@bukta2: Szintén.
Már rég volt hogy játék ennyire lekötött. Napi 3-4 óra hétvégén meg egész nap 🤣
Reggel meló előtt az amitoi-kat mindig elküldöm 8 órára :D
@Denk95: 😅 nekem azért korán reggel félkómába nincs rá energiám, de az időmbe mondjuk beleférne , melyik szerveren játszol? Mi a Penance-on vagyunk haverokkal
Állandó játékok: R6 Siege - 2kör, Tekken 8 - 5-6kör, Dead By Daylight látástól vakulásig amíg időm engedi :D
Ha több szabadidőm van: Cyberpunk, Elden Ring. Csak ezeket játszom felváltva újra és újra. Más számomra érdekes játék ami leköt és elvarázsol nem nagyon jelent meg az elmúlt időben sajnos. Majd a Silent Hill 2 és a Dragon Age lesz.
@Petraaa: Fuuu a DBD. Mit össze nem idegeskedtem azon a gamen anno a sok toxic player miatt. Killerként már el sem olvastam a meccsek utáni üziket, mert többsége csak a szokásos GGEZ-ből állt, meg anyázásból. 1100 óra után mondom, köszi én ebből nem kérek többet. 1 év pihi után folytattam, majd 2 hét után is kispadra került. Ott végleg befejeztem. Nen tudom te hogy bírod. Hányas rank-kú vagy a killerekkel és a túlélőkkel? Melyik a kedvenc killer-ed?
@kmetovics: Nekem 5600 órám van benne és nagyrészt csak survizok Ada-val. De néha killerezek Maci trapperrel ghostface es Xenomorphal :D Ada, Zanira, Jill, Rebeka, Nea P100as meg van pár 50es. Minden seasonbe megvan a rank 1. PS-én játszom ott nincs chat funkció :D.
@DawnF94: Az csak azért 7000 ft, mert Steam fiok, amit két-három honap múlva vissza lopnak, vannak ilyen oldalak ahol pár ezer forintért árulnak jó játékokat, de végül mindig vissza kerül a megvásárólt fiok az eladohóz, amit ujra és ujra elad. Van olyan is ahol megtudod változtatni a jelszót és az email címet, ammi a fiokhoz tartozik, de ugyan ugy vissza lopják.
@FRC45DX: azthiszem értem mire gondolsz, ment is a gem neked :D pár hónapja kezdtem el vásárolni játékokat, előtte masszívan virágboltoztam, aztán gondoltam, hogy miért ne létezzen valami olyan oldal, ami megkerüli a Steam rendszerét, és hozzá ad a fiókomhoz egy-két drágább címet :''D de okéoké gotcha mostmár :D
Battlefield 2042 pörög mostanában, 2021-ben jött ki a játék, és azt mondták anno a fejlesztők hogy nem adnak ki minden évben új BF-et hanem átálnak a 3 éves ciklusokra... ami ebben az évben November 19.-én lenne esedékes ha jól emlékszem... de eddig szó szerint semmi hír nincs a soron következő BF-ről...vagyis az én figyelmemet elkerülte ha volt valami...
@gyuri191: Dehogy muszáj 1x kell benne a legelején ami muszáj
Utána soha többé nem kell ha nem akarsz
A cuccaidat tudod tárolni a kezdő településeden sanctury vagy mi
Az összes munkapadnàl
@MC MaRcI: Én is ott tároltam a kezdő városban az összes power armort. Volt, amelyiknek csak a bal karja volt meg pluszban, semmi több. Nekem is volt ott vagy 8 db. A core-okat én is kivettem a biztonság kedvéért, hátha megfújja valaki 😂😂
@kmetovics: Azokat tényleg felveszik és jönnek mennek vele
Én is pár hete láttam egy YouTube videóban
Xdddd
Nekem van most vagy 8 fullos set
De nem szeretek Power armorban maszkalni
@MC MaRcI: Énsem szerettem, mert elég hamar lemerültek és alig volt pár core-om. Inkább későbbre tartogattam, ami nem jött össze, mert elég hamar meguntam a gamet. Úgy voltam vele, mint a Skyrim-mel. Millió side quest, amik ismétlődnek. Ugyanabba a hibába futottam bele. Na majd egyszer újrakzedem mind2-őt és rendesen befejezem és csak a véges side quest-eket csinálom meg pluszban.
Neked jó játékot hozzá amúgy 😀
@kmetovics: Hát igen egy idő után monoton sajnos
Tényleg minden helyre be kell nézni ahova csak lehet és akkor a játék első ilyen 50 órája jó változatos
Utána uncsi
Skyrim is sajnos csak az 80 óra után
Még ugye kicsit a nehézséggel lehet jatszogatni
sziasztok látam valahol egyszer egy jo ugrálos játékot,hogyan mondjam mint a cod 2 ben a jump serverek, tudna e valaki segitséget nyujtani hogy milyen játékal foglalkozak ami olyan mint a cod ban a jump .. kérlek segitsetek valami komoly játékot és jo játékal üldőzni ave sziasztok..
GTA San Andreas Definitive Edition
Mivel mikor megjelent nem vittem végig!😁
Már rég volt hogy játék ennyire lekötött. Napi 3-4 óra hétvégén meg egész nap 🤣
Reggel meló előtt az amitoi-kat mindig elküldöm 8 órára :D
Jó játékot nekedis
Dark Souls 3 Arcthrones Mod(Demo)
Binding of Isaac
Én star wars jedi survivor vége fele vagyok azt viszegetem
Jedi fallen order
Last of us
+tanulás + vajak könyv olvasás + csajozás xd
Assassins creed origins
Sniper ghost contracts
Witcher 3
PC-n meg Halo néha napján
Fifa 23 játékos karrier
Állandó játékok: R6 Siege - 2kör, Tekken 8 - 5-6kör, Dead By Daylight látástól vakulásig amíg időm engedi :D
Ha több szabadidőm van: Cyberpunk, Elden Ring. Csak ezeket játszom felváltva újra és újra. Más számomra érdekes játék ami leköt és elvarázsol nem nagyon jelent meg az elmúlt időben sajnos. Majd a Silent Hill 2 és a Dragon Age lesz.
Sniper Elite 4
Meg lenne egy kérdésem, ez az oldal mennyire megbízható?Mert elég jó árban vannak a játékok.
Az oldal:
https://www.keysforgames.hu
Borderlands 3
Igazán felkarolhatná a GOG amúgy.
Multi: Star Wars Battlefront 2 (2017) Csak Coop
Lies of P
Elden Ring DLC
Resident evil 4 remake magyar szinkronnal
Jó játékot hozzá. Én imádtam. Várom, h bejelntsék a 2. részt 😀
Most Mafia 3 Definitive Edition
Gondolkoztam még a Max Payne 3-an.
Serious sam 4
Utána soha többé nem kell ha nem akarsz
A cuccaidat tudod tárolni a kezdő településeden sanctury vagy mi
Az összes munkapadnàl
Annyi hogy ha ott hagyod a power armorjaid nekem ott van vagy 8
Szedd ki belőle a fusion core-okat
Mert azokat felveszik
Én is pár hete láttam egy YouTube videóban
Xdddd
Nekem van most vagy 8 fullos set
De nem szeretek Power armorban maszkalni
Neked jó játékot hozzá amúgy 😀
Tényleg minden helyre be kell nézni ahova csak lehet és akkor a játék első ilyen 50 órája jó változatos
Utána uncsi
Skyrim is sajnos csak az 80 óra után
Még ugye kicsit a nehézséggel lehet jatszogatni