Most jöttem haza a könyvosztásról annyian voltak és csak egy terembe osztották szóval sokáig ott voltunk hazafele tesóm véletlenül 4 könyvet kicsit megitatott kólával szóval jól kezdődik az év 😆
Kmisi99 írta:
Ez az év is jól kezdődik. A leges leg szarabb termet kaptuk kb akkora a terem mint a WC-nk és közvetlen a bejártatnál van ráadásul nem is tanterem hanem valami rohadt bemutatótermet alakítottak át😶
Hát ha akkora mint a WC-tek még lehet, hogy otthon is érzed magad! 😆
😆 van benne valami 😃 én még azt se tom hol lesz az osztályunk... pedig azt mondták hogy az osztályban kell majd gyülekezni 😆 hát mondom oké... jó lesz ez a 11.-es év kezdete....
Kmisi99 írta:
Ez az év is jól kezdődik. A leges leg szarabb termet kaptuk kb akkora a terem mint a WC-nk és közvetlen a bejártatnál van ráadásul nem is tanterem hanem valami rohadt bemutatótermet alakítottak át😶
én most mek 12.-be de mivel előkészítős vagyok ezért még csak kisérettségiket kapunk 😀 de egyébként infót és föcit leakarom tenni (érettségi, előrehozott) 😀
Én most megyek 10-be és már tavaly is 3 tanárom mondta hogy iratkozzak át másik osztályba azért mert csak az infó meg a töri amit szeretek és úgy ahogy tanulok. Egyébként nálatok is csak olyat tanítanak infóból hogy semmi haszna és még az óvodás is értené. Egyszer volt hogy mindenkinek kelett csinálni kiselőadást arról a témáról ami úgymond elég komoly és nem netről hanem fejből. Mikor a tanár elmondta hogy ki mit csinált akkor meglepődtem. Mindenki csak periféria meg oprendszer én meg physx-ről.
Amúgy meg nem várom mert csak vagánykodó hülye osztálytársaim vannak akik elvileg nagyon királyok bár ha egy szer falhozveri őket az ember akkor már nem keménykednek magukba csak hatossával.
Pedig sok értelme van. Meg nálunk olyan a tanár hogy megengedi nyugodtan hogy puskázzunk tud olyat adni amit csalva nem tudunk kiszámolni. Bár volt olyan is hogy ugyan ez a tanár azoknak akik beadták a puskát adott egy hármast mert készültek infón.
Ilyen rohadt fura az infó/fizika tanárunk hol köcsög hol ilyen rohadt rendes 😆
Volt olyan is hogy beadtam a dogám mondja ez 4 es mondom jó. Erre ő dehogy jó és vissza adta hogy javítsam ki.
Nekem az egyik kedvenc órám az infó gyakorlat mert az infótanárunk kicsit olyan mintha részeg lenne 😆 hülyén beszél csupa vicces dolgot na meg rohadt könnyűk a dolgozatok😆 Még a fizikát is imádom ha a tanárnak nincs kedve szemétkedni. Meg az angolt is szeretem mert az könnyű
Tesla GoD írta:
Nagyon nem lehet hülyeséget tanítani, mivel kábé annyit mondanak el bő lére eresztve, h a fiúknak kukijuk van, a lányoknak meg ***juk, ha nem akarod fertőzni a DNSeddel az emberiséget, akkor húzzá gumit a pélóra.
Ennyi erővel a Kuki-t is * oz hattad volna ! 😆
A mi tanárunk azt mondja a kukira hogy hím vessző 😆
Én nem csillagoztam semmi, az oldal megteszi helyettem, ha szükségesnek érzi. Ma am meg már az a helyzet, h a 12 éves korosztály már van olyan tapasztalt, h egész felvilágosító órákat tartson, míg pl a 16-17 évesek közül sokan még nem próbáltak, kicsit ironikus, nemde?😊
Nekünk most 10. es biológia órákon volt pár órán át szó az ilyesmi témákról a nemi szervek meg az ilyenek meg volt róla beszélgetés meg lehetett kérdést leírni és válaszolt rá a tanár. De a legjobb az volt hogy a tanár egy max 25-30 éves csinos nő volt 😆
Ezt kibírom valahogy, az utána következő szakmais 2 év nagyon jó lesz.😜
én már várom nagyon😀
Na legalább valaki 😃
Nálunk sajnos elég keményen kell..
😆 van benne valami 😃 én még azt se tom hol lesz az osztályunk... pedig azt mondták hogy az osztályban kell majd gyülekezni 😆 hát mondom oké... jó lesz ez a 11.-es év kezdete....
Mindenki meglepdőik, hogy 20 évesen suliba járok! 😲
1 hét és vége a kocka napoknak de addig is jó gépezést mindenkinek😆
Helyesebben: Csökkenni fog a gép előtt ülök X órát/nap. 😆
Amúgy meg nem várom mert csak vagánykodó hülye osztálytársaim vannak akik elvileg nagyon királyok bár ha egy szer falhozveri őket az ember akkor már nem keménykednek magukba csak hatossával.
Nálunk közlekedési órán volt ilyen, hogy puskáztunk. De a tanár orra előtt is lehetett, mert nem érdekelte. 😃
Ilyen rohadt fura az infó/fizika tanárunk hol köcsög hol ilyen rohadt rendes 😆
Volt olyan is hogy beadtam a dogám mondja ez 4 es mondom jó. Erre ő dehogy jó és vissza adta hogy javítsam ki.
A németet azt szerettem, mondjuk abból voltam egyedül 5-ös! 😃
am meg rühellem a sulit
Amúgy mi a kedvenc tantárgyatok? Vagy mi volt? 😃
Nagyon nem lehet hülyeséget tanítani, mivel kábé annyit mondanak el bő lére eresztve, h a fiúknak kukijuk van, a lányoknak meg ***juk, ha nem akarod fertőzni a DNSeddel az emberiséget, akkor húzzá gumit a pélóra.
Ennyi erővel a Kuki-t is * oz hattad volna ! 😆
A mi tanárunk azt mondja a kukira hogy hím vessző 😆
Egyszer megmentettem őket egy angol dogától. 😃
De a legrosszabb, hogy minden év végén 2 tantárgyból vizsgázunk, mindegyikhez van 15-30 tétel
Az a jó, mert akkor frissek neki az emlékei! 😆
Engem csak ez a téma érdekelt biológiából. a fotoszintézis már kevésbé...
Az biztos h frissek 😆
Engem csak ez a téma érdekelt biológiából. a fotoszintézis már kevésbé...