Playstation 4 (PS4)

Szerző: MoRT2165, 2013. February 21., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólások: 922
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Funes avatar
Na srácok úgy nézz ki jön a PS4k, lényegében erősebb lesz a hardver benne és felskálázza a játékokat 4k felbontásra, szóval annak lesz jó ez a cucc aki PSVR-t akar, mert ez az erősebb változat biztosan jobban fog működni vele+ aki már most "4kbuzi" az élvezheti az előnyeit.
Kíváncsi leszek, hogy mennyivel lesz olcsóbb a sima Ps4 ! 😀
0
0
0
0
Nexuska avatar
PS3-ra nekem is régi Tv-m volt először, hamar beruháztam egy Full HD-ra. Most az a monitorom, a PS4-nek meg anyám szép nagy Tv-jét használom. Úgyis a nappaliban van minden kütyü. Részemről még mindig az a legjobb játékélmény, ha a földön párnákon ülve, vagy kényelmes fotelből játszom, és hát azt kicsike Tv-vel nem a legjobb kivitelezni 😃 Ráadásul annyit savazták a konzolokat, hogy én valami förtelemre számítottam, pedig baromi szép képet ad. Kellemes meglepetés volt ez a PS4, jó gép ez.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Úgy olvastam neten hogy a sony fejlesztette a ps4 gpu-ját. Igaz ez? Lehet már ilyen ps4-et vásárolni?
0
0
0
0
Ajax avatar
Én még PS3-at régi TV-vel kezdtem el használni. Borzasztó volt. Régen persze nem volt más, de most már nagyon zavaró tud lenni, nem vagyok grafika mániás, de számomra így élvezhetetlen volt az egész. Addig nem is használtam, amíg nem vettem egy kornak megfelelő TV-t. 😃
Szóval mielőtt valaki konzolt vesz, biztosítsa magának a HD TV-t legalább, mert régi TV-n nagyon rossz játszani.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Rendben. Köszi a segítséget 😀
0
0
0
0
Titan Killer avatar
Azért írtam hogy kell hozzá átalakító.Youtuben is vannak videok hogy lhet de csak átalakítóval.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A PS4-en csak hdmi van, szóval olyan régi TV-hez nem lehet kötni, amin nincs hdmi.
0
0
0
0
Titan Killer avatar
kmetovics:Működik régebbi tv-n is csak kegyetlen rossz a kép.Ha van pénz rendesen akkor vegyél tv-t is egy laposat.PS3-hoz nem kellet internet kapcsolat.De azt nem tudom hogy ps4-hez kell e majd arra válaszol más.

szerk.Utána olvasstam nem kell internet kapcsolat de jó ha van mert ha kiadnak új frissítést azt nem árt elszedni.De csak erre kell net.En is most gondolkodom hogy veszek egyek.Illetve ugy tudom hogy ps4-et ha régi tv-n akarsz játszani akkor kell hdmi és komposit átalakító.
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Internet nélkül semmit nem ér a ps4. Sőtt,még plus előfizetési kód is kell az interneten kívül,hogy tudj multizni. Nagyoj kevés olyan játék van amihez nem kell internet.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Sziasztok.
Gondolkoztam már azon, h a közeljövőben vennék egy PS 4-gyet. Van is pénz rendesen.
Csak az a baj, h nem nagyon vágom a konzolokat.
Szóval az lenne a kérdésem, h feltétlenül kell hozzá internet kapcsolat, vagy az csak a multihoz kell?
Meg még annyi, hogy régebbi tv-ken is működik (nem lapos) vagy csak a laposokon?
Előre is köszi a válaszokat 😀
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Há ne könyörögjek má heeee! Kódokat Destinyhez most azonnal adjatok! Há nagyon szenvedek,nem bírom azt a nagyfejű démont elpusztítani. Há az ellenségek meg csak gyünnek és gyünnek.
0
0
0
0
marko99 avatar
Sziasztok! Tudtok egy magyar oldalt/boltot, ahol lehet venni matricákat a kontrollerre utánvételes kifizetéssel? Mert nem hiszek ebben hogy paypalon átutalom a pénzt és majd talán 1 hónap múlva kiszállítják
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Valaki tudna kódokat adni a destinyhez? De azt sem tudom hogy hová kellene beírni.
0
0
0
0
CuRi avatar
Az most komoly, hogy ps4-en is fizetős a multiplayer? Ps3-at is pont azért vettem régen, mert nem kellett a multiért fizetni... Már kicsit bánom, hogy eladtam a ps3-as gépezetem!
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Ajak: A szex röviden leírta a választ. Te ugyan azt írtad,csak okoskodó vagy. Felesleges volt részletesebben leírnod,mert A szex felhasználó röviden és egyszerűbben megválaszolta a kérdést.
0
0
0
0
Ajax avatar
PS3-hoz abszolút nem kellett PS Plus, ott akár multiban is játszhattál plusz költség nélkül, PS4-nél viszont sajnos a Sony is áttért arra, mint a Microsoft, hogy ha multizni akarsz, akkor kötelező a PS Plus. Szerencsére nem kizárólag a multis szolgáltatást kapja meg az ember a PS Plus megvásárlásával, hanem rengeteg ingyen játékot, exkluzív akciókat, béta hozzáféréseket, stb. Szóval a Plus ára bőven megtérítődik szerencsére. 😀 Single-höz természetesen nem kell, az csúnya volna. Bár igazából engem nem zavarna, a temérdek ingyen játék miatt bőven megéri a Plus, nálam alapvételnek számít. 😀
0
0
0
0
skorpion120 avatar
Köszi szépen a választ! 😀
0
0
0
0
KeXxX avatar
Csak a multiplayer játékokhoz kell PS+. A single-be nem fog bele avatkozni a rendszer. A frissítésekhez és a store-hoz pedig szinten nem kell plus.
0
0
0
0
skorpion120 avatar
Sziasztok! Úgy néz ki, lesz lehetőségem venni egy PS4-et használtan.(PS3-amat eladom+ ráfizetés)
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy is van ez a Plus-os rendszer PS4-en? Én javarészt singleplayer játékokat szeretnék rajta nyomatni. De ha például veszek egy GTAV-t hozzá akkor azzal mindenféle kompromisszum nélkül tudok játszani egyjátékosba hogy nem csesztet a PS Plussal? És ilyenkor a frissítéseket letölti magához a játékhoz? CSak azért kérdem, mert hallottam hogy a Sony nem kötelez a Plus megvásárlására, nekem meg azért nincs olyan rengeteg zsozsettám! 😀 Ezért is kedveltem annyira a PS3-at. Ingyen multi, olcsó használt játék... Dehát haladni kell... 😉
0
0
0
0
bukta2 avatar
Negatív, de ha gondolod megkérdezem havert annak megvan Xbox One ra, sztem ugyan ugy műxik minden.
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Az UFC játékban nem lehet saját karakteremmel játszani Online? Egyáltalán megvan valakinek ez a játék?
0
0
0
0
Slammer avatar
Hát ja, de majd csak sikerül megoldani 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Igen,nagyon jó game! Havernál anno mikor kijött toltam,holnap-holnaputántól meg mehet itthon is,asszem hétvégén nem lessz unatkozás,játék hegyek!!! 😃
The Last of Us- is kikell pörgetni PS4 -en!
Tegnap vagy 2 órát szarakodtam a remote playel de nem jutottam jó eredményre sajnos.. 😞
Ps4 en új network ot kellett csináljak mert a régivel nem engedett be a vitán meg a régivel van belépve már régóta és azzal meg nemenged be az újjal... Tehát jól fel is idegelt,valami parental control code ot kér a system formázáshoz.. De én ilyen kódot az életben nem adtam meg,azt se tudom mi az majd utána kell néznem a neten mostanság!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Na végre... most írtak hogy 20.-a vagy 21.-én szállítják az Xbox One-t 😃
Haver adott is 6db játékot mindjárt ha megjön lesz is mit pörgetni 😃
ha megjön az Xbox Dobok fel képeket a PS4+PS Vita & Xbox One+játékok Combo-ról 😆

Diablo III//Plants vs Zombies Garden Warfare//Forza Horizont 2//Battlefield 4//Call of Duty Ghost//Titanfall// 😃 nem is gyenge játékok!
Következő hónapokba játékvétel 1000-el jön az új Need For Speed, ami eddig jó vételnek látszik,az új Tomb Raider az kötelező/kihagyhatatlan!!// egyenlőre ezekkel el leszek sztem 😃
Arról ne is beszéljünk hogy novemberben jön a Black Friday tehát 50% os árakkal jönnek az áruházak! játék gyűjtés van most konzolokra! csak bírja a pénztárca 😂
0
0
0
0
Slammer avatar
ÉS AZ MI HOGY KIVÁGNAK TÖBB FÁT AZÉRT HOGY PAPÍRRA NYOMTASSÁK HOGY VÉDD A KÖRNYEZETET?! DÖGÖLJÖN MEG EZ A TÁRSADALOM >:]
0
0
0
0
bukta2 avatar
Engem nem hat meg ez a papír dolog.. nem a papírért veszek meg egy játékot. azsem érdekelne ha nem lenne benne papír...
Nem csak exkluzivok miatt lehet konzolokat venni, én azért tértem ár konzolokra mert nincs kedvem állandóan fejlesztgetni a gépem.
veszel egy ps 4-et vagy boxot és nem kell azon tönöd a fejed hogy menni fog e a játék vagy sem

de teszem azt aki PC-s (én is az vagyok/voltam) de át akarok szokni konzolokra, azzal sincs baj, van aki ezen van aki azon szeret játszani, ennyi 😃 nincs ezzel baj.
0
0
0
0
Ajax avatar
Lompi: "Természetvédelem". Mindig ezzel indokolják a dobozos tartalmak ürességét, mert a papírhoz ugye fa kell. 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Uncharted 4 ami ezek közül érdekel, a többi jön PC-re is.

Mikor kijött a PS3 már az elején volt rá sok exkluzív cím, itt meg még mindig sehol semmi. Mondjuk az se tetszik, hogy a dobozos verziókat lenézik. Örülhetünk, hogy megkapjuk a lemezt, amiről lehet fel kell telepíteni vagy 50 GB-ot, s adnak mellé egy vigyázz, mert epilepsziás leszel című kis lapot. A manual fogalma lassan ennyiben merül ki sajnos. Ez már PS3-nál is kezdett érződni, hogy egyre jobban butítják a dobozos kiadást. A PS1-nél még volt bőven oldal a kis füzetekben. S nem csak remasteredeket adtak ki rá. Önmagában nem lenne baj a remastered címekkel, mert lehet valakinek nem volt PS3-a, s most jó lehetőség neki arra, hogy kipróbálhassa, viszont szinte csak ezek jönnek.

Amúgy arra kíváncsi leszek, hogy a PS4-et mikor fogják feltörni. A PS3 majdnem 4 évig bírta.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Hát kinek mi...én megdolgoztam a Ps4 ért és az Xbox One ért is,oké nem Magyarországon élek,ez sokat rádob... 😃
Természetesen sok az a 70€ minden új játékért de amelyiket akarom elmegyek és megveszem,persze én is örülnék ha kevesebb lene az áruk dehát ez van,nem M.O.- ra szabják az árakat 😀 ahol úgy megy a warez mint állat...igazuk is van.
És a játékfelhozatal nekem bőven elég,sőőt!!! Arról nem is beszélek hogy a következő 3-4 hónapban egy rakás AAA Cím jön konzolokra! 😉
Dehát van akinek ez sem elég szerencsére nekem elég!

Csak hogy párat megemlítsek;-
- Tomb Raider
- Call of Duty
- Star Wars
- Uncharted
- Need For Speed
-Assassin's Creed


És ezek ebben és az ezt követő hónapokban jönnek oké az( uncharted az 16 március)
Dehát ennyit megsem tud venni az ember db ja 70€ tehát nemártem miért mondják az emberek h kevés a játék és még a felét sem soroltam fel amik jönnek mostanába.
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Lompos fasnak igaza van. Kevés játék van még ps4-re. Én is várhattam volna még pár hónapot vele. Nekem nem a ps4-el van bajom,nekem a Játékok áraival van bajom. Ebben az évben csak 2 játékot fogok megvenni. NFS és Assassins Creed unity lesz. Hihetetlen hogy hogy merészelnek 20 ezer forintot kérni egy játékért. Azt a Hardlinet is megvettem 10 ezer forintért,de még annyit sem ér. A ps4 az nagyon jó,könnyű kezelni és nagyon gyorsan tölti be bármelyik internetes oldat. Én kontrollerrel szoktam írni.

Online csak úgy lehet játszani,ha veszel egy ps4 plus tagságot. Én 12 hónapra vettem. Enélkül nem lehet Online játszani sajnos.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ez hogy nincs rá játék ezt azért már nem lehet mondani az új konzolokra... van már egy rakás arról nem is beszélve hogy jön is karácsonyig még egy jópár brutál komoly cím, és persze 2016 is ittvan már a nyakunkon, tehát van rá játék 😀 haverom is éjjel nappal az Xbox át nyomja már megvan neki is egy éve kb
főleg használtan most ahogy én találtam 200€-ért 3 játékkal 2 gyári controller el... ha azt nézzük kb 90-100€-ba van a közel 1 éves konzol majdnem 1 hónap garival még... és kipróbálható,de az eladóval beszéltem telefonon aztmondta kifogástalan alig használt allapotban van! tehát brutál jó vétel ha kifogsz egy ilyet.
utána néztem a dolgoknak neten és a játékok használtan érnek csak 15-20€/db de a 3. játék az a The Last of Us ami újan ps4-re 35€(nálunk németben) tehát el tudom adni minimum 25€-ért, a gyári controllert meg akár 40-45€-ért is el lehet adni mert 55-60€ az új ára, de ha semmi baja nincs (aztmondta az eladó a gép újszerű,allig használt állapotban van) eladás oka kihasználatlanság.
És nem egy 11 éves gyerek az eladó szerencsére hanem egy 30-as éveiben járó ember.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem még mindig nem éri meg a PS4. Egyszerűen nincs rá játék, ami miatt érdemes lenne beruházni rá. Ha majd az Uncharted 4, GT7 stb. címek, talán akkor, majd használtan.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nos,megreneltem az Xbox one-t erre ma találtam tőlem 80km-re egy PS4-et majd 1 éves még 1 hónap garancia van rá 60Ezer ft, a gép kipróbálható 3 játékkal,és 2 gyári Joy-al... ki az aki erre nemet mond? 😃 szombaton megyek érte!
Lesz ps4 is meg xbox One is 😆
0
0
0
0
Graffiti2 avatar
M3ChanicX: Köszönöm szépen!
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Graffiti:
1. Nem kell hozzá állandó net kapcsolat, főleg ha nem akarsz Multiplayerezni.
2. Ebben nem vagyok 100%-ig biztos, de szerintem igen, rá tudod kötni. Nem hiszem, hogy meg lenne szabva hogy csak XY-ra kötheted rá.
3. Elvileg támogatja az ilyen dolgokat, szóval menni kellene.
4. Csak a PS+ az egyetlen fizetős szolgáltatás rajta (erre kell előfizetned ha szeretnél neten gamelni + ha szeretnél ingyen játékokat kapni)

A fejhallgatóhoz még: [LINK]
+ Egyéb infókért ajánlom ezt neked 😀 [LINK]
0
0
0
0
Graffiti2 avatar
Szervusztok! Lenne pár kérdésem mert eléggé laikus vagyok a témában.

1. Kell-e a konzolhoz állandó internet kapcsolat, hogy tudjak játszani? Ha kell, akkor hogyan tudom rákötni?
2. Egy olyan monitorra rátudnám kötni a konzolt, aminek a felbontása meghaladja az 1280x1024-et?
3. Van egy jack dugós fejhallgatóm. Azt esetleg rátudnám dugni a konzolra?
4. Van-e esetleg olyan dolog amiért muszáj fizetni? Én kizárólag csak játszanék vele, még Multiplayerezni sem szeretnék igazán.
0
0
0
0
bukta2 avatar
igen de egy játékra nem alapoznék amúgy sem,tehát ha csak One ra jönne az új Tomb Raider akkor sem biztos hogy azt venném oké szeretem, de vannak más jó játékok is!
Eddig még mindig Xbox a játékfelárok miatt és a sok ingyen játék miatt havertól, ha valakinek van még hozzáfűzni valója ne tartsa magában! 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
terepmintaHun

Kösz szépen a válaszod! volt szerencséd Xbox One hoz is?
FPS-eket és a külső nézetes pl GTA szerű game-eket szeretem,Autós játékokból az Új Need For Speed tuti vétel lesz,de amúgy az autos játékok nem fognak meg... és az Xbox mellett még szól a Hamarosan megjelenő új Tomb Raider is... nagy TR fann vagyok. Még nem sikerült döntenem ez csak 1 vélemény várok még mástól is véleményt! 😉
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv! úgydöntöttem inkább Konzolt veszek, (olcsóbb) mint az 1200€-ós gép amit összeakartam tenni... :/ tehát a kérdés PS4 vagy Xbox One

A választ Indokkal kérem és olyan írjon akinek volt szerencséje mind2 höz (volt szerencsém az Xbox One hoz havernak az van, sokat játszottunk,ő éjjel nappal azzal játszik nem is PC-zik...
(ps4 et media markt ban próbáltam F1-el, nem volt rosz de keveset játszottam vele hogy dönteni tudjak)
Hozzá kell tennem hogy mivel havernak Xbox One ja van (egy rakat játékkal) így ne felejtsük el hogy nem kell játékot vennem ha Xbox One választom mert megoszthatja a profilját és én is tudok játszani azokkal a játékokkal amik megvannak neki, és a ráadás hogy ha meg akarunk venni egy játékot azt befelezzük így egy új játék ami átlagban 60-70€ mostanság az 30-35€ ba fájna... 😀 Ezek nagyon jó dolgok de van egy bökkenő nekem Sony Telóm is van (Z1 Compact) meg PS Vitám, így a PS4 sem esik ki a körből a Remote play miatt, de viszont ott megkell majd vennem minden játékot teljes áron mert a társaságomba nincsen ember akinek PS4-e lenne.( és ugye ne felejtsük el a PS4 1 fokkal bikább, de néztem teszteket egy rakatot cikkeket is egy rakatot és hol ez jó hol az jó, az exkluzím címek meg tetszenek mind2 nél...Spoiler! Tehát nehéz a döntésem.
Am Xbox felé húz jobban a szivem a játékok felára miatt. Sokat számít!! és a Controller e is jobban tetszik.
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Az a vénemberes videó egy színjáték,egy nagy kamu. A kövér gyerek nem tudott szívből sírni. 3 videót néztem,annyi elég is volt belőlük.
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Igen,pontosan úgy van ahogy Írod. Az volt ki írva,hogy csak egyszer lehet felhasználni a kódot. Mindegy,csináltam új felhasználó nevet. Ha valaki akar multizni,vagy barátnak jelölni playstationon,akkor annak megadom a nevemet. De még újonc vagyok,csak 2 hete van ps4-em.
0
0
0
0
danee23 avatar
Hmm én deezeres kóddal csináltam így s mikor másik profilba írtam be az történt hogy az előzőn megszünt a Premium szolgáltatás. Sztem legrosszabb esetben kiírja hogy már használt a kód és nem történik semmi. Sőt ez a valószinű.
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
De béna az internetes neve. A killzone multiban a nevem traktormatyi,pedig én nem szeretném ezt a nevet használni. A robot nevet akarom. Profilnevet sikerült át állítanom,de a traktormatyit nem.
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Most olyan problémám van,hogy van két felhasználó nevem. Az egyik a tesómé a másik az enyém. Vettem egy 12 hónapos tagságot hogy tudjak multizni. De viszont az a baj hogy nem a saját profilomba írtam a kódot hanem a tesóméba. Ezen lehet változtatni? Mert a Playstation plus jel az ő rofilnára került és nem az enyémére.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció