Reagált a Ubisoft a Star Wars Outlaws Jabba the Hutt szezonbérletét ért kritikákra

Szerző: xoki | 2024. April 17. | hír | 10 hozzászólás

Sokan izgatottan várták a Ubisoft Star Wars Outlaws című játékát, de miután a kiadó hivatalosan is lerántotta a leplet a különböző kiadásokról, ez az érzés inkább csalódottságba fordult át.

Egy egyjátékos címről van szó, ezért a szezonbérlet jelenléte miatt alapból sokan ferde szemmel néztek a kiadóra, de valójában a 110 eurós és a 130 eurós változatok bejelentése verte ki igazán a biztosítékot a játékosoknál. A Star Wars Outlaws 70 eurós alapárát további 40 euróval megtoldva lehet a tiétek a Gold Edition, amely két, megjelenés utáni kiegészítőt, a Season Passt, néhány kozmetikumot és egy exkluzív küldetést (Jabba's Gambit) tartalmaz.

Utóbbi széles körű felháborodást váltott ki, mivel a címlapok alapján a média is elég félreérthetően fogalmazott, illetve a valóságot nem tükröző információt kezdett el terjeszteni. Sokan úgy vélték, hogy ez lesz az egyetlen Jabba the Hutt küldetés a játékban, de szerencsére a Ubisoft gyorsan tiszta vizet öntött a pohárba. Kifejtették, hogy Jabba the Hutt és a Hutt Cartel központi szerepet kapott a játékban, tehát mindegyik változatban jelen lesz a kaland, a Jabba's Gambit pedig egy opcionális küldetés.

A korábban említett Gold Edition mellett a 130 eurós Ultimate Edition az előbbi változat extra tartalmain felül két további kozmetikai csomagot és egy Digital Art Bookot tartalmaz. A Star Wars Outlaws augusztus 30-án, illetve azok számára, akik mélyebben a zsebükbe nyúlnak, augusztus 27-én válik majd elérhetővé.

Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Megjelenés: 2024. August 30. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Roh@djon rajuk, de ugy is lesz eleg gyerek aki megveszi/megveteti majd ezt is, v. gyerekekkent viselkedo felnottek, nagy marh@k...

Egesz 1 nagy lehuzas, evek ota ezt toljak mar EA, Ubisoft, + meg 1 paran de nekem szerencsere jo lesz inkabb tovabbra is jatekok PC-re pl. a Larian Studios-tol, v. a CDPR-tol, vagy a Warhorse Studios-tol, vagy 1-1, kissebb-nagyobb indie csapattol, stb.-stb. ...
0
0
0
0
alacka97 avatar
Felháborító, hogy ezek a tartalmak üzleti szempontból, szándékosan vannak beleépítve az Ubisoft játékokba, hogy eladhassák a játékot 130euroért. Csinálnak külön egy pár küldetésből álló DLC-t, amire hivatkozva már emelt árat kérhetnek. Én egyre inkább nem fordítok nagy figyelmet ezekre a speciális kiadásokra, mert kifizettetik az alap játék dupláját +10% játékélményért. Először bizonyítson az alapjáték. Az avatar-nál is kifizettem rengeteg pénzt a GOLD verzióért és igazából, semmi olyan extra tartalmat nem kaptam a már amúgy is dögunalmas alapjáték mellé, ami rávett volna engem arra, hogy a story után a játékkal tovább foglalkozzak. Ennyi erővel bármelyik sony exklúzív játék alapára lehetne 130euro, mert azokban az alpjátékot tekintve is több tartalom, fantázia és egyediség van.
0
0
0
0
Kemy avatar
Amíg van aki kifizeti, addig simán tolják majd az ilyen árazás/termék kombót......
1
0
0
0
downuser avatar
Ennyi pénzért a főhősnőnek legalább lesz rejtett pengéje?
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
De hát mit is várna el az ember egy olyan cégtől mint a Ubisoft.........
0
0
0
1
💬 1
no avatar
Egyre viccesebb és szánalmasabb ez a játékipar.
0
1
7
0
💬 3
retek77 avatar
@christoferus: Ez nem szánalmas! Bár bizonyos cégek igen! Az Ubisoft egy vicc!
Viszont kénytelenek sokat kérni a játékért!! Több 100 embert kell fizetniük plusz egy csomó mindent!! Persze sok pénzük van, Ők is pénzből élnek mint Te vagy mint mindenki más is :D
Az alap ár is sok persze, de nem kell megvenni lehet várni amíg lesz egy jó akció stb stb, mert én is sokalok egy játékra 70 eurót kiadni, mert igaz egy kávé főző 70 euróért jobban megéri! Talán
0
4
0
0
no avatar
@retek77: Az egész szisztéma egy vicc. A régi vigjáték és groteszk humorú paródiák a hasonló témákban már valóság. (Pl. RPO).
Amúgy az ubi már ezer éve csak egy adott sablonra asszetteket dobál egymásra és kész.

Az a baj ezzel, hogy hiába van elmondva egy évtizede milliószor, ne vegye senki teljes áron az ilyeneket, ne bátorítsák a cégeket a hülyeségre, végül mégis mindig sikerül bíztatni őket aztán néz mindig mindenki mint hal a szatyorba.
7
0
0
0
retek77 avatar
@christoferus: Igen így van!! Elég csak az AC sorozatot játszani........

Sajnos lehet mondani még évezredekig, de semmi haszna nem lesz! Még téged vagy engem fognak kövezni nagy mellénnyel akkor is ha pofára esnek.

Ettől függetlenül reménykedek hogy tényleg jó játék lesz! De hogy olyan tartós legyen mint egy kávéfőző ugyan azon az áron erősen kétlem :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció