Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Call of Duty
Call of Duty United Offensove
Call of duty 2
0
0
0
0
Zollee avatar
Cult of the lamb.

A játékról készült kis rövid animációk nagyon szuperek lettek, jó lenne majd ha valódi sorozat lenne belőle.
0
0
0
0
no avatar
Leading Organizational Change Through Evidence-Based Practice in Advanced Nursing
The modern healthcare environment is continuously evolving, driven by advancements in technology NURS FPX 8020 Assessment 1, shifting patient needs, and increasing demands for quality and safety. Within this dynamic landscape, advanced practice nurses are expected to take on leadership roles that extend beyond bedside care and into organizational transformation. NURS FPX 8020 Assessment 1 emphasizes the critical importance of leading change through evidence-based practice (EBP), enabling nurse leaders to improve outcomes, enhance efficiency, and foster a culture of continuous improvement across healthcare systems.

Organizational change in healthcare is often complex and multifaceted. It may involve implementing new technologies, redesigning care delivery models, or improving patient safety protocols. Regardless of the nature of the change, the integration of evidence-based practice ensures that decisions are grounded in the best available research, clinical expertise, and patient preferences. This approach minimizes uncertainty and increases the likelihood of successful outcomes. Advanced practice nurses, equipped with strong analytical and leadership skills, are well-positioned to guide these initiatives and ensure that changes are both effective and sustainable.

One of the foundational elements of leading organizational change is the ability to identify areas in need of improvement. This often begins with a thorough assessment of current practices, including the collection and analysis of data related to patient outcomes, workflow efficiency, and staff performance. By examining this data, nurse leaders can identify gaps in care and prioritize areas for intervention. For example, a high rate of hospital-acquired infections may signal the need for improved infection control protocols. Using EBP, leaders can explore research findings and implement strategies that have been proven to reduce such risks.

Once a need for change has been identified, the next step involves planning and implementation. Effective change management requires a structured approach, often guided by established models such as Lewin’s Change Theory or Kotter’s Eight-Step Process. These frameworks provide a roadmap for initiating, managing, and sustaining change. Nurse leaders must engage stakeholders at every stage of the process, ensuring that staff members understand the purpose of the change and feel supported throughout its implementation. Clear communication is essential, as it helps reduce resistance and fosters a sense of shared ownership.

Resistance to change is a common challenge in healthcare organizations. Staff members may feel uncertain or fearful about new processes, particularly if they disrupt established routines. Advanced practice nurses must be adept at addressing these concerns by providing education NURS FPX 8020 Assessment 2, offering reassurance, and demonstrating the benefits of the proposed changes. By involving staff in decision-making and encouraging feedback, leaders can build trust and increase acceptance. Creating a supportive environment where team members feel valued and heard is key to overcoming resistance and achieving successful outcomes.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Online: Marathon ; The Division 2
Single: Baldur's Gate 3 ; Elden Ring
0
0
0
0
no avatar
Most a legkomolyabb gta4 zúzások vannak, lent hot lent van a hot coffe mod🎉🎉már kivitemm a játékot de még kipróbálom a csajokat xdd nice belik a kedvenc karakterem , román meg nem hagy békén xdd , na mind1
0
0
0
0
Northbeard avatar
Cronos. Felénél járok, eddig bejön :)
0
0
0
0
💬 2
TeKaZ3 avatar
@Northbeard: Életemben nem éreztem magamat olyan szörnyen és zaklatottnak mint amikor játszottam vele. De ezt jó értelemben értve, eszméletlen hangulata volt. :D
0
0
0
0
Northbeard avatar
@TeKaZ3: Nem hatott teljesen újszerűnek a játék, több helyen is emlekéztetett más címekre, de legjobban a Dead Space jött át (először, amikor anno azzal nyomtam, az is nagy hatást tett rám). Ettől függetlenül a Chronos remek munka lett, nagyon jó volt (a főboss a végén kezdett frusztrálni, de elcsíptem). :)
0
0
0
0
bukta2 avatar
visszatértem a PUBG-hoz...420+ órám van már benne (ebből kb 400+ még régről) jó játék még mindig és rohadt sokan játszák a mai napig, de még mindig nagyon nehéz elsőnek lenni, mert már mindenki is úgy lő benne hogy a száguldó autóból hátra szaltóval kiszednek 1 lővéssel... xDDD de néha azért nekem is sikerül 1-1 jó lövés.
a Crimson Desert-ig el leszek vele szerintem, utána meg csak az fog pörögni orr vérzésig.
0
0
0
0
💬 2
reszler112233 avatar
@bukta2: Az az óraszám még semmi. Nekem ETS2-ben van a legtöbb. 2016 óta számolja a Steam, ezen idő alatt változó volt évente mennyit is játszottam vele, de utóbbi 3 évben elég sokat tettem bele. Az óraszám meg nálam az ETS2-ben 13640 óra.

[LINK]
0
0
0
0
bukta2 avatar
@reszler112233: Nem is írtam egy szóval sem hogy sok 😅
Nekem is anno a wow-ban meg a cod2-ben volt kismillió órám, azóta sincs olyan játék ami így lekötne évekre...
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Marvel spider man 2
Cast n chill
0
0
0
0
no avatar
Story:
Star Wars - Jedi Survivor

Online:
Star Wars Battlefront II
0
0
0
0
Zoel avatar
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition
0
0
0
0
Northbeard avatar
Aktívan jelenleg az alábbiakkal:

ARC Raiders
Doom: The Dark Ages

Még rajta vagyok (tervezem a folytatást, bár nem tudom mi lesz):

Spider-Man Remeastered
Cybepunk 2077
Death Stranding
Far Cry 6
RDR2

Tervezek velük (még nincs meg):

Cronos
Stalker 2
Indiana Jones: The great circle
Baldurs Gate 3
0
0
0
0
Napil avatar
Ghost of Tsushima Director's Cut (ps5)

Dishonored definitive edition (series X)
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@The_Teacher_Man: Én is. Egyik nap tudok játszani,másik nap meg mintha akkor kezdeném,annyira nem engedi a játék,hogy sebezzek. :D
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Viktorinho: Én napra pontosan 2 év után vettem elő, mert unatkoztam. Az első nap 8/8 vereség. A 2. nap 8/5 vereség, aztán már nem számoltam. Mióta visszatértem, 18 meccs, 5 win... Valami egészen undorító ez a játék, sőt szerintem ez egyre rosszabb lesz.😅
11K csata után már mondhatom, hogy még mindig fosadék a mm, pedig mocskos klikker vagyok (leFH18B2) 🤣
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@The_Teacher_Man: Szeptember óta 3 t10 ágat adtak ingyen,gondolhatod milyen jó lett a nagy tier állomány. Kispistike kivette a t10 tankot,de játszani nem tud vele. Nembaj a fő,hogy nagy tierben játszhat. :D
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Gothic 3 forsaken godsot fejeztem be nemrég mert ez volt az egyetlen gothic amit még nem játszottam. Jól is tettem mert egy rakás szemét volt. Most a kingdom come pörög.
0
0
0
0
Zollee avatar
Arknight : Endfield

Meg is lepődtem hogy hogy nincs róla gépigény bejegyzés, pedig már kb 2 hete kint van a játék.
0
0
0
0
kmetovics avatar
The First Berserker: Khazan (PS5, Spear build)
0
0
0
0
DawnF94 avatar
Resident Evil 2 Remastered
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Doom dark ages-t vittem most végig
Miután az ember beletanul ebbe a pajzsos harcolasba egész látványos kis dolgokat lehet csinálni
De sztem a pályadizajn terén főleg a játék vége felé nem igazán tették magukat oda a fejlesztők
Ettől függetlenül nagyon jó játék
Bár egy két helyen olvastam hogy a kampány 20-30 óra
Ez nem igaz ha mindent ki maxolsz is maximum 15ora alatt kényelmesen végig vihető

Az Nfs unboundból van még hátra az utolsó hét véleményem szerint a carbon óta a legjobb nfs

Crysis 3at játszom még
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Red dead Redemption 2 (PC)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Borderlands pre sequel

doom 3
0
0
0
0
Ironmask avatar
UFL (PS5) meg néha PC-n is mikor nincs kedvem bekapcsolni a PS-t!😁
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Subnautica félrerakva, mert a Sniper Elite 5 beszippantott 🤣
0
0
0
0
DawnF94 avatar
Alan Wake Remastered, Clair Obscur: Expedition 33, Cyberpunk 2077, Witcher 3
1
0
0
0
TripOnTheMoon avatar
Assetto corsa 🚙🛺🏎️
Szénné modolva 🤗
0
0
0
0
Denk95 avatar
AC Mirage (PS5)
Clair Obscur Expedition 33 (PC)
1
0
0
0
dathlord93 avatar
Én jelenleg a CP 2077-et kezdtem el újra.
Viszont megragadnám az alkalmat, hogy felajánlok 3 GoG-os kódot.
Fallout 1-2, és az Xcom 2-höz. ha valakit érdekel. Előbbi 2 nekem megvan, a harmadik meg cseppet se érdekel.
0
0
0
0
💬 3
DawnF94 avatar
@dathlord93: Engem érdekel a Fallout 1-2-höz, és az Xcom 2-höz is a kód! Ha még megvan a dobj rám egy üzit és szívesen begyűjtöm.
0
0
0
0
dathlord93 avatar
@DawnF94: Szia. Tegnap kollégám elvitte mind a hármat.
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@dathlord93: Ojj értem. no prob!
0
0
0
0
TheRiddlerr avatar
Lett egy ps5-öm, úgyhogy marvels spiderman. Előtte xboxon játszottam, úgyhogy van mit pótolni :)
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Doom 3
Doom dark ages
Metro 2033
God of war ragnarok
0
0
0
0
kmetovics avatar
Dragon Ball Sparking Zero (PS5)
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Warzone, Ghost of Tsushima :)
0
0
0
0
Ironmask avatar
The Callisto Protocol (PC)
0
0
0
0
Northbeard avatar
Spiedr-Man Remastered
Arc Raiders
0
0
0
0
kmetovics avatar
Devil May Cry 5 (PS5) (kedvet kaptam hozzá így év végére 😁)
0
0
0
0
bukta2 avatar
Otthon az Avatar Frontiers of Pandora + összes DLC végigjátszása pörög, de most szülőknél vagyok az ünnepek alatt, így most itt a Jotunnslayer : Hordes of Hel és már belevertem pár nap alatt majd 13 órát úgy, hogy abszolút nem az én műfajom a játék... 😅 de a 8500G ezt viszi aránylag szépen így elvagyok vele! 😅
0
0
0
0
kmetovics avatar
ELDEN RING NIGHTREIGN (PS5) (újra)
0
0
0
0
Zoel avatar
Final Fantasy X HD Remaster
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Még mindig witcher 3 120 óránál tartok és még most leszel csak kaer morhaen ben plusz hátra van még a 2 dlc is
1
0
0
0
visor261 avatar
Valaki vélemény a Hogwarts Legacy-ról most hogy ingyen osztyák?
0
0
0
0
Ironmask avatar
The Last of Us Part II Remastered (PC)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció