Ebben a hónapban jön a The Witcher 3 hivatalos modkészítő eszköztára

Szerző: xoki | 2024. May 09. | hír | 2 hozzászólás

A CD Projekt Red 2015-ben úgy nyilatkozott, hogy nincs tervben hivatalos The Witcher 3 modkészítő eszköztár kiadása, de úgy tűnik, közel 10 év eltelte után meggondolták magukat. A stúdió tavaly novemberben jelentette be, hogy hamarosan előállnak egy komolyabb modszerkesztővel, és most már azt is tudjuk, pontosan mikor fog erre sor kerülni.

A RED Kit különböző eszközöket egybeölelő csomag, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy saját küldetéssorozatokat hozzanak létre, de természetesen a meglévő tartalmak módosítására is lehetőséget ad, vagyis Skyrim-szintű kiegészítő modokra is számíthatunk majd a közeljövőben.

Az új modszerkesztő csak PC-n lesz elérhető, és sajnos egyelőre úgy tűnik, a későbbiekben sem fogja egyik konzolos verzió sem támogatni a modokat. A RED Kit béta formában valójában néhány hete elérhetővé vált már a Steamen, de szerencsére a teljes változatra sem kell már sokat várnunk. A RED Kit május 21-étől teljesen ingyen beszerezhető lesz mindenkinek, aki megvásárolta a játékot.

A RED Kitnek köszönhetően a CD Projekt Red saját fejlesztésű motorját használhatjuk majd bizonyos megkötésekkel, viszont a stúdió jövőbeli játékai már teljesen más technológiát fognak használni, hiszen a The Witcher 4 és a Cyberpunk 2077 folytatása is Unreal Engine-ben készül.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
crew1199 avatar
remélem igy egy tonna uj kuldi lesz :D
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Azért egy Legenda jàtéknàl mint ez a jàték meg pl a GTA ez alapnak kéne lennie màr ekkora címeknél.
0
3
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció