Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gakuen avatar
Én még régebben egy gépigényt keresve találtam rá az oldalra, és megtetszett. Egyre sűrűbben látogattam az oldalt, és hamar regisztráltam is, aztán egyre aktívabb lettem. Ami megfogott benne az a jó közösség, és hogy rengeteget tanultam mióta itt tag vagyok.

én is így vok meg nagyon jó közösség!😎
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
BiGame írta:
nekem konkrét ez a 2.dik családom😆!

😂😂 hát jah kb. 😀
Ennél jobb oldal szerintem nincs mégegy 😉
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszi szépen mindenkinek, örülök hogy ennyire tetszik!
0
0
0
0
gara66 avatar
sztem sincs jobb oldal! szerelem volt első látásra😆
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
gara66 írta:
sztem sincs jobb oldal! szerelem volt első látásra😆

Hát valahogy úgy. 😃
De a legjobb az oldalban a közösség!!
Ennél jobbfejebb emberekkel, ennél összetartóbb egy brigáddal én még nem találkoztam. 😉
MINDEN ELISMERÉSEM ! 😳😎
0
0
0
0
AxlZoli avatar
Jó a társaság, kortól függetlenül... egyszerűen áttekinthető a weblap (nincs túl csicsázva).

Néha azt is jó látni amikor egyik tudatlan próbálja meggyőzni a másik tudatlant a hülyeségéről.. 😀
0
0
0
0
gara66 avatar
vagy mikor a tudtalan mondja és mondja annak aki mindent tud😆 példát nem akarok mondani
0
0
0
0
thug85 avatar
AxlZoli írta:
Jó a társaság, kortól függetlenül... egyszerűen áttekinthető a weblap (nincs túl csicsázva).

Néha azt is jó látni amikor egyik tudatlan próbálja meggyőzni a másik tudatlant a hülyeségéről.. 😀

A vak vezet világtalant effektus!😆 Igen néha elég mosolyogtató tud lenni!
0
0
0
0
BiGame avatar
Nruhtas írta:
Köszi szépen mindenkinek, örülök hogy ennyire tetszik!

Inkább mi köszönjük!
0
0
0
0
thug85 avatar
Amikor beregisztráltam ide nem sejtettem volna, hogy még ennyi idő elteltével is napi rendszerességgel visszatérek majd.
Az elején még csak felszínesen foglalkoztam a számítástechnikai dolgokkal, voltak kérdéseim. De mivel én nem igazán szeretek másokat kérdezni, így jobban elkezdtem utánanézni az általam érdekelt témáknak, hogy a saját magam által szerzett tudást tudjam használni, és ne a mások szubjektív véleményére kelljen támaszkodnom bizonyos témákban.
Sokat köszönhetek az oldalnak mert ez ösztönzött arra, hogy minél nagyobb tudást halmozzak fel a számítástechnikai témakörből. Nagyon sok dolgot nem ismerek még, de szerencsére több olyan tag van, aki tudására lehet támaszkodni, és megfelelő irányba terelnek.
Nagyon sokan gazdagodtak az oldal használatával, és a rendszeresen visszatérő "kérdező" emberekből mára már "segítő" emberek lettek.
Köszönöm mindenkinek aki ezidáig segítségemre voltak!
Remélem én is visszatudok annyit adni a kevésbé hozzáértő embereknek, mint amit én kaptam itt!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Azert jo, mert olyan szivhez szolo ez az oldal ! 😆

Na, meg azert, mert tenyleg informativ, vmint esztetikus is szerintem ( nekem kifejezetten tetszik ez a fekete-hatter 😀 ) , meg aztan tenyleg vannak itt jo arcok az oldalon, akiktol valoban lehet tanulni is ezt-azt a szamtech.-ben. Akiktol nem, azok is jo fejek, hehe. 😉
0
0
0
0
enkutz avatar
Legjobb oldal a világegyetemben 😆😆 nagyon jó a társaság,kedves emberek vannak...stb..még sorolhatnám.Vágjátok le a fejemet ha van jobb.😆
0
0
0
0
thug85 avatar
looserking írta:
Sztem nagyon jó odlal,társaság és segítséget lehet kérni sőt nem összekell szedegetni a gépigényeket hanem itt van 1 ben 😆 de az nem tetszik h a nyereményjáték meg a cod 4 szerver pénzért van de sebaj... alig várom már az értékelést 😆

Már nem fizetős a COD4 szerver!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nem, de sajnos nem igazán szokott senki sem fent lenni a szerveren...
0
0
0
0
thug85 avatar
Hát össze kell csődíteni a népet!
Mikor sokan vannak az oldalon akkor kell megemlíteni, hogy jöjjenek játszani!
0
0
0
0
samdav avatar
nekem nagyon tetszik az oldal, még viszonlag új tag vagyok, de nagyon bejönt az oldal

u.i.: egy javaslatként, ha lehetne egy jó dolog akkor csinálhatnátok torrent oldalt 😃
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
NA ez nagyon buta javaslat volt.... Ugye te sem akarod itt az adminokat és Nrhutas-t börtönbe juttatni, mivel h. a torrentek illegálisak.
0
0
0
0
CheatWorld avatar
Amikor regisztráltam, nem igazán érdekelt az oldal, de mikor megláttam a jó témákat, azóta tetszik, és sűrűn szól hozzá vkik.
Ahol szoktam járni fórumhoz, ott más nagy elritkult a hozzászólások, ezért itt inkább jobb.

Torrent az jó, csak hát sztm semmi köze sincs a gépigény.hu oldalára.
0
0
0
0
BiGame avatar
alapból én a Turok-miatt regeltem, mert nemtudtam elindul-e a gépemen, aztán egy ideig nem voltam, majd egyre sűrűbben jártam az oldalra, először kedves adminok cseszegettek, h kamuzok néhány dologba😆, de aztán békénhagytak😀!
0
0
0
0
thug85 avatar
Én az elején csak felugrottam néha gépigények felől informálódni!
Aztán egyszer olvastam felül, hogy regisztrálj, töltsd ki a géped adatait, és megláthatod, hogy fog futni a játék ( vagy valami ilyesmi 😆 )!
Na gondoltam ez valami baromság, de kipróbálom. De nem volt baromság, mert jól működött!😀
De ezután sem izgatott különösebb képen az oldal, amíg hozzá nem szóltam valamihez. Rögtön volt rá reakció, a többi pedig már adta magát.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Én még régen kb 1,5 éve gépet akartam nézegettem oldalakat hogy milyen gépet kellene venni.(ekkor még olyan hülye voltam hogy nem tudtam hogy táp is kell😆😉 Aztán ráakadtam erre az oldalra regisztráltam kitöltöttem annak a gépnek az adatát amit venni akartam és megnéztem hogy hogy futnának rajta a játékok majd tanácsokat kértem és kb 2 nap alatt megimádtam azóta kb 30-40 nap telt el úgy hogy ne lettem volna fen itt minimum napi 1 órát
0
0
0
0
toopa avatar
Én véletlenül találtam rá az oldalra, de elég hamar ideszoktam. 😀
Ki kellene írni valahova hogy az oldal látogatása függőséghez vezethet, szinte nincs nap hogy ne néznék fel legalább egy kicsit.
Nálam egyértelműen ott van az 5 leggyakrabban látogatott oldal között. Egyszerűen tetszik az oldal úgy ahogy van, és jó a közösség is.
0
0
0
0
no avatar
Azért szertem,mert nagyonjó!!!
Bövebben
ha ideges vagyok akkoir letudok nyugodni ott elötte!
Szeretem a forumokat
Gépigényeket!
Meg az egészet!!! 😃 <3333
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Én ha tehetem, sok időt töltök itt!! Nagyon jófejek vannak itt(főleg én)!4 Sokat segítenek!!
0
0
0
0
no avatar
Jaj ez emgin jo Poénvolt!!! 😆
(föleg én) 😆 😆 X D 😆 😆 😆 😆
0
0
0
0
no avatar
jah király az oldal. ha vmit nm tudok akk vki elég valószínüleg válaszol 😃 meg vásárlásnál is addnak javaslatokat 😃
és nm bunkók a tagok 😆
0
0
0
0
BiGame avatar
loool aláírás😆, háát az a sok ész amit itt szereztem, imádom a társaságot, a sok barommal eggyütt😆, nem teljesen barmokkal😃!
0
0
0
0
ReSeth avatar
azért szeretem hogy legyen mit kérdezned😃😃😃 najó nem 😃 azért szeretem mert jó a társaság, lehet tanácsot/segítséget kérni meg minden😃 sztem nagyon jó oldal!
0
0
0
0
Core2 avatar
Ezzel sztem mindenki ugyanúgy van...
0
0
0
0
BiGame avatar
rendbe, de hátha vkinek más a véleménye!
0
0
0
0
roberto888 avatar
Én azért szeretem mert sok a köcsög, seggfej!😜😆 Najó persze hogy nem!😆😆 Tetszik a rendszer, ami összehasonlítja, a gépigényt, a gépünkkel! Igaz nem 100%-osan pontos, de hát Istenem az legyen a legnagyobb baj!😀 A társaság nagyon jó, kivéve az "értelmiségi" réteget!😃 Sok jó arcot ismertem meg az oldalon, és rengeteget tanultam a nálam okosabbaktól!😀 Nekik köszönöm!😀 Neveket nem említek, nehogy az legyen hogy kihagyok valakit!😀 Úgyis tudják ők, akik még anno sokat segítettek nekem!😀 Azóta már én segítgetek!😀
0
0
0
0
BiGame avatar
remem egyszer ezt a segítő réteget én is elérem😃!
0
0
0
0
DMSASD avatar
Nekem azért teccik mert jovolt anno az oldal kezdeményezése ötlete h játékok gépigényét öszeméri a gépedel és nemkel letölteni semijen tesztelős progtramot meg midnen szart meg benchmarkokat futtani meg mitomén mit meg magyar az oldal és jo a társaság és .... és .... és csak ugy 😆
0
0
0
0
azbizony avatar
Nagyon jó társaság,mindenki segít ahogy tud, és RENGETEGET lehet tanulni is😃 Én ezért szeretem a gépigényt 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
én is csatlakozom a elöttem szólókhoz és sokan tudnak segíteni sacper amikor még nem voltam benne a gépigény b e akkor fingom se volt az ilyenekről😃
0
0
0
0
kisborda avatar
Ez a legjobb oldal amit ismerek.
0
0
0
0
Demoz avatar
Szerintem is!! Nagyon jó a társaság is! Örülök hogy itt lehetek 😀
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Sok itt a jófej csávó, és segítenek, ha valami kínom van a géppel!! És én is tok esetleg segíteni...
0
0
0
0
kisborda avatar
Nem győzök helyeselni!😆
0
0
0
0
gara66 avatar
sok időt tok itt eltölteni,beszélgetéssel, olvasgatással...😀
0
0
0
0
no avatar
Sokat tudok meg,válaszolnak ha valamit nemértek,tudom melyik gamnek milyen a gépigénye ,hogyan fog menni,foruminzi lehet amik nagyonjók stb.

Gépiggény én Igyszeretlek <3 😆 😆 😆
0
0
0
0
no avatar
Jaja 😆 észre vettem 😆 Ezért jó ez az oldal! 😃
0
0
0
0
Step Up 3D avatar
Ez a jó hogy itt vagy drag😃 Én is mindig fent vagyok este😀
0
0
0
0
no avatar
Én már lassan 1 éve wok az oldal tagja de naon jó naon sok havert szereztem naon jól érzem maga itt szinte minden este itt vagyok! 😃
0
0
0
0
laci225 avatar
berki_zsolt írta:
Mire kell válaszolni az adminisztrátoroknak?

A javaslatok témában, feltettem azt az opciót, hogy ne csak windows, hanem macintosh rendszer is legyen választható az operációs rendszernél, mivel felszeretném tenni a macbookom, és Tesla GOD is jelezte, hogy érdekelné az ötlet, mert egyre több játék van Steam rendszereken is Macintoshra.
0
0
0
0
Step Up 3D avatar
1 szóval KIRÁLY!😀 még csak 1 hónapja vagyok tag de már van sok jó haverom😀 És nagyon jó a társaság!😀
0
0
0
0
no avatar
😆 jah ezt a bő választ 😆 elolvasni is fárasztó volt! 😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
köszönöm szépen admin bácsi a gyors és minden szempontból kielégítő választ😀