Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólások: 2 770
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Istvan1995 avatar
Krissz:

Köszi szépen a tippet. Sokkal jobb lett. 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Istvan1995
Engem nemzavarnak, mert nincs 1 darab sem 😉
Én Firefoxot használok (biztosan van más böngészőkhöz is) és ehhez az A D B l o c k P l u s programot.
Se YouTube on, se itt, sehol nincs reklám, ajánlom nagyon! 😀
0
0
0
0
Istvan1995 avatar
Ezekkel a Hírdetésekkel valamit csináljatok már! Nem hiszem el, hogy senkit sem zavar. 😠 Legyenek kisebbek v. tegyétek máshová v. mit tudom én. Mindenhol csak hírdetéseket látok, ez nagyon zavar. Minek kell ennyi?! Valamit tegyetek ez ellen, mert ez így nem lesz jó. Régebben nem volt ennyi.
0
0
0
0
visor261 avatar
Inkább egy guru3D-sre mert prohardveren csak hozzá linkeli és ha valaki kitörli akkor magadban beszélnél, én olyannak gondoltam hogy idézi az eredetit a tiedben is hogy mire válaszoltál csak alapértelmezettben bb-vel elrejtené hogy ne foglaljon sokat de ha nem tudodmiről van szó akkor csak megjeleníted mint a spoilert.

Ja és ha már úgyis itt vagyunk és már van is egy dedikált értesítő gomb lehetne értesítést küldeni ha valaki válaszol a kommentedre esetleg a fülön jelezve/chrome értesítéssel :3
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Olyasmire gondolsz mint ami a prohardveren is van nem?
0
0
0
0
visor261 avatar
Mi lenne ha a bejelentés mellett lenne egy olyan menüpont hogy : Válasz.
Nem:
kell megírni kinek válaszolsz és mire
nézel ki hülyének ha magadban beszélsz

És:
sokkal átláthatóbb lenne a dolog
egyszerűbb
gyorsabb
0
0
0
0
no avatar
csuz-li: na igen, az problémás lehet, bár mint írtad: "ha valamit írsz a netre, fel kell készülni hogy az nem fog mindenkinek egyformán tetszeni."
Más kérdés hogy miért került lepontozásra, illetve annak a pontozásos véleménynyilvánításnak van-e értelme.

Oldalhoz javaslat:
- Fórumban nem találtam olyan témát ahová az olvasók küldenék be (forrásmegjelöléssel és/vagy linkkel mindenképpen alátámasztva) a számukra érdekes, PC játékokkal kapcsolatos híreket. Onnan könnyebben lehetne mazsolázni és ha arra méltó, mehet is a főoldali hírek közé.
- Műfajok: jó ötlet volt a bevezetése és sokat segítene annak aki játékot keres, ha pl megkeresi a kedvencét, majd ott a műfaj felsorolásnál rá tudna kattintani és abba a műfajba tartozó játékok felbukkannának. Lásd: Steam megoldása. Ha nem is szüntetné meg az "Ajánljatok nekem egy játékot" témát, bizonyára megkönnyítené a játékosok dolgát, és lehet nem kellene napokat várni egy válaszra. Érdemes lehet továbbá a többi, már fent lévő játékot is besorolni, szintén a könnyebb keresés és szűrés miatt.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Lehet volt már említve...
Én mondjuk örülnék ha lehetne beküldeni akár hardver teszteket. Nem olyanra részletes elemzésre gondolok mint például egy prohardveres teszt. Csak az adott hardver tulajdonosának véleménye, tapasztalata, kiegészítve játékbeli FPS tesztekkel stb.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Palanova: Értelek, de dominak azzal volt gondja, hogy, ha írok tesztet, akkor a tagok pontonozhatják 1-10-ig, hogy nekik mennyire tetszett a tesztem és gondolom volt olyan, hogy egyszer csak lepontozták páran a tesztjét és ez zavarta.

Istvan1995: Az vírus lesz. Ugyan az oldalon vannak reklámok (valamiből ki kell termelni a fenntartás költségeit), de egyik sem zavaró, felugró ablakos, stb, csak az oldal részeként felül és oldalt vannak bannerek, amik meg nem zavaróak. Szóval nem kell kikattintani reklámot ahhoz, hogy olvasni, vagy kommentelni lehessen, ha ilyen van, főleg, ha az oldalra kattintással jönnek elő, akkor azt egy kártevő injektálja be nektek. (ilyenből nem kevés kering és elég sok gépet fertőznek meg)
0
0
0
0
no avatar
domi2001, csuz-li: kérdés egyáltalán hogy a tesztnek kell-e értékelést tartalmaznia-e vagy sem. Nem régen volt téma hogy a százalékos, pontozásos rendszert érdemes lenne mással felváltani, illetve mennyire hasonlítható össze egy 9/10-es autóverseny egy 9/10-es sandbox játékkal, illetve hogy nagy nevek miért indulnak 7, 70%, 70 pontról, holott nem biztos egyáltalán hogy ennyire jól sikerült.

Szerintem teszteknél talán érdemesebb sablonszerűen felépíteni és objektíven írni az adott játékról majd a végére mehet a teszter saját személyes véleménye. Ez utóbbival persze lehet nem egyet érteni de az már más lapra tartozik.
0
0
0
0
Istvan1995 avatar
A Hírdetéseket nem lehet megszüntetni v. valamit kezdeni velük? 😕
Mert akármire rákattintok, egy csomó hírdetés megjelenik, és nem győzöm kilőni őket, hogy az oldalból lehessen valamit látni. Elég bosszantó. 😞
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
csuz-li: Ebben abszolút igazad van, belegondolva tényleg nem a legjobb ötlet.
0
0
0
0
csuz-li avatar
domi2001: Az az igazság, hogy abból meg boszorkányüldözés lenne. Valaki lehúzza a tesztemet, mert nem tetszik neki, pedig én a szívemet-lelkemet beleadtam, úgyhogy írok neki PÜ-t, hogy dögöljön meg... Szóval nem jó ötlet. Ha az ember valamit valahol publikál, akkor készüljön fel arra, hogy nem mindenkinek tetszik.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Javaslat: A teszteknél legyen látható, hogy ki mit értékelt. Mostanában voltak trollkodások és érdemtelenül alulértékelt tesztek is, lehet, hogy az értékelések konszolidáltabbá válnának, ha nyilvánosak lennének.
0
0
0
0
Krissz avatar
Nemtudom ide tartozik e, de:
van valamilyen megfelelési rendszer, ha gépigényt szeretnék beküldeni?
Mert már többször is küldtem be gépigényt, például a Postal-t (első rész) és hivatalos forrásnak a gépigényhez a Steam Store oldalát adtam meg a játéknak, ahol picit lejjebb görgetve ottvan a Hivatalos gépigénye a játéknak!
(szerintem ez is elég pontos meghatározása a játék gépigényének)
Köszönöm!!
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Javaslat: A tesztírók kapjanak értesítést a tesztjeikhez érkezett hozzászólásokkor (esetleg értékeléseknél).
0
0
0
0
19ati93 avatar
Jó példa a liveleak erre. Ott még hangokat is tudsz a képed mellé rakni. 😆😆
0
0
0
0
Bronson avatar
ez már régi téma, én is javasoltam egyszer, csak utána rájöttem mennyire ízléstelen egy oldal, amikor össze-vissza villog a sok gif miatt, epilepsziás rohamot lehet kapni... 😆
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Javaslat: Gif képformátumot is lehessen be tenni avatárnak.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Megint egy jó tipp Krissztől.
0
0
0
0
Krissz avatar
Legyen már ilyen megjelölös rendszer, akkor nemkéne figyelni állandóan ha jön ujjabb hozzászólás a témához!!
pl: megjelölöd az egyik tagot, és akkor megy neki egy értesités.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Az oldal szoftver gépigény részét bővíteném,nekem nagyon tetszene,ha ez megvalósulna 😀
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
rank rendszer
többféle stílus az oldalra (pl: a kék helyett, mindenki saját magának választhatna skint, fekete-zöld; vörös, zöld, narancs, stb....)
Szerintem jó ötlet krissz!
0
0
0
0
no avatar
3 db programozós / webfejlesztős topic van, egyik sem túl aktív, de azt teljesen nem értem, hogy minek három, amikor ugyanaz a téma...
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Mit foglal magában az Új közösség menüpont?
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Az EU szerint legális és nem jog sértő az ha valaki kalóz tartalomra mutató linket oszt meg! 😀 Ez akkor itt is be lesz vezetve? ☺
0
0
0
0
no avatar
Valamilyen Steam API-val, hogy csak azokat a nyereményjátékokat mutassa, amik nincsenek meg egy adott felhasználónak?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nálam nincs kikapcsolva és meg is mondom miért. Addig míg többszöri kérés ellenére is bődületesen rosszul néz ki az oldal, addig nem fogom a reklámokat bámulni. Ha egyszer helyre lesz rakva a kinézet akkor már megfontolom a kikapcsolását.

bitpork már többen is szóvá tettük, hogy nagyon nem jó ez így, de ennyi lett az eredmény. Én mondjuk ha jól emlékszem három alkalommal írtam, hogy az üzeneteknél a Válasz gomb kerüljön az első helyre, jobb használhatóság végett. Mi lett az eredménye? Egy rosszból egy szar lett. Úgyhogy én már nem is próbálkozok, mert a végén még ennél is rosszabb lesz :\
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Ki van kapcsolva a reklámblokkolás az oldalon, összesen 2 oldalon van ez így, az ***-on és a gépigényen.
0
0
0
0
bitpork avatar
Srácok, ez az "új" dizájn förtelem. Miért kell erőltetni ezt a marok gépre álmodott külsőt? Egyre többen mondanak le az öregekről, mehetünk a szemétbe csak mert PCn lógunk és nem tableten meg telefonon. Ez nagyon nem szép dolog. 😞
0
0
0
0
cey85 avatar
Sziasztok!
Csak egy észrevétel lenne. A gép adatainál a memória méreténél nem tudtam megadni a pontos méretét, mert 12GB és 16GB van. Nekem meg 14GB van. Tudom nem nagy probléma mert beraktam 16-ba, ezért gondoltam ezt észrevételnek csak. 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Erre nem gondoltam igazából 😀 De mindegy hogy látszódnak vagy sem, ami kell az úgyis tudom hol vannak, nem zavar ha nem látom 😀
0
0
0
0
lambera avatar
Ő volt az illető amúgy :
http://gepigeny.hu/user/klaas
0
0
0
0
MoonW avatar
lambera: Legyünk jóhiszeműek, lehet hogy csak elfelejtette. Ilyen esetekben 2 hetet szoktunk várni. Ha nem érkezne meg a nyeremény két hét alatt, csak értesíts minket. Sajnos lehetetlen garantálni, hogy a nyeremény biztosan megérkezzen. Nem teljesítés esetén a felajánlás lehetőségét vonjuk meg. De ez semmiképp sem az oldalt és a tagjait minősíti, csak abban az esetben állná meg ez a kijelentés a helyét, ha nem foglalkoznánk az üggyel.

domi2001, Arnybiro: ha felajánló átadja a kulcsokat, akkor én küldöm ki azokat. Jelenleg nem kötelező megadni, csak így szerintem kényelmesebb a felajánlónak, mivel automatikusan generált üzeneteket használok amiben feltüntetem a felajánlót is.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem. A kulcsot a felajánló küldi ki, miután végetért a nyereményjáték, és MoonW kiküldte a nyertes(ek) nevét.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Én úgy tudtam, hogy a nyereményt be kell küldeni, és az admin postázza ki...
0
0
0
0
lambera avatar
Sziasztok.
Beléptem egy nyereményjátékba, 2 nappal később jött az üzenet hogy nyertem, de azt írta le az illető hogy csak másnap küldi mert dolgozik, mondtam neki hogy jó, rendben van tudok várni, ez volt kb. 1 hete, még mindig várom a cd kulcsot steam-hez, többet vártam ettől az oldaltól, és tagjaitól.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Arno Dorian Ezt már írtam én is hogy ki kéne javítani. Az is a régi rendszer maradéka.

Másik dolog. Látom meglett variálva az üzeneteknél a gombok sorrendje. Őszinte leszek. Most még bődületesebben rosszabb mint előzőleg volt. Csontból kitöröltem azt az üzenetet amit meg akartam tartani. Törlés/Válasz gomb mérete szinte ugyan az, aki automatikusan kattint 8mint köztük én is) azonnal kitörli az üzenetet. Nem értem még mindig miért nem lehet berakni a VÁLASZ gombot az ELSŐ helyre, hogy legalább kézreálljon, mint azt ahogy a legutóbb is írtam.
0
0
0
0
MoonW avatar
Az értesítés rendszert még fejlesztem.
0
0
0
0
Bronson avatar
Arnybiro : Remélem hogy nem veszi MoonW pofázásnak a kommentem, nem annak szántam. biztos nehéz fenntartani az oldalt, meg rendet teremteni, de ahogy te is említetted, elég random megy ez az osztogatás, és szerintem is túlzás ilyen esetekben.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Bronson jó tanács. Ne nagyon emlegesd ezt föl. Anno egyszer én is visszakérdeztem, és nem jártam jól :\ Amúgy meg totál egyetértek veled. Nincs bajom a szigorral, de ez azért kicsit túlzás. Főleg hogy szinte random van osztogatva. Nem egy és nem kettő olyan eset van, hogyha megjelenik egy AAA játék akkor sokan ész nélkül kéregetnek meg megy a warez, aztán semmi. Te egyszer megemlíted, durr ott a figyelmeztetés. Idegesítő. Ha megy akkor mindenkinek vagy senkinek, ne csak úgy random, hogy ja őt most pont észrevettem adjunk neki egyet.
0
0
0
0
Bronson avatar
Én is most kaptam figyelmeztetést, de nem egészen értem... az oké hogy eddig ez benne is volt a szabályzatban, csak a kutya nem törődött vele, minden hülyegyerek kéregette a linket, meg mint esetemben, nem vont semmit maga után ha csak az oldal neve lett megemlítve, úgy általában. nem közöltem release nevet, nem adtam linket és még csak nem is buzdítottam senkit arra, csupán kérdőre vontam, hogy működik e egyáltalán és ha nem, miért nincs még eltávolítva onnan. elég tág fogalom, akkor ezentúl mint a mumus, ki sem lehet majd mondani ezt a fogalmakat, mert ban jár érte? Ha ennyire szigorúan vennétek a többi szabályt is, kihalna az oldal... nem hinném hogy ennyire komolyan kéne ezt venni, hacsak valaki nem nyíltan jelöl meg pontos forrást/linket, hogy hol lehet ezeket megtalálni, úgyis tudja mindenki... ezek szerint mostmár ennyire szigor van. de jó, legyen. de az egyébként feltétlenül muszáj, hogy most egy hónapig ott legyen az a zöld felkiáltójel hogy én figyelmeztetve lettem...? ha jön üzenet vagy hozzászólás, nem fogom észrevenni, mivel ott fog virítani 24/7 én meg nem tervezek 5percenként rákattintgatni, hogy hátha... Javasolnám, hogy erre találjatok ki valami mást, vagy legyen piros a felkiáltójel és valami más módon legyen az egyéb értesítés. köszönöm.
0
0
0
0
MoonW avatar
Arnybiro: töröld az előzményeket és látszódni fognak a kezelőgombok.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nálam is Firefox van fönt (Win10 alatta), de nincs gond. Esetleg nézd még meg, hogy nem került-e fel valami nem kívánatos addon.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Arno Dorian: A chrome nekem bevált, otthon is azt használom, csak a cégben van Firefox, mert az a kötelező.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nálad van gond. Megnéztem, a komment alapján Firewatchnál van a videó. Nálam mindegyik bejön, még amit mutattál az is.

A kezelőgombok nálam se jelennek meg az oldalon, de legyen ez a legnagyobb gond.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció