Elmarad a 2024-es BlizzCon

Szerző: xoki | 2024. April 27. | hír | 2 hozzászólás

A BlizzCon megszervezése egyáltalán nem olcsó mulatság, de éveken át a vállalat egyik ismertetőjele volt, amelyet a rajongók többsége minden évben tűkön ülve várt.

Miután a 2018-as eseményt sok negatív visszhang övezte, a cég 2019-ben nem tartotta meg bemutatóját, majd 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben pedig a világjárvány kitörése miatt maradt el. A BlizzCon nagy visszatérésére 2023-ban került sor, amely összességében sokkal jobb fogadtatásban részesült, mint a 2018-as show. A bemutató fénypontja a World of Warcraft: The War Within bejelentése volt, amely ebben az évben várható.

A Blizzard nemrég megerősítette, hogy elmarad a BlizzCon 2024, de valamikor a közeljövőben természetesen visszatér majd. Pontosan nem tudni miért, de a vállalat valószínűleg nem tudna teljesen kitölteni egy ilyen jellegű bemutatót, szóval biztosan ez lehet a döntés mögött.

Ebben az évben három komolyabb projekt érkezik a cégtől: a World of Warcraft: The War Within, a WoW Classic: Cataclysm és a Diablo 4: Vessel of Hatred. A Cataclysm Classic májusban, míg a World of Warcraft és a Diablo 4 kiegészítője az év vége felé várható.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kaland21 avatar
Igazából számít? A Blizz szerintem már nem olyan mint amilyen volt az ikonikus Geek is után!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Spórolnak.. ki gondolta volna Microsoft bele nyúl a dolgokba, rögtön elmaradnak, és hanem sokat balhéznak miatta meg is szűnik majd.😃
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció