Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólások: 4 063
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Puffin avatar
prismateech: te miről beszélsz? A 8.1 lassú? Akkor a probléma az ÖN számítógépében van... 😆
0
0
0
0
winrar avatar
8.1-nél még a Vista is jobb, annyira utálom azt az oprendszert. XP, Win7 és remélhetőleg Win 10, ezek a legjobb rendszerek szerintem.
0
0
0
0
FoLey avatar
simon69 Nem végleges Windows 10-et minősíted le? Holott sok helyen hallom,hogy már most jobb mint a 7-es vagy 8.1.

Amúgy 8.1-et használok és azzal is meg vagyok elégedve,holott próbálkoztam a 7-et visszarakatni,de 1 nem teljes nap után kivágtam,pedig sok évig 7-et használtam,ízlések és pofonok.
0
0
0
0
winrar avatar
simon69: Még mindig nincs végleges kiadás és a megjelenés utáni időszakban rengeteg frissítés és javítás várható. Driver támogatás sem tökéletes még.
0
0
0
0
simon69 avatar
Ez az oprendszer is egy nagy fos lesz! Már a 8 és a 8.1 is az volt, de ez még nagyobb fos! Gondoltam letesztelem mit tud és a processzort nem engedte felpörögni és a videokártya illesztőprogram telepítése közben bedobta a kék halált és ha ez még nem volna elég mindent letörölt a gépről holott előtte kiírta, hogy mindent áthelyez a "Windows old" mappába! Ezek után, már teljesen mindegy mit tesz a Microsoft, mert ez is egy totális csőd lesz, akárcsak az elődje! Szerintem a Windows 7 lett a legtökéletesebb rendszer és előtte meg az XP volt az! Szerintem jobb lett volna, ha leállnak a 7-nél és ahhoz készíthettek volna frissítésként újításokat! Remélem, hogy tévedek és nem lesz igazam a Windows 10-el kapcsolatban, de amíg ezek a hibák fenn állnak és nem szűnnek meg azok a hibák, amik a 8.1-nél is jelen voltak, addig nálam ez a rendszer esélytelen!
0
0
0
0
winrar avatar
A Vista SP2-vel már nagyon jól használható és inkább használnék SP2-es Vista-t, mint szar 8/8.1-et. De inkább Win7 😃
Hát Liptik, ezt nem tudom, hogy sikerült ilyen szépen összehoznod 😆
0
0
0
0
prismateech avatar
Annyit remélek, hogy a W10-nek is olyan válaszideje lesz mint a W7-nek, mert ez a 8 meg a 8.1 valami undorítóan lassú.. Valami megterhelőbb játék alatt lerakom tálcára, beakarom hozni a keresőt, már ez is elég sok idő aztán mikor beírom, hogy mit szeretnék megkeresni a gépen akkor még 10x ennyi idő mire magához tér. Windows 7-nél soha se volt ez a probléma, ott start menübe amit bepötyögtél már dobta is ki. A W10 már kinézetre is jobb mint a 8, meg úgy mondjuk bármiben, ennél a sz@rnál szerintem még a Vista is jobb, pedig olyanom nem volt.
0
0
0
0
Liptik avatar
Én felraktam a Win 10-et tegnap, próbáltam aztán megyek vissza a Win 7-be is levette az aktiválást 😆. (Július 5.-eit tettem fel )
Aztán este megyek vissza a Win 10-be és azt látom, hogy nem indul el, mert bekavar a két op rendszer, és a Win 10 nem a HDD-ről bottol, hanem valami x meghajtóról, és beírtam a Microsoft fiókomat is nem aktiválta, fúúú lehet, hogy újrarakom az egész gépet és Win 10 lesz rajta. Már lehet szedni, aki kér linket az írjon és küldöm az op rendszert, csak microsoft fiók kell, de aszt sem muszáj, aktiválni meg lehet könnyen, védelem olyan, mint a Win 8-nak, és már van magyar nyelv is hozzá már teljesen használható és nekem DX 12-öt írt

Amúgy meg Dirtywindowson minden fent van. Csak ne járjatok úgy, mint én.
Próbáltam azt a bootreces megoldást, hát az nem sikerült.
Tehát most várok vagy felteszem azonnal a Win 10-et, mert le kéne formázni az egészet, mert rajta van feleslegesen a Win 10, ami nem indul el, és nem lehet letörölni, mert a Win 7 nem engedi. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Most mit tegyek?
0
0
0
0
Bronson avatar
én a hivatalos oldalról szedtem le a preview verziót, már régi volt a hetesem, szóval nem foglalkoztam update-el clean install-t csináltam...
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Az eredeti win10 csak e hónap 29-től lesz elérehető elvileg.
0
0
0
0
winrar avatar
Akkor lehet, hogy már holnap váltok. De mindenképpen eredeti Win10-et csinálok magamnak, de ahhoz fel kell raknom a Win8-at és arról kell frissítenem. Lehet Win8-ról frissíteni már Win10-re?
0
0
0
0
Bronson avatar
én kb egy hete használom, semmi gondom nincs vele és a vga-n kívül nincs semmi 10-es driverem jelenleg hozzá... ez vonatkozik játékokra is, gond nélkül futnak...
0
0
0
0
winrar avatar
Érdemes lenne már váltani? Ahogy látom, driverekkel nem lesz gondom, az alaplap (Asus) és vga (Nvidia) oldalán már vannak Win10-es driverek. De én most leginkább a stabilitásra és a játékok futtatására gondolok, azokkal vannak komolyabb gondok?
0
0
0
0
no avatar
elkészült a teljes verza.
0
0
0
0
geri0821 avatar
http://microsoft-news.com/download-windows-10-rtm-build-10240-iso/
0
0
0
0
Liptik avatar
Ah megtaláltam interneten már szedem is lefele.
0
0
0
0
no avatar
Na már fel is cuppant az 10240, felnéztem alaplap gyártóm honlapjára, örömmel láttam, hogy már vannak Win10 driverek bizonyos dolgokhoz.
Felraktam azokat is.
Microsoft Edge váltotta a borzasztó új Firefox verziót, eddig teljesen meg vagyok elégedve.
Kikerült a jobb alsó sarokból a verziószámot jelölő cuccos.

Eddig a rendszer nagyon ***a, nálam fent maradt, Win 8.1-et lazán lekörözi, sebességre szintén nagyon jó.
0
0
0
0
no avatar
10166 van fent jelenleg, most jön le a 10240, amit geri linkelt, Update-n keresztül, majd meglássuk milyen.
Eddig amúgy pozitívan tudok csak nyilatkozni a rendszerről, eddig egy játékkal se volt probléma, 1998-as StarCraft is röhögve elindul, minden rohadt gyors, a rendszer pedig, néhány ikont leszámítva nagyon bejövős. Felületre is szépet alkottak.
0
0
0
0
geri0821 avatar
http://oprend.hu/news.php?readmore=1707 ez a magyarítás!!!!!!!! http://pcforum.hu/hirek/17297/mar-toltheto-le-a-windows-10-vegleges-valtozata !!!!!
0
0
0
0
gatya123 avatar
állítólag abból a 2 hétböl könnyen lehet akár 2 hónap is azoknak akik a getwin alkalmazáson regeltek rá, 29.-én csak az insiderek kapják meg, akiknek már a gépükön van a preview
0
0
0
0
Omis avatar
ja két hét,de én nem állok át rá.majd csak pár hónap múlva ha már ki forrta magát.
0
0
0
0
no avatar
már csak 2 hét gyerekek.
0
0
0
0
Omis avatar
Élesben azért sokkalta jobb az oprendszer😃
sőt marha gyors😀
directx 12 nem lett viszont 11.2 igen😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Nem baj, ha nem jelenik meg, akkor manuálisan leszedem a netröl a Win 10-et vagy a laptoprol átmásolom a gépre is kész is van. Ennyi. Csak azért jó ez, mert akkor a cuccok megmaradnak.
Még azt megpróbálom, hogy letörlöm a frissített és újra teszem, utána meg várok pár órát, ha nem fog megjelenni az sem nagy baj, de jó lenne.
Szerk: Megjelent, újra aktiváltam a win7-et és megjelent. Még ez is bezavarhat.
0
0
0
0
Omis avatar
értem.azért majd teszek egy próbát rendes telepítéssel is.
0
0
0
0
Liptik avatar
Hd 7xxx-től van a DX 12.
Valami nem jó, a frissítés már meg van, de próbálom manuálisan, és semmi.
Lehet, hogy Ultimaten nem is működik. 😞
0
0
0
0
Omis avatar
Én feltoltam hyper-v be vitruális gép ként.
Mondom futtatás d😆iag directx 12😀komoly.
Csak gondolom ha pl fel tennem rendesen meg a catalyst drivert akkor nem tenné fel a 12-t mert a kártyám ugye csak a 11 tudja,vagy hogy is van ez?
0
0
0
0
Liptik avatar
Fel van frissítve minden. Lehet, hogy Win 7-en nem is jelenik meg?
Beragadt frissítés nem lehet?
[LINK]
Ezt megpróbálom.
Szerk: AHA ezt hiányzik KB3035583 és ez szerintem beragadt vagy nem tom, lehet manuálisan kell letöltenem. Mert a Windows Update nem jelez.
0
0
0
0
winrar avatar
A Windows Update-el frissíts és oda fog jönni a tálcára, hogy lefoglald a Win10-et vagy valami ilyesmi.
0
0
0
0
sudosu avatar
Liptik, kizárt dolog mert nekem asztali Windows 7-es gépen is megjelent!

Ha nincs minden frissítés letöltve az előző Windows verziódhoz, akkor azért nem jelenik meg.
0
0
0
0
Liptik avatar
Akkor hogy hogy csak laptopokon lehet frissíteni eddig?
Csak laptopokon jelent meg az az ikon.
0
0
0
0
winrar avatar
Nem, mindenről lehet.
0
0
0
0
Liptik avatar
Amúgy csak laptopról lehet frissíteni?
0
0
0
0
winrar avatar
Azért kíváncsi vagyok, mennyire veszi eredetinek a Skype-al aktivált Win8-ról való Win10-re való frissítést, de majd kiderül 😃
És már csak fél hónap.
0
0
0
0
TESLAMENHUN avatar
én tökönszúrom a microsoftot ha nem lesz ingyenes ha már azt mondják hogy fu itt van ingyen teszteld tied lesz örökre akkor ne kezdjék a b.llsh!t-et hogy nem mindenki kapja meg vagy csak 1 ideig kapja meg vagy senki sem is kapja meg...
annyit mondok hogy nem kéne 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Microfosnak ki kéne végre nyögnie hogy bekaphatja mindenki, senki nem kapja ingyen, aztán befejezhetnék ezt a szarakodást.
0
0
0
0
Liptik avatar
Hát, ha ez lesz, akkor ezt felteszem és utána marad a kalóz verzió.
0
0
0
0
winrar avatar
Az lenne a logikus, ha ebből csak 64 bites lenne.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Érdekes dolgokat talál ki a Microsoft. Most megy át a Windows szolgáltatásba.
A mai értelemben vett PC-s kockulás lehet el fog tűnni. Jönnek a fröccsöntött szarok. Spoiler!
Igaz eddig több kis fröccsöntött szarból kellett összerakni egy nagy szarszerelvényt, de legalább a suttyó kocka lefoglalta magát, meg kilehetett tolni kicsit az élettartamot.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
TESLAMENHUN szerintem nem jól. 2GB RAM még Win8-nak is kevés.
0
0
0
0
TESLAMENHUN avatar
szerintetek hogy menne az optiplex 745 gépemen?
0
0
0
0
gatya123 avatar
hali, leszedtem megint a win 10-et, kipróbálnám mit tud a kártya dx 12ben, de új 3dmark-ot nemtalálok ami müködne is, nemtudtok valami linket ahonnan leszedhetem kulcsal 1ütt?
0
0
0
0
FoLey avatar
Még a 8.1 is jó oprendszer,de 10 még jobb lehet,kiadhatnának most már az rtm verziót.
0
0
0
0
simon69 avatar
Na végre a Microsoft megoldotta a kék halál problémát! Van Isten! A legújabb rendszert teszteltem le ma és az asztali gépen semmi gond nem volt, de a laptop wifi driver-ével gond volt, majd újraindult a gép és azóta nem engedi telepíteni a hibás driver frissítést, mert azt írja, hogy várjak amíg megoldják a problémát! Most már kezdek bízni abban, hogy tényleg ez lesz a valaha volt legjobb Windows, de amíg nincs végleges rendszer, addig maradok a Windows 7-nél! 😀
0
0
0
0
veiszb2 avatar
Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a működése a kalózváltozattal. Nem várok tőle sokat - elvégre egy fillért nem profitál így belőlem a microsoft - de hát ki tudja, lehet hogy pozitívan kell csalódnom, ami manapság ritka a microsoft esetében.
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
csuz-li: Teljesen egyetértek és én is úgy fogok tenni. Hagyom egy kicsit hagy forrja ki magát.
0
0
0
0
gatya123 avatar
énis tuti váltok, nekem a 8.1 is jobban tetszett a hetesnél, stabilabb, gyorsabb, ez meg állítólag még stabilabb és gyorsabb lessz, ahogy próbáltam elég felhasználóbarát, nomeg a dx12, hamár 1valag pénzt kiadtam dx12-s kártyára. szal nekem várós 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Én váltok Win7-ről rögtön, amikor kijön a végleges. De ha nagyon sok gond lesz az elején, akkor megy vissza a Win7.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció