Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Maradjunk annyiban hogy 100/100 😀
szentem ezt lehet annak mondani 😃
10*-ból/11* 😃😃😃😃
ghost131: ezek a hivatalosan kiadott gépigények, ez nem az oldalon múlik.
Nem régen regisztráltam és ,még ismerkedem az oldallal. Eddig nagyon tetszik. Már régebben is be-benéztem, de akkor csak érdeklátogatásokat tettem. Most egy kicsit mélyebben is bele szeretnék merülni az itt folyó dolgokba, majd meglátom mennyire sikerül. Üdv: Sancho
Aztan 1re tobbet kezdtem fel ide jarogatni, mert jo cikkek, meg erdekes hirek is talizhatoak itt, + van nehany jo fej "kocka" is itt ! 😉
Király oldal, így tovább !!!
tessék megnézni ez nem gyenge😃![LINK]
Az szép! Nekem is nagyon tetszik az oldal! Csak így tovább!😉
Sosem gondoltam volna hogy ilyen értékes ez az oldal. De az mindig tudtam hogy hihetetlenül jó.
Üdv!
William
Szerintem nagyon hasznos mert a legtöbb játék fent van és hasznos az értékelés is.
Meg minden!😃😆