@zsiroslangos: Értem. Hát akkor jó szórakozást hozzá 😉 Én pár hónapja vettem meg, mert elég jól le volt árazva, csak helyhiány miatt nem tudtam még letölteni. Na majd 1szer.
@TommyVercetti0_X: nincs abba semmi; szerintem itt a legtöbben egyszerre játszanak 6 openworlddel , és 4 corridor shooterrel 😀 nekem is valami hasonlóak a számaim nowadays
@DawnF94: Én sajnos a kisebbségbe tartozom. Valahogy már nincs annyi kedvem játszani és ha van, akkor is max 2vel szoktam 😞 De remélem idővel ez változni fog.
@kmetovics: Én se szoktam 2nél többel. Az egyik mindig a genshin impact és az mellett szoktam mást is nyomatni, nincs már annyi időm rá mint régen meg nem is érdekel semmi. Mondjuk most ráfüggtem a gothicra meg a piranha bytes játékokra :D
@Warlordcommander: Nagyon ritka, amikor 3mal vagy 4gyel játszom egyszerre. Azért is, mert akkor állandóan bekeverném az irányítást, meg a storyt, meg a karaktereket 😅
@kmetovics: Ez elég relatív van egy többség, akik pvp gamekkel játszanak csak, vannak egy másik akik csak turn based strategy-kkel, mások csak egy open world-öt 40 százalékos completion után kijátszanak, és vannak olyanok akik kiplatináznak játékokat teljesen; hacsaknem egy bloated sandbox az egész, mint AC Odyssey, vagy Valhalla etc. ez utóbbi vagyok én XD
@DawnF94: Úgy vagyok vele, h amikor ráfüggök valamire, akkor megicsnálom benne a stor-yn kívül a side questeket, meg ha nem minimum 2szer kell kijátszani vagy ha nem kell hozzá NG+, akkor megcsinálom az acsikat. Én leginkább rpg-kkel vagy tps nézetű játékokkal játszom(pl souls gamek, god of war stb). Open world-ökben is megpróbálom azért felfedezni a világot, megcsinálni benne mindenfajta melléktevékenységet. Ha van benne érdekes minigame, akkor azokkal is szívesen el vagyok.
@kmetovics: Vágesz; nekem is van, hogy a játékok minigamjei tetszenek, meg hogy érdekesnek tartom a newgame+ lehetőségét a jó sztori, a skill vagy weapon buildekkel való kísérletezés miatt. Pontosan így vagyok jelenleg a Dead Space Remakkel. Nekem szerencsére olyan munkaköröm van 31 évesen is hogy műszak közben tudok játszani(reagálva a korábbi hozzászólásodra), és néprajzot tanutam egyetemen szóval a tps nézetű játékok folklóros-mágikus lorejai tetszenek nekem, és játszom is valamennyivel. Ezért mondom; könnyű deal, a sok játékkal történő párhuzamosan játszás. A lore-ok egy egyveleget alkotnak, és egy entitás megjelenítésén dolgoznak sokszor.
@gyuri191: Metro-kat én is tervezem kijátszani pár éven belül. Remélem az Exodus el fog futni a gépemen játszható fps szám mellett.
Neked jó játékot hozzájuk 😉
Lost Soul Aside (PC) aki szereti a Devil May Cry-t annak mindenképp ajánlom,de mindenki másnak is.Nagyon jó játék és ráadásul jól is van optimalizálva.Az én laptopmon full hd felbontás magas grafikai beállítások mellet 80-100 fps-el fut és pedig nincs egy bivaly erős laptopom.
@dontmistace: Én is élvezem jó game. Nekem a tájékozódással van a problémám sokszor nem tudom hova kell menni,de olyankor megnézem youtube-on szégyen nem szégyen.😁😁
@kmetovics: 7-est ne hagyd ki nagyon jó a története és több részből áll, van a Remake utánna van a Rebirth ez a rész már open world játék és van a Crysis Core Reunion ez előzmény történet. Szóval el leszel velük egy darabig :D
@kmetovics: Napokat szenvedtem hogy találjak egy működő torrentet, majd felfújtam magam és nagy nehezen beszereztem egy eredeti CD-s verziót. Most újra élem a fiatalságom 😁
@reflmix: Én a 3mal voltam így és leszedtem a definitive edition-t, de azt is törtben. Milyen oldalon szerezted be a vice city-t eredetiben? Jó játékot hozzá neekd is 😁
@kmetovics: Megállás nélkül gyűrtem a FB marketplace-t, retro-games.hu-t és a PirDa.hu-t aztán az utóbbin megtaláltam és le is csaptam rá. Következő lépés a két Underground lesz eredetiben :D
@reflmix: Értem. Jól tetted. Az ilyen gyöngyszemek meg is érdemlik 😁 Ez a FB-os kisbolt ez mennyire megbízható? Mert még sosem vettem/adtam el rajta semmit. Mert ha az, akkor lehet keresek rajta pár régi dolgot, hátha megtalálom.
@kmetovics: Boxba-kérem FoxPost után vét összeget előre utalom az eladónak, aztán utánvétben az automatánál kifizetem, eddig rendben ment minden, aki a FoxPost utalás összegét meg lenyúlná az meg költse azt a 2000- forintot gyógyszerre. De nem volt még ilyenre példa. 😁
@kmetovics: Kb mintha azt kerdeznéd, hogy a hardverapro vagy a jofogas mennyire megbizhato. Az oldal teljesen, az mar mas kerdes hogy milyen elvetemult emberek lehetnek barhol 😂😂😂
Gears 5 (mindenkinek ajánlom nagyon jó játék és simán úgy nez ki mint egy 2025ös cím)
Lords of the fallen (nagyon jó játék de a fentebb említett gears 5 pl grafikában köröket ver rá)
Goat simulator 3
Dreams
Resident evil 5
Painkiller 2025
Sniper elite 4
Dying light beast
Mafia 3
Lego Racers
Lego Stunt Rally
(egy kis nosztalgia 😁)
Mafia 3
Star Citizen (most újra stabilak a szerverek)
Predator Hunting Grounds
Resident evil 5
Mass effect 1
Mafia 3
WARZONE
F1 22
FORZA Horizon 5
NFS Playback
ETS2
Nagyvonalakba ennyi
Metro Trilógia
Neked jó játékot hozzájuk 😉
Aki igen és van kedve játszani akkor megtalál zollee2171 néven.
The Lord of The Rings : The Return of The King
Lies of P Overture DLC
Peak cinema élmény ízig vérig 😉
Lords of the fallen (nagyon jó játék de a fentebb említett gears 5 pl grafikában köröket ver rá)
Fortnite-overwatch ( haverokkal)
Hetente egy fél órát, órát Forza horizon 5.