a Crysis Core Reunion ez előzmény történet. Szóval el leszel velük egy darabig :D
1
0
0
0
kmetovics avatar
@Zoel: Idővel bepótolom ezeket 😁
1
0
0
0
kmetovics avatar
GTA Vice City(eredeti)
2
0
0
0
💬 12
gyuri191 avatar
@kmetovics: Flash FM 😁😁❤️❤️
1
0
0
0
reflmix avatar
@kmetovics: szintén zenész 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Most tartok a jó kis pénzgyüjtögetős résznél. Vegyek meg mindenféle boltot, h adjon küldiket.
0
0
0
0
reflmix avatar
@kmetovics: Napokat szenvedtem hogy találjak egy működő torrentet, majd felfújtam magam és nagy nehezen beszereztem egy eredeti CD-s verziót. Most újra élem a fiatalságom 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Én a 3mal voltam így és leszedtem a definitive edition-t, de azt is törtben. Milyen oldalon szerezted be a vice city-t eredetiben? Jó játékot hozzá neekd is 😁
0
0
1
0
reflmix avatar
@kmetovics: Megállás nélkül gyűrtem a FB marketplace-t, retro-games.hu-t és a PirDa.hu-t aztán az utóbbin megtaláltam és le is csaptam rá. Következő lépés a két Underground lesz eredetiben :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Értem. Jól tetted. Az ilyen gyöngyszemek meg is érdemlik 😁 Ez a FB-os kisbolt ez mennyire megbízható? Mert még sosem vettem/adtam el rajta semmit. Mert ha az, akkor lehet keresek rajta pár régi dolgot, hátha megtalálom.
1
0
0
0
reflmix avatar
@kmetovics: Boxba-kérem FoxPost után vét összeget előre utalom az eladónak, aztán utánvétben az automatánál kifizetem, eddig rendben ment minden, aki a FoxPost utalás összegét meg lenyúlná az meg költse azt a 2000- forintot gyógyszerre. De nem volt még ilyenre példa. 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Na én közben már be is fejeztem a gamet. Hát a vége eléggé felhúzott. Mind1. Le van tudva a dolog. Jöhet a 4, utána San Andreas, majd az 5 😁
0
0
1
0
no avatar
@kmetovics: Kb mintha azt kerdeznéd, hogy a hardverapro vagy a jofogas mennyire megbizhato. Az oldal teljesen, az mar mas kerdes hogy milyen elvetemult emberek lehetnek barhol 😂😂😂
0
0
0
0
kmetovics avatar
@dontmistace: Ez igaz. Ezért sem nagyon szeretem az ilyen oldalakat. Pont az ilyen emberek miatt.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Gears 5 (mindenkinek ajánlom nagyon jó játék és simán úgy nez ki mint egy 2025ös cím)
Lords of the fallen (nagyon jó játék de a fentebb említett gears 5 pl grafikában köröket ver rá)
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Spider-Man 2, szerencsére már kijavították a kezdeti komolyabb problémákat.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
F1 24 Karrier mód Fendando Alonsóval
0
0
0
0
Napil avatar
Dead Space remake.
Fortnite-overwatch ( haverokkal)
Hetente egy fél órát, órát Forza horizon 5.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Mafia III Definitive Edition
0
0
0
0
ppista avatar
World of Wonders,FC Mobile (Xiaomi Poco F7 Pro).
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Stalker call of pripyat
Az első 2 rész már újra végigjátszva

Gears 5
Lords of the fallen
Crash nsane trilogy
0
0
1
0
gyuri191 avatar
Red Dead Redemption 2 (PC) (Story)
2
0
0
0
kmetovics avatar
Mandragora: Whispers of the Witch
0
0
0
0
kmetovics avatar
Clair Obscur : Expedition 33 (PS5)
GTA 3 Definitive Edition
Jedi Knight 2 : Jedi Outcast
0
0
0
0
Zoel avatar
Final Fantasy VII Remake
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Red dead Redemption 1 PC

Fifa 23 Menedzser karrier (Legendary) nehézség
0
0
0
0
DawnF94 avatar
Batman Arkham City, Dead Space 2
1
0
0
0
no avatar
Ti veletek nincs úgy hogy letöltötök vagy vesztek 1 játékot de 10-20perc játék után kiléptek mert mégse akartok játszani mert megunjátok? Velem már ez van lassan 1 éve... Nemtudom miért nem akar lekötni egyik sem. :(
0
0
0
0
💬 5
Warlordcommander avatar
@GabZkp10: Én el se jutok sokszor addig hogy elkezdjem meg letöltsem :D csak megveszem.
0
1
0
0
Viktorinho avatar
@GabZkp10: Mennyiszer volt úgy,hogy el kezdtem letölteni valamit steamről. Aztán pár perc után leállítottam és kitöröltem a játékot,mert úgy voltam vele,hogy nem is fogok játszani vele. Vagy letöltöm de hozzá feléje se szagolok hetekig,míg aztán letörlöm. Néha úgy érzem kiégtem,és nem köt le már semmi.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Viktorinho: Ismerős érzés, olyankor próbálok valami más elfoglaltságot keresni (ez a gondolkodásom drága szokott álltalában lenni...😅) aztán van hogy megjön a kedvem ismét a játékhoz!
0
0
0
0
no avatar
@GabZkp10: Szia velem is így van... én olyankor elöveszek a régi játékaimbol és megprobalom vele elütni a kedvet ..vagy valami rituálét kellene tenni.. :X 😶 ha ilyenben vagytok részesek engem kine hagyjatok..! Hihi
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@GabZkp10: Én is kezdek így járni
Alig vártam a resident evil 4 le legyen akciozva
Megvettem és ilyen egyhuzamba max fél órát nyomtam vele kB végig se vittem mert meguntam az egészet
Inkább én is régebbi játékokkal játszom
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Call of Duty Black Ops Cold War Story

Fifa 23 Manager karrier
0
0
0
0
DawnF94 avatar
The Last Of Us Part I Left Behind
0
0
0
0
kmetovics avatar
ELDEN RING NIGHTREIGN (PS5)
0
0
0
0
Zoel avatar
Clair Obscur Expedition 33
1
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@Zoel: Én is nagyon játszanám már. Ha nem lenne tervben egy csomó game, már rég elkezdtem volna. Nagyon jónak tűnik. Goty esélyes. Jó játékot hozzá :)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Sleeping Dogs Definitive Edition

FIFA 23 Manager karrier

WWE 2K24
0
0
0
0
💬 2
DarkEvil avatar
@gyuri191: A Sleeping Dogs az nagyon jó egy párszor kijátszottam!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DarkEvil: Jaja nagyon jó game szerintem is már a végénél járok 100% mindent megcsináltam meg összegyüjtögettem
0
0
0
0
no avatar
Uncharted legacy off tudnátok segitséget kérnék, valami cpum at nem simeri fől .. your cpu does not meet the minimum specification for running this title hiba ezt irja mit tudok tenni ?? :/
0
0
0
0
💬 5
gyuri191 avatar
@Roka1994: i7 2600 -van? az támogatja az sse 4.2-t? mert az kell mindenképp a game-hez

vagy rendszergazdaként próbáld esetleg inditani?

milyen op rendszered van win 11? mert ha igen azon is szokott szarakodni pl a mad max is le fagy win 11 en játszhatatlan win 10 en meg tökéletesen megy
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Szia win 10 education i7 2600.. igen probáltam de semmi.. sde programot használtam elinditja de nem erős neki a procim lehet vagy nem tudom, kicsit lagol nem a probléma az lene hogy azáltal a program által használom ..,.? ez az uncharted i7 2600 processzor sztem elégnek kellene egy i5 4400 seriálal meg hogyan mukődik ?? ez 4 mag 8 szál az nem jelent semmit ?? :/
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Roka1994: Ha a procid nem támogatja azt az utasitáskészletet akkor lehet 100magos is a játék nem fog elindulni
Amúgy azt is írja a játék hogy az a processzor nem felel meg a minimális követelményeknek annál a címnél

Ebben az esetben semmit nem tudsz tenni mint processzort cserélsz de nyilván ugye akk alaplap csere stb stb...

Az i5 4400 pedig két generációval újabb mint a 2600
0
0
0
0
no avatar
@MC MaRcI: Hát ez sajnos shit.. ksőzőnőm a válaszotok ..
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Wolfenstein new order
Super mario odyssey
0
0
0
0
Denk95 avatar
The Elder Scrolls IV Oblivion Remastered
1
0
0
0
gyuri191 avatar
Sleeping Dogs Definitive Edition
0
0
0
0
Zoel avatar
The Elder Scrolls IV Oblivion Remastered
0
0
0
0
no avatar
SW Outlaws (nekem eskuszom bejönxdd)
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Régen volt, hogy több játékkal játszottam, mindig egyszerre. Majd, ahogy kevesebb időm lett inkább a fókuszt egy játékra tettem, hogy azt befejezzem. Nos , megint csapdába estem, mert hirtelen annyi jó játék jött, hogy visszatértem a régi taktikához, hogy mindet nyomom egyszerre :D

Most a number 1, amit először fogok befejezni az az Amerzone új kiadása. Nagyszerű kalandjáték a semmiből jött és újra kell élnem azt az élményt, amit anno adott.

Itt gépigényen nincs neki topik, de a Once uopn a Puppet , megint egy olyan játék, ami elképesztően érdekes számomra és ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen érdekes kalandos játékot egy bábot irányíthatunk.

Ott van a Commandos Origins, ami szintén jóra sikerült és szeretném befejezni, bár most ez szerepel a listám végén.

Bejött, még a Mandragora, ami megint csak "nekem" készült játék kategória...

És , ha ez még nem lenne elég becsúszott a semmiből az Oblivion is (csak, hogy ne unatkozzon az ember fia...)

Nem is említettem, aminek szintén nincs itt az oldalon topikja a Nikoderiko-t meg azonnal végigjátszottam, baromi jó ugra-bugra játék, amit a Donkey Kong ihletett. Nagyon ajánlott kategória!!!!

29.-én meg kezdődik az új szezon Diablo 4-ben, amiben visszatér egy lesser evil Belial, elég jónak tűnik.

Szóval 6 játékkal kellene egyszerre játszanom :D Ilyen már nagyon rég volt, hogy ennyi játék érdekelt. Szóval egy darabig ne legyen semmi más :D
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Medal of honor Vanguard
Tourist trophy (Gran turismo motorkákkal)
0
0
0
0
Denk95 avatar
PS5:
-BF1
-A Way out

PC:
HoI4
0
0