Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólások: 1 584
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
mathejocy: Picit olvass vissza mert nem most írt először. Olyat mondj neki amit még nem próbált😃
0
0
0
0
mathejocy avatar
Próbáld meg rendszergazdaként indítani.Win full update megvan?
0
0
0
0
theavanger avatar
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy a Sleeping Dogs nem indul el.Úgy értem miután rákattintok a New Game-re azután tölt kb.5 max.10 mp.-et de semmi.Totál lefagy a játék.Frissítettem a VGA Drivert,a DirextX-et a vcredist-et(vagy mit),de ekkor sem indult.Letöröltem,és újra leszedtem,de akkor is ezt csinálja.Eredeti a játék,Steam-en vettem.Írtam is a Steam-nek de *** válaszolni.
Mit csináljak,mert ez így eléggé nagy átverés hogy fizettem egy játékért de nem lehet vele játszani.
Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
no avatar
Valaki aki nagyon ért a BIOS beállításokhoz írjon már nekem pü-t! 😀 köszönöm szépen!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem biztos.😃 metin2client.binnnél nézd meg biztonságnál a felhasználódhoz minden jog megvan-e adva. Ha nincs akkor add hozzá a jogokat.
0
0
0
0
Bershka avatar
Már néztem, de semmi olyat nem találtam 😃 Szóval itt már tényleg csak egy windows újratelepítés fog segíteni 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem tudnál visszaemlékezni kb 3 hónapja mit csináltál amitől ez van most?😃 Gondolkozz😃 Esetleg nézd meg böngésződ előzményeit, hogy kb 3 hónappal ezelőtt letöltöttél-e valamit amitől ez lehet.
0
0
0
0
Bershka avatar
Visual c++ van, a metin2client.bin-t nem tudom komp. módba tenni.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ennyire nem módosíthatták😃 Na majd én megnézem...
szerk: nekem fut. nincs metin2.xe de van oldmt2.exe. Logikus, hogy akkor azzal kell ***. De am visual c++ 2005,2008, 2010 fenn van? Eddig mire nyomtad a komp módot meg ezeket? metin2client.bin fut mikor a játék már megy(mikor már be lehet lépni meg már sárkány is ott van a háttérben). Szóval a metin2client.bin-t kell komp módba meg minden anyám kínjába tenni. Próbálkozz komp módokkal. De ha nincs visualc++ akkor azt is tegyél fel.
0
0
0
0
Bershka avatar
Komolyan nincs 😃 2 .exe fájl van a mappában, a launcher meg a config.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Kizárt, hogy nincs. A mappában amibe települt tuti, hogy van... Akkor eddig amit csináltál az semmit nem jelent. A komp mód stb. A launcher az launcher. Az nem a játék. Gyakorlatilag még semmit sem csináltál. Komp mód újrapróbál és xp sp2 és rendszergazdaként elvileg jó lehet.
0
0
0
0
Bershka avatar
3.5.1 van fent, ami alapból fent van a win7-en. Am nincs metin2.exe, csak a launcher-el lehet elindítani a játékot.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Eredeti metin2-t toltam egy ideig 30-as szintig de aztán abbahagytam valahogy de mind1 is. Ha metinéztem volna komolyan, meg mostanság, akkor nem kérdeztem volna ilyeneket. De ugye te nem a launchert rakod komp módba? Nem azt kell. metin2.exe kell neked. .NET 3.5 akkor fenn van? Ugye erre nem válaszoltál...
0
0
0
0
Bershka avatar
Végigmentem az összes kompatibilitási módon, de semmi. Úgy van, hogy van egy launcher, azt elindítom, betölt aztán elkéne indulni a játéknak és akkor dobja ki a hibaüzenetet. A gépem tavaly augusztusban volt összerakva, azóta van hd7850 vga-m. A support team tényleg analfabéta, kb 1 hetet vártam anno a válaszukra😃 Am te is metinezel/metineztél?😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mi volt kb 3 hónapja?😀 Mire tippelsz? Mióta van 7850 videokártyád? Előző üzim kibővült. Olvasd el azokat is. xp sp2 mód és utána rendszergazdaként futtatás elvileg máshol jó egy másmilyen metinnél nem tudom h az a magyar ez milyen de ennyire azért nem lehet nagy különbség. Szarakszik ez mindenhol és ha szarakszik ott azért biztos, hogy vannak közös okok szóval attól még mert nem erre van még jó lehet😃 support meg baromi segítőkész bakker. Nem azért support mert kb kötelessége segíteni? Azért elég gáz.... Írj, hogy jó-e😀 .NET 3.5 most akkor fenn van ugye? Meg legyen automatikuson a szolgáltatásokban.
0
0
0
0
Bershka avatar
Ablakban már próbáltam futtatni, a többi 2-őt nem próbáltam, de szerintem a windows-al lesz a gond. Kb. 3 hónapja nem megy, azelőtt ment.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ablakban futtatás? catalyast AI minde fokozatának kiróbálása? Kényszerített vsync kikapcsolása driverből? A szokásos ...exe hibát észlelt és leállt szöveg van ugye? Minden kompatbiltiási mód megvolt? Az összeset próbáld ki. Még windows 95-t is. Egyből hibát észlel vagy azért történik is valami? A kép bejön és utána? Bejön a kép és hang is hallható és utána észlel hibát?
0
0
0
0
Bershka avatar
Ez mind meg volt, de sajnos így sem megy 😃 Szerintem itt az újratelepítés lesz az egyetlen megoldás 😃 Köszi mindenkinek a segítséget 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Futtatás rendszergazdaként, Kompatibilitási módok is segíthetnek. Vírusirtóban kivételek közé rakás.
0
0
0
0
sisko avatar
Mikor telepítetted? Lehet,hogy tele van szeméttel,ahogy mondod,de lehet túl sok olyan progi,ami a windows-al együtt indul,stb.Töredezettségmenteítés,takarítás,a felesleges progik kilövése is segíthet ezen.
0
0
0
0
Bershka avatar
Végülis mondhatjuk hivatalosnak is, többen játszák ezt mint a sima magyar metin2-őt😃 Am nincs faq, de szerintem újratelepítem a gépet, mert elég sok szemét van benne, meg úgy vettem észre h kicsit lassú amikor bekapcsolom. Ez mitől van?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Fogalmunk sincs. Azért ez a kérdés nagyon speciális. Még csak nem is az eredeti Metin2ről van szó hanem egy módosított változatáról. Nincs FAQ ennél?
0
0
0
0
Bershka avatar
A windows 7-en alapból fent van egy 3.5.1-es framework, de hiába kapcsolom ki és be, nem tudom feltelepíteni a sima 3.5-öt. Am szerintetek ez lehet a probléma? A játéknak mind1, hogy 3.5 vagy 4.0-ás framework van fent?
0
0
0
0
sisko avatar
Az utóbbi,az csak elindítja a webes telepítést.Ha itt : [LINK] kicsit lejjeb rámész a teljes újraterjeszthető csomagra,az 197 mega (net framework 3.5 teljes csomag)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
keresőbe írd be, hogy szolgáltatások és ott tudod ki be kapcsolgatni ahogy írja is. Nem tudom mit kell csinálni de ha ezt eddig nem tudtad volna akkor most már legalább tudod.

sisko: Az már 3.5.1 nem? Itt legalábbis:
[LINK]
a sima 3.5 az csak ilyen kicsike:
[LINK] Bá lehet ez is csak egy kis progi ami utána tölti le...
0
0
0
0
sisko avatar
próbáltad a teljes "dotnetfx35" telepítőjét ? Mert az a teljes,majd 200 megás csomag,annak mennie kellene,rendszergazdaként futtatva.
0
0
0
0
Bershka avatar
Egy "butább" mmorpg-ről lenne szó, metin2 a neve, azon belül is egy magyar "privát szerver" az oldmt2 😃 Szükséges hozzá a net.framework 3.5 vagy egy annál újabb verzió. Nekem a 4.0 volt fent, azt leszedtem és próbálom feltenni a 3.5-öt, hátha azzal fog menni, de ezzel is akadt egy kis probléma. A telepítő azt írja ki, hogy a framework 3.5 telepítéséhez a windows szolgáltatások be- és kikapcsolása panelt kell használni, nyomok egy OK-t, a telepítő bezáródik és ennyi. Kezd felhúzni ez a windows😃
0
0
0
0
barnav avatar
háhh!! nem csak nekem vannak játékproblémáim 😆 bershka sok sikert neked is a megoldáshoz 😆
0
0
0
0
sisko avatar
Bershka : kicsit konkrétabban.Milyen játék,eredeti e,stb,nem hiszem,hogy újra kénne tenni a win-t.A géped elég komoly,inkább valami driver vagy más segéédprogi hiányozhat,akár a directx,vagy framework,,stb.Probáld az adott játék "support" mappájában levő dolgokat is feltelepíteni például.
0
0
0
0
Bershka avatar
Helló. Lenne egy problémám. Elszeretnék indítani egy játékot, de mindig ki ír egy hibaüzenetet, hogy a játék működése leált. Ilyenkor bezárhatom vagy kereshetek megoldást online, de az online megoldás keresés is annyit ér mintha bezárnám. Próbáltam újratelepíteni, írtam az adott játék support-jára, azt írták, hogy egyedi a problémám meg hogy próbáljam újratelepíteni és ha ez sem segít akkor telepítsem újra a windowns-ot. Mi lehet a gond? Csak a windows újratelepítése jelenthet megoldást?
0
0
0
0
barnav avatar
Helló! azt szeretném kérdezni hogy a Mass Effect 3 játéknál miért van az hogy feltelepítem elindítom az elején a bioware meg az ea video lemegy utána fekete kép és nem csinál semmit mi lehet a baj?? Black box verziót telepítettem!
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hali! Érdeklödnék, hogy Pl total commandernél hol kell azt beállitani, hogy ne kelljen midnent rendszergazda ként futtatni 64 bites oprendszeren?
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII,holnap megpróbálom.És ha nem működik akkor van ötleted mit csináljak?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Tudom. De attól még várj. Ez "normális" és azoknál is ez volt akik vártak és bejött nekik a játék egy idő után. Nekem is volt ilyen az 1 magos gépemmel a Shaun White Snowboardingnál. fél óra kellett, hogy betöltsön de nem mindig sikerült neki. Szóval próbálkozni kell.
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII,de nem tölt.Lefagy a HKShip.exe fájl.A feladatkezelő szerint.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Próbáld ki, hogy 1 órát vársz míg tölt. Hátha.
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII,nekem is előretelepített. 😞
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Próbáld meg az sp1-et mint írtam. Vagy neked is előretelepített?
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII kipróbáltam,semmi,kompletten egérmozgáson kívűl semmit nem csinál.
Ha holnap nem válaszol a Steam akkor,írjak a Square Enix-nek?
Vagy mit csináljak?
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII,azt nem de még nem kaptam választ a Steam-től.
0
0
0
0
no avatar
Segítsetek! egy elég régi játékod za The Elder Scrolls IV Oblivion-t szeretném telepíteni, de a telepítő egyszerűen nem indul el 0%nál marad számolja az eltelt időt de semmi egyebet nem tesz. Vajon miért lehet ez?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
20-30 perc várakozást próbáltad?
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII,elküldtem.
Hamarosan kell kapjak választ rá.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Biztos jó. Egyébként elvileg 20-30 perc után túljut rajta de persze ez is felháborító és nem normális, hogy ennyit kell várni. Próbáld meg hátha.
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII ,ezt írtam nekik:Jó napot.
Segítséget kérnék a Sleeping Dogs-hoz.
Nemrég vettem meg a játékot, és az lenne a problémám hogy mikor új játékot akarok kezdeni akkor a betöltéskor lefagy a játék.
Pedig az adatok alapján mennie kellene.
Sok játékosnál van ilyen probléma.
Valahogy ki tudjátok javítani?
Segítsetek kérlek!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem tudom. Mindent próbálj ki amit írnak. Olvastam én anno mindenfélét de egyik sem volt jó mindenkinek szóval nincs globális megoldás. De biztos lehet írni Steamnek. Miért ne lehetne? Írjál nekik.
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII,Steam-nek valahogy nem lehetne írni erről?
Mert eléggé nagy szopás mert mondhatni 1875FT-ot kidobtam az ablakon.
Írtak valamilyen Nvidia beállításos dolgot is.Tudsz róla valamit?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
[LINK]
Nekem sem az első sem a második módszer nem jó mert nekem alapból telepítve van az sp1 szerintem és írja is, hogy ha így van akkor SEHOGY sem tudom letörölni és csak a windows 7 újratelepítés a megoldás és ugye nem az sp1-gyel...😞 Ha neked is így van akkor te is meg vagy lőve szerintem. Tesztelni így nem tudtam a cuccot.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció