background
no avatar

Caymane

Szint: 29
15 éve tag, offline
2.2K ☀
526 💬
29 éves, férfi
Magyarország
Az oldal ezen része csak a tagok számára látható!
Ha szeretnél tag lenni, regisztrálj és jelentkezz be az oldalra!
Kedvenc játékok
Star Wars Jedi Knight: Jedi AcademyBattlefield 3
Gépsarok képek
Nincsenek képek
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
hmm, erre még nem találtam rá, pedig jól néz ki és nem is gyenge.
nehéz dönteni 😃
0
0
0
0
no avatar
Hello.Nekem egy Doogee F5 van.Hihetetlenül jó készülék.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
jaja 😃 Fw csak magasan volt jó 😃
0
0
0
0
no avatar
1 m/s = 197 feet/min
1 m = 3.3 feet
egyébként a google ***án át tudja váltani, ha így írod be: "érték" "mértékegység" to "mértékegység". pl.: 3600 feet/min to m/s

aham, ezek alapján a spit jobban teljesít (a hitelességéről nem tudok semmit, de valódinak tűnnek)
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
És a váltószámok hogy vannak? 😃 Biztos nagyobb a nagyobb? 😃
0
0
0
0
no avatar
a vízszintes tengelyen van a rate of climb (FW-nél m/s-ben, spitnél feet/min-ben), függőleges tengelyen pedig a magasság (fw-nél méterben, spitnél lábban).
a két grafikon azt mutatja meg, hogy bizonyos magasságokon mekkora emelkedést tud produkálni az adott gép. a spit minden magasságon többre képes.

egyébként igen, a rotorosokat, 1. generációs jeteket meg a későbbi jeteket teljesen szét kéne szedni szerintem is, bár ilyen szinteken még nem játszok, úgyhogy még annyira nem zavar.
mondjuk már történt olyan, hogy az I-185-tel öszerakott néhány jettel, de annyira nem jellemző nálam.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Mi az a két kép? Egyébként a Griffonokon sem botránkoztam meg, de viszont a WT gerinctelenségével te sem érthetsz egyet, Jet vs rotoros gépek valamint németezek nálunk nincs egy Jet-se erre az orosz rohadékokhoz bejön egy Yak-15...
0
0
0
0
no avatar
nem értem mire gondolsz D: mi nincs így az ellenfélnél?

http://www.wwiiaircraftperformance.org/fw190/Fw_190_V53_climb.jpg (FW 190 D9)
http://www.spitfireperformance.com/JF319-climb.jpg (Spitfire Mk XIV)
(36000 feet = 11000m, 1500 feet/min = 7,6 m/s)
papíron a spitfire jobbnak tűnik és az MK XIV már 1944 vége fele már harcolt, szóval nem a II. vh után jött elő. azt viszont nem tagadom, hogy a Ta 152 jobb lehet a spitfirenél és bízom is benne, hogy a játékban ki fogják javítani a flight modelljét, mert az tényleg vicc.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Caymane, az a baj hogy így kéne lennie de az ellenségnél még sincs így érted? 😃

A Ta az meg evett minden rotoros gépet, a D9 (pontosan nem tudom) 7-8000 méter + a fölött nem hogy jobb volt mint a spitfire de akár még le is tudta fordulni.

A Spitfire Griffon meg nem világháborús tervezés azok már a II. vh után jöttek elő nem vetekedhettek a német gépekkel mert akkor már nem ők voltak az ellenfeleik, de ha folytatódott is volna akkor a Ta 152 H1 annál is jobb volt mivel az volt a legjobb rotoros vadászép. De ha volt is amelyik éppen még benne volt a háborúban az minimális darabszámmal és az amúgy és légierő nélküli Németország ellen harcolt vagy a korai jet-ek ellen vagy a Ta ellen, azok meg azért jobbak voltak...
0
0
0
0
no avatar
nos, utánaolvastam egy picit és a griffon motoros spitfire emelkedése jelentősen magasabb az FW190 D9-hez viszonyítva (kb 5-8 m/s), szóval az első állításoddal nem vágom, hogy mi a baj.
http://www.spitfireperformance.com/spit14afdu.html
mondjuk hallottam, hogy a Ta 152 szar a játékban, pedig annak nagyobb esélye lenne a spitfireek ellen.

test flightoltam a yak 9K-t (stock, még sosem repültem vele) és a 40mm-es ágyúnak a 3. 4. lövés után már óriási szórása volt, arról nem is beszélve, hogy kb 1-2 mp alatt túl is melegszik. itt újra nem látom mi a baj.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Szia Caymanem ide írom mert a WT-hez nem tudok amíg nem írsz.

Teszteltem újra a WT-t.

Fw 190 D9-el felszállás után elfordultam 90°-ba majd emelkedtem mint a benzin ára, utána lefordultam a csatatér felé és megint emelkedtem 5 percet, ez alatt az idő alatt az egyenes vonalban haladó Spitfire-s banda magasabbra került mint én minimum 2 km-el.

A kor legjobb és legmodernebb gépei az Fw190-esek voltak és annak csúcsa a Ta 152m a Ta 152 minden rotoros gépet felül múlt és simán le iskolázott, a játékban egy fostos spitfire le emelkedi ami úgyszintén rotoros.

Olvass és néz utána, a WarThudner ismét megkapja a leg bénábban létrehozott fostos játékot.

Az oroszok op-sága egyszerűen gusztustalan. A 45mm-esük nem ránt semennyit pedig avval mindent lehetett csak sorozatot leadni nem, de ők pontba lőnek minden golyót kb.

Persze ez nem lenne baj arcade.ban, de hogy simulatorban és realban is ez megy az szánalom és minősíti ezt az okádékot. Nem hiába, van vagy 30 németező ember a barátlistámon ebből csak 3-an játszanak vele havonta 1-1 meccset hogy megnézzék haladt e valamit az igazság felé ez a fostenger, de sajnos sohasincs változás, pedig jó a játék szép, de így játszhatatlan.
0
0
0
0
no avatar
az lehet 😃 még mindig ezen a néven multizok vele.
0
0
0
0
Ermac avatar
Ismerős a neved! Mintha láttalak volna régebben a Jedi Knight Jedi Academyben! 😃
0
0
0
0
no avatar
a WoT fórumánál válaszoltam 😀
0
0
0
0
no avatar
Hello
kb fél éve játszok a játékkal .Én is elkövetem aszt a hibát hogy a grafikát fel vittem és a word of tanks-ban és ki lépett nem indul el többször újra telepi-tetem és akkor sem. Meg próbáltam amit te le írtál pár hozászolással ezelőtt de nekem nincs olyan mappám.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció