Hamarosan új küldetéseket és tartalmat készíthetnek a modderek a The Witcher 3-hoz

Szerző: xoki | 2023. November 18. | hír | 4 hozzászólás

A The Witcher 3: Wild Hunt 2015-ös megjelenése előtt a CD Projekt Red megígérte, hogy egy megjelenés utáni ingyenes DLC-ben elérhetővé teszik majd a moddoláshoz szükséges eszközöket. Ez így is történt, de sajnos a vártnál jóval minimálisabbra sikeredett. A felhasználók mindössze a textúrákkal babrálhattak, de a CD Projekt Red nemrég megerősítette, hogy hamarosan bővíteni fognak rajta.

Az új eszközöknek köszönhetően a modderek akár saját küldetéseket is létrehozhatnak majd, miközben a meglévő tartalmak szerkesztésére is lehetőség lesz. Ez természetesen megnyitja majd az utat az olyan ambiciózusabb modok előtt, amelyekkel olyan címeknél találkozhattatok, mint a Skyrim.

Az új modszerkesztő csak PC-n lesz elérhető, és sajnos úgy tűnik, hogy nem is tervezik támogatni a modokat a The Witcher 3 konzolos változatainál. A jóval részletesebb ingyenes modszerkesztő 2024-ben érkezik majd, de a pontos dátumot egyelőre nem fedték fel.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bitpork avatar
Ahelyett hogy a CP2077 lenne bővítve. No, szó se róla a kardozós-b@szós középkori lór sem rossz de nekem a sci-fi sokkal jobban bejön.
0
0
1
1
💬 3
Doge avatar
@bitpork: Valószínű, hogy az is kapni fog egy nagyobb modkitet a jövőben :)
0
0
0
0
bitpork avatar
@Doge: Nem modkitre gondolotam hanem nagy dlc-re. Moddolni már most is kagává moddolják (ami ugye egy konkrét f@szkorbács amikor jön egy update)
0
1
0
0
Doge avatar
@bitpork: Szerintem a Phantom Liberty-vel nagyon kitettek magukért, és megnyerték a megváltásukat, de szerintem haladjanak tovább inkább a futó projektjeikkel :)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció