Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MC MaRcI avatar
Haloween alkalmából dead space remake
0
0
0
0
kmetovics avatar
Plague Tale Innocence (PS5)
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Call of duty mw 2019
Goat simulator 3
Dreams
0
0
0
0
💬 3
kmetovics avatar
@zsiroslangos: Single-el vagy multival tolod a cod-ban?
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@kmetovics: Kampányt is és a "multit" botokkal. :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@zsiroslangos: Értem. Hát akkor jó szórakozást hozzá 😉 Én pár hónapja vettem meg, mert elég jól le volt árazva, csak helyhiány miatt nem tudtam még letölteni. Na majd 1szer.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Forza h 5
Resident evil 5
Painkiller 2025
Sniper elite 4
Dying light beast
Mafia 3
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
Sokkal talán túl sokkal is
0
0
0
0
💬 7
DawnF94 avatar
@TommyVercetti0_X: nincs abba semmi; szerintem itt a legtöbben egyszerre játszanak 6 openworlddel , és 4 corridor shooterrel 😀 nekem is valami hasonlóak a számaim nowadays
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DawnF94: Én sajnos a kisebbségbe tartozom. Valahogy már nincs annyi kedvem játszani és ha van, akkor is max 2vel szoktam 😞 De remélem idővel ez változni fog.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@kmetovics: Én se szoktam 2nél többel. Az egyik mindig a genshin impact és az mellett szoktam mást is nyomatni, nincs már annyi időm rá mint régen meg nem is érdekel semmi. Mondjuk most ráfüggtem a gothicra meg a piranha bytes játékokra :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Warlordcommander: Nagyon ritka, amikor 3mal vagy 4gyel játszom egyszerre. Azért is, mert akkor állandóan bekeverném az irányítást, meg a storyt, meg a karaktereket 😅
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@kmetovics: Ez elég relatív van egy többség, akik pvp gamekkel játszanak csak, vannak egy másik akik csak turn based strategy-kkel, mások csak egy open world-öt 40 százalékos completion után kijátszanak, és vannak olyanok akik kiplatináznak játékokat teljesen; hacsaknem egy bloated sandbox az egész, mint AC Odyssey, vagy Valhalla etc. ez utóbbi vagyok én XD
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DawnF94: Úgy vagyok vele, h amikor ráfüggök valamire, akkor megicsnálom benne a stor-yn kívül a side questeket, meg ha nem minimum 2szer kell kijátszani vagy ha nem kell hozzá NG+, akkor megcsinálom az acsikat. Én leginkább rpg-kkel vagy tps nézetű játékokkal játszom(pl souls gamek, god of war stb). Open world-ökben is megpróbálom azért felfedezni a világot, megcsinálni benne mindenfajta melléktevékenységet. Ha van benne érdekes minigame, akkor azokkal is szívesen el vagyok.
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@kmetovics: Vágesz; nekem is van, hogy a játékok minigamjei tetszenek, meg hogy érdekesnek tartom a newgame+ lehetőségét a jó sztori, a skill vagy weapon buildekkel való kísérletezés miatt. Pontosan így vagyok jelenleg a Dead Space Remakkel. Nekem szerencsére olyan munkaköröm van 31 évesen is hogy műszak közben tudok játszani(reagálva a korábbi hozzászólásodra), és néprajzot tanutam egyetemen szóval a tps nézetű játékok folklóros-mágikus lorejai tetszenek nekem, és játszom is valamennyivel. Ezért mondom; könnyű deal, a sok játékkal történő párhuzamosan játszás. A lore-ok egy egyveleget alkotnak, és egy entitás megjelenítésén dolgoznak sokszor.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Lego Soccer Mania
Lego Racers
Lego Stunt Rally
(egy kis nosztalgia 😁)
0
0
0
0
Ironmask avatar
Ghost of Yōtei (PS5)
1
0
0
0
💬 3
kmetovics avatar
@Ironmask: Jó játékot hozzá 😉 Leárazáskor én is megveszem.
0
0
0
0
Ironmask avatar
@kmetovics: Köszönöm szépen!Vedd meg majd, mert megéri.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ironmask: Úgy lesz. A Pc guru-s teszt még jobban meghozta hozzá a kedvem 😁
0
0
0
0
Zoel avatar
Tauri wow WOD prepatch :D
0
0
0
0
downuser avatar
ARK Survival Evolved - Kaiju mods

Star Citizen (most újra stabilak a szerverek)

Predator Hunting Grounds
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Dying light beast
Resident evil 5
Mass effect 1
Mafia 3
0
0
0
0
migist2 avatar
dying light the beast

WARZONE

F1 22

FORZA Horizon 5

NFS Playback

ETS2

Nagyvonalakba ennyi
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Mass Effect Andromeda

Metro Trilógia
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@gyuri191: Metro-kat én is tervezem kijátszani pár éven belül. Remélem az Exodus el fog futni a gépemen játszható fps szám mellett.
Neked jó játékot hozzájuk 😉
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Köszi én 2 éve toltam ki aztán láttam most vidiket róla kedvet kaptam hozzá de akkor már egybe mind 3 részt úgy az igazi
1
0
0
0
kmetovics avatar
WUCHANG: Fallen Feathers (PS5)
0
0
0
0
Zollee avatar
Kapot valaki Béta tesztet a World of tank Heat (project loadstar) játék hoz ?

Aki igen és van kedve játszani akkor megtalál zollee2171 néven.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Crash team racing nitro fueled.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Mafia(eredeti)
The Lord of The Rings : The Return of The King
0
0
0
0
ppista avatar
World of Wonders Teledonos játék (Poco F7 Pro)
0
0
0
0
Ironmask avatar
Lost Soul Aside (PC) aki szereti a Devil May Cry-t annak mindenképp ajánlom,de mindenki másnak is.Nagyon jó játék és ráadásul jól is van optimalizálva.Az én laptopmon full hd felbontás magas grafikai beállítások mellet 80-100 fps-el fut és pedig nincs egy bivaly erős laptopom.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Lies of P NG+ és Overture DLC
0
0
0
0
Ironmask avatar
Assassin's Creed Shadows (PS5)
0
0
0
0
💬 3
Ironmask avatar
@dontmistace: Jó játékot! 😁
0
0
0
0
no avatar
@Ironmask: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Ironmask avatar
@dontmistace: Én is élvezem jó game. Nekem a tájékozódással van a problémám sokszor nem tudom hova kell menni,de olyankor megnézem youtube-on szégyen nem szégyen.😁😁
0
0
0
0
gyuri191 avatar
The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition (Next Gen) PC
0
0
2
0
Ironmask avatar
Call of Duty: Vanguard
0
0
0
0
💬 2
MC MaRcI avatar
@Ironmask: Nekem bejott csak nagyon rövid sajnos
0
0
0
0
Ironmask avatar
@MC MaRcI: Még az elején járok eddig nekem is bejön!
0
0
0
0
kmetovics avatar
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Lies of P Overture DLC
0
0
1
0
gyuri191 avatar
@zsiroslangos: Bár jönne pc re is jó játékot
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Vagy akár a 2-őt is kiadhatnák. Azzal anno nem sikerült játszanom.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Az is jó lenne igen
0
0
0
0
Zoel avatar
Final Fantasy XVI
0
0
0
0
💬 7
kmetovics avatar
@Zoel: Jó szórakozást hozzá. Én imádtam. 60 órát beleraktam.
Peak cinema élmény ízig vérig 😉
0
1
0
0
Zoel avatar
@kmetovics: Nekem is bejön, nemrég toltam ki az 7 es részt is az is nagyon adta.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Zoel: Arról is sok jót hallottam. Majd a régitől kezdve kijátszom a Remake-kel együtt. Az körökre oszott vagy olyan inkább, mint a 16?
0
0
0
0
Zoel avatar
@kmetovics: A remake nem körökre osztott, olyan mint a 16 hasonló, csak ott a csapat tagokkal is lehet játszani.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Zoel: Értem. Jövőre szerintem ki is játszom ezeket. Idén már sajnos nem lesz rá időm.
0
0
0
0
Zoel avatar
@kmetovics: 7-est ne hagyd ki nagyon jó a története és több részből áll, van a Remake utánna van a Rebirth ez a rész már open world játék és van a Crysis Core Reunion ez előzmény történet. Szóval el leszel velük egy darabig :D
1
0
0
0
kmetovics avatar
@Zoel: Idővel bepótolom ezeket 😁
1
0
0
0
kmetovics avatar
GTA Vice City(eredeti)
2
0
0
0
💬 12
gyuri191 avatar
@kmetovics: Flash FM 😁😁❤️❤️
1
0
0
0
reflmix avatar
@kmetovics: szintén zenész 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Most tartok a jó kis pénzgyüjtögetős résznél. Vegyek meg mindenféle boltot, h adjon küldiket.
0
0
0
0
reflmix avatar
@kmetovics: Napokat szenvedtem hogy találjak egy működő torrentet, majd felfújtam magam és nagy nehezen beszereztem egy eredeti CD-s verziót. Most újra élem a fiatalságom 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Én a 3mal voltam így és leszedtem a definitive edition-t, de azt is törtben. Milyen oldalon szerezted be a vice city-t eredetiben? Jó játékot hozzá neekd is 😁
0
0
1
0
reflmix avatar
@kmetovics: Megállás nélkül gyűrtem a FB marketplace-t, retro-games.hu-t és a PirDa.hu-t aztán az utóbbin megtaláltam és le is csaptam rá. Következő lépés a két Underground lesz eredetiben :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Értem. Jól tetted. Az ilyen gyöngyszemek meg is érdemlik 😁 Ez a FB-os kisbolt ez mennyire megbízható? Mert még sosem vettem/adtam el rajta semmit. Mert ha az, akkor lehet keresek rajta pár régi dolgot, hátha megtalálom.
1
0
0
0
reflmix avatar
@kmetovics: Boxba-kérem FoxPost után vét összeget előre utalom az eladónak, aztán utánvétben az automatánál kifizetem, eddig rendben ment minden, aki a FoxPost utalás összegét meg lenyúlná az meg költse azt a 2000- forintot gyógyszerre. De nem volt még ilyenre példa. 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Na én közben már be is fejeztem a gamet. Hát a vége eléggé felhúzott. Mind1. Le van tudva a dolog. Jöhet a 4, utána San Andreas, majd az 5 😁
0
0
1
0
no avatar
@kmetovics: Kb mintha azt kerdeznéd, hogy a hardverapro vagy a jofogas mennyire megbizhato. Az oldal teljesen, az mar mas kerdes hogy milyen elvetemult emberek lehetnek barhol 😂😂😂
0
0
0
0
kmetovics avatar
@dontmistace: Ez igaz. Ezért sem nagyon szeretem az ilyen oldalakat. Pont az ilyen emberek miatt.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Gears 5 (mindenkinek ajánlom nagyon jó játék és simán úgy nez ki mint egy 2025ös cím)
Lords of the fallen (nagyon jó játék de a fentebb említett gears 5 pl grafikában köröket ver rá)
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Spider-Man 2, szerencsére már kijavították a kezdeti komolyabb problémákat.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
F1 24 Karrier mód Fendando Alonsóval
0
0
0
0
Napil avatar
Dead Space remake.
Fortnite-overwatch ( haverokkal)
Hetente egy fél órát, órát Forza horizon 5.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció