Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólások: 4 065
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
FoLey avatar
Lehetséges olyan módszer amit most a jelenlegi FM2-es alaplapomban levő win 10 termékkulcsot beírni másik lapba AM3+-ba?
0
0
0
0
💬 6
hashimoto avatar
@FoLey: A kulcsot kösd microsoft fiókhoz. 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@hashimoto: Oda van kötve. 😆
0
0
0
0
hashimoto avatar
@FoLey: Akkor meg nem kell sehova írni semmit, kijelentkezel a mostani rendszeredből, és az új win install után bejelentkezel. Nem szabad balhéznia, én is így csináltam alaplapcserénél, tökéletesen megy.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@hashimoto: Normál esetben ez lenne, igen. Viszont sokszor nem működik, nekem pl 7x kellett felvennem a Microsoft Supporttal a kapcsolatot, mert lapcsere után is azt írta hogy másik eszközön használatban van a kulcs, és utána mikor ugyanazon a lapon újraraktam a Wint akkor is azt írta, pedig semmilyen hardver nem változott.
Szóval FoLey, ha nem fogadja el a kulcsot érvényesként akkor irány a Microsoft Support, ha eredeti a kulcsod akkor aktiválni fogják neked, ha nem akkor nem. 😆
0
0
0
0
FoLey avatar
@InfernoDante: InfernoDante Találtam egy kis indítóprogramot amivel aktiválni tudod a kulcsot+Windows 10-el amit az előzö alaplapban volt. Most már aktiválva van nekem. Mellesleg ez eredeti kulcs amit még 1 év ingyen win 10 között kaparintottam meg. 😃
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@FoLey: Hát nekem egyszerűbb a Microsoft-tal beszélni, igaz, néha 40 percig balfa*kodik a szerencsétlen, de sikerül aktiválnia mindeig, általában csak 5-10 perc szokott lenni, már rövidebb mint a videó. 😂 Annyi hogy elkéri a kulcsot, hogy megnézze a rendszerben hogy tényleg legális-e, átveszi az irányítást a gép felett, aztán aktiválja.
0
0
0
0
WeKing avatar
srácok nagyon nem akar frissíteni ez a f*s :/ mit csináljak??? kikapcsolom/újra indítom, elkezd frissíteni aztán kiírja, hogy nem sikerült, bekapcsolásnál meg vissza állít mindent.. már régóta ez megy 😃

017-08 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1703 x64-alapú rendszerekhez (KB4034674)
ő az
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Sziasztok!

Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy letöltöttem a Realtek legutóbbi driverét, egy egészséges gép újrahúzás után. Hangom van, látja a gép a drivert, de a Realtek HD Audio Manager-t nem hajlandó megnyitni. Ha valaki találkozott a problémával és talált rá megoldást az kérem mindenképp írjon, mert két napja próbálok megoldást találni, de egyszerűen semmi.

Előre köszönöm a segítséget.
0
0
0
0
💬 1
Zoli869 avatar
@Thomeee111: Azért nincs tálca ikon mert konkrétan kivették belőle a vezérlőpultot, vagy valamilyen bug miatt nem töltődik be, mert alapból a windows vezérlőpultjába sem épül be.
Egyébként a legtöbb beállítás elérhető egyébként is a windows "Hang" beállításokban, csak egy valamit elfelejtettek, hogy a csatlakozó átprogramozás és az előlapi/hátlapi és a bemeneti csatik összefűzése/szétválasztása csak a vezérlőpultjában volt elérhető. Azóta már 2 stabil verzió is jött amiben benne van a vezérlőpult csak ezek már nem igen kerülnek fel a Realtek weboldalra, inkább csak a gyártók support oldalaira.
0
0
0
0
Dani46 avatar
Valaki tud segíteni ezt a szart hogy lehet eltüntetni?bezárom,következő youtube megnyitásnál megint kiírja.

[img][LINK][/img]
0
0
0
0
💬 6
H-ECTOR avatar
@Dani46: letöltöd😂
0
0
0
0
Dani46 avatar
@H-ECTOR: letöltöm,telepíti akkor is ottmarad
0
0
0
0
alratar avatar
@Dani46: De azt is kell használni. 😀
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Dani46: X-eld ki, nemhiszem, hogy megeröltető feladat lenne.. 😃
0
0
0
0
djsiegfried avatar
@Dani46: Írja, hogy bezárja, mégis visszajön neki... Sajnos passz...
0
0
0
0
Danikika94 avatar
@Dani46: Ez sajnos a google saját rohadt rekláma amiért bezzeg senki se szól de ha a Microsoft teszi ezt a saját ***ott oprendszerében akkor mindenkinek elgurul a gyógyszere és anyázza a microsoftot. 😃
0
0
0
0
mata1093 avatar
Sziasztok!

Egy olyan problémám van, hogy amikor elkezdek játszani egy kis idő elteltével megfagy a kép vagy kék halállal újraindul a gép. Jelen esetben egy laptopról van szó ( i5-4200 M proci, 8 GB Ram, nVidia 740m 2gb Vga ).Operációs rendszernek Windows 10 Pro 64bit-et használok. Az esemény naplóban megnéztem a hiba okát és ezt írja: nvlddmkm 4101. Kékhalálnál ezt az üzenetet kapom: VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL

Ezt hogyan lehetne kijavítani? A legfrissebb driver van fent illetve a gép is karban tartott ugyanis csak ezt a hibakódot kapom. A játékok amikkel játszom Stellaris Utopia, Walking Dead, Aliens Colonial Marines, Europa Univerzalis. Már lett próbálkozva driver újrarakással is.

Van erre a hibára valami megoldás vagy létezik rá megoldás?

Előre is köszönöm a válaszokat!
0
0
0
0
💬 1
Danikika94 avatar
@mata1093: Elsődlegesen egy sfc /scannow-t tudok javasolni hogy parancssorban futtass le de ez általában nem vagy csak ritkán javítja meg a driver jellegű problémát. Töltsd le a WHQL driverét a kártyádnak. A mostanit Windows csökkentett módban töröld le clean boot-al majd utána tedd fel a drivert tisztán de a 3D vision-t ne rakd fel rá. Ezeket tudom most gyorsan javasolni neked.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,

Valakinek van ötlete hogyan tudnám eltüntetni a tálca színét, hogy csak az ikonok látszódjanak rajta? Olvastam róla, hogy regedit-ben kell át írni valamit 0-ra, ha pedig nincs ilyen akkor hozzak létre egyet, megtettem de nem történt változás. Akinek van ötlete, hogyan lehet még megoldani annak köszönöm, lehetőleg ne kelljen hozzá külön programot használni, csak ha muszáj.

Lehetőleg PM-ben írjatok ötleteket! Köszi!
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@hashimoto: Ennyire nekem is átlátszó, csak arra gondoltam, hogy teljesen. De köszi azért.

Például így: [LINK]

Csak nekem ez nem jött össze. Bár lehet az ilyen mértékűt csak külön programmal lehet megoldani.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@LordSzalko: Ilyen mértékű átlátszóságot külsős programmal lehet csak szerintem.
[LINK]
Nekem ilyen lett ezzel:
https://image.prntscr.com/image/F8nIRSrhRBWaJ_4VJU9BnQ.png
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@B0untY: Ok... Mi van vele? 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Jelenleg egy tört win 8.1 van a gépemen és minden bekapcsolásnál felugrik a nem támogatott hardver ablak.Letöltöttem a win 10 frissítést,de még nem telepítettem.Ha telepítem,akkor újra kell pakolni megint minden programot,vagy megmaradnak?
0
0
0
0
💬 7
sisko avatar
@Adamsfamily: Elvileg ha "csak"frissíted,akkor megmarad minden program.Tiszta telepítésnél kell mindent újrarakni.
0
0
0
0
no avatar
@sisko: Sikerült frissítenem,de elég lassú,a win 8.1 azonnal betöltött ennek meg jó pár perc kell,hogy magához térjen.Ráadásul van egy olyan gondom vele,hogy amikor átrakom a képet(hd ready tv) tv-re,akkor a kép egy része nem látszik,mint amikor nem fér bele.A felbontásokkal próbáltam trükközni,de nem igazán akar jó lenni.Ilyenkor mit lehet csinálni?Nincs a windowsban valami olyan funkció,mint a játékokban szokott lenni,hogy zsugorítani lehet a képet függőlegesen és vízszintesen?
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Adamsfamily: Nálam pontosan ugyanez van Windows 10-zel, nekem a Samsung Tv-n van egy olyan beállítás a képaránynál, hogy Képernyőhoz igazít, azt bekapcsoltam, így jó. Orion Tv-n pedig PC, Automata és Videó beállítások vannak, azt hiszem Videón van megnyújtva, és Automata, PC módban pedig rendesen megjeleníti. A képbeállításoknál keress a Tv-n hasonló beállítást, Képmód, Képarány vagy hasonló nevű beállítás alatt.
0
0
0
0
no avatar
@InfernoDante: Az a baj,hogy elég régi a tv-m és nem működik a távirányítója.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Adamsfamily: Akkor vegyél hozzá valami univerzális távirányítót, én nvidia control panelben próbáltam állítani, de nem reagált semmire.
0
0
0
0
no avatar
@InfernoDante: Nagy nehezen végül megtaláltam a tv-m típusát és sikerült hozzá rendelni távirányítót.Nekem az AMD catalyst dettó ugyanezt csinálta.Nem tudom mitől bolondulhatott meg.
Köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Adamsfamily: Én sem értem, Win7-en simán 16:9 képarányban jó volt, csak 10-esen nyúlik meg.
Nincs mit!
0
0
0
0
Rockos avatar
Üdv!
Azt szeretném megtudakolni, hogy az MS Paint csak a Win10-ből lesz törölve (ha egyáltalán tényleg lesz), vagy érinti esetlegesen a Win7-et?
0
0
0
0
💬 6
Warlordcommander avatar
@Rockos: Tudtommal nem lesz törölve csupán átkerül az áruházba, és az újabb kerül a helyére. Hogy Win7-en mi lesz vele azt én sem tudom😃.
0
0
0
0
Rockos avatar
@Warlordcommander: Valószínűnek tartom, hogy marad, ilyen jellegű frissítést ilyen régi oprendszer már nem igazán szokott kapni. De majd meglátjuk.
0
0
0
0
no avatar
@Rockos: A paint megmaradt asztali alkalmazásként. Nem is tudok róla, hogy tervben volna a törlése. Sőt, kapott egy kiegészítést külön program formájában, a Paint 3D-t. Na ez, a Paint 3D az áruházbeli alkalmazás. A sima paint nem az.
0
0
0
0
Rockos avatar
@kiskeni: Olvastam olyat, hogy a Win10 őszi Creators Update törölte volna a Paintet. Persze a kérdésem kiírása óta kerestem több infót erről és kiderült számomra, hogy ez csak egy félreértés volt, és az alkalmazás megmarad, csak később majd a Windows Storeból lehet letölteni.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@kiskeni: Nem törlik de nem kap több frissítést, bekerül az áruházba és a Paint 3d veszi átt a helyét elvileg. Az lesz a régi Paint helyett az alap, és belerakják azokat a funkciókat is amit a régi tartalmazott.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Rockos: Szia!
Nem érinti a Win7-et, 10-ből fogják törölni az alapértelmezett programokból, és berakják az Áruházba. Gondolom annak is törli az Őszi frissítés aki csak frissít, nem tisztán telepíti.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Üdv 7ről lehet még frissíteni 10re?
0
0
0
0
💬 10
reszler112233 avatar
@BenjaminHun: Tudomásom szerint már nem, de ha volt az alaplaphoz kötve 10 akkor lehetséges, bár ebben az esetben jobb egyből 10-es telepítőt használni.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@reszler112233: Éa a win10et valahogy ki lehet ütni? Vagy meg jegyzi a mostani kulcsot mikor telepítem? Vagy meg lehet oldani valahogy?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@BenjaminHun: Home 10-es volt előzőleg és Pro-ra akarsz váltani? Ha igen akkor megpróbálhatod amit én a laptopommal tettem. Azon is Home-ra frissítettem először mikor lehetséges volt, de lassú volt a gép mint atom.(Pont 7ről frissítettem, de nem javult a dolog.) Mire elértem azt hogy újratelepítsem már én is ki szaladtam az ingyenes frissítési lehetőségből, de n feltettem egy Win7 Ultimate-et és azt MediaCreatin Tools-al átnyomtam Win 10 Pro-ra. Nálam elfogadta a frissítést, és áti állt pro verzióra gond nélkül és aktiválva is maradt. Ezután még egyszer tiszta telepítéssel már a 10 Pro is felment gond nélkül, ami most is rajta van a laptopon.

Egy próbát megér, bár időigényes a dolog egy picit a sok télépítgetés végett.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@reszler112233: Win 10 prot akarok fel tenni és most is az van fent. Köszi a tippet. De remélem proról prora váltásnál meg marad a kulcs?!
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@BenjaminHun: Ha már egyszer volt az alaplaphoz kötve 10 pro akkor simán újra lehet telepíteni csak ugyanúgy pro legyen és amint nethez ér a gép aktiválni fogja magát automatikusan. Nekem legalábbis az asztali gépem egy napon kétszer is megcsinálta ezt a műveletet.(Egy bekavaró program miatt kétszer raktam újra a gépet, mire rájöttem mi okozza a gondot.)
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@reszler112233: Na az nagyon jó hír legalább akkor az meg marad 😀 Köszi a segítséget!
0
0
0
0
no avatar
@BenjaminHun: https://www.microsoft.com/hu-hu/accessibility/windows10upgrade Egyébként itt van, még él a lehetőség a frissítésre ha ahogy ők fogalmaznak "akadálymentesítő technológiákat" használsz azaz kisegítő lehetőségeknél használatban van pár funkció.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@kiskeni: Na végül win 10 enterprise ment a gépre (csak ez volt itthon) és aktiválni is tudtam. 😀 Köszönöm a segítséget mindenkinek!
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@BenjaminHun: Olyan nincs, hogy nincs más otthon. A Microsoft Media Cration Tools képes nem csak frissíteni hanem telepítőt is készíteni. Nekem ez által van 10-es telepítőm. Igaz idő míg letölti az is, de jó nettel nem probléma az sem. Na meg azután lemezre kell írni. Én rendesen egy üres lemezre tettem, így később is tudok róla telepíteni, de ha később nem kell lehet azt újraírható lemezre is írni.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@reszler112233: Köszi most már ezt is tudom. Hát igazából csak gyorsan ujjra szerettem volna telepíteni a gépem! És ez így jó volt 😀
0
0
0
0
KRZT963 avatar
Helló!
Újratelepítettem a Windows 10-et. Az a kérdésem, hogy a drivereket a Windows automatikusan tudja telepíteni? Így nem kell a gyártó oldaláról letölteni és telepíteni? Mert az eszközkezelőben minden rendben.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@KRZT963: Elvileg igen, a speciálisabb hardverek kivételével szokott ez neki menni.
0
0
0
0
Danikika94 avatar
@Dono: Igazábol a drivereket leszedi valóban. Amiket te teszel fel az meghajtó program ami szintén magában foglalja a drivert de emellett grafikus ui-t is kapsz mellé 😀
0
0
0
0
Pixel avatar
Sziasztok! Az miért van, hogy 64 bites windows 10 operációs rendszer van a laptopomon, ennek ellenére 4 GB ramból csak 2,44-et enged használni. Aki tudna segíteni, annak tényleg megköszönném.
0
0
0
0
💬 1
BenuGT avatar
@Pixel: Mert a VGA elvesz belőle szerintem. De próbáld ki futtatásba ,hogy msconfig,utána Rendszerindítás,Speciális beállítások és húzd fel a maximális memóriát maxra ,utána indítsd újra a gépet 😃
0
0
0
0
kornel244 avatar
Sziasztok nekem valamiért nem frissít a Windows 10 1703 verzióra. Már vagy 4 szer lejött ma de egész nap ezt csinálja és mindig falid a telepítés. Eredeti win8-rol frissítettem nem tudja valaki mi lehet a megoldás? Nagyon idegsítő mert auto csinálja és ki sem tudom kapcsolni de közben a net meg gép irtó lassú 😠
0
0
0
0
💬 4
Zoli869 avatar
@kornel244: Próba?

[LINK]
0
0
0
0
kornel244 avatar
@Zoli869: Megpróbálom köszi 😃
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@kornel244: szívesen 😀
0
0
0
0
kornel244 avatar
@Zoli869: [LINK] Ezt kellet felrakni és minden meg is oldódót 😀
0
0
0
0
Yumbo avatar
Windows 10 1507-es buldiot nehogy kiprobáljátok egy nagy szar laggolos az egész. Az 1703-as a jó!
0
0
0
0
💬 3
Puffin avatar
@Yumbo: Nekem semmi gondom nem volt vele.
Spoiler!
De te meséld már el hogy pakoltál 40GB Ram-ot a gépedbe? 😆
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@Puffin: 3db 10.66 gigás meg 1db 8 gigás, mi nem érthető?😆
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Yumbo: Nem tudom mi a gond vele, de kifejthetnéd. Hónapokig ment az 1507-es build a gépemen gond nélkül.
0
0
0
0
Andris18 avatar
http://index.hu/tech/2017/06/24/keszulhetnek_a_tamadok_kiszivargott_a_windows_10_forraskodja/

akinek ez még hír, tessék 😀
0
0
0
0
💬 2
Thomaz avatar
@Andris18: A Microsoft már régóta támaszkodott a Security by Obscurity-re. A forrásukhoz való hozzáférés nem feltétlenül korlátozott. Régóta számos szövetségi ügynökség és oktatási intézmény férhet hozzá.

[LINK]

De az már más kérdés hogy most mi fog történni 😃
0
0
0
0
rollo avatar
Szevasztok ! Eggy kerdesem lenne ,hogy lehet kikapcsolni bekapcsolaskor hogy ne kerjen jelszot ? Csak siman kapcsoljon be,oszt kesz.
0
0
0
0
💬 4
InfernoDante avatar
@rollo: Válts helyi fiókra.
Gépház > Fiókok > Bejelentkezés helyi fiókkal
0
0
0
0
rollo avatar
@InfernoDante: Koszi a gyors valaszt 😀 Megtalaltam,de itt is be kell allitani a jelszot 😞 ugy hogy maradnak az eddigi beallitasok .
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@rollo: Nem kell, hagyhatod üresen a jelszó mezőt.
0
0
0
0
rollo avatar
@InfernoDante: Nagyon koszonom !!! Sikerult 😀
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Windows Store-ban ha vásárolni szeretnék egy játékot, azt hogyan tudom kifizetni? Csak bankkártyával, vagy van rá egyéb lehetőség is?
0
0
0
0
💬 3
gigazte avatar
@Gyrger72: Lehet vásárolni ajándékkártyát is, és több magyar webshopban ez kapható is!
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@gigazte: Köszi! Találtam is egy jó oldalt. 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
@Gyrger72: Nincs mit! 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
Szerintetek visszamenőleg win 7-ig támogatja a játékokat? És pl a kersztapa ami xp-re lett írva és 7-esen is csak egy kis trükkel indult az is menne?
0
0
0
0
💬 2
reszler112233 avatar
@Andris18: Nálam ami 7-en ment az 10-en is. Ilyen például a Roller Coaster Tycoon első része, ami ugye nem mai darab.
Max a kompatibilitást kell állítgatni, néhol, és nekem az említett játék is úgy megy, hogy át van állítva XP SP3-ra.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@reszler112233: Köszi 😀
0
0
0
0
DDarkness avatar
Ha innen veszem az is jó?
[LINK]
Vagy innen?
[LINK]
0
0
0
0
💬 8
Zoli869 avatar
@DDarkness: Olvass és dönts. 😀 [url]https://answers.microsoft.com/hu-hu/windows/forum/windows_7-windows_install/legális-vagy-átverés/b06b53c8-236a-4061-8efb-ff77a9aec6b3[/url]
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Zoli869: Ezen az oldalon túlságosan megoszlanak a vélemények, szóval még mindig ugyan ott vagyok: Nem tudom, hogy... 😃
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@DDarkness: A döntést te hozod azon az oldalon azt írta az admint idézem "A Sov24 viszonteladót nem ismerjük, illetve függetlenül az általuk használt termék megnevezéstől, csak a termékkulcs birtokában tudnánk biztos választ adni a Windows típusára és licencére vonatkozólag". Szóval a te pénzed te döntésed mire költöd én onnan biztos nem vennék kulcsot. 😀 Az oldalon bárki hozzászólhat szóval a saját oldal tulaja is írhat hozzászólást bárki nevében csak hogy "fényezze" az oldalát. 😀
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Zoli869: És a második linkről? Vagy kinguin-ról? 😃
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@DDarkness: Arról nem tudok véleményt alkotni olyan ember kell ,neked aki vett kulcsokat az olalakról. 😀
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@DDarkness: Kinguin teljesen megbízható, G2A is ha legalább 98%-os értékelésű embertől veszed.
0
0
0
0
Krristof avatar
@DDarkness: Én is kinguin-ról vettem nemrég Windows 10 pro-t. A kód előszőr nem működött, de mikor az ügyfélszolgálaton reklamáltam volna bele futottam a kinguin oldalán abba hogy valószínűleg a Microsoft telefonos aktiváló rendszerével működni fog, működött is. ( Bár azért ez a telefonos dolog fél órámat igénybe vette, mivel a telefonba be kell írni rengetek számot a robotnak, ami szerencsére legalább magyar, utána pedig valahogy le kell írni azt a kódot amit a robothang nagyon, de tényleg nagyon gyorsan mond.) De ettől függetlenül szerintem nyugodtan veheted kinguin-ról, rengeteget spórolsz vele.
0
0
0
0
no avatar
@DDarkness: Hello. Látom nem mostanság írtad ezt ki de ha netán még segítene akkor itt van ez: https://psngames.org/ Én innen vettem kulcsot és semmi gond nem adódott.
0
0
0
0
akos328 avatar
Windows 10 mellé tudok feltelepíteni Linuxot? Csakmert például a mai alaplapok nem is támogatják, nem hogy a linuxot nem, hanem a windows 10-nél régebbi wondowst sem mindig
Viszont én alapvetően Windowst akarok használni, de szeretném olyanra particionálni a winyót, hogy bootolás közben választhatnék Windows és Ubuntu között, és azt bootolná tovább a rendszer.
Lehetséges-e iylet a mai alaplapokkal, és ha igen, akkor hogyan?
0
0
0
0
💬 6
Krissz avatar
@akos328: Szerintem lehetséges, Ubuntu telepitesnel felkínálja a Dual boot lehetőséget is Windows 10 mellé, illetve Windows Store ban is lehetőség van Linuxot beszerezni, és az alól futtatni.
Nyílván a dual boot al teljes értékűbb Linuxot kapsz
0
0
0
0
akos328 avatar
@Krissz: Tehát megvan a windows 10 rendszerem. És simán elkezdem telepíteni a Linuxot és közben felajánlja a dual boot opciót? vagy kellene valami mást is állítanom?
0
0
0
0
cszolee79 avatar
@akos328: Windows összetevők hozzáadása
Hyper-V
aztán annyi és olyan linuxot telepítesz amennyit csak akarsz és nem qrja el a boot sectort meg egyebeket 😀
(Windows 8/8.1/10 Pro kell hozzá)
0
0
0
0
no avatar
@akos328: Igen tudsz és valószínűtlen, hogy komolyabb problémád legyen. A legtöbb felhasználóbarát Linux-disztró (például Ubuntu, Linux Mint, stb.) fel fogja neked telepíteni a GRUB-ot és rendszerindításkor választhatsz majd, hogy melyik OS-t akarod használni (szerintem te is erre gondolsz egyébként).

0. Először is szükséged lesz lemezterültetre. Nem kell sok, 20 GB mindennel együtt elég (kevesebb is), persze akkora területet hagysz meg a Linuxnak, amennyit gondolsz. Ez legyen üres terület.
1. Aztán letöltesz egy lemezképfájlt (.iso) egy tetszőleges disztrónak.
2. Készítesz egy telepítőt pendrive-on vagy DVD-n. Az előbbihez ajánlanám a Rufus nevű programot.
3. Elindítod a telepítőt (ha Windowst telepítettél már, akkor elég ismerős lépések lesznek). Megadod a beállításokat és a partícióknál ha nem akarsz nagyon belemélyedni a témába, akkor az alapértelmezetten hagyod. Több "segédpartíciót" fog létrehozni, ezzel nem kell nagyon törődnöd majd. Swapnek (cserehely) érdemes annyit megadnod, mint a gépedben a RAM.
4. A rendszered feltelepült, újraindítás.
0
0
0
0
akos328 avatar
@Dono: Nagyon szépen köszönöm a tartalmas választ és segítséget 😀
0
0
0
0
Danikika94 avatar
@akos328: Vagy választhatod a Linux subsystem for Windows-t is.
0
0
0
0
rollo avatar
Szevasztok ! Sikerult beinstallalni de ujrainditaskor ket ablakot ,vagyis mindig ket kotetet lehet valasztani win 4.-en es win 2.-at. Ez miert van ? Pedig a 4. az alapertelmezett .
0
0
0
0
Krissz avatar
Windows 10-en, meglehet azt csinálni hogy Microsoft fiókot hozzákapcsolom, de bejelentkezéskor nemkérne jelszót?
0
0
0
0
💬 6
Zoli869 avatar
@Krissz: Win gomb+R betű, a megjelenő ablakba beírod, hogy netplwiz Enter, az utána megjelenő ablakban pedig kiveszed a jelszókérés mellől a pipát, kétszer beírod a mostani jelszavadat, a gépet újraindítod és kész.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Zoli869: Nekem ez sajna nem jött be.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@InfernoDante: Itt egy másik megoldás win10 jelszó-kérés eltávolítására azoknak akiknek a fenti nem működik:
1; Gépház (bal alsó sarokban)
2; Írd be a "Windows gépház" alatti szövegdobozba: "jelszó"
és enter
3; "Bejelentkezési lehetőségek".Persze ha törölni akarod a jelszavadat ahhoz tudni is kell, Az új jelszó opcióhoz értelemszerűen nem kell beírni semmit csak továbblépni. Ez a 3 pont egy 15 másodperces művelet😀

vagy

Vezérlőpult/Felhasználói fiókok/Saját fiók módosítása a gépházban/Bejelentkezés helyi fiókkal.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Zoli869: Nincs találat. 😆
Mindegy, azóta helyivel használom mert család is használja a gépet és nem vagyok k*csög.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@InfernoDante: Na ezért nem kell win 10 Spoiler!
hulladék
😀 amúgy a google keresőben lehet találni megoldásokat de mindet nem teszem be. 😀
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Zoli869: Tudom, néztem, egyik se jött be, ahogy a vga driver update letiltása sem.
0
0
0
0
Dani46 avatar
Hali all cpu meter-t hogy tudom visszavarázsolni win 10 re?rajta volt tökéletesen működött,jött egy frissítés konkrétan eltűnt azóta,desktop gatget installert se tudom telepíteni,se az all cpu métert,asztal jobb egér,minialakmazások rámegyek semmi nem jön elő.

Szerk:Közben rájöttem,kiírta töröljem le a gatget installert,és telepítsem újra,így már működik 😂😆
0
0
0
0
DDarkness avatar
Nekem miért írja az Áruház minden letöltéshez azt hogy Error?
https://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/26/886Screenshot_2017_05_26_.png
0
0
0
0
💬 24
hashimoto avatar
@DDarkness: Rányomsz a részletekre, és megtudod.. 😃
0
0
0
0
DDarkness avatar
@hashimoto: Váratlan hiba történt.
A probléma jelentése segít, hogy jobban megértsük azt. Várhat egy kicsit és újrapróbálhatja, vagy újraindíthatja berendezését. Elképzelhető, hogy ez segít.
Kód: 0x80070003
Kb 1 hónapja ez van, Skype így nem megy meg semmi se.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@DDarkness: Gondolom itt már jártál 😀 [LINK]
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Zoli869: Ez sem segít, a windows update működik, az Áruház egy sz@r.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@DDarkness: Nekem tökéletesen megy. Eredeti Windows?
0
0
0
0
DDarkness avatar
@hashimoto: Nem, de eddig működött. Mióta felkerült a Creators Update és letöröltem mert egy hulladék volt azóta nem jó a Store. Ebből szerintem win reinstall lesz.😢
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@DDarkness: Saját vélemény szerintem az egész windows 10 egy hulladék. 😆
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Zoli869: Ha nem eredeti a Windows, akkor így jártál. 😃 Semmi baj nincs a Creators Update-el, nekem érdekes,semmi gondom nincs vele.. Telepítsd újra, de, előtte vedd meg. Egyszer kell megvenni, nem többször, szóval egyszeri kiadás, OEM kulcsok vannak olcsón is. 😃
Nekem is saját vélemény, a Windows 7 egy rakás szar. 😃
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@hashimoto: Nem win 7-em van 😀 Ennyi. 😀
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Zoli869: Nem neked szólt/ellened irányult, csak nekem a win7 a legszarabb. 😃
8.1 volt nekem is sokáig, én szerettem, csak aztán, új gép, akkor meg jött a "hardcore" gaming meg egyebek,úgy gondoltam, legyen up-to-date az ember. És mivel vásárolt win (a 8.1 is az volt), nem terveztem/tervezem váltani, tökéletesen működik. 😃
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@hashimoto: Sejtettem hogy nem nekem írtad. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@hashimoto: Érdekes mód eddig éveken át teljesen jó volt a Win7 is. Nem tudom mitől lenne egyik napról a másikra egy rakás szar.
Használtál már Windows ME-t?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@SuperPuma: ME-t nem de 98-at igen nagyon régen, és Vistat is.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@SuperPuma: Me-t én sem használtam amim volt az a 95,98, xp (nagyon sokáig) majd jött a 7 szintén sokáig végül a 8.1 a sima 8 és a vista kimaradt a vista valahogy sosem tetszett meg láttam más gépén a működését... Win 10-et próbáltam nekem nem jött be nem részletezném miért így maradtam a 8.1-nél 😀
0
0
0
0
hashimoto avatar
@SuperPuma: Haku: Szerencsére én csak kevés ideig használtam win7-et, én utáltam a hulladék aero-t(+ az ízléstelen design-t), a túlzott ram használatot, és még jópár dolgot. ME-t csak kipróbáltam, az sem jobb, Vista-m is volt, na az elég nagy melléhúzás volt, szintén úgy volt szar ahogy volt. 3.1-et használtam, a 98-at, XP-t szerettem, 8.1-et is szerettem, a 10-et meg imádom. A valaha volt legjobb windows szerintem a 10.

DDarkness: Nekem is OEM kulcs, 1 eszközös, de ha a kulcsot hozzákötöd Microsoft Fiókhoz, akkor bárhova hurcolhatod, fődarab csere esetén, újratelepítéskor stb. is tökéletesen meg fog maradni. Ha akarod, leírom hogy kell. 😃
0
0
0
0
DDarkness avatar
@hashimoto: De ha megveszem az csak 1 gépre telepíthető? Mert jó lenne, ha működne 3-al.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@DDarkness: Oem kulcsal csak egy gépre aktiválható olyat keress (ha találsz) ami több gépre aktiválható. 😀
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Zoli869: Hát nem éppen találok több gépre telepíthetőt. Ha valaki tud kérem segítsen ebben.
0
0
0
0
cszolee79 avatar
@DDarkness: 1 licenc, 1 eszköz.
OLP licenc átvihető másik gépre.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@cszolee79: Használtam a microsoft chat-et, ott rákérdeztem, olyan win 10-et ami átvihető másik gépre csak ott tudok venni a microsoft áruházba, máshol csak oem kulcsok vannak, csak hát az áruházban 84000FT 😃
------------------------------------------------------------------------------------
Közben kiderítettem, hogy minden dobozos rendszer átaktiválható másik gépre.. Ami csak termékkulcs (OEM) az meg hardverhez kötött, így hát elég necces számomra az ára. Innen venném, ha venném: [LINK]
0
0
0
0
cszolee79 avatar
@DDarkness: OEM meg 43-44e.
Hány évente cseréled a komplett gépet hogy megérje?
0
0
0
0
hashimoto avatar
@DDarkness: Olvasd el amit írtam, nekem is OEM van, -alaplaphoz kötött-, DE! ha a kulcsot hozzákötöd MS Fiókhoz, akkor alaplapcserénél is nyugodtan átmegy a windows. Nálam is ugyanez volt. 😀
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@DDarkness: Ezt kb. havonta eljátssza, nálam magától megjavul. 😃
0
0
0
0
DarkC0re avatar
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy proci csere után ujra kell rakni a rendszert?
0
0
0
0
💬 4
KRZT963 avatar
@DarkC0re: Nem szükséges, csak ha akarod.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@DarkC0re: Én egy hete cseréltem procit és semmi baja nincs (Nem raktam ujjra a rendszert)
0
0
0
0
DarkC0re avatar
@BenjaminHun: Én is valami hasonló procit akarok mint a tiéd. A 980 mellett hozott valami javulást?
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@DarkC0re: Persze hogy hozott processzor igényesebb játékoknál elég sokat. Péntekem majt meg nézem most hogy fut az arma 3 meg a dayz sa.
0
0
0
0
KRZT963 avatar
Helló!
A Windowsban mi az a Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter? Ebből több is van hashtaggel címkézve. A Windows Defender biztonsági központ azt írja ki, hogy valamelyik eszközillesztő nincs telepítve. Ha ezt a hibát kijavítom azonnal kevesebb lesz a letöltési/feltöltési sebességem.
U.i Wi-Fi -t használok.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Üdv mi voltez a frissítés? Valami ujj funkciók jöttek de nem vágom mik mert nem láttam mik voltak azok mert nem én kapcsoltam ki a gépet. Valaki nem tudja?
0
0
0
0
💬 6
Puffin avatar
@BenjaminHun: Melyik frissítés?
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@Puffin: Hát nekem most szedte le tegnap tesómnak meg ma frankón ki írja hogy valami ujj funkciók jönnek vagy mik...
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@BenjaminHun: Talán ez jött neked? [LINK]
0
0
0
0
gigazte avatar
@BenjaminHun: Gondolom az Alkotói Frissítést rakta fel. Igazából egy Game módot tartalmaz, és további "hasznos funkciókat", amiket nem is nagyon használ az ember!😆
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@gigazte: Köszönöm szépen a válaszokat meg lett. 😉
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@BenjaminHun: Szívesen 😉
0
0
0
0
cseszka avatar
Én ezzel a registry fájlal szoktam kikapcsolni mindjárt telepités utánn...😀
[LINK]

Vagy csináltok egy .txt fájlt,abba beteszitek a következö szöveget Spoiler!
Windows Registry Editor Version 5.00

; Created by: Shawn Brink
; http://www.tenforums.com
; Tutorial: http://www.tenforums.com/tutorials/5918-windows-defender-turn-off-windows-10-a.html

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender]
"DisableAntiSpyware"=dword:00000001

majd elmentitek,és a kiterjesztést átnevezitek .txt-röl .reg-re...
0
0
0
0
DDarkness avatar
Nekem miért van az hogy az Áruház akár mit töltene le, letölt, error, letölt, error...... Valami megoldás erre?
0
0
0
0
gigazte avatar
Alkotói frissítés után, hogyan lehet kilőni a Windows Defendert? Egész eddig tiltva volt nekem!😊
0
0
0
0
💬 5
cszolee79 avatar
@gigazte: Elvileg mint előtte, legalábbis nekem nem kapcsolt vissza.

Windows Registry Editor Version 5.00

; Created by: Shawn Brink
; http://www.tenforums.com
; Tutorial: http://www.tenforums.com/tutorials/5918-windows-defender-turn-off-windows-10-a.html

[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"Windows Defender"=-

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\StartupApproved\Run]
"Windows Defender"=-

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"WindowsDefender"=-

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender]
"DisableAntiSpyware"=dword:00000001
0
0
0
0
gigazte avatar
@cszolee79: Kösz, megpróbálom így még egyszer.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@cszolee79: Nekem egyik helyen sincs Defender.
0
0
0
0
gigazte avatar
@InfernoDante: Eddig nekem se volt, mert anno a registeryben letiltottam, de az alkotói frissítéssel újra felbukkant. Amit azóta sikeresen kilőttem.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@gigazte: Nekem azóta sincs, de Bitdefender szerencsére letiltotta.
0
0
0
0
DarkC0re avatar
Sziasztok. Windows 10 telepitesnel a partícióknál, volt 2 oem particio. Ujra telepitettem a rendszert, de azt a 2 oem particiot meg hagytam. Lehet belőle gond?
0
0
0
0
💬 2
Xoremion avatar
@DarkC0re: Nem. Az egyik egy rendszerindító partíció a másik meg egy backup partíció.
0
0
0
0
DarkC0re avatar
@Xoremion: Értem. Köszönöm a választ.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Egyébként a BIOS beállításokban a Windows 10 Feature mit takar? Nekem be van kapcsolva, a Fast Boot-al együtt. Ez így jó?
0
0
0
0
no avatar
Ez az alkotói frissítés micsoda?
0
0
0
0
r2d2 avatar
helló! gépem folyamatos átmeneti le fagyásokat produkál, mi lehet az oka? ssd le ellenőrizve, 100/99 nem jelez más hibát, rammok le ellenőrizve, nem talált semmi hibát rajta, egy program sem.
Feladatkezelőben 60-an darab svchost működik, okozhat ez hibát? már háromszor újra raktam a gépet teljes partíció törléssel, hiba ugyan úgy fent áll mi a gond?
Mióta win10-et használok, állandó jelleggel van valami probléma, és már kezd idegesíteni, van valakinek valami ötlete?
0
0
0
0
💬 2
Xoremion avatar
@r2d2: Honnan telepítesz Win10-et? Torrentes? Mert ha az, akk esetleg vmi megbuherált vacak változat lehet... nincs más tippem egyelőre, ha hardverileg minden jó. Driverek mondjuk még nem tudom mennyire optimalizáltak az ilyen DDR4-es RAM-os alaplapokhoz, esetleg azokat próbáld meg frissíteni. Alaplapod gyártójának honlapjára felmész és az OS-nél ne felejtsd el, hogy Win 10 64 bites változatot válassz ki vagy ahhoz való drivereket tölts le.
[LINK]
Chipsetnél:
ME_11.6.0.1032
Intel_chipset_10.1.1.38

Meg esetleg BIOS-ban nézd meg, hogy a SATA milyen módban van. Ha AHCI-ben akkor jó, ha IDE-ben akkor nem. DE! Ha IDE-ben van ne állítsd át, mert azt csak operációs rendszer telepítés előtt lehet, magyarul ahhoz még egyszer újra kell tenned a Win 10-et.
0
0
0
0
r2d2 avatar
@Xoremion: Úgy néz ki, hogy most jó! biost frissítettem azóta nem fagyot le!
0
0
0
0
DDarkness avatar
Nekem meg minden második indítás után a 8gb ramból 7,7gb ot eszik a rendszer, amúgy csak 5,5 öt szokott 😆 és úgy szaggat minden hogy alig bírom újraindítani a gépet, ha csak simán kinyomom a gépet majd bekapcsolom akkor ugyan úgy kieszi a ramot, plusz még az elsődleges merevlemezt is maxon pörgeti (amin a rendszer van).
0
0
0
0
💬 3
H-ECTOR avatar
@DDarkness: az nem a windows hibája lesz, bekaptál valamit, amit már a másik topikban is beszéltünk
0
0
0
0
DDarkness avatar
@H-ECTOR: Úgy gondoltam ezért ide írom mert windows update után kezdődött ez 😆 De am tuti vírus 😃
0
0
0
0
Xoremion avatar
@DDarkness: Nekem is ugyanezt művelte a gépem Windows 10 nagy frissítése után. Elindítottam a gépet és az svchost.exe-nek onnantól kezdve a memória használata folyamatosan nőtt, néha felment 2 gigáig, néha csak 1-ig. Aztán 1-2 óra után néha már sírt a gépem, hogy kevés a memória.
Probléma észlelése után amúgy lefuttattam Malwarebytes-ot, Adwcleaner-t, nem találtak semmit. MemTest is lefutott hiba nélkül.
Találtam 1-2 fórumot amiben hasonló problémákkal küzdöttek, de az ott leírt megoldások nálam nem működtek, szóval végül kénytelen voltam újratelepíteni a Windows 10-et, mert nem volt egy értelmes Visszaállítási pontom se.
0
0
0
0
Arbalest avatar
Sziasztok.

Az lenne a problémám, hogy újra telepítettem a gépet szervizben és mikor megkaptam a D meghajtó nem volt elérhető, a BIOS-t is resetelték bent (feltűnt egy két változás) és kiírja, hogy van de nem látom amikor elindul a rendszer.

Hogyan tudnám újra láthatóvá/használhatóvá tenni a D meghajtót? !!! Terrás winyó és nagyon sokminden van rajta amit nem tudnék pótolni !!!

Az oldalamon megtaláljátok a gépem leírását ha szükséges.

Előre is köszönöm.
0
0
0
0
💬 5
reszler112233 avatar
@Arbalest: Számítógép kezelés->Tárolás->Lemezkezelés

Itt ki fogja neked írni milyen partíciókra van osztva a HDD, de vigyázz az SSD is ott lesz. Amit te el akarsz érni is ott lesz azon nyomsz egy jobb egérgombot és adsz neki egy betűjelet. Meghajtóbetűjel és elérése út módosítása címszó alatt kell lennie.
0
0
0
0
Arbalest avatar
@reszler112233: Szia. Próbáltam, nem működött.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Arbalest: Pedig ha BIOS-ban látod, akkor az említett módszerrel látnia kéne a rendszernek is. Képet tudnál linkelni, mit ír ki mikor a lemezkezelőnél van? Persze a HDD-t kiválasztva.
0
0
0
0
Arbalest avatar
@reszler112233: A lemezkezelőben nem látszik. Csak a BIOS-ban.
https://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=1082.png

A (D) meghajtó nem is látszik 😞
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Arbalest: Nem látom a képet.
0
0
0
0
Liptik avatar
Mit jelent a játék mód? Több FPS-em lesz vagy mi?
0
0
0
0
💬 1
DDarkness avatar
@Liptik: Ha minden igaz sok háttérben futó alkalmazást tartalékra vesz, ezzel több memória, proci jut a játékokra. Ez csak azoknál lesz előny akiknek gyengébb gépük van.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Üdv. Most raktam fel a Creators Update-et, és lennt a tálcán ott ahol az avast ikonja is van ott van a Defender ikonja is és azt írja hogy beavatkozás szükséges. Azt hogy tüntessem el? Régen amikor az avastot felraktam az is eltűnt, most miért nem?
0
0
0
0
💬 1
InfernoDante avatar
@DDarkness: Feladatkezelő, indítás fül, ott kijelölöd hogy ne induljon automatikusan. Csak az ikon van ott vagy ki sem tudja lőni az avast?
0
0
0
0
Arbalest avatar
Sziasztok.

Windows 10 pro -t szeretném letölteni valahonnan.
Akárhogy keresem, csak a 10-et találom. Meg persze az office verziót.

Csak a pro kellene, mert a videókari nem támogatta a Win 10 Home.

Valaki tudna segíteni?
0
0
0
0
💬 2
InfernoDante avatar
@Arbalest: Home is jó, csak legalább 1607 verziójú legyen.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@Arbalest: Írtam privát üzit. 😀
0
0
0
0
xymano avatar
Hello
Valaki már feltelepítette az alkotói frissítést vagy mi a csodát? Olyanra gondolok akinek tört win10 van telepítve.
0
0
0
0
💬 1
InfernoDante avatar
@xymano: Igen, nekem az egyik 1607 frissítéstől belassult a gépem, tisztán újratelepítettem a 1703-at (alkotói) azóta ugyanolyan a sebessége mint a 1607nek, nem találkoztam semmi olyan problémával ami 1607ben nem volt. Igaz, nekem eredeti, de ha nem mókolt a tied csak a kulcs van kmsből akkor ugyanolyannak kell lennie.
0
0
0
0
Arbalest avatar
Sziasztok.
Vettem egy GeForce GTX 1050 ti vga-t, és mikor telepíteni szeretném CD-ről vagy az oldalról letöltött illesztőprogrammal akkor azt írja ki, hogy "az nvidia grafikus illesztőprogram nem kompatibilis a windows ezen verziójával"...

WIN 10 64 bit, mit tudok tenni?
0
0
0
0
💬 6
tomeek1 avatar
@Arbalest: Erre a kérdésre én is kíváncsi vagyok, mert egyik ismerősömnek is ez a panasza az említett kártyával...
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@Arbalest: Melyik build? Próbáld frissíteni a Windowst.
0
0
0
0
Arbalest avatar
@InfernoDante: Windows 10 Home volt rajta, nem volt jó, a Win 10 Pro sem, csak a Win 7 támogatja.
Nem igazán értem ezt
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Arbalest: Nem kötekedés képen, de ha ennyi idő alatt ennyi oprendszert tettél fel akkor a Windows Update fix hogy nem frissítette a gépet. Én nemrég raktam újra a 10-et és el kell mondjam majd egy napig tartott mire teljesen lefrissítgetett mindent, úgy hogy hiába volt bekapcsolva az, hogy keresse meg, sokszor nekem magamnak, manuálisan rá kellett nyomnom, hogy keressen, és telepítsen. Amúgy az még mindig nem derült ki hanyas Build számú 10 volt a gépen. Azt hiszem 1607-es kell ahhoz, hogy normálisan menjen.
0
0
0
0
Puffin avatar
@reszler112233: Szerezz új Windows-t! 😆 De komolyan egy napig frissítgetni? Ha az embernek van egy Win10-e akkor ha újranyomja a gépet legalább leszedhetné a legújabbat telepítés előtt.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Puffin: Elhiheted, én is akartam frissebbet, ezért is csináltattam egy új telepítőt a Median Cration Tools-al, de a rohadék még 1511-es Build verziót készített. Így maradt a frissítgetés.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
Arra én is kíváncsi lennék hol vetted meg a pro-t 8000-ért. A legolcsóbb amit kulcs formátumban találtam 19999 ft [LINK] de hogy mennyire megbízható azt nem tudom.
0
0
0
0
💬 1
csuz-li avatar
@Zoli869: Már kilenc: [LINK]
0
0
0
0
r2d2 avatar
NSD4rKn3SS: hol tudom a prot 8000-ért meg venni? bár tök mindegy szerintem, hogy eredeti, vagy tört, ha a winfos alapjai már 20 éve elavultak.
0
0
0
0
💬 2
NSD4rKn3SS avatar
@r2d2: Kinguin-en van fent jelenleg ennyiért, pontosabban e körül mert több ajánlat is van, meg ott a +/- 5€-s védelmi díj ha átvernének. Legalább a pénzt vissza lehet kapni és elég jó a rendszerük, megbízható.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@NSD4rKn3SS: +1 Kinguin-ról olcsón be tudsz szerezni egyet, olcsó is, és ha körültekintő vagy, biztonságos is.
0
0
0
0
Liptik avatar
Na vajon milyen lesz ez az alkotói frissítés.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Liptik: A game mode az előzetes várakozásoknak megfelelően nem hoz nagy dobást, viszont beleépítettek egy videórögzítőt is, ami érdekes lehet játékos szempontól.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Dono: A DVR (videórögzítő), már nagyon régóta bentvolt eddig is. 😃
0
0
0
0
tomeek1 avatar
Tudtommal kérdezni szabad! Én nem ajánlottam semmit. Nem hiszem, hogy a jelenlévő emberek mind megvásárolt, eredet op.rendszert használ. iAdsz rá pénzt, akkor OK.... 😉
0
0
0
0
💬 2
NSD4rKn3SS avatar
@tomeek1: A Home OEM verzió 7.400Ft a Pro OEM 8.000Ft, annyiba se kerül mint egy AAA-s játék, és akárhányszor felrakhatod a gépedre, ha hozzá csatolod a fiókodhoz akkor meg még könnyen tovább is viheted új konfigra.

A fórum szabályzat továbbra is tiltja a warez társalgást.
0
0
0
0
tomeek1 avatar
@NSD4rKn3SS: Akkor adj már linket és hagy rendeljem meg?
0
0
0
0
hashimoto avatar
Tört cuccost nem kérdezünk/ajánlunk. Vedd meg, az a legjobb activator. 😃
0
0
0
0
tomeek1 avatar
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem ezt: Microsoft Windows 10 Professional Version 1607 VL HUN x64 VLSC

Melyik a legjobb, legegyszerűbb aktiváló program, amibe nincs vírus és nem lesz vírusos a gépem???
0
0
0
0
alpyka2 avatar
sziasztok. furcsa problemaval talalkoztam mostanaban. Windows 10-em van es egyes jatekoknal nem tudom iranyitani a kemarat. ez ugy nez ki hogy be van allva egy bizonyos pozicioba es akarmerre forgatom visszaall ugyanabba a pozicioba. Driver problema lenne?
0
0
0
0
r2d2 avatar
windows átmeneti lefagyásai akadályoznak, elő fordulhat, hogy ssd hiba? pl: hogy az ssd 7-8 éves? és el használódót? vagy esetleg ram hiba? és ramtesztet kéne futtatni? és már telepítettem másik win10-et.
0
0
0
0
lorma96 avatar
Odáig jutottam, hogy tegnap kiszedtem a gépből a vga-t. Letakarítottam, kifújtam. Csak az alja volt minimálisan poros. Most tesztelem, hogy előjön-e. De ha igen, akkor szétszedem az egész gépet. Kifújok mindent, meg újrapasztázom a procit meg vga-t is, aztán meglátjuk.
A nevetséges az az, hogy a procin egy CoolerMaster Hyper TX3 EVO hűtő van. Aidában 100%-os terhelés alatt 1 óra alatt sem ment fel 64 fok fölé a hőmérséklet. A videókártya hűtői pedig be sem kapcsolnak átlagosan. Csak akkor ha 50 fok fölé megy a kártya hőmérséklete. Azonban 100%-os terhelés alatt sem ment a kártya 70 fok fölé. 68-70 között ugrált, ami elég hűvős szerintem. A régi GTS 250-em volt,hogy 85 fokos volt mégse volt ilyen gond.
Most akkor ha ez lesz a probléma, akkor vagy valamelyik hőérzékelő szenzor rossz vagy az aida mutat szart. De azért fura, hogy 1 órás 100%-os terhelés mellett nem jön elő a probléma.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció