Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pc dawee avatar
Ennél az oldalnál többet sehol nem töltök el!Egyszóval kiváló!
0
0
0
0
vukci avatar
Én még ha fura is most találtam rá az oldalra. Nekem egyelöre bejön, de még sok lehetöséget nem aknáztam ki 😀
Maradjunk annyiban hogy 100/100 😀
0
0
0
0
psychosocial avatar
igen, tetszik😆 a szintek jóljönnek mert kedvet ad irogatáshoz...főleg amikor már csak 10-20pont kell a másik szinthez😜
0
0
0
0
no avatar
hát nem sokat változott de jó
0
0
0
0
dave500 avatar
Amióta nem vagyok sokat változott...de azért jól néz ki.
0
0
0
0
laller88 avatar
nagyon jó oldal, csak igy tovább, grat az eddigiekért!😆
0
0
0
0
bufy18 avatar
Sztem az oldal király, mindenki segítőkész, bár van egy két face-off emberke de az mindenhol van, legalább van kin nevetni...köszi a sok segítséget!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nana, hogy tetszik es csak 1re jobban es jobban ! 😆
0
0
0
0
sisko avatar
Naná hogy igen.Kedvenc fórumom(hogy őszinte legyek,az egyetlen)
0
0
0
0
no avatar
háát nm is tom most tetszik-e végülis csak egésznap itt lógok 😆
szentem ezt lehet annak mondani 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Hát persze, hogy tetszik !!! 😉
10*-ból/11* 😃😃😃😃
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm mindenkinek! Örülök hogy tetszik!
0
0
0
0
Berki_Gabriella avatar
Nekem nagyon tetszik ez az oldal!!! Nagyon ötletes volt aki kitalálta!!! Gratulálok neki😃
0
0
0
0
no avatar
még jó hogy tetszik 😉😜
0
0
0
0
no avatar
Nagyon jó oldal jó a disegnie sok érdekes dolog megtalálható sok kérdésre válasszt kapsz!😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
nagyon tetszik az oldal de van egy negatívum hogy nem mindig van kiírva hogy hányas shader kell neki de az csak 1 kis probléma
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm, örülök hogy tetszik nektek!

ghost131: ezek a hivatalosan kiadott gépigények, ez nem az oldalon múlik.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
szépen meg lett csinálva 😀 nem hittem volna hogy php fusion
0
0
0
0
ghost131 avatar
Nekem is igen tetszik. Bár van pár gépigény ami nem stimmel. Nekem pl a Clive Barkers Jericho-ra és a Coj2-re is kevésnek írja a procim, mégis lazán mennek...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Nem régen regisztráltam és ,még ismerkedem az oldallal. Eddig nagyon tetszik. Már régebben is be-benéztem, de akkor csak érdeklátogatásokat tettem. Most egy kicsit mélyebben is bele szeretnék merülni az itt folyó dolgokba, majd meglátom mennyire sikerül. Üdv: Sancho
0
0
0
0
Berki_Gabriella avatar
Most regisztráltam de eddig nagyon tetszik! Nagyon de nagyon ügyes és ötletes volt az oldal szerkesztője!
0
0
0
0
no avatar
Gratula nagyon jó😀
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
En regen csak ugy poenbol regiztem itt, mert csak ugy tudtam ellenorizni, h jo-e a konfigom az oldal szerint 1 adott jatekhoz.

Aztan 1re tobbet kezdtem fel ide jarogatni, mert jo cikkek, meg erdekes hirek is talizhatoak itt, + van nehany jo fej "kocka" is itt ! 😉
0
0
0
0
wnorbert85 avatar
Én is minden nap feljövök.
Király oldal, így tovább !!!
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekem néha a tanulái időből gépigényzek😃
0
0
0
0
gara66 avatar
sajnos annyira tetszik h a tanulás rovására megy h ennyit vagyok itt az oldalon😆😂
0
0
0
0
Juventino87 avatar
Én úgy 2 hónapja regisztráltam erre az oldalra,és nagyon pozitív véleményem van róla. Az eredeti célom az volt hogy megtudjam nézni hogy a játékok mennének-e a gépemen,gondolom mindenki ezért regisztrált,de emellett rengeteg segítséget kapok a fórumon át.Nagyon sokat fejlődtem a számítástechnika terén köszönhetően az oldalnak.Csak így tovább srácok! Gratula az oldalhoz! 😀
0
0
0
0
no avatar
A legjobb oldal!!!! 😆 Gépigény láw <3!! 😆
0
0
0
0
Lord107 avatar
Nekem tettszik nagyon is az oldal. 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
😲 Ejha, 10 milcsi?!..az igen! 😉
0
0
0
0
Athesz avatar
BiGame írta:
tessék megnézni ez nem gyenge😃![LINK]

Az szép! Nekem is nagyon tetszik az oldal! Csak így tovább!😉
0
0
0
0
BiGame avatar
jah, hát kb én is így fogtam fel a dolgot😆!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲
Sosem gondoltam volna hogy ilyen értékes ez az oldal. De az mindig tudtam hogy hihetetlenül jó.
0
0
0
0
BiGame avatar
tessék megnézni ez nem gyenge😃![LINK]
0
0
0
0
no avatar
az eggyik kedvenc oldalam!!!! 😆
0
0
0
0
gara66 avatar
legjobb oldal, sokszor segített már az h itt vagyok az oldalon...
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekem ez a kedvenc oldalam és mindig is az lesz
0
0
0
0
William Birkin avatar
Sziasztok! Új vagyok még köztetek, és szeretném elmondani, hogy nagyon tetszik az oldal. Egyszerű és nagyszerű, letisztult, szép! A közösség tagjait is szeretném megismerni, amennyire csak lehet, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon sok jófej arc látogatja az oldalt. Remélem sikerül majd minél többet vizslatni a szájtot, minél többet kommentálni, stb...

Üdv!
William
0
0
0
0
azbizony avatar
Nagyon nagyon nagyon jó az oldal!!! 😃
0
0
0
0
Akonism avatar
Nekem tetszik az oldal; tetszik a társaság, tetszenek a színek, tetszenek az AVATAROK!😃 Egyszóval minden tetszik. Gudbáj😀
0
0
0
0
prince avatar
szerintem nagyon jó az oldal mert minden megtalálható rajta😆
0
0
0
0
tomtiraz avatar
Boldog Karácsonyt mindenkinek
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm mindenkinek!
0
0
0
0
norbigomba avatar
Nagyon teccik az oldal! Most jól is jött, hogy megtaláltam mert ki akartam írni MSN-re a gépem, hogy dicsekedjek vele, de nem fér ki. Így hát belinkeltem az oldalt és így meg tudják nézni!😜
0
0
0
0
Atley avatar
jó az oldal nincs vele semmi probléma 😉
0
0
0
0
gabi86 avatar
nekem nagyon bejött az oldal és túl sok változtatás se kéne szerintem😆
0
0
0
0
kisborda avatar
Konczos írta:
Szerintem nagyon hasznos mert a legtöbb játék fent van és hasznos az értékelés is.

Meg minden!😃😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció