Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólások: 2 770
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
Szerintem nem rossz ötlet ez a rang, vagy mi.
Lehetne szavazni egy felhasználóra, és hasonlóan mint régen a gépigény lógó ott lenne a neve mellett. Csak itt nem szint után, hanem: tudom is én pl 100 "ez a felhasználó segítőkész" szavazat után kapná meg.... vagy valami hasonló.
0
0
0
0
Krissz avatar
chrono02: teljes mértékben igazad van. én Spoiler!
azért gondoltam elsősorban erre, mert például leírod a véleményed valamiről pl: Jóska Pista szerint a fű kék, de te tudod hogy az zöld,és ezt te leírod neki akkor általában a te kommentedet moderálják, és törlik, dislikeal meg gyakorlatilag kifejezel mindent hogy te egy fax vafy, agyhalott stb, leírás és hsz törlés nélkül.

De ez annyira nemfontos.

Captcha valóban nem egy rossz ötlet.

Spoiler!
felhasználó "hasznossága" sztem ez egy hasznos funkció lenne, hiszen ha valaki írja pl: ez a proci ezért rosszabb, mint amaz, és megnézed profilját, amiben összelenne foglalva, hogy igen ez a fa*zi igenis nem spammelésből vagy pontszerzés céljábol írogat faxságokat a másiknak, aminek tapasztalati háttere nincs, hanem a többiek eldöntik hogy ő menniyre Good, és ha good akkor valszeg értelmesebb, hihető válaszokat fog adni


off:
Nemtudom, ha írnék egy játéktesztet pl, akkor azt útolag testrelehet/ne szabni 100% osan? Persze ehhez egy normális szerkesztő sem árt

chrono02 & Arno Dorian: köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
Inkább egy fórumokon jobban megszokott "Köszönöm" gomb férne el, ha már ilyesmin gondolkozunk. Feleslegesen senki nem nyomkodná és kicsit lehetne vele mérni az adott felhasználó "hasznosságát". A 30 másodperces várakozást két hozzászólás között inkább egy CAPTCHA-val váltanám ki (lásd: [LINK]).

A rangoknak szerintem nem sok értelme lenne, a szintek tökéletesen betöltik ezt a funkciót (is).
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Krissz like/dislike rendszert ne. Ne csináljunk az oldalból ncore-t ahol az összes nokedli a dislike-ot nyomkodja, csak mert ő a jampi.

A többi viszont jó ötlet. CPU adatbázis elméletileg folyamatban van, a hsz szerkesztés meg régebben is volt, de nem tudom miért lett kivéve. Nekem személy szerint nagyon hiányzik.
0
0
0
0
Krissz avatar
Javaslat!
Lehetne likeolni & dislikeolni a többiek kommentjét / cikkeket / játékokat stb...
Lehetnének rangok is mint például az ismert fórumon is "p**hardver" pl: újonc, lelkes újonc, a közösség oszlopos tagja (sok és hasznos hsz ek ért, amit az userek dontenek el hogy hasznos e vagy sem), legendás (aki magas levellel rendelkezik és min 2-3éve tag) és egy veterán (aki már szinte a kezdetektől vele van az oldalal vagy hasonlókat kitalálni. 😀

Összegezve:
- like & dislike rendszer
- rank rendszer
- kommentek szerkesztése, ha szerkesztett akkor mellé a dátum és az eredeti szöveg. (mint előttem említették)
- többféle stílus az oldalra (pl: a kék helyett, mindenki saját magának választhatna skint, fekete-zöld; vörös, zöld, narancs, stb....)
- egymás gépeinek (tételezzük fel hogy nem fake ...) értékelése 1-10 ig történő számokkal.
- CPU adatbázis
- toplistába történő bekerülésért, kapnánk valamennyi pontot pl: 2. hely 2k pont 😆 de komolyan, valamennyit, és az megjelenne a profilomnál, meg hogy mely témákban aktiv a leginkább az adott user.

Hirtelen ennyi. Ha elolvassa az admin annak örülök. 😀
Köszönöm!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Hát igen, régebben nagyon jó funkciók voltak, mára szinte semmi nincs belőle.
0
0
0
0
Bronson avatar
ha jól tudom a spybotok miatt van a 30mp... de használhatóság szempontjából nekem is jobban feküdt az előző verzió és nem csak a megszokás miatt... a számomra fontos funkciók háttérbe kerültek...
0
0
0
0
dave500 avatar
Én már akkor itt voltam amikor indult az oldal, sok hasznos fejlesztés volt, de ezek a mostaniak nekem se tetszenek.
Minek kell 30 másodpercnek eltelnie 2 hsz között? Ennek semmi értelmét sem látom, ahogy a dupla hsz tiltásának sem. Akkor legalább lehetne vagy negyed órán keresztül szerkeszteni a hozzászólást. (vagy bármeddig, és legyen oda írva hogy pl szerkesztve:"dátum+idő"..)
A fórumokban lehetne keresés, adott szövegekre, HSZ-ekre, pl beírod hogy HD7870 és kiadja az összes HSZ-t, amiben le lett írva.

Szvsz ilyen fejlesztések kellenének inkább.
0
0
0
0
asdasdasd555 avatar
Így fog már ez maradni egy 5 évig legalább, szerintem senkit nem érdekel hogy a 99%-nak nem jön be ez az új dizájn.. majd megszokjuk.😃
0
0
0
0
vladtepes2 avatar
Nem lehetne e a fórumot jobbra helyezni, a népszerű/új játékokat meg balra? Nem tudom hány embert zavar, de engem igen, ahogy most van. (egyéni nyomor lenne?) :-)
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Na mondjuk az nem rossz ötlet.Sőt ha választani is lehetne hogy kinek melyik jön be jobban akkor meg aztán végképp jó ötlet.
0
0
0
0
Twist avatar
reszler112233: Nem mondtam, hogy rossz az ABC, azt sem, hogy meg kéne szüntetni. Csak annyit, hogy lehetne mellette más lehetőség is a szűrésre. Például gépigény, kiadó, kategória. Mondok egy példát: érdekelne, hogy milyen játékok vannak, ami FPS és a 3D Realms adott ki.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Késve, de kösözönöm FrostnovaZ
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Szerintem igenis jó az ABC sorba állítás.Sokkal könnyebb így megkeresni adott játékot.
0
0
0
0
Twist avatar
A játékoknál van egy ilyen, hogy "SRI: Játék gépigényének nagysága (System Req. Index)". Ez a szám, hogy jön ki?
És pusztán személyes kíváncsiságból (mert lusta vagyok végig böngészni az összes játékot, és erre külön nem lehet szűrni), melyik itt a legnagyobb?
Apropó, akkor egy ötlet is: A játék adatbázisban lehessen sorba rendezni, ne csak ABC szerint.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Tetszik ez a GIF parti... 😆
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Javaslat: Lehessen szavazásokat indítani a fórumtémákhoz hasonlóan.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Az "új fórumtémák" fülben nyithatod meg a saját fórumodat, majd ezt később az admin áthelyezi a megfelelő fórumtémába.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok, van rá mód hogy egy új topic nyíljon a fórumban egy nagyobb fülön belül (pl. hardver), vagy csak az adminok adnak hozzá?
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
mtrelax: Ott jelzi majd ha értesítésed van!
0
0
0
0
mtrelax avatar
csak egy kérdés: a profilnevem mellett, az a felkiáltójel szándékosan van ott folyamatosan?? Mert elég zavaró, legalább is nekem. O.o
0
0
0
0
Krissz avatar
Jó ez az új design, talán optimalizáltab is, mert gépen is és telón is hamarabb betöltödik!
Good job! 😃
0
0
0
0
csupaki avatar
CPU adatbázis szerintem jó ötlet!
0
0
0
0
Bicike avatar
First of all, Windows Phone-on az oldal jobb oldala nem is látszódik... Ráadásként ha az oldal nem dobálna ki random, akkor be is tudnék jelentkezni, mert most telefonról nem tudok sehogy sem bejelentkezni... Támogatnám a mobilplatformot.
0
0
0
0
xoki avatar
Téma választó jó ötlet, bár kétlem hogy lesz belőle valami.
Annyit javasolnék, hogy ha mindenképpen igy maradna, akkor legalább bal oldalon legyen a játékok, nyereményjátékok cuccok, és a másikon a komment szekció, szerintem úgy kényelmesebb lenne.
(vagy egy picit szélesiteni, 16:9 be eléggé sok a fekete két oldalt)


chrono02: reklámot tuti nem fogják lejjebb rakni, csak esetleg feljebb 😃
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Tom: A téma választó nagyon jó ötlet lenne. Mindenki azt használhatná amelyik neki tetszik... Sőt, az se lenne rossz, ha mindenki egyedi kinézetet adhatna a saját profiljának ( és mások is azt látnák ). Nem tudom mennyire lenne megoldható és bejönne-e másoknak, csak eszembe jutott... 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Akkor összeírom ide is azokat amiket már egy másik témában leírtam:

1; Div-ek fölcserélése. Lényeges div-ek (Nyereményjátékok/Szavazás/Tagok panel) feljebb hozása, Játékok/Nyereményjáték div közötti Hirdetés panel oldal aljára helyezése, a jobb átláthatóság és kezelhetőség érdekében.
2; Mobilbarát verzió. Mobil eszközön nem fontos dolgok (legördülő menük) eltávolítása. Átirányítás mobil felületre. Esetleg, ami már szintén többször fel lett hozva mobilos applikáció készítése (nehezebb mint a mobilbarát verzió).

Azt hiszem ennyi volt a másik topikban, röviden-tömören.
0
0
0
0
neuroflex avatar
nekem tetszik semmi gond 😀
0
0
0
0
Csicso avatar
A korábbi jobban tetszett, de minden változik úgyhogy hajrá.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Az se lenne rossz.

A telefonra való optimalizálás se lenne amúgy megterhelő feladat. Dreamweaver-ben van egy olyan lehetőség, hogy kiválasztod, hogy mobiltelefon, majd kiszedegetsz olyan formázásokat amikre úgy gondolod, hogy telefonon nincs szükség, mondjuk a legördülő menük. Majd csinálni kéne egy átirányítást, ami érzékeli hogy mobilról vagy és átirányít a mobilos felületre.
0
0
0
0
winrar avatar
Vagy lehetne olyan, mint nCore-on, hogy lehet választani a kinézetek között. Akkor mindenki azt használná, ami neki tetszik. Pl. elérhetők lennének évekkel ezelőtti dizájnok is, amik azért kompatibilisek lennének az új menüpontokkal.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
A legnagyobb baj, ha már itt tartunk az a jobb oldali elhelyezés. Nem mondom hogy rossz ötlet, de a standard a jobb oldal, így természetes hogy sokaknak ez a legfurább hiszen nem ehhez vagyunk hozzászokva. A weboldalak 99%-a ahol oldalsó menük vannak mind bal oldalon vannak hiszen úgy áll inkább kézre/szemre.
0
0
0
0
no avatar
Kicsit fura a bal oldali blokk (talán túl széles), de amúgy jobb lenne így. A profil új menüje sokkal jobban tetszik, mint az eddigi kis valami oldalt.
0
0
0
0
vladtepes2 avatar
Középre kérném (nénk) vissza a kommenteket ha lehet!
0
0
0
0
no avatar
már észrevettem hogy képpel vannak most, ez így nagyon béna.
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Nekem nem tetszik az ujítás .😃
0
0
0
0
Ajax avatar
Vass Gabor: Rámész bal fent, hogy játékok, és adatbázis.
0
0
0
0
no avatar
Hova tünt a játékok gépigénye lista ami volt?
0
0
0
0
griff55 avatar
Nem tetszik az új nézet. Szerintem béna megoldás ez, hogy most már a profilunkra vonatkozó menü is legördülő (idegesítő)
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Nem sok minden változott, de legalább egyből lehet látni a 12 legnépszerűbb, és az új játékokat. Azt, hogy telón milyen, nem tudom.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Oké, hogy nem tökéletes az új design, de ettől nem fog összedőlni a világ. Majd megszokjuk. 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
Hát nekem android van de szétcsúszik ott is ahogy Dorci írja. 😆 mondjuk mostanában minden rossz nekem a chromeban, szóval valahol nálam van a gebasz 😆
0
0
0
0
Dorci avatar
Csak közlöm, hogy Windows Phoneon még mindig nem működik (jól). Lehetetlen bejelentkezni, egyszerűen a képernyő jobb oldalát nem is látni...
0
0
0
0
Ajax avatar
19ati93: 1 hónap és mindenki megbékél vele. Ha egy oldal arculatot vált, akkor kb. mindig hasonlóan véleményezik azt. Azt emberek nem nyitottak az újra, "a megszokás nagy úr".
0
0
0
0
19ati93 avatar
90%-10% az arány kb hogy kinek nem és kinek tetszik ez az új "design" azért az elmond valamit.
0
0
0
0
Jano911 avatar
Nem rossz az új kinézet,de nekem a régi is teljesen megfelelt.😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció