Ki mennyi játékot vitt már ki akár 3-4 szer is kiváncsi vagyok hogy csak én vagyok enyire elvetemült vagy van még ilyen aki egy játékot vagy több játékot 3 szor kitolt ?
@gyuri191: Nálam ez rendszeres, bár újabb címeknél azért ritkult a dolog. A DOOM / DOOM 2 -t rendszeresen ledarálom, en bloc az 1993 - 2000 közötti FPS címek zömét több mint ötször végigjátszottam. A Morrowind -et kétszer vittem végig, a Transport Tycoon -t jó hat - nyolcszor és még sorolhatnám. Van olyan is, hogy egymás után kétszer játszok végig valamit, legtöbbször az achik miatt, de olyan is előfordul, hogy annyira jó a játék, hogy nem akarom abbahagyni. A Crysis Remastered volt a legutolsó, amit egy menetben kétszer vittem végig, másodjára deltán, de ez csak achi vadászat volt, magát a játékot (a remastert) nem tudom ajánlani.
@gyuri191: Én assassins creed 2őt párszor, na meg az első részt, a brotherhoodot, meg a 3mat. A dark souls 3mat, meg a Bloodbornet minden évben minimum 1szer végig szoktam játszani. Az elden ringet eddig 3szor, de ez könnyen lesz a duplája. Az első 3 Harry Potter gamet. A gta san andreast 1 milliószor. Most így hirtelen ennyi ugrott be. De a régieket sokszor vittem végig. Az újak néha csak 1 végigjátszást érdemelnek, mint a mai filmek többsége. Neked is vannak ilyen gamek?
far cry 3 minden évben egyszer
doom 2016 és eternal minden évben egyszer
ac origins és odysey minden évben egyszer
és ez még csak 1-2 cim ezeken kivül még van jópár amit újrázok pl witcher 3 at is kiviném újra
@bukta2: Szintén.
Már rég volt hogy játék ennyire lekötött. Napi 3-4 óra hétvégén meg egész nap 🤣
Reggel meló előtt az amitoi-kat mindig elküldöm 8 órára :D
@Denk95: 😅 nekem azért korán reggel félkómába nincs rá energiám, de az időmbe mondjuk beleférne , melyik szerveren játszol? Mi a Penance-on vagyunk haverokkal
Állandó játékok: R6 Siege - 2kör, Tekken 8 - 5-6kör, Dead By Daylight látástól vakulásig amíg időm engedi :D
Ha több szabadidőm van: Cyberpunk, Elden Ring. Csak ezeket játszom felváltva újra és újra. Más számomra érdekes játék ami leköt és elvarázsol nem nagyon jelent meg az elmúlt időben sajnos. Majd a Silent Hill 2 és a Dragon Age lesz.
@Petraaa: Fuuu a DBD. Mit össze nem idegeskedtem azon a gamen anno a sok toxic player miatt. Killerként már el sem olvastam a meccsek utáni üziket, mert többsége csak a szokásos GGEZ-ből állt, meg anyázásból. 1100 óra után mondom, köszi én ebből nem kérek többet. 1 év pihi után folytattam, majd 2 hét után is kispadra került. Ott végleg befejeztem. Nen tudom te hogy bírod. Hányas rank-kú vagy a killerekkel és a túlélőkkel? Melyik a kedvenc killer-ed?
@kmetovics: Nekem 5600 órám van benne és nagyrészt csak survizok Ada-val. De néha killerezek Maci trapperrel ghostface es Xenomorphal :D Ada, Zanira, Jill, Rebeka, Nea P100as meg van pár 50es. Minden seasonbe megvan a rank 1. PS-én játszom ott nincs chat funkció :D.
@DawnF94: Az csak azért 7000 ft, mert Steam fiok, amit két-három honap múlva vissza lopnak, vannak ilyen oldalak ahol pár ezer forintért árulnak jó játékokat, de végül mindig vissza kerül a megvásárólt fiok az eladohóz, amit ujra és ujra elad. Van olyan is ahol megtudod változtatni a jelszót és az email címet, ammi a fiokhoz tartozik, de ugyan ugy vissza lopják.
@FRC45DX: azthiszem értem mire gondolsz, ment is a gem neked :D pár hónapja kezdtem el vásárolni játékokat, előtte masszívan virágboltoztam, aztán gondoltam, hogy miért ne létezzen valami olyan oldal, ami megkerüli a Steam rendszerét, és hozzá ad a fiókomhoz egy-két drágább címet :''D de okéoké gotcha mostmár :D
Battlefield 2042 pörög mostanában, 2021-ben jött ki a játék, és azt mondták anno a fejlesztők hogy nem adnak ki minden évben új BF-et hanem átálnak a 3 éves ciklusokra... ami ebben az évben November 19.-én lenne esedékes ha jól emlékszem... de eddig szó szerint semmi hír nincs a soron következő BF-ről...vagyis az én figyelmemet elkerülte ha volt valami...
far cry 3 minden évben egyszer
doom 2016 és eternal minden évben egyszer
ac origins és odysey minden évben egyszer
és ez még csak 1-2 cim ezeken kivül még van jópár amit újrázok pl witcher 3 at is kiviném újra
World of Tanks
Cyberpunk 2077
Black Desert Online
Factorio
GTA San Andreas Definitive Edition
Mivel mikor megjelent nem vittem végig!😁
Már rég volt hogy játék ennyire lekötött. Napi 3-4 óra hétvégén meg egész nap 🤣
Reggel meló előtt az amitoi-kat mindig elküldöm 8 órára :D
Jó játékot nekedis
Dark Souls 3 Arcthrones Mod(Demo)
Binding of Isaac
Én star wars jedi survivor vége fele vagyok azt viszegetem
Jedi fallen order
Last of us
+tanulás + vajak könyv olvasás + csajozás xd
Assassins creed origins
Sniper ghost contracts
Witcher 3
PC-n meg Halo néha napján
Fifa 23 játékos karrier
Állandó játékok: R6 Siege - 2kör, Tekken 8 - 5-6kör, Dead By Daylight látástól vakulásig amíg időm engedi :D
Ha több szabadidőm van: Cyberpunk, Elden Ring. Csak ezeket játszom felváltva újra és újra. Más számomra érdekes játék ami leköt és elvarázsol nem nagyon jelent meg az elmúlt időben sajnos. Majd a Silent Hill 2 és a Dragon Age lesz.
Sniper Elite 4
Meg lenne egy kérdésem, ez az oldal mennyire megbízható?Mert elég jó árban vannak a játékok.
Az oldal:
https://www.keysforgames.hu
Borderlands 3
Igazán felkarolhatná a GOG amúgy.
Multi: Star Wars Battlefront 2 (2017) Csak Coop
Lies of P
Elden Ring DLC
Resident evil 4 remake magyar szinkronnal
Jó játékot hozzá. Én imádtam. Várom, h bejelntsék a 2. részt 😀
Most Mafia 3 Definitive Edition
Gondolkoztam még a Max Payne 3-an.