Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólások: 4 065
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Idővel muszáj lesz, ha játszunk, mert dx12 csak win10-re lesz, mint anno a Vistanál is volt. Később meg amúgy is csak erre fog mindenki fejleszteni, így ez játéktól függetlenül is kényszeres lesz, legfeljebb később. Mondjuk én is várok vele, hogy lássam, mit mutat az új rendszer. Mindenképpen kivárom az első pár rendszerfrissítést, mielőtt váltanék.
0
0
0
0
TESLAMENHUN avatar
Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy feltettem a Win 10-et a win-8 helyére és amikor frissítésnél újraindul és eljut xy%-ig és utánna "couldn't complete updates, undoing changes" üzenettel újraindul és ezt eljátssza kb. 5-ször és utána be tudok jelentkezni de a frissítés sikertelen.
jelenleg a win 10 pro 10130-as verziója van.
Valakinek ötletek?
Előre is kösz!
0
0
0
0
gatya123 avatar
az ikon megjelenik a törtön is, magát a win 10-et is felfogod tudni telepíteni, de frissítéseket nemfogsz kapni hozzá, meg állítólag egyéb korlátozások is lesznek a kalóz verzióknál


megkell venni a win 7-es kulcsot, ebay-en pár euróér lehet kapni aszt nyugi van
0
0
0
0
Matt99 avatar
Lehet már feltették páran a kérdést, de ugye ha megjelenik az ikon és regisztrálsz a frissítésre akkor a törtön is működni fog a Win10?

A Microsoft azt mondta, hogy akik nem eredeti Windows-zal rendelkeznek, azoknak nem fog, de így hogy megjelent az ikon, lehet nem ismerte fel, hogy tört, vagy nem tudom. A frissítések végig jöttek egyébként a nem eredeti Win7-emre.
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Köszi gatya123, pont ezután kutattam át az internetet, de te meg is válaszoltad. 😆
0
0
0
0
gatya123 avatar
am ítram a communityba az eltünt ikon ügyben, azt írták visszah ha lefoglaltam és megjött a megerösítö email akk megfog jönni a frissítésben a win10 függetlenül attólh ottvane az ikon vagy nincs
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Ja, ha eredeti windowsról frissíted akkor, ha 1 éven belül letöltöd a win10-et akkor az a tiéd marad és nem kell megvenni elvileg. Én is ezért vettem win7 ultimate sp1-et kb 8000-ért.
0
0
0
0
gatya123 avatar
1éved van rá hogy frissíts, de utána már végleg a tied marad
0
0
0
0
Revenge avatar
gatya123, akkor 1 évig ingyen lesz 10-ed, de utána bizony neked is fizetni kell érte. Srácok, jelenleg 6800ft-ért van már win 8.1. Ha valakinek a jogtiszta op rendszer kell. A 10 megvétele viszont mindenképp érdemes lesz, hiszen a microsoft bejelentette, hogy nem lesz több windows verzió azután, csak frissiteni fogják, ergo, 1x megveszed és utána hosszú hosszú évekig friss, aktuális és legjobb oprendszered lesz. Egyébként nem kell egyáltalán windows rendszer megléte, hogy feltedd a 10-est, én microsoft oldaláról szedtem le, és megnéztem egy szűz winyón, simán ment. Csak microsoft insider programra regisztrálni kell.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Tökmindegy. Warez verzió úgy is lesz.
0
0
0
0
Liptik avatar
Ha aktiválva van, akkor frissíthetsz rá a Micro nem foglya kiszűrni, csak ha nincs aktiválva.
0
0
0
0
gatya123 avatar
nekem jogtiszta, direkt a tizes végett vettem meg a hetest
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Annyira érdemes átváltani windows 10-re? Nekem bejött a windows 8.1, de nem eredeti. És ha egyszer megveszem a windows 7-est 64 biten akkor ingyen upgradelhetek windows 10 64 bit-re?
0
0
0
0
Liptik avatar
Nálam meg Windows 7-en meg meg sem jelent. 😆 😆 😆 😆😆
Szerintem a Microsoft észrevette, hogy kalóz Windowsotok van, ejnye benye. Rosszalkodunk mi?
A háttér nem feketedett be? 😆 😆 😆
0
0
0
0
Kneki avatar
Nálam is eltűnt 😆
0
0
0
0
gatya123 avatar
mostmeg eltünt az ikon win 7-en, tapasztalt más is ilyet?
0
0
0
0
Liptik avatar
Miért nem lehetséges?

Itt vannak. Meg szerintem mindegyik verzióhoz más nap jelenik meg, mert ma kaptam 20 frissítést, de a fele az Officehez van. Nekem Windows 7 Ultimatem van, a Windwos 8-an már 2.-án délelőtt megjelent. De az is lehet, hogy érzékeli, hogy aktiválva lett programmal. Na de most jött frissítés, ma, nézzük mi lesz az. Csak még telepít.

A Microsoft pedig ezt írta.

Miért nem találom a Get Windows 10 alkalmazást?

A Get Windows 10 a legtöbb Windows 7 Service Pack 1 (SP1) és Windows 8.1 Update rendszert futtató számítógépen elérhető.

A következő esetekben nem jelenik meg az alkalmazás:

Az eszközön nem Windows 7 SP1 vagy Windows 8.1 Update rendszer fut.
Ellenőrizni szeretné, hogy melyik Windows rendszer fut a számítógépen? Itt megtalálja az utasításokat.
A számítógépen a Windows Enterprise verziója fut, amely nem jogosult erre az ajánlatra.
Az automatikus Windows-frissítések nincsenek engedélyezve az eszközön.
Az eszköz nem felel meg a minimális rendszerkövetelményeknek.
Az eszköz nem csatlakozik az internethez.
Az eszköze jogosult, de még dolgozunk olyan frissítéseken, amelyek növelik az eszköz felhasználói élményét, mint például egy új illesztőprogram beszerzése.
0
0
0
0
gatya123 avatar
na megjelent, az volt a bajh a verzióban amit feltelepítettem már elöre integrálva volt az az update ami kellett neki és valamiért nemlátta, de mivel ott volt nem húzta le frissítésben, végülis ilyen-olyan microsoft oldalakon keresztül sikerült lehúzni és így már kitette 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Az hogy megjelenik vagy sem nem a hardvertől függ! Ezerszer le lett már írva, hogy frissíteni kell és egyszer megjelenik!
0
0
0
0
Liptik avatar
Lehet, hogy a Microsoft nem ismer minden procit? Azért nincs ott az alkalmazás. i7-ből is van ezer fajta.
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
gatya123: Próbáld meg felrakni a frissítéseket, vagy nézz szét a műveletközpontban vagy ilyesmi hátha megtalálod valahol.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
De miért olyan nagy szám a Windows 10 ikon a tálcán?
0
0
0
0
gatya123 avatar
csak 1 dologgal vigyázz, énis így jártam el, vettem eredeti vin 7 pro kulcsot, újratelepjtettem, de azóta már nem teszi ki a getwin10 ikont, pedig elötte kint volt. kérdeztek már erröl a community-ben, de válasz még nincs...
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Az oprendszer telepítése rövid, a többi minden ami sok időt vesz igénybe sajnos. Lehet majd újrarakom egy nappal azelőtt mielőtt kijön a win10. Addig ráérek. Köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
Blue Thunder avatar
Szerintem megérne egy sima ujratelepítést....az egy dolog hogy eredeti kulcs lett beirva....de szerintem a loaderrel valo aktiválás sok helyre belepiszkál és ki tudja mi marad vissza azokból...én még mindig azt mondom hogy tiszta telepités és tuti nincs gond...most kb egy óra az egész mindennel együtt
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Szerintem nem kell csak ezért újratelepíteni. Ha elfogadta az eredeti kulcsot akkor jónak kell lennie.
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Hali. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy windows 7 ultimate-em és ezt aktiváltam win7 loaderrel (tehát kalóz verzió). De mivel jön a win10, így vettem eredeti cd kulcsot a win7 ultimate-hez és ha a loader-es cd kulcsot kicserélem az eredetivel (cmd-rearm-mal) akkor az eredetinek számít vagy újra kell telepítenem az oprendszert és akkor beírni az új eredeti kulcsot? Válaszokat előre is nagyon köszönöm. (remélem érthető amit leírtam 😆😉
0
0
0
0
Bronson avatar
valszeg igyekszenek majd lefedni minden használatban lévő drivert...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nincs kizárva ez a lehetőség.
0
0
0
0
simon69 avatar
Amúgy észrevettem A Windows 10 beszerzése ikonnál, hogy amikor lefuttatjuk a gép vizsgálatát ott ugye kiírja, hogy mik nem fognak nagy valószínűséggel működni! Nálam laptopnál a bluetoothnál kiírta és azt vettem észre, hogy három nappal később már nem jelzett hibát! Lehetséges az, hogy a program információt küld a gépünkről és a hibákat az alapján javítják?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Annyi hogy érdemes előtte biztonsági mentést csinálni, mert ha frissítés közben valami balul sülne el akkor vissza tudd állítani a rendszert és ne kelljen újratelepíteni.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Megmaradnak. Ilyenkor nem formázza az adott partíciót, hanem a régi rendszeredre frissít rá.
0
0
0
0
Dawminator avatar
Frisitettem a windowsom,meg is jelent egybol a windows 10,regisztráltam stb.
Már csak egy kérdésem lenne,ha letolti a windows 10-et amikor megjelenik,akkor megmaradnak az adataim?Mert jó lenne ha megmaradnának.
0
0
0
0
gatya123 avatar
nálam még semmi, pedig utána olvastam és minden megvan amire szüksége van
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Alapból SP1-et raksz föl, úgyhogy ez nonszensz. A lényeg, hogy a windows updatek legyenek fölrakva. Nekem is csak azután jelent meg. Fölraktam a legfrissebb updateket és rá kb 1 napra jelent meg.
0
0
0
0
Liptik avatar
Tudom, hogy Amerika gazdag, meg minden, de akkor is 30-50 k, igen szegény országba élünk.
Szefinek jó élete van ott kint, már kocsija is van, jó nem terelem a témát. Befejezem.
Na de kíváncsi leszek az OP rendszere, aztán ha nem jön be, akkor reinstal Windows 7, ha pedig kulcsot fog kérni, azt megoldom.

Gyerekek, nem mindenkinek jelent még meg a foglalás lehetőség, nekem is még csak a Win 8.1-es laptopomon jelent meg a 2 Win 7-es gépen még mindig nincs semmi és Ultimate, mindenkinek máskor jelenik meg.

Ennek Denovo védelme lesz? 😆 😆 😆 😆 😆 Ha azt meséli a Microsoft, hogy a kalózokat ki tudja szűrni, de mi van, akkor ha az a Windows 7 aktívatorral aktiválva lett? Akkor nem tudja a Microsoft, hogy tört vagy nem? Erre csak az EA lenne képes, vagy Microsoft Isten lett.
0
0
0
0
Dawminator avatar
BenjaminHun:Annyit ir hogy windows 8.1 bing szoftverrel,64bites.
0
0
0
0
gatya123 avatar
11 euró win 7 kulcs [url]http://www.ebay.com/itm/321750202875?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT[/url]
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Blue Thunder: Lehet igazad van, jobb biztosra menni. Amúgy, honnan lehet olcsón win7 kulcsot venni? Szerintetek a buyofficialkey(.com) vagy az officialkeyshop(.com) jó vagy átverés? 😕
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Dawminator: Milyen windows 8.1?
0
0
0
0
Dawminator avatar
Nekem windows 8.1-em van de még nem jelent meg a windows 10 frissités.(eredeti windows)
Valami otlet?Vagy csak várnom kell?
0
0
0
0
no avatar
gatya123: nekem már meg is jelent win7-nél. frissítsd le az oprendszert és akkor sztem nálad is meg fog jelenni.
0
0
0
0
Blue Thunder avatar
Szerintem nem igazán jó ötlet...ha már csak kulcsot akarsz venni akkor inkább ujratelepítés, aztán win 10. De én alapbol tiszta telepítést választanék 😀
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
win 10-ről valami bővebb információ?
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Szerintetek elég ha veszek egy eredeti termékkulcsot a windows 7-hez (aktiválva win7 loaderrel) és kalóz verziónál aktiválom és majd arról frissítek végleges windows 10-re? válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Win7-nél is megjelenik csak idő kérdése.


bazsa918 oprendszerek mindig ilyen drágák, így ezért nem meglepő hogy ilyen, és ezért írtam, hogy ez az ár nem sok.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció