Playstation 4 (PS4)

Szerző: MoRT2165, 2013. February 21., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólások: 922
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Titan Killer avatar
mocskosbubu:Szuper hd nincs csak ultra hd.HA van pénz akkor ultra hd az kb 180 000 ezer forint.
Viszont en inkább egy full hd-t ajánlok.
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Rendben van,köszönöm a válaszokat. Na de akkor írjátok le hogy milyen tévét vegyek hozzá. Full hd? Vagy van már szuper hd is? Ha már megvettem ezt a ps4-et,akkor veszek hozzá egy jobb tévét. A mostani grafika az nagyon lebutított.
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
csenke: Nem. LG Led lcd tv ls35. De viszont ha letöltök egy hd filmet,azt brutálisan széen játsza le. Tv gondom van? Mert youtubon a batman az gyönyörű.
0
0
0
0
Titan Killer avatar
mocskosbubu:A tv az full hd?
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Sziasztok! Segítséget kérnék. Vettem egy ps4-et,de amikor elindítottam a játékokat,akkor ocsmány grafika tárult elém. Most hogy tudnám szebbé tenni? Led lcd LG tévém van. Lehet hogy új tévét kell vennem hogy szép grafikát lássak? Ha valaki tud segíteni,akkor segítsen,mert elakadtam.
0
0
0
0
no avatar
Üvd!
Segítséget szeretnék kérni. A ps4 konzolomon a psn-re (playstation network) nem tudok csatlakozni már lassan egy hete. Olvastam interneten hogy az internet csatlakozásnál az MTU-t át kell állítani. Próbáltam is de semmi eredménye. Ha be próbálok jelentkezni azt írja, hogy nem tud csatlakozni az internetre (probléma van a csatlakozással) vagy a server elfoglalt, de egy hétig csak nem?!
Válaszukat előre is köszönöm.
0
0
0
0
Dawminator avatar
Ps4-et rá tudok kötni laptopra is,hogy ott játsszak vele?Laptopomon van hdmi kimenet.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Amúgy a videóban szereplő PS4-esk halottak voltak. Benne van a leírásban, hogy köszöni a felajánlásokat.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
fir: Akinek van pénze 50es barretre, annak egy PS4 szerintem nem egy nagy cucc.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ps4-en hogyan tudok paypalról az ingyenes trialt beaktiválni?számítógépen megppróbáltam,de csak 1500ft-ot vontak le és még mindig kéri a bankártyát.esetleg ötletek?
0
0
0
0
NexoN avatar
sziasztok!
ps4 lejátsza a filmet pendriveról mint ps3-on és esetleg fel is lehet másolni a konzolra? (xvid filmek, bdrip és hasonlók)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Na igen, 20k egy játék ára újonnan. Szerintem új játékot nem érdemes venni. Inkább használtan kell nézelődni. A PS3-am először tavaly lett, mert akkor már baráti 35k-ért meg lehetett szerezni. Játékok meg használtan nem drágák 1500-4000 Ft-os terjedelemben majdnem minden játék megkapható használtan. Nem utálom a PS4-et, csak szerintem most még nem éri meg az árát.

PS1-en kezdtem el a játékos pályafutásomat, utána lett PS2-őm, aztán lett PC, most meg van PC + PS3. Én megvárom míg lemegy az ára a PS4-nek (ez kb. még 4-5 év), s akkor beruházok egyre. Akkor már nem lesz akkora szenzáció, s a játékokat is meg lehet szerezni rá olcsón.
0
0
0
0
tichiz avatar
Akkor multiplatform címmel már nem is lehet konzolon játszani? Lehet hogy neked neméri meg beruházni arra a "30 fps-es PC-re" mivel van mellette egy erős gamer konfigod, de pl én is azért vettem ps-t mert 120k-ért nem tudtam volna összerakni egy annak megfelelő erősségű pc-t, a laptomon meg túl gyenge már a mostani és a jövőben megjelenő játékokhoz, plusz a mostanra divatból kimenő optimalizáció még jobban elveheti az ember kedvét egy gépösszeállítástól.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
1 játék miatt nem vennék PS4-et.

Eddig kb. max 4 játék van, ami miatt érdekelhetne a PS4. De ennyi játék miatt nem éri meg beruházni egy "30 fps-es PC-re".
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Nincs rá sok játék, ami jó pc-n. Mert azok pc játékok...
Viszont vannak más játékok rá, amik sokszor mind kinézetre, mind pedig játékélményre is jobbak mint a megszokott pc játékok.
Gondolok itt: a far cry 4 nagyon jó játék, sokat játszom vele, de ps4 meg ott van az Order 1886 ami számomra sokkal jobb játékélményt és képi világot nyújtott.

Minden konzolnak vannak előnyei és hátrányai.
0
0
0
0
tichiz avatar
Igen, de ha az illető nem rendelkezik egy legalább középkategóriás pc-vel, esetleg nem érdeklik a régi címek hanem mondjuk a frissen kijövő játékokkal akar játszani, akkor jó választás lehet számára.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem nem tűnik nyerő választásnak a PS4. Semmilyen játék nincs rá, ami nincs PC-re. Azaz nincs nagyon értelmes exkluzív cím eddig. Semmi pénzért nem adnám a PS1 és PS2 kompatibilis PS3-at.
0
0
0
0
nomad2 avatar
Még annyit hogy mindkettő konzolban amd processzor dolgozik...AMD Jaguar..8 magos...1.6 ghz kb...ja és valóban egy 7850 van benne elrejtve...ha jól emlékszek akkor a boxnak viszont 7790 van
0
0
0
0
tichiz avatar
Igen, a hardverek alapján valóban erősebb a PS4(a CPU-ja alacsonyabb órajelen ketyeg mint a One-é) és ez a legtöbb eddig megjelent játéknál meg is mutatkozik, (magasabb felbontás,kevesebb lagg) persze van ellenpélda is lásd RE Revelations 2 ahol a PS sokszor érthetetlenül droppol míg a One kevésbé. A most kijövő játékoknál úgynézki kezdenek kiegyenlítődni az erőviszonyok, úgyhogy igazából a szimpátia meg az exkluzívok döntenek arról hogy melyiket veszed meg. Az a memória bőven elég lesz hogy kiszolgálja véleményem szerint ezt a generációt (lásd a PS3 256Mb-ját) úgyhogy amiatt nem kell aggódnod. Én a múlt héten vettem egy PS-t, hozzá meg egy 24"-os FHD tvt és gyönyörű szép képe van, nekem így is hatalmas minőségi ugrás a laptop monitorhoz képest 😆 HDMI kábellel csatlakoztatod a konzolt a tv-hez szóval igazából onnan már te döntöd el hogy a tv-n hallgatod vagy házimozirendszerrel kapcsolod össze. A PS4 fogyasztása játék alatt kb 137W+ a megjelenítő, ami szerintem egyáltalán nem vészes egy erősebb PC-hez képest, az élettartamáról meg nem tudok nyilatkozni mivel még nekem is csak egy hete van meg, de nem nagyon kellene hogy baja legyen hiszen erre lett kitalálva hogy ha kell egész nap üzemeljen. Itt hálistennek nem voltak hasonló tömeges problémák mint az x360 megjelenésekor. A GPU kb egy HD7850-nek felel meg, nem túl erős de nem is ez a lényeg, konzolokra teljesen máshogy fejlesztenek még ha most elég hasonló is lett az architektúra a PC-khez viszonyítva. Nagyjából ennyi, ha bármi kérdésed van írj nyugodtan és szívesen válaszolok 😀
0
0
0
0
no avatar
bukta
van megosztás ! PS4 zsir!
0
0
0
0
nomad2 avatar
Hali.. lehet egérrel és billentyűvel játszani a PS4-en?
0
0
0
0
bukta2 avatar
George1510

ilyen nehéz az irányítás vagy a gyerek ilyen "béna" már bocs :/
nem a grafikát kell nézni hanem játszani kell megtanulni 😃

és egy kérdés, már PS4-nél is van játék megosztás mint xbox one-nál? mert haverom nak megvan kb a boxos játékok 80%-a ami csak kinnt van kb és akivel megosztja a profilját annak is megvannak a haver játékai mert megosztották egymás profilját maguk között így haver is tőle és a gyerek is havertól tud leszedni játékot, ez van PS-en is vagy nincs? mert eléggé közre játszik a konzol vásárlásnál mert most filózok mit vegyek de igazából ps4-erősebb meg Vitám is van de viszont ha boxot veszek akkor lesz egy rakat játékom tök ingyen 😃 legújabbak is gtaV,dragon age i, stb stb stb szinte minden ami komoly cím megvan neki, és nem tudok dönteni 😃 szóval ha ps4-nél is van ilyen megosztás akkor alap hogy PS4-re ruháznék be 😀 kösz előre is!
0
0
0
0
no avatar
Ez de brutálul néz ki 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A 60 Gb-os, a 20 Gb-os verziójú PS3-ak vitték a PS2-es, ill. a PS1-es játékokat. Viszont az összes PS3 viszi a PS1-es játékokat.
0
0
0
0
Player123 avatar
PS2-ön mentek a PS1-es játékok,ezért azt hittem itt is megy,de akkor nem :|
Köszi szépen.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
atemi105 elvileg lehetséges
0
0
0
0
Player123 avatar
Sziasztok!

Nem vagyok konzolos és az lenne a kérdésem,hogy ha veszek egy PS4-et,akkor azon elindulnak a PS 3,2,1-es játékok?
0
0
0
0
atemi105 avatar
hello mindenkinek. egy (talán)elég fura kérdésem volna.
azt olvastam, hogy össze lehet kötni több ps3-at és kisebb szuperszámítógépként működhetnek. a kérdésem, hogy ezt elméletben ps4-el is meg lehetne csinálni?
0
0
0
0
KERKO avatar
értem, akkor lehet beruházok egy ps4-re valamikor nyáron addigra talán kicsit lentebb megy az ára tv-t azt találtam olcsón 30"-os full hd
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Gondolom igen,hisz csak egy HDMI kábel kell hozzá
0
0
0
0
KERKO avatar
Bármelyik full hd, led tv jó a ps4-hez?
0
0
0
0
Ajax avatar
A kérdésedre a válasz nagyon egyszerű: elég egy 23"-os monitor, de egy 32"-os TV jobb lenne. 😀 A szemednek baja nem lesz egyiktől sem, ha nem valami régiség a készülék, de azért jobb játékélményt kapsz egy 32"-os TV-n.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Én nem törtözök konzolon. 1-2k nem olyan nagy pénz egy játékért. Most is annyiért veszem a PS3-as játékokat. Nekem az teljesen megfelel.
0
0
0
0
Ajax avatar
Vagy addigra talán már lesznek ahhoz is tört játékok... 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
5-6 év múlva megéri szerintem. Addigra használtan is lemegy az ára, s a játékokat is meg lehet venni olcsón majd használtan. Szerintem én így fogok tenni. 😆
0
0
0
0
Ajax avatar
Hát ha ki tudsz adni minden játékért 18.000ft-ot, akkor igen, megéri.
0
0
0
0
Bronson avatar
Újan természetesen esélytelen, azért nem is írtam 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nem igen... :/ egy Game-er pc 170k-180k körül kezdődik sztem az már elég rá! Természetesen csak ha van Gépházad, és akkor ebbe a 180k ba (Proci,vga,ram,táp,deszka,hdd)

igen, használtan bőven 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Sweetwater : használtan bőven ki lehet hozni!
0
0
0
0
Sweetwater avatar
A PS4 árából nem lehet kihozni egy ilyen erős Gamer PC-t?!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Elnézést. most ahogy nézem félreérthető voltam az előző kommentemben 😃
én is csak ps4-et vennék,csak oda írtam hogy az xbox is már kapható kinect nélkül,
2 okból vennék ps-t, Mert van Ps Vita-m a másik meg ha nem is 50 mint ahogyan azt írják de 20-30%-al erősebb is a ps4, ez még most nem biztos hogy kijön, de pár év múltán lehet kimutatja a foga fehérjét hogy erősebb.

De igazából nem tudok még dönteni, ezt a 450-460€ ami egy ps4 és 1 játék ára, azt ha rákölteném a gépemre,mert ráférne 😃 akkor mit tudnék kihozni belőle,az a baj hogy mindent ebből nem lehet kihozni(processzor,másik Alaplap) mert kellene vennem VGA,RAM,Proci hűtő,HDD,Táp, összeszámoltam ezekkel nem is lenne probléma,szép kártyákat lehet már venni 60k-ból többi az nem drága csak a VGA lenne 50-60k, de a procim meg nem hajtana ki egy erősebb VGA-t ami tovább bírja, teszem fel mint egy ps4 ezért vagyok a konzol mellett,de még lehet változni fog a véleményem, 1 HDD-t hamarosan így is úgyis kell vennem mert ez már szépen kerreg 😃 így 7 vagy 8 év után
0
0
0
0
Ajax avatar
bukta2: Várjál is vele pár hónapot, mert ha olyan exkluzívok jönnek, mint a Dead Rising 3 (értsd: később kiadják PC-re), akkor felesleges Xbox One-t venni. Szerintem a Quantum Break is biztos ki fog jönni egy idő után PC-re, és az is nagyon ígéretesnek tűnik. Persze a szokásos Forza, Halo, Gears of War trióra nem kell számítani PC-n. De mondjuk szerintem a Sunset Overdrive is elképzelhető PC-re. Egyelőre nálam a PS4 jóval nyerőbb, meg ott az exkluzív játékok azok is maradnak.
0
0
0
0
bukta2 avatar
1 évre most 33€ Havonta a PS4
látom már lehet kapni Xbox one-t is Kinect nélkül 399€ ért mint a ps4 😃
lenne hozzá olyan game ami tetszik,talán meg is venném 😃 mondjuk az 1+pont hogy majd most ömlenek ki a játékok Augusztustól szal valószínű várok még vele pár hónapot...
0
0
0
0
Ajax avatar
spider83: PS4 kontrollert vettél? Mert csak az működik hozzá úgy tudom. Amúgy meg dugd be, próbáld mindkét helyre, próbáld meg először bekapcsolni a másikat, stb, ilyen alap dolgokat próbálgass. Amúgy szerintem fordulj inkább a Sony magyar supportjához, ők biztos tudnak konkrétat mondani, ha tényleg nem jó,
UI: Reggel és este az ember írás és fogalmazás tudatlan? Sose értettem ezeket a kifogásokat... azon csodálkozom, hogy olyat nem láttam még, hogy "most ettem degeszre magam, ezért írtam el", vagy "most vágtam le a körmöm", vagy "most vertem ki"...
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
SC Hungarian Hunters GTA CLAN:

[LINK]
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció