Bejelentették a következő Prince of Persia-játékot

Szerző: xoki | 2024. April 12. | hír | 11 hozzászólás

A Ubisoft legalább egy évtizedig szüneteltette a Prince of Persia franchise-t, mivel a kiadó inkább az Assassin's Creedet helyezte előtérbe. A folyó év elején azonban feltámasztották a népszerű szériát: megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown, amely remek fogadtatásban részesült, de igazából csalódást is okozott a régi rajongóknak, hiszen nem a megszokott 3D-s vonalra építették fel.

Néhány hónappal a Prince of Persia: The Lost Crown megjelenése után, most egy újabb 2D-s részt villantott a kiadó. A jövő hónapban korai hozzáférésben érkezik majd a The Rogue Prince of Persia a Dead Cells stúdiójától. Az elmúlt hét folyamán több pletyka is felbukkant arról, hogy az Evil Empire saját Prince of Persia címet készít, amelyet a Ubisoft immár hivatalosan is megerősített.

A The Rogue Prince of Persia május 14-én válik elérhetővé korai hozzáférésben a Steamen, és ahogy azt a cím is sugallja, egy kihívásokkal teli rogue-lite játékról van szó. A rajongók nagy része még mindig a remake-re, illetve egy vadonatúj 3D-s részre vágyik, de ha a The Rogue Prince of Persia csak fele olyan jó lesz, mint a Dead Cells, akkor biztosan nem okoz majd csalódást.

The Rogue Prince of Persia
The Rogue Prince of Persia
The Rogue Prince of Persia
Megjelenés: 2024. May 14. (PC)
Műfaj: Akció, Platform, Roguelite
Fejlesztő: Evil Empire
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Payphoner avatar
Szerintem a The Lost Crown előtt ez volt a másik fajta ötletük amit elvettek, de mivel végük jól fogyott kiadják ezt. Mocskos szemétláda banda. Máris kiadni rá egy játékot xDDD amig még le lehet húzni. Csináljatok már valami egyedit is lusta parasztok
0
0
0
0
IkariuS avatar
Eközben meg aki akár teljes áron is megvette náluk a The Crew játékukat, az meg csak csodálkozik hogy eltűnt a könyvtárukból a játék, hiszen csak "bérelték" nem volt a tulajdonuk. Szervereket le állították, így a játékot is elvették, nincs offline patch meg semmi, szevasz, elvettük és kész. De azért a pénz az jó volt szóval köszi. Ez lesz a sorsa a The Crew 2-nek is fű alatt. Meg még ki tudja miket terveznek, hiszen csak bérlők vagyunk... Nem tudom hogy hányan játszottak még vele, de ez akkor sem így működik, ilyen alapon végig játszom a játékot, aztán vissza kérem a pénzem. Ja de az nem opció..
1
0
0
0
💬 2
X9K338DA avatar
@IkariuS: [LINK]

Állítólag ezzel alá lehet fűteni az Ubinak, mivel balszerencséjükre európai cég erős fogyasztóvédelmi törvényekkel rendelkező országban.
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@IkariuS: A Ubisoft egy csodacég eleve mivel a logója is egy csavart kaki darab.
0
0
0
0
Zollee avatar
Én szeretem a side-scrollereket, Valóban a régi dos-os Prince of persia volt az első amit kipróbáltam. De őszintén a Warrior Within fogott meg a legjobban, főleg a harc rendszer és az animációk, ps2-engin képes volt ilyen kifinomult mozgások reprezentálására akkor nem lenne rossz látni mondjuk egy unreal engine 5, vagy akár 4- es mit tudna. Természetesen hasonló képpen 3rd person ban.

Nekem nem azzal van gondom hogy vannak ilyen játékok mint ez, hanem azzal hogy nincsen olyan amilyet elvárnék.
1
0
0
0
SweexBell avatar
mi a f*szom ez a sz*r? ez után már csak valami nyilt világú szemetet kéne kidobni craft rendszerrel hogy teljes legyen a kör ebbe a sz*rtengerbe. MIÉRT NEM LEHET EGY NORMÁLIS STORY GAMET KIDOBNI MINT RÉGEN?!
0
1
0
0
santakigyo avatar
Ez milyen kategóriába lesz sorolva? DOSbox-ra szükség lesz a futtatásához?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Nah jóóóóó elmehetnek a PPPPPP ba.... Mi ez a Színvonal !!!!!!
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Nekem erről a sárgakazettás Aladin játék jut eszembe 😁
1
0
1
0
💬 1
Bogoj avatar
@Dwight Schrute: Ahogy néztem, nekem is ismerős volt, de elsőre nem tudtam hová tenni, de aztán ahogy írtad, nekem is beugrott :-)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció