Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pacsi nektek
Meg jókat dumálok velük😆
én torrenten találtam gépigényt és ez a link volt itt és tetszett😜
Én is úgy találtam 😆
a torrntek előnye😆
vagyis amikor extra volt még aztán utána kerestem😜
én torrenten találtam gépigényt és ez a link volt itt és tetszett😜
Én is úgy találtam 😆
off: az én info tanárom szerint van pentium 6os is😆
Na kezdeném😃
Nekem azért tetszik nagyon mert itt mindenki jó fej humoros😆 és segítő kész, és többet tanultam pár hónap alatt a többiektől mint amit 7 év alatt a tanárom tanított! 😃
Jah meg a szintek tetszenek! 😆
Én nekem az informatikatanárom semmi újdonságot nem mondott amióta tanít....
Amugy jó az oldal nagyon 😃
Meg háát én is ajánlgatom az oldalt a köreimben 😆!
Grat a tervezőknek 😉
Na kezdeném😃
Nekem azért tetszik nagyon mert itt mindenki jó fej humoros😆 és segítő kész, és többet tanultam pár hónap alatt a többiektől mint amit 7 év alatt a tanárom tanított! 😃
Jah meg a szintek tetszenek! 😆
Én nekem az informatikatanárom semmi újdonságot nem mondott amióta tanít....
Amugy jó az oldal nagyon 😃