Hangulatos sztori előzetes fedte fel a Star Wars Outlaws megjelenési dátumát

Szerző: xoki | 2024. April 10. | hír | 23 hozzászólás

Korábbi ígéretéhez tartva magát, a Ubisoft nemrég közzétette a Star Wars Outlaws legújabb, sztori előzetesét, melynek végén a megjelenési dátumról is lerántották a leplet.

Az első nyílt világú Star Wars-játék augusztus végén érkezik, ami igazából egyáltalán nem meglepő, hiszen több ország is elkezdte besorolni a játékot, amelyre általában a megjelenéshez közeledve szokott csak sor kerülni. Az új trailer végén feltüntetett információk alapján a Star Wars Outlaws augusztus 30-án válik majd elérhetővé PC-re, Xbox Series X/S-re és PS5-re.

Star Wars-rajongóknak mindenképpen érdemes megnézni a trailert, amely rengeteg ismerős arcot és különböző utalásokat is rejt. A játék a Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik, tehát Luke Skywalkerrel valószínűleg nem fogunk találkozni, de mindenképpen érdekes lesz felfedezni a Birodalom által uralt galaxis ismeretlen részeit. Új és régi bolygókkal egyaránt találkozhatunk majd.

Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Megjelenés: 2024. August 30. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
thug85 avatar
Na ez karácsonyra egy tökéletes játék lesz. Addigra ki lesz javítva és le lesz akciózva. Már nagyon várom.
0
2
0
0
xCube avatar
Engem megfog a játék atmoszférája, a birodalmi időszak a kedvenc érám a SW univerzumban. Az aggályaim miatt várok vele pár hónapot, ha addigra beérik, akkor megveszem.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Hangulatos arazas(ok)kal is erkezett! :D XD

Tipikus Ubi+Electronic Arts es tarsai corpo-hozzaallas... Csak legalabb ne rendelje elo senki... Bar, mindig vannak batrak, + boldog tudatlanok, v. pl. akik soha nem tanulnak a korabbi peldakbol. :D

10 nappal jon 1ebkent majd elotte, augusztus 20-an az altalam iden legjobban vart jatek, ugyhogy vhogyan azt hiszem enelkul az uborkas cim nelkul is tulelem majd vhogyan...:)))
0
0
0
1
Torba10 avatar
Kurvára undorító az árazása. Alapjátékban a teljes kontent 70%-a van benne kb, aztán ha mindent akarsz fizess paraszt!

És még csodálkoznak, meg sír a szája a fejlesztőknek, hogy megy a kalózkodás.
2
0
0
1
💬 4
xCube avatar
@Torba10: Fél évvel a megjelenés után megkapod az egészet az alapáron, vagy még valamivel az alatt. Csak azt fejik meg, aki türelmetlen.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@xCube: Ráadásul az ilyen open world játékokat amúgy is jobb később megvenni, nem csak a Ubisoft termékeire értem hanem mindegyikre. Az elején annyi bug (akár gamebreaking jellegűek is) és optimalizációs és egyéb hiba van, hogy csak a kedved megy el tőle. Inkább várok pár hónapot, a gondok nagyrésze megszűnt, ha valami unbalanced volt a gameplayben akkor javították és még az ára is sokkal kedvezőbb.
1
0
0
0
VidarArt avatar
@Torba10: Az FC24-nek nem az? (ráadásul egy bugos sz*r) Meg néhány hasonló játéknak? Lassan ez lesz az alap... infláció 🤣
0
1
0
0
Torba10 avatar
@VidarArt: Utoljára a fifa09-el játszottam ps2-őn :D
1
0
0
0
santakigyo avatar
Szép lesz az biztos, de nekem nem jött át a SW hangulat így elsőre.
Nem szólom még le, mert igazi játékmenetet még nem láttam. De ennyi videó és ismerve az UBI múltját.... kb eltudom képzelni.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Már ott bukik a mutatvány nálam hogy ubisoft, plusz steamre sem adják ki, gondolom nem szeretnék látni a gyér értékeléseket megjelenéskor, meg azt se akarják, hogy mindenki lássa milyen kevesen játszanak vele.
1
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@Warlordcommander: Nem jön steamre?... akkor ez nCore gyanús... me máshol nem veszek játékot csak Steamen...
0
1
0
0
Warlordcommander avatar
@bukta2: Uborkaconnect exklúzív lesz pc-n meg epic-re fog jönni. De én alapból nem veszek ubisoft játékot. Egy volt amivel játszottam (azzal is már ezer éve) a Crew első része de már az se elérhető szóval végleg szakítottam ubival szerencsére. :D
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Hangulatos ára van és tele van megint minden szarsággal egy singleplayer játékhoz képest. Köszönjük Ubisoft, ezt is kerülni fogom mint a kéregetőket az utcán 😊
0
0
0
0
Fishman avatar
Azért a Deluxe Edition-nek oda tették az árát😅
0
0
0
0
💬 7
szhusi avatar
@Fishman: AAAA játék… aztán nehogy pofára esés legyen.
1
1
0
0
MrPAYER avatar
@Fishman: Ubisoft játékokat ismerve nem kell neki 2 hónap de már -25% sale rajta lesz és addig legalább a bugok nagy része is javítva lesz, úgyhogy nem fogok tolongani érte azonnal megjelenéskor.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@MrPAYER: De... mert rá van írva hogy Star Wars, ha kiadnának egy kártyajátékot Star Wars felirattal az is sikeres lenne... akkora rajongótábora van ennek a frencsájznak hugy csak Na... (én még a filmeket sem láttam) talán az egyiket félig.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@bukta2: Én szeretem az SW univerzumát, rajongónak feltétlenül nem nevezném magam de érdekel ha a témában megjelenik egy játék. Annyira rossznak ez meg nem néz ki, nyilván 70 eur rengeteg érte szerintem, pont ezért lesz jó később akciósan.
0
0
0
0
Fishman avatar
@MrPAYER: Ez így igaz ahogy leírtad, én inkább stratégiás vagyok azért a Bit Reactor féle Star Warsos stratégiát szeretném már ha mutatnának róla valamit hogy milyen is lesz valójában :)
0
0
0
0
Halloka avatar
@Fishman: Biztos lehet vele majd játszani a Ubi+on.Mi a gond??
0
0
0
0
Fishman avatar
@Halloka: A stratégia game kizárt hogy Ubin valaha is megjelenik, Steamen még hamarabb mivel a Respawn adja majd ki a gamet ami inkább EA-ra utal hogy ott is megjelenjen majd ,ha az FPS-re gondolsz akkor az ubi egyértelműen :)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció