Ti veletek nincs úgy hogy letöltötök vagy vesztek 1 játékot de 10-20perc játék után kiléptek mert mégse akartok játszani mert megunjátok? Velem már ez van lassan 1 éve... Nemtudom miért nem akar lekötni egyik sem. :(
@GabZkp10: Mennyiszer volt úgy,hogy el kezdtem letölteni valamit steamről. Aztán pár perc után leállítottam és kitöröltem a játékot,mert úgy voltam vele,hogy nem is fogok játszani vele. Vagy letöltöm de hozzá feléje se szagolok hetekig,míg aztán letörlöm. Néha úgy érzem kiégtem,és nem köt le már semmi.
@Viktorinho: Ismerős érzés, olyankor próbálok valami más elfoglaltságot keresni (ez a gondolkodásom drága szokott álltalában lenni...😅) aztán van hogy megjön a kedvem ismét a játékhoz!
@GabZkp10: Szia velem is így van... én olyankor elöveszek a régi játékaimbol és megprobalom vele elütni a kedvet ..vagy valami rituálét kellene tenni.. :X 😶 ha ilyenben vagytok részesek engem kine hagyjatok..! Hihi
@GabZkp10: Én is kezdek így járni
Alig vártam a resident evil 4 le legyen akciozva
Megvettem és ilyen egyhuzamba max fél órát nyomtam vele kB végig se vittem mert meguntam az egészet
Inkább én is régebbi játékokkal játszom
Uncharted legacy off tudnátok segitséget kérnék, valami cpum at nem simeri fől .. your cpu does not meet the minimum specification for running this title hiba ezt irja mit tudok tenni ?? :/
@Roka1994: i7 2600 -van? az támogatja az sse 4.2-t? mert az kell mindenképp a game-hez
vagy rendszergazdaként próbáld esetleg inditani?
milyen op rendszered van win 11? mert ha igen azon is szokott szarakodni pl a mad max is le fagy win 11 en játszhatatlan win 10 en meg tökéletesen megy
@gyuri191: Szia win 10 education i7 2600.. igen probáltam de semmi.. sde programot használtam elinditja de nem erős neki a procim lehet vagy nem tudom, kicsit lagol nem a probléma az lene hogy azáltal a program által használom ..,.? ez az uncharted i7 2600 processzor sztem elégnek kellene egy i5 4400 seriálal meg hogyan mukődik ?? ez 4 mag 8 szál az nem jelent semmit ?? :/
@Roka1994: Ha a procid nem támogatja azt az utasitáskészletet akkor lehet 100magos is a játék nem fog elindulni
Amúgy azt is írja a játék hogy az a processzor nem felel meg a minimális követelményeknek annál a címnél
Ebben az esetben semmit nem tudsz tenni mint processzort cserélsz de nyilván ugye akk alaplap csere stb stb...
Az i5 4400 pedig két generációval újabb mint a 2600
Régen volt, hogy több játékkal játszottam, mindig egyszerre. Majd, ahogy kevesebb időm lett inkább a fókuszt egy játékra tettem, hogy azt befejezzem. Nos , megint csapdába estem, mert hirtelen annyi jó játék jött, hogy visszatértem a régi taktikához, hogy mindet nyomom egyszerre :D
Most a number 1, amit először fogok befejezni az az Amerzone új kiadása. Nagyszerű kalandjáték a semmiből jött és újra kell élnem azt az élményt, amit anno adott.
Itt gépigényen nincs neki topik, de a Once uopn a Puppet , megint egy olyan játék, ami elképesztően érdekes számomra és ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen érdekes kalandos játékot egy bábot irányíthatunk.
Ott van a Commandos Origins, ami szintén jóra sikerült és szeretném befejezni, bár most ez szerepel a listám végén.
Bejött, még a Mandragora, ami megint csak "nekem" készült játék kategória...
És , ha ez még nem lenne elég becsúszott a semmiből az Oblivion is (csak, hogy ne unatkozzon az ember fia...)
Nem is említettem, aminek szintén nincs itt az oldalon topikja a Nikoderiko-t meg azonnal végigjátszottam, baromi jó ugra-bugra játék, amit a Donkey Kong ihletett. Nagyon ajánlott kategória!!!!
29.-én meg kezdődik az új szezon Diablo 4-ben, amiben visszatér egy lesser evil Belial, elég jónak tűnik.
Szóval 6 játékkal kellene egyszerre játszanom :D Ilyen már nagyon rég volt, hogy ennyi játék érdekelt. Szóval egy darabig ne legyen semmi más :D
@gyuri191: Köszönöm 😁! Igen már nagyon akartam egy ilyen chipsetet, amiben van dlss3 és framegen bár egyhamar nem fogom maxosan kihasználni, van egy pár régebbi cím amin túl szeretnék lenni most. Köszönöm a sok fps-re vonatkozó kívánságokat mindenesetre 😁 🎉 A Far Cry 5, és Last Of Us Part 2 kombódat érdekesnek tartom btw szerintem sok a hasonlóság a két game-ben.
@DawnF94: Hát igen a szektás rész mindenképp közös bennük sikerült kivinnem mind kettöt meglepö hogy a last of us 2 simán ment közepes grafon full hd ba fsr3 quality ben 50-60 fps el és a proci is 50 százalékon volt csak imádtam minden percét
Metal Gear Solid 2-t most végeztem ki, aztán jön a 3.
Bár nem értem, hogy nemrég megjelent a Metal Gear Solid Master Collection, de még sincs itt a gépigényes oldalon.
Most gyűröm a GTA V-öt, most ugrottam neki harmadjára a Story-nak (magyar gépi felirattal, de rengeteg minden nincs benne lefordítva, viszont a story küldetések azok le vannak)
Ha egyet kell kiemelni, amivel mostanában kezdtem el játszani, az a [LINK].
Ez egy focimenedzser játék, amiben az összegyűjtött kártyalapokkal kell mérkőzéseket lejátszani és végigmenedzselni a saját csapatodat szezonokon keresztül.
Túl sok játék csúszott be a semmiből most nekem...az Avowed-ben most értem el az utolsó pályára (de ez még alsó hangon is 8-10 órát tartogat, de most parkolópályára tettem mert közben jobban megtetszett a DragonAge The Veilguard... azzal csak pár órát játszottam (a könyveket megszégyenítő szöveghullám) ami ebbe a DragonAge-ben van már = az undorító kategóriával...több a szöveg+átvezető a játékban mint maga a játékmenet...de viszont a harcrendszere az nagyon tetszik, és ezért lehet egy végigjátszást megér majd, de közben megjelent a Detroit B.H. magyar szinkron is (nekem ez a játék anno kimaradt) így most pótolom magyar szinkronnal! 👍 szóval van mivel játszanom!! 👌
@nordesz: Ha szinkron nélkül elindul akkor úgy kell játszani. Amúgy gyors ránéztem de én úgy láttam a szinkronsarok oldalán nagy kiemelt betűkkel kiírva, hogy csak az eredeti STEAM-es verzióval működik.
@Warlordcommander: a szinkron telepítőjébe fel van tünteteve hogy csak az eredeti epices és steam változattal működik.Ennyi na mindegy azt hittem van valami megoldás.. Amúgy x sok éve mikor kijött pc re már akkor végig toltam csak most az érdekesség végett próbáltam volna ki.
@nordesz: Azt nem tudtam csak az oldalon láttam, hogy ott csak steam-et írnak. Én nem játszottam még vele, és valószínűleg nem is fogok mert nem nagyon érdekel.
Fortnite-overwatch ( haverokkal)
Hetente egy fél órát, órát Forza horizon 5.
Az első 2 rész már újra végigjátszva
Gears 5
Lords of the fallen
Crash nsane trilogy
GTA 3 Definitive Edition
Jedi Knight 2 : Jedi Outcast
Fifa 23 Menedzser karrier (Legendary) nehézség
Alig vártam a resident evil 4 le legyen akciozva
Megvettem és ilyen egyhuzamba max fél órát nyomtam vele kB végig se vittem mert meguntam az egészet
Inkább én is régebbi játékokkal játszom
Fifa 23 Manager karrier
FIFA 23 Manager karrier
WWE 2K24
vagy rendszergazdaként próbáld esetleg inditani?
milyen op rendszered van win 11? mert ha igen azon is szokott szarakodni pl a mad max is le fagy win 11 en játszhatatlan win 10 en meg tökéletesen megy
Amúgy azt is írja a játék hogy az a processzor nem felel meg a minimális követelményeknek annál a címnél
Ebben az esetben semmit nem tudsz tenni mint processzort cserélsz de nyilván ugye akk alaplap csere stb stb...
Az i5 4400 pedig két generációval újabb mint a 2600
Super mario odyssey
Most a number 1, amit először fogok befejezni az az Amerzone új kiadása. Nagyszerű kalandjáték a semmiből jött és újra kell élnem azt az élményt, amit anno adott.
Itt gépigényen nincs neki topik, de a Once uopn a Puppet , megint egy olyan játék, ami elképesztően érdekes számomra és ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen érdekes kalandos játékot egy bábot irányíthatunk.
Ott van a Commandos Origins, ami szintén jóra sikerült és szeretném befejezni, bár most ez szerepel a listám végén.
Bejött, még a Mandragora, ami megint csak "nekem" készült játék kategória...
És , ha ez még nem lenne elég becsúszott a semmiből az Oblivion is (csak, hogy ne unatkozzon az ember fia...)
Nem is említettem, aminek szintén nincs itt az oldalon topikja a Nikoderiko-t meg azonnal végigjátszottam, baromi jó ugra-bugra játék, amit a Donkey Kong ihletett. Nagyon ajánlott kategória!!!!
29.-én meg kezdődik az új szezon Diablo 4-ben, amiben visszatér egy lesser evil Belial, elég jónak tűnik.
Szóval 6 játékkal kellene egyszerre játszanom :D Ilyen már nagyon rég volt, hogy ennyi játék érdekelt. Szóval egy darabig ne legyen semmi más :D
Tourist trophy (Gran turismo motorkákkal)
-BF1
-A Way out
PC:
HoI4
Last of Us Part 2 Remastered PC
Bár nem értem, hogy nemrég megjelent a Metal Gear Solid Master Collection, de még sincs itt a gépigényes oldalon.
Battlefield 5
DOOM
Doom Eternal
Ez egy focimenedzser játék, amiben az összegyűjtött kártyalapokkal kell mérkőzéseket lejátszani és végigmenedzselni a saját csapatodat szezonokon keresztül.
Dragon Age Veilguard ha már ingyen adták ezt a csodát.
PC:
HoI 4
Throne and Liberty