Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólások: 2 770
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Firefox win7-alatt nekem sem kezeli le rendesen. (Nem láthatóak a kezelőgombok) Használj Chrome-ot. + a Firefox újabban alapból letilt mindent, amiben követés van és ugye a youtube is követőt tartalmaz. Lehet, hogy ha fent a címsorban a kikapcsolod erre az oldalra a követés elleni védelmet, megoldódik a probléma.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Masterthief Firefoxban, Opera-ban, Chrome-ban sőt még Edge-ben is működik rendesen. Csak tudnia kéne beilleszteni a linket.
0
0
0
0
Masterthief avatar
Arno Dorian!
Rossz a böngésződ.
Én Torch-ot használok. Chrome alapó, de ez a legjobb. Rettenet gyors és megbízható. Edddig sosem volt vele gondom. (beépített torrent kliens is van benne. 😃 )
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nálad van gond valóban. Jó a link amit be akarsz illeszteni? Előfordul, hogy a végén van egy _v-tag amit ha nem raksz bele akkor nem illeszti be jól.
0
0
0
0
MoonW avatar
Tilos a warez megosztása és kérése
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
0
0
0
0
no avatar
Most nem is írtam le semmi torrent nevét akkor mire kaptam fegyót?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Egy kérdés vagy esetleg kérés. Az üzeneteknél, ha valakinek válaszolni akarok, ugye ott vannak a Bejelentés/Válasz stb.. gombok. Ezeknek a sorrendjét nem lehetne megváltoztatni? Tehát hogy a Válasz kerüljön elsőnek? Jobban kézre állna, mert így már párszor ok nélkül a bejelentésre nyomtam a válasz helyett.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Főoldalon én is kikapcsoltam, de máshol hagyom.
0
0
0
0
Funes avatar
A főoldalon én is kikapcsoltam, azért ennyi korrektség legyen már bennetek... 2-3 hirdetésről van szó, ami egyáltalán nem zavaró.
0
0
0
0
MoonW avatar
domi2001: Köszönjük!
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Frankó! Működik most már Windows Phone telefonnal is az oldal és felülete is! Köszönöm!
Viszont (nem akarok kucakkodósnak tűnni) csak fekvő módban teljes a felső menü. Állított nézetben a kereső, nagyító ikon felénél végetér! Az oldalt Továbbra is lehet állítva zoom-olni és követi is a kép méretét, de a felső menü nem mereteződik át. Hangsúlyozom csak állítva tartva. Fekvő nézetben teljesen jól működik! Még1x köszönöm!
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Én kikapcsoltam. Ennyi támogatást megérdemel az oldal.
0
0
0
0
19ati93 avatar
kikaparják a szemem az ilyen hirdetések.. ha azt szeretnétek hogy ne használjuk reklámszűrővel az oldalt egyáltalán azt is meglehet oldani 'erőszakosan' akár.. milyen nyereményjátékokra gondolsz? ami steam cd keyek/dlc-k mennek az oldalon? régebben olyanok voltak kint amik amúgy is valamiféle giveawayból származtak vagy legalábbis nagyon gyorsan egy nagyobb key osztósdi nap után tűntek fel, aztán itt meg továbbmegy a fölösleg bár ez tipp de végül is mindegy nem gond az, manapság már nemigen ahogy nézem a felhozatalt szóval ezért jár a le a kalappal monológ, amúgy passz mikor léptem be utoljára egyáltalán ilyen nyereményjátékba de az se most volt, és ja tudom szar*l esik de nekem ez a nyers véleményem az ilyen reklámos dolgokról
0
0
0
0
MoonW avatar
oké hogy meg kell élni valamiből de bocsi nem..


19ati93: Sok munkánk van az oldalban, csak annyit kérünk hogy ne blokkold a hirdetést. Szeretnénk fejleszteni az oldalt, hogy még hasznosabb legyen a látogatóknak. De értjük, hogy számodra ez nagy dolog, további jó időtöltést az oldalunkon. (Gondolom az én nyereményjátékaimra sem jelentkezel, mert azok nekem költségek...) És persze csak szórakozásból fejlesztem az oldalt, hogy valahová ezt kommentálhasd.
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
Nekem azért tetszik mert szólásszabadság van...
0
0
0
0
19ati93 avatar
oké hogy meg kell élni valamiből de bocsi nem..
https://i.imgur.com/9rxm9VK.png
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Engem egy dolog zavar ami mai napon jött elő először.Mégpedig hogy kapcsoljam ki a reklám blokkoló szoftvert vagy adjam kivételekhez az oldalt.Nos én megtettem mivel azt írja hogy hasznos PC-vel kapcsolatos dolgok lesznek.Na, de ez nem egészen így van. Kapásból felül egy Toyota hirdetés jött, be ami egyáltalán nem érdekel.Oldalt meg a PCX hirdetése.Nos mivel aki egy kicsit is jártasabb a PC-vel kapcsolatos boltokban az ismeri a nevezett boltot is. Így én vissza is tettem a blokkolót.Engem nem érdekelnek e-féle hirdetések.Ha valamit keresek arra ott a Google ami a jó barátunk.
0
0
0
0
rtitusz avatar
Az új dizájn telefonról vagy tabletről nézve, meg használva szuper, de PC-ről (rendes böngészőből) hagy némi kívánni valót maga után.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Jó az új játéktesztbeküldő rendszer, nagyban egyszerűsíti a tesztek publikálását.
0
0
0
0
visor261 avatar
Csak nekem bántja a szemem hogy mindent lecseréltek csak a végét nem??? (amúgy nekem bejön az új design, de ne lehyen már így elrontva az összhang)
https://starecat.com/content/wp-content/uploads/when-a-piece-of-armor-doesnt-match-your-current-set-but-its-stats-are-too-good-to-pass-up-hello-kitty-shield-pink.jpg
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
csuz-li: Szerintem is jó ötlet. Remélem az új rendszernek hála rövidül az idő, amíg kirakják a teszteket.
0
0
0
0
csuz-li avatar
+ legalább annyi szerkesztési lehetőség, mint a hozzászólásoknál.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Állítólag nemsokára lesz egy új tesztbeküldő rendszer. Hogyan kell ezt elképzelni, és változnak-e a régi tesztek is?
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Az az egy olyan operációs rendszer és böngésző amiben nem lehet a hirdetéseket blokkolni. Már csak emiatt is megérné. A PCX sem működött vele (nem lehetett a kategóriákban böngészni) ott viszont egy email és egy hét várakozás után, mai napig használhatóvá varázsolták. Nem hinném, hogy csak miattam csinálták volna meg. Igaz az egy rendelgetős oldal, de kár lenne ezért az oldalért. Most az összes WP user számára használhatatlan ez az új dizájn. Ezért is lenne jó a téma választó. Amiben két téma van! Első lenne az originál gépigény.hu-s a másik meg mit bánom én, csak az első is legyen benne, hogy tudjam az oldalt használni! 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
TOM950606: Hát nem sok ember használja. Ráadásul egy oldalt, ha megcsinálsz mobilra, akkor az szépen megjelenik iOS-on és Androidon is a beépített böngészőkkel, miközben a Microsoft ie még mindig nem követi a szabványt, tehát arra külön kellene optimalizálni, ami nem éri meg, mivel nagyon kevesen használják.
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Nem tudom hová lett a hsz-em, kinek bökte a csőrét, de csak úgy szólok nem lehet az oldalt használni Windows Phonnal!!!! Már pár hónapja így van már, de hát úgy látszik csak nekem van lumiám. o.O
0
0
0
0
MoonW avatar
A figyelmeztetések elévülési ideje 30 nap.
0
0
0
0
no avatar
Ezen az oldalon figyelmeztetések meddig tartanak?
0
0
0
0
tkdaren avatar
Azért tetszik, mert könnyen kezelhető felülete van, rengeteg játék információval.
Nem beszélve arról, hogy innen válogatom a játékaim nagyját.
Nagyszerű oldal 😉
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
A tesztírók kapjanak értesítést a tesztjükhöz érkezett kommentekről.
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm a javaslatokat! Megfontolom őket!
0
0
0
0
kenyerlangoss avatar
A komment törlését lehetne törölni, vagy legalább is időt tenni az elérhetőségére, pl 2perc, ha észrevesz az ember valamilyen helyesírási hibát stb tudja korrigálni. De miért is legyen ez a funkció változtatva?: mert írok valakinek a hozzászólására egy negatív kritikát, (nem tetszik az adott dolog) akkor egyből törli, és olyan mintha a nagy semmibe/senkinek írtam volna. Ez nem egyszer fordult már elő... Legalább annyi emberség legyen az illetőben, hogy fogadja a kritikát...
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
A hírlevél szerintem sem rossz ötlet, de a rangos dolgot nem annyira támogatom, szerintem nagyon szétszabdalná a közösséget, és új lehetőség lenne a trolloknak is (mint a like-dislike rendszer esetében is).
Illetve örülnék neki, ha újfent lehetne gif formátumú képeket használni avatarnak.
0
0
0
0
mtrelax avatar
ezt a hírleveles dolgot támogatom, jól jönne néha főleg fórum hozzá szólásoknál! pl: a legutóbb aktív fórumbeírásodhoz új hozzászólás érkezett! vagy valami ilyesmi
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Amúgy örömmel látom, hogy már csak 15 másodpercnek kell eltelnie két hozzászólás között.
0
0
0
0
Funes avatar
AZ OLDAL KEZD NEM TETSZENI.
0
0
0
0
lumosnina avatar
Gepen hasznalom, de mobilra is van, soha nem neztem? 😀
0
0
0
0
lumosnina avatar
Az oldal maga Meg mindig tettszik, de ez az uj style nem, foleg, hogy tele van reklammal. Vagy csak nekem?
0
0
0
0
19ati93 avatar
Tényleg,pedig kerestem más fórum témát is.😆 Köszi,na majd ha visszateszik akkor megváltoztatom.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Miért nem tudom módosítani a megadott email címem?
"Ha meg szeretnéd változtatni jelszavad vagy e-mail címed, kérjük add meg a jelenlegi jelszavad is."
Nincs hely ahova írnám az új email címet !?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Frost82 hírlevél. Nem olyan vészes megoldani. De akkor már az egész oldalra nézve lenne értelme, meg igazán haszna is. Így megvalósítva nem rossz ötlet.
0
0
0
0
Frost82 avatar
Mostanában nincs sok időm itt lógni, így eszembe jutott egy esetleges fejlesztési lehetőség, ami talán másnak is hasznos lenne. Nemtudom mekkora plusz munka az oldalfejlesztőknek, de lehetne a játékok adatlapján egy emailes feliratkozási lehetőség, és az oldal automatikusan emailt küldene ha új videó, gépigény jelenne meg az adott játékról, illetve mondjuk megjelenés előtt 1 nappal figyelmeztetne is.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Nem azt mondom hogy ne, sőt... ez ennek a fórumnak a célja.. 😃 csak hogy e téren változás biztos hogy nem a közeljövőben lesz, erre akartam kilyukadni...
0
0
0
0
Krissz avatar
Igyvan.
En az ötletet feldobtam, javaslatnak elmegy, aztan hogy lessz w belole valami, nem egetveroen fontos. 😀
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Először csinálják meg a leírásban szereplő dolgokat, a formaságok ráérnek...
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Az a baj ezekkel a "rangokkal" hogy nem befolyásolna kb semmit. Pl egy G2A-n nyílván fontos hogy tudd mennyire megbízható egy adott személy, mivel ott igazi pénzért vásárolsz tőle, de itt max tanácsot tudsz kérni az emberektől. És most ha nincs valakinek a neve mellett a "segítőkész" rang akkor nem is hallgatunk a tanácsára? Az hogy most valaki segítőkész meglátszik a kommentjéből is, nem kell neki külön rang...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció