Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TeKaZ3 avatar
Online: Marathon ; The Division 2
Single: Baldur's Gate 3 ; Elden Ring
0
0
0
0
no avatar
Most a legkomolyabb gta4 zúzások vannak, lent hot lent van a hot coffe mod🎉🎉már kivitemm a játékot de még kipróbálom a csajokat xdd nice belik a kedvenc karakterem , román meg nem hagy békén xdd , na mind1
0
0
0
0
Northbeard avatar
Cronos. Felénél járok, eddig bejön :)
0
0
0
0
💬 2
TeKaZ3 avatar
@Northbeard: Életemben nem éreztem magamat olyan szörnyen és zaklatottnak mint amikor játszottam vele. De ezt jó értelemben értve, eszméletlen hangulata volt. :D
0
0
0
0
Northbeard avatar
@TeKaZ3: Nem hatott teljesen újszerűnek a játék, több helyen is emlekéztetett más címekre, de legjobban a Dead Space jött át (először, amikor anno azzal nyomtam, az is nagy hatást tett rám). Ettől függetlenül a Chronos remek munka lett, nagyon jó volt (a főboss a végén kezdett frusztrálni, de elcsíptem). :)
0
0
0
0
bukta2 avatar
visszatértem a PUBG-hoz...420+ órám van már benne (ebből kb 400+ még régről) jó játék még mindig és rohadt sokan játszák a mai napig, de még mindig nagyon nehéz elsőnek lenni, mert már mindenki is úgy lő benne hogy a száguldó autóból hátra szaltóval kiszednek 1 lővéssel... xDDD de néha azért nekem is sikerül 1-1 jó lövés.
a Crimson Desert-ig el leszek vele szerintem, utána meg csak az fog pörögni orr vérzésig.
0
0
0
0
💬 2
reszler112233 avatar
@bukta2: Az az óraszám még semmi. Nekem ETS2-ben van a legtöbb. 2016 óta számolja a Steam, ezen idő alatt változó volt évente mennyit is játszottam vele, de utóbbi 3 évben elég sokat tettem bele. Az óraszám meg nálam az ETS2-ben 13640 óra.

[LINK]
0
0
0
0
bukta2 avatar
@reszler112233: Nem is írtam egy szóval sem hogy sok 😅
Nekem is anno a wow-ban meg a cod2-ben volt kismillió órám, azóta sincs olyan játék ami így lekötne évekre...
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Marvel spider man 2
Cast n chill
0
0
0
0
no avatar
Story:
Star Wars - Jedi Survivor

Online:
Star Wars Battlefront II
0
0
0
0
Zoel avatar
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition
0
0
0
0
Northbeard avatar
Aktívan jelenleg az alábbiakkal:

ARC Raiders
Doom: The Dark Ages

Még rajta vagyok (tervezem a folytatást, bár nem tudom mi lesz):

Spider-Man Remeastered
Cybepunk 2077
Death Stranding
Far Cry 6
RDR2

Tervezek velük (még nincs meg):

Cronos
Stalker 2
Indiana Jones: The great circle
Baldurs Gate 3
0
0
0
0
Napil avatar
Ghost of Tsushima Director's Cut (ps5)

Dishonored definitive edition (series X)
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@The_Teacher_Man: Én is. Egyik nap tudok játszani,másik nap meg mintha akkor kezdeném,annyira nem engedi a játék,hogy sebezzek. :D
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Viktorinho: Én napra pontosan 2 év után vettem elő, mert unatkoztam. Az első nap 8/8 vereség. A 2. nap 8/5 vereség, aztán már nem számoltam. Mióta visszatértem, 18 meccs, 5 win... Valami egészen undorító ez a játék, sőt szerintem ez egyre rosszabb lesz.😅
11K csata után már mondhatom, hogy még mindig fosadék a mm, pedig mocskos klikker vagyok (leFH18B2) 🤣
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@The_Teacher_Man: Szeptember óta 3 t10 ágat adtak ingyen,gondolhatod milyen jó lett a nagy tier állomány. Kispistike kivette a t10 tankot,de játszani nem tud vele. Nembaj a fő,hogy nagy tierben játszhat. :D
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Gothic 3 forsaken godsot fejeztem be nemrég mert ez volt az egyetlen gothic amit még nem játszottam. Jól is tettem mert egy rakás szemét volt. Most a kingdom come pörög.
0
0
0
0
Zollee avatar
Arknight : Endfield

Meg is lepődtem hogy hogy nincs róla gépigény bejegyzés, pedig már kb 2 hete kint van a játék.
0
0
0
0
kmetovics avatar
The First Berserker: Khazan (PS5, Spear build)
0
0
0
0
DawnF94 avatar
Resident Evil 2 Remastered
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Doom dark ages-t vittem most végig
Miután az ember beletanul ebbe a pajzsos harcolasba egész látványos kis dolgokat lehet csinálni
De sztem a pályadizajn terén főleg a játék vége felé nem igazán tették magukat oda a fejlesztők
Ettől függetlenül nagyon jó játék
Bár egy két helyen olvastam hogy a kampány 20-30 óra
Ez nem igaz ha mindent ki maxolsz is maximum 15ora alatt kényelmesen végig vihető

Az Nfs unboundból van még hátra az utolsó hét véleményem szerint a carbon óta a legjobb nfs

Crysis 3at játszom még
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Red dead Redemption 2 (PC)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Borderlands pre sequel

doom 3
0
0
0
0
Ironmask avatar
UFL (PS5) meg néha PC-n is mikor nincs kedvem bekapcsolni a PS-t!😁
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Subnautica félrerakva, mert a Sniper Elite 5 beszippantott 🤣
0
0
0
0
DawnF94 avatar
Alan Wake Remastered, Clair Obscur: Expedition 33, Cyberpunk 2077, Witcher 3
1
0
0
0
TripOnTheMoon avatar
Assetto corsa 🚙🛺🏎️
Szénné modolva 🤗
0
0
0
0
Denk95 avatar
AC Mirage (PS5)
Clair Obscur Expedition 33 (PC)
1
0
0
0
dathlord93 avatar
Én jelenleg a CP 2077-et kezdtem el újra.
Viszont megragadnám az alkalmat, hogy felajánlok 3 GoG-os kódot.
Fallout 1-2, és az Xcom 2-höz. ha valakit érdekel. Előbbi 2 nekem megvan, a harmadik meg cseppet se érdekel.
0
0
0
0
💬 3
DawnF94 avatar
@dathlord93: Engem érdekel a Fallout 1-2-höz, és az Xcom 2-höz is a kód! Ha még megvan a dobj rám egy üzit és szívesen begyűjtöm.
0
0
0
0
dathlord93 avatar
@DawnF94: Szia. Tegnap kollégám elvitte mind a hármat.
0
0
0
0
DawnF94 avatar
@dathlord93: Ojj értem. no prob!
0
0
0
0
TheRiddlerr avatar
Lett egy ps5-öm, úgyhogy marvels spiderman. Előtte xboxon játszottam, úgyhogy van mit pótolni :)
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Doom 3
Doom dark ages
Metro 2033
God of war ragnarok
0
0
0
0
kmetovics avatar
Dragon Ball Sparking Zero (PS5)
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Warzone, Ghost of Tsushima :)
0
0
0
0
Ironmask avatar
The Callisto Protocol (PC)
0
0
0
0
Northbeard avatar
Spiedr-Man Remastered
Arc Raiders
0
0
0
0
kmetovics avatar
Devil May Cry 5 (PS5) (kedvet kaptam hozzá így év végére 😁)
0
0
0
0
bukta2 avatar
Otthon az Avatar Frontiers of Pandora + összes DLC végigjátszása pörög, de most szülőknél vagyok az ünnepek alatt, így most itt a Jotunnslayer : Hordes of Hel és már belevertem pár nap alatt majd 13 órát úgy, hogy abszolút nem az én műfajom a játék... 😅 de a 8500G ezt viszi aránylag szépen így elvagyok vele! 😅
0
0
0
0
kmetovics avatar
ELDEN RING NIGHTREIGN (PS5) (újra)
0
0
0
0
Zoel avatar
Final Fantasy X HD Remaster
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Még mindig witcher 3 120 óránál tartok és még most leszel csak kaer morhaen ben plusz hátra van még a 2 dlc is
1
0
0
0
visor261 avatar
Valaki vélemény a Hogwarts Legacy-ról most hogy ingyen osztyák?
0
0
0
0
Ironmask avatar
The Last of Us Part II Remastered (PC)
0
0
0
0
DawnF94 avatar
Dead Space Remake endgame, Dying Light
0
0
0
0
kmetovics avatar
Bloodborne NG+ (Lady Maria cosplay)
1
0
0
0
Denk95 avatar
Alan Wake II (PS5)
Uncharted Legacy of Thieves Collection (PS5)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció