Teljesen újraindult a Prince of Persia: The Sands of Time Remake fejlesztése

Szerző: xoki | 2024. April 14. | hír | 25 hozzászólás

A Ubisoft 2020-ban jelentette be a Prince of Persia nagy visszatérését, de sajnos a 2021 elejére tervezett The Sands of Time remake még mindig nem látott napvilágot. A játék előzetesét ért kritikák miatt került sor halasztásokra, ráadásul a fejlesztőcsapatot is megváltoztatták.

Különböző bennfentes információk alapján teljesen újraindult a fejlesztés. Az Insider Gaminget idézve jobb mindent elfelejteni, amit a leleplező trailerben láttál vagy hallottál, mivel a remake-et a semmiből alkották újra. Ez pedig jelentős változást jelent a Ubisoft korábbi, fejlesztőstúdió váltással kapcsolatos nyilatkozatához képest.

A kiadó azt állította, hogy a Ubisoft Montreal veszi át a fejlesztői feladatokat a Mumbai/Pune-i kirendeltségektől, miközben a visszajelzéseket szem előtt tartva folytatják majd a munkát. Úgy tűnik, ez már nem így van, az Insider Gaming szerint mindent az alapoktól kezdve építettek fel, így egy teljesen új látványvilágra, animációkra, mechanikákra és parkourra számíthatunk. Emellett a 2003-as játék hercegét megszólaltató Yuri Lowenthal állítólag nem fog visszatérni annak ellenére, hogy a remake eredeti trailerében még hallható volt.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Platform, Puzzle
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bronson avatar
Van egy sanda gyanum ez is egy napon fog kijonni a Half Life 3-al...
0
1
1
0
💬 1
Payphoner avatar
@Bronson: Benne van a Pakliban :D Vagy a beyond good and evil 2-vel :D
0
0
0
0
cabus26 avatar
Fényezik jobban a xart 😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😃🤣😂😂😂🤣
0
0
1
0
💬 5
raw_god93 avatar
@cabus26: Az biztos. 🤣 Ez a széria is meg lesz szégyenítve sajnos :(
1
0
0
0
cabus26 avatar
@raw_god93: Az a baj,hogy megint nagy számnak állítják be,aztán meg legjobb esetben egy közepes vmi lesz.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@cabus26: Én is attól félek egyébként, hogy oké a név, de nem fogja hozni azt, mint az alap koncepció. Nem a grafikára értem, bár amit a legelső trailer mutatott az vicc. Én értem, hogy kell a teszt, hogy van-e rá igény, csak akkor tegyék oda magukat, ne arra legyen fogva, hogy nekünk nem jön be.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@raw_god93: Sajnos ezt meg kell szokni már,amit vhol írtam is,hogy 5-7 pontos játékokra,mint a filmek esetén.Már most nehéz újdonságot mutatni,így mind,aki benne van régóta az iparban,annak ezek nem rázzák fel úgy.Meg alapból sem sokszor...
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@cabus26: PS1-es korszak óta vagyok jobban benne. Előtte egy szimpla Pentium2-es gépem volt, ami alig futtatott valamit, inkább a Nintendo ment, meg a PS1. Majd utána lett P4-es gépem. Na azóta annyi minden változott, hogy nem igaz. De hamarabb nyúlok a régi játékok zöméhez, mint az újakhoz.
1
0
0
0
MaximumGame avatar
Lehet hogy szarabbul jártunk mint ha kiadjàk azt, ès csak moddolni kellett volna a herceg karaktert hogy jó legyen....🤔
0
0
1
0
raw_god93 avatar
Nem ártana inkább pihentetni. Hiába kezdték újra, hatalmas a léc sajnos. Inkább egy normális folytatás, vagy egy másik rész ami hű a nevéhez. Azt is adnám, ha hasonló lenne, mint mondjuk az AC Mirage, csak Princesebb módban. De a legnagyobb baj csak az, hogy annyira elment más irányba szegény Bugisoft, hogy nem igaz. Kezdve azzal, hogy a The Crew miatt a rajongók nekik mentek, akkor ez a Remake trailer miatt is amit kiadtak. A sok AC. :D
Bár, ha jó maguk alatt ásni a gödröt még mélyebbre, emelem kalapom.
Nem azt mondom/írom, hogy nem szeretem a játékuk, de ez amit az elmúlt időkben csinálnak, az röhejes.
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@raw_god93: Azt a majmosat kihagytad. Eszméletlen azzal is mit művelnek. Kíváncsi lennék mennyit szartak el már rá.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: Majmos? What? Wu Kong, vagy melyikre gondolsz?
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Beyond Good and Evil 2 ezzel 2007 óta szórakoznak vele.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: ja, hogy az. :D Az már évek óta készül. Szerintem abból nem nagyon lesz semmi.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Szerintem se de kukázásról se hallani. 🤣🤣
0
0
0
0
kmetovics avatar
@raw_god93: Azt nem ők csinálják hála Istennek. Akkor biztos nem venném meg 😅😅
0
0
0
0
Payphoner avatar
Hihetetlen azért hogy egy kész játékot újra kezdenek. Nekem am annyira nemvolt bajom annó a grafikával. Megszoktam már addigra hogy a remake/remaster vonal sem túl ütős már. Azért az durva mert biztos vagyok benne hogy az egész játék készen volt már. És basszus csak eltelt több mint 3 év... és semmi. És e mellett itt van a beyond good and evil amit év végére ígértek, és mai napig nem sikerült egy sima HD remastert kiadniuk :D Úgy hogy eleve a 20. évforduló kijön a 21. évben ez már vicc... és egy ***iing HD remasterrol beszélünk. Mi a jó isten olyan nehéz ebben?
1
0
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@Payphoner: Szerintem a gond ott van,hogy ez egy remaster és nem FarCry vagy AC....egész egyszerűen nem elég a copy+paste parancsot kiadni és ez megterhelő lehet.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@santakigyo: xDD Jogos :D Nem lehet egyszerű nekik sem. Csak a Beyond good and evilnél én azt nem értem hogy az egy kész játék volt. Felkertült xbox storba és valaki letöltte és elkezdte játszani xD Szóval a játék létezik és kész van. Akkor mégis mi az isten nyila folyik már minden szájbavert játékgyártónál? Nem akarnak pénzt keresni? Miért nem akar senki játékot készíteni és ki is adni?
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Payphoner: A játékiparnak szüksége volna egy RESET-re.
0
0
1
0
cabus26 avatar
@Payphoner: De,pénzt akarnak keresni,csak játékot nem akarnak készíteni meg semmittevésből akarnak pénzt,mint mindenki más ebben a mocskos szájba tekert világba.Csak az a gond,hogy ezt android világban el tudják játszani,mert ott szinte mindenki plepsz,de a konzol,főleg a PC világban ez kivitelezhetetlen teljes egészébe. Itt még az ember elvár(na)egy minőségi játékot és újakat is. Ott meg az összes játék már ugyanarra a sémára épül,csak éppen más a neve...
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Csak adják fel. Az Ubisoftnak már nem megy ez a játékcsinálósdi. 10 éve nem jöttek elő semmivel, ami ne lett volna felejthető.
0
0
1
0
💬 2
Liptik avatar
@X9K338DA: Pedig ez a játék lesz az új reményük.
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Lett volna ha elsőnek normálisan csinálták volna meg. Ez a sorozat szégyene lesz, hiába kezdték sokadjára újra, akkora bukás lesz mint a the day before.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció