Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyuri191 avatar
Mass Effect Andromeda

Metro Trilógia
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@gyuri191: Metro-kat én is tervezem kijátszani pár éven belül. Remélem az Exodus el fog futni a gépemen játszható fps szám mellett.
Neked jó játékot hozzájuk 😉
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Köszi én 2 éve toltam ki aztán láttam most vidiket róla kedvet kaptam hozzá de akkor már egybe mind 3 részt úgy az igazi
1
0
0
0
kmetovics avatar
WUCHANG: Fallen Feathers (PS5)
0
0
0
0
Zollee avatar
Kapot valaki Béta tesztet a World of tank Heat (project loadstar) játék hoz ?

Aki igen és van kedve játszani akkor megtalál zollee2171 néven.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Crash team racing nitro fueled.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Mafia(eredeti)
The Lord of The Rings : The Return of The King
0
0
0
0
ppista avatar
World of Wonders Teledonos játék (Poco F7 Pro)
0
0
0
0
Ironmask avatar
Lost Soul Aside (PC) aki szereti a Devil May Cry-t annak mindenképp ajánlom,de mindenki másnak is.Nagyon jó játék és ráadásul jól is van optimalizálva.Az én laptopmon full hd felbontás magas grafikai beállítások mellet 80-100 fps-el fut és pedig nincs egy bivaly erős laptopom.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Lies of P NG+ és Overture DLC
0
0
0
0
Ironmask avatar
Assassin's Creed Shadows (PS5)
0
0
0
0
💬 3
Ironmask avatar
@dontmistace: Jó játékot! 😁
0
0
0
0
no avatar
@Ironmask: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Ironmask avatar
@dontmistace: Én is élvezem jó game. Nekem a tájékozódással van a problémám sokszor nem tudom hova kell menni,de olyankor megnézem youtube-on szégyen nem szégyen.😁😁
0
0
0
0
gyuri191 avatar
The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition (Next Gen) PC
0
0
1
0
Ironmask avatar
Call of Duty: Vanguard
0
0
0
0
💬 2
MC MaRcI avatar
@Ironmask: Nekem bejott csak nagyon rövid sajnos
0
0
0
0
Ironmask avatar
@MC MaRcI: Még az elején járok eddig nekem is bejön!
0
0
0
0
kmetovics avatar
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Lies of P Overture DLC
0
0
0
0
Ironmask avatar
NINJA GAIDEN 2 Black (PC)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@zsiroslangos: Bár jönne pc re is jó játékot
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Vagy akár a 2-őt is kiadhatnák. Azzal anno nem sikerült játszanom.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Az is jó lenne igen
0
0
0
0
Zoel avatar
Final Fantasy XVI
0
0
0
0
💬 7
kmetovics avatar
@Zoel: Jó szórakozást hozzá. Én imádtam. 60 órát beleraktam.
Peak cinema élmény ízig vérig 😉
0
1
0
0
Zoel avatar
@kmetovics: Nekem is bejön, nemrég toltam ki az 7 es részt is az is nagyon adta.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Zoel: Arról is sok jót hallottam. Majd a régitől kezdve kijátszom a Remake-kel együtt. Az körökre oszott vagy olyan inkább, mint a 16?
0
0
0
0
Zoel avatar
@kmetovics: A remake nem körökre osztott, olyan mint a 16 hasonló, csak ott a csapat tagokkal is lehet játszani.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Zoel: Értem. Jövőre szerintem ki is játszom ezeket. Idén már sajnos nem lesz rá időm.
0
0
0
0
Zoel avatar
@kmetovics: 7-est ne hagyd ki nagyon jó a története és több részből áll, van a Remake utánna van a Rebirth ez a rész már open world játék és van a Crysis Core Reunion ez előzmény történet. Szóval el leszel velük egy darabig :D
1
0
0
0
kmetovics avatar
@Zoel: Idővel bepótolom ezeket 😁
1
0
0
0
kmetovics avatar
GTA Vice City(eredeti)
2
0
0
0
💬 12
gyuri191 avatar
@kmetovics: Flash FM 😁😁❤️❤️
1
0
0
0
reflmix avatar
@kmetovics: szintén zenész 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Most tartok a jó kis pénzgyüjtögetős résznél. Vegyek meg mindenféle boltot, h adjon küldiket.
0
0
0
0
reflmix avatar
@kmetovics: Napokat szenvedtem hogy találjak egy működő torrentet, majd felfújtam magam és nagy nehezen beszereztem egy eredeti CD-s verziót. Most újra élem a fiatalságom 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Én a 3mal voltam így és leszedtem a definitive edition-t, de azt is törtben. Milyen oldalon szerezted be a vice city-t eredetiben? Jó játékot hozzá neekd is 😁
0
0
1
0
reflmix avatar
@kmetovics: Megállás nélkül gyűrtem a FB marketplace-t, retro-games.hu-t és a PirDa.hu-t aztán az utóbbin megtaláltam és le is csaptam rá. Következő lépés a két Underground lesz eredetiben :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Értem. Jól tetted. Az ilyen gyöngyszemek meg is érdemlik 😁 Ez a FB-os kisbolt ez mennyire megbízható? Mert még sosem vettem/adtam el rajta semmit. Mert ha az, akkor lehet keresek rajta pár régi dolgot, hátha megtalálom.
1
0
0
0
reflmix avatar
@kmetovics: Boxba-kérem FoxPost után vét összeget előre utalom az eladónak, aztán utánvétben az automatánál kifizetem, eddig rendben ment minden, aki a FoxPost utalás összegét meg lenyúlná az meg költse azt a 2000- forintot gyógyszerre. De nem volt még ilyenre példa. 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reflmix: Na én közben már be is fejeztem a gamet. Hát a vége eléggé felhúzott. Mind1. Le van tudva a dolog. Jöhet a 4, utána San Andreas, majd az 5 😁
0
0
1
0
no avatar
@kmetovics: Kb mintha azt kerdeznéd, hogy a hardverapro vagy a jofogas mennyire megbizhato. Az oldal teljesen, az mar mas kerdes hogy milyen elvetemult emberek lehetnek barhol 😂😂😂
0
0
0
0
kmetovics avatar
@dontmistace: Ez igaz. Ezért sem nagyon szeretem az ilyen oldalakat. Pont az ilyen emberek miatt.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Gears 5 (mindenkinek ajánlom nagyon jó játék és simán úgy nez ki mint egy 2025ös cím)
Lords of the fallen (nagyon jó játék de a fentebb említett gears 5 pl grafikában köröket ver rá)
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Spider-Man 2, szerencsére már kijavították a kezdeti komolyabb problémákat.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
F1 24 Karrier mód Fendando Alonsóval
0
0
0
0
Napil avatar
Dead Space remake.
Fortnite-overwatch ( haverokkal)
Hetente egy fél órát, órát Forza horizon 5.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Mafia III Definitive Edition
0
0
0
0
ppista avatar
World of Wonders,FC Mobile (Xiaomi Poco F7 Pro).
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Stalker call of pripyat
Az első 2 rész már újra végigjátszva

Gears 5
Lords of the fallen
Crash nsane trilogy
0
0
1
0
gyuri191 avatar
Red Dead Redemption 2 (PC) (Story)
2
0
0
0
kmetovics avatar
Mandragora: Whispers of the Witch
0
0
0
0
kmetovics avatar
Clair Obscur : Expedition 33 (PS5)
GTA 3 Definitive Edition
Jedi Knight 2 : Jedi Outcast
0
0
0
0
Zoel avatar
Final Fantasy VII Remake
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Red dead Redemption 1 PC

Fifa 23 Menedzser karrier (Legendary) nehézség
0
0
0
0
DawnF94 avatar
Batman Arkham City, Dead Space 2
1
0
0
0
no avatar
Ti veletek nincs úgy hogy letöltötök vagy vesztek 1 játékot de 10-20perc játék után kiléptek mert mégse akartok játszani mert megunjátok? Velem már ez van lassan 1 éve... Nemtudom miért nem akar lekötni egyik sem. :(
0
0
0
0
💬 5
Warlordcommander avatar
@GabZkp10: Én el se jutok sokszor addig hogy elkezdjem meg letöltsem :D csak megveszem.
0
1
0
0
Viktorinho avatar
@GabZkp10: Mennyiszer volt úgy,hogy el kezdtem letölteni valamit steamről. Aztán pár perc után leállítottam és kitöröltem a játékot,mert úgy voltam vele,hogy nem is fogok játszani vele. Vagy letöltöm de hozzá feléje se szagolok hetekig,míg aztán letörlöm. Néha úgy érzem kiégtem,és nem köt le már semmi.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Viktorinho: Ismerős érzés, olyankor próbálok valami más elfoglaltságot keresni (ez a gondolkodásom drága szokott álltalában lenni...😅) aztán van hogy megjön a kedvem ismét a játékhoz!
0
0
0
0
Roka1994 avatar
@GabZkp10: Szia velem is így van... én olyankor elöveszek a régi játékaimbol és megprobalom vele elütni a kedvet ..vagy valami rituálét kellene tenni.. :X 😶 ha ilyenben vagytok részesek engem kine hagyjatok..! Hihi
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@GabZkp10: Én is kezdek így járni
Alig vártam a resident evil 4 le legyen akciozva
Megvettem és ilyen egyhuzamba max fél órát nyomtam vele kB végig se vittem mert meguntam az egészet
Inkább én is régebbi játékokkal játszom
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Call of Duty Black Ops Cold War Story

Fifa 23 Manager karrier
0
0
0
0
DawnF94 avatar
The Last Of Us Part I Left Behind
0
0
0
0
kmetovics avatar
ELDEN RING NIGHTREIGN (PS5)
0
0
0
0
Zoel avatar
Clair Obscur Expedition 33
1
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@Zoel: Én is nagyon játszanám már. Ha nem lenne tervben egy csomó game, már rég elkezdtem volna. Nagyon jónak tűnik. Goty esélyes. Jó játékot hozzá :)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Sleeping Dogs Definitive Edition

FIFA 23 Manager karrier

WWE 2K24
0
0
0
0
💬 2
DarkEvil avatar
@gyuri191: A Sleeping Dogs az nagyon jó egy párszor kijátszottam!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DarkEvil: Jaja nagyon jó game szerintem is már a végénél járok 100% mindent megcsináltam meg összegyüjtögettem
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció