A következő Call of Duty lehet a nyári Xbox Games Showcase fénypontja

Szerző: xoki | 2024. May 02. | hír | 5 hozzászólás

Sajnos az E3-nak lőttek, de ettől függetlenül nem maradnak el a nagy nyári játékbejelentések. Mint kiderült, a Microsoft is saját bemutatóval készül június elejére, ahol az Activision, a Blizzard, a Bethesda, az Xbox Game Studios és néhány third-party stúdió is megvillantja majd az újdonságait.

Az Xbox Games Showcase-t a tavalyi bemutatóhoz hasonlóan idén is egy „Direct” követi majd. Egy olyan szegmensről van szó, amely kizárólag egy játékkal foglalkozik, de ezúttal nem nevezték meg, hogy pontosan melyik játékba fogunk részletes betekintést kapni. A cég egyelőre [REDACTED] Direct néven hivatkozik rá, de a közzétett képen fellelhető jelekből ítélve szinte biztosan a következő Call of Duty kerül majd reflektorfénybe.

A képen kitakart kiadó logójából kivehető az „A”, ami az Activisionre utalhat, illetve az illusztráció önmagában eléggé úgy néz ki, mintha a Call of Duty egyik frakcióját ábrázolná. Mivel a népszerű franchise a Microsoft égisze alá került, így teljesen logikus lenne, ha most már a bemutatójukon is kiemelt figyelmet szentelnének rá.

A nyári Xbox Games Showcase-t június 9-én tudjátok majd élőben követni.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
retek77 avatar
Szánalmas.....Unalmas......Gagyi.......Ötlettelen..........Tömeg gyártott.........
0
0
0
1
Richie1212 avatar
Hát ez se saját cím 😂🤣
0
0
0
0
cabus26 avatar
😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂
0
4
1
0
💬 2
xCube avatar
@cabus26: Rendszerint ekézlek az ilyen kommentekért, de itt teljesen együttérzek. Ha a következő CoD a show fénypontja, akkor köszönjük Emese... .
0
0
0
0
cabus26 avatar
@xCube: Ezekre a hírekre csak így lehet reagálni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció